ورود

مشاهده نسخه کامل : تحریم نرم افزاری؟؟!!

saeed25
27-12-08, 23:18
با دروود
آیا در پی تحریمهای اقتصادی ایران،حق استفاده از نرم افزار ها هم از ایران گرفته می شود؟

Xtreme
27-12-08, 23:52
با دروود
آیا در پی تحریمهای اقتصادی ایران،حق استفاده از نرم افزار ها هم از ایران گرفته می شود؟

شرمنده .. تا حالا که تحریم نبودیم چطوری از نرم افزار ها استفاده می کردیم ؟ چطوری کپی رایتو می پیچوندیم ؟ اصلا مگه از راه حق از نرم افزار ها استفاده می کردیم ؟
بعد از تحریم هم همینطوریه .. غصه نخور ..

پی نوشت : تا وقتی که Mecho Download , Emule , تورنت و ... هستن دنیا همیشه به کام ماست !

saeed25
28-12-08, 00:09
دروود
منتظور من این بود که اگر ما هم می خواستیم قانون کپی رایت رو رعایت کینم،و یا درکل از نگر قوانین کشورهای اروپایی و امریکایی،آیا تحریم شامل استفاده از نرم افزار ها هم می شود؟

Xtreme
28-12-08, 00:12
اگر قرار باشه رعایت کنیم بله .. تحریم هم شامل نرم افزار ها میشه. ( همین الانش هم تحریم توی نرم افزار ها علیه ایران دیده میشه )

saeed25
28-12-08, 00:18
پس چرا این تحریم شامل تمامی نرم افزار ها و شرکتها نمی شود؟

AMD>INTEL
28-12-08, 01:32
وقتي اين شركتهاي عرضه كننده فيلم براي نمايش خانگي دم از كپي رايت ميزنن من خندم ميگيره . يكي نيست بگه كه خودتون فيلم هاي خارجي رو از كجا مياريد ؟ ميگه رايت و تكثير مثل دزديه .

green_waves
28-12-08, 06:33
سایت Mathwork به IP ایران اجازه ورود نمی دهد و ایران را در لیست ندارد

D J V A H I D
28-12-08, 08:55
سایت Mathwork به IP ایران اجازه ورود نمی دهد و ایران را در لیست ندارد

نه فقط اینجا ... شما ببین ما یه نرم افزار پیش پا افتاده هم که میخواییم نصب کنیم ... اسمی از ایران تو لیستش نیست... من به خیلی موارد برخورد کردم...واقعا به نظر شما دلایل این همه تحریم علیه ایران چیست ؟ آیا موضوع خاصیه که ما ازش بی خبریم ؟ من که اینطور فکر میکنم ...! :1. (26):

saeed25
28-12-08, 10:14
دروود
دوستان،من هم همین را می خواهم بدانم،اگر قانونی است،پس چرا همه گیر نیست؟درست است که بیشینه شرکتها آنرا اجرا می کنند،اما تکلیف آن دسته که پایبند نیستند چیست؟

green_waves
29-12-08, 10:16
نه فقط اینجا ... شما ببین ما یه نرم افزار پیش پا افتاده هم که میخواییم نصب کنیم ... اسمی از ایران تو لیستش نیست... من به خیلی موارد برخورد کردم...واقعا به نظر شما دلایل این همه تحریم علیه ایران چیست ؟ آیا موضوع خاصیه که ما ازش بی خبریم ؟ من که اینطور فکر میکنم ...! :1. (26):

درسته ولی به این وخیمی نیست که حتی اجازه ورود IP ایران را به کاربر ندهد خیلی از مراکز تحقیقاتی IP ایران را بسته اند
Sun MicroSystem هم اجازه ورود IP ایران را نمی دهد

با خوبه که فقط یک ارورر می بینیم با عبارتی معنادار مواجه نمی شویم