عزیز Phenom 2 که آشغاله در برابر 920 اینتل !!! 940 تازه در برابر Q9400 هست .:1. (40):
اشتباه بزرگی میکنی چنین سیستم قدرتمندی رو میخوای بفروشی
™Ali
15-03-09, 12:36
عزیز Phenom 2 که آشغاله !!! 940 تازه در برابر Q9400 هست .:1. (40):
اشتباه بزرگی میکنی چنین سیستم قدرتمندی رو میخوای بفروشی
دقیقا حرف های حسین درسته. خواستم بگم که زحمتشو کشید :yes:
سیستم خودت خیلی قدرتمند تر از این Pheonom 2 هست. اشتباه میکنی اگه میخوای بفروشیش :11():
Stream
15-03-09, 12:43
عزیز Phenom 2 که آشغاله !!! 940 تازه در برابر Q9400 هست .:1. (40):
خوب پس همه CPU های ضعیفتر از Q9400 و Phenom II 940 آشغال به حساب میان؟ یعنی همه Core 2 Duo ها آشغال هستن دیگه؟ یا همه Q8x00 و Q6x00 ها؟! چون قیمتشون پایین تره و کارایی پایین تری هم دارند.
Overclocker
15-03-09, 13:44
برداشتت خیلی بده آرمان و احیانا پست قبلش رو هم میخوندی :1. (27): سای کن خونسرد برداشت کنی :love:
feryfrt
15-03-09, 13:48
من 2ماه فقط تو اينترنت review ميخوندم بعد شما ميخواي بري 920 رو بفروشي ؟حتماً amd بخري چون boot windows خيلي سريعتر پيش ميره و روونه ؟ من از اول Intel داشتم و خواهم داشت.
يكي از دوستام با سيستمش cpu xeon intel يه چيزي حدوده 8 ساعت render ميكرده با cpu 920 , حدود 34 دقيقه شده ، تازه ram ضعيفتري نسبت به قبل انداخته بوده...به گفته خودش شاهكاره (اينم تبليغي برا 920 كه نري بفروشيش:lol:
Stream
15-03-09, 14:30
برداشتت خیلی بده آرمان و احیانا پست قبلش رو هم میخوندی :1. (27): سای کن خونسرد برداشت کنی :love:
نه حسین جان،
ببین چی گفتی:
عزیز Phenom 2 که آشغاله !!!و حالا بعد از اینکه من پست دادم ادیتش کردی به این:
عزیز Phenom 2 که آشغاله در برابر 920 اینتل و با این پست من رو دعوت می کنی به خونسردی:
سای کن خونسرد برداشت کنی خب! Phenom II در مقابل Core i7 آشغاله؟! (حالا اگه تفاوت قیمت و تفاوت Performance رو حساب کنی می بینی کفه ترازو خیلی هم به نفع Core i7 نیست!)
دقت کن من چی اشاره کردم:
چون قیمتشون پایین تره و کارایی پایین تری هم دارند.به این جمله دقت کن و دوباره با حفظ خونسردی این پستت (Only the registered members can see the link) رو ادیت کن. :lol:
البته بهتره به جای اینکه سعی در خونسرد نشون دادن خودمون داشته باشیم، با دقت منظور بقیه رو برداشت کنیم! :lol:
Labyrinth
15-03-09, 16:07
من هرچی فکر میکنم نمیفهمم که چرا باید Phenom II با Corei7 مقایسه بشه :1. (27):
درسته قدرت Corei7 خیلی خوبه ولی به قیمت هم باید توجه کرد
Corei7 + Main = 6xx
Phenom II + Main = 4xx
من برای Corei7 دست کم رو گفتم و برای فنوم دست بالا
:give_rose:
CROSSHAIR
15-03-09, 18:18
باید amd پیشرفت کنه تا اینتل تکون بخوره والا همون 775 فکر کنم سالها مهمان همه خواهد بود .
نظر کاملا شخصی بنده در مورد amd عرض کنم
پیشرفت دو پله ای کرده هم در رده پرفورمانس 4 هسته ای ها
با عرضه فنوم مثال 9950
و هم قدرت اورش رو فکر کنم بیش از دو برابر کرده در شاهکاری بنام فنوم 2 940
عزیزان در نظر داشته باشند که ضریب باز موحبتی است عالی در این رده قیمت
که در اینتل باید بالای 1000 دلار در رده 45 نانو خرج کرد
جسارت نباشه در این فروم کسی pp از اینکار ندیده و من سری ex رو ندیدم
در جمع بندی هم کاملا با یک حساب سر انگشتی پیشرفت amd خیلی بیشتر از سری core i7 بوده .البته نسبت به تکنولوژی اتلون در amd
و
Intel Q (Only the registered members can see the link 8919-28-intel-9450&ei=Qhu9SfD0JpLSkAXiiairCA&usg=AFQjCNEcCVpRSGbjhpjtbXS4jyQDP6-KAg&sig2=HOpmVLAZDTwNwWTHEWKq2Q)
در اینتل.
تازه وارد جنگ دو طرفه ATI هم بشیم با انودیا باز میتوان به موفقیت AMD در این دوره نه چندان طولانی بیشتر پی برد.
همیشه بهترین ها برای همه مناسب نیستند
دلیل چون گرونترند:merci:
Overclocker
15-03-09, 19:39
نه حسین جان،
ببین چی گفتی:
و حالا بعد از اینکه من پست دادم ادیتش کردی به این:
و با این پست من رو دعوت می کنی به خونسردی:
خب! Phenom II در مقابل Core i7 آشغاله؟! (حالا اگه تفاوت قیمت و تفاوت Performance رو حساب کنی می بینی کفه ترازو خیلی هم به نفع Core i7 نیست!)
دقت کن من چی اشاره کردم:
به این جمله دقت کن و دوباره با حفظ خونسردی این پستت (Only the registered members can see the link) رو ادیت کن. :lol:
البته بهتره به جای اینکه سعی در خونسرد نشون دادن خودمون داشته باشیم، با دقت منظور بقیه رو برداشت کنیم! :lol:
شما اصلا فکر نمیکینید :1. (38):
این دوستمون قراره CPU خودشو که 920 هست با قیمت 200 بفروشه در صورتی که کلی ضرر هست واسش و بره 940 بخره به قیمت 295 هزار تومان !!!! :-w
یعنی شما میفرمایید که 940 300 تومانی بهتر از 920 هست ؟؟؟؟؟؟!!!!!! ( با ضررش واسش در میاد 300 خورده ای دوباره نگی ...... )
سرپرست های انجمن هم فقط پست بدن 50 نفر بیاد تشکر بزنه :1. (40):
feryfrt
15-03-09, 19:42
من يه چند تا سوال دارم !
عذر خواهي ميكنم ازين كه اينجا سوالم رو ميپرسم
(من طرفدار Intel هستم ) چرا Intel قيمتش بايد اينقدر بالا باشه ؟
يه 10-15 سال پيش ، جا افتاده بود كه AMD خيلي از نظر كيفيت ساخت پايينه و اگه
فن كار نكنه زود ميسوزه و ... ولي Intel اين مسائل رو نداشت ! الان اين مسئله هنوز مطرح هست و قيمتها
سر اين مسئله پايين بالاس يا سر چيزه ديگس؟ كيفيت ساخت و چي باعث شده كه قيمتها تفاوت كنه ؟
Overclocker
15-03-09, 19:44
امیر جان شما هم اشتباه میکنید در مورد قیمت :
مادبرد برا اینتل 300 تا 400 و CPU هم که 320 هزار تومان _ AMD هم 940 295 هزار تومان مادربرد هم 200 تا 300
Only the registered members can see the link
Maximilian
15-03-09, 20:00
دوستان عزيز ايشون ميخواد بفروشه ! چه بحثی راه انداختين اينجا! :1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):
Stream
15-03-09, 20:06
شما اصلا فکر نمیکینید :1. (38):
این دوستمون قراره CPU خودشو که 920 هست با قیمت 200 بفروشه در صورتی که کلی ضرر هست واسش و بره 940 بخره به قیمت 295 هزار تومان !!!! :-w
یعنی شما میفرمایید که 940 300 تومانی بهتر از 920 هست ؟؟؟؟؟؟!!!!!! ( با ضررش واسش در میاد 300 خورده ای دوباره نگی ...... )
سرپرست های انجمن هم فقط پست بدن 50 نفر بیاد تشکر بزنه :1. (40):
حسین جان بهتره کمی هم احتمال بدی اونی که فکر نمی کنه خودت باشی!
اگه به پست های من دقت کنی متوجه می شی در خط اول اولین پستی که دادم Phenom II 940 رو کنار Q9400 قرار دادم و بعد از کارایی پایین تر در مقابل قیمت پایین ترشون صحبت کردم. فقط از روی همین خط اول و جمله اول می شه متوجه شد من Performance پایین تر Phenom II 940 رو در مقابل Core i7 تایید کردم که اون رو در کنار نسل قبلی قرار دادم.
من به کاربر نمی گم چکار کنه و چکار نکنه. فقط با پیش بردن بحث به سمتی که ایشون حس کنه کارایی Phenom II ها اندازه Core i7 نیست به ایشون در تصمیم گیری کمک کردم و اعتقاد دارم این کار بیشتر از اینکه در یک جمله به ایشون بگیم "Phenom II آشغاله" به ایشون در تصمیم گیری صحیح کمک می کنه. زمانی که ایشون حس کنه کارایی محصولی که قصد خریدش رو دارند از محصول فعلیشون پایین تره خودشون می تونند تصمیم بگیرند این ارتقا رو انجام بدند یا خیر. تصمیم گیری با خودشونه.
به احتمال زیاد اون 50 نفر متوجه منظور من شدند، ولی شما نشدید (چون تصور داشتید فقط شما هستید که فکر می کنید!)
امیر جان شما هم اشتباه میکنید در مورد قیمت :
مادبرد برا اینتل 300 تا 400 و CPU هم که 320 هزار تومان _ AMD هم 940 295 هزار تومان مادربرد هم 200 تا 300
Only the registered members can see the link
برای Phenom II نیازی به مادربرد 200 هزار تومانی نیست!
+
شما هزینه رم رو در نظر نگرفتید!
AMD>INTEL
15-03-09, 23:30
به نظر من حرفهاي آرمان كاملا منطقي هست .
Overclocker
15-03-09, 23:47
اگه به پست های من دقت کنی متوجه می شی در خط اول اولین پستی که دادم Phenom II 940 رو کنار Q9400 قرار دادم و بعد از کارایی پایین تر در مقابل قیمت پایین ترشون صحبت کردم.چه ربطی داشت به اینکه این بابا میخواد CPU رو مفت بده و به جاش یه چیزه ضعیف تر بخره ؟؟؟
فقط از روی همین خط اول و جمله اول می شه متوجه شد من Performance پایین تر Phenom II 940 رو در مقابل Core i7 تایید کردم که اون رو در کنار نسل قبلی قرار دادم.خوب ؟
فقط با پیش بردن بحث به سمتی که ایشون حس کنه کارایی Phenom II ها اندازه Core i7 نیست به ایشون در تصمیم گیری کمک کردم و اعتقاد دارم این کار بیشتر از اینکه در یک جمله به ایشون بگیم "Phenom II آشغاله" به ایشون در تصمیم گیری صحیح کمک می کنه.10 خط واسه کسی توضیح دادن خوبه یا یک کلام بگیم ..... ؟ اگر خودش دلیل بخواد بهتره بعدش جواب بدیم ، نه هنوز سوال نکرده جواب بدیم :lol:
زمانی که ایشون حس کنه کارایی محصولی که قصد خریدش رو دارند از محصول فعلیشون پایین تره خودشون می تونند تصمیم بگیرند این ارتقا رو انجام بدند یا خیر. تصمیم گیری با خودشونه.خوب وقتی من گفتم :
عزیز Phenom 2 که آشغاله در برابر 920 اینتلاحیانا منظور رو میرسونه یا باید 25 خط توضیح بدیم که آره شما میخوای کل سیستم رو مفت بدی که باهاش بتونی یه 940 AMD بگیری که آخرش سیستمت از اینی که بود ضعیف تر بشه :1. (27): ( که آخرش متوجه بشه همکارش بیخود وسوسش کرده :1. (38): )
به احتمال زیاد اون 50 نفر متوجه منظور من شدند، ولی شما نشدید (چون تصور داشتید فقط شما هستید که فکر می کنید!)
عجب .... !!! مشکل اینجاست که کابر ها اینجا واسه تشکر پست میزنن فروم های خارجی اصلا تشکر معنی نداره .
برای Phenom II نیازی به مادربرد 200 هزار تومانی نیست!
+
شما هزینه رم رو در نظر نگرفتید!من کی گفتم باید 200 تومن بده M.B ؟
چه ربطی داشت ؟؟ اگر سیستم نخریده بود و میخواست تازه جمع کنه خوب معلومه DDR2 واسش صرف داشت نه الان که میخواد رم هاشو مفت بده ....... .:whistle:
AMD>INTEL
15-03-09, 23:52
ميتونه مادربرد ddr3 براي am3 بگيره مشكلي نيست
Overclocker
15-03-09, 23:55
الان کی اینجا گفت که نمیتونه DDR3 واسش بگیره در ضمن 940 و 920 ساپرت نداره .
Stream
16-03-09, 00:39
10 خط واسه کسی توضیح دادن خوبه یا یک کلام بگیم ..... ؟ اگر خودش دلیل بخواد بهتره بعدش جواب بدیم ، نه هنوز سوال نکرده جواب بدیم :lol:
احیانا منظور رو میرسونه یا باید 25 خط توضیح بدیم که آره شما میخوای کل سیستم رو مفت بدی که باهاش بتونی یه 940 AMD بگیری که آخرش سیستمت از اینی که بود ضعیف تر بشه Only the registered members can see the link ( که آخرش متوجه بشه همکارش بیخود وسوسش کرده Only the registered members can see the link )
برادر،
من ترجیح می دم وقتی مثلا درباره خرید یخچال (که اطلاعاتم در اون زمینه محدوده) سوال دارم برام توضیح بدن تا اینکه یکی بهم بگه اون هیتاچی 25 فوت آشغاله برو سامسونگ آب سرد کن دار بگیر!
شاید کسی ترجیح بده وقتی سوالی می کنه با یک جمله بهش پاسخ داده بشه (مثل افرادی که از یک Review فقط صفحه Conclusion رو می خونند!!) من در جمله اول به اصل مطلب اشاره کردم و توضیحات بیشتر در جهت ایجاد کنجکاوی و تشویق کاربر به تحقیق بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب آگاهانه (به جای انتخاب از روی یک جمله!) بود. شاید شما فقط به جمله اول توجه کنید ولی همه اینطور نیستند.
ببین برادر من در پست 7 از شما یک سوال کردم (که پاسخش هم در سوال بود) تا شما بیای و دقیق تر توضیح بدی. شما پاسخت چی بود؟!
برداشتت خیلی بده آرمان
سای کن خونسرد برداشت کنی
شما اصلا فکر نمیکینید
...
خوب وقتی من گفتم :
عزیز Phenom 2 که آشغاله در برابر 920 اینتلبرادر،
این رو بعد از اینکه من پست دادم ادیت کردی!
عجب .... !!! مشکل اینجاست که کابر ها اینجا واسه تشکر پست میزنن فروم های خارجی اصلا تشکر معنی نداره .برادر اگه در پاسخ به پست اول من توضیح کامل تری می دادی (به جای صحبت درباره ...) به نظرت بحث به کجا می رسید؟! اصلا نیازی به ارسال این پست ها بود؟
مشکل پست دادن برای تشکر نیست، مشکل نحوه تفکره و برخورد با نظر های مخالفه که باعث میشه به نتایجی برسی که مطابق خواسته ات نیست و ادامه دادنش باعث بدتر کردن قضیه میشه.
همونطور که به کاربری که سوال فنی داره نمی گم چکار کنه، به شما هم نمی گم سعی کن خونسرد باشی یا ... فقط درباره مسئله توضیح دادم. نحوه برخورد با قضیه کاملا به خود شما بستگی داره.
Overclocker
16-03-09, 00:56
ببین برادر من در پست 7 از شما یک سوال کردم (که پاسخش هم در سوال بود) تا شما بیای و دقیق تر توضیح بدی. شما پاسخت چی بود؟!برداشتت خیلی بده آرمان
سای کن خونسرد برداشت کنی
شما اصلا فکر نمیکینید
...اینجا یک مشکلی بود :1. (27): آخه هر موقعه من چنین پستی میزنم فورا مارو سوژه میکنی و قصد تمسخر یا ... منو داری منم از اون لحاظ فکر کردم :1. (40): ولی اگر قبلا از این کارا نکرده بودی من برداشتم همونی بود که مد نظرته :wink:
خداییشم درست گفتی ولی متاسفانه دفعات قبل بد برخورد داشتی و الان هم مثل قبل ازت برداشت کردم .:1. (38):
این رو بعد از اینکه من پست دادم ادیت کردی!چه ربطی داره مگه قرار بوده در مقابل 965 باشه ؟ :1. (2):
من اینطور فکر کردم که یک کلام بگم آشغاله راحت تره تا اینکه دلیل و مدرک بیارم که این دوست عزیز از فروش این سیستم پشیمون بشه . ( واقعا خودت قضاوت کن کی میاد سیستم 920 اش رو بفروشه بره 940 AMD بگیره که کاراییش بالاتر بره ؟ )
Stream
16-03-09, 08:31
اینجا یک مشکلی بود Only the registered members can see the link آخه هر موقعه من چنین پستی میزنم فورا مارو سوژه میکنی و قصد تمسخر یا ... منو داری منم از اون لحاظ فکر کردم Only the registered members can see the link ولی اگر قبلا از این کارا نکرده بودی من برداشتم همونی بود که مد نظرته :wink:
چرا قصد تمسخر و سوژه کردن؟
شما دفعات قبل هم نگاه کن، قضیه از همین یک سوال کوچیک شروع شده و خودت به جای پاسخ دادن بحث رو بردی به سمتی که حس کردی من قصد سوژه کردن شما رو دارم!
خداییشم درست گفتی ولی متاسفانه دفعات قبل بد برخورد داشتی و الان هم مثل قبل ازت برداشت کردم .Only the registered members can see the link
دفعات قبل که گذشته، این دفعه هم گذشت. ان شاء الله در آینده دیگه اینطوری نشه :cool:
چه ربطی داره مگه قرار بوده در مقابل 965 باشه ؟ Only the registered members can see the link
برادر، بی خیال!
خودت می دونی قبلش چی نوشته بودی. ربطی به 965 نداشت!
من اینطور فکر کردم که یک کلام بگم آشغاله راحت تره تا اینکه دلیل و مدرک بیارم که این دوست عزیز از فروش این سیستم پشیمون بشه . ( واقعا خودت قضاوت کن کی میاد سیستم 920 اش رو بفروشه بره 940 AMD بگیره که کاراییش بالاتر بره ؟ )
برادر!
تو بهش می گی آشغال تره، همکارشون بهش می گند بهتره. حرف کی رو باید قبول کنه؟
شما بهش راه رو نشون بدی بهتر نیست تا خودش حس کنه این ارتقای مناسبی نیست؟
مخلصیم
HAMED_ARVIN
16-03-09, 09:09
ممنون بابت راهنمائی کلیه دوستان.حالا که بحث فنی شده من یه سوال اینجا میکنم.:merci:
من هرازگاهی احساس کند بودن تو این سیستم میکنم مثلا تو FIREFOX .
مشخصات سیستم هم اینه:
سی پی یو و مادربرد که مشخصه.
RAM CORSAIR DOMIN BUS 1600 3*1GB
VGA:SAPPHIRE 4870 1GB
HDD : WESTERN 500
OS:XP SP2 که از همین سایت دان کردم.(آیا ارزش داره ویندوز7 بریزم و کلا 32 بیتی یا 64 بیتی تو سیستم عاملها کدوم رو انتخاب کنم؟)
mehdi_s82
16-03-09, 11:07
شما برای اینکه سرعت firefox رو ببری بالا لازم نیست کل سیستم رو عوض کنی که!!
شما میتونی از هاردهای SSD استفاده کنی.
اگر adsl داری این کلیپ رو نگاه کن: (Only the registered members can see the link)
HAMED_ARVIN
16-03-09, 11:21
شما برای اینکه سرعت firefox رو ببری بالا لازم نیست کل سیستم رو عوض کنی که!!
شما میتونی از هاردهای SSD استفاده کنی.
اگر adsl داری این کلیپ رو نگاه کن: (Only the registered members can see the link)
برادر من نگفتم بخاطر سرعت فایرفکس این کاررو بکنم.:1. (38):
دیدم بحث فنی شده گفتم چندتا سوال همینجا بکنم معلوماتم زیاد بشه.:merci:
Overclocker
16-03-09, 11:50
چرا قصد تمسخر و سوژه کردن؟
نیدونم :دی
خودت می دونی قبلش چی نوشته بودی. ربطی به 965 نداشت!
بابا قبلش چیزی نبود که فقط * دربرابر 920 * رو بهش اضافه کردم که متوجه منظور بشه .
تو بهش می گی آشغال تره، همکارشون بهش می گند بهتره. حرف کی رو باید قبول کنه؟
آره به قول خودت حرف کی رو قبول کنه ؟!! ( من حواسم به این نبود )
شما بهش راه رو نشون بدی بهتر نیست تا خودش حس کنه این ارتقای مناسبی نیست؟
دقیقا کاملا موافقم ( بالاخره با هم به تفاهم رسیدیم ) .:1. (40):
مخلصیم
ما بیشتر :give_rose:
sibsabz
25-03-09, 02:09
سوای این بحث های فنی اگر هنوز فروشنده اید من خریدارم.
شماره ام را بصورت خصوصی ارسال کرده ام.
sibsabz
30-03-09, 03:40
من 25% زیر قیمت روز بازار خریدارم
Moein
30-03-09, 23:24
دوست عزیز بنده خریدارم اما نه با این قیمت ها که اعلام کردی فروشنده هستی اعلام کن قصد تعویض کلی سیستم رو دارم
HAMED_ARVIN
31-03-09, 14:55
دوست عزیز بنده خریدارم اما نه با این قیمت ها که اعلام کردی فروشنده هستی اعلام کن قصد تعویض کلی سیستم رو دارم