ورود

مشاهده نسخه کامل : Call of Duty_World at War نمی دونم چرا اجرا نمی شه....کسی می دونه کمک کنه!!!

Rohham
22-01-09, 19:16
سلام دوستان...
سر پیری و معرکه گیری منما....
رفتم این بازی رو گرفتم تا بعد امتحانات یه ذره عوض کنم فضا رو...اما نمی دونم چرا اجرا نشد این بازی...
تو ویستا 64 نصب می کنم...بعدش یک این که نمیاد تو دسکتاپ آیکنش نمی دونم چرا؟؟؟؟بعدش این که می رم کرک رو کپی می کنم تو فولدر و اینا روش کلیک که می کنم می پرسه تو SAFE MODE اجرا کنم یا نه...که در هر دو حالا بازی اجرا نمی شه و صفحه سیاه می شه بر می گرده ارور می ده هیچی نمی شه....کسی این کشکل رو داشته؟؟؟؟؟چه کنم باهاش؟؟؟
ممنونم:great:

Overclocker
22-01-09, 19:31
من هم همین مشکل رو دارم !

یکی میگفت روی Xp Sp3 اجرا میشه !!! البته خودم هنوز نتونستم تست کنم .

خودم روی 2 تا سیستم با یک ویندوز ( هر دو سیستم دیسک ویندوزشون یکی بود ) نصب کردم و اجرا کردم ولی روی یکی تونستم برم تو بازی ولی اون یکی نتونستم ! :1. (27):

روی سیستم خودم ویندوز ویستا سرویس پک 1 و 64 بیت هم نتونستم برم داخل بازی !

شما اگر براتون مقدوره روی سویس پک 3 XP امتحان کن ببین اگر اجرا میشه ما هم بریم تست کنیم چون برای من مقدور نیست که ویندوز عوض کنم !

یا روی ویندوز 7 تست کن ! اگر نداری ویندوز 7 رو از Destiny بخر ( تاپیکش هم هست ) .

و من به زودی روی ویندوز 7 تستش میکنم .

و سایت های خارجی هم که بنچ مارک ازش گرفته بودن DX9 بود این احتمال هست که روی XP Sp3 حتما اجرا بشه !

Rohham
22-01-09, 19:56
من هم همین مشکل رو دارم !

یکی میگفت روی Xp Sp3 اجرا میشه !!! البته خودم هنوز نتونستم تست کنم .

خودم روی 2 تا سیستم با یک ویندوز ( هر دو سیستم دیسک ویندوزشون یکی بود ) نصب کردم و اجرا کردم ولی روی یکی تونستم برم تو بازی ولی اون یکی نتونستم ! :1. (27):

روی سیستم خودم ویندوز ویستا سرویس پک 1 و 64 بیت هم نتونستم برم داخل بازی !

شما اگر براتون مقدوره روی سویس پک 3 XP امتحان کن ببین اگر اجرا میشه ما هم بریم تست کنیم چون برای من مقدور نیست که ویندوز عوض کنم !

یا روی ویندوز 7 تست کن ! اگر نداری ویندوز 7 رو از Destiny بخر ( تاپیکش هم هست ) .

و من به زودی روی ویندوز 7 تستش میکنم .

و سایت های خارجی هم که بنچ مارک ازش گرفته بودن DX9 بود این احتمال هست که روی XP Sp3 حتما اجرا بشه !

اخه بدبختی اینه که منم نمی تونم ویندوزم رو عوض کنم..ویستام آپدیته...اگه عوض کنم باید دیوانه بشم!!!فکر کنم باید از خیرش بگذرم...این ویستا هم یعضی وقتا ازار می ده ها...این 7 رو زودتر فاینال کنن...من نمی خوام به XP برگردم...خوب اون DX9 رو که نصب می کنه...چرا مشکل باید داشته باشه باز؟؟؟زدن باید اجرا شه که...آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry ::cry:

CROSSHAIR
23-01-09, 01:24
فکر نکنم روی ویندوز 7 هم اجرا بشه چون تو تست ها نتونسته بود حتی قبلی رو هم دموشو تست کنه .در تایپیک مقایسه با ویستا
من کامل نسب کردم یکبار کامل رفت توی بازی بعد پاکش کردم دوباره نسب کردم میره داخل مرحله ها رو نمیره تو بازی یهنی میمونه اولش گیر هم نمیکنه
هی میگه سریالت قبلا استفاده شده یا یه همچین چیزی چون بار اول از اینترنت چک کرد و بعد بازی شروع شد.حالا دیگه چک بی چک قبول نمیکنه بنظر من سریال دیگه تکراری شده باید یه کیجن یا سریال های جدیدی پیدا کنیم چون تو مراحل نصب مشکلی نیست:1. (2)::1. (27):

Trance
23-01-09, 11:46
توی ویندوز ویستا بیت(بیت32 و 64 بیت) ریت صدا رو از قسمت تنظیمات بزار روی 4400.4800 .یعنی حد وسط اتنخاب کن(کیفیت صدا رو پائین تر بیار) درست می شه.توی xp هم از برو قسمت دیوایس منیجر تنظیمات صدا قسمت unimodem half-duplex audio device رو disableکن.(غیر فعال کن)

Rohham
23-01-09, 11:49
فکر نکنم روی ویندوز 7 هم اجرا بشه چون تو تست ها نتونسته بود حتی قبلی رو هم دموشو تست کنه .در تایپیک مقایسه با ویستا
من کامل نسب کردم یکبار کامل رفت توی بازی بعد پاکش کردم دوباره نسب کردم میره داخل مرحله ها رو نمیره تو بازی یهنی میمونه اولش گیر هم نمیکنه
هی میگه سریالت قبلا استفاده شده یا یه همچین چیزی چون بار اول از اینترنت چک کرد و بعد بازی شروع شد.حالا دیگه چک بی چک قبول نمیکنه بنظر من سریال دیگه تکراری شده باید یه کیجن یا سریال های جدیدی پیدا کنیم چون تو مراحل نصب مشکلی نیست:1. (2)::1. (27):

انگار اصلاً قسمت نیست من کمی بازی کنم!!!!!!!!!!!به هر حال دیگخ نتخودآگاه این پیری اثر گذار شده....اما من می خواهم بازی کنم...کمی شاد بشیم تا ترم بعد دانشگاه پیر شدیم...آقا بازی می شناسین با این ویندوز بخونه؟؟؟؟تو همین مایه های این جوری؟؟؟:great:

Rohham
23-01-09, 11:53
توی ویندوز ویستا بیت(بیت32 و 64 بیت) ریت صدا رو از قسمت تنظیمات بزار روی 4400.4800 .یعنی حد وسط اتنخاب کن(کیفیت صدا رو پائین تر بیار) درست می شه.توی xp هم از برو قسمت دیوایس منیجر تنظیمات صدا قسمت unimodem half-duplex audio device رو disableکن.(غیر فعال کن)

TRANCE عزیز شما اینشتینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟مای گاد این کارو کردم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا در میاری این نسخه هارو بابا خفن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بچه ها آقاکاملاً درست گفت من همین الآن چکیدم...:give_rose::give_rose::give_rose::giv e_rose::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (40)::1. (40)::1. (40)::1. (40)::11()::1. (10)::1. (10)::1. (10):

Overclocker
23-01-09, 12:45
Trance جان خدا هر چی میخوای بهت بده واقعا نمیدونم چطور ازت تشکر کنم خیلی ممنونم :give_rose:

:11():

mlive4arab
23-01-09, 14:05
TRANCE عزیز شما اینشتینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟مای گاد این کارو کردم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا در میاری این نسخه هارو بابا خفن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بچه ها آقاکاملاً درست گفت من همین الآن چکیدم...:give_rose::give_rose::give_rose::giv e_rose::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (40)::1. (40)::1. (40)::1. (40)::11()::1. (10)::1. (10)::1. (10):
سلام
من این بازی رو نصب کردم و انجام دادم تا چند مرحله هم رفتم . اما یادم نیست چی شد که برداشتم ویندوزم رو عوض کردم . ویندوز قبلیم ویستا 64 بیت بود العان 32 بیت . بازی خیلی جالب بود بدون هیچ مشکلی . یادمه زمان نصب نبادد به اینترنت وصل باشم . آخه بازی به 2 حالا آنلاین و آفلاین بود . زمان اجرا هم همینطور .
اما چند روزه کارت گرافیکمو عوض کردم . از club 9500gt 512mb به club hd3650 1024mb تو سایتش از hd خیلی تعریف کرده ، العان بازی اجرا میشه تو منوهاشم خوب کار میکنه اما زمانی که وارد بازی میشم کمی به حالت رندر کار میکنم.
میدونید مشکل از کجاست ؟؟؟ من که از کارت خوبی استفاده میکنم . میدونم از ویندوز نسیت.!!!!!

Trance
23-01-09, 16:54
سلام
من این بازی رو نصب کردم و انجام دادم تا چند مرحله هم رفتم . اما یادم نیست چی شد که برداشتم ویندوزم رو عوض کردم . ویندوز قبلیم ویستا 64 بیت بود العان 32 بیت . بازی خیلی جالب بود بدون هیچ مشکلی . یادمه زمان نصب نبادد به اینترنت وصل باشم . آخه بازی به 2 حالا آنلاین و آفلاین بود . زمان اجرا هم همینطور .
اما چند روزه کارت گرافیکمو عوض کردم . از club 9500gt 512mb به club hd3650 1024mb تو سایتش از hd خیلی تعریف کرده ، العان بازی اجرا میشه تو منوهاشم خوب کار میکنه اما زمانی که وارد بازی میشم کمی به حالت رندر کار میکنم.
میدونید مشکل از کجاست ؟؟؟ من که از کارت خوبی استفاده میکنم . میدونم از ویندوز نسیت.!!!!!

یعنی منظور شما اینکه فریم پائین داری؟تنظیمات بازی رو چند میزاری؟کارت گرافیکی که خریدی(club hd3650 1024mb) احتمالا باید DDR2 باید باشه که توی پهنای باند و فریم کم میاره.اون کارت گرافیک قبلی شما رم های DDR3 باید بوده باشه که پهنای باند خوبی داشته و سرعت بهتری داشته نسبت به جدیده.

درضمن کارت گرافیک های ATI سری 3600 از لحاظ کارایی و پرفورمنس و توی رزولیشن های بالا (برای گیم) خوب عمل نمی کردن.یعنی وقتی تنظیمات رو با این سری کارت گرافیک بالا بزاری توی بافت گذاری و جزئیات موقع رندر کردن افت فریم داری.

بازم اساتید مجرب در مورد این مبحث بهتر می تونن نظر بدن:give_rose:

mlive4arab
23-01-09, 17:46
یعنی منظور شما اینکه فریم پائین داری؟تنظیمات بازی رو چند میزاری؟کارت گرافیکی که خریدی(club hd3650 1024mb) احتمالا باید DDR2 باید باشه که توی پهنای باند و فریم کم میاره.اون کارت گرافیک قبلی شما رم های DDR3 باید بوده باشه که پهنای باند خوبی داشته و سرعت بهتری داشته نسبت به جدیده.

درضمن کارت گرافیک های ATI سری 3600 از لحاظ کارایی و پرفورمنس و توی رزولیشن های بالا (برای گیم) خوب عمل نمی کردن.یعنی وقتی تنظیمات رو با این سری کارت گرافیک بالا بزاری توی بافت گذاری و جزئیات موقع رندر کردن افت فریم داری.

بازم اساتید مجرب در مورد این مبحث بهتر می تونن نظر بدن:give_rose:
ممنون اما برای اطلاع بگم هر دو کارت DDR2 بودند
من در پایین ترین رزولیشن هم که کار میکنم باز همین طور است

Trance
23-01-09, 19:29
ممنون اما برای اطلاع بگم هر دو کارت DDR2 بودند
من در پایین ترین رزولیشن هم که کار میکنم باز همین طور است

سری های قبلی کارت گرافیک شرکت ATI توی گیم و پردازش خوب عمل نمی کردن به خاطر همین مشکلات بود که ati سری 4800 رو با ساختار بهتر و عملکرد خوب و پرفورمنس بهتر به بازار معرفی کرد.

شما میتونی سری 4800 بگیری(4670.4830.یا 4580.4870) هر کدوم مقرون به صرفه تر هست.در ضمن پردازنده و رم هم توی گیم خیلی مهمه.

اون 9500gt که داشتی نسبت به 3650 عملکرد بهتری داره چون هسته اون گرافیک نسبت به 3650 قویتره.

Only the registered members can see the link

Introduction (Only the registered members can see the link)
The Card (Only the registered members can see the link)
Test System Specs & 3Dmark Vantage (Only the registered members can see the link)
Benchmarks: Crysis & Supreme Commander (Only the registered members can see the link)
Benchmarks: Far Cry & Unreal Tournament 3 (Only the registered members can see the link)
Benchmarks: Quake Wars & Serious Sam II (Only the registered members can see the link)
Benchmarks: Prey & World in Conflict (Only the registered members can see the link)
Power Consumption & Temperatures (Only the registered members can see the link)
Final Thoughts (Only the registered members can see the link)

psat
05-02-09, 23:50

سلام.
با تشکر از trance عزیز،خوشحالم که مشکل دوستان حل شد.
ولی متاسفانه من این قسمت " unimodem half-duplex audio device " رو ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان.

AMD>INTEL
06-02-09, 03:10
درايور رو اپديت كردي ؟

psat
06-02-09, 13:58
درايور رو اپديت كردي ؟

سلام.
بله،مادربوردم P5Q هست و درایور RealtekALC1200_Audio_V51005657_V6015696 روی سیستمم نصب هست.
راستی میشه بگید این قسمت مربوط به چه چیزی هست؟!

AMOO hosein
06-02-09, 18:52
به نظر من وقتتو روی این بازی تلف نکن چون آخرش خیلی........ تخیلی میشه دقیقا" میشه مثل رزیدینت اویل حالا چرا و چه ربطی داره نمیدونم دنیا دنیا فقط کال آف 4 خیلی مرده.به نظر من این فروشی هم که کال آف 5 داشت به خاطر محبوبیت ورژن قبلی این بازی بود

AMD>INTEL
06-02-09, 23:30
درايور كارت گرافيك چي ؟

psat
06-02-09, 23:46
درايور كارت گرافيك چي ؟

اونهم جدیدترین.هفته ی پیش گرفتم.
181.20
احیانا که به مودم مربوط نمیشه؟ آخه من مودم دیال آپ ندارم.

Trance
07-02-09, 18:18
انتی ویروس رو غیرفعال کن ببین درست میشه.

سرویس پک 3 xp نصب کردی؟

موقع اجرای بازی اینترنت رو هم قطع کن.

vixen357ka
07-02-09, 22:01
["unhandled excpetion caught" error fix.]
I think this is certain solution:
1- Update latest directx 9 and your display driver.
2- Make sure your default playback device is set to 24 bit 48000 Hz.
(If u have still this error go to step 3)
3- Go to C:\Users\"your windows user name"\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles .
Make a new folder there and give it a name (Your ingame username)
Copy all items inside "$$$" folder to your "ingame username" folder that you have just created.
Open "active.txt" . Erase $$$ and write there "your ingame username". Save txt file. And right click txt file then clik properties. Set it to "read only".
Now u can play

vixen357ka
07-02-09, 22:09
At Last This is the Fix for the bug Error during initialization:
Unhandled exception caught (For Windows XP SP2)

The only way to fix it is to do a regedit (Start-run "regedit"[enter]
and search (Ctrl+F) for every instance of the entry "Device Presence".
Once there, in each one there should have some or all of the following:

(Default)
Emulated
VxD
WDM

Anyways, in most of these in my registry, VxD and WDM were set to 0, and emulated was set to 1. I modified the values so Emulated read 0 and VxD and WDM read as 1. Do this for every entry, by right clicking on the value and editing.

vixen357ka
07-02-09, 22:10
For Vista

This is what i found for this error.

1- Go to Control Panel
2- The click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Double click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"

AMD>INTEL
08-02-09, 02:28
پيشنهاد من نصب مجدد يك ويندوز SP3 هست .

psat
08-02-09, 14:42
با تشکر از دوستان عزیز بابت کمک هاشون.
من این راه هارو امتحان کردم ولی نشد!
البته sp3 رو نصب نکردم چون گند میزنه توی سیستم.تغیرات در بیت ریت رو هم نتونستم انجام بدم چون نتونستم
جایی رو که این فاکتور وجود داره پیدا کنم،گفتم شاید فقط در ویستا این امکان باشه.
دیگه نمیدونم چه کار کنم... :1.:

psat
08-02-09, 14:50
راستی این رو هم بگم که اول آرم بازی میاد بعد صفحه سیاه میشه و بعد برمیگرده روی دیکتاپ و ارور dont send رو میده،بعد از
کلیک روی dont send اون اروری رو که دوستان نوشتند میده.