PDA

مشاهده نسخه کامل : شمار کاربران گوشي هاي لمسي به 230 ميليون نفر مي رسد تا سال 2012،



™Ali
01-03-09, 17:05
موبنا- تحقيقات نشان داده که شمار کاربران گوشي هاي تلفن همراه مجهز به صفحه نمايش لمسي تا سال 2012 ميلادي به 230 ميليون نفر مي رسد.
به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از سايت تکنيوز، سال 2007 کمتر از 30 ميليون گوشي با صفحه نمايش لمسي وجود داشت که با معرفي گوشي iPhone بسياري از کاربران به سوي اين مدل گوشي ها جلب شدند.
در طول کنگره جهاني موبايل که به تازگي در بارسلون اسپانيا برگزار شد ، سامسونگ و بسياري سازندگان بزرگ تلفن همراه اقدام به ارايه گوشي هايي با صفحه نمايش لمسي کردند.
گوشي آيفون به لحاظ سخت افزاري و نرم افزاري از موفقيت چشمگيري برخوردار شد زيرا استفاده از اين دستگاه ساده و آسان بود اما آيفون محصول شرکت اپل تنها نماند بلکه به دنبال اين اقدام شگفت ، شرکت هاي ديگر سازنده تلفن همراه و نيز سازندگان لپ تاپ و ديگر توليد کنندگان دستگاه هاي الکترونيکي اقدام به ساخت دستگاه هايي با صفحه نمايش لمسي کردند.