سلام
من تازه کامپیوتر رو عوض کردم. سی پی یو اینتل 5200 و رم 2 گیگ و گرافیک 8600 و هارد 500
الان دو سه هفتس.
مشکلم اینه که وقتی ویندوز بالا میاد حدود 3 4 دقیقه چک کردن برنامه نود32 طول میکشه !
قبلا که دو تا هارد 80 ida داشتم سریع چکش تموم میشد. ولی الان خیلی کنده و اجازه کار دیگه ای هم بهم نمیده.
مشکل از ویندوزمه ؟ نوع ویندوز عوض شده ولی همون سرویس پک 2 هست که قبلا هم داشتم.
یا به خاطر هارد 500 هست که چک کردنش طول میکشه ؟
نمیشه یه کاری کرد این چک کردن اول ویندوز به حداقل برسه یا اصلا نکنه ؟
Moein
09-02-09, 19:11
سلام
من تازه کامپیوتر رو عوض کردم. سی پی یو اینتل 5200 و رم 2 گیگ و گرافیک 8600 و هارد 500
الان دو سه هفتس.
مشکلم اینه که وقتی ویندوز بالا میاد حدود 3 4 دقیقه چک کردن برنامه نود32 طول میکشه !
قبلا که دو تا هارد 80 ida داشتم سریع چکش تموم میشد. ولی الان خیلی کنده و اجازه کار دیگه ای هم بهم نمیده.
مشکل از ویندوزمه ؟ نوع ویندوز عوض شده ولی همون سرویس پک 2 هست که قبلا هم داشتم.
یا به خاطر هارد 500 هست که چک کردنش طول میکشه ؟
نمیشه یه کاری کرد این چک کردن اول ویندوز به حداقل برسه یا اصلا نکنه ؟
شما ADSL دارین یا چیزی که با lan به کامپیوتر وصل کرده باشید اگه دارای هر کدوم از این قطعات هستید لطف کن برو و براشون ip تعریف کن تا زود تر شناخته بشن و نخواد اتوماتیک بگرده و پیدا کنه
و اگه هم نداری که من نمی دونم :دی
v_civil
09-02-09, 19:15
شما ADSL دارین یا چیزی که با lan به کامپیوتر وصل کرده باشید اگه دارای هر کدوم از این قطعات هستید لطف کن برو و براشون ip تعریف کن تا زود تر شناخته بشن و نخواد اتوماتیک بگرده و پیدا کنه
و اگه هم نداری که من نمی دونم :دی
بله دارم. نکته مفیدی بود. ممنون.
نود32 رو چطوری میتونم سرچ اولیش رو غیر فعال کنم ؟
Trance
09-02-09, 19:53
TuneUp Utilitiesابزاری بسیار مفید است که با استفاده از آن می توانید سیستمتان را سریعتر و ایمن تر از قبل کنید. تمام قسمت های مهم برنامه اعم از system configuration ، security ، cleanup و maintenance با گرافیکی مدرن و زیبا به راحتی در دسترس شما قرار دارد. این برنامه عملکرد سیستم شما را بهبود می بخشد و مشکلات و ارور های آن را رفع می کند و به شما این اختیار را می دهد تا سیستم را مطابق با سلیقه تان طراحی کنید! تمام قسمت های مهم سیستم با توضیحاتی کامل و ساده با تنها 1 کلیک قابل تغییر است و این برنامه به طور اتوماتیک تغییرات لازم در رجیستری را انجام می دهد. بیشتر تغییراتی که توسط برنامه انجام می شود قابل بازگشت به عقب به طور کاملا ساده و مطمئن توسط TuneUp Rescue Center است. این برنامه به شما تنظیمات بسیاری برای زیبا تر کردن ویندوز می دهد. برنامه TuneUp Utilities 2009 اطلاعات سوخته و ناکارآمد را از هارد و رجیستری شما تنها با چند کلیک ساده پاک خواهد کرد. این برنامه همچنین قادر به defragment کردن هارد و رجیستری جهت ارتقای سرعت ویندوز است. تمام این عملیات به صورت خودکار در هر هفته توسط برنامه TuneUp 1-Click Maintenance انجام خواهد شد.
از دیگر بخش های بسیار مهم و جالب برنامه بخش Customize کردن ویندوز هست بدین ترتیب شما می توانید آیکون تمام بخش ها ویندوز ، صفحه بوت شدن و لوگین شدن ویندوز ، تم ویندوز رو به دلخواه خودتون تغییر بدهید.
حجم فایل: 15.8 مگابایت
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
بله دارم. نکته مفیدی بود. ممنون.
نود32 رو چطوری میتونم سرچ اولیش رو غیر فعال کنم ؟
با این کاری که گفتم حدود 90 درصد سرعتت بالا می ره اگه هم می خوای به صورت پیش فرض اینا رو قرار بده
198.168.1.2
255.255.255.0
198.168.1.1
روش رفتن و ای پی دادن
start>show all c..>local area connection >click right>properties>internet protocol>properties > use the following ip address
Labyrinth
10-02-09, 00:34
با این کاری که گفتم حدود 90 درصد سرعتت بالا می ره اگه هم می خوای به صورت پیش فرض اینا رو قرار بده
198.168.1.2
255.255.255.0
198.168.1.1
روش رفتن و ای پی دادن
start>show all c..>local area connection >click right>properties>internet protocol>properties > use the following ip address
ای پی هر مودم با مودم دیگه فرق میکنه عزیز دل این ای پی برای دلینکه :1. (38):
Moein
10-02-09, 00:38
ای پی هر مودم با مودم دیگه فرق میکنه عزیز دل این ای پی برای دلینکه :1. (38):
اهان شما ای پی ورود رو می گی فرق می کنه می تونه از 1 تا 254 متغیر باشه اما خوب شما می تونی ست کنی فرقی نمی کنه این مال اسوس هم سیمم فونی هم مگا نت و پرو لینک و دی لینک هست در حقیقت اینا رو من تا حالا کارر کردم با همین ای پی جواب داده البته حرف شما درسته باید به دفرچه مراجعه کرد و ای پی مودم رو گرفت اما چون شما رو لن ست می کنی با این ای پی هم جواب میده