ورود

مشاهده نسخه کامل : Saints Row 2 - سینتز رو 2 - رقیبی سرسخت برای سری بازی های بسیار محبوب Grand Theft Auto GTA !

D J V A H I D
10-01-09, 16:39
ژانر پر طرفدار اکشن ماجراجویی که در راس این ژانر سری بازی های GTA کمپانی Rock Star Games قرار دارند در سال 2009 با رقیب جدی و سرسخت جدیدی روبرو شد که نگاه منتقدان بازی های رایانه ای را کاملا معطوف خود کرد .
ماجراجویی را از آن خود کند.
انتشار بازی Saints Row 2 پس از ماهها تبلیغات گسترده خبر بسیار خوشایندی برای طرفداران سری بازی های GTA است چرا که فیلم نامه، نوع اکشن، محیط بازی و تمامی ارکان اصلی بازی شبیه به بازی Grand Theft Auto بوده و از برخی جهات نیز توانسته نو آوری های خاص خود را برای زیباتر جلوه دادن جنبه های خاص خود به وجود آورد .
بلافاصله پس از انتشار این بازی پر سروصدای اکشن، توانست با نقد های بسیار مثبت و خوبی از سوی منتقدان روبرو شود و از همان ابتدا تمامی منتقدان Saints Row 2 را رقیب جدی ژانر سری بازی های GTA دانستند که رکورد دار پرفروش ترین بازی این ژانر بوده است !
اکشن زنده و بسیار پویای بازی، محیط نا متنهاهی که بازیکن خود را در آن به طور کامل حس می کند، مبارزات بسیار واقعی با پلیس و ، رانندگی لذت بخش در جریان بازی و بازی بسیار زیبای چند نفره و حتی وجود Unlockable های متعدد در جریان بازی همه و همه Saints Row 2 را به یک بازی بسیار مهیج برای علاقمندان این ژانر مبدل کرده است .
سازنده : كمپاني THQ
ناشر : كمپاني THQ
تاريخ انتشار : Jan 9 , 2009
وب سايت اختصاصي : Saints Row 2 (Only the registered members can see the link)
رده بندي ژانر : اکشن ماجراجویی
ميزان دشوار بودن : متوسط .
زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود نیم ساعت.
درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : Mature - مناسب برای تمامی افراد و گروههای سنی 18 سال و بالاتر .
ویژگی های منحصر به فرد بازی Saints Row 2:
- ویرایش و Cutomization نا متناهی و بی پایان بازی که تمامی شخصیت ها چه مرد و چه زن و اتومبیل ها و محیط بازی ها قابل تغییر اند !
- بازی بسیار جذاب و مهیج چند نفره در دنیای عظیم بازی .
- لذت بالای کشتن و رانندگی در جریان بازی ! وجود اتومبیل های متعدد، هواپیما، هلیکوپتر، موتور سیکلت قایق و ... از نکات برجسته این بازیست .
- آزادی عمل در گشت و گذار در محیط بازی .
و ....... تصاویری از محیط بازی Saints Row 2:

(Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

منبع (Only the registered members can see the link)

N0m@d
10-01-09, 19:55
فکر نمی کنم بازی رو دست GTAIV بیاد...اینو بعداز 10 سال PC Gamer بودن میگم:1. (38):

این Saints Row رو هم آخر نفهمیدم که برای PC هم میاد یا نه؟!

D J V A H I D
10-01-09, 20:34
فکر نمی کنم بازی رو دست GTAIV بیاد...اینو بعداز 10 سال PC Gamer بودن میگم:1. (38):

این Saints Row رو هم آخر نفهمیدم که برای PC هم میاد یا نه؟!

اومده عزیزم ... در 2 DVD الان موجود هست ... منم فردا میرم بخرم :yes:

sAsAn.K
10-01-09, 21:25
Saints Raw 2 برای PC توسط Razor1911 کرک شده و منتشر شده .

البته نمیشه گفت رقیب سر سخت GTA ، چون اصلا قابل مقایسه با GTA نیست .

D J V A H I D
10-01-09, 22:09
Saints Raw 2 برای PC توسط Razor1911 کرک شده و منتشر شده .

البته نمیشه گفت رقیب سر سخت GTA ، چون اصلا قابل مقایسه با GTA نیست .

من به نقل گفتم ... آره به عکساش که نگاه کردم دیدم GTA کجا و این کجا ... ولی به هر حال واسه یه بار بازی کردن ارزش داره :yes: