ورود

مشاهده نسخه کامل : هر چیزی در مورد Gamer Hud میدونید بگویید

Overclocker
23-02-09, 23:17
دوستان هر چیزی که در مورد Gamer HUD از گیگابایت میدونید بگویید ؟

من فکر میکنم یک برنامه ای شبیح به I Tracker از Asus هست و عملیات Overclock رو با اون انجام میدن ! ولی خاصیتش اینه که ولتاژ میتونیم به هسته و رم کارت بدیم و .... ( دقیقا شبیح Asus ) که میتونیم به فرکانس های بالاتری دست پیدا کنیم .

اصل قضیه اینه که وقتی اینجا (Only the registered members can see the link)3 کارت 4850 رو ساپرت داره یعنی هر سه با وجود ظاهر یکجور در یک فرکانس متوقف میشوند ! ( مکس فرکانس )

نظر شما چیست ؟ آیا تفاوت ای به غیر از مقدار رم هست ؟

Overclocker
24-02-09, 17:57
~....Bum....~

Stream
24-02-09, 18:14
تا اونجا که من اطلاع دارم GIGABYTE توی مدل های Non-reference از یک چیپ VGO استفاده می کنه برای کنترل ولتاژ که با برنامه Gamer HUD کنترل میشه.

نظر شما چیست ؟ آیا تفاوت ای به غیر از مقدار رم هست ؟

دلیلی وجود نداره تفاوت فقط رم باشه.

Overclocker
24-02-09, 18:21
یعنی چی؟ یعنی امکان داره مدل 512 مگ اش با همان ظاهر و همان امکانات کمتر اور بشه ؟

اگر آری :

مدل اور شده ی 1 گیگش تا 811 (Only the registered members can see the link)اور میشه ، حالا این مدل 512 ش تا 750 رو باید حداقل حداقل بره دیگه نه ؟

Stream
24-02-09, 19:06
یعنی چی؟ یعنی امکان داره مدل 512 مگ اش با همان ظاهر و همان امکانات کمتر اور بشه ؟

اگه قضیه امکان داشته که بله. امکان داره.

مدل اور شده ی 1 گیگش تا 811 اور میشه ، حالا این مدل 512 ش تا 750 رو باید حداقل حداقل بره دیگه نه ؟

ربطی نداره!

Overclocker
24-02-09, 21:50
آرمان جان میشه در مورد ربطتش توضیح بدی ؟

آخه من هر چی سرچ میکنم جایی پیدا نمیکنم که این 512 مگ اش رو توی اور مقایسه کرده باشند ، نه تفاوتی میبینم که بگم خوب مدل 1 گیگ اور شده حداقل یکی دو تا فاز اضافه تر داره + طراحیش فرق داره + Gamer HUD رو ساپرت نداره ( 512 مگ اش ) و ..... !! شما چیزه دیگه میبینی که توی این 2 کارت مثل هم نباشند ؟

مرسی

Overclocker
24-02-09, 21:58
4850OC 1GB

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

4850 512MB
R485Zl-512H

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

من که تو عکس تفاوتی نمیبینم !!؟؟

Stream
24-02-09, 23:28
آرمان جان میشه در مورد ربطتش توضیح بدی ؟

آخه من هر چی سرچ میکنم جایی پیدا نمیکنم که این 512 مگ اش رو توی اور مقایسه کرده باشند ، نه تفاوتی میبینم که بگم خوب مدل 1 گیگ اور شده حداقل یکی دو تا فاز اضافه تر داره + طراحیش فرق داره + Gamer HUD رو ساپرت نداره ( 512 مگ اش ) و ..... !! شما چیزه دیگه میبینی که توی این 2 کارت مثل هم نباشند ؟

مرسی
قرار نیست چون همه Specification دو محصول مثل همدیگه اس پس باید مثل هم باشند.

بالاخره گیگابایت برندیه که Binning نسبتا بالایی داره و دستش توی اینطور تغییر ها بازه.

Overclocker
24-02-09, 23:36
خلاصه اش میشه مدل 512 مگ رو تا 750 اور کرد ؟ :1. (26):

یا اگر نیاز به دستکاری بایوس بود هم انجام میدهیم !