ورود

مشاهده نسخه کامل : FSB یعنی چه؟

meysammagical
01-12-08, 20:48
سلام
من تازه کار هستم و از سخت افزار اطلاعات زیادی ندارم
اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
میخواستم بدونم FSB یهنی چی؟ و این FSB توی سی پی یو و مادربرد چه کاری رو بر عهده داره و موجب چه کاری میشه
و یه سوال دیگه اینکه این CPUQ6600 intel که این 2-3 روزه 40-50 تومان گرون شده بجز کش 8 مگ چه برتریی دیگه ای داره و بالاتر از این سی پی یو دیگه چی هست که کار همین رو بکنه(البته اینتل)

N@VID
02-12-08, 00:02
FSBمخفف Front side Bus است و همچنین تحت نامهای باس پرسسور و باس حافظه یا باس سیستم شناخته شده است. FSB پروسسور را به حافظه اصلی ( رم ) و سایر اجزاء داخل کامپیوتر متصل می کند.

قفل شدن سخت افزار کامپیوتر، از دست دادن ( خراب شدن ) اطلاعات یا ایرادات دیگر ممکن است از بکار بردن یک سخت افزار قدیمی با یک مادربرد با FSB بالا باشد. بنابراين سازگاری قطعات کامپیوتر را با مادربرد و یا FSB مادربرد چک کنید. در ضمن ببینید که آیا FSB کامپیوتر شما به طور مناسب تنظیم شده است over clock کردن کامپیوتر معمولآ چنین اشکالاتی به وجود می آورد.

مطلب : FSB چیست؟
FSB مخفف کلمه Front Side Bus می باشد(پهنای باند انتقال اطلاعات).در سیستم های PC ، FSB همان باسی است وظیفه انتقال اطلاعات میان CPU و NB یا همان چیپ ست شمالی را بر عهده دارد.بسته به استفاده پردازنده ها بعضی از سیستم ها دارای BSB یا Back Side Bus می باشند که ارتباط دهنده CPU با Cashe(حافظه‌اي بسيار كوچك اما سريع كه براي تسريع سرعت عملكرد در كامپيوتر به كار مي‌رود) می باشد.سرعت دسترسی این باس به اطلاعات بیشتر از FSB می باشد.پهنای باند و یا ماکسیمم میزان خروجی تئوری در FSB و پهنای گذرگاه دادها(Path) توسط Clock frequnecy یا فرکانس ساعت تعیین می شود و واحد آن Cycles per second یا دور بر ثانیه است

سلام :
اين ها رو پيدا کردم و کپي کردم اين جا !
حوصله نداشتم توضيح بدم . ببخشيد :give_rose:

meysammagical
02-12-08, 00:51
سلام
من تازه کار هستم و از سخت افزار اطلاعات زیادی ندارم
اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
میخواستم بدونم FSB یهنی چی؟ و این FSB توی سی پی یو و مادربرد چه کاری رو بر عهده داره و موجب چه کاری میشه
و یه سوال دیگه اینکه این CPUQ6600 intel که این 2-3 روزه 40-50 تومان گرون شده بجز کش 8 مگ چه برتریی دیگه ای داره و بالاتر از این سی پی یو دیگه چی هست که کار همین رو بکنه(البته اینتل)

در مورد FSB کسی چیز دیگه ای هم میدونه
این سوال دوم رو کسی نیست جواب بده؟

Mahdi_Moosavi
02-12-08, 01:15

نسبت به چه پردازنده ای منظورتون هست ؟ علت گرونی این پردازنده ، کمیاب شدن این پردازنده هست + تقاضا بالا برای خرید این قطعه هست . علت دیگه ای نداره .

برای بررسی موشکافانه تر FSB می تونید این تاپیک (Only the registered members can see the link)رو مطالعه کنید .

meysammagical
02-12-08, 01:35
نسبت به چه پردازنده ای منظورتون هست ؟
نسبت به پردازنده های بالاتر از این سی پی یو و حدود همین قیمت

Mahdi_Moosavi
02-12-08, 01:44
نسبت به پردازنده های بالاتر از این سی پی یو و حدود همین قیمت

نزدیک ترین قیمت رو با اختلاف حدود 50 تومان Q9300 با قیمت 280 تومان با این پردازنده داره .

قیمت جهانی Q6600 همون حدود 190 دلار هست ، اگر قصد خرید با بهترین شرایط P/P ممکن رو دارید ، بهتره مدتی صبر کنید تا شرایط قیمت این پردازنده عادی بشه .