PDA

مشاهده نسخه کامل : اشکال در ویندوز 7

bynam
19-02-09, 02:09
با سلام من روی سیستمم یک ویندوز ایکس پی در درایو c و یک ویندوز 7 در درایو d دارم در ایکس پی درایوی که ویندوز 7 در ان نصب است پیدا است و میتوان داخل ان شد اما در ویندوز 7 اصلا درایوی که ویندوز ایکس پی در ان نصب شده نا پدید است چطور میتوانم داخل این درایو شوم

scw
19-02-09, 23:48
این ویندوز 7 که تو روی سیستمت نصب کردی بتا است و هنوز به صورت آزمایشی است و خیلی از امکانات
رو نداره

:great:

™Ali
20-02-09, 00:14
این مشکل رو اولین باره میشنوم و ربطی به بتا بودن Win7 هم نداره! چون خودم الان دارم باهاش کار می کنم.
میتونی بگی File System درایو C چیه؟ Fat32 یا NTFS ؟
:give_rose:

Labyrinth
20-02-09, 00:17
این مشکل نیست و عادیه خوب ویندوز 7 نسخه بالاتر از ایکس پی هست شما اگر دیسک ویندوز ایکس پی رو هم داخل درایو قرار بدید وقتی اتوران اون بیاد بالا کلید نصب خاموشه

™Ali
20-02-09, 00:33
این مشکل نیست و عادیه خوب ویندوز 7 نسخه بالاتر از ایکس پی هست شما اگر دیسک ویندوز ایکس پی رو هم داخل درایو قرار بدید وقتی اتوران اون بیاد بالا کلید نصب خاموشه

امیرجان ایشون منظورم درایو Hard Disk هست نه درایو نوری ! :1. (26):

Labyrinth
20-02-09, 00:39
ما رو چی فرض کردی علی جان ؟

میدونم منظورش چیه عزیز

درایوی که توی ایکس پی هست اصلا توی ویستا نمایش داده نمیشه

همین مورد رو دارم میگم عادیه دیگه قرار نیست بتونی اطلاعات سیستمی اون یکی سیستم عامل رو ببینی که !!

™Ali
20-02-09, 00:46
واسه من اصلا ایجوری نبوده، نیست و نخواهد بود!
من به راحتی به اطلاعات سیستمی هر دو ویندوز دسترسی کامل دارم :1. (40):

Labyrinth
20-02-09, 00:53
کدوم Build رو نصب کردی ؟

شاید توی نسخه 64 بیت اش اینجوری باشه ؟! شایدم Build های قبل از 7000 :great:

چیزی که مهمه اینه که هیچ وقت هیچ چیز رو قطعی نگیم

™Ali
20-02-09, 00:58
کدوم Build رو نصب کردی ؟

شاید توی نسخه 64 بیت اش اینجوری باشه ؟! شایدم Build های قبل از 7000 :great:

چیزی که مهمه اینه که هیچ وقت هیچ چیز رو قطعی نگیم

یعنی مثلا اگه ویندوز XP تو درایو C نصبه و شما تو Win7 نمیتونید درایو C رو ببینید؟
درسته؟! :1. (27):

bynam
20-02-09, 01:01
با سلام عکس گزاشتم شاید منظورم بهتر مشخص بشود انگار اصلا ویندوز 7 درایوی که ایکس پی در ان نصب شده را به عنوان یک درایو به رسمیت نمیشناسد و در صفحه اصلی اصلا انگار من این درایو 20 گیگی را ندارم وایکنی برایش نیست در ضمن ویندوزم سری 7000 و جالب اینه که روی کامپیوترم 64 بیتی و روی لپ تابم 32 بیتی انرا دارم و هر دو همینطور است واصلا ان درایو را بهش دسترسی ندارم ونه فقط فایلهای ویندوز ایکس پی

Labyrinth
20-02-09, 01:05
یعنی مثلا اگه ویندوز XP تو درایو C نصبه و شما تو Win7 نمیتونید درایو C رو ببینید؟
درسته؟! :1. (27):

با سلام عکس گزاشتم شاید منظورم بهتر مشخص بشود انگار اصلا ویندوز 7 درایوی که ایکس پی در ان نصب شده را به عنوان یک درایو به رسمیت نمیشناسد و در صفحه اصلی اصلا انگار من این درایو 20 گیگی را ندارم وایکنی برایش نیست

جوابت رو گرفتی ؟

توی Build 7000 به بعد این مورد وجود داره :great:

™Ali
20-02-09, 01:12
توی Build 7000 به بعد این مورد وجود داره :great:

ویندوز 7 من Build 6801 هست. پس این مشکل رو فقط ویندوز 7 داره. چون طوری که که گفتی فکر کردم که مثلا رو ویستا هم همین مشکل رو دارید.

با سلام عکس گزاشتم شاید منظورم بهتر مشخص بشود انگار اصلا ویندوز 7 درایوی که ایکس پی در ان نصب شده را به عنوان یک درایو به رسمیت نمیشناسد و در صفحه اصلی اصلا انگار من این درایو 20 گیگی را ندارم وایکنی برایش نیست
ببین با پارتیشن مجیک میتونی این درایو رو ببینی؟
واقعا این یکی از بدترین خصوصیات ویندوز 7 هست. خوشبختانه من فقط XP Lover هستم :دی

Labyrinth
20-02-09, 01:15
من ده دفعه گفتم شاید مربوط به Build 7000 باشه برو پست ها رو دوباره بخون

دو زاریت کجه یکم:1. (38):

AMD>INTEL
20-02-09, 01:46
امير همه كارتي شد رفت :1. (5):

Labyrinth
20-02-09, 05:28
امير همه كارتي شد رفت :1. (5):
خوب گوشه کارتش کجه :1. (38):

bynam
20-02-09, 12:32
با سلام خدمت دوستان یعنی کسی تو این انجمن به این بزرگی نسخه 7000 را نصب نکرده که معلوم شود این مشکل را بقیه هم دارند یا نه در ضمن من عجیب این انجمن را دوست دارم اما نمیدونم چرا هر وقت سوالی مطرح میشه کار به کل کل میکشه و از سوال اصلی فاصله میگیره اگه ممکنه سایر دوستان بررسی کنند بقیه هم این مشکل را دارند یا نه مخصوصا دوستی که اگهی فروش این ویندوز را داده لابد راحت میتونه جواب قطعی را بدهد

Labyrinth
20-02-09, 14:35
من که گفتم به این مورد برخوردم :1. (38): از نسخه 7000 به بعد این یک مورد عادی هست

اگر کمی فکر کنیم کار درستی بوده این کار بطور مثال اگر در ویندوز 7 ویروسی وارد بشه به درایور ویندوز ایکس پی نمیتونه وارد بشه البته این مورد 101 دلیل دیگه هم داره که من ازش بی خبرم :give_rose:

sAsAn.K
20-02-09, 17:13
دوستان یعنی واقعا Windows 7 Beta و یا کلا هر ویندوز Beta ی دیگه براتون قابل تحمله ؟!

bynam
20-02-09, 18:38
دوستان یعنی واقعا Windows 7 Beta و یا کلا هر ویندوز Beta ی دیگه براتون قابل تحمله ؟!
دوست عزیز واقعا ویندوز 7 از ویستا بسیار سریعتر و روانتر است من شخصا بسیار از ان خوشم امده در ضمن بعد از نصب تمام قطعات سیستم را به راحتی شناخت و خیلی روان کار میکند

sAsAn.K
20-02-09, 21:25
این درست ، منم قبول دارم اینو ، ویستا که به نظر من اصلا خوب نیست .
ولی ویندوز 7 الان بتائه ، باید صبر کنیم حد اقل یه RC ای چیزی بیاد بعد نصب کنیم .

Ardalan
20-02-09, 22:09
الان درست یادم نیست ولی وقتی که از بوت ویندوز رو نصب میکردی درایو ویندوز قبلی دیده نمیشد ولی وقتی از تو خود ویندوز XP و با استفاده از اتوران ویندوز 7 رو نصب میکرده مشکلی نبود
حالا شما چطور نصب کردین؟

bynam
20-02-09, 22:38
الان درست یادم نیست ولی وقتی که از بوت ویندوز رو نصب میکردی درایو ویندوز قبلی دیده نمیشد ولی وقتی از تو خود ویندوز XP و با استفاده از اتوران ویندوز 7 رو نصب میکرده مشکلی نبود
حالا شما چطور نصب کردین؟
من از راه بوت نصب کردم ودرایو اولم که ایکس پی توش بود را میشناخت ونشان میداد اما بعد از نصب دیگر درایو ان در مای کامپیوتر دیده نمیشود اما در خود ویندوز 7 هم در قسمت مدیریت هارد به شکل موجود در عکس دیده میشود

AMD>INTEL
20-02-09, 23:47
Only the registered members can see the link

bynam
20-02-09, 23:54
Only the registered members can see the link
عالی بود مشکل به طور کامل با راهنمایی صفحه معرفی شده حل شد خیلی ممنون و متشکر

AMD>INTEL
21-02-09, 00:33
خواهش ميكنم رفيق :give_rose:

376
21-02-09, 13:55
من هم يه مشكلي شبيه اين مشكل در ويستا داشتم بدين صورت كه در ويندوز ويستا درايوي كه مربوط به ويستا مي‌شد درايو c و درايوي كه مربوط به ويندوز xp مي‌شد درايو d بود در صورتي كه من در هنگام نصب ويندوز xp درايو c و در هنگام نصب ويندوز ويستا درايو d را انتخاب كرده بودم. كاري هم كارش نداشتم چون اين طوري كه بهتر بود.