PDA

مشاهده نسخه کامل : کسی تا حالا دبی رفته بخواد چیزی بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Game
20-01-09, 22:02
اقا یه سوال دارم من می خوام برم دبی می خوام بدونم می تونم 4 تا XBox360 بیارم ؟؟؟؟ بعضی ها می گن میشه بعضی ها می گن نمیشه ... guitar hero ham model band kit هم می خوام بیارم که جعبش اندازه ی 5 تا XBox360 هست حالا می خوام بدونم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه یا نمیشه
اینم عکس جعبه ی گیتار هیرو
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

D J V A H I D
20-01-09, 22:14
اینجور که من شنیدم (حالا دقیق نمیدونم) یکی از دوستام رفته بود ... 1 لبتاپ پوکیده ... اوراقی و کهنه مثلا با خودش برده بود ... به ازای این که برده بود ... یه نو ...ترو تمیز و عالی خریده بود آورده بود و میگفت که به این صورت گمرکی شاملش نمیشه
با این اوضاع اگه اینجوری باشه شما 4 تا ایکس باکس له و اوراقی رو با خودت ببر... بذار اونجا و 4 تا توپ بردار بیار... نمیدونم حالا بازم از یه نفر واردتر سوال کن تا مطمئن بشی :yes::great:

Stream
20-01-09, 22:25
اینجور که من شنیدم (حالا دقیق نمیدونم) یکی از دوستام رفته بود ... 1 لبتاپ پوکیده ... اوراقی و کهنه مثلا با خودش برده بود ... به ازای این که برده بود ... یه نو ...ترو تمیز و عالی خریده بود آورده بود و میگفت که به این صورت گمرکی شاملش نمیشه
با این اوضاع اگه اینجوری باشه شما 4 تا ایکس باکس له و اوراقی رو با خودت ببر... بذار اونجا و 4 تا توپ بردار بیار... نمیدونم حالا بازم از یه نفر واردتر سوال کن تا مطمئن بشی :yes::great:

اون قانون برای لوازم شخصیه (مثل دوربین، لپ تاپ، ...) که موقع رفتن توی پاسپورت این لوازم رو می نویسند که موقع برگشتن هزینه گمرک ندی. اگه چهار تا لپ تاپ داشته باشی این قانون شاملت نمی شه!

گرچه اگه همینطوری هم از اونور لپ تاپ بخری و بیاری (توی کیف باشه نه جعبه!) مشکلی بوجود نمیاد و ازت هزینه گمرک گرفته نمیشه. یک Xbox هم همینطوریه ولی چهار تا جریمه ات می کنن!

Game
20-01-09, 22:48
حالا جعبه ی این گیتار رو دیدید به نظراساتید میشه؟؟؟