عزیزم برای نصب پچ دومی که برای دانلود گذاشتیم کافیه دانلود کنید و پچ را با Extract کنید و فایل .exe را اجرا کنید !
برای پچ اولی هم که به پوشه Content برید و فایل Setup را اجرا کنید و در آخر که نصب کردید UpdateTittle را بزنید .
کسی سیو 37 درصد بازی رو با فلدر xlive داره بذاره ؟
حجت جان من یکی گذاشتم از 25 درصد بازی . ولی Save Game تک تک مراحل بازی را هم دارم . فقط شما یادت هست اون مرحله ای که میخوای اسمش چی بود ؟ تا برات بگذارم . :11():
endn73
03-02-09, 10:19
سلام به همه آقایون هرچی گشتم رمز بازی ها رو پیدا نکردم لطفا بگین کدوم صفحه هست
یه مرحله گیر کردم یه علامت سوال هست نمیدونم باید چیکار کنم بعد از اینکه به اون شماره که برام مسیج میاد زنگ میزنم نمیدونم باید چیکار کنم
Mahdi_Moosavi
03-02-09, 11:32
خب ... بلاخره بعد از 1.5 ماه داستان بازی تموم شد ! Only the registered members can see the link ( خب با هفته ای 4 ساعت از این زودتر نمی شد ! :دی )
داستان بازی در 61% تموم شد ! فقط حیف که آخر بازی رومن رو کشتن ( آدم های دیمیتری ) ! ولی نیکو انتقامش رو گرفت !
پوشه save بازی به همراه پوشه Xlive رو برای دوستانی که احیانا احتیاج داشته باشند پیوست کردم . ( ضمنا مسیر فولدرهایی که باید داخلشون کپی کنید هم در فایل پیوست موجود می باشد ) .
دانلود با حجم 132KB (Only the registered members can see the link)
.
.
.
.
sAsAn.K
03-02-09, 13:21
مهدی جان شما اونجایی که Revenge و Deal بود رفتی Deal کردی !
Revenge می کردی رومان کشته نمیشد ، Kate کشته می شد ، اونطوری بهتر یود .
Mahdi_Moosavi
03-02-09, 14:09
مهدی جان شما اونجایی که Revenge و Deal بود رفتی Deal کردی !
Revenge می کردی رومان کشته نمیشد ، Kate کشته می شد ، اونطوری بهتر یود .
نه بابا ؟! Only the registered members can see the link
عجب عالمی داره این GTA IV !! حالا بعد از این قسمت باید چه کار کرد ؟ الان بی کار و الاف داریم تو شهر می چرخیم ! واسه تنوع هم شده با بروس یه استریپ کلابی ( نعوذ بالله) و درینکینگ و می ریم ! دخل و خرج داره توازنش به هم میخوره ! راه حلی بزار جلوی پامون ساسان جان ! می ترسم اغفال بشه و معتاد و ...... . Only the registered members can see the link
Shahryar
04-02-09, 14:49
دانلود سیو گیم تک تک مراحل بازی !!! - Download Save Games
# 01 The Cousin's Bellic [Download (Only the registered members can see the link)]
# 02 - It's Your Call [Download (Only the registered members can see the link)]
# 03 - Three's a Crowd [Download (Only the registered members can see the link)]
# 04 - First Date [Download (Only the registered members can see the link)]
# 05 - Bleed Out [Download (Only the registered members can see the link)]
# 06 - Easy Fare [Download (Only the registered members can see the link)]
# 07 - Jamaican Heat [Download (Only the registered members can see the link)]
# 08 - Concrete Jungle [Download (Only the registered members can see the link)]
# 09 - Bull in a China Shop [Download (Only the registered members can see the link)]
# 10 - Hung Out to Dry [Download (Only the registered members can see the link)]
# 11 - Clean Getaway [Download (Only the registered members can see the link)]
# 12 - Ivan the Not So Terrible [Download (Only the registered members can see the link)]
# 13 - Uncle Vlad [Download (Only the registered members can see the link)]
# 14 - Crime and punishment [Download (Only the registered members can see the link)]
# 15 - Do you have protection? [Download (Only the registered members can see the link)]
# 16 - Shadow [Download (Only the registered members can see the link)]
# 17 - Final Destination [Download (Only the registered members can see the link)]
# 18 - Logging On [Download (Only the registered members can see the link)]
# 19 - No Love Lost [Download (Only the registered members can see the link)]
# 20 - Rigged to blow [Download (Only the registered members can see the link)]
# 21 - The master and the molotov [Download (Only the registered members can see the link)]
# 22 - Russian Revolution [Download (Only the registered members can see the link)]
# 23 - Roman's Sorrow [Download (Only the registered members can see the link)]
# 24 - Search and delete [Download (Only the registered members can see the link)]
# 25 - Easy as can be [Download (Only the registered members can see the link)]
# 26 - Out of the Closet [Download (Only the registered members can see the link)]
# 27 - No. 1 [Download (Only the registered members can see the link)]
# 28 - Escuela of the Streets [Download (Only the registered members can see the link)]
# 29 - Street Sweeper [Download (Only the registered members can see the link)]
# 30 - Luck of the Irish [Download (Only the registered members can see the link)]
# 31 - Blow Your Cover [Download (Only the registered members can see the link)]
# 32 - The Puerto Rican Connection [Download (Only the registered members can see the link)]
# 33 - The Snow Storm [Download (Only the registered members can see the link)]
# 34 - Have a Heart [Download (Only the registered members can see the link)]
# 35 - Deconstruction for Beginners [Download (Only the registered members can see the link)]
# 36 - Photo Shoot [Download (Only the registered members can see the link)]
# 37 - Ruff Rider [Download (Only the registered members can see the link)]
# 38 - Undress to Kill [Download (Only the registered members can see the link)]
# 39 - Call and Collect [Download (Only the registered members can see the link)]
# 40 - Hostile Negotiation [Download (Only the registered members can see the link)]
# 41 - The Holland Play [Download (Only the registered members can see the link)]
# 42 - Final Interview [Download (Only the registered members can see the link)]
# 43 - Wrong is Right [Download (Only the registered members can see the link)]
# 44 - Portrait of a Killer [Download (Only the registered members can see the link)]
# 45 - Dust Off [Download (Only the registered members can see the link)]
# 46 - Holland Nights [Download (Only the registered members can see the link)]
# 47 - Lure [Download (Only the registered members can see the link)]
# 48 - Paper Trail [Download (Only the registered members can see the link)]
# 49 - Harboring a Grudge [Download (Only the registered members can see the link)]
# 50 - Waste Not Want Knots [Download (Only the registered members can see the link)]
# 51 - Three Leaf Clover [Download (Only the registered members can see the link)]
# 52 - A Long Way to Fall [Download (Only the registered members can see the link)]
# 53 - Taking in the Trash [Download (Only the registered members can see the link)]
# 54 - Meltdown [Download (Only the registered members can see the link)]
# 55 - Museum Piece [Download (Only the registered members can see the link)]
# 56 - No Way on the Subway [Download (Only the registered members can see the link)]
# 57 - Late Checkout [Download (Only the registered members can see the link)]
# 58 - Weekend at Florian's [Download (Only the registered members can see the link)]
# 59 - Hating the Haters [Download (Only the registered members can see the link)]
# 60 - Union Drive [Download (Only the registered members can see the link)]
# 61 - Buoys Ahoy [Download (Only the registered members can see the link)]
# 62 - Smackdown [Download (Only the registered members can see the link)]
# 63 - Babysitting [Download (Only the registered members can see the link)]
# 64 - Tunnel of Death [Download (Only the registered members can see the link)]
# 65 - Action Speaks Louder Than Words [Download (Only the registered members can see the link)]
# 66 - I Need Your Clothes, Your Boots, and Your Motorcycle [Download (Only the registered members can see the link)]
# 67 - Blood Brothers [Download (Only the registered members can see the link)]
# 68 - Truck Hustle [Download (Only the registered members can see the link)]
# 69 - Undertaker [Download (Only the registered members can see the link)]
# 70 - Pegorino's Pride [Download (Only the registered members can see the link)]
# 71 - Payback [Download (Only the registered members can see the link)]
# 72 - I'll Take Her [Download (Only the registered members can see the link)]
# 73 - She's a Keeper [Download (Only the registered members can see the link)]
# 74 - Diamonds are a Girl's Best Friend [Download (Only the registered members can see the link)]
# 75 - Catch the Wave [Download (Only the registered members can see the link)]
# 76 - Trespass [Download (Only the registered members can see the link)]
# 77 - To Live and Die in Alderney [Download (Only the registered members can see the link)]
# 78 - Flat Line [Download (Only the registered members can see the link)]
# 79 - Pest Control [Download (Only the registered members can see the link)]
# 80 - Entourage [Download (Only the registered members can see the link)]
# 81 - Dining Out [Download (Only the registered members can see the link)]
# 82 - Liquidize the Assets [Download (Only the registered members can see the link)]
# 83 - That Special Someone [Download (Only the registered members can see the link)]
# 84 - One Last Thing [Download (Only the registered members can see the link)]
Deal
# 85 - If The Price is Right [Download (Only the registered members can see the link)]
# 86 - Mr. & Mrs. Bellic [Download (Only the registered members can see the link)]
[# 87 - A Revenger's Tragedy [Download (Only the registered members can see the link)]
Revenge
# 88 - A Dish Served Cold [Download (Only the registered members can see the link)]
# 89 - Mr. & Mrs. Bellic [Download (Only the registered members can see the link)]
# 90 - Out of Commission [Download (Only the registered members can see the link)]
موفق باشید :11():
2sib
07-02-09, 23:32
خدمت شما
رمز بازی با توضیحات فارسی :1. (21):
با موبایل شماره های زیر رو بگیرن تا رمز اجرا بشه
Only the registered members can see the link
Shahryar
08-02-09, 15:49
خدمت شما
رمز بازی با توضیحات فارسی :1. (21):
با موبایل شماره های زیر رو بگیرن تا رمز اجرا بشه
حسین جان عکست نشون داده نمیشه شاید اینجا فی ل تر شده . اگه میشه توی شهر سخت افزار آپلود کن :give_rose:
Armin-N
08-02-09, 16:07
خدمت شهریار گل و بقیه دوستان:
del_shode
08-02-09, 22:28
آقا سلام علیکم
من مشکل activision code دارم
بازی و که run کردم
ازم code می خواد که می رم از قسمت offline فعالش کنم
اونجا یه unlock codeداره
یه serial
اما تو هیچ کدوم از این کرک های شما نیست
لطفا یکی دقیقا توضیح بده که باید چیکار کنم یا خودش با activision code خودش چیکار کرده
ییخشید
ممنونم
Moein
08-02-09, 23:06
می تونی یه اسکرین شات ازش بزاری
N0m@d
09-02-09, 15:59
دوستان بی زحمت یه توضیح راجب نحوه ریختن سیوهای GTA بدید!:1. (40):
من این بازی رو تا آخر رفتم و سیوهامو نگه داشتم چون میخواستم ویندوز عوض کنم،حالا که دوباره نصب کردم هرکاری میکنم نمیتونم سیوهامو بیارم و چون شنیدم که میشه میخواستم بپرسم چه کار باید بکنم؟:yes:
البته مطمئنن این رو قبلا توضیح دادید ولی شرمنده تعداد صفحات زیاده امکان سرچ نیست!:whistle:
yashar1984
10-02-09, 15:25
سلام بچه
من تو مرحله clean getaway وقتی میرم ماشین رو میدزدم
یه جا بهم نشون میده که میرم اونجا ولی هیچ کاری نمیکنه
یعنی هیچ علامتی نیستش
بهید چی کار کنم؟
تو همون جا که پارکینگه و یه درش باز هست رو میگم
لطفا کمک کنید
با تشکر
عمادجون
11-02-09, 16:50
من gta iv رو دارم میخوایش ؟
اراکی ام
از پاساژ طلا خریدم
Shahryar
12-02-09, 17:17
دوستان کرک های موجود برای این بازی که توانایی استفاده از کامپیوتر بعد از پچ دوم را داره را میدید ؟ بعد از پچ دوم استفاده از کامپیوتر مشکل هست .
yashar1984
13-02-09, 00:11
يعني اينجاهيشكي نيست كه بدونه كار كنم؟
اين همه ادعا ميكنين تمومش كردين همينه؟
Shahryar
13-02-09, 00:20
يعني اينجاهيشكي نيست كه بدونه كار كنم؟
اين همه ادعا ميكنين تمومش كردين همينه؟
عزیزم من اسم اون مرحله را یادم نمیاد . توی این بازی هم که همه جای این بازی باید یک ماشین بدزدی ! ولی اگه اشتباه نکنم این مرحله ای هست که Packie میگه برو یک کامیون بدزد بیا توی اتوبان و اتوبان را ببند ؟ درسته ؟
Shahryar
13-02-09, 00:22
دوستان بی زحمت یه توضیح راجب نحوه ریختن سیوهای GTA بدید!:1. (40):
من این بازی رو تا آخر رفتم و سیوهامو نگه داشتم چون میخواستم ویندوز عوض کنم،حالا که دوباره نصب کردم هرکاری میکنم نمیتونم سیوهامو بیارم و چون شنیدم که میشه میخواستم بپرسم چه کار باید بکنم؟:yes:
البته مطمئنن این رو قبلا توضیح دادید ولی شرمنده تعداد صفحات زیاده امکان سرچ نیست!:whistle:
خدمت شما :
:give_rose:
yashar1984
13-02-09, 11:20
عزیزم من اسم اون مرحله را یادم نمیاد . توی این بازی هم که همه جای این بازی باید یک ماشین بدزدی ! ولی اگه اشتباه نکنم این مرحله ای هست که Packie میگه برو یک کامیون بدزد بیا توی اتوبان و اتوبان را ببند ؟ درسته ؟
سلام شهريار جان
نه عزیز جاناین اول بازی هستش
توی اون سیو ها که گذاشتین مرحله 11 میشه
همون که اول سوار ماشین میشه
تو اون راهنما نوشتین اول برو کارواش اما نمیدونم این کارواش کجاست؟
مرحله مال ولاد هستش
همئنی که میگه جای طلب برو ماشین رو بیار
لطفا زودتر جواب بدین حوصله ام سر رفت
راستی سیوش رو هم دان کردم اما وقتی گذاشتم تو پوشه
میام لود کنم ارور میده:cry:
yashar1984
13-02-09, 18:13
سلام دوستان با کلی گشتن تو شهر بالاخره کارواش رو پیدا کردم
اما با اینکه ماشینو شستم نتونستم برم تو پارکینگ
به هیچ جا هم نزدم ماشینو
همون مرحله CLEAN GETAWAY رو میگم
amirpcp30
14-02-09, 15:04
من بازی را نصب کردم کرک razor را ریختم آخرین ورژن کارت گرافیک را نصب کردم اما حالا سرعت بازی پایین است.
کمک کنید
hardware
cpu 3.60
VGA 512 7300 GT
RAM 3 GB
Javad - 117
14-02-09, 16:20
دوستان کرک های موجود برای این بازی که توانایی استفاده از کامپیوتر بعد از پچ دوم را داره را میدید ؟ بعد از پچ دوم استفاده از کامپیوتر مشکل هست .
این کرک مخصوص پچ 1.0.2.0 هست که مشکل استفاده از کامپیوتر ها و تلویزیون رو در بازی برطرف میکنه :
Moein
14-02-09, 16:26
من بازی را نصب کردم کرک razor را ریختم آخرین ورژن کارت گرافیک را نصب کردم اما حالا سرعت بازی پایین است.
کمک کنید
hardware
cpu 3.60
VGA 512 7300 GT
RAM 3 GB
شما دوست عزیز به فکر تعویض گرافیکت باش چون با این گرافیک شما توانایی اجرای بازی رو نخواهید داشت البته شاید بتونید با لگ بازی کنید اما خوب به هر حال خیلی توانایی اجرای فوق العاده این بازی رو نباید داشته باشید
اورکلاک یک مقدار توانایی اجرای بازی رو افزایش میده شما می تونید با یک کم اور کلاک گرافیکتون فریم بهتر و بیشتری بدست بیارید و می تونید این کار رو با برنامه RIVA TUNER انجام بدید مسولیت این کار هم بر عهده خودتون خواهد بود کمکی خواستید در خدمتم
amirpcp30
14-02-09, 17:46
شما دوست عزیز به فکر تعویض گرافیکت باش چون با این گرافیک شما توانایی اجرای بازی رو نخواهید داشت البته شاید بتونید با لگ بازی کنید اما خوب به هر حال خیلی توانایی اجرای فوق العاده این بازی رو نباید داشته باشید
اورکلاک یک مقدار توانایی اجرای بازی رو افزایش میده شما می تونید با یک کم اور کلاک گرافیکتون فریم بهتر و بیشتری بدست بیارید و می تونید این کار رو با برنامه RIVA TUNER انجام بدید مسولیت این کار هم بر عهده خودتون خواهد بود کمکی خواستید در خدمتم
دستت درد نکنه ولی خوب زد حال زدی
amirpcp30
14-02-09, 17:50
لطفا اگر ممکنه لینک نرم افزار RIVA TUNER را بزار.
PCminister
14-02-09, 21:16
لینک دانلود RivaTuner V2.22 از سایت Guru3D (Only the registered members can see the link)
اما انتظار معجزه نداشته باشید!
Moein
14-02-09, 21:41
لینک دانلود RivaTuner V2.22 از سایت Guru3D (Only the registered members can see the link)
اما انتظار معجزه نداشته باشید!
دوستمون درست می گه شاید 2 تا 3 فریم تفاوت رو احساس کنی اما اینطور که دوستان گفتند پچ نسب کنی خیلی بهتر می شه
amirpcp30
15-02-09, 14:27
دوستمون درست می گه شاید 2 تا 3 فریم تفاوت رو احساس کنی اما اینطور که دوستان گفتند پچ نسب کنی خیلی بهتر می شه
کدام پچ ؟ لطفا لینک بزارید
amirpcp30
15-02-09, 20:11
چه تنظیمات گرافیکی در بازی کمک می کند تا فریم بالاتری داشته باشیم؟
amirpcp30
15-02-09, 20:13
من در مرحله ی Logging in هستم باید برم کافی نت وبعد پشت کامپیوتر بشینم ام هر چند کلید E را می زنم کارنمیکند باید چکارکنم؟
Shahryar
15-02-09, 20:36
من در مرحله ی Logging in هستم باید برم کافی نت وبعد پشت کامپیوتر بشینم ام هر چند کلید E را می زنم کارنمیکند باید چکارکنم؟
خدمت شما :
دانلود کرک Razor برای GTA IV PC که مشکلات پچ دوم را حل میکنه ! مثل مشکل زدن E در کافی نت و کار نکردن اون !
پسورد فایل : pcnetwork.ir
موفق باشید
شهریار :give_rose:
mahyarperspolis
16-02-09, 11:49
با عرض سلام خدمت همه ي دوستان
من حدود 90% بازي رار فته بودم كه متاسفاه يدفه ويندوزم پريد و تمام سيو هام رفت كسي ميدونه چه كار كنم ؟ كسي سيو اين بازي را تا اين قسمت داره؟ ممنون ميشم اگه جوابم را بدبد
amirpcp30
16-02-09, 18:58
در مرحله یکی مانده به آخر کشته شدن roman با kate چه فرقی می کند؟
Shahryar
16-02-09, 19:41
با عرض سلام خدمت همه ي دوستان
من حدود 90% بازي رار فته بودم كه متاسفاه يدفه ويندوزم پريد و تمام سيو هام رفت كسي ميدونه چه كار كنم ؟ كسي سيو اين بازي را تا اين قسمت داره؟ ممنون ميشم اگه جوابم را بدبد
در چندین پست قبل دانلود سیو گیم تک تک مراحل گذاشته شد . :love:
godmother
19-02-09, 17:16
چرا umdf نصب نمیشه و تازه با error rmn40 هنگام اجرای بازی مواجهم و اجرا نمیشه
godmother
19-02-09, 17:19
error umn40 برای چیست؟
Zombie1404
19-02-09, 21:52
سلام من gta4رو نصب کردم ولی هنوز به خاطر یه باگ اعصاب خرد کن نتونستم بازی کنم حدود 30 ثانیه بعد از شروع بازی دوربین شروع به تکان خوردن می کنه البته توی readme هم بهش اشاره شده وگفته راه حلش اینه که رزولوشن مانیتور رو کم کنی بعد ارریستارت کامپیوتر مجددوارد بازی بشی که خب درست نشد لطفا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه جوابم رو بده. ممنون
qartal
19-02-09, 22:32
با عرض سلام
من در مرجله 12 (ivan) مشکل دارم...
بعد از اینکه طرف رو دنبال میکنم و میرم جلوی نردبان، دکمه E برای بالار فتن از نردبان کار نمیکنه.
در صورت امکان من رو راهنمایی کنید.
Extreme
20-02-09, 01:34
سلام من gta4رو نصب کردم ولی هنوز به خاطر یه باگ اعصاب خرد کن نتونستم بازی کنم حدود 30 ثانیه بعد از شروع بازی دوربین شروع به تکان خوردن می کنه البته توی readme هم بهش اشاره شده وگفته راه حلش اینه که رزولوشن مانیتور رو کم کنی بعد ارریستارت کامپیوتر مجددوارد بازی بشی که خب درست نشد لطفا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه جوابم رو بده. ممنون
به این صفحه (Only the registered members can see the link) برید و Grand Theft Auto IV v1.0 [4.1 MB] Fixed Executable [Updated] رو دانلود کنید من مشکلم حل شد امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .
با عرض سلام
من در مرجله 12 (ivan) مشکل دارم...
بعد از اینکه طرف رو دنبال میکنم و میرم جلوی نردبان، دکمه E برای بالار فتن از نردبان کار نمیکنه.
در صورت امکان من رو راهنمایی کنید.
کنار نرده بان رفته و کلید F رو امتحان کنید . :1. (38):
وای آقا این یازی چرا Anti-aliasing نداره ؟ واقعا داره میره رو مخم .:1. (27):
qartal
20-02-09, 09:17
کنار نرده بان رفته و کلید F رو امتحان کنید .
متاسفانه این کلید هم کار نمیکنه - فکر کنم مثل قضیه رفتن به کافی نت و عدم کارکرد دکمه E هست.
تا اون مرحله رو رد نکنم نمیتونم بازی رو ادامه بدم ... لطفا کمکم کنید.
وای آقا این یازی چرا Anti-aliasing نداره ؟ واقعا داره میره رو مخم .
بعد از نصب پچ ، گزینه textur ( یا یه چیزی شبیه این ) ظاهر میشه تو option که تقریبا هم معنی با Anti-aliasing هست.
PITT
22-02-09, 19:49
با درود به همه .
آقا من یه مشکل دارم تو سیو این بازی .
من تا 50% رفته بودم بازی رو بعد ویندوز عوض خواستم بکنم ولی قبلش رفتم تو قسمته سیو بازی و سیو رو برداشتم الان ویندوز عوض کردم و سیو رو جای گزین کردم و تو بازی پروفایلمو میشناسه و سیوم رو هم میاره بالا اما وقتی میزنم سیوم و اجرا کنه میگه :
Load Filed . Please Check Your Hard Drive And Try Again
واقعا موندم چیکارش کنم .
اگه یه کمکی کنید ممنون میشم .
من ویندوزم ویستا هستش الانم 7 .
jahan
22-02-09, 22:15
با درود به همه .
آقا من یه مشکل دارم تو سیو این بازی .
من تا 50% رفته بودم بازی رو بعد ویندوز عوض خواستم بکنم ولی قبلش رفتم تو قسمته سیو بازی و سیو رو برداشتم الان ویندوز عوض کردم و سیو رو جای گزین کردم و تو بازی پروفایلمو میشناسه و سیوم رو هم میاره بالا اما وقتی میزنم سیوم و اجرا کنه میگه :
Load Filed . Please Check Your Hard Drive And Try Again
واقعا موندم چیکارش کنم .
اگه یه کمکی کنید ممنون میشم .
من ویندوزم ویستا هستش الانم 7 .
سلام دوست عزيز شما سيو بازي بام اپلود كن تست كنم
يك برنامه هست كه باهاش ميشه درست كني.
PITT
22-02-09, 22:47
سلام دوست عزيز شما سيو بازي بام اپلود كن تست كنم
يك برنامه هست كه باهاش ميشه درست كني.
بیا جیگر این سیوم سعی خودتو بکن ببین میشه کاریش کرد به منم بگو .
jahan
22-02-09, 23:27
بیا جیگر این سیوم سعی خودتو بکن ببین میشه کاریش کرد به منم بگو .
سيوت عزيز مشكل نداشت بيا ياهوو تا بگم چيكار كني و اون برنامه بهت بدم
لينك برنامه
كپي كن تو پوشه جي تي اي و اجرا كن
Moein
22-02-09, 23:50
بعد از یک سال از ارائه نسخه 4 بازی GTA بر روی ایکس باکس و پلی استیشن 3 کمپانی Rockstar Games (Only the registered members can see the link) تصمیم به ارائه نسخه جدید تنها بر روی کنسول ایکس باکس گرفت که این بازی توسط پوینت باید خریداری شده و طبق گفته های Only the registered members can see the link تنها اضافه شدن گیم پلی هست این بازی به اسم
GTA IV: Lost & Damned
تاریخ ریلیز:
Release: Feb 17, 2009 » (Only the registered members can see the link)
PITT
23-02-09, 00:27
سيوت عزيز مشكل نداشت بيا ياهوو تا بگم چيكار كني و اون برنامه بهت بدم
لينك برنامه
كپي كن تو پوشه جي تي اي و اجرا كن
عزیز میلتو ندادی چطوری تو یاهو صحبت کنیم ؟
jahan
23-02-09, 00:55
عزیز میلتو ندادی چطوری تو یاهو صحبت کنیم ؟
براتون پي ام كردم پي ام خصوصي خودتونو چك كنيد.
razor1911
25-02-09, 21:23
تو رو خدا هیچکی کرک razor1911 برای دانلود نداره
razor1911
25-02-09, 21:23
چه طوری میشه ؟! :1. (27):
D J V A H I D
25-02-09, 21:52
سلام ... دوست عزیز من تو همین تاپیک 3 بار کرک رازور1911 رو گذاشتم... چرا دقت نمیکنید ؟
اینم خدمت شما... کرک رازور 1911 آپدیت شده...!!! :yes:
باید گزینه چهارمی رو دانلود کنید...! :1. (26):
Zombie1404
27-02-09, 10:34
سلام , در مورد این patch چندتایی سوال دااشتم :
1.خصوصیات کامل patch1,2 رو می خواستم بدونم,هر کدوم برای چیه.(البته کامل)
2.اگر patch 2 رو نصب کنی دیگه نیازی به اولی هست یا نه؟(اصلا به هم ربطی دارن؟)
3.این دوتا patch احتمال داره با هم تداخل داشته باشند؟
4.مشکلاتی که هر کدام از این patch ها ممکنه ایجاد کنه و راه حلشون چیه؟(مثل مشکل دکمه E توی کافی نت برای پچ دومی)
5.تا حالا چند تا patch برای GTA4 منتشر شده؟
آخریش اینکه: حجم هرکدوم چقدره؟
(البته توی تاپیک جواب بعضی سوالام بود ولی فکر کردم اگه همه یه جا مطرح بشه خیلی بهتره) ممنون:wink:
Shahryar
27-02-09, 10:47
سلام , در مورد این patch چندتایی سوال دااشتم :
1.خصوصیات کامل patch1,2 رو می خواستم بدونم,هر کدوم برای چیه.(البته کامل)
2.اگر patch 2 رو نصب کنی دیگه نیازی به اولی هست یا نه؟(اصلا به هم ربطی دارن؟)
3.این دوتا patch احتمال داره با هم تداخل داشته باشند؟
4.مشکلاتی که هر کدام از این patch ها ممکنه ایجاد کنه و راه حلشون چیه؟(مثل مشکل دکمه E توی کافی نت برای پچ دومی)
5.تا حالا چند تا patch برای GTA4 منتشر شده؟
آخریش اینکه: حجم هرکدوم چقدره؟
(البته توی تاپیک جواب بعضی سوالام بود ولی فکر کردم اگه همه یه جا مطرح بشه خیلی بهتره) ممنون:wink:
دوست عزیز در تاپیک بگردید تمامی موارد توضیح داده شده . :love:
mahyarperspolis
27-02-09, 21:13
عزيزان در gta iv آيا ميشه آهنگ كه خودمان مي خواهيم گوش كنيم من تو user music آهنگ ريختم اما اجرا نميكنه راهي هست؟؟؟
amirpcp30
28-02-09, 05:33
عزيزان در gta iv آيا ميشه آهنگ كه خودمان مي خواهيم گوش كنيم من تو user music آهنگ ريختم اما اجرا نميكنه راهي هست؟؟؟
1=آهنگ باید mp3 باشد.(پسوند های دیگر را مطمئن نیستم)
2=بعد در setting بازی در قسمت Audio باید سرچ کنی و بعد در یکی از موجهای رادیو آهنگ پخش می کند.(البته نه همیشه کمی از مواقع حرف می زنند.)
(الان GTA iv روی کامپیوترام نیست و گرنه بیشتر توضیح می دادم.)
(همین ها رو که یادم بود گفتم شاید بدردت بخورد.)
Zombie1404
28-02-09, 16:44
دوست عزیز در تاپیک بگردید تمامی موارد توضیح داده شده . :love:
سلام خدمت جنابعالی, باید بگم که من قبل از اون پست کل تاپیک رو خونده بودم. توی همون پست هم نوشته بودم که :جواب بعضی سوالام روا پیدا کردم ( نه تمامی موارد)-(2,3,5 نبود) و اینکه هدفم این بوده که اگه کسی مثل خودم در مورد این پچ ها سوالی داشت مجبور نباشه کل این تاپیک رو بخونه بتونه همه جوابهاشو یکجا پیدا کنه.
(البته این تاپیک همش ارزش خوندن داره )
Shahryar
28-02-09, 18:00
سلام خدمت جنابعالی, باید بگم که من قبل از اون پست کل تاپیک رو خونده بودم. توی همون پست هم نوشته بودم که :جواب بعضی سوالام روا پیدا کردم ( نه تمامی موارد)-(2,3,5 نبود) و اینکه هدفم این بوده که اگه کسی مثل خودم در مورد این پچ ها سوالی داشت مجبور نباشه کل این تاپیک رو بخونه بتونه همه جوابهاشو یکجا پیدا کنه.
(البته این تاپیک همش ارزش خوندن داره )
2- از اونجایی که در بخش تغییرات پچ ها اومده هر دو را باید نصب کنید .
3- خیر تداخلی نداشتند .
5- دو پچ رسمی .
مشکلات پچ دوم هم با اون کرکی که در صفحه پیش قرار گرفت حل میشه :love:
Moein
28-02-09, 18:27
هر پچ برای رفع یه سری از باگ ها میاد از اونجایی که باگ های بازی باید رفع بشن پس بهتره کلی نصب کنی ضمننا تا حالا دو پچ به صورت رسمی برای این بازی ارائه شده و دیگر پچ ها کاستوم هستند یا fake
mahyarperspolis
03-03-09, 22:20
1=آهنگ باید mp3 باشد.(پسوند های دیگر را مطمئن نیستم)
2=بعد در setting بازی در قسمت Audio باید سرچ کنی و بعد در یکی از موجهای رادیو آهنگ پخش می کند.(البته نه همیشه کمی از مواقع حرف می زنند.)
(الان GTA iv روی کامپیوترام نیست و گرنه بیشتر توضیح می دادم.)
(همین ها رو که یادم بود گفتم شاید بدردت بخورد.)
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين من اهنگ ها رار يختم اما چه جوري اجرا كنم؟؟
D J V A H I D
03-03-09, 22:28
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين من اهنگ ها رار يختم اما چه جوري اجرا كنم؟؟
رادیو ها رو یکی یکی با اسکرول موس گوش کنید... یکیش هست !!! :whistle:
jahan
08-03-09, 13:52
سلام دوستان من به مشکل خوردم کسی میدونه چطور باید این قسمت رد کرد؟؟؟؟؟؟
تو پارک وقتی دنبال این مرد از پشت سر میرم ایراد میگیره؟کسی سیو بعد این داره؟؟؟؟؟؟
Shahryar
08-03-09, 15:38
تو پارک وقتی دنبال این مرد از پشت سر میرم ایراد میگیره؟کسی سیو بعد این داره؟؟؟؟؟؟
پشت سرش با فاصله اگه برید هیچ مشکلی بوجود نمیاد . :11():
سیو گیم تک تک مراحل بازی هم در چندین صفحه قبل موجود هست . :give_rose:
D J V A H I D
08-03-09, 15:50
دوست من ...ببین اینجا شما باید با فاصله پشت سرش راه برید... خیلی بهش نزدیک نشید...!!!خیلی راه نیست...میره میرسه به یه جای تونل مانند... بعد میره داخل و یه نفر میاد کتکش میزنه !!! اونوقت شما میری دنبال طرف...که اینو زده...واین تازه اول ماجراست...!!! باید یه دور قمری با دوچرخه دور پارک بزنی تا بعد از تعقیب و گریز فراوان بتونی بکشیش :yes: ... :great:
amir2010
12-03-09, 15:00
salam man dar ejraye bazi moshkel daram koooooooooooooooooomak errore code active mide hamchin chizirp peda nakarda
agar kesi moshkele bazi dare matrah kone dar asrae vaght ejra mishe faghat dar in mored koomak konid amir
sAsAn.K
12-03-09, 15:23
دوست عزیز فکر کنم تا حالا توی فروم های ایرانی نرفتید ، نه ؟!
قوانین رو مطالعه کنید لطفا ، چند تا پست پشت سر هم ندید ، فارسی بنویسید .
دیگه تکرار نشه ، ممنون .
:great:
mahyarperspolis
12-03-09, 19:52
سلام و خسته نباشيد چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جوابم را بديد؟
من به story compelet رسيدم اما 1- بازي 60.50% است 2-مگه رومان نميميره، چون واسه من نمرد؟ 3-ديگه ماموريتي نيست؟!
ممنون ميشم جواب بديد
amirpcp30
13-03-09, 00:18
salam man dar ejraye bazi moshkel daram koooooooooooooooooomak errore code active mide hamchin chizirp peda nakarda
اگر کد می خواد باید کرک razor را نصب کنی.
لطفا فارسی بنویسید.
متشکرم.
amirpcp30
13-03-09, 00:24
سلام و خسته نباشيد چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جوابم را بديد؟
من به story compelet رسيدم اما 1- بازي 60.50% است 2-مگه رومان نميميره، چون واسه من نمرد؟ 3-ديگه ماموريتي نيست؟!
ممنون ميشم جواب بديد
3 مرحله به اینکه مراحل تمام بشند 2 مرحله به شما می دهد که یکی از آنها بروید رومن میمیرد و یکی کیت اما اسم مراحل را یادم رفته است شرمنده .
sAsAn.K
13-03-09, 08:03
فکر کنم باید برای 100 درصد شدن بازی همه ی پرنده هایی که دورشون نور نارنجی رنگ هست رو بزنید .
کلا همه کاری باید بکنید برای 100 درصد شدن .
mahyarperspolis
16-03-09, 00:03
3 مرحله به اینکه مراحل تمام بشند 2 مرحله به شما می دهد که یکی از آنها بروید رومن میمیرد و یکی کیت اما اسم مراحل را یادم رفته است شرمنده .
آخه حتي اسم نويسي هم كرد كساني كه ساختن بازي را الان هيچ ماموريتي ندارم انجام بدم:cry:
amirpcp30
16-03-09, 06:09
آخه حتي اسم نويسي هم كرد كساني كه ساختن بازي را الان هيچ ماموريتي ندارم انجام بدم:cry:
مگر پرنده ها را کشتی؟:love:
mahyarperspolis
16-03-09, 10:46
مگر پرنده ها را کشتی؟:love:
نه اما وقتي اون پيرمرده را كشتم كه دوست دختر نيكو را كشت اسم نويسي كرد
amirpcp30
16-03-09, 11:59
نه اما وقتي اون پيرمرده را كشتم كه دوست دختر نيكو را كشت اسم نويسي كرد
درسته این آخرین مرحله است.
اما بعضی مواقع که در خیابانها می روید یک شکل آدمک به شما در نقشه پایین صفحه میدهد با رفتن به آنجا و سوار کردن یک نفر به شما یک ماموریت می دهد.
اما نمی دانم به در صد مراحل اضافه می شود یا نه!!
شما از کجا نگاه می کنید که چند درصد مراحل را رفته اید؟
mahyarperspolis
16-03-09, 13:21
درسته این آخرین مرحله است.
اما بعضی مواقع که در خیابانها می روید یک شکل آدمک به شما در نقشه پایین صفحه میدهد با رفتن به آنجا و سوار کردن یک نفر به شما یک ماموریت می دهد.
اما نمی دانم به در صد مراحل اضافه می شود یا نه!!
شما از کجا نگاه می کنید که چند درصد مراحل را رفته اید؟
بيشتر اون ها هم انجام دادم اما من ميگم رومان نمرد !!!! و ديگه ماموريتي هم نيست آيا بازي تمام شده يا نه؟؟؟چون از خيلي ها شنيدم رومان ميميره
amirpcp30
16-03-09, 18:18
بيشتر اون ها هم انجام دادم اما من ميگم رومان نمرد !!!! و ديگه ماموريتي هم نيست آيا بازي تمام شده يا نه؟؟؟چون از خيلي ها شنيدم رومان ميميره
3 یا 4 مرحله قبل از story compelet که به شما مر حله Revenge و Deal را داده بود شما Revenge رفته اید و Kate کشته شده است.اما اگر Deal می رفتید Roman کشته می شود.Reveng و Deal داستان 4 مر حله ی آخر را تغییر می دهد.
بله بازی تمام شده است.شما تمامی مراحل را رفته اید.
اما شما نگفتید که چطور می فهمید که چند درصد مراحل را رفته اید.
mahyarperspolis
16-03-09, 21:58
3 یا 4 مرحله قبل از story compelet که به شما مر حله Revenge و Deal را داده بود شما Revenge رفته اید و Kate کشته شده است.اما اگر Deal می رفتید Roman کشته می شود.Reveng و Deal داستان 4 مر حله ی آخر را تغییر می دهد.
بله بازی تمام شده است.شما تمامی مراحل را رفته اید.
اما شما نگفتید که چطور می فهمید که چند درصد مراحل را رفته اید.
تو منو 'گزينه ي stats نوشته من چون كبوتر ها را نكشتم 63%بازي به پايان رسيد فقط يك سوال پس يعني بازي unistal كنم چون مرحله اي ديگه نيست!!!!!
amirpcp30
16-03-09, 22:05
تو منو 'گزينه ي stats نوشته من چون كبوتر ها را نكشتم 63%بازي به پايان رسيد فقط يك سوال پس يعني بازي unistal كنم چون مرحله اي ديگه نيست!!!!!
فکر نکنم دیگه مرحله ای باشد.
حالا خواستی سیو هارا بردار.
khorsand14
17-03-09, 14:05
Statistics
Average FPS: 38.98
Duration: 37.12 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 47%
Video memory usage: 97%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3, v.3282
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 182.08
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: benchmark.cli
بچه ها بازی برای من اینوری بالا میاد بنچشو گذاشتم خوبه یا به نظرتون با اورکلاک کارت باز سریعتر کنم بازی رو؟
farzalian
17-03-09, 15:03
سلام به همه دوستان
من هرچی سعی میکنم این کرک لعنتی کار نمیکنه.همش پیغامهای زیر رو میده. میشه یه نفر از اول روش کرک کردنش رو کامل واسم توضیح بده.
amirpcp30
17-03-09, 21:34
سلام به همه دوستان
من هرچی سعی میکنم این کرک لعنتی کار نمیکنه.همش پیغامهای زیر رو میده. میشه یه نفر از اول روش کرک کردنش رو کامل واسم توضیح بده.
برروی چه سیستم عاملی نصب کردی .
حتما xp sp3 ویا vista sp 1 نبوده.اگر نیست بگو چه سیستم عاملی است تا شاید یک راه حل به شما بگویم.
amirpcp30
17-03-09, 21:35
اینهم تمامی ارور ها:
RMN20
Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed.
RMN30
Windows XP 64 / Server 2003: Need to have Service Pack 2 or higher to proceed.
RMN40
Windows XP: Need to have Service Pack 3 or higher to proceed.
DD3D50
D3D Error - DirectX 9 video card required
TEXP110
D3D Error - Failed to create texture - Please restart the game
DWIN20
D3D Error - Failed to query memory. Please re-start the game.
DD3D10
D3D Error - Please re-boot your system
DD3D10
DD3D30
DWIN30
DD3D20
D3D Error - Please re-install the game and/or re-install DirectX
DWIN10
D3D Error - Please restart the game
DD3D60
D3D Error - Shader Model 3.0 or higher is required
DD3D70
D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
GPUP10
TEXP20
TEXP30
TEXP80
DD3D40
D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX
TEXP10
D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX
DD3D80
D3D reset failed - Please restart the game.
STRB10
Failed to delete file - Please re-boot your system
RMN10
Failed to read file - Please re-boot your system
STRM10
STRM20
BNDL10
Failed to write file – Please re-boot your system
STBF10
Failed to write file – Please re-boot your system
VOIC10
Fatal voice chat error - Please restart the game
RESC10
Out of video memory - Please re-boot your system
BA10
Out of virtual memory - Please re-boot your system
EA10
Out of virtual memory - Please re-boot your system
TEXP60
Unable to create color render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.
TEXP70
Unable to create depth render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.
AE10
Insufficient Memory to Start Game - Please close some applications and restart the game
PC10
Unable to retrieve D3D Device - Please reboot your machine or reinstall your display driver
TF10
Unable to write to disk - Please restart the game
WS20
InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
WS30
InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
MMA10
Out of memory - Please re-boot your system
saber_0937
24-03-09, 12:41
برای من کرک gta6رابگذارید.
amirpcp30
24-03-09, 21:54
برای من کرک gta6رابگذارید.
بفرما:
باید گزینه چهارم را دانلود کنید.
feryfrt
25-03-09, 00:09
بچه ها اين GTA IV يه مشكلي داره ، چرا دوربينش مثل قديما نيست
مثلاً سوار ماشين ميشي تو شهر بخواي بچرخي بايد حتماً خودمون با mouse دوربين رو براش جابجا كنيم
خودش قبلاً اينكارو ميكرد و بازي راحتتر بود.
omid_4005
25-03-09, 15:50
بفرما:
باید گزینه چهارم را دانلود کنید.
سلام آقا اینو نمی شه دانلود کرد جریانش چی؟
s01tan
26-03-09, 00:14
HELP HELP
Man In baziro kheili Doost Daram Hich Moshkele KHasi Nadaram Faghat Vaghty Save GTA Ro Dar On Ja Copy Mikonam To Bazi Ke Miram Mige Check Your Hard Disk Va Toe Bazi Save nemire Man KHodam 80% Raftam Vali Win Avaz Kardam Alan nemitonam Edame Bedam Khaheshan KOmakam KOnin
Harki Be Email Man Send KOne Mamnoonesh Misham Toro KHoda
soltan.milad@gmail.com:1. (28):
s01tan
26-03-09, 00:15
بچه ها اين GTA IV يه مشكلي داره ، چرا دوربينش مثل قديما نيست
مثلاً سوار ماشين ميشي تو شهر بخواي بچرخي بايد حتماً خودمون با mouse دوربين رو براش جابجا كنيم
خودش قبلاً اينكارو ميكرد و بازي راحتتر بود.
26-03-09, 00:20
yeki Bege Be Man Man Save Ro Copy Mikonam To Bazi Error Mide Mige Check your Hard Disk Kasi Midone bayad Chikar KOnam...
Overclocker
27-03-09, 18:11
کرک ورژن 1.0.3 رو لطف کنید .
Overclocker
27-03-09, 18:18
خودم اینو فقط پیدا کردم ولی نمیدونم اصلا کار میکنه یا نه !
( الان GTA IV رو نصب ندارم که امتحان کنم )
دوستان بوسیله این پچ (Only the registered members can see the link) که همین ماه اومده بازیرو آپدیت و با این کرک (Only the registered members can see the link) هم کرک کنید ببینید جواب میده یا نه !
مرسی.
amirpcp30
27-03-09, 19:20
خودم اینو فقط پیدا کردم ولی نمیدونم اصلا کار میکنه یا نه !
( الان GTA IV رو نصب ندارم که امتحان کنم )
دوستان بوسیله این پچ (Only the registered members can see the link) که همین ماه اومده بازیرو آپدیت و با این کرک (Only the registered members can see the link) هم کرک کنید ببینید جواب میده یا نه !
مرسی.
این پچ برای frame rate تاثیری دارد؟
Overclocker
27-03-09, 19:38
این فقط یکی از خواصش هست !!!
در ضمن این سومین پچ ای هست که تا به حال اومده و کلی از مشکلات بازی و ..... حل شده .
Overclocker
27-03-09, 19:46
ببینید جواب میده یا نه !منظور کرکش هست نه پچ :1. (38): پچ که مشکلی نداره :1. (23): .
Overclocker
28-03-09, 00:20
کسی کرک 1.0.3 رو پیدا نکرد ؟؟!!!!
بعد میگن چرا تاپیک جدا میزنید واسه درخواست کرک !!!!!
Mahdi_Moosavi
28-03-09, 00:35
.
.
==> دانلود با حجم 286.19KB <== (Only the registered members can see the link)
والا من ( چرا دروغ بگم ، داداشم ! :1. (38):) همین 3 ساعت پیش ، داشت با همین کرک و پچ 1.0.3 مقادیر زیادی ، بازی می کرد .
دیگه دانلود کردن و نکردنش با شماست .
:merci:
Overclocker
28-03-09, 01:09
خیلـــــــــــی ممنون
من فقط موندم با چه ADSL ای دانلودش کنم !!!!! 1 مگ ، 2 مگ :1. (27):
این مال دومش بود :دی اولش فکر کردم کار نمیکنه :love:
مرسی
به داداشت بگو حله ؟ مشکلی نداره ؟
SOHR@B
28-03-09, 12:15
دوستان من هرچی گشتم نتونستم نسخه بدونه سانسور این بازیو تو بازار پیدا کنم امکانش هست یکی زحمت بکشه واسم رو دی وی دی کپی کنه؟
Zombie1404
29-03-09, 18:43
سلام سال نومبارک
همونطوری که همه مشاهده فرمودید, بیشتر اتومبیلهای بازی GTAIV همون مدلهای واقعی هستند با یه مقدار تغییرات جزیی و البته یه اسم عجیب و غریب و آرمی مشابه اتومبیلهای اصلی (درست مثل چینی ها ) خب حالا فکر نمی کنید اگر اسم آرم اتومبیلها واقعی بود بازی خیلی جالبتر می شد..!!! مناینجا (Only the registered members can see the link) یه برنامه به اسم openIV قرار دادم که شما با استفاده از این برنامه می تونید اتومبیلهای بازی را با نام و آرم اصلی داشته باشید فقط کافیه فایلهای مربوط به هر ماشینی رو که دوست داشتید با استفاده از این برنامه با فایلهای اصلی جایگزین کنید. خب فعلا این چند تا ماشین (Only the registered members can see the link) رو امتحان کنید تا بعد.
راستی خیالتون هم از بابت این کار راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمی یاد. شک ندارم که اگر از ماشینها خوشتون نیاد حتما از برنامه خوشتون میاد.:1. (26): (اگر خوشتون اومد فقط یه تشکر )
ABC.ABC
30-03-09, 13:48
چه گرافیکی می خواهد کامل توضیح دهید مثلا چند gs و چند gt و چند gtx و...؟
amirpcp30
30-03-09, 14:15
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
Memory: 1.5GB Vista / 1GB XP, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1GHz
Memory: 2.5GB Vista / 2.5GB XP, 18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
در گوگل سرچ کردم همین را پیدا کردم.
jojoyi
31-03-09, 00:46
کرک برای پچ جدید کار نمی کنه
amirpcp30
31-03-09, 07:32
شما این را امتحان کرده اید
این چطور
amirpcp30
31-03-09, 07:38
من از وقتی پچ جدید را نصب کردم سیو هام دیگر کار نمی کنند .چکار کنم؟
jojoyi
31-03-09, 09:51
با این کرک بازی اجرا نمیشه
Zombie1404
31-03-09, 11:09
سلام , این هم سری دومماشینها (Only the registered members can see the link)- این بار تصاویر لوگو و مدل واقعی رو هم بهشون اضافه کردم امیدوارم دوست داشته باشید.:1. (26):
Overclocker
31-03-09, 11:49
کرک 1.0.3 رو از اینجا (Only the registered members can see the link) دانلود کنید ( با حجم 286KB ).
در مورد کرک اصلا تعجب نکنید خودم تستش کردم 100% کار میکنه .
فکر کنم سیو های قبلی روی هر پچی که میریزی دیگه کار نمیکنه !!!
abbasg4
02-04-09, 10:37
سلام توی یکی از مراحل بازی gta iv هم مشکل دارم اونم جایی هستش که وارد کافه یا مشروب فروشی میشی و بعدش از شما میخواد که سوار مترو بشی و بری پیش 2 نفر که پهلو ماشین وایسادن من به اونجا میرم اون 2 نفر رو میکشم ماشین رو هم به کار واش میبرم بعد از کارواش ماشین رو میبرم به جایی که با علامت زرد نشون داده شده ولی وقتی به محل مشخص شده میرسم دیگه نمیدونم باید چیکار بکنم لطفا یکی دقیقا این مرحله رو واسم توضیح بده ممنون میشم
Zombie1404
02-04-09, 10:40
این هم آخریش, واسه کسایی که مثل خودم عاشق سریال lost اند و خوراکشون GTA هست. خب حالا اگر با یکی ازماشینهای ایستگاه قوی دارما (Only the registered members can see the link)بتونید توی liberty city شیزین کاری کنید چه احساسی بهتون دست میده...
این هم عکسش:
feryfrt
02-04-09, 16:40
آقا من نتونستم دريافت كنم اين فايل رو كمك !
feryfrt
03-04-09, 01:42
تو اين GTA IV ميشه سوار هواپيما شد ، خيلي فاز ميده اگه بشه
amirpcp30
03-04-09, 11:15
فکر نکنم بشه کد تقلبی هم نداره.
mahdi6962
10-04-09, 19:47
سلام اگه تکان خوردن بازی با این کرک درست بشه خیلی خیلی نوکرتم.
m.y
16-05-09, 18:53
سلام دوستان منم مشکل gta iv دارم
m.y
16-05-09, 18:56
کرک دانلود نمیشه
rappix
26-05-09, 22:28
تکان خوردن؟
شما از کرک رازور با پچ 1.0.3 استفاده کن حل میشه اگه دیدی باز حل نشد از پچ فرعی رفع تکان خوردن دوربین استفاده کن که حله ولی ریسک داره!!!! الان با این 1.0.3 مثل قبلا نیست همه چی تقریبا رفع شده!
1:دوستان من پچ دسته ایکس باکس رو میخوام چون با پچ رسمی و کرک جواب نداد ممنون میشم بهم بدید!!!
2:همچنین کرک رازور برای پچ 1.0.3 رو هم یکی درست بهمون بده ممنون میشم:love:
rappix
26-05-09, 22:35
دوستان کمکم کنید براتون دعا میکنم پیشاپیش ممنون از کمکاتون چون میدونم کمکم میکنید:great::give_rose:
1: اگه من اصلا از پچ استفاده نکنم ولی از کرک رازور استفاده کنم میشه؟؟؟ در اون صورت ورژنش فرق میکنه؟؟؟قاعدتا از کدوم ورژن رازور باید استفاده کنم بدون پچ ؟:1. (27):
2:من تو فیلم ها یه مد دیدم برای تغییر لباس که میشه عکس چاپ کرد شما دیدی از کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟
3:حذف شد
4:این XLIVE در حالت عادی باید باشه؟(پسر خالم بدون اون و بدون پچ از سیو ها استفاده میکنه) یعنی ممکنه من از پچی استفاده نکنم ولی این ایراد باشه که برای سیو ها از XLIVE استفاده کنم درسته؟؟؟
اونوقت مسیرش ریختن فایل XLIVE با سیو هامون یکی هست چه اونایی که تو بازی سیو میکنیم چه اونایی که از بیردون کپی میکنیم>/ اونوقت مسیرش کجاست مسیر دو تاشون یکیه یا مسیر سیو با XLIVE فرق داره؟؟؟
5: حذف شد
6:بعد در پچ 1.0.2 نیاز به سوشیال کلوپ و XLIVE هست دیگه ولی تو 1.0.3 احتمالا نیست درسته؟ حالا از کجا لینکی چیزی داری ببینم چه تغییراتی پیدا کرده؟؟؟یعنی تو پچ 1.0.3 دیگه به چیا نیاز نداریم!!!:1. (38):
6: بعد ببخشید من بازی رو نصب کردم ولی از پچی نخوام استفاده کنم کدوم ورژن رازور رو استفاده کنم جدیدترینش قاعدتا نه؟
7:و اینکه فقط برای پچ های رسمی رازور های مختلف هست یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 درسته؟ برای بقیه که نیست یعنی فرقی که نداره برای پچ های فرعیکه زیادم هستند؟؟؟؟
8:و این پچ ها ی رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 علاوه بر رفع مشکلات و دوربینو و....... مشکلات اساسی برای سیو کردن و بالا اومدن با سوشیال بود دیگه؟
میخوام بدونم هر پچ رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 چه مشکلاتی رو به تنهایی رفع کرده؟
توضیحی نداره؟:gasp:
ممنو تموم شد ممنون میشم کمکم کنید اینارو جواب بدید یک دنیا بهم کمک کردید جبرانم که نمیتونم بکنم براتون دعا میکنم:love::give_rose::merci:
D J V A H I D
26-05-09, 23:43
دوستان کمکم کنید براتون دعا میکنم پیشاپیش ممنون از کمکاتون چون میدونم کمکم میکنید:great::give_rose:
1: اگه من اصلا از پچ استفاده نکنم ولی از کرک رازور استفاده کنم میشه؟؟؟ در اون صورت ورژنش فرق میکنه؟؟؟قاعدتا از کدوم ورژن رازور باید استفاده کنم بدون پچ ؟:1. (27):
2:من تو فیلم ها یه مد دیدم برای تغییر لباس که میشه عکس چاپ کرد شما دیدی از کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟
3:حذف شد
4:این XLIVE در حالت عادی باید باشه؟(پسر خالم بدون اون و بدون پچ از سیو ها استفاده میکنه) یعنی ممکنه من از پچی استفاده نکنم ولی این ایراد باشه که برای سیو ها از XLIVE استفاده کنم درسته؟؟؟
اونوقت مسیرش ریختن فایل XLIVE با سیو هامون یکی هست چه اونایی که تو بازی سیو میکنیم چه اونایی که از بیردون کپی میکنیم>/ اونوقت مسیرش کجاست مسیر دو تاشون یکیه یا مسیر سیو با XLIVE فرق داره؟؟؟
5: حذف شد
6:بعد در پچ 1.0.2 نیاز به سوشیال کلوپ و XLIVE هست دیگه ولی تو 1.0.3 احتمالا نیست درسته؟ حالا از کجا لینکی چیزی داری ببینم چه تغییراتی پیدا کرده؟؟؟یعنی تو پچ 1.0.3 دیگه به چیا نیاز نداریم!!!:1. (38):
6: بعد ببخشید من بازی رو نصب کردم ولی از پچی نخوام استفاده کنم کدوم ورژن رازور رو استفاده کنم جدیدترینش قاعدتا نه؟
7:و اینکه فقط برای پچ های رسمی رازور های مختلف هست یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 درسته؟ برای بقیه که نیست یعنی فرقی که نداره برای پچ های فرعیکه زیادم هستند؟؟؟؟
8:و این پچ ها ی رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 علاوه بر رفع مشکلات و دوربینو و....... مشکلات اساسی برای سیو کردن و بالا اومدن با سوشیال بود دیگه؟
میخوام بدونم هر پچ رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 چه مشکلاتی رو به تنهایی رفع کرده؟
توضیحی نداره؟:gasp:
ممنو تموم شد ممنون میشم کمکم کنید اینارو جواب بدید یک دنیا بهم کمک کردید جبرانم که نمیتونم بکنم براتون دعا میکنم:love::give_rose::merci:
سلام دوست عزیز ... سوالاتت یه خورده سخته ولی در حد توان پاسخ میدم ...:yes:
1-آره...شما بدون نصب پچ مشکلی نخواهید داشت ... ولی کرک رازور باید نصب بشه ... ( ترجیحا ورژن 1.2.0.0 )
2-منظورتون رو نگرفتم
3-هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا ؟
4-بدون xlive جی تی ای IV غیر ممکنه و این گفته صحت نداره !!!مسیرش هم در قسمت Local Setting در قسمت درایو c هست که به صورت Hidden هست ...
5-هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا ؟
6-والله من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم و پاکش کردم ... پچ و مچ هم نصب نکردم ... به شما هم توصیه میکنم بیخیالش بشید ... چون ممکنه بازی رو از دست بدی !!!
7-:1. (27)::1. (27)::1. (27):نمیدونم والله !!!
8-:gasp::gasp::gasp:
موفق باشید...
vandelin
27-05-09, 02:26
سلام
1.اگه پچ رو نصب نکنید مشکلی نیست ولی ممکنه مشکل لرزیدن دوربین و یا گیر کردن دکمه ها و یا ندادن مرحله بشه
2. زیاد متوجه نشدم ولی ببین اینجا چیزی به دردت میخوره ؟ لینک (Only the registered members can see the link)
3. ولاکن
4. اگه پچ سه رو نصب کنی و کرک مخصوصش هم بریزی دیگه فاتحه xlive خوندست . یعنی اصلا دیگه چیزی به نام xlive وجود نداره .(کامل تر میگم )
5. ولاکن
6.بعدا میگم .
7. اصولا دو کرک خوب هست . fedor و razor که هر کدوم تو هر ورژنی قابلیت های بهتر دارن مثلا فدور تو ورژن 1.0.2 تو تکسچر بازی خیلی بهتر عمل میکنه و بهتر بگم مثلا تو رازر مثلا بعضی جاها نرده ها و طوری ها حذف میشن ولی تو فدور نه . ولی به نظرم رازر بهتره
8.اصولا دو نوع پچ برای بازی هست . اول پچ های رسمی که توسط خود راکستار ارائه شده که مشکلاتی قبیل شیک دوربین و باگ های تکسچر و مهمتر از همه کرش شدن گرم رو بر طرف میکرد .
دسته دوم که دسته غیره رسمی هست مربوط به افراد کرکر هست که در واقع با ویرایش و یا تغییر در بازی و یا سیستم باعث سریعتر شدن بازی میشدن و نه رفع ان .
مثلا اولین پچی که برای این بازی اومد پچی غیر رسمی بود (که نکته جالب قبل از ارائه پچ اصلی اومد ) که مشکل کند اجرا شدن بازی که ناشی از خالی نشدن رم سیستم بعد از حدود نیم ساعت بود رو حذف میکرد .
در واقع این بازی مشکلی که داشته بعد از بارگذاری در خالی کردن رم مشکل داشت و در واقع سیستم خطای رم میداد . و این پچ ها هم با استفاده از نرم افزار های خالی کردن رم این مشکل رو تا حدودی حل میکرد .البته از این جور پچ ها کم نیست و حتی پچ هایی هم ارائه شد که با تغیر در تایمینگ رم گرافیک باعث افزایش سرعت و در بعضی مواقع بروز مشکل جدی در سیستم میشد .
به خاطر مین به هیچ وجه نباید از پچ های غیر رسمی استفاده کرد .
من کلا دو روش برای خوب بازی کردن این بازی بلدم که باید امتحان کنی ببینی کدوم جواب میده :
1.این روش خیلی بهتره و تو 90 درصد مواقع هم کار میکنه در واقع میشه گفت فقط تو سیستم خودم کار نکرد .:
اول : بازی رو نصب کن
دوم :همچنین تمام نرم افزار های مرتبط مثل سوشیال کلاب و xlive
سوم : پچ سه رو نصب کن لینک (Only the registered members can see the link)
چهارم : این کرک رو کپی کن داخل پوشه بازی لینک
(Only the registered members can see the link)پنجم : روی فایل اصلی بازی داخل فولدر بازی کلیلک و از بازی لذت ببر
با این روش کلا xlive غیر فعال میشه و وقتی بازی رو اجرا میکنی تمام مثال مربوط به save مثل سان اندریاس هست .
باید دقت کنی که با این روش دیگه نمیتونی سیوهای گذشته که با xlive سیو کردی لود کنی و باید بازی رو از اول بازی کنی . و برای نگه داشتن سیو هات هم نیازی به کپی فایل های xlive نیست . ولیتو مساله کپی سیو هات یه خورده دقت کن چون دقیقا یادم نیست به چه صورته , پس تا بازی رو تموم نکردی سعی کن ویندوز رو عوض نکونی .
2.این هم روشیه که اکثرا استفاده میکنن و مشکلی نداره ولی فقط اگه روش اول جواب نداد از این روش استفاده کن
اول : بازی و تمام نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کن
دوم : پچ اول رو نصب کن لینک 1.0.1 (Only the registered members can see the link)
سوم : این کرک رو کپی کن لینک (Only the registered members can see the link)
چهارم : پچ دوم رو نصب کن لینک (Only the registered members can see the link) 1.0.2
پنجم : روی فایل اصلی کلیک کن . برنامه سوشیال کلاب باز میشه , اسکیپ لوگین رو میزنی و بعد اوکی (و یا گزینه later دقیق یادم نیست ) و بعد بازی اجرا میشه .
نکته : باید داخل گیم اسپات برای دریافت فایل عضو شی
توی این حالت xlive رو داری و تمام کارها و سیو ها طبق معمول انجام میشه .
و نکته که از هر کدوم از حالت ها استفاده کنی فقط از همون سیو ها برای اون حالت میتونی استفاده کنی . یعنی اگه با xlive سیو کنی نمیتونی با حالت اول بازی رو لود کنی و برعکس .
موفق باشی .
bobobi
30-05-09, 11:36
با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
bmw201
03-06-09, 17:58
بابا يه كرك درست و حسابي براي بازي gta iv ورژن 1.0.3.0 بگزاريد
bmw201
03-06-09, 18:01
لطفا كرك ورژن 1.0.3.0 را حتما براي من بگزاريد ممنون مي شم.
elyas02000
14-06-09, 10:57
سلام دوستان من تا به حال بیشتر از 10 بار نه خیلی بیشتر از این حرفا این بازیو نصب کردم ولی هر بار به مشکل بر خوردم و بازی اجرا نشده اگه کسی میتونه کمک کنه
بازی من 4تا دی دو دی هست
دات نت فریم ورک رو هم ورژن 3.5 نصب کردم
وقتی نصب تموم میشه تو خود دی وی دی کرک فدور هست وقتی میریزم یه صفحه شبیه داس باز میشه مثل شکل زیر
وقتی کرک رازورو نصب میکنم و لانچ جی تی ای آی وی رو میزنم ارور زیرو میده
و وقتی روی عکس gta iv.exeکلیک میکنم اینو میده
ویندوزم سرویس پک 3 رم 2 گیگ هارد 500 گرافیک جی فورس 9500 جی تی 1 گیگ سی پی یو 5200 اینتل
البته از کرک فدور و رازور همین تاپیک هم استفاده کردم ولی باز به همین مشکل بر خوردم
D J V A H I D
14-06-09, 12:05
سلام دوستان من تا به حال بیشتر از 10 بار نه خیلی بیشتر از این حرفا این بازیو نصب کردم ولی هر بار به مشکل بر خوردم و بازی اجرا نشده اگه کسی میتونه کمک کنه
بازی من 4تا دی دو دی هست
دات نت فریم ورک رو هم ورژن 3.5 نصب کردم
وقتی نصب تموم میشه تو خود دی وی دی کرک فدور هست وقتی میریزم یه صفحه شبیه داس باز میشه
شما بازی رو کاملا پاک کنید ... خوب دقت کنید ...به حرفهایی که میدم کاملا گوش کنید و عمل کنید مشکلتون 100 % حل میشه ...!!!
اول اینکه باید بازیتون اون نسخه 4 DVD باشه ... اول اون 4 DVD روی هاردتون نصب میشه و به قولی extract میشه ...!!! بعد از اون ... Rockstar Games Social Club رو نصب کنید ... و بزارید که کاملا مراحل نصبش به پایان برسه ... بعد از اون خود بازی رو بزارید که نصب بشه... نصب که تمام شد سیستم رو reset کنید و بعد برنامه Game For Windows Live رو که به صورت اتوماتیک روی سرویس پک 3 نصب هست رو ترجیحا آپدیت کنید ... و بعد نصبش کنید ... بعد از اون کرک رازور رو که در همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید و از بازی لذت ببرید ... سیستم تون هم واسه اجرای این بازی کافیه !!! بازم به مشکل برخوردی مطرح کن... :great::give_rose:
anur_varasteh
14-06-09, 20:03
سلام.
من بازی رو نصب کردم و اجرا هم میشه.
اما صفحه هی تکون میخوره !
چیکار کنم ؟
سیستم من :
cpu : intel core 2 duo e7300 2.66
ram : 4 gb
vga : geforce 9500 gt 512 mb ddr3
D J V A H I D
14-06-09, 20:23
سلام.
من بازی رو نصب کردم و اجرا هم میشه.
اما صفحه هی تکون میخوره !
چیکار کنم ؟
سیستم من :
cpu : intel core 2 duo e7300 2.66
ram : 4 gb
vga : geforce 9500 gt 512 mb ddr3
سلام دوست عزیز ...خوش اومدی ... توی تاپیک بگرد جواب سوالت رو پیدا میکنی ...!!! :yes:
elyas02000
14-06-09, 22:41
شما بازی رو کاملا پاک کنید ... خوب دقت کنید ...به حرفهایی که میدم کاملا گوش کنید و عمل کنید مشکلتون 100 % حل میشه ...!!!
اول اینکه باید بازیتون اون نسخه 4 DVD باشه ... اول اون 4 DVD روی هاردتون نصب میشه و به قولی extract میشه ...!!! بعد از اون ... Rockstar Games Social Club رو نصب کنید ... و بزارید که کاملا مراحل نصبش به پایان برسه ... بعد از اون خود بازی رو بزارید که نصب بشه... نصب که تمام شد سیستم رو reset کنید و بعد برنامه Game For Windows Live رو که به صورت اتوماتیک روی سرویس پک 3 نصب هست رو ترجیحا آپدیت کنید ... و بعد نصبش کنید ... بعد از اون کرک رازور رو که در همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید و از بازی لذت ببرید ... سیستم تون هم واسه اجرای این بازی کافیه !!! بازم به مشکل برخوردی مطرح کن... :great::give_rose:
سلام دوست عزیز
اینجا 1 مشکلی هست من نسخه 4 دی ود دی رو دارم ولی اکسترکت نمیکنه مستقیما نصب میکنه و وقتی نصب میشه داخل فولدزی که نصب کردم فایلهای زیر ایجاد میشه
بعدشم نه تو دی وی دیها و نه تو هارد چیزی به اسم سوشیال کلاب نیست که من برا نصب بذارم
بعدشم منظورتون اینه که من فایلاییرو که تو هاردم هست دوباره از تو خود هارد نصب کنم یا مجدد دی وی دی هارو نصب کنم؟
اگه منظورتون از هارده چجوری؟
خواهشا واضح توضیح بدین و سوشیال کلاب رو هم برای دانلود بزارید
ممنون و متشکر
holor
15-06-09, 07:54
دمست عزیز مشکل شما اینه که فایل کرک فیدور رو توی پوشه ی بازی نبردی اول باید فایل کرک رو اونجا کپی کنی بعد اجرا کنی.
holor
15-06-09, 09:21
دوستان عزیز سلام
من این بازی رو با کرک رازور نصب کردم اما هر کاری مینکنم بازی شروع نمیشه:1. (28):. یعنی وقتی play رو می زنم این جوری مشه:2255
وقتی هم ok میکنم این جوری می شه22562257
و باز کار نمی کنه
وقتی هم می خوام اکنت جدید بسازم هر چی روی create new account کلیک میکنم باز نمیشه.
2258
با کرک فادور هم مشکل دارم
اگه میشم کمکم کنید ممنون میشم:great:.
سیستم من:2259
elyas02000
15-06-09, 09:33
دمست عزیز مشکل شما اینه که فایل کرک فیدور رو توی پوشه ی بازی نبردی اول باید فایل کرک رو اونجا کپی کنی بعد اجرا کنی.
دوست من اگر به پست قبلی من دقت کرده باشی گفنم که من کرکو نصب می کنم و مشکل دارم اصلا چیزی به اسم سوشیال کلاب تو فایلهای من نیست و کلا طرز دی وی دی های من با روشی که دوستمون گفتن فرق داره و به این ترتیب نیست که مثل خیلی از بازی ها فایلهای ستاپ توی هارد اکسترکت بشه بعد از توی هارد نصب کنیم بلکه دی وی دی های من مستقیما بازی رو نصب میکنه که داخل پوششم یه سری فایل هست ولی سوشیال کلاب وجود نداره عکس فایلارم تو پست قبلیم گذاشتم
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
elyas02000
16-06-09, 14:16
کسی نیست کار مارو راه بندازه؟
anur_varasteh
16-06-09, 20:21
دوستان مشکل من با اجرای بازی حل شده و الان هم بازی به راحتی اجرا میشه.
اما دو تا سوال
-- تنظیمات Distance ... shadow و ... باید چند باشن ؟
-- موقع بازی , سایه ها صاف نیستند و گوشه هاش کجن و اینا ! مشکل از کجاست ؟
Statistics
Average FPS: 26.54
Duration: 26.63 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 57%
Video memory usage: 86%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 177.83
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
irsiva
18-06-09, 17:13
بله ، هم پچ و هم کرک هیچ مشکلی نداره .
از نظر من ، کمی وضع Load شدن Texture ها در حین بازی ، بهتر شده و کمی هم افزایش fps وجود داره .
فقط یه نکته مهم : زمانی که Benchmark رو اجرا میکنید و بلافاصله بازی رو اجرا میکنید ، بعضی از صداها حذف میشه . با یک بار Restart کردن سیستم ، مشکل حل میشه .
این هم نتایج بنچ مارک جدید با Patch 1.0.1.0 :
Before
==================================
After
سلام دوست عزیزم
سیستم من تقریبا مثل سیستم شماست . سی پی یو که دقیقا مثل هم هستش . رم 2 گیگابایت و کارت گرافیک 1 گیگابایت 9400 GT
اما من فقط 10 fps دارم !!!
به نظرتون چرا ؟ پچ و کرک رو هم ریختم
روی ویندوز سون و ویستا fps من فقط 7 بود . الان که سرویس پک 3 ریختم شده 10 درحالیکه در بنچمارک شما نزدیک 40 هستش !!!
میشه راهنماییم کنید که چرا مشکل داره ؟؟؟
این هم Benchmark من به صورت کامل :
Statistics
Average FPS: 10.01
Duration: 37.76 sec
CPU Usage: 73%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 71%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: High
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: High
Shadow Quality: Medium
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: HD Audio rear output
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
File ID: benchmark.cli
راستی من برای کارت گرافیکم درایوری نصب نکردم . آیا ممکنه اشکال از این باشه ؟ میشه یک درایور برای کارت گرافیک من ( هم xp و هم vista ) معرفی کنین ؟
بسیار تشکر ...
Mahdi_Moosavi
18-06-09, 17:58
سلام دوست عزیزم
سیستم من تقریبا مثل سیستم شماست . سی پی یو که دقیقا مثل هم هستش . رم 2 گیگابایت و کارت گرافیک 1 گیگابایت 9400 GT
اما من فقط 10 fps دارم !!!
به نظرتون چرا ؟ پچ و کرک رو هم ریختم
روی ویندوز سون و ویستا fps من فقط 7 بود . الان که سرویس پک 3 ریختم شده 10 درحالیکه در بنچمارک شما نزدیک 40 هستش !!!
میشه راهنماییم کنید که چرا مشکل داره ؟؟؟
این هم Benchmark من به صورت کامل :
راستی من برای کارت گرافیکم درایوری نصب نکردم . آیا ممکنه اشکال از این باشه ؟ میشه یک درایور برای کارت گرافیک من ( هم xp و هم vista ) معرفی کنین ؟
بسیار تشکر ...
بله ، حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنید . لینک های دانلود :
Windows Vista 32-bit (Only the registered members can see the link e)
Windows XP 32Bit (Only the registered members can see the link)
البته پردازنده من در بنچ مارک یاد شده تا فرکانس 3.8Ghz اورکلاک شده بود . از طرفی این بازی به شدت به توانایی پردازنده وابسته هست .
همچنین VGA بنده Geforce 8600GT 256MB DDR3 بود که تا فرکانس 720/1800 اورکلاک شده بود که حدودا 15 الی 20 درصد از VGA فعلی شما قوی تر هست .
شما درایور جدید رو هم نصب کنید در بهترین حالت 15 الی 20% افزایش FPS داشته باشید . پیشنهاد می کنم ، CPU رو 20% اورکلاک کنید .
irsiva
18-06-09, 20:28
بله ، حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنید . لینک های دانلود :
Windows Vista 32-bit (Only the registered members can see the link e)
Windows XP 32Bit (Only the registered members can see the link)
البته پردازنده من در بنچ مارک یاد شده تا فرکانس 3.8Ghz اورکلاک شده بود . از طرفی این بازی به شدت به توانایی پردازنده وابسته هست .
همچنین VGA بنده Geforce 8600GT 256MB DDR3 بود که تا فرکانس 720/1800 اورکلاک شده بود که حدودا 15 الی 20 درصد از VGA فعلی شما قوی تر هست .
شما درایور جدید رو هم نصب کنید در بهترین حالت 15 الی 20% افزایش FPS داشته باشید . پیشنهاد می کنم ، CPU رو 20% اورکلاک کنید .
سلام مجدد خدمت استاد گرامی
آقا منظورتون رو از اینکه CPU رو 20% اورکلاک کنم نفهمیدم.
ایراد از سی پی یو که نیست ؟؟؟ چون 70 درصد استفاده میشه در هنگام بازی ...
و اینکه ...
عصر رفتم پیش کسی که سیستم رو خریداری کردم ازش ، گفتش سی پی یو تون ( E5200 , Dual Core 2,5 Ghz ) تقریبا مناسب این بازی هستش . رم هم مناسبه ( 2 گیگابایت ) ، تنها چیزی که مشکل دارید VGA هستش چون VGA فعلی من Geforce 9400 GT 1 GB DDR 2 هستش . گفتن اگه فقط VGA رو به Geforce 9600 GT 1 GB DDR3 تغییر بدید مشکل حل میشه . نظر شما چیه ؟ هم در مورد سی پی یو و هم در مورد VGA
اگر بنا به تعویض کارت گرافیک باشه نظر شما چیه ؟ حداکثر قیمت تا 170 تومان ( و البته از کارت گرافیک فعلی ام قوی تر باشه و بازی رو درست اجرا کنه )
به نظرتون کدوم یک از VGA های موجود در این صفحه بهتره ؟ و اینکه مثلا DDR 3 512 MB از DDR 2 1 GB بهتره ؟؟
این صفحه (Only the registered members can see the link AC%D9%88)
یه دنیا ممنون . منتظرم :1. (40):
Mahdi_Moosavi
18-06-09, 23:05
سلام مجدد خدمت استاد گرامی
آقا منظورتون رو از اینکه CPU رو 20% اورکلاک کنم نفهمیدم.
ایراد از سی پی یو که نیست ؟؟؟ چون 70 درصد استفاده میشه در هنگام بازی ...
و اینکه ...
عصر رفتم پیش کسی که سیستم رو خریداری کردم ازش ، گفتش سی پی یو تون ( E5200 , Dual Core 2,5 Ghz ) تقریبا مناسب این بازی هستش . رم هم مناسبه ( 2 گیگابایت ) ، تنها چیزی که مشکل دارید VGA هستش چون VGA فعلی من Geforce 9400 GT 1 GB DDR 2 هستش . گفتن اگه فقط VGA رو به Geforce 9600 GT 1 GB DDR3 تغییر بدید مشکل حل میشه . نظر شما چیه ؟ هم در مورد سی پی یو و هم در مورد VGA
اگر بنا به تعویض کارت گرافیک باشه نظر شما چیه ؟ حداکثر قیمت تا 170 تومان ( و البته از کارت گرافیک فعلی ام قوی تر باشه و بازی رو درست اجرا کنه )
به نظرتون کدوم یک از VGA های موجود در این صفحه بهتره ؟ و اینکه مثلا DDR 3 512 MB از DDR 2 1 GB بهتره ؟؟
این صفحه (Only the registered members can see the link AC%D9%88)
یه دنیا ممنون . منتظرم :1. (40):
در مورد 20% اورکلاک پردازنده ، منظورم اینه که فرکانس پردازنده تون رو 20% بیشتر از 2.5Ghz افزایش بدید . حدودا 3Ghz میشه . اگر با اورکلاکینگ آشنا نیستید ، پیشنهاد می کنم از این تالار (Only the registered members can see the link)بازدید کنید .
در 90% بازی های کنونی VGA یا بهتر بگم GPU نقش محوری رو در اجرای بهتر گیم ایفا می کنه . ولی استثناعا در این بازی قضیه برعکس هست . یعنی CPU نقش محوری رو بازی می کنه .
تو این پست (Only the registered members can see the link)، این مسئله رو تحلیل کردم .
همچنین تو چارت زیر ، می تونی تاثیر قدرت پردازنده رو در اجرای این بازی مشاهده کنی :
در مورد سوالتون در مورد تفاوت پهتای باند و حجم حافظه برای اینکه وارد مباحث طولانی نشیم ، با یک مثال ساده بحث رو جمع می کنم :
در رزولیشن ها و تنظیمات Antialiasing متعارف ( حداکثر رزولیشن پشتیبانی شده توسط LCD های 20 - 22 اینچ کنونی ) ، اگر GPU هر دو VGA یکسان باشه ، مدل 512MB DDR3 تقریبا در تمام تست ها یک سرو گردن از 4GB DDR2 هم سرتره ! دیگه 1GB که قابل شما رو نداره ! LOL
برای مشاوره برای خرید کارت گرافیک پیشنهاد می کنم در این تالار (Only the registered members can see the link)، تاپیک جدیدی ایجاد کنید . بنده در حال حاضر دقیق از وضعیت بازار اطلاع ندارم . بقیه دوستان حتما شما رو راهنمایی خواهند کرد .
irsiva
19-06-09, 00:51
با تشکر فراوان از زحمتهای شما . خیلی لطف دارید.
در کل به نظرتون سی پی یو رو عوض کنم و یا کارت گرافیک؟ برای اینکه وضعیت بازی بهتر بشه ؟
یا به نظرتون اگه سی پی یو رو اورکلاک کنم و کارت گرافیک رو ارتقا بدم بهتر نیست ؟
مشخصات سیستمم رو هم در پستهای قبل نوشتم و اینجا هم مینویسم
VGA : Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT 1 GB
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Ram : 2GB
holor
19-06-09, 11:17
خواهشا یکی کار ما رو هم راه بندازه. ممنون میشم
alinice321
19-06-09, 12:34
خواهشا یکی کار ما رو هم راه بندازه. ممنون میشم
دوست عزیز برای ما هم همینطور بود! وقتی اون اومد شاید یه 20 ثانیه طول میکشید تا داخل بازی بره!! اونجا هم نباید اکانت بسازی! skip رو بزن!! اگه نمیشه پچ رو نصب کن ببین جواب میده!!
DOWNLOAD Grand Theft Auto IV Update Version 1.0.3.0 (Only the registered members can see the link)
Grand Theft Auto IV v1.0.3.0 [196 KB] Fixed Executable (Only the registered members can see the link)
Done by Razor 1911
بعد از نصب پچ ای کارو انجام بده!
اول اینو (Only the registered members can see the link)دانلود کن بریز تو شاخه اصلی بازی X:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV
بعد پوشه savegames رو از
X:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
بگیر بریز
My Documents\Rockstar Games\GTA IV
بعد بازی رو اجرا کن!
aaeekkk
20-06-09, 03:21
سلام با اینکه بنچمارک من 40f.s است ولی در داخل بازیGTA IV زیاد روون نیست وسرعتش کمه .cpu هم رویه 93 درصد هست . آیا مشکل از cpu هست یا از کرک ؟ برایه این بازی E8500 بگیرم و اورکلاکش کنم بهتره و یا Q6600 بگیرم و اورکلاکش کنم ؟
CPU:E6550(3.3) oc
RAM:4gbDDR800
GPU:HD4890 oc
bobobi
20-06-09, 18:34
ما اين سوال پرسيديم ولس كسي جواب نداد بازم ميپرسيم با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
guest32
20-06-09, 21:31
سلام با اینکه بنچمارک من 40f.s است ولی در داخل بازیGTA IV زیاد روون نیست وسرعتش کمه .cpu هم رویه 93 درصد هست . آیا مشکل از cpu هست یا از کرک ؟ برایه این بازی E8500 بگیرم و اورکلاکش کنم بهتره و یا Q6600 بگیرم و اورکلاکش کنم ؟
CPU:E6550(3.3) oc
RAM:4gbDDR800
GPU:HD4890 oc
سلام
این بازی بیشتر با چهار هسته ای ها مناسب هست.Q6600 هم دیگه قدیمی شده اورشم بکنی باز fsb ش پایینه.Q9550 بگیر حسابی حال کن حالا حالا ها جواب میده 12 مگ کشه چهار هستم هست:1. (5):
alinice321
20-06-09, 22:24
ما اين سوال پرسيديم ولس كسي جواب نداد بازم ميپرسيم با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
شما باید از xlive که در این مسیر قرار داره استفاده کنی!
C:\Documents and Settings\Hell\Local Settings\Application Data\Microsoft
Unrated
21-06-09, 13:41
از اینجا (Only the registered members can see the link)پتچ 1.0.4 رو دانلود کنید .
حالا هر کسی کرکش رو داره قرار بده .
در ضمن با این پتچ نیازی به نصب پتچ های قبلی نیست .
elyas02000
22-06-09, 10:08
سلام دوست عزیز
اینجا 1 مشکلی هست من نسخه 4 دی ود دی رو دارم ولی اکسترکت نمیکنه مستقیما نصب میکنه و وقتی نصب میشه داخل فولدزی که نصب کردم فایلهای زیر ایجاد میشه
بعدشم نه تو دی وی دیها و نه تو هارد چیزی به اسم سوشیال کلاب نیست که من برا نصب بذارم
بعدشم منظورتون اینه که من فایلاییرو که تو هاردم هست دوباره از تو خود هارد نصب کنم یا مجدد دی وی دی هارو نصب کنم؟
اگه منظورتون از هارده چجوری؟
خواهشا واضح توضیح بدین و سوشیال کلاب رو هم برای دانلود بزارید
ممنون و متشکر
یکی جواب مارم بده 10 روز گذشت
irsiva
22-06-09, 10:27
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم و یه هفته ای هست که مشکلی نداشتم ( به جز کندی بازی که اشکال از گرافیکمه )
امروز میخواستم برم داخل بازی بعد از اینکه Start رو زدم انیمیشن های دختر و پسرها اومد و دیگه بازی رو نمیاره و همین طور این انیمیشن های میان و میرن تا اینکه سیستم رو ریست کنم !
به نظرتون اشکال از چیه ؟
Unrated
22-06-09, 22:00
کسی کرک این 1.0.4 رو نداره ؟
D J V A H I D
22-06-09, 22:08
بچه ها میتونید از اینا رمز ... سیو ... ترینر ... پچ و ... رو تهیه کنید !!!
holor
23-06-09, 09:41
خیلی ازتون ممنونم بلاخره درست شد.:1. (20):
niyam
25-06-09, 18:35
سلام اگه این کرک ها رو دانلود کنیم قبل از شروع بازی نیاز به اکتیو کردن یا سریال نامبر نداره ؟
mohammad_5184
01-07-09, 00:03
سلام دوستان عزیز
کرک نسخه 1.0.4.0 رو کسی داره بزاره؟
فقط توروخدا سالم باشه یعنی تصویر نلرزه یا متمایل به چی نباشه!
ممنون
Moein
01-07-09, 00:29
عجب تاپیکی شد جامع ترین تاپیک GTA IV در ایران جالبه؟!؟
دوستان ضمن استفاده از تاپیک از نظر سنجی هم استفاده کنید
mohammad_5184
05-07-09, 23:02
تر***دین با این تایپک!!!!!!!!!
واقعا که چقدر فعال هستین!!!!!!!!!!!
کرک نسخه 1.0.4.0 جی تی ای 4 چی شد؟
Overclocker
06-07-09, 00:17
دوست عزیز تنها کرکی که من تونستم پیدا کنم این بود :
کرک 1.0.4
حجم 5.3MB
بعد از امتحان نتیجه رو اعلام کن . ( خودم هنوز وقت نکردم امتحانش کنم )
Faarshad
06-07-09, 21:52
اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :
1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!! کلید E هم سر جاشه و مشکلی نداره . از کرک رازور استفاده میکنم . مشکل از کرک نیست ؟؟؟
2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.
امیدوارم یکی از دوستان به سوالاتم جواب بده :1. (10)::1. (10)::1. (10):
Overclocker
06-07-09, 22:53
دوست عزیز در جواب سوال های شما :
1 - شما برای مطمئن شدن از مشکل کرک یا ... اون پنجره کوچیک که توضیحات رو نوشته ببینید نوشته Press E یا Hold E اگر دومی هست باید نگه دارید چند ثانیه ای ..... - ورژن بازی چنده؟
2 - خوب شما مطمئن باش نسخه قدیمی هست ، برنامه GPU-Z رو اجرا کن میزنه ورژن چنده مثل عکس زیر :
در FPS بازی تاثیر خیلی زیادی داره و بیشتر مشکلات از قبیل قاطی کردن سایه ها و ... هم حل میشه ، از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ ( نیاز ضروری است برای دادن لینک دانلود درایور مربوطه ، نسخه ویندوز هم ذکر کنید که 32 بیت هست یا 64 بیت)
Faarshad
07-07-09, 00:59
بازم ازتون ممنونم مث همیشه لطف کردین
نوشنه Press E ، مشکل حل نمیشه ، نمیتونم این مرحله رو پاس کنم :(
پچی که استفاده میکنم GTAIV Patch 1.0.2.0 2 هستش و کرک رازور
FPS من در بازی 20 هستش . سرعت بد نیست . در شب و مواقع بارندگی کمی افت سرعت دارم اما سایه ها قاطی هستن . مشخصات سیستم هم :
Ram 2
Cpu E5200 3.1 Ghz OverClock
Vga Asus Ati Radeon EAH4670
ویندوزم سون بود که مشکلات زیادی داشت . فعلا XP Sp3 هستم و طبیعتا 32 Bit :cool:
اسکرین شات از برنامه GPUZ :
[Only the registered members can see the link
اگه میشه بگید باید درایور جدید نصب کنم و در صورت مثبت بودن جواب براساس ویندوز و گرافیک لینک درایور جدید رو لطف کنید :1. (1):
با تشکر فراوان منتظر نظر استاد گرامی هستم. ( مشکل اول رو فراموش نکنیداااا . مرسی )
Overclocker
07-07-09, 01:13
نوشنه Press E ، مشکل حل نمیشه ، نمیتونم این مرحله رو پاس کنم :(
پچی که استفاده میکنم GTAIV Patch 1.0.2.0 2 هستش و کرک رازوراحتمال خیلی قوی هست به خاطر پتچ 1.0.2 باشه !
شما پتچ 1.0.4 رو از اینجا (Only the registered members can see the link)دانلو د + این (Only the registered members can see the link)کرک ( اگر کار نکرد بازم ازش دارم خیالت راحت باشه ) و دوباره این مرحله رو تست کنید . ( فقط قبل از نصب پتچ حتما از Save های خود بک آپ تهیه کنید ).
FPS من در بازی 20 هستش . سرعت بد نیست . در شب و مواقع بارندگی کمی افت سرعت دارم اما سایه ها قاطی هستن . مشخصات سیستم هم :
20 فریم در ثانیه یکم کمه ولی خوب با این سیستم طبیعی هست و میشه گفت فریم ریت خوبی دارید ، سایه ها 100% مال درایور و پتچ بازی هست !!!!
اگه میشه بگید باید درایور جدید نصب کنم و در صورت مثبت بودن جواب براساس ویندوز و گرافیک لینک درایور جدید رو لطف کنید شما حتما باید درایور جدید و پتچ جدید رو نصب کنید .
درایور 9.6 (Only the registered members can see the link) برای ویندوز XP 32 بیت ، درایور 9.6 (Only the registered members can see the link) برای ویندوز ویستا و 7 برای ورژن 64 بیت .
و نسخه جدید( 0.3.4 ) GPU-Z هم از اینجا (Only the registered members can see the link)دانلود کنید برای نشان دادن ورژن درایور و شناسایی کارت های جدید .
Faarshad
07-07-09, 01:24
خیلی خیلی ممنونم ازتون . چشم اینکارهارو انجام میدم و نتیجه اش رو خدمتتون عرض میکنم ( همینجا )
اسکرین شات جدید :
بازم ممنونم
Overclocker
07-07-09, 01:26
خواهشمیکنم .
حتما نتیجه رو اعلام کن و قبل از نصب پتچ حتما حتما از SAVE های بازی کپی بردار .
Overclocker
07-07-09, 07:33
کرک جدید که اخیرا اومده و من از تورنت دانلود کردم و برای راحت تر شدن دانلود در یک سرور آپلودش کردم .
بدون نیاز به نصب برنامه های مختلف تورنت و بدون دردسر دانلود کنید .
Faarshad
07-07-09, 12:42
خواهشمیکنم .
حتما نتیجه رو اعلام کن و قبل از نصب پتچ حتما حتما از SAVE های بازی کپی بردار .
برای ویندوز ایکس پی خواستم درایور رو دانلود کنم که با این مشکل مواجه شدم ( در صفحه ای که لینک دادین ) :
We're sorry, but this download request cannot be authorized. As an option, you may visit any of the pages below for information ...
لینک دیگه ای نیست ؟ :11():
Faarshad
10-07-09, 15:38
آقا من منتظرم لینک درایور جدید رو به صورت درست بذارید . لینک قبل مشکل داره
پیشاپیش ممنون
Overclocker
10-07-09, 19:28
این لینک رو تست کن اگر مشکلی بود بگو :
حجم 15MB (Only the registered members can see the link)
Faarshad
14-07-09, 17:45
این لینک رو تست کن اگر مشکلی بود بگو :
حجم 15MB (Only the registered members can see the link)
عزیزم این هم مشکل داره . ممنون میشم لینک سالم بذارید . منتظرم :11():
Overclocker
14-07-09, 17:48
دوست عزیز لطفا بگید مشکل چیه ؟ این لینک کاملا سالم هست ! ، شاید مشکلی داره سیستم شما .
hydrix868
17-07-09, 16:20
salam kheili kheili kheil kheili bebakhshid pinglish type mikonam vali windowsam vistae har kari kardam nashod farsisho nasb konam kheili ozr mikham :(
aghaye overclocker e aziz man in cracki ke shoma baraye patche 1040 gozashtid nemitoonam dl konam chon mige az in file faghat 10 nafar mitoonestand estefade konan hala ham on 10 nafar shode
shoma bayad ye acounte premium dashte bashid ke betoonid ye upe omri dashte bashid;)
be har hal age lotf konid o khode file ro to site begzarid sepazgozar misham;;)
in ham on chizi ke rapidshare minevise:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
خوب مشکلی نیست من آپلودش کردم دوباره از لینک زیر دانلودش کنید :
ehsanghafari
18-07-09, 09:11
با سلام به همه دوستان
ممنون میشم serial number این بازی رو در پاسخ برام بنویسید تا بتونم وارد بازی بشم و بفهمم که شماها از چی صحبت میکنید.
من که بجز حسرت خوردن ؛ فعلاً کاری نتونستم بکنم.
hydrix868
20-07-09, 03:09
برو به قسمت :
X:\Documents and Settings\XXXXX\Local Settings\Application Data\Rockstar Gamesاطلاعات اینجا را بک- آپ بگیر با اونی که توی My Document هست ... :love:
Toye vista in address nist bara vista mishe begid chi kar bayad kard?
in male XP e:merci:
J.Naderiii
20-07-09, 08:44
Toye vista in address nist bara vista mishe begid chi kar bayad kard?
in male XP e:merci:
C:\Users\XXXX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
C:\Users\xxxx\AppData\Local\Microsoft\XLive
gangester
22-07-09, 09:46
سلام دوستان من gativ را نصب کردم تو بازی هم میرم ولی تو بازی دوربین هی تکون میخوره ممنون میشم اگه کمک کنید
Overclocker
22-07-09, 10:43
آخرین بار که من تست کردم همین طور بود ! ( با پتچ جدید شاید مشکل حل بشه . )
gangester
22-07-09, 15:00
پچ جدید رو اگه تونستی برام بزار دمت گرم:cool:چون پچ پیدا نکردم
MR.Fantastic
22-07-09, 15:00
من کرک سالم 1.0.3.0 رو لازم دارم
Overclocker
22-07-09, 15:12
پچ جدید رو اگه تونستی برام بزار دمت گرم:cool:چون پچ پیدا نکردم
احتمال خیلی قوی هست به خاطر پتچ 1.0.2 باشه !
شما پتچ 1.0.4 رو از اینجا (Only the registered members can see the link)دانلو د + این (Only the registered members can see the link)کرک
--------------------------
gangester
22-07-09, 18:37
پچی که گذاشته بودید ریختم ولی باز هم دوربین تویه ثابت نیست و تکون زیاد میخوره اگه کمک کنید ممنون میشم:cool:
Overclocker
23-07-09, 00:04
پچی که گذاشته بودید ریختم ولی باز هم دوربین تویه ثابت نیست و تکون زیاد میخوره اگه کمک کنید ممنون میشم:cool:
منم نمیدونم مشکل از کجاست !!! من همین مشکل رو داشتم ولی خوشبختانه برای بار دوم بود که میخواستم بازی کنم که اینجور شد !
MR.Fantastic
23-07-09, 00:53
باید واسه بازی کردنش از بعضی جزئیات چشم پوشی کنی!!!
مثلا من با سایه ها و لرزش دوربین مشکل داشتم و مجبور شدم سایه ها رو غیر فعال کنم.با این کار مشکل لرزش دوربین هم حل شد!!!
Overclocker
23-07-09, 11:44
شما وقتی لرزش دوربین داشتید سوار ماشین که میشدید بعد هیچ دکمه ای که نمیزدید به صورت خودکار ماشین راه میوفتاد ؟! :1. (27):
MR.Fantastic
23-07-09, 13:21
شما وقتی لرزش دوربین داشتید سوار ماشین که میشدید بعد هیچ دکمه ای که نمیزدید به صورت خودکار ماشین راه میوفتاد ؟! :1. (27):
بله حرکت میکرد و چپ و راست میرفت:1. (27):
اگه مراحل بازی رو گذزانده باشید حتما متوجه شدید که این حالت زمانی رخ میده مس*ه:whistle:
البته من با پچ 1.0.3 و کرکش وهمینطور غیر فعال کردن سایه ها مشکلم حل شد:party:
البته قبل از غیر فعال کردن سایه ها با همین پچ کرک هم مشکل داشتم
MR.Fantastic
23-07-09, 13:35
اینم یه سیو تغریبا کامل :party:
همه اینها رو در C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames بزارید
Faarshad
27-07-09, 23:15
میشه کرک پچ جدید رو بذارید ؟ اگه میشه لینک مستقیم بذارید چون لینک راپیدشر کار نمیکنه ...
آقا درایور 9.7 ATI رو از اینجا باید دانلود کرد ؟ میشه بگید کدوم لینک ؟
منتظر کمک دوستان همیشگی هستم
Overclocker
28-07-09, 15:03
درایور 9.7 برای ویستا و ویندوز 7 64 بیت (Only the registered members can see the link) ، درایور 9.7 برای ویستا و ویندوز 7 32 بیت (Only the registered members can see the link) .
کرک 1.0.4 (Only the registered members can see the link) 100% تست شده .
9.7 برای XP نیومده .
Faarshad
28-07-09, 22:11
استادان لطفا توجه کنین خیلی مهمه !!!
من کارت گرافیکم Asus EAH 4670 1GB DDR3 هستش . از درایور سی دی اصلی گرافیک یعنی ورژن 6.14 استفاده میکردم و در جی تی آ مشکل سایه و ... داشتم.
بعد به پیشنهاد دوستان درایور خودم رو به ورژن 9.7 ارتقا دادم ( فایل 15 مگی این صفحه Only the registered members can see the link )
حالا جی تی آ رو که باز میکنم چند دقیقه بعد از ورود به صحنه بازی ، کامپیوتر ریست میشه و یا این ارور رو میده :
GTA IV FATAL ERRO . Out Of Video Memory - Please Re Boot Your System . 565335232 582672384
دوست عزیز Overclocker گفتن 9.7 برای Xp نیومده در حالیکه من پلن XP رو زدم و صفحه ای که در بالا آدرس دادم اومد و من دانلود کردم . اما بازم ممکنه این این ورژن درایور مال ویستا باشه و چون من Xp هستم این مشکل رو دارم . اگه جواب مثبت هستش آخرین ورژن درایوری که برای ایکس پی هستش رو لینک بدید ممنون میشم
میشه راهنماییم کنین !!! خیلی عجیبه . منتظرم
Overclocker
28-07-09, 22:54
مثلی اینکه 9.7 هم برای XP اومد ! از اینجا (Only the registered members can see the link)دانلود کن با این مشکلت حل میشه .
Faarshad
28-07-09, 23:38
مثلی اینکه 9.7 هم برای XP اومد ! از اینجا (Only the registered members can see the link)دانلود کن با این مشکلت حل میشه .
آقا لینک صفحه رو بدید . چون شما در صفحه بودید از این لینک میتونید استفاده کنید . و برای ما ارور میده و به صفحه اول سایت میره ... لطفا لینک صفحه دانلودش رو بدید ...
و اینکه آیا مشکل Out Of Memory من به دلیل ورژن جدید درایور هستش ؟
اسم درایوری که من گرفتم9-7_xp32_dd بود . به نظرتون این واسه ایکس پی نیست ؟!
پس چرا مشکل دارم ؟! من هیچ کار خاصی به جز آپدیت درایور انجام ندادم :1. (28):
Overclocker
29-07-09, 01:11
یعنی الان با 9.7 مشکل دارید ؟!!! اگر آره 9.6 رو دانلود کنید .
Faarshad
30-07-09, 11:14
آقا درایور با موفقیت نصب شد . پچ 1.0.4.0 هم نصب کردم و از کرک 130 کیلوبایتی صفحه قبل که نوشتید تست شده است استفاده کردم . کیفیت بازی بهتر شد ، مشکل سایه ها حل شد و FPS نیز از 20 به 25 ارتقا یافت.
تنها مشکلی که الان دارم اینه که : بعد از 20 دقیقه یا بیشتر که بازی میکنم صفحه ثابت میشه و گیر میکنه ، یعنی وقتی از بازی بیرون میام در Task Manager نوشته Running ، صدای بازی هم میاد اما نمیشه بازی کرد ... اگر بزنم روی بازی صفحه سیاه میاد که فکر میکنم مال کرک باشه ...
و یه چیز دیگه ...
کارت گرافیک من ASUS ATI RADEON EAH 4670 هستش ، در بنچمارک های قبل از آپدیت درایور ، در بخش Video Adapter همین مدل نوشته شده بود اما بعد از ارتقا درایور به 9.7 نام ATI Radeon HD 4600 Series درج شده که جالبه ... !!!
این عکس رو ببینید ( اسکرین شات بعد از آپدیت درایور ) به نام کارت گرافیک توجه کنید :
itkh
30-07-09, 15:07
من دو مشکل دارم وقتی رزولوشن رو بالا میبرم صفحه می لرزه ماشین بدون اراده من حرکت و از موتورش دود در میاد!
مشکل دوم هم اینه که در یک مرحله باید به کافی نت برم هرچی کلید e رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته؟
MR.Fantastic
31-07-09, 13:00
من دو مشکل دارم وقتی رزولوشن رو بالا میبرم صفحه می لرزه ماشین بدون اراده من حرکت و از موتورش دود در میاد!
مشکل دوم هم اینه که در یک مرحله باید به کافی نت برم هرچی کلید e رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته؟
باید از پچ 1.0.3.0 و کرکش استفاده کنید:whistle:
Faarshad
01-08-09, 16:10
آقا تورو خدا یه کرک درست و حسابی واسه پچ 1.0.3.0 بذارید کرک های قبل همگی مشکل دارند و بعد از 10 .15 دقیقه گیر میکنه !
MR.Fantastic
01-08-09, 16:33
آقا تورو خدا یه کرک درست و حسابی واسه پچ 1.0.3.0 بذارید کرک های قبل همگی مشکل دارند و بعد از 10 .15 دقیقه گیر میکنه !
بفرما:wink:
Overclocker
01-08-09, 20:57
دوست عزیز مشکل از چیز دیگست ( احتمالا )
من از کرک ای که گزاشتم واسه 1.0.4 دارم استفاده میکنم اصلا مشکلی نداره !
Faarshad
01-08-09, 21:15
دوست عزیز مشکل از چیز دیگست ( احتمالا )
من از کرک ای که گزاشتم واسه 1.0.4 دارم استفاده میکنم اصلا مشکلی نداره !
آقا من چند مشکل دارم . اورکلاکر جان به دادم برس :1. (28):
آقا من برای اولین بار که کرک 1.0.4 رو ریختم تا مرحله Clean Getaway هیچ مشکلی نداشتم و بازی عالی بود اما بعد از آن ، هر وقت به بازی میرم بعد از حدود 10 دقیقه تکسچرها محو میشن و از بازی میپره بیرون !
مشکل بعد اینه که : من دیدم 1.0.4 مشکل دارم 1.0.3 ریختم حالا هرکاری میکنم Game For Windows در بازی عمل نمیکنه و در موبایل فقط دو گزینه Multiplayer و Video Editor هستش :1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
مشکل بعد ، در پج 1.0.3 بعضی وقتا از بازی میپره بیرون و ارور Out Of Memory میده . در حالی که قبل با همین سیستم خبری از این مشکلات نبود و من با پچ 1.0.2 هیچ مشکلی به جز کافی نت ها نداشتم اما الان ...
تو رو خدا به دادم برس Overclocker جان
MR.Fantastic
01-08-09, 21:39
یکبار بازی رو پاک کن دوباره نصب کن
Faarshad
01-08-09, 22:04
یکبار بازی رو پاک کن دوباره نصب کن
متاسفانه مشکل حل نشد ...
درست از زمانی که درایور ATI رو به 9.7 ارتفا دادم همه چیز به هم ریخته
در تمامی تست های سخت افزاری اسم گرافیکم HD 4600 نوشته شده حتی در GPUZ و GTA IV BENCHMARK در حالیکه EAH 4670 هستش ! :1. (2):
درایور رو پاک کردم و ورژن قبل رو ریختم بازم تمامی مشکلات بالا رو دارم . تو رو خدا کمکم کنید :1. (28):
MR.Fantastic
01-08-09, 23:08
از Driver Scanner 2009 استفاده کن شاید مشکلت حل شه!
Bahador
02-08-09, 00:32
من متاسفانه خیلی وقت هست بازی نکردم با PC.و حالا هوس کردم یه یکم بازی کنم.
سیستم من به صورت زیر هست :
CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
Graphic Card : Nvidia Geforce 7300 Se / 7200 Gs 512MB
بازیهای جدید Brothers In Arms رو نصب که کردم یکم گیر میکرد و کند بود. حالا این بازی با من سازگاری داره؟
البته با من که جرات نداره نداشته باشه:1. (38): منظورم با سیستمم هست
MR.Fantastic
02-08-09, 00:45
من متاسفانه خیلی وقت هست بازی نکردم با PC.و حالا هوس کردم یه یکم بازی کنم.
سیستم من به صورت زیر هست :
CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
Graphic Card : Nvidia Geforce 7300 Se / 7200 Gs 512MB
بازیهای جدید Brothers In Arms رو نصب که کردم یکم گیر میکرد و کند بود. حالا این بازی با من سازگاری داره؟
البته با من که جرات نداره نداشته باشه:1. (38): منظورم با سیستمم هست
خودتون راحت میتونید ببینید :give_rose:
Minimum System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Faarshad
02-08-09, 00:55
دوستان ADSL دار
میشه این فایل رو برای من آپلود کنید ؟ با تشکر فـــــــــــــــــــــــر اوان
pc\data\maps\east\brook_s2.img
منتظرم
MR.Fantastic
02-08-09, 00:58
دوستان ADSL دار
میشه این فایل رو برای من آپلود کنید ؟ با تشکر فـــــــــــــــــــــــر اوان
pc\data\maps\east\brook_s2.img
منتظرم
چی هست؟حجمش چقدره؟چه ربطی به GTA IV داره؟دقیقا کجا هست؟:1. (27):
Bahador
02-08-09, 01:51
خودتون راحت میتونید ببینید :give_rose:
Minimum System Requirements
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
خوب پس گمونم از نظر گرافیک کم میارم و اینکه رم هم لب مرز هست احتمالا این بازی برای من خیلی کند اجرا بشه :1. (28):
Overclocker
02-08-09, 02:02
بهادر جان سیستم شما اصلا فریم نمیده در این بازی :1. (38): من با همین سیستم ولی از لحاظ CPU و رم قوی تر تست کردم که وقتی میرفتم توی بازی 1 الی 3 فریم بیشتر نمیداد !
Faarshad
02-08-09, 11:09
چی هست؟حجمش چقدره؟چه ربطی به GTA IV داره؟دقیقا کجا هست؟:1. (27):
مکان فایل رو در پست قبل گفتم ... :11(): :1. (40):
Overclocker جان میشه بگید مشکل صفحه قبل من بابت چیه ؟ اینکه Windows Live Games با اینکه نصب هست اما پنجره اش در بازی نیست و نمیشه ازش استفاده کرد . به همین دلیل هم موبایل نیکو فقط دو گزینه داره ... ممنون . منتظرم
hydrix868
02-08-09, 17:50
شما پچ ریزور رو باید نصب کنید
Bahador
02-08-09, 18:08
بهادر جان سیستم شما اصلا فریم نمیده در این بازی :1. (38): من با همین سیستم ولی از لحاظ CPU و رم قوی تر تست کردم که وقتی میرفتم توی بازی 1 الی 3 فریم بیشتر نمیداد !
یعنی به نظر شما چکار کنم؟
تهیه کنم یا اینکه ارزش نداره؟
MR.Fantastic
02-08-09, 18:26
تهیه کنم یا اینکه ارزش نداره؟
آقا تورو خدا این مشکل های من رو حل کنید ثواب می کنید !
1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !
Overclocker
03-08-09, 20:19
Overclocker جان میشه بگید مشکل صفحه قبل من بابت چیه ؟ اینکه Windows Live Games با اینکه نصب هست اما پنجره اش در بازی نیست و نمیشه ازش استفاده کرد . به همین دلیل هم موبایل نیکو فقط دو گزینه داره ... ممنون . منتظرمیکم واضح تر توضیح بده :1. (26):
تهیه کنم یا اینکه ارزش نداره؟اگر پول داری که یکم خرج کن :1. (38):
1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !1 - شرمنده عزیز من که نمیتونم 158 مگ فایل واست آپلود کنم !!! .
2 - این که مشکل نیست !!! این به خاطر اینه که با پتچ جدید نیاز به اون نیست !!!!
3 - شما فکر کنم هنوز اینقدری از بازی رو نرفتی که این قابلیت فعال بشه ! من کلی که میشن پاس کردم تازه فعالش کرد !!! .
این کرک 1.0.4 که میگی 190 کیلو بایت هست رو لینکشو بده چکش کنم .:1. (26):
holor
03-08-09, 21:25
بله حرکت میکرد و چپ و راست میرفت:1. (27):
اگه مراحل بازی رو گذزانده باشید حتما متوجه شدید که این حالت زمانی رخ میده مس*ه:whistle:
البته من با پچ 1.0.3 و کرکش وهمینطور غیر فعال کردن سایه ها مشکلم حل شد:party:
البته قبل از با همین هم مشکل داشتم
مشكل ما كه با پچ کرک و غیر فعال کردن سایه ها حل نشد
كسي راه حل بهتري نداره؟؟؟؟؟؟؟
MR.Fantastic
03-08-09, 21:38
مشكل ما كه با پچ کرک و غیر فعال کردن سایه ها حل نشد
مشکل شما دقیقا چیه؟:1. (27):
من تا حالا رو 2 تا سیستم نصب کردم:1. (5):
در هر دو اول پچ 1و2 رو ریختم بعد پچ 3 و کرکش رو استفاده کردم فقط یکم با سایه ها مشکل داشت واسه همین سایه ها رو غیر فعال کردم:wink:
Overclocker
03-08-09, 22:05
فکر کنم باگ سخت افزاری میگیره ! یه چیزی تو این مایه ها !
مثلا ویندوز رو عوض کن ، درایور رو به جدید ترین ورژن آپدیت کن و پتچ 1.0.4 رو بریز باید مشکلت حل بشه !!!!
من دقیقا این کارهارو کردم مشکلم بر طرف شد ! ( البته بازی هم از اول نصب کردم ! )
Faarshad
03-08-09, 23:26
یکم واضح تر توضیح بده :1. (26):
اگر پول داری که یکم خرج کن :1. (38):
1 - شرمنده عزیز من که نمیتونم 158 مگ فایل واست آپلود کنم !!! .
2 - این که مشکل نیست !!! این به خاطر اینه که با پتچ جدید نیاز به اون نیست !!!!
3 - شما فکر کنم هنوز اینقدری از بازی رو نرفتی که این قابلیت فعال بشه ! من کلی که میشن پاس کردم تازه فعالش کرد !!! .
این کرک 1.0.4 که میگی 190 کیلو بایت هست رو لینکشو بده چکش کنم .:1. (26):
1 - ببخشید نمیدونستم این فایل اینقدر حجم داره ...
2- آخه میدونید اولین باری که پچ 1.4 رو ریختم برنامه Social Club داخل بازی نرفت و گفت آخرین ورژن برنامه Games For Windows رو از فلان لینک بگیر و نصب کن . گرفتم و نصب کردم مشکلی نداشت و داخل بازی هم برنامه اش فعال بود ولی الان نه تنها فعال نیست بلکه موبایل نیکو هم هیچ قابلیتی نداره و فقط دو گزینه داره به اسم های Multiplayer و Video Editor که فکر میکنم به دلیل فعال نبودن Games For Windows هست . میشه راهنماییم کنین ؟
3 - در مورد تاکسی هم تا اونجایی که من تجربه اش رو داشتم فکر کنم از اول بازی فعال بود
کرک هم این کرکی هست که در اکانت خودتون آپ شده : Only the registered members can see the link
منتظرم اورکلاکر جان :1. (40):
MR.Fantastic
03-08-09, 23:45
1 - ببخشید نمیدونستم این فایل اینقدر حجم داره ...
2- آخه میدونید اولین باری که پچ 1.4 رو ریختم برنامه Social Club داخل بازی نرفت و گفت آخرین ورژن برنامه Games For Windows رو از فلان لینک بگیر و نصب کن . گرفتم و نصب کردم مشکلی نداشت و داخل بازی هم برنامه اش فعال بود ولی الان نه تنها فعال نیست بلکه موبایل نیکو هم هیچ قابلیتی نداره و فقط دو گزینه داره به اسم های Multiplayer و Video Editor که فکر میکنم به دلیل فعال نبودن Games For Windows هست . میشه راهنماییم کنین ؟
3 - در مورد تاکسی هم تا اونجایی که من تجربه اش رو داشتم فکر کنم از اول بازی فعال بود
کرک هم این کرکی هست که در اکانت خودتون آپ شده : Only the registered members can see the link
منتظرم اورکلاکر جان :1. (40):
شما چرا از پچ 1.0.3.0 استفاده نمی کنید:1. (27):
Overclocker
04-08-09, 00:52
عجب ..... :1. (27):
خیلی این مخلوق عجیبه !!!!
در مورد تاکسی رو که مطمئنم باید میشن پاس کنی تا بتونی تاکسی بگیری !
در مورد کرک :1. (38): ماله من GFW اش فعاله ! یادمه 1.0.3 رو که داشتم فعال نبود و بدون نیاز به SC میرفتم توی بازی ! یعنی از دایرکتوری بازی فایلش رو اجرا میکردم ولی الان با SC بازی رو میارم بالا با اون ارور فتال میده !
دقیقا فکر کنم من با این کارم اصلا از پتچ 1.0.1 هم حتی استفاده نمیکنم چون تمام باگ ها هم سر جاشونه !!!!! من فکر کردم 1.0.4 مشکل داره بیخال پتچ شدم گفتم مهم نیست !
پس گویا پتچ من اصلا عمل نکرده !:1. (27):
هر کسی که پتچ 1.0.3 یا 0.4 رو داره با کرکش که وقتی روی GTAIV.exe کلیک میکنه میره توی بازی ( فایل توی پوشه ای که بازی نصب هست ) قرار بده ( کرک رو قرار بده )
MR.Fantastic
04-08-09, 01:17
عجب ..... :1. (27):
خیلی این مخلوق عجیبه !!!!
در مورد تاکسی رو که مطمئنم باید میشن پاس کنی تا بتونی تاکسی بگیری !
در مورد کرک :1. (38): ماله من GFW اش فعاله ! یادمه 1.0.3 رو که داشتم فعال نبود و بدون نیاز به SC میرفتم توی بازی ! یعنی از دایرکتوری بازی فایلش رو اجرا میکردم ولی الان با SC بازی رو میارم بالا با اون ارور فتال میده !
دقیقا فکر کنم من با این کارم اصلا از پتچ 1.0.1 هم حتی استفاده نمیکنم چون تمام باگ ها هم سر جاشونه !!!!! من فکر کردم 1.0.4 مشکل داره بیخال پتچ شدم گفتم مهم نیست !
پس گویا پتچ من اصلا عمل نکرده !:1. (27):
هر کسی که پتچ 1.0.3 یا 0.4 رو داره با کرکش که وقتی روی GTAIV.exe کلیک میکنه میره توی بازی ( فایل توی پوشه ای که بازی نصب هست ) قرار بده ( کرک رو قرار بده )
SC چیه باز:1. (27):مگه شما با آیکون اصلی نمیری تو بازی:1~@$S (8):
میشن پاس کردن دیگه چیه:1. (2): مگه واسه تاکسی سوار شدن باید بری دانشگاه:rules:
مال من تا حالا هیچ مشکلی نداشه :party: داخل dvd بازی هم همه پچ ها رو داره :1. (5):
فقط 2 دقیقه اولی که بازی کردم دوربین لرزید که سریع اومدم بیرون کرک جدید خود شما رو گرفتم:merci:
Overclocker
04-08-09, 01:23
SCچیه بازOnly the registered members can see the linkمگه شما با آیکون اصلی نمیری تو بازیOnly the registered members can see the link@$S%20%288%29.gif
میشن پاس کردن دیگه چیهOnly the registered members can see the link مگه واسه تاکسی سوار شدن باید بری دانشگاه:rules:
مال من تا حالا هیچ مشکلی نداشه :party: داخل dvd بازی هم همه پچ ها رو داره Only the registered members can see the link
فقط 2 دقیقه اولی که بازی کردم دوربین لرزید که سریع اومدم بیرون کرک جدید خود شما رو گرفتم:merci:
Social Club ، نه اول اینو اجرا میکنم بعد Play رو میزنم بعد خودش میره تو بازی ! .
میشن یعنی ماموریت ! پاس کردن هم ...... یعنی باید کلی ماموریت انجام بدی تا این قابلیت رو بهت رومان بده ! ( کسی که ازش معموریت میگیری )
ok
هر کسی که از پتچ 1.0.3 یا 1.0.4 استفاده میکنه و با استفاده از GTAIV.exe بازی رو اجرا میکنه نه از Sucial Club لطف کنه کرکش رو قرار بده .
MR.Fantastic
04-08-09, 01:33
Social Club ، نه اول اینو اجرا میکنم بعد Play رو میزنم بعد خودش میره تو بازی ! .
میشن یعنی ماموریت ! پاس کردن هم ...... یعنی باید کلی ماموریت انجام بدی تا این قابلیت رو بهت رومان بده ! ( کسی که ازش معموریت میگیری )
ok
هر کسی که از پتچ 1.0.3 یا 1.0.4 استفاده میکنه و با استفاده از GTAIV.exe بازی رو اجرا میکنه نه از Sucial Club لطف کنه کرکش رو قرار بده .
میدونم میشن چیه ولی واسه تاکسی سوار شدن نیاز به رد کردن ماموریت ندارید:1. (38):
من تا حالا با sucial club تست نکردم و همیشه روی GTAIV.exe کلیک میکنم میره تو بازی فقط نمی دانم چرا نمیشه سیوهام رو انتخاب کنم و همیشه روی جدید تره میره:1. (27):
من یک هفتست دارم میگم از پچ 1.0.3.0 استفاده میکنم کرکشم فکر کنم شما گذاشین و گفتین که داداشتون نیم ساعت قبل تستش کرده:yes:
Overclocker
04-08-09, 13:06
میدونم میشن چیه ولی واسه تاکسی سوار شدن نیاز به رد کردن ماموریت نداریدOnly the registered members can see the link
واسه من اینجوری نبود و کلی که بازی کردم تازه گفت میتونی تاکسی بگیری !!!!!!
من تا حالا با sucial club تست نکردم و همیشه روی GTAIV.exe کلیک میکنم میره تو بازی فقط نمی دانم چرا نمیشه سیوهام رو انتخاب کنم و همیشه روی جدید تره میرهOnly the registered members can see the link
واسه من وقتی اینجوری اجرا میکنم ارور میده و برنامه بسته میشه ( ویندوز ویستا هست قبلا هم اینجوری اجرا میشد ولی الان نمیدونم چرا ایجوری اجرا نمیشه ! ) وقتی رفتی توی بازی از هر Save ای که خواستی لود کن !
من یک هفتست دارم میگم از پچ 1.0.3.0 استفاده میکنم کرکشم فکر کنم شما گذاشین و گفتین که داداشتون نیم ساعت قبل تستش کرده:yes:
:1. (27): اون یک نفر دیگه بود نه من !
MR.Fantastic
04-08-09, 13:24
کرک 1.0.3 رو از اینجا (Only the registered members can see the link) دانلود کنید ( با حجم 286KB ).
در مورد کرک اصلا تعجب نکنید خودم تستش کردم 100% کار میکنه .
فکر کنم سیو های قبلی روی هر پچی که میریزی دیگه کار نمیکنه !!!
این همون کرکیه که شما گذاشتین و ما لذت بردیم:merci:
™Ali
04-08-09, 13:40
پیام های بازرگانی
نکنه: بعضی از دوستان با نصب این بازی مشکل داشتند، من هم باید بگم که این بازی رو اگر در ویندوز XP نصب می کنید باید SP3 اون رو نصب کرده باشید!
نکته : اگر می بینید دوربین به شدت این ور و اون ور می پره شک نکنید مشکل از پچی هست که استفاده می کنید!
خودم اهل بازی کردن نیستم :دی
MR.Fantastic
04-08-09, 14:07
پیام های بازرگانی
نکنه: بعضی از دوستان با نصب این بازی مشکل داشتند، من هم باید بگم که این بازی رو اگر در ویندوز XP نصب می کنید باید SP3 اون رو نصب کرده باشید!
نکته : اگر می بینید دوربین به شدت این ور و اون ور می پره شک نکنید مشکل از پچی هست که استفاده می کنید!
خودم اهل بازی کردن نیستم :دی
اگه یکم ور بری روی sp2 هم اجرا میشه:1. (27):
Overclocker
04-08-09, 14:13
خود راک استار گفته روی سرویس پک 3 !!
عجب ! من همین کرک خودم رو الان که تست میکنم مثل دفعه قبل کار نمیکنه ! دیگه دارم شاخ در میارم که راک استار چی درست کرده :1. (38):
MR.Fantastic
04-08-09, 14:42
خود راک استار گفته روی سرویس پک 3 !!
عجب ! من همین کرک خودم رو الان که تست میکنم مثل دفعه قبل کار نمیکنه ! دیگه دارم شاخ در میارم که راک استار چی درست کرده :1. (38):
من sp2 نصب کردم بدون آپدیت با رجیستری تبدیلش کردم به sp3 تا gta iv بازی کنم:1. (27):
itkh
04-08-09, 14:56
من کرک و پچ GTA crack 1.0.4.0 رو نصب کردم ولی بعد از نصب افت 6 فریم داشتم یعنی فریم از 22 به 15 و 16 افت پیدا کرده و بازی کند شده چیکار کنم؟؟
itkh
04-08-09, 14:56
من کرک و پچ GTA crack 1.0.4.0 رو نصب کردم ولی بعد از نصب افت 6 فریم داشتم یعنی فریم از 22 به 15 و 16 افت پیدا کرده و بازی کند شده چیکار کنم؟؟
Faarshad
04-08-09, 15:06
آقا مشکل Games For Windows من چیه که در بازی نمیاد ؟ چرا موبایل نیکو امکانات نداره ؟
تو رو خدا کمک کنید ؟
همه پچ ها رو تست کردم بازم همینطوریه
Overclocker
04-08-09, 15:09
کرک ات رو آپلود کن و قرار بده تا چکش کنم .
MR.Fantastic
04-08-09, 15:24
آقا مشکل Games For Windows من چیه که در بازی نمیاد ؟ چرا موبایل نیکو امکانات نداره ؟
تو رو خدا کمک کنید ؟
همه پچ ها رو تست کردم بازم همینطوریه
یه عکس از موبایلش بگیر تا بفهمیم چی کم داره:wink:
itkh
04-08-09, 15:33
کرک ات رو آپلود کن و قرار بده تا چکش کنم .
کرک رو آپلود کردم
itkh
06-08-09, 15:53
لطفا یکی کمک کنه؟
MR.Fantastic
06-08-09, 22:10
لطفا یکی کمک کنه؟
شما اول پچ 1.0.3.0 و کرکش رو امتحان کن:yes:
در ضمن واسه 1.0.4.0 شما از چه کرکی استفاده میکنی(کدام پست):wink:
Overclocker
07-08-09, 00:07
کرک رو آپلود کردم
فایده ای نداشت !
بیخیال بدون پتچ هم زیاد ازیت نمیکنه یعنی اصلا ازیت نمیکنه !:1. (38):
MR.Fantastic
11-08-09, 01:03
من یه مشکل عجیب غریب پیدا کردم:gasp:
تو بازی وقتی پشت دیوار میرم یا وقتی روی سقف یه خونه ایستادم گلوله های پلیس از تو در و دیوار رد میشه میخوره به من:1. (27): حتی روی یه ساختمان 20 طبقه:1. (28):
tamimi
11-08-09, 21:52
میشه یه تنظیم گرافیکی ازبازی رو برام بزارید که بازی بدون افت فریم اجراشه؟
cpu:phenom 2 955
ram:4 GB
VGA:1GB 9600 gt
itkh
11-08-09, 22:00
من یه مشکل عجیب غریب پیدا کردم:gasp:
تو بازی وقتی پشت دیوار میرم یا وقتی روی سقف یه خونه ایستادم گلوله های پلیس از تو در و دیوار رد میشه میخوره به من:1. (27): حتی روی یه ساختمان 20 طبقه:1. (28):
احتمالا پلیس های این بازی فوت فن از فیلم wanted رو یاد گرفتن و تیر های چرخشی میزنن!:1. (40):
MR.Fantastic
12-08-09, 13:46
احتمالا پلیس های این بازی فوت فن از فیلم wanted رو یاد گرفتن و تیر های چرخشی میزنن!:1. (40):
شاید:1. (27):
از وقتی DirectX9c آپدیت شده ریختم مشکل حل شد:1. (5):
™Ali
12-08-09, 18:28
شاید:1. (27):
از وقتی DirectX9c آپدیت شده ریختم مشکل حل شد:1. (5):
واسه استفاده درست از این بازی باید DirectX 10 رو نصب کنی! :1. (26):
حالا شما تازه یادت افتاده که DirectX 9c رو نصب کنی :1. (27)::1. (38):
MR.Fantastic
13-08-09, 01:06
واسه استفاده درست از این بازی باید DirectX 10 رو نصب کنی! :1. (26):
حالا شما تازه یادت افتاده که DirectX 9c رو نصب کنی :1. (27)::1. (38):
من با DirectX 10 مشکل blue screen داشتم:wink:
jahanpour-sh
16-08-09, 13:42
سلام خدمت دوستان محترم
من ابتدا نسخه ای را خریدم که پس از نصب 4 دی وی دی روی هارد برنامه را نصب می کردم و کرک مربوطه را هم کپی میکردم. در این حالت چهار بار تست کردم بازی فقط یکبار اجرا میشد و پس از ری استارت خیر.
ناچارا پاک کردم دوباره بعد از نصب بازی از پچ GTAIV_Patch_1030 و کرک GTA_IV_1.0.3.0_Crack بازی براحتی بالا میاد. مشکل سرعت نداره و سیو هم میشه اما مشکلات بسیار مهم:
*لرزش دوربین که واقعا دچار سرگیجه میشی
**حرکت بی اختیار ماشین
***در موبایل امکان استفاده از صفحه کلید برای شماره گیری و ورود کدهای تقلب نیست.
لطفا من را راهنمایی کنید چون چندین صفحه را مطالعه کردم اما از آخر نفهمیدم بهترین کرک و پچ برای رفع این مشکل کدام است و لطفا لینک مربوط به آنها را هم قرار دهید.(لطفا نفرمایید قبلا توضیح داده ام...چون در این صفحات متوالی به یک نتیجه روشن و قطعی نرسیدم.)
با تشکر از شما عزیزان
MR.Fantastic
16-08-09, 15:44
سلام خدمت دوستان محترم
من ابتدا نسخه ای را خریدم که پس از نصب 4 دی وی دی روی هارد برنامه را نصب می کردم و کرک مربوطه را هم کپی میکردم. در این حالت چهار بار تست کردم بازی فقط یکبار اجرا میشد و پس از ری استارت خیر.
ناچارا پاک کردم دوباره بعد از نصب بازی از پچ GTAIV_Patch_1030 و کرک GTA_IV_1.0.3.0_Crack بازی براحتی بالا میاد. مشکل سرعت نداره و سیو هم میشه اما مشکلات بسیار مهم:
*لرزش دوربین که واقعا دچار سرگیجه میشی
**حرکت بی اختیار ماشین
***در موبایل امکان استفاده از صفحه کلید برای شماره گیری و ورود کدهای تقلب نیست.
لطفا من را راهنمایی کنید چون چندین صفحه را مطالعه کردم اما از آخر نفهمیدم بهترین کرک و پچ برای رفع این مشکل کدام است و لطفا لینک مربوط به آنها را هم قرار دهید.(لطفا نفرمایید قبلا توضیح داده ام...چون در این صفحات متوالی به یک نتیجه روشن و قطعی نرسیدم.)
با تشکر از شما عزیزان
صفحه 36 در پست 360
jahanpour-sh
16-08-09, 16:55
صفحه 36 در پست 360
دوست گرامی
ضمن تشکر از پاسختون این فایلی که لطف کردید برای دانلود قرار دادید را دانلود کردم دقیقا همون کرک منه با همون تعداد فایل با همان نام و همان حجم. اگر واقعا این بهترین کرکه پس شاید پچ من مشکل داشته باشه. پچ من GTAIV_Patch_1030 است. آیا پچ مورد نظر شما هم همینه؟
MR.Fantastic
16-08-09, 21:10
دوست گرامی
ضمن تشکر از پاسختون این فایلی که لطف کردید برای دانلود قرار دادید را دانلود کردم دقیقا همون کرک منه با همون تعداد فایل با همان نام و همان حجم. اگر واقعا این بهترین کرکه پس شاید پچ من مشکل داشته باشه. پچ من GTAIV_Patch_1030 است. آیا پچ مورد نظر شما هم همینه؟
من پچشو از داخل dvd بازی ریختم:wink:
jahanpour-sh
16-08-09, 22:55
من پچشو از داخل dvd بازی ریختم:wink:
حجمش چقدره؟ قابل گذاشتن در رپیدشیر هست؟
MR.Fantastic
17-08-09, 01:44
حجمش چقدره؟ قابل گذاشتن در رپیدشیر هست؟
فکر کنم 80mb
چون پچ رسمیه پس حتما توی سایت اصلی بازیم هست:wink:
jahanpour-sh
17-08-09, 12:15