دوستان سلام
یه سوالی داشتم تا به حال از چه نرم افزاری استفاده کردید که تونسته باشه از حداکثر قدرت سی پی یوتون استفاده کنه ؟ تا حالا تنها برنامه ای که تونسته از تمام توان سی پی یو سیستمی که توی خونه باهاش کار میکنم به طور 100 درصد استفاده کنه نرم افزار 3Ds MAX بوده البته اون هم فقط در موقعه رندرسازی از 100% قدرت سی پی یو استفاده می کنه ولی تا حالا هیچ برنامه ای نتونسته از 50 درصد بیشتر از توان سی پی یو من رو استفاده کنه البته اگه همزمان از چندتا برنامه استفاده کنم ممکنه تا 65 70 هم برسه . سی پی یو من 5600+ دوهسته ای AMD هست . البته دلیل اصلیش فکر کنم اینه هنوز برنامه ها برای CPU های چند هسته ای بهینه نشدن .
alborz_k
10-02-09, 21:09
دوستان سلام
یه سوالی داشتم تا به حال از چه نرم افزاری استفاده کردید که تونسته باشه از حداکثر قدرت سی پی یوتون استفاده کنه ؟ تا حالا تنها برنامه ای که تونسته از تمام توان سی پی یو سیستمی که توی خونه باهاش کار میکنم به طور 100 درصد استفاده کنه نرم افزار 3Ds MAX بوده البته اون هم فقط در موقعه رندرسازی از 100% قدرت سی پی یو استفاده می کنه ولی تا حالا هیچ برنامه ای نتونسته از 50 درصد بیشتر از توان سی پی یو من رو استفاده کنه البته اگه همزمان از چندتا برنامه استفاده کنم ممکنه تا 65 70 هم برسه . سی پی یو من 5600+ دوهسته ای AMD هست . البته دلیل اصلیش فکر کنم اینه هنوز برنامه ها برای CPU های چند هسته ای بهینه نشدن .
سلام. برنامه که فراوونه!! مثلأ xilisoft تو رندر فرمت های تصویری از 100% توان پردازنده استفاده می کنه(البته بعضی وقت ها)
نرم افزار های تست پایداری هم که کارشون اینه(مثل orthod,prime95,occt)
بعضی از بازی ها مثل gta4 هم پردازنده رو 100% زیر لود می برن!!!
دیگه چیز دیگه یادم نیست!:d
nikaien
11-02-09, 10:10
شايد خنده داره
ولي من با جستجو گر كروم (گوگل) كه كار ميكنم كل سي پي يو پر ميشه
mohammad1985
11-02-09, 11:45
سی پی یوت چیه ؟ من منظورم تک هسته ای ها نیست چند هسته ای ها رو دارم میگم . تک هسته ای ها کاری نداره 100 در صد لود بشن .
mehdi_s82
11-02-09, 12:06
منم همیشه برام سوال بوده چرا cpuم حتی تو رندر هم 100 در 100 لود نمیشه؟!
Labyrinth
11-02-09, 12:49
شاید اگر بگم در سیستم کدک HD از پردازنده بالاتر از 100 درصد استفاده میشه باور نکنید
بطور مثال :
برای تبدیل یک فایل HD با کمترین افت کیفیت سنگین ترین متد تبدیل Hadamard Exhaustive هست که براحتی میتونه یک پردازنده Corei7 965 رو به زاتو در بیاره ( با این متد فایل با کیفیت 600 بیت با یک فایل کیفیت 3000 بیت دایویکس برابری میکند )
تبدیل این فایل که زمانش 1 دقیقه هست برای Q6600 در فرکانس 4.0 گیگاهرتز بیشتر از 35 دقیقه طول میکشد :yes:
در کل نرم افزار های تبدیل فرمت از همه نرم افزار ها در استفاده از تکنولوژی ها جلوتر هستند :give_rose:
MARINE
11-02-09, 13:45
برنامه CpuMark که اقای بهادر امید معرفی کردند
نفس CPU رو میگیره
mohammad1985
11-02-09, 23:40
من منظورم خود برنامه هایی هست شما استفاده می کنید نه برنامه های تست سی پی یو مثل CpuMark .
در کل نرم افزار های تبدیل فرمت هر چی باشن به پای برنامه هایی مثل 3Ds MAX و MAYA که نمی رسن ! دوست عزیز اینها برنامه هایی هستن که از زمان تولدشون برای پردازشهای بسیار سنگین با چند سی پی یو بهینه شده بودن و البته فراتر از آن یعنی پردازش شبکه ای برای رندر سازی شبکه ای یعنی مثلا 15 تا سیستم با هم یک انیمیشن رو رندر کنن. زماین که اصلا سرعت سی پی یو ها حتی به 100 مگاهرتز نمی رسید این برنامه ها ذاتا قادر به استفاده از چندین سی پی یو به طور همزمان بودن .
گاها رندرسازی فقط و فقط یک فریم انمیشن ( کارهای معمولی ) حتی تا چند ساعت هم میرسه! و در مورد رندرسازی بعضی کارهای حرفه ای خارجی مثلا در سطح فاینال فانتزی رندر سازی بعضی فریمها تا حدود 4000 دقیقه طول کشیده بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقت کنید هر ثانیه انیمیشن بستگی به سیستم نمایش مثل PAL و یا NTSC بین 24 تا 30 فریم در ثانیه هست یعنی یک دقیه انیمیشن با سیستم PAL دارای 1440 فریم و یک ساعت اون دارای 86400 فریم هست حالا اگه شما سرعت رندر سازی رو در هر فریم فقط 1 دقیقه در نظر بگیرید یک ساعت انیمیشن بسیار ساده 86400 دقیقه معادل 1440 ساعت ! معادل 60 روز زمان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خواهد بود !!!!!!!
حالا شما حساب کنید که حتی فعلا Corei7 هم باید لنگ بندازه !!!! پس جلوی رندرینگ انیمیشن فعلا CPU ها باید برن جلو بوق بزنن !
MARINE
12-02-09, 00:01
که این طور بله برنامه 3dMax که کار می کردم Cpu رو خیلی اذیت می کردم یعنی نفس اش رو می گرفت
Moein
12-02-09, 00:02
من منظورم خود برنامه هایی هست شما استفاده می کنید نه برنامه های تست سی پی یو مثل CpuMark .
در کل نرم افزار های تبدیل فرمت هر چی باشن به پای برنامه هایی مثل 3Ds MAX و MAYA که نمی رسن ! دوست عزیز اینها برنامه هایی هستن که از زمان تولدشون برای پردازشهای بسیار سنگین با چند سی پی یو بهینه شده بودن و البته فراتر از آن یعنی پردازش شبکه ای برای رندر سازی شبکه ای یعنی مثلا 15 تا سیستم با هم یک انیمیشن رو رندر کنن. زماین که اصلا سرعت سی پی یو ها حتی به 100 مگاهرتز نمی رسید این برنامه ها ذاتا قادر به استفاده از چندین سی پی یو به طور همزمان بودن .
گاها رندرسازی فقط و فقط یک فریم انمیشن ( کارهای معمولی ) حتی تا چند ساعت هم میرسه! و در مورد رندرسازی بعضی کارهای حرفه ای خارجی مثلا در سطح فاینال فانتزی رندر سازی بعضی فریمها تا حدود 4000 دقیقه طول کشیده بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقت کنید هر ثانیه انیمیشن بستگی به سیستم نمایش مثل PAL و یا NTSC بین 24 تا 30 فریم در ثانیه هست یعنی یک دقیه انیمیشن با سیستم PAL دارای 1440 فریم و یک ساعت اون دارای 86400 فریم هست حالا اگه شما سرعت رندر سازی رو در هر فریم فقط 1 دقیقه در نظر بگیرید یک ساعت انیمیشن بسیار ساده 86400 دقیقه معادل 1440 ساعت ! معادل 60 روز زمان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خواهد بود !!!!!!!
حالا شما حساب کنید که حتی فعلا Corei7 هم باید لنگ بندازه !!!! پس جلوی رندرینگ انیمیشن فعلا CPU ها باید برن جلو بوق بزنن !
شما با توجه به اسم تاپیک که گفتی چه برنامه ای از تمام قدرت سی پی یو استفاده می کنه دوستان نظرشونو دادن
به نظر من OCCT نرم افزاری هست که ازز تمامی قدرت کش و همه چیز سی پی یو استفاده می کنه
mohammad1985
12-02-09, 01:49
ببین جناب G81 من زورم به MARINE نمی رسه چون تفنگ دار دریایی ولی ولی زورم به شما میرسه ! پس حواست باشه ! :yes:
شوخی بود !
پس منمنظورم رو بد رسوندم ولی به هر حال حق با شماست من منظورم برنامه های کاربردی بود نه برنامه های تست و بنچمارک چرا که برنامه های بنچمارک و تست که قطعا باید قادر باشن از تمام توان سیستم استفاده کنن .
ممنون.