ورود

مشاهده نسخه کامل : کند بودن ویندوز در ابتدای ورود

v_civil
09-02-09, 19:00
سلام
من تازه کامپیوتر رو عوض کردم. سی پی یو اینتل 5200 و رم 2 گیگ و گرافیک 8600 و هارد 500
الان دو سه هفتس.
مشکلم اینه که وقتی ویندوز بالا میاد حدود 3 4 دقیقه چک کردن برنامه نود32 طول میکشه !
قبلا که دو تا هارد 80 ida داشتم سریع چکش تموم میشد. ولی الان خیلی کنده و اجازه کار دیگه ای هم بهم نمیده.
مشکل از ویندوزمه ؟ نوع ویندوز عوض شده ولی همون سرویس پک 2 هست که قبلا هم داشتم.
یا به خاطر هارد 500 هست که چک کردنش طول میکشه ؟
نمیشه یه کاری کرد این چک کردن اول ویندوز به حداقل برسه یا اصلا نکنه ؟

Moein
09-02-09, 19:11
سلام
من تازه کامپیوتر رو عوض کردم. سی پی یو اینتل 5200 و رم 2 گیگ و گرافیک 8600 و هارد 500
الان دو سه هفتس.
مشکلم اینه که وقتی ویندوز بالا میاد حدود 3 4 دقیقه چک کردن برنامه نود32 طول میکشه !
قبلا که دو تا هارد 80 ida داشتم سریع چکش تموم میشد. ولی الان خیلی کنده و اجازه کار دیگه ای هم بهم نمیده.
مشکل از ویندوزمه ؟ نوع ویندوز عوض شده ولی همون سرویس پک 2 هست که قبلا هم داشتم.
یا به خاطر هارد 500 هست که چک کردنش طول میکشه ؟
نمیشه یه کاری کرد این چک کردن اول ویندوز به حداقل برسه یا اصلا نکنه ؟

شما ADSL دارین یا چیزی که با lan به کامپیوتر وصل کرده باشید اگه دارای هر کدوم از این قطعات هستید لطف کن برو و براشون ip تعریف کن تا زود تر شناخته بشن و نخواد اتوماتیک بگرده و پیدا کنه
و اگه هم نداری که من نمی دونم :دی

v_civil
09-02-09, 19:15
شما ADSL دارین یا چیزی که با lan به کامپیوتر وصل کرده باشید اگه دارای هر کدوم از این قطعات هستید لطف کن برو و براشون ip تعریف کن تا زود تر شناخته بشن و نخواد اتوماتیک بگرده و پیدا کنه
و اگه هم نداری که من نمی دونم :دی

بله دارم. نکته مفیدی بود. ممنون.
نود32 رو چطوری میتونم سرچ اولیش رو غیر فعال کنم ؟

Trance
09-02-09, 19:53
TuneUp Utilitiesابزاری بسیار مفید است که با استفاده از آن می توانید سیستمتان را سریعتر و ایمن تر از قبل کنید. تمام قسمت های مهم برنامه اعم از system configuration ، security ، cleanup و maintenance با گرافیکی مدرن و زیبا به راحتی در دسترس شما قرار دارد. این برنامه عملکرد سیستم شما را بهبود می بخشد و مشکلات و ارور های آن را رفع می کند و به شما این اختیار را می دهد تا سیستم را مطابق با سلیقه تان طراحی کنید! تمام قسمت های مهم سیستم با توضیحاتی کامل و ساده با تنها 1 کلیک قابل تغییر است و این برنامه به طور اتوماتیک تغییرات لازم در رجیستری را انجام می دهد. بیشتر تغییراتی که توسط برنامه انجام می شود قابل بازگشت به عقب به طور کاملا ساده و مطمئن توسط TuneUp Rescue Center است. این برنامه به شما تنظیمات بسیاری برای زیبا تر کردن ویندوز می دهد. برنامه TuneUp Utilities 2009 اطلاعات سوخته و ناکارآمد را از هارد و رجیستری شما تنها با چند کلیک ساده پاک خواهد کرد. این برنامه همچنین قادر به defragment کردن هارد و رجیستری جهت ارتقای سرعت ویندوز است. تمام این عملیات به صورت خودکار در هر هفته توسط برنامه TuneUp 1-Click Maintenance انجام خواهد شد.
از دیگر بخش های بسیار مهم و جالب برنامه بخش Customize کردن ویندوز هست بدین ترتیب شما می توانید آیکون تمام بخش ها ویندوز ، صفحه بوت شدن و لوگین شدن ویندوز ، تم ویندوز رو به دلخواه خودتون تغییر بدهید.

حجم فایل: 15.8 مگابایت
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link

takdownload.ir/utilities/tuneup-utilities-2009-802000

Moein
09-02-09, 23:51
بله دارم. نکته مفیدی بود. ممنون.
نود32 رو چطوری میتونم سرچ اولیش رو غیر فعال کنم ؟

با این کاری که گفتم حدود 90 درصد سرعتت بالا می ره اگه هم می خوای به صورت پیش فرض اینا رو قرار بده
198.168.1.2
255.255.255.0
198.168.1.1
روش رفتن و ای پی دادن
start>show all c..>local area connection >click right>properties>internet protocol>properties > use the following ip address

Labyrinth
10-02-09, 00:34
با این کاری که گفتم حدود 90 درصد سرعتت بالا می ره اگه هم می خوای به صورت پیش فرض اینا رو قرار بده
198.168.1.2
255.255.255.0
198.168.1.1
روش رفتن و ای پی دادن
start>show all c..>local area connection >click right>properties>internet protocol>properties > use the following ip address

ای پی هر مودم با مودم دیگه فرق میکنه عزیز دل این ای پی برای دلینکه :1. (38):

Moein
10-02-09, 00:38
ای پی هر مودم با مودم دیگه فرق میکنه عزیز دل این ای پی برای دلینکه :1. (38):
اهان شما ای پی ورود رو می گی فرق می کنه می تونه از 1 تا 254 متغیر باشه اما خوب شما می تونی ست کنی فرقی نمی کنه این مال اسوس هم سیمم فونی هم مگا نت و پرو لینک و دی لینک هست در حقیقت اینا رو من تا حالا کارر کردم با همین ای پی جواب داده البته حرف شما درسته باید به دفرچه مراجعه کرد و ای پی مودم رو گرفت اما چون شما رو لن ست می کنی با این ای پی هم جواب میده