PDA

مشاهده نسخه کامل : در جریان الکامپ ..

Xtreme
23-11-08, 20:55
سلام ..

امروز اولین روزی بود که رفتم نمایشگاه. انصافا در مقایسه با سالهای قبل خیلی بهتر و با کلاس تر شده بود. شرکت های معتبر هر کدومشون یه چیزی برای عرضه داشتن که بعضی ها واقعا جالب توجه بود.
از دوستان فروم هم خیلی از بچه را ملاقات کردیم و بسی خوشحال شدیم ..
دوستانی رو که دیدیم :
Majid OC - Good Punisher - N@vid - مهدی موسوی - PCMinister
iriali که کیسش را هم آورده بود و بسی جالب توجه بود
Dark Devil و AMD>Intel
خیلی از دوستان رو تازه میدیدم و برام بسیارلذت بخش بود.

بعضی از دوستان قدیمی مثل AMD>Intel رو بعد از مدت ها میدیدم که کلی باعث خوشحالی شد.

مهندس عمرانی عزیز را در هم غرفه گرین ملاقات کردیم و خیلی خوشحال شدیم چون مدت زیادی بود که دیدار نداشتیم.

خلاصه امروز بسیار خوش گذشت .. ( بیشتر به خاطر ملاقات بچه ها ) یه تعدادی عکس هم گرفتم که در ادامه تاپیک حتما قرار خواهم داد. دوستانی هم که عکس گرفتن می تونن اینجا قرار بدن ..

ممنون

Labyrinth
23-11-08, 21:35
من رو چطوری ندیدی من بیشتر مواقع با نوید بودم البته شاید دیر آمدی :1. (38):

ما هم همراه با نوید عزیز سری به قسمت اورکلاکینگ نمایشگاه ( پیش آقای پناهی و برو بکس ) و یک جایزه هم استاد کردیم :1. (38):

اگر اشتباه نکنم در آخرین لحظات آقا بهادر امید ( AMD>Intel ) تونست رکورد 3.9 و خرده ای رو بزنه ( یکی هم همراهش بود که نشناختم :1. (38): )

با سید مهدی و عماد هم دیداری کردیم و لذت نیز بردیم و همچنین مجید و Good Punisher و ...

چیز جالبی که گفتم بگم اینه پردازنده ای که برای اور گذاشته بودن 2200 بود و رکورد خود آقای پناهی 4.0 بود با ولتاژ 1.96 ( باز میگم اگر مین خودم بود شک نکنید 4.1 رو زده بودم و ولتاژ 1.7 )

یکسری عکس هم گرفتم که در ادامه میگذارم :give_rose:

Shahryar
23-11-08, 21:43
به به ! چند ساعت پیش با بهادر جان صحبت کردم . در غرفه اورکلاکینگ دات آی آر شایان جان و بهادر جان تونستند رکورد را بزنند با 4 گیگاهرتز و جایزه را بگیرند . اگه اشتباه نکنم امیر جان هم با 3.8 و خورده ای بعدش بود و الی آخر ...

در غرفه گرین هم تا آخرین اخباری که به دست من رسیده مجید جان یک PSU Tester برد و دیگه اطلاعی ندارم . :1. (38): دوستان یکی کی گزارش کامل + عملکرد بچه های شهر سخت افزار در این مسابقات جور وا جور را بگذاره ...

و در آخر عکس یادتون نره :1. (40):

ممنون
شهریار:1. (21):

Labyrinth
23-11-08, 22:02
پس اون پسره شایان بود :1. (38): شهریار جان اولین کسی که به 4.0 دست پیدا کرد من بودم ولی چون توی چرخش 15 Super pi 1MB سیستم ریست شد و بالا نیومد ( نوید شاهد بود + خود آقای پناهی ) از اون موقع هم سیستم افتاد

سر لج و اصلا توی ویندوز نیومد

با کمی فکر میتونید به این نتیجه برسید که 2 تا مغز تازه نفس از من که از ساعت 1 تا 5 اونجا الاف این سیستم بودم خیلی بیشتر بازده داره من دیگه مغزم هم شده بود مثل سی پی یو این رو هم فراموش نکنید دمای دیفالت من در بایوس روی 75 بود و هیچ جوره نمیشد پایدارش کنی ولی چون سیستم های اونور زیاد باهاشون سر و کله نزده بودن دما پایین تر بود ( بازم اینجا نوید و یکی از هم بچه های اونجا شاهد بودن )

چیزی که من بعد از این همه ور رفتن فهمیدم اینه که مین های گیگا اونقدرها هم جالب نیستن

یک چیزی رو داشت یادم میرفت اونم اینه من چیزی نزدیک به 3 سال بود بایوس گیگا رو ندیده بودم + تنظیمات بیهوده ای که داشت همه این عامل ها منجر به گیج شدن من شد

اگر فردا آقای پناهی موافقت کنن روز سه شنبه با مین و رم خودم میرم اونجا تا ثابت کنم تیم شهرسخت افزار یک تیم فوق حرفه ای هست ( خیلی خوشحالم که امید و شایان عزیز ابروی تیم ما رو خریدن )

با تشکر فراوان امیر

Labyrinth
23-11-08, 22:19
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این هم عکسهایی که گرفته شد

Fusion
23-11-08, 23:29
سلام و خسته نباشی و تبریک به دوستان که در مسابقه رکورد زدن

از عکس معلوم که امسال هم به چند سال پیش گیرین کولاک کرده و همین طور نمایشگاه خوب بوده

برا فردا من هم به نمایشگاه میام ببینم چطور فقط من که کسی نمیشناسم چه کنم :1. (28):

یک دوربین دارم از همه جا عکس میگرم جایی از دست نمیدم هر چی باشه شکارش میکنم وعکس میزارم همین جا :1. (26):

N@VID
24-11-08, 18:39
سلام:

فردا هم من مي رم نمايشگاه ! چون روز يک شنبه با امير از ساعت 12 تا 4.30 داشتيم اورکلاک بازي مي کرديم !

و اما چند اتفاق جالب و خنده دار !
1- ما که خودمون رو تو غرفه کولر مستر صاحب سبک مي ديدم حدود 45 دقيقه رو تو اين غرفه وول خورديم و
در آخر مي خواستم حداقل يه چيزي ازشون بکنيم ! رفتيم از اون خانم يک خودکار بگيريم که ايشون هم 5 عدد
خودکار رو روي ميز گذاشتند ... همين که من اومدم به خودم بجنبم يک خانم ... دست انداخت و هر 5 خودکار رو
ريخت تو نايلونش و برد ! ( خيلي خوبه در راستاي حرفه اي شدن نمايشگاه ، ثبت نام اينترني بزارند تا هر کي از
پشت کوه و براي جمع کردن نايلون و هداياي تبليغاتي نياد نمايشگاه )

2- دومين نکته اي که براي من هم خنده دار بود اين بود که ديروز هر کي مي اومد و به من مي رسيد ، مي گفت
به آقا نويد !!! يعني بکل تابلو ترين آدم توي نمايشگاه شدم !

3- تو غرفه اورکلاک گيگابايت با امير داشتيم با سيستمشون ور مي رفتيم که اون ها شروع کردند به آموزش و
LN2 بازي و نيتروژن مايع بازي ! توي جمعيت يک دفعه يک جمله رو شنيدم که واقعا موندم بخندم يا گريه کنم !
دو نفر که حداقل 30 ساشون بود و خيلي جنتلمني لباس پوشيده بودند رو ديدم که اون يکي ازش پرسيد اين ها
دارند چي کار مي کنند ( تيم اورکلاک داشت نيتروژن رو مي ريخت تو LN2 و از LN2 بخار بالا مي اومد )
اون يکي هم با کلي کلاس و مهندس بازي برگشت گقت اين ها دارند آبجوش مي ريزند روي CPU تا ببينند
CPU تا چه دمايي سالم مي مونه !!!:1. (27)::1. (38):

4- من داشتم بعد از دو ساعت قاطي مي کردم بدليل اين که سيستم دماش خيلي بالا بود و اور پايدار نمي شد
توي اين وسط يک دفعه يک آدم ( ... ) پيدا شد و شيلنگ کولينگ رو فشار داد و نگه داشت و ...

5- ولي بهترين نکته اي که من و امير بهش رسيديم اين بود که سيستم کولينگ گالاکسي گيگابايت در سطح
فن استوک CPU هست و مفت هم نمي ارزه چه برسه 170 هزار تومان ! دما در اورکلاک 3800 روي 78 بود !

6- من که حسابي از گيگا متنفر شده بود و مخصوصا از اين کولينگ بدرد نخورش . هر کسي کنار من مي اومد
مي پرسيد اين سيستم خنک کنده چيه ؟ من هم بهش اين طور پاسخ مي دادم کولينگ آشغاله گيگاست !
بعد مي پرسيدند پس کولينگ خوب چيه ؟ مي گفتم فقط کولر مستر !!! :1. (21):
خلاصه تو غرفه گيگا داشتم ضدش تبليغ مي کردم !

7- ساعت 4.30 بود که من واقعا کم آوردم و گفتم بزار ببينم اين آقاي مدعي اور تو گيگا چيزي بارش هست يا نه !
صداش کردم اومد و پرسيدم مشکل ما کجاست که نمي تونيم به 4000 برسيم .
برگشت گقت اين رمي که روي اين سيستم هست بدرد اوکلاک نمي خوره ! اين يعني عين کلاه برداري !
راست مي گفت خودشون روي اين مين و CPU به 4000 رسيدند ولي با يک رم خوب و LN2 ...
خلاصه من برداشتم اين بود که اون ها از اورکلاک هيچي بارشون نيست و فقط اين شاخ شدنشون رو
مديون سخت افزار و ساپورت آواژنگ هستند ...
واقعا اگر اين تجهيزات رو به تيم شهر سخت افزار مي داند ، فکر کنم توي جهان اگر اول نمي شديم دوم
شدن روي شاخمون بود !

8 - و اما براتون بگم از خ .ر . ي . ت يکي از همين تيم اورکلاک گيگا ، يکي از اينها وقتي خودشون وسط جمعيت ديد و فرکانس دادن يکسري رو گرفت ، ديگه نتونست خودش رو کنترل کنه و براي شهرت بيشتر و جلب توجه
يک ليوان نيتروژن مايع رو روي صورتش ريخت ! :1. (27):

9- در آخر هم براي تاييد اينکه تيم اورکلاک گيگا هيچي بارشون نيست بگم که با نيتروزن مايع هم نتونستن
سيستم مورد نظرشون رو اور کنند ! سيستم هي رستارت مي شد !:1. (26):

10- در اخر خدا رو شکر مي کنم که حداقل 20 نفر اعضاء تيم شهر سخت افزار اورکلاکر هستند ...
چون ديروز واقعا به اين موضوع رسيدم که حداقل 95 درصد هموطنان نمي دونند اورکلاک چيه !

11- اون عکس آخري هم رکورد ما هست روي CPU 2.2 که رسوندمش به 3800 با اون سيستم کولينگ
و مين و RAM افتضاح ! يک بار زير تست جواب داد ولي بار دوم که تست گرفتيم صفحه مرگ ( آبي ) رو داد !

12- رم دستگاه باسش 1066 بود ولي بعضي وقت ها 800 نمايش داده مي شد ! فکر کنم رمش گينگ مکس
بود ...

14 - واقعا از ديدار دوستان خوشحال شدم مخصوصا امير جان عزيز ، از دست بهادر خان هم شاکي هستم !
چرا که خودش رو معرفي نکرد و من الان فهميدم که اوني که کلاه سرش بود بهادر عزيز بود ...

13 - ببخشيد پرحرفي کردم !:11():

اين هم عکس هايي که من گرفتم :

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

N@VID
24-11-08, 18:45
راستي اين ها آمدند :

مهدي موسوي - امير - علي - مجيد - عماد - بهادر - مهندس عمراني - Xtreme (Only the registered members can see the link) - good_punisher (Only the registered members can see the link)

اگر اسم دوستاني رو يادم رفت ، به بزرگي خودشون ببخشند !

Xtreme
24-11-08, 18:59
سلام نوید جان ..
جالب نوشتی .. بسی لذت بردیم ( خصوصا در مورد آواژنگ و گیگابایت .. ! :دی )

ALIRE7A
24-11-08, 21:50
با سلام

من که توی نمایشگاه هستم بیشتر از 3 تا سالن رو نرفتم حالا فردا میخوام برم همه رو ببینم اگه بشه !

اما یه مسئله ؛ من توی اوور کلاک بیلمزم یعنی زیر صفر حالا دوستان یه کمکی بکنن تا فردا برم توی آواژنگ یه اسپیکر دشت کنیم توی غرفه گیرین که نمیتونیم در صورتی که همه جوابها رو هم داریم البته Destiny یه قولهایی داده تا ببینیم چه کار میکنه
راستی امروز surpriser توی گرین یه تستر پاور گرفت و Alexilverهم تونست یه تونیک تاور جایزه بگیره
حالا کی کمک میکنه .

و البته در غرفه گرین امروز بالاخره از نیتروژن استفاده کردن و تا 5 هم رسوندن البته توی پرایم ارور داد .
راستی شهریار جان اگر بخواهیم این عنوان داره راه می افته از روی نام کاربری ما برداشته بشه باید چکار کنیم من به این عبارت حساسیت دارم .
راستی من امروز یکی از مدیران قدیم رو دیدم با نام کاربری xfx .... که یادم نیست چی بود ولی ایشون یه آشنایی دادن البته سر یه مسئله تعجب کردن که خودشون رو معرفی کردن .
با تشکر

N@VID
24-11-08, 22:02
سلام :
مي گم امير بجاي اين که وقت و اعصاب خودمون رو خرد کنيم تو غرفه اورکلاک گيگا با سيستم هاي بوقش برم
غرفه گرين و جايزه هاي خوب بگيريم ( نه از گيگا اسپيکر 5 هزار تومني !‌)
آقا ما فردا هم نمايشگاه هستيم هرکي مياد يه آمار به ما بده ...

Shahryar
24-11-08, 22:04
با سلام

من که توی نمایشگاه هستم بیشتر از 3 تا سالن رو نرفتم حالا فردا میخوام برم همه رو ببینم اگه بشه !

اما یه مسئله ؛ من توی اوور کلاک بیلمزم یعنی زیر صفر حالا دوستان یه کمکی بکنن تا فردا برم توی آواژنگ یه اسپیکر دشت کنیم توی غرفه گیرین که نمیتونیم در صورتی که همه جوابها رو هم داریم البته Destiny یه قولهایی داده تا ببینیم چه کار میکنه
راستی امروز surpriser توی گرین یه تستر پاور گرفت و Alexilverهم تونست یه تونیک تاور جایزه بگیره
حالا کی کمک میکنه .

و البته در غرفه گرین امروز بالاخره از نیتروژن استفاده کردن و تا 5 هم رسوندن البته توی پرایم ارور داد .
راستی شهریار جان اگر بخواهیم این عنوان داره راه می افته از روی نام کاربری ما برداشته بشه باید چکار کنیم من به این عبارت حساسیت دارم .
راستی من امروز یکی از مدیران قدیم رو دیدم با نام کاربری xfx .... که یادم نیست چی بود ولی ایشون یه آشنایی دادن البته سر یه مسئله تعجب کردن که خودشون رو معرفی کردن .
با تشکر

XFXForce ( امیرحسین ) یکی از سه بنیان گذاران این سایت هست که الان در کنار من و سایر عزیزان نیستند . :1. (26):

عنوان را هم ایشالله به زودی ... :11():

ALIRE7A
24-11-08, 22:09
XFXForce ( امیرحسین ) یکی از سه بنیان گذاران این سایت هست که الان در کنار من و سایر عزیزان نیستند .
ایول خودشون بودن
حالا فکر میکنید سر چی تعجب کردن ؟؟؟؟؟

اگر جواب بدین 20 امتیاز میگیرین

باتشکر

Surpriser
24-11-08, 22:17
سلام علیرضا جان.امروز بالاخره تو رو دیدم!!! + کیس بسیییییییار قشنگت!!!
هر کمکی خواستی در خدمتیم.راستی مسابقه گیگابایت در چه موردیه؟:1. (38):
اونایی که اسپیکر رو بردن بگن میرزه به شرکتش یا نه؟!!!!

N@VID
24-11-08, 22:20
سلام :

مسابقه اولش اورکلاک CPU 2.2 به 4.0 بود ...
ولي بعد ديدن سيستمشون خيلي افتضاحه راضي شدن به 3.8 پايدار ...
من + امير + مهدي موسوي روهم پيچوندن و جايزه ندادن !
اسپيکر 5 هزار تومني هست ... از اين هايي که خيلي کوچيکه و بدرد لپ تاپ مي خوره ...
وقتت رو حروم نکن ... چون سيستمشون مورد داره !

Surpriser
24-11-08, 22:25
امروز مفتخر شدم بسیاری از بچه های اینجا و فروم سخت افزار رو ببینم مثل Xtreme و IRIAli و Magid OC ( که متاسفانه موقع رفتن بود!!!) و Destiny و Alixilver و ...(که یادم نمیاد!) .ولی دیروز که نرسیدم بیام گفتم همه امروز(چون دیروز گفتم پس منظورم دیروزه!) میان و هیچکی فردا(که امروز میشه!) نمیاد ولی خشبختانه اومدن!!!

ALIRE7A
24-11-08, 22:28
بلاخره کسی میگه چطور میشه تا 3.8 اوور کرد یا نه

Surpriser
24-11-08, 22:34
تست استیبل هم میگیرن؟واسه اور زمان تعیین میکنن یا دستت آزاده؟ مادربرد + کولینگش چیه؟

N@VID
24-11-08, 22:42
سلام :

تست مي گيرن وگرنه اور ناپايدار که کاري نداره !
نه زمان تعيين نمي کنند . من و امير 4 ساعت داشتيم کار مي کرديم روي دوتا سيستم .
راستش رو بخواي از هر 1000 نفر که ميان نمايشگاه 5 نفر مي دونن اورکلاک چيه !!!
از اين 5 نفر هم فقط 1 نفر جرات اور کردن دارند !

بگذريم که تيم شهر سخت افزار همشون اورکلاکرند ...

مادربرد هم دو مدل هست که هر دو گيگاست . من يکيش رو ديدم که P35 بود .

حواستون باشه با سيستم هاي سمت چپ . سيتم هايي که روبروي غرفه گيم هستند کار نکنيد که
بد افتضاحند !

Rohham
24-11-08, 22:52
در یک جمله ی حکیمانه و با عرض معذرت از همه ی دوستان عزیزی که این یکی دو روز رو نمایشگاه بودن می گم که کوفتتون بشه نمایشگاهههههههههههههههههه هههههههه:cry::1. (28)::1. (28):....من هر 3 روز رو کلاس دارم دانشگاه یعنی چی آخههههههه؟؟؟بیشتر از نمایشگه دوست داشتم بیام بچه های فروم رو ببینم:lol::lol::lol::give_rose:

Surpriser
24-11-08, 22:57
سلام نوید جان.
1)تستش با چیه؟ اگه بنچ مارکه سنگین نباشه اگه فردا بتونم مییام بترکونمش!!!
2)نگفتی کولینگش چیه.
3)راستی یه سوال دیگه!اونجا که صف نبستن؟یعنی اگه برم صد در صد شرکت میکنم؟چند تا سیستمه؟

N@VID
24-11-08, 23:05
سلام نوید جان.
1)تستش با چیه؟ اگه بنچ مارکه سنگین نباشه اگه فردا بتونم مییام بترکونمش!!!
2)نگفتی کولینگش چیه.
3)راستی یه سوال دیگه!اونجا که صف نبستن؟یعنی اگه برم صد در صد شرکت میکنم؟چند تا سیستمه؟

سلام :

تستشون با superpi هست .
کولينگش هم که در پست هاي پيش گفتم ... گالاکسي گيگا هست . همون کولينگ آبي
صف نيست ... چون کسي اين کاره نيست !:wink:
3 تا سيتم رو من ديدم ولي احتمالا 4 تاست .

ViViD
24-11-08, 23:09
هی امثال من بسوزند تا ما باشیم میامدیم نمایشگاه:1. (26):

ALIRE7A
24-11-08, 23:17
فردا هرکس میاد یه سر هم به ما بزنه چون روز آخر دیگه شاید با هم رفتیم نمایشگاه گردی ولی خواهشا ما رو سر کار نذارین چون دیروز دوتا از بچه ها اومدن بدجوری ما رو گزاشتن سر کار دی:

Mahdi_Moosavi
25-11-08, 01:57
اما اندر احوالات بنده در الکامپ 2008 :

بنده به همراه 2 نفر از دوستان فابریک ولایت خودمون ( ارازل و اوباش ) ساعت 8:15 دقیقه صبح از قزوین حرکت کردیم ! ساعت 11:15 نمایشگاه بودیم .

وارد نمایشگاه که شدیم من داشتم مثل یه جنتلمن واقعی نقشه رو مطالعه می کردم که یه دفعه متوجه شدم اون دو نفر ارازل و اوباش همراه بنده ، کم کم دارن به موجودات مونث شماره می دن و قرار می زارن و .......... ! :1. (27):

با هزار وعده و وعید بلاخره موفق شدم جو رو عوض کنم و وارد یکی از سالن ها بشیم ! داشتم از غرفه های ارزشمند نمایشگاه دیدن می کردیم که دیدم اون دو نفر باز با یکی از این غرفه دارها گرم گرفتن و ............ ! Only the registered members can see the link ( اینا آدم بشو نیستن ! )

در همین حین عماد بابا زنگ زد و به من گفت :

_ آقای مهندس به چند دقیقه وقت دارید ؟!

_ منم که جوگیر شدم گفتم : نه عزیزم ، سرم شلوغه .. لطفا مراحم نشید ! Only the registered members can see the link

بلاخره عماد عزیز رو تو غرفه دریا کامپیوتر دیدم .... بعد از اون من به همراه عماد و اون دو نفر ارازل و اوباش ، رفتیم غرفه آواژنگ ... اورکلاک بازی ! :1. (38):

رفتیم و دیدیم که زرشک ! موبو GIGABYTE بیده ! منم که گیگا ندیده ! :1. (38):

CPU که E2200 بود ، مینبورد هم P45 و رم هم Kingmax !

کلا 15 دقیقه اونجا بودم ... عماد هم همراهم بود ! 5 دقیقه اول که داشتم BIOS مزحک این مینبورد رو بررسی می کردیم !

کلا پس از 5 دقیقه با 3 الی 4 بار کرش کردن سیستم به همراه عماد و سید امیر عزیز به فرکانس 3964 رسیدم ! تو این عکس (Only the registered members can see the link) مشخصه .

مدرک هم موجود می باشد :

Only the registered members can see the link

در همین احوال بودیم ه نوید و مجید عزیز هم به ما اضافه شدن ! من به خیال وجود واترکولینگ تا 2.1v vcore داده بودم به این بنده خدا cpu !

این بروبچه های کولینگی که اومده بودن تازه گفتن ببین دما چنده که دیدم بله .... ! تو مایه های 70 درجه سیر میکنه !

خلاصه اونجا شلوغ شد و مخ من دیگه در حال Reset کردن بود که اونجا رو ترک کردم و میدون رو سپردیم به جوونا ! Only the registered members can see the link

از اونجا دویاره رفتیم غرفه دریا کامپیوتر و دیدم اینا همش دارن با فلاسک تو این بلاک نیتروژن می ریزن و هر بار هم منتظر میمون تا cold bug رد بشه ! در کل هی با e8500 رو 5200 سر کله می زدن ! هی یارو به من می گفت آشنا می زنی ها !! من می گفتم من رفیق شهریار هستم ! :1. (38): می گفت کدوم رفیقش ؟! من می پیچوندم ! :1. (38):

در همین احوال بود که شایان و بهادر و مجید هم به همراهgood_punisher عزیز هم به من و عماد ملحق شدن و یه عکس یادگاری گرفتیم !

اوه اوه ! یه مجید می گم 10 تا majid_oc می شونید ! این قدر از این مسئول دریا کامیپوتر و ....... سوال پرسید که داشتن موهاشون رو دونه دونه می کندند !! :lol:

بعد رفتیم و XTREME بابا رو هم ملاقات کردیم ( لنگش رو ندیدم ! آخرشه این بشر ! :11(): ) . البته دو عدد عکس یادگاری هم باهاش گرفتم ک عکس ها دست خودشه ! :1. (38):

بعد از اون ... دوباره سرکله این ارازل و اوباش پیدا شد و ناهار می خواستن ! :1. (27): رفتیم نهار اینا رو دادم میل فرمودن و برگشتم سر غرفه GREEN تا تو کلاس اورکلاکش شزکت کنیم !

جدا از شوخی ... امسال Green واقعا سنگ تموم گذاشته بود !

ادامه دارد ......... .

Labyrinth
25-11-08, 04:35
حالا بشنوید از ما که دیروز توی نمایشگاه چه کردیم

اول از همه رفتم غرفه گرین

سپس رفتم سراغ گنده های اواژنگ و به حدی خندیدم که نگو !!

یکی از اونا منو که دید رو کرد به آقای حقدوست گفت این دوباره امد :1. (38): هیچی رفتم سر یکی از سیستم ها و قصد کردم فرکانس رو بالا ببرم

رحم و مروت رو گذاشتم کنار ولتاژ خرکی دادم :1. (38): و توی فرکانس 3.96 سیستم رو پایدار کردم فقط دوست داشتم ولتاژها رو میدیدید اول از همه بدونه اورکلاک ولتاژ 2.3 دادم آب بندی بشه :1. (38): ولتاز ترمینال رو 1.78 دادم MCH رو هم 1.8 و ...

بعد با یکی از اعضا جدید تیمشون برخورد کردم بسی خالی بست برای ما ( میگفت 2200 رو با LN2 برده تا 5.2 باور ندارید مجید هم شنیده بود ) یک چیزی که آقای پناهی گفت این بود که رکورد 4.0 رو با LN2 زده بودن بعد میخواستن ما با وا تر کولینگ بزنیم

چیزی که قبلا یادم رفته بود بگم اینه که رکورد امید عزیز و من رو ثبت کردن تا به اسم خودشون بگذارن توی HWBot

یکی دیگه از اعضای تیمشون هم که انگار عشقه ولوم اسپیکر گرفته بودش هی صدا رو زیاد میکرد و گردن میزد :1. (38):
اون یکی هم شده بود تصویر بردار فیلم هالیودی هی زوم میکرد روی دماغ حقدوست :1. (38):
هر از چندگاهی در این نیتروژن رو بر میداشتن یک فیلمی از بخار شدنش میگرفتن :wink:
و بقیه غرفه ها عر جا تونستم اسم گروه رو گفتم :1. (38): تا تونستم کاربر جمع کردم
چند تا از کاربر های سایت رو هم دیدم البته نه معروف هاش ... :whistle:
در این لحظه مجید پیداش شد با هم رفتیم دریا کامپیوتر و بعد گرین

مسابقه و توضیحات شروع شده بود و ما هم کمی گوش دادیم ( روم نشد بگم گوش ندادم ) :1. (38):
خلاصه در اینجا آقای حقدوست پردازنده QX9650 رو تا 5.0 بصورت ناپایدار اور کردن و باعث تعجب من یکی شدن
( من موندم چطوری اینا به خودشون میگن اورکلاکر پردازنده 3.0 رو با LN2 تا 5.0 اور اونم ناپیدار در صورتی که بچه های تیم اگر بودن تا 4.2 با استوک اور میکردن تا 4.8 هم با فن کولر :yes: )

تعدادی هم عکس گرفته شد که در اولین فرصت آپلود میکنم :give_rose:
نتیجه گیری : هر مادبردی دوست دارید برای اور بخرید غیر از گیگا و همچنین کولینگ + اینکه به خودتون امیدوار باشید

Labyrinth
25-11-08, 08:17
یک مورد رو یادم رفت بگم اینا برای اور کردن 3.16 تا 4.2 یک دفعه 1.98 ولتاژ میدن ازش میپرسم چرا انقدر زیاد میگه LN2 هست فرق میکنه به نظر شما با عقل جور در میاد ( پردازنده : E8500 )

:give_rose:

Dark Devil
25-11-08, 19:24
پیرو مطالبی که گفتیم و شنیدیم با اجازه ما هم یک سفرنامه خدمت دوستان ارائه بدیم!

بعد از هماهنگی های زیادی که داشتیم و قول هایی که دادیم با این همه ساعت 10:30 به نمایشگاه رسیدیم
وقتی من رسیدم عماد جان در حال کلنجار رفتن با سیستم های فوق تخیلیه شرکت معظم آواژنگ بودند! من هم به ایشون ملحق شدم و دوتایی سعی در زدن رکورد 4 گیگاهرتز داشتیم که بهادر جان هم تشریف آوردن
بعد از سلام و احوال پرسی ها و گرفتن عکس های یادگاری برنامه های ژانگولر!! آواژنگ هم شروع شد و سوالی پرسیده شد در مورد ColdBug که بهادر جان در یک چشم به هم زدن جایزه رو مال خود کرد!! (اولین جایزه!)
بعد از اون سه نفری کار رو بر روی مادربورد فضایی EP45-Extreme شروع کردیم و سعی و تلاشی در رسیدن به کلاک 4 گیگاهرتز داشتیم که با اون دمای مافوق تصور امکان نداشت (62 درجه در ولتاژ 1.38) ما هم بیخیال شدیم و سعی در ردیابیه جناب سید مهدی موسوی داشتیم که اون هم در دسترس نبود! البته در همین گیر و دار Xtreme عزیز رو هم ملاقات کریم که ایشون گویا کار داشتن و ما نتونستیم از حضور ایشون مستفیض بشیم.
با هم دیگه شروع به گشت و گذار کردیم که بعد از 1 ساعتی دور زدن سری به غرفه گرین زدیم که به حق اوضاع ارایه و اشخاص حاضر در غرفه یکی از بهترین ها بود
در اونجا با علیرضا جان هم دیدار کردیم که کیس زیبای دست ساز خودشون رو هم آورده بودن و من باز مثل قدیم گیر دادم به درست کردن درب برای پنل جلوش...!!!
دوستان دیگر یعنی امیر جان و نوید جان و مجید عزیز و آقا محمد رو ملاغات کردیم که هرچی من سعی کردم تیریپ ناشناس باشم نشد و بالاخره لو رفتم!
از اونجا سری به فونیران زدیم که با اون کیس 2 میلیونیشون کلی مانور میدادن و هر جوری بود مثل اینکه میخواستن تو همین نمایشگاه اون کیس رو دومیلیون بفروشن و دست پر برگردن! تو اون شلوغی چشممون خورد به مادربورد DFI آخ! ببخشید! SOYO P45-Extreme!!! که شرکت DFI به کپی برداری از این شرکت! مادربورد DFI P45-T2RS رو ساخت! (البته این مادربورد کپی برداری شده رو در غرفه گلسان هم بار دیگه ملاغات کردیم)
بعد از اون هم در غرفه دریا کامیوتر در حال دیدن اون فلاکس چایی خوشگل بودیم که توش نیتروژن ریخته بودن! (به دلیل اوضاع بد مالی!) که سید و رفقا تشریف آوردن! چند عکسی گرفته شد و خوش و بشی انجام شد و دوباره مشغول گشت و گذار شدیم
در همین حین به کله منو و بهادر جان زد که بریم و رکورد رو بزنیم! و این دفعه من هم یک جایزه ای چیزی بگیرم و بی نسیب نمونیم از هدیه های معنوی آواژنگ! (البته معنوی بودن این هدیه هم در حاله ای از ابهام قرار دارد!!)
به سراغ همون سیستم قبلی رفته بویم که دماش هم کمی پایین اومده بود در اولین تلاش با ولتاژ1.8 به فرکانس 3.96 رسیدیم که استیبل نبود و سیستم کرش کرد در همین زمان امیر جان هم تشریف آوردن و گفتند که بعد از آزمایش هایی که انجام دادن رو سیستم مادربورد احتیاج به یک CLR CMOS خفن احتیاج داره کمی به باتری مادربورد نگاه کردیم که برای در آوردنش احتیاج به آچار فرانسه داشتیم! در همین زمان به مخم خورد که مگه میشه گیگا ان ولتی مایندر و آنبرد سوییچ رو از روی ایسوس کپ زده باشه اونوقت دکمه CLR CMOS رو روی پنل پشتی کپ نزده باشه؟! بهادر جان زحمت کشیدن و این دکمه رو پیدا کردن و اومدیم که شروع به کار کنیم که امیر جان به ما محلت ندادند و پریدن پشت سیستم!! ما هم تصمیم گرفتیم بر روی مادربورد دیگری (P35 - DS3R ) که بهار جان تجربه باس بالای 500 رو با این مین داشتن شروع کنیم بعد از کمی کلنجار رفتن رکوردرو زدیم و چند بار تست SuperPI هم زدیم و جایزه رو هم گرفتیم همینجا از بهادر عزیز تشکر میکنم که تجربه خوشون رو با مادربورد های گیگا در اختیار بنده هم قرار دادند.
خلاصه اینکه جایزه هرو گرفتیم و تازه منو بهادر جان گرم افتاده بود دستمون که 4.1 هم بزنیم که دیدیم داد میزنن که پاشین برین خونه هاتون!!
جا داره ار همه دوستان تشکر کنم به من که خیلی خوش گذشت از حضور در کنار دوستان بسیار مفیوض شدیم!

ALIRE7A
25-11-08, 20:09
با سلام

امروز روز آخر به کام نوید

نوید امروز تونست از آواژنگ و گرین جایزه بگیره از گرین که یه پاور تستر

خوب دوستان امروز نمایشگاه تموم شد ..... به همین سادگی به همین ......

در مورد آواژنگ من بیچاره تا 3.87 رفتم ولی جایزه هاشون تموم شده بود دیگه قبول نمیکردن

با تشکر

sAsAn.K
25-11-08, 20:45
بابا شما هم هی پاورتستر پاورتستر راه انداختید !
امیرعلی توی نمایشگاه اصفهان یکیشو همینطوری یکی از مسئولای Green بهش داد !

N@VID
25-11-08, 22:52
سلام :

اکستريم عزيز رو ملاقات کرديم ...
علي رو هم همين طور ...
ولي جا داره از مهندس عمراني براي اخلاق و شخصيت والاشون قدرداني کنم .
واقعا ما هر جور تونستيم ايشون رو اذيت کرديم ... ( همين جا ما رو حلال کنند )
علي هم يک شبه اورکلاکر شد ! امروز رکورد زد ...
ولي در کل من از اين که توي اين انجمن عضو شدم بسيار بسيار خشنودم و افتخار مي کنم .
من در انجمن ها ديگر هم قبلا بودم ، ولي هيچ کجا صميميتي رو که در بين دوستان ديدم ، در
اون انجمن ها نديدم ... انگار که من و اعضاء ديگر سالهاست که با هم رفقيم ... واقعا لذت بردم .
جوري که امروز وقتي داشتم از نمايشگاه برمي گشتم ، توي اين فکر بودم يعني من و دوستانم در
الکامپ بعدي همديگر رو مي بينيم ؟! يعني رفت تا يک سال ديگه ؟! اين که نمي شه !

آواژنگي ها ( اورکلاکرهاي گيگا ) هم ما رو گير آورده بودند و با ما مصاحبه خبري کردند !!!
من هم اين طور گفتم :
رفتار مناسب بود و خيلي صميمانه ولي سيستم ها از نظر کولينگ + رم + مين خيلي ضعيف بود !

راستي اين خبر ور بگم که اون مين خوبه سوخت !!!
يکي اومد همه ولتاژ ها رو بالا برد و مين پريد !
بگفته خودشون 450 هزار تومان پولش بود !

امروز واقعا نمايشگاه شلوغ بود ...

اين هم عکس هاي روز اختتاميه !

اين عکس آخر هم چيز هايي بود که ما تونستيم امروز از نمايشگاه بگيريم ...

Haghdoost
25-11-08, 22:55
سلام به همه دوستان

قبل از هر چيز از آشنايي با شما در نمايشگاه امسال ابراز خوشحالي مي‌كنم و براتون آرزوي موفقيت روز افزون در زمينه مورد علاقتون دارم.

من يادمه قبلا تو اين فروم آيدي ARH رو داشتم اما حالا نمي‌دونم چه بلايي سرش اومده، در هر صورت من همون ARH سابق هستم.

از اينكه مي‌بينم اينقدر اوركلاكينگ در جو كاربران اين فروم جا افتاده و تبديل به يكي از فيلدهاي مورد علاقه گشته خوشحالم. با توجه به اينكه بنده يكي از كوچكترين افرادي بودم كه هم در غرفه اوركلاكينگ و هم در غرفه گرين برنامه‌هاي به راهبري برنامه‌هاي اوركلاكينگ كمك مي‌كردم، لازم دونستم يك توضيحاتي خدمت دوستان بدم :

یک مورد رو یادم رفت بگم اینا برای اور کردن 3.16 تا 4.2 یک دفعه 1.98 ولتاژ میدن ازش میپرسم چرا انقدر زیاد میگه LN2 هست فرق میکنه به نظر شما با عقل جور در میاد
مي‌دونيد كه داخل ويندوز امكانش نيست به پردازنده ولتاژ داد، كما اينكه خود شما هم براي بوت كردن E2200 در فركانس 3.6 فكر كنم ، داشتي ولتاژ 2.1 ميداديد. اگر ولتاژ كم بديد اونوقت تو SetFSB محدود مي‌شيد.

چیزی که قبلا یادم رفته بود بگم اینه که رکورد امید عزیز و من رو ثبت کردن تا به اسم خودشون بگذارن توی HWBot

؟؟؟ كي همچين حرفي زده بود ؟ متاسفم كه بعد از اين همه حضورتون و هم صحبتي چنين برداشتي مي‌كنيد.

من موندم چطوری اینا به خودشون میگن اورکلاکر پردازنده 3.0 رو با LN2 تا 5.0 اور اونم ناپیدار در صورتی که بچه های تیم اگر بودن تا 4.2 با استوک اور میکردن تا 4.8 هم با فن کولر
دوست من زماني كه شما تشريف داشتيد من در حال ارائه كارم بودم ، ساعت هم 4:45 دقيقه بود، اگر شما مايل بودي بيشتر روش كار كني، مشكلي نبود اما من اگر راس سائه 5 كه ديگه سالن‌ها ورودي نمي‌گرفتند برنمي‌گشتم غرفه اوركلاكينگ مجبور بودم پاي پياده برگردم خونه چون تمام وسايلم اونجا بود و فقط براي اينكه برنامه GREEN كه بدون هيچ منفعتي جهت انتقال تجربه برگزار مي‌شد، يك دقيقه عقب نيوفته با عجله از غرفه اوركلاكينگ اومدم اون سمت. بازم متاسفم كه اينطور برداشت مي‌كنيد.

بعد با یکی از اعضا جدید تیمشون برخورد کردم بسی خالی بست برای ما ( میگفت 2200 رو با LN2 برده تا 5.2 باور ندارید مجید هم شنیده بود ) یک چیزی که آقای پناهی گفت این بود که رکورد 4.0 رو با LN2 زده بودن بعد میخواستن ما با وا تر کولینگ بزنیم

حقيقتش تا اونجايي كه من در جريانم پردازنده سيستم وسطي از همون ابتدا تا آخر نمايشگاه E8500 بود، بنابر اين كسي رو E2200 خنك كننده LN2‌نبسته بود كه 5.2 ركورد بزنه، البته من مايل بودم اين اتفاق بيوفته تا يك ركورد جديد هم در اوركلاكينگ E2200 ثبت كنم اما دوتا برنامه‌اي كه تو اين دو غرفه داشتم اينقدر سنگين بود كه از چهار روز نمايشگاه سه روز حتي فرصت نكردم برم نماز بخونم.
باز هم تا اونجايي كه من خبر دارم و تو غرفه بودم، آقاي پناهي رو موفق شديم فقط روز آخر ساعت 2:30 به زور از غرفه عصر شبكه بكشيم بياريم تو غرفه خودمون تا زماني كه من نيستم ، كار LN2 رو ادامه بده.
اگر هم خاطرتون باشه من همون ابتدا خدمتتون يك Screen Shot‌ از ركورد Super PI در فركانس كاري 4GHz نشونتون دادم كه روي Desktop همون كامپيوتر ذخيره كرده بودم و براي اينكه كاملا تنظيمات سيستم با تنظيمات سيستم قبلي يكي بشه RAM ي Dominator رو برداشتم و RAM كينگ مكس رو تقديم كردم.

ساعت 4.30 بود که من واقعا کم آوردم و گفتم بزار ببينم اين آقاي مدعي اور تو گيگا چيزي بارش هست يا نه !
صداش کردم اومد و پرسيدم مشکل ما کجاست که نمي تونيم به 4000 برسيم .
برگشت گقت اين رمي که روي اين سيستم هست بدرد اوکلاک نمي خوره ! اين يعني عين کلاه برداري !
راست مي گفت خودشون روي اين مين و CPU به 4000 رسيدند ولي با يک رم خوب و LN2 ...
خلاصه من برداشتم اين بود که اون ها از اورکلاک هيچي بارشون نيست و فقط اين شاخ شدنشون رو
مديون سخت افزار و ساپورت آواژنگ هستند ...
واقعا اگر اين تجهيزات رو به تيم شهر سخت افزار مي داند ، فکر کنم توي جهان اگر اول نمي شديم دوم
شدن روي شاخمون بود !
بازم متاسفم از اين نوشتار، اما پيشنهاد مي‌كنم براي مسابقه DDR2 1508MHz گيگابايت كه تا آخر Dec وقت داره درخواست بديد به واحد ماركتينگ آواژنگ تا شايد مادربرد UD3 بهتون بدند و بتونيد تو اين مسابقه هم شركت كنيد، باعث افتخار همه هست كه شما اول يا دوم بشيد.

با بررسي پست‌هاي اين تاپيك يك نكته رو شايان ذكر مي‌دونم :
اورلكلاكينگ يك جريان هست كه در حال حاضر تو كشور ما داره خوب خودش رو پيدا مي‌كنه، شايد اين داستان حدود چهار سال پيش كه براي اولين بار در فروم Persiantools‌ مطرح شد ، بدون سرمايه گذاري شركت‌هايي چون آواژنگ اينقدر نمي‌تونست خودش رو نشون بده، من نه كارمند آواژنگ هستم و نه تعهدي به آواژنگ دارم، فقط يك تجريه دارم و اون هم حضور در GOOC 2008 هست، نكته‌اي كه مي‌خوام بهش اشاره كنم اينه كه پس از پايان اين مسابقات با اينكه اكثر شركت كننده ها ماه پيشش در مسابقه AOOC2008 شركت كرده بودند و تجربه اوركلاكينگ با مادربرد غير از گيگابايت رو داشتند، همه از EVENT‌ گيگابايت به خوبي ياد مي‌كردند كسي نبود كه در مقابل اين همه هزينه كلاني كه اين برند براي افزايش تجربه اونها كرده، شروع به بدگويي كنه، فكر مي‌كنم دوستاني كه پس از مسابقه تاپيك XS رو دنبال مي‌كردند كاملا به اين موضوع اشراف داشته باشند. شايد شايسته نباشه در ميان پست‌هاي شما عزيزان كه حتمي يكي از شما برگزيده آينده اين مسابقات هستيد بدگويي از زحماتي بشه كه صرفا به خاطر افزايش تجربيات كاربران و END-USER هاي مشابه شما باشه.
اگر دقت كرده بوديد، در هيچ گوشه و كناري از غرفه نامي از برند گيگابايت برده نشده بود كه خداي نكرده از اين حركت، برداشت تبليغاتي بشه، هدف صرفا آموزش و انتقال تجربه بود. كما اينكه در غرفه گرين هم سعي من در ارائه مطالب همين مطلب بود.
در پايان من از حضور موقتم در اين تاپيك عذرخواهي مي‌كنم، اميدوارم كه توانسته باشم در اين چهار روز تمامي تجربياتم رو به هم ميهنانم منتقل كرده و دين خودم رو به عنوان نماينده ايران ادا كرده باشم و از دنياي جذاب و پرهيجان شما END-USER ها خداحافظي كنم.

با آرزوي موفقيت
عليرضا حقدوست

murizaki_2000
25-11-08, 23:05

طرف شناسایی نشده هنوز ؟؟؟!!!!! :whistle::whistle:

PCminister
25-11-08, 23:19
با سلام خدمت دوست عزیزمون آقای حق دوست:11():

بسیار بسیار خوشحالم که به انجمن ما اومدین:great:

اگر هم خاطرتون باشه من همون ابتدا خدمتتون يك Screen Shot‌ از ركورد Super PI در فركانس كاري 4GHz نشونتون دادم كه روي Desktop همون كامپيوتر ذخيره كرده بودم و براي اينكه كاملا تنظيمات سيستم با تنظيمات سيستم قبلي يكي بشه RAM ي Dominator رو برداشتم و RAM كينگ مكس رو تقديم كردم.

این اسکرین شات را شما به من نشون دادید آقای حق دوست. بنده تایید میکنم.

راستش به خاطر حرفایی که دوستان دیگه در این تاپیک زدن نمیتونم چیزی بگم چون ممکنه باعث کدورت بشه. اما بنده بسیار ناراحت شدم که نسبت به شما چنین برخوردی شد در انجمن.

راستش به خاطر این برخورد من شخصا بسیار خجالت زده شدم. امیدوارم مدیران ارشد فکری کنند.

شخصا عذرخواهی میکنم:give_rose:

امیدوارم این آخرین بازدید شما از انجمن ما نباشه و دوباره هم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم.

باتشکر

Stream
25-11-08, 23:23
داستان ما!

بنا به درخواست یکی از دوستان کل یکشنبه و دوشنبه صبح در غرفه اونها بودیم و به سوالات پاسخ می دادیم، گرچه سوالات زیادی هم پرسیده نشد و بیشتر وقت به گرفتن عکس های یادگاری و صحبت گذشت. زمینه فعالیت این غرفه Speech بود. ساعت 12:30 دوشنبه این غرفه رو ترک کردیم و به گشت و گذار پرداختیم!

بعد از کمی گردش در سالن ها و البته خراب کردن یک دستگاه اوسیلوسکوپ (!)، یکی از آشناهای قدیمی رو در غرفه محصولات سونی زیارت کردیم. در کف تصاویر بسیار بی کیفیت که در تلویزیون های Full HD سری X350 و W400 سونی پخش می شد مانده بودیم! در پایان هم دو هدیه ناقابل از سونی دریافت کردیم.

کم کم وقت آموزش اورکلاک بود، برای اینکه این آموزش رو از دست ندیم به سمت غرفه گرین رفتیم و در صفوف ابتدایی جمعیت قرار گرفتیم. آموزش خوبی بود و نکات جدیدی یاد گرفتیم. چیزی که برای من جالب بود نحوه طراحی اسلاید ها بود که اکثر نکات مهم در طراحی اسلاید ها در اونها در نظر گرفته شده بود، که معمولا این نکات رو در اسلاید هایی که در کشور عزیزمون طراحی می شن نمی بینیم.

در طول آموزش یک خانم از طبقه بالا در حال عکاسی بود. فکر نمی کنم کسی یک ثانیه در شعاع 100 متری غرفه توقف کرده باشه و عکسش گرفته نشده باشه.

پس از پایان آموزش، اورکلاک با LN2 شروع شد. در آغاز با 1.7 ولت پردازنده تا 4.0 گیگاهرتز اورکلاک شد. بعد از اون تلاش هایی برای رسیدن به 5.0 گیگاهرتز (Stable) صورت گرفت که موفقیت آمیز نبود. تئوری ناخالصی داشتن LN2 هم همینجا مطرح شد که در پایان به یک نتیجه واحد رسیدیم که نشون می داد فروشنده LN2 حدودا 10 درصد آب همراه LN2 به گرین فروخته و مشکلات گرمایی و ... هم به همین دلیل بوده.

تقریبا ساعت 16:30 با دوستانمون در غرفه گرین خداحافظی کردیم و یک گشت و گذار کلی دیگه هم داشتیم. ساعت 17:45 نمایشگاه رو ترک کردیم و به سمت پارکینگ راه افتادیم. ساعت 18:55 موفق به خروج از پارکینگ نمایشگاه شدیم!

ادامه دارد... (جزئیات بیشتر!)

N@VID
25-11-08, 23:28
سلام :

جوابيه متن بالا‌:
1 - جناب آقاي حقدوست روزي که من اين موضوع رو نوشتم شما اصلان تو غرفه اورکلاک نبودي !
2 - من تو اون مين جديده که مدلش رو نمي دونم از دونفر از دوستان شما پرسيدم ولتاژ رم توي اين
مين کجاست و ايشان ضريب رم رو به بنده نشون مي دن !!! و روي اشتباه خودشون پافشاري هم دارند !
3 - منظور بنده از دوم شدن تو اورکلاک تيمي بود نه فردي ...
4 - روي اين گفتم هستم که استعداد توي ايران انقدر زياده که اگر بهش اين امکانات رو بدهند ، شايد
رنکينگ جهاني رو هم به نفع ايران عوض کنه ، چه برسه تيمي از شهر سخت افزار ...
5 - شما واقعا توانايي اين رو داريد با اون کولينگ و مين P35 ‍و رم به فرکانس 4.0 برسيد ؟!
اگر داريد من بجاي يک اسپيکر گيگا دو جفتش رو به شما هديه مي کنم !
و ديگه اورکلاک رو کنار مي زارم ...
6 - من ياد گرفتم که هيچ وقت انسان مدعي نباشم ... اين رو از برخوردم در غرفه شما با يوزر هايي
که يک دنيا سوال داشتند نشان دادم و با حوصله هرچه در توانم بود و مي دانستم رو در اختيارشون قرار مي داد .
7 - در آخر شما جناب آقاي حقدوست مطلب بالا در مورد شما صدق نمي کنه و منظور بنده بهيچ عنوان شما نبودي. شما در بدترين حالت نماينده ايران بودي و بين 24 تيم 14 شديد و اين افتخار براي ما نيز هست .
8 - با آرزوي موفقيت براي شما در مسابقات بعدي .
9 - ما هميشه براي پيش کسوت ها احترام خاص قائل بوده و هستيم .
اميدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم ...

N@VID
25-11-08, 23:40

سلام :

اين رو بگم که من داشتم تو غرفه اورکلاک گيگا با سيتم کلنجار ميرفتم و يک نفر
حدود يک ساعت کنار من ايستاده بود ...
بعضي وقت ها هم يک راهنمايي هايي مي کرد !
بعد از يک ساعت خودش رو معرفي کرد و من ديدم که کلي سرکارم !
اون هم کسي نبود جوز موريزاکي !
اثر انگشت موريزاکي روي اون مين سوخته ديده شده !!! :1. (38)::lol:
پليس آگاهي در جست و جوي شخصي است که گفته شده حوالي ساعت
1 بعد از ظهر داشته با سيتسم ور ميرفته ...
شاهدان گفته اند اين شخص رو در حالي ديدند که داشته ولتاژ هاي خفن به مين و رم و CPU
مي داده .
از قاتل هنوز مشخصاتي در دست نيست ...
مقتول هم احتمالا بايد بره آواژنگ تا کالبد شکافي بشه تا پرده از راز اين جنايت برداشه بشه !
پليس آگاهي با کمک شاهدان اين حادثه وحشتناک در حال چهره سازي از قاتل است .

Labyrinth
25-11-08, 23:49
مي‌دونيد كه داخل ويندوز امكانش نيست به پردازنده ولتاژ داد، كما اينكه خود شما هم براي بوت كردن E2200 در فركانس 3.6 فكر كنم ، داشتي ولتاژ 2.1 ميداديد. اگر ولتاژ كم بديد اونوقت تو SetFSB محدود مي‌شيد.

حرف شما در مورد SetFSB درسته فقط چیزی که برای من واقعا جالبه این است که چرا من نویی تونستم با ولتاژ 1.68 پردازنده 2180 رو تا 3.9 ببرم ولی توی اون مین مثلا مخصوص اورکلاک با 1.85 هم نمیشد فرکانس 3.85 رو پایدار کرد

كي همچين حرفي زده بود ؟ متاسفم كه بعد از اين همه حضورتون و هم صحبتي چنين برداشتي مي‌كنيد.

وقتی همکاران شما انقدر روی اسکرین مانور میدن انتظار دارید چی فکر کنم خود شما شاهد بودید من با فرکانس 3.85 تست رو در همون اوایل کار با موفقیت تموم کردم همچنین خود شما لطف کردید و گفتید که بنده اگر با فرکانس 3.8 هم پایدار کردم جایزه رو بهم بدن ولی گویا همکاران شما به حرف شما گوش ندادن ( مواردی هست که لازم نمیدونم همه توی این بحث ازش باخبر بشوند ) در نبود شما چیزی هایی اتفاق افتاد که تنها می تونم بگم
مورد از شما نیست مشکل بقیه هستن ( یک وسال پرسیدم که این CMos کجاست هیچ کدوم جواب ندادن که بعد اقا بهادر امید کشف کردن پشت برد هست من این موضوع رو خوب برداشت نمیکنم )

دوست من زماني كه شما تشريف داشتيد من در حال ارائه كارم بودم ، ساعت هم 4:45 دقيقه بود، اگر شما مايل بودي بيشتر روش كار كني، مشكلي نبود اما من اگر راس سائه 5 كه ديگه سالن‌ها ورودي نمي‌گرفتند برنمي‌گشتم غرفه اوركلاكينگ مجبور بودم پاي پياده برگردم خونه چون تمام وسايلم اونجا بود و فقط براي اينكه برنامه GREEN كه بدون هيچ منفعتي جهت انتقال تجربه برگزار مي‌شد، يك دقيقه عقب نيوفته با عجله از غرفه اوركلاكينگ اومدم اون سمت. بازم متاسفم كه اينطور برداشت مي‌كنيد.

قابل تقدیر هست و فقط میتونم بگم من از این موضع خبر نداشتم و این حرف رو زدم و در اینجا از شما پوزش میطلبم

بله حق باش شماست ولی به این هم توجه بکنید که شما رکورد رو وقتی سیستم خنک بود زدید و به نظرم پایدار کردن سیستمی که دماش توی فرکانس 3.85 چیزی نزدیک به 75 درجه است ( بصورت عادی ) تا حدی غیر ممکن است

بازم متاسفم از اين نوشتار، اما پيشنهاد مي‌كنم براي مسابقه DDR2 1508MHz گيگابايت كه تا آخر Dec وقت داره درخواست بديد به واحد ماركتينگ آواژنگ تا شايد مادربرد UD3 بهتون بدند و بتونيد تو اين مسابقه هم شركت كنيد، باعث افتخار همه هست كه شما اول يا دوم بشيد.

اگر قبول میکنن هرکس با مین خودش بیاد نه مین گیگا :give_rose:

اورلكلاكينگ يك جريان هست كه در حال حاضر تو كشور ما داره خوب خودش رو پيدا مي‌كنه، شايد اين داستان حدود چهار سال پيش كه براي اولين بار در فروم Persiantools‌ مطرح شد ، بدون سرمايه گذاري شركت‌هايي چون آواژنگ اينقدر نمي‌تونست خودش رو نشون بده

من خودم به شخصه میتونم قسم بخورم که حتی یک کلمه هم درمورد اورکلاک از فرمهای ایرانی نخوندم و 90 درصد چیزهایی که بلد هستم از کار کردن و تست کردن گزینه ها یادگرفتم + اواژنگ نه به ما چیزی داده و نه ...

( قبل از مسابقه مادبرد رو به ما بدن تا روش کار بشه + من نظرم روی اینه که هنر این نیست سیستم رو تا فلان فرکانس با LN2 اورکنی هنر اینه که با یک فن معمولی بهترین کارایی رو از یک پردازنده بگیری )

من نه كارمند آواژنگ هستم و نه تعهدي به آواژنگ دارم، فقط يك تجريه دارم و اون هم حضور در GOOC 2008 هست، نكته‌اي كه مي‌خوام بهش اشاره كنم اينه كه پس از پايان اين مسابقات با اينكه اكثر شركت كننده ها ماه پيشش در مسابقه AOOC2008 شركت كرده بودند و تجربه اوركلاكينگ با مادربرد غير از گيگابايت رو داشتند، همه از EVENT‌ گيگابايت به خوبي ياد مي‌كردند كسي نبود كه در مقابل اين همه هزينه كلاني كه اين برند براي افزايش تجربه اونها كرده، شروع به بدگويي كنه،

فقط یک جمله به کار میبرم تا تهش برید ( مفت باشه کوفت باشه )

فكر مي‌كنم دوستاني كه پس از مسابقه تاپيك XS رو دنبال مي‌كردند كاملا به اين موضوع اشراف داشته باشند. شايد شايسته نباشه در ميان پست‌هاي شما عزيزان كه حتمي يكي از شما برگزيده آينده اين مسابقات هستيد بدگويي از زحماتي بشه كه صرفا به خاطر افزايش تجربيات كاربران و END-USER هاي مشابه شما باشه.

کسی قصد بدگویی نداره تنها سوالی که برای من همیشه وجود داره همونیه که اول هم گفتم 1.9 گیگاهرتز افزایش فرکانس در برابر ولتاژ 1.7 در برابر 1.8 افزایش فرکانس با ولتاژ 1.98 این رو شما برای من توضیح بدید و من رو قانع کنید که چرا یک مین 168 هزار تومانی توی این مورد از یک مین 450 هزار تومانی برتره ( دلیل قانع کننده وگرنه چیزی نگید )

اگر دقت كرده بوديد، در هيچ گوشه و كناري از غرفه نامي از برند گيگابايت برده نشده بود كه خداي نكرده از اين حركت، برداشت تبليغاتي بشه، هدف صرفا آموزش و انتقال تجربه بود. كما اينكه در غرفه گرين هم سعي من در ارائه مطالب همين مطلب بود.

بله ولی همکاران شما به اندازه کافی در مورد گیگا صحبت کردن ( بازم میگم من موردی در شما ندیدم بیشتر موارد شامل اعضای دیگر میشد )

در پايان من از حضور موقتم در اين تاپيك عذرخواهي مي‌كنم، اميدوارم كه توانسته باشم در اين چهار روز تمامي تجربياتم رو به هم ميهنانم منتقل كرده و دين خودم رو به عنوان نماينده ايران ادا كرده باشم و از دنياي جذاب و پرهيجان شما END-USER ها خداحافظي كنم.

به نظرم واژه END-USER یکم نا مفهومه بهتره بگید دقیقا چه دسته ای منظورتونه

با آرزوي موفقيت
عليرضا حقدوست

شما نیز موفق باشید

AMD>INTEL
25-11-08, 23:57
پیرو مطالبی که گفتیم و شنیدیم با اجازه ما هم یک سفرنامه خدمت دوستان ارائه بدیم!

بعد از هماهنگی های زیادی که داشتیم و قول هایی که دادیم با این همه ساعت 10:30 به نمایشگاه رسیدیم
وقتی من رسیدم عماد جان در حال کلنجار رفتن با سیستم های فوق تخیلیه شرکت معظم آواژنگ بودند! من هم به ایشون ملحق شدم و دوتایی سعی در زدن رکورد 4 گیگاهرتز داشتیم که بهادر جان هم تشریف آوردن
بعد از سلام و احوال پرسی ها و گرفتن عکس های یادگاری برنامه های ژانگولر!! آواژنگ هم شروع شد و سوالی پرسیده شد در مورد ColdBug که بهادر جان در یک چشم به هم زدن جایزه رو مال خود کرد!! (اولین جایزه!)
بعد از اون سه نفری کار رو بر روی مادربورد فضایی EP45-Extreme شروع کردیم و سعی و تلاشی در رسیدن به کلاک 4 گیگاهرتز داشتیم که با اون دمای مافوق تصور امکان نداشت (62 درجه در ولتاژ 1.38) ما هم بیخیال شدیم و سعی در ردیابیه جناب سید مهدی موسوی داشتیم که اون هم در دسترس نبود! البته در همین گیر و دار Xtreme عزیز رو هم ملاقات کریم که ایشون گویا کار داشتن و ما نتونستیم از حضور ایشون مستفیض بشیم.
با هم دیگه شروع به گشت و گذار کردیم که بعد از 1 ساعتی دور زدن سری به غرفه گرین زدیم که به حق اوضاع ارایه و اشخاص حاضر در غرفه یکی از بهترین ها بود
در اونجا با علیرضا جان هم دیدار کردیم که کیس زیبای دست ساز خودشون رو هم آورده بودن و من باز مثل قدیم گیر دادم به درست کردن درب برای پنل جلوش...!!!
دوستان دیگر یعنی امیر جان و نوید جان و مجید عزیز و آقا محمد رو ملاغات کردیم که هرچی من سعی کردم تیریپ ناشناس باشم نشد و بالاخره لو رفتم!
از اونجا سری به فونیران زدیم که با اون کیس 2 میلیونیشون کلی مانور میدادن و هر جوری بود مثل اینکه میخواستن تو همین نمایشگاه اون کیس رو دومیلیون بفروشن و دست پر برگردن! تو اون شلوغی چشممون خورد به مادربورد DFI آخ! ببخشید! SOYO P45-Extreme!!! که شرکت DFI به کپی برداری از این شرکت! مادربورد DFI P45-T2RS رو ساخت! (البته این مادربورد کپی برداری شده رو در غرفه گلسان هم بار دیگه ملاغات کردیم)
بعد از اون هم در غرفه دریا کامیوتر در حال دیدن اون فلاکس چایی خوشگل بودیم که توش نیتروژن ریخته بودن! (به دلیل اوضاع بد مالی!) که سید و رفقا تشریف آوردن! چند عکسی گرفته شد و خوش و بشی انجام شد و دوباره مشغول گشت و گذار شدیم
در همین حین به کله منو و بهادر جان زد که بریم و رکورد رو بزنیم! و این دفعه من هم یک جایزه ای چیزی بگیرم و بی نسیب نمونیم از هدیه های معنوی آواژنگ! (البته معنوی بودن این هدیه هم در حاله ای از ابهام قرار دارد!!)
به سراغ همون سیستم قبلی رفته بویم که دماش هم کمی پایین اومده بود در اولین تلاش با ولتاژ1.8 به فرکانس 3.96 رسیدیم که استیبل نبود و سیستم کرش کرد در همین زمان امیر جان هم تشریف آوردن و گفتند که بعد از آزمایش هایی که انجام دادن رو سیستم مادربورد احتیاج به یک CLR CMOS خفن احتیاج داره کمی به باتری مادربورد نگاه کردیم که برای در آوردنش احتیاج به آچار فرانسه داشتیم! در همین زمان به مخم خورد که مگه میشه گیگا ان ولتی مایندر و آنبرد سوییچ رو از روی ایسوس کپ زده باشه اونوقت دکمه CLR CMOS رو روی پنل پشتی کپ نزده باشه؟! بهادر جان زحمت کشیدن و این دکمه رو پیدا کردن و اومدیم که شروع به کار کنیم که امیر جان به ما محلت ندادند و پریدن پشت سیستم!! ما هم تصمیم گرفتیم بر روی مادربورد دیگری (P35 - DS3R ) که بهار جان تجربه باس بالای 500 رو با این مین داشتن شروع کنیم بعد از کمی کلنجار رفتن رکوردرو زدیم و چند بار تست SuperPI هم زدیم و جایزه رو هم گرفتیم همینجا از بهادر عزیز تشکر میکنم که تجربه خوشون رو با مادربورد های گیگا در اختیار بنده هم قرار دادند.
خلاصه اینکه جایزه هرو گرفتیم و تازه منو بهادر جان گرم افتاده بود دستمون که 4.1 هم بزنیم که دیدیم داد میزنن که پاشین برین خونه هاتون!!
جا داره ار همه دوستان تشکر کنم به من که خیلی خوش گذشت از حضور در کنار دوستان بسیار مفیوض شدیم!

در كل روز خوبي بود . حيف شد به محدوديت وقت خورديم . و اگر نه 4.2 كاملا در دسترس بود . از ديدار تمام دوستان خوشحال شدم مخصوصا شايان عزيز .

Labyrinth
25-11-08, 23:57

نه هنوز ( خوبه ما امروز نرفتیم وگرنه می انداختن گردن ما کار خدا رو ببین :1. (2): )

450 تومان بابت اون مین :1. (27): قیمتش فوق فوقش برای آواژنگ در امده باشه 300 تومان

این صفحه رو نگاه کن (Only the registered members can see the link-sellers)

خوبه انقدر تبلیغ کردن مین برای اورکلاکه اینجوری شده اگر نبود دیگه .... :1. (38):

دیروز که من رفته بودم صبح فقط 25 دقیقه پست سیستم بودم بعد دیگه میدون رو دادم دست بقیه و با مجید رفتیم گشت بزنیم ( وقتی عکس ها رو بزارم بعدا میفهمید من بیشتر داشتم عکس میگرفتم تا اور :love: )

در کل موفق باشید

good_punisher
26-11-08, 01:09
سلام
دوستان عزیز خیلی خوشحال شدم که همه شما رو زیارت کردم .
خیلی دوست ندارم وارد بحث های سیاسی قدیم بشم . چون مثل همون شعر ضد آواژننگی دوباره توسط دوستان محترم به قبرستان پست های پاک شده می پیونده .
البته بهتره قبل از هر حرفی بگم هر کسی از بنده بتونه یه عکس بزاره جایزه داره . :great: . البته این جا نزاره ولی بفرسته به پیام خصوصیم
و اما . تشکر و قدر دانی از آقای عمرانی به خاطر برگزاری بسیار عالی غرفه گرین . و اینکه با وجود مشکلات بسیار سعی داشتن که هیچ برنامه ای از کار ها عقب نیافته یا کنسل نشه .

و اما سفرنامه ( غم نامه ) ما رو هم بخونید از الکامپ 2008
شنبه شب متاسفانه بنده نتونسته بودم درست بخوابم . یعنی نخوابیده بودم . در حالی بود که صبح یکشنبه حدودای ساعت 9 با مجید عزیز قرار داشتیم بریم نمایشگاه .
توی همون حالت خستگی و کوفتگی بودم و ساعت یک ربع به 9 از خونه اومدم بیرون و حدودا 9:10 مجید رو سر قرار دیدم . البته من 10 دقیقه دیر رسیدم . از همونجا رفیتم به ایستگاه متروی نواب و مستقیم تا نمایشگاه .
حدودا ساعت 10 بود که رسیدیم . از درب شمالی اومدیم تو و از همون موقع خواستیم که عکس بگیریم .
از همون اول چیزای جالبی دیدیم . مثلا یه نفر یه چتر دستش بود و یه کارتون 4 وجهی رو دور بدن خودش قرار داده بود و من نفهمیدم قضیه چی بود . و خیلی چیزای دیگه ...
با کلی ذوق و شوق اومدیم جلوی در سالن 38 که یهو دیدم غرفه pro gaming از شرکت گرین نیستش . یکمی نگاه کردم گفتم شاید واقعا نذاشتنش دیگه . خوب گذشت و تصمیم گرفتیم اول برای یک عملیات اطلاعات شناسایی به غرفه 38 بریم .
رفتیم تو و چشمتون روز بد نبینه که این عملیات شناسایی از ساعت 10 صبح تا 5 بعد از ظهر طول کشید که من نفهمیدم کجای این شناسایی بود .
خلاصه اول از همه سر غرفه دریا گیر کردیم . اون دو عزیز اصفهانی که از دوستان مجید بودن و کلی وایسادیم اونجا . البته چیزای خفنی رو هم دیدیم . مثل blood rage با چیپ X58 ... یا مثل Tri SLI 260GTX . همچنین 2 تا مادر برد که برای رکورد بازی با LN2 شارژ شده بودن . البته بماند که بعدا فهمیدیم که یکی از کانتینر ها مال آقا شهریار هست .
خوب گذشت و رفتیم یه چرخی زدیم و اولین نفر که دیدیم معروفترین فرد نمایشگاه بود . و اون کسی نیست جز N@VID عزیز . خلاصه با این که قرار بود لو ندیم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و لو رفتیم
بعد از اون هم بقیه بچه ها رو زیارت کردیم .
مهمترین حربه ای که در این موقعیت ها زدیم این بود که در نقش یک فرد با بیماری روانی ظاهر شدم و به قصد سر کار گذاشتن ( سادیسم همینه دیگه :wink: ) به سراغ hand craft chassis mader عزیز رفتم . :1. (38): . با سوال های متداول شروع کردم که شما چجوری این رو ساختی و جنسش چیه . چه وسایلی به کار بردی و چقدر هزینه کردی و این جور چیز ها . بعد هم این که توی انجمن تبلیغ حضورشون رو دیده بودم رو لو دادم و بعد هم قضیه مس و این جور کار ها . دیگه آخر ها خدا رم کرد خفم نکرد . بنده خدا رو چقدر اذیتش کردیم . ولی من همین جا حلالیت می طلبم از ایشون و بقیه دوستان .
خلاصه با این رادیو معروف ( مجید رو می گم :wink: ) کل سالن 38 رو 4-5 بار زیر و رو کردیم . حتی زیر فرش ها و انبار ها و ... . حتی آمار فشنگ اسلحه محافظین سالن رو هم در آوردیم .
بالا خره آقا مجید رو راضی کردیم که بریم یه سر غرفه گیگا بایت ( فقط به این خاطر که رفته باشیم . ) . خلاصه اونجا مشاهده کردیم که سه موجود خشن افتادن به جون یه مین برد ep45 gigabyte و e2200 و بدون دقت به این که " بابا آخه 70 درجه هم شد دما " در حال اور ولتاژ هستن و انتظار رکورد های نجومی دارن . آخه چقدر شما خشن هستید ؟
خلاصه بالا خره عدد 3964 رویت شد و توسط 3 دوربین ثبت و ضبط گردید . در همین حین در حال جر دادن خودم بودم که به دوستان مسئول این غرفه بفهمونم اصلا موقع بستن این 3D galaxy دقت نکردن ( ناگفته نمونه که اول از هر کسی امید عزیز با تجربه بسیار زیادشون این موضوع رو متوجه شدن . ) وگرنه حالا درسته که مال گیگابایت هست ولی دیگه 70 درجه خیلی چیز شاقیه .
گذشت و گذشت که برگشتیم به 38 . امان از دست بعضی ها که نذاشتن یه نمایشگاه رو سیر کنیم ( شوخی می کنم ها . ناراحت نشی . )
وقتی رسیدیم دو نفر اصفهانی عزیز در حال ترکوندن e8500 و اون یکی رو هم یادن نیست بودن . راستی . در همین موقع ها بود که حضرت دایی رو مشاهده کردیم . ایشون واقعا هنوز هم به همون AMD گیر داده و حتی حاضره شرط بندی کنه .
خلاصه . آخرش هم با استفاده از مطالب آقا حقدوست در غرفه گرین بسی مستفید شدیم . و اما . با آقای حمید ناجی هم ملاقات کردیم و به شدت خورسند گشتیم .
دیگه تقریبا همش تکراری بخوام بگم .
ولی این میمونه که برگشتنه رو با علی آقا رضایی عزیز به سمت رسالت مراجعت کردیم و بنده پس از رسیدن به منزل محلت پیدا نکردم و افتادن همانا و خواب به خواب رفتن همانا .

راستی . یه چیزی رو توی یکی از پست های صفحه 4 که اگه اشتباه نکنم پست 35 بود دیدم واقعا شاخ در آوردم .
streame عزیز . آب یه ماده قطبیه . نیتروژن مایع یه ماده ناقطبی . پس در صورتی که با هم در یک ظرف باشن مخلوط نمیشن . چگالی هاشون هم به صورت نجومی فرق می کنه . حالا موقع مخلوط کردن این ها چه اتفاقی می افته ؟ معلومه . نیتروژن میاد روی آب . و به صورت غل غل زدن به سرعت بخار میشه و گرمای آب رو میگیره . بعد از مدتی اگه نیتروژن به اندازه کافی باشه ممکنه حتی ببینید که آب از فصل مشترکش با نیتروژن داره یخ میزنه . حالا این چجوری ممکنه که فروشنده تقلب کنه و 10 درصد آب به نیتروژن اضافه کنه . ضمنا . اگه نیتروژن ذره ای ناخالصی پیدا کنه به سرعت تبخیر میشه و از دست میره .

فعلا

M A H R A D
26-11-08, 13:21
سلام به همه دوستان

قبل از هر چيز از آشنايي با شما در نمايشگاه امسال ابراز خوشحالي مي‌كنم و براتون آرزوي موفقيت روز افزون در زمينه مورد علاقتون دارم.

من يادمه قبلا تو اين فروم آيدي ARH رو داشتم اما حالا نمي‌دونم چه بلايي سرش اومده، در هر صورت من همون ARH سابق هستم.

از اينكه مي‌بينم اينقدر اوركلاكينگ در جو كاربران اين فروم جا افتاده و تبديل به يكي از فيلدهاي مورد علاقه گشته خوشحالم. با توجه به اينكه بنده يكي از كوچكترين افرادي بودم كه هم در غرفه اوركلاكينگ و هم در غرفه گرين برنامه‌هاي به راهبري برنامه‌هاي اوركلاكينگ كمك مي‌كردم، لازم دونستم يك توضيحاتي خدمت دوستان بدم :

؟؟؟ كي همچين حرفي زده بود ؟ متاسفم كه بعد از اين همه حضورتون و هم صحبتي چنين برداشتي مي‌كنيد.

حقيقتش تا اونجايي كه من در جريانم پردازنده سيستم وسطي از همون ابتدا تا آخر نمايشگاه E8500 بود، بنابر اين كسي رو E2200 خنك كننده LN2‌نبسته بود كه 5.2 ركورد بزنه، البته من مايل بودم اين اتفاق بيوفته تا يك ركورد جديد هم در اوركلاكينگ E2200 ثبت كنم اما دوتا برنامه‌اي كه تو اين دو غرفه داشتم اينقدر سنگين بود كه از چهار روز نمايشگاه سه روز حتي فرصت نكردم برم نماز بخونم.
باز هم تا اونجايي كه من خبر دارم و تو غرفه بودم، آقاي پناهي رو موفق شديم فقط روز آخر ساعت 2:30 به زور از غرفه عصر شبكه بكشيم بياريم تو غرفه خودمون تا زماني كه من نيستم ، كار LN2 رو ادامه بده.

اورلكلاكينگ يك جريان هست كه در حال حاضر تو كشور ما داره خوب خودش رو پيدا مي‌كنه، شايد اين داستان حدود چهار سال پيش كه براي اولين بار در فروم Persiantools‌ مطرح شد ، بدون سرمايه گذاري شركت‌هايي چون آواژنگ اينقدر نمي‌تونست خودش رو نشون بده، من نه كارمند آواژنگ هستم و نه تعهدي به آواژنگ دارم، فقط يك تجريه دارم و اون هم حضور در GOOC 2008 هست، نكته‌اي كه مي‌خوام بهش اشاره كنم اينه كه پس از پايان اين مسابقات با اينكه اكثر شركت كننده ها ماه پيشش در مسابقه AOOC2008 شركت كرده بودند و تجربه اوركلاكينگ با مادربرد غير از گيگابايت رو داشتند، همه از EVENT‌ گيگابايت به خوبي ياد مي‌كردند كسي نبود كه در مقابل اين همه هزينه كلاني كه اين برند براي افزايش تجربه اونها كرده، شروع به بدگويي كنه، فكر مي‌كنم دوستاني كه پس از مسابقه تاپيك XS رو دنبال مي‌كردند كاملا به اين موضوع اشراف داشته باشند. شايد شايسته نباشه در ميان پست‌هاي شما عزيزان كه حتمي يكي از شما برگزيده آينده اين مسابقات هستيد بدگويي از زحماتي بشه كه صرفا به خاطر افزايش تجربيات كاربران و END-USER هاي مشابه شما باشه.

با آرزوي موفقيت
عليرضا حقدوست
آقای حقدوست سلام

قبل از هر چیز تشکر میکنم از حضورتون در فروم و این تاپیک

همونطور که مطلع هستید هدف همه ما در هر فروم و در هر منصبی که باشیم کمک به سایرین و افزایش اطلاعات

خودمون و دیگران هست.

و همه این دیدارها و مسابقاتی که برگزار شده در راستای تحقق این هدف بوده

بحثهایی هم که در این تاپیک مطرح شد ، همه در امتداد مباحث نمایشگاه بود و دوستان هم تمایل داشتن تا با بحث

به یک نتیجه واحد برسند.

البته معتقدم که شاید نوع نوشتار بعضی از دوستان عزیزم درست نـبوده ، بنابراین بر خودم لازم میدونم که از این

بابت از شما عذرخواهی کنم.

امیدوارم دیگه در این مورد بحثی نشه چون چیزی جز تکدر خاطر دوستان در پی نخواهد داشت

سپاس :11():

Shahryar
26-11-08, 14:07
دوستان من توی الکامپ نبودم و توضیحات عزیزان خیلی خیلی جالب بود .

اما نکته ای که قابل ذکر هست اینه که فراموش نکنید قوانین انجمن را در این تاپیک ! انتقاد میکنید ، پیشنهاد میدید و ... در صورتی جایز هست که با همون لهنی که عزیزان در انجمن با یکدیگر صحبت میکنند صحبت کنید . :11():

راستی شما مطمئنید به LN2 آب اضافه کردند ؟!؟!؟! :1. (27):

شاد باشید
شهریار :1. (21):

Majid OC
26-11-08, 14:28
بله گفتنی ها رو دوستان گفتند ولی خوب نحوه گفتن و توصیف هر شخصی با دیگری متفاوته و هر کسی یک نظری داره وطبق قوانین ما نباید پشت سر گویی یا اهانت به کسی یا شرکت ها سخت افزاری خاصی بکنیم واین کار از ادب به دور است!

یک نفر امسال نیومد بگه بابا دست تون درد نکنه امسال نسبت به سال های پیش محتوا و ارایه محصولات سخت افزاری بهتر شده بود ! چقدر کارگاه آموزشی مفیدی گذاشته بودن شرکت گرین که همین جا از آقای عمرانی و مخصوصا آقای علیرضا حقدوست عزیز که با عنوان استاد تجربیات خود را در این کارگاه به صورت مجانی (کی میاد این کارو بکنه آخه؟) در اختیار ما گذاشتن و حتی از نکات و آپشن های ظریف بایوس مادربرد (در روز دوشنبه) بدون توضیح نمی گذشتند و دوستان اهل فن رو قانع می کردند .

که همین جا در مقام استاد از جناب آقای حقدوست کمال تشکر و قدردانی را دارم و دوست دارم اگر کدورتی پیش آمده آن را کنار بگذارند و حضورشان را در سایت Pcnet از ما دریغ نکند .:11():

قربانتون مجید :give_rose:

Surpriser
26-11-08, 14:37
سلام مجید جان.خوبی؟ ثانیه آخر دیدمت نشد با هم بیشتر آشنا بشیم.ولی خوشحالم که دیدمت!

ALIRE7A
26-11-08, 20:53
با سلام خدمت دوستان

از تمامی دوستانی که از بنده عکس دارن خواهش میکنم برام بفرستند البته توی فروم نزارن

راستی دیروز CPU رو تا 5.2 هم بردن الته تا خواستن بیشتر کنن سیستم خواموش شد و دیگه روشن نشد و تا اومد دوباره راه بیفته ساعت 6 شد و دیگه تعطیل

با تشکر

ALIRE7A
26-11-08, 21:05
در مورد نیتروژن دیروز یه مقدار نیتروژ ریختم توی چای نمیدونید چه حالی داد خیلی جالب بود چنان بخاری میکرد که خیلی باحال بود شما هم اگر تونستید امتحان کنید

N@VID
27-11-08, 02:42
سلام :

الان رفتم يک سر به سايتي که يکي از دوستان در غرفه اورکلاک داده بود زدم و اين رو ديدم
کاپشن کرمه بهروز هست که من اوردمش به سايت خودمون
و اورکلاکر خوبي هست و آخري رو بايد حدس بزنيد !

الان مي دونيد توي اين LN2 چيه ؟ بقولي يک دانشمندي آب جوش :1. (38)::1. (38)::1. (38):

(Only the registered members can see the link)

murizaki_2000
27-11-08, 02:48
در مورد نفر آخر میشه بیشتر راهنمایی کنید !!!!:1. (38):

N@VID
27-11-08, 02:52
سلام :
از کاربران همين سايته !
همين نزديک ها هم پست گزاشته !
آدم وقتي آواتارش رو مي بيني ياد خالي بندي مي افته !

murizaki_2000
27-11-08, 02:58
همونی نیست که آواژنگیها دنبالشن ؟؟!!!!

N@VID
27-11-08, 03:04
سلام :

دقيقا اون هموني هست که بگفته شاهدان جزو آخرين نفراتي بوده که به مقتول نزديک شده !

™Ali
27-11-08, 16:00
نگاهي به نمايشگاه‌هاي الكامپ و تلكام و برخي حواشي آن

چهاردهمين نمايشگاه بين‌المللي الكترونيك، كامپيوتر و تجارت الكترونيكي (ايران الكامپ 2008) و نهمين نمايشگاه بين‌المللي صنايع مخابرات و اطلاع‌رساني (ايران تلكام) كه بدون برگزاري مراسم افتتاحيه و با حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات آغاز شدند، عصر روز گذشته در سكوت به كارشان پايان دادند.

به گزارش ايسنا، امسال برگزاري اين دو نمايشگاه بدون افتتاحيه و اختتاميه سوالي را در بين اصحاب رسانه كه چرا مراسمي با حضور مسئولان دولتي برگزار نشد؟

اما جلال حسيني مديرعامل شركت سهامي نمايشگاه‌هاي‌ بين‌المللي در باره علت نداشتن مراسم افتتاحيه و اختتاميه نمايشگاه‌هاي الكامپ گفت: افتتاحيه و اختتاميه نمايشگاه با سفر هيات دولت مصادف شده و دعوت از مسئولان دولتي براي اين مراسم به اين دليل عملي نشد و از طرفي انجام اين مراسم ممكن بود و وقت مفيد بازديدكنندگان را به خود اختصاص دهد اما برنامه‌ريزي كرده‌ايم كه اين مراسم را يك روز بعد و قبل از نمايشگاه انجام دهيم.

برگزاري هم‌زمان دو نمايشگاه نكته‌اي بود كه بنا بر اظهارات مسئولان مربوطه رونق هرچه بيش‌تر نمايشگاه حوزه ICT را به دنبال خواهد داشت زيرا حدود 70 درصد بازديدكنندگان نمايشگاه الكامپ و تلكام مشترك هستند و اين موضوع باعث صرفه‌جويي در زمان و هزينه بازديدكنندگان شده و زمينه حضور كليه شركت‌هاي كوچك و بزرگ را در حوزه ICT فراهم مي‌كند.

در نمايشگاه الكامپ امسال 358 شركت داخلي و 68 شركت‌‏كننده خارجي از كشورهايي شامل آلمان، ايتاليا، انگليس، امارات متحده عربي، پاكستان، چين، روسيه، سوئد، فرانسه، سوئيس، فنلاند، كويت، هلند و هند حضور داشند و حاضران در بخش‌هاي فعال در كالا و خدمات سخت‌افزار، نرم‌افزار، دستگاه‌هاي الكترونيك و تجارت الكترونيكي در الكامپ مشاركت كردند.
شركت‌هاي خارجي در نمايشگاه امسال حضور داشتند اما به عقيده بسياري از بازديدكنندگان حضور اين 68 شركت كننده چندان موثر و قابل توجه نبود.

نمايشگاه بين‌المللي صنايع مخابرات، ارتباطات و تكنولوژي اطلاع رساني (ايران تلكام) يكي از بزرگ‌ترين رويدادها و گردهمايي‌ها در زمينه صنعت مخابرات در كشورمان محسوب مي‌شود كه با اهداف اصلي مانند تبادل اطلاعات متخصصان، مديران و كارشناسان بخش‌هاي دولتي و خصوصي و دست‌اندركاران اين صنعت برگزار شد.

اما غرفه‌هاي آراسته شده با رنگ‌بندي‌هاي زيبا در بسياري از سالن‌ها مانند نمايشگاه‌هاي ديگر به چشم مي‌خورد و بازديدكنندگان كه بيش‌تر قشر نوجوان و جوانان را شامل مي‌شدند به خود جلب مي‌كرد.
نمايشگاه امسال شلوغ‌تر از سال گذشته به نظر مي‌رسيد و همين نكته از ديدگاه غرفه‌داران بويژه در نمايشگاه تلكام به يك انتقاد تبديل شده و عقيده داشتند كه شلوغي باعث شد تا از كاركرد تخصي نمايشگاه كاسته شود.

گفتني است امسال در اكثر غرفه‌ها امكان استفاده از اينترنت وجود داشت و در برخي غرفه‌ها كه اينترنت نداشتند نيز كارت شبكه در اختيارشان گذاشته شد اما وضعيت آنتن‌دهي شبكه تلفن همراه نيز كه نسبت به سال گذشته بهبود يافته بود در روزهاي سوم و چهارم برگزاري نمايشگاه و با افزايش حجم بازديدكنندگان مشكل‌ساز شد.

مسافت بسيار از محل برگزاري نمايشگاه الكامپ تا محل برگزاري نمايشگاه تلكام موضوعي بود كه رفت و آمد را براي بازديدكنندگان كمي دشوار كرد و اين فاصله بعضا موجب شد برخي بازديدكنندگان نتوانند از همه غرفه‌ها ديدن كرده و يا به بازديد از يك نمايشگاه بسنده كنند، البته سرويس‌هاي رايگاني نيز براي جابه‌جايي بازديدكنندگان وجود داشت.

حضور مسئولان دولتي در غرفه‌هاي نمايشگاه تلكام امسال شرايط مناسبي فراهم كرد تا خبرنگاران رسانه‌ها بتوانند با مسئولاني كه ماه‌ها در جست‌وجوي آنها براي مصاحبه گرفتن بودند به صحبت بنشينند.
تعامل با مخاطبان و استفاده از نظرات و انتقادات آنها در تمام غرفه‌ها به چشم مي‌خورد اما استقبال و بازديد از غرفه‌هاي نمايشگاه تله‌كام قابل توجه به نظر مي‌رسيد؛ حضور شركت‌هاي زيرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از جمله ايرانسل، شركت ارتباطات سيار (همراه اول) و تاليا خود دليلي براي اين مسئله بود.

زمان برگزاري نمايشگاه از ساعت 10 تا 17 اعلام شده بود كه بود كه در دو روز پاياني ساعت 9 آغاز شد؛ اما در مجموع ساعت بازديد موضوعي بود كه اعتراض بازديدكنندگان را در پي داشت و معتقد بودند بيشتر مردم و قشر جوان بعد از اتمام ساعت كاري مي‌توانستند از نمايشگاه بازديد كنند و اين در حالي بود كه در آن ساعات نمايشگاه تقريبا به كارش پايان داده بود و اين در شرايطي بود كه كم بودن تعداد روزهاي بازديد و ساعت كم آن موضوعي بود كه سال گذشته هم مطرح شد و قرار بود امسال مورد توجه مسئولان قرار بگيرد.

به عقيده‌ برخي بازديدكنندگان از ديگر مواردي كه بايد در زمان انتخاب نمايشگاه به آن توجه مي‌شد در نظر گرفتن روزهاي آخر هفته و تعطيلي بود تا افراد بيشتري بتوانند از نمايشگاه بازديد كنند.
غرفه‌هاي زيبا با طراحي‌هاي جذاب‌ و در نظر گرفتن عوامل تشويقي مثل اشانتيون و قرعه‌كشي و ايستادن بازديدكنندگان كه اكثرا نوجوانان را تشكيل مي‌دادند در صف‌هاي طولاني براي دريافت هداياي تبليغاتي از نكات مورد توجه بود.
اما فروش سي ‌دي در برخي غرفه‌ها باعث شد تا حراست نمايشگاه عكس‌العمل نشان داده و به متوقف كردن فروش در اين غرفه‌ها اقدام كند.

همزمان شدن اين نمايشگاه با هفته بسيج و پخش آهنگ‌هايي با اين مضمون در بخشي از نمايشگاه خود فضاي جديدي را به نمايشگاه امسال داده بود.
در ساعات آغازين نمايشگاه بيشترين بازديدكنندگان را دانش‌آموزان تشكيل مي‌دادند كه از طرف مدارس به محل نمايشگاه آورده مي‌شدند و اكثرا در جست‌وجوي غرفه‌هايي از جمله ايرانسل و تاليا بودند.

برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي با موضوع ارايه خدمات از طريق دولت سيار و موضوعات مرتبط با مراكز داده و امنيت اطلاعات در غرفه پژوهشگاه ملي ارتباطات و فناوري اطلاعات (مركز تحقيقات مخابرات ايران) و سمينارهاي تخصصي توسط برخي شركت‌هاي خصوصي از ديگر موارد مهم و قابل ذكر است.
همچنين همايش «فناوري اطلاعات و ارتباطات دستاوردها و پيشرفت‌ها» با حضور معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در روز سوم نمايشگاه در سالن همايش‌هاي نمايشگاه بين‌المللي برگزار شد.

شركت ارتباطات سيار امسال چند سرويس ارزش‌ افزوده جديد در نمايشگاه ارايه كرد. همچنين سيستم کنترل شبکه، آزمايشگاه اندازه‌گيري تشعشعات و مسابقات با جايزه سيم‌کارت از ديگر فعاليت‌هاي غرفه همراه ‌اول در سالن 8 و 9 نمايشگاه بين‌المللي تهران بود.
به گفته‌ مسئولان اين شركت در نمايشگاه سرويس MMS به‌صورت پايلوت براي گوشي‌هاي موجود در غرفه فعال ‌شد و بازديدكنندگان ‌توانستند با استفاده از اين گوشي‌ها، كاربردهاي اين سرويس را امتحان کنند، همچنين سيم‌کارت قاصدك كه سيم‌کارتي است كه صرفا‌ براي ارسال پيام‌ كوتاه ارايه مي‌شود و براي بعضي از افراد جذابيت خاصي دارد نيز در غرفه ارايه ‌شد.

سيم‌كارت امين هم با هدف كاربردي كردن محصولات همراه‌ اول،‌ عرضه شد و غرفه شركت ايرانسل هم سرويس‌هاي جديدي از جمله سرويس خط به خط، آهنگ پيشواز، خدمات ايميل ايرانسل و سرويس پيام‌هاي چندرسانه‌يي (MMS) را به بازديدكنندگان ارايه كرد.

اطلاع‌رساني درباره‌ ديگر سرويس‌ها و امكانات پيشرفته ايرانسل از جمله GPRS، شش روش براي شارژ سيم‌كارت اعتباري، سه روش براي پرداخت صورتحساب سيم‌كارت‌هاي دائمي، شارژ الكترونيكي، ويترين ايرانسل، سيم‌كارت پيام‌رسان، امكان تبديل سيم‌كارت اعتباري به دايمي انجام شد و البته مراسم قرعه‌كشي هم در روز پاياني و در شرايطي كه جمعيت زيادي حضور داشتند برگزار شد.

در ساعات پاياني برگزاري نمايشگاه در حالي كه در سالن‌ها بسته مي‌شد هجوم بازديدكنندگان براي ورود به سالن‌ها كه ظاهرا در همان روز از برگزاري نمايشگاه آگاهي يافته بودند سوال برانگيز بود.
پس از خروج از محل نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران هم ترافيك ماشين‌هاي بازديدكنندگان قابل خسته كننده بود و مثل هميشه اعتراض‌ برانگيز شد.

در هر حال كار اين دو نمايشگاه با تمام اظهارنظرهاي كارشناسي مختلف و انتقاد و پيشنهادها عصر روز گذشته به اتمام رسيدند.

™Ali
27-11-08, 16:22
عکس هایی از نمایشگاه

غرفه Sony :

غرفه محقر Club3D :

غرفه هژیر :

غرفه دلینک :

غرفه خیره و کمک به ایتام :

غرفه سریر :

غرفه فراسو :

پلاتری بزرگ برای بنرهای تبلیغاتی به ارزش 35000000 تومان.

غروب زیبای تهران.

حاشیه های نمایشگاه : اجتماع دست فروشان در مقابل درب ورودی شمالی.

arash79
28-11-08, 02:13
من چرا نميتونم عكسارو ببينم؟

N@VID
28-11-08, 02:54
سلام :
عکس ها مجازي هست !

N@VID
28-11-08, 22:53
لطفا این پست پاک شود ...

Xtreme
28-11-08, 23:34
کلا بچه های PCNetwork غرفه اوورکلاکینگ را قبضه کرده بودن ! ( توی تمام عکس های یه اثری از PCNetwork دیده میشه :دی )

N@VID
29-11-08, 00:04
سلام :

مي گم بد نيست براي ساله ديگه غرفه بگيريم تو الکامپ !!! :party:
در کل دوستان پي سي نتورک تو همه جاي نمايشگاه حضور داشتند ...
علي و اکستريم و مهندس عمراني ...

ping 127.0.0.1
29-11-08, 02:27
خب خدا رو شکر که به لطف غرفه Overclocking.ir ، برو بچه های فروم هم گردهمایی داشتن و تونستن با سیستم های (به قول نوید تعطیل) این غرفه دست و پنجه نرم کنند.

اول از همه خدمتتون بگم من اورکلاکر حرفه ای نیستم. در حد خیلی معمولی...

اما در روزهای شنبه و دوشنبه از کار و زندگیم زدم، تو اون ترافیک اومدم تو غرفه واستادم، عکس گرفتم و مصاحبه کردم...موقع برگشتن 1 ساعت فقط طول میکشید از پارکینگ برسم به خیابون اصلی.:1. (12):
والا 100 بار با زبون ساده توضیح دادم که اورکلاکینگ چیه. باورتون نمیشه اما واسه پیر و جوون توضیح میدادم. اصلا ادعا ندارم اما چیزی رو که بلد بودم به بقیه هم یاد میدادم. هیچ کس هم نگفت بیا اینو بگیر بزار تو جیبت دلت خوش باشه. همون اسپیکرهای ساده (به قول برخی دوستان 5 هزارتومنی و بدردنخور) هم بهمون ندادن. حداقل از بچه های این فروم مثل اینکه چند نفری اونجا جایزه برنده شدن. بعد از نمایشگاه هم کسی نگفت بیا اینم مزد زحمت ها. فقط بحث علاقه بود. اینکه یه محیطی فراهم بشه تا عموم ملت بیان و با مفهوم اورکلاکینگ آشنا بشن. حتی برخی از دوستان از محل کارشون مرخصی گرفتن و اومدن تو غرفه واستادن.

امسال سه تا غرفه واسه اورکلاکینگ شرکت کردن که به نظر من Overclocking.ir از همه بهتر بود. چرا؟ کاملا معلومه چون همه جا صحبت از این غرفه است. چون این غرفه اجازه داد تا ملت بیان و خیلی راحت با مادربرد EP45 اورکلاک کنن. من نمیگم از نظر قطعات و کولینگ در حد عالی بودیم، مطمئنا نقصهایی وجود داشت اما سعی شده بود بهترین امکانات فراهم بشه. تازه، روز آخر هم یکی از همین مادربردهای EP45 که قیمتش میگن حدود 400هزارتومن هست مشکل پیدا کرد.
غرفه دریا کامپیوتر که باید ایستاده تماشا میکردی و اصلا امکان نداشت خودت اورکلاک کنی
غرفه گرین هم به همین ترتیب
با این حال باز به نظرتون غرفه overclocking.ir ضعیف بود؟

متاسفانه من تعداد نکات منفی که اینجا ذکر شد رو خیلی بیشتر از نکات مثبت دیدم و این میتونه دلگرمی باشه واسه من و دوستهای من که دفعه بعد در نمایشگاه شرکت کنیم :1. (28):

مثلا شما اورکلاکر حرفه ای هستید، بجای اینکه کمی تشویق کنید و جریان اورکلاک توی کشورمون رو ساپورت کنید...هدف ما رونق بحث اورکلاکینگ هستش...شما هم که همه حرفه ای این کار هستید پس بهتر نیست رفتار حرفه ای هم داشته باشید؟

من از اول این تاپیک تا آخرین پست رو خوندم اما در نهایت حس کردم دوستان این فروم اصلا از غرفه overclocking.ir خوششون نیومده و ظاهرا حس خوبی به این غرفه نداشتن اما سوال اینه که پس چرا اینهمه راجع به این غرفه حرف میزنید و کلی وقتتون رو در این غرفه صرف کردید؟

من اصلا دنبال این نیستم که کسی بخواد پست منو تیکه تیکه کنه و کلمه به کلمه توجیح کنه من فقط دنبال این هستم که بگم اگر شما هم جزوی از جامعه اورکلاکرهای ایران هستید، پس بهتره حمایت کنید.

کدوم سال اورکلاکینگ تو الکامپ مطرح بود؟ اما امسال بعد از فستیوال آواژنگ و فرستادن تیم ایران به مسابقات تایوان، دیدیم که اورکلاکینگ تو الکامپ جا باز کرد و نه فقط overclocking.ir بلکه 2 تا غرفه دیگه هم به این موضوع پرداختن.
حالا هم که نوید به این ایده رسیده که سال دیگه بچه های این فروم هم غرفه بزنن. این یعنی پیشرفت تو بحث اورکلاکینگ.

اما اگه ما ها پشت هم نباشیم، آیا بحث اورکلاکینگ تو ایران جا باز میکنه؟
اینکه فقط بیایم بگیم همه بی سواد بودن، سیستم هاشون به درد نمیخورد، اینش بد بود، اونش کم بود...فکر نمی کنم چیزی درست پیش بره.

همینطور که دید و همه میدونید، سطح اورکلاکینگ تو ایران بالا نیست پس حداقل کاربرای حرفه ای که هستن باید بجای تعنه زدن، حمایت کنن
من اصلا و ابدا منظورم حمایت از overclocking.ir یا آواژنگ نیست، به خدا قسم چنین منظوری ندارم، فقط میگم اگه نکات مثبت رو هم بگید بهتر میتونیم پیشرفت کنیم تا اینکه همش با کنایه نکات منفی رو مطرح کنید.

نوید جان، در مورد تحریف گزارش هم عرض کنم که اگه خواننده به اندازه کافی عاقل باشه منظور نویسنده (یعنی بنده) رو از نقطه چین انتهای جمله میفهمه::cool:

از لحاظ مادربرد و کولینگ و رم یکم...ضمنا اگر قرار به تحریف بود مطمئنا من این جمله رو اول از همه تحریف میکردم:

: مسئولین غرفه چطور بودن؟ تونستن سوالاتت رو جواب بدن؟

- والا خوب بودن...راستش...دانش بالایی نداشتن

اما به هر حال از اینکه باهم مصاحبه و گپی دوستانه داشتیم خوشحالم:1. (23):
در نهایت واقعا خوشحالم که اورکلاکینگ تو این فروم از رونق خوبی برخورداره و تیم شهرسخت افزار هم امتیازات خوبی رو در hwbot ثبت کرده.:party: بالاخره اسم ایران رو داره پیش میبره و ما افتخار میکنیم.

راستی، گزارشهای مربوط به اورکلاکینگ و الکامپ به همراه گالری عکس رو در این سایت میتونید ببینید:
:merci:

Labyrinth
29-11-08, 09:42
میخوام نقاط ضعف و قوت غرفه اورکلاک رو تا اونجایی که یادم میاد بگم :give_rose:
نقاط قوت :

1 - آموزش مبحث اورکلاکینگ در حد خوب
2 - باز گذاشتن دست بازدید کننده برای تست
3 - تشویق بازدید کننده و کمی راهنمایی
4 - جواب دادن به سوالها ( فقط قسمت اصلی )
5 - گذاشتن قطعات روز دنیا برای تست ( مین بورد و واتر کولینگ )
6 - توضیح دادن تک تک آپشن های بایوس ( این مورد واقعا عالی بود )
7 - برخورد خوب تیم با بازدید کننده ها
8 - دکوراسیون جالب و همچنین عجیب
9 - موارد دیگری که در حال حاضر خاطرم نیست

نقاط ضعف :

1 - تیم نه چندان حرفه ای
2 - قطعات نه چندان قدرتمند
3 - دما واقعا بالای محیط و همچنین قطعات
4 - جواب ندادن به سوالهایی که کاربرهای نیمه حرفه ای می پرسیدن
5 - و موارد دیگری که در حال حاضر خاطرم نیست

بیشترین مواردی که به شخصه باهاش برخورد کردم این بود که سوالهایی که بازدید کنندگان می پرسیدن بطور صحیح جواب داده نمی شد و یا کامل نبود

تعدادی از بازدید کنندگان نیز به تمسخر تیم می پرداختن ( واژه هایی که اصلا دوست ندارم به زبان بیاورم )

نتیجه : کارشون در حد خوب بود و جای ستایش هست فقط برای دفعات بعد بهتره افراد غیر حرفه ای را در تیم راه ندهند چون باعث میشه بازده گروه رو پایین بیاورند بعلاوه تیمی هم برای پاسخ به بازدید کننده گان قرار بدهند

با تشکر امیر :give_rose:

arshavir
01-12-08, 00:55
سلام به همه بچه های خوب و حرفه ای این فروم.من یکی از همون هایی بودم که تو غرفه overclocking.ir بنا به درخواست دوست خوبم علیرضا حقدوست و امیر صالحی بر نامه داشتم.اول آز همه، از همه شما ممنونم که انقدر به مقوله اورکلاکینگ اهمیت می دید.اما بچه ها شما می گید که ما به همه بد جواب دادیم یا ناقص جواب دادیم .خوب شما اگه می دید که ما داریم ناقص یا اشتباه جواب می دیم چرا به ما تذکر ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟به خدا اگه ناراحت می شدیم.من یکی که خودم به شخصه خیلی خوشحال می شدم که از استاد هایی مثل شما اورکلاکینگ در سطح حرفه ای یاد بگیرم.من بعضی از شما ها رو می شناسم.مثل n@vid عزیز یا majid oc عزیز که تو سایت خودشون یعنی ochot.com عضو هستن.باورتون نمی شه من به سختی تونستم خودم به این نمایشگاه برسونم.اما به عشق اورکلاک که می دونم که تک تک شما عاشقه اورکلاک هستید امدم.یادتون باشه این یه حرکت نوپا هستش.ما نباید سری ازش انتقاد کنیم.درسته من مثل شما حرفه ای نیستم.....خیلی مونده به شما برسم.اما به اورکلاک علاقه دارم و الان 9 ساله که دارم آور کلاک می کنم اما به شما نمی رسم.ولی باور کنید یکم نقد شما آدم رو اذیت می کنه....می ددونید جواب دادن به 1000 نفر آدمی که 990 تاشون اصلا نمی دونن آورکلاک چیه یعنی چی؟؟؟من نیومدم رکورد بزنم اما با همون سیستم ep-35 تونستم به 4.08 برسم.البته اگر شما بودید و مثل من وقت داشتید 100% بهتر از من نتیجه می گرفتید.البته با همون سیستم نمایشی که متعلق به علیرضا بود تونستم پردازنده e8500 رو تو 5.08 پایدار کنم و رکورد super pi من تو مود 1 مگ 9.25 بود.و تا 5.5 هم تا Loop10 پیش رفتم اما سیتم کرش کرد.البته می دونم رکوردم اصلا به شما نمی رسه.ای کاش که شما جای من بودید.در کل بازم اگه از من کوتاهی دیدید معضرت میخوام.اگر دوست داشتید سری به سایت خودتون بزنید Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
01-12-08, 01:07
فكر ميكنم نظر دوستان فقط انتقاد دوستانه بود . بهتر بود مثل غرفه گرين يك جزوه به زبان ساده در اختيار كساني كه اطلاعاتي از اوركلاك ندارند داده ميشد. اين بهتر از توضيح شفاهي ناقص هست . چون به دليل مراجعه بالا دقت كار توضيح پائين مياد .

N@VID
01-12-08, 02:39
سلام :

سلامي ويژه به دوست محترم خودم جناب آقاي کشاورز .
که البته با دو آي دي عضو شده اند !

من گردنم از مو نازکتره !
کاملا با فرمايشات شما در صفحه قبل موافقم ...
من مي گم اصل موضوع تو اورکلاک در ايران همه گير شدنش هست نه اين که
چند نفر دور هم اورکلاکر بشوند و کلا ايجاد اين سايت و تايپيک هاش اين موضوع رو اثبات مي کنه !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انقدر هم هنودنه زير بقل ما نده آقاي کشاورز ... به ما ياد دادن به پيشکسوت ها بايد احترام گذاشت ...
شما که جاي خود داري ... هم پيشکسوتي هم با اخلاق .
کلا من 20 تا رفيق مثل شما و دوستانم در پي سي نتورک داشته باشم ديگه غم دنيا يادم مي ره .:11()::1. (21):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مجبورم کردي تا نقاط مثبت رو هم بنويسم :
به نظر من 2 نکته مثبت غرفه اورکلاک :

اخلاق و رفتار پرسنل اين غرفه بود که واقعا جاي تقدير داره ( شاه اخلاقشون هم آقاي کشاورز هست )
البته بگذريم که يک بار يه بنده خدايي که ما فقط روز يکشنبه ديديمش يه فحش سخت افزاري هم به ما داد !

و اين که ببخشيد خوره بازي در نياورده بودن مثل غرفه دريا که دوتا بد اصفهاني رو بزارن پشت سيستم که
انگار داشتن از جلوي نمايشگاه رد مي شدند و بهشون گفتند بياد وايسيد سر غرفه ما و مواظب باشيد
هرکي به سيستم دست زد ، بزنيدش !!!
از اين بابت هم کمال تشکر را دارم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولي اين دو مربوط به سطح اورکلاک در اين غرفه نمي شه ...
من روي نظرم نسبت به سيستم هاي تعطيل پايبندم !!!

به نظر شما کسي که مياد در غرفه اورکلاک مي ايسته ، نبايد فرق ولتاژ و ... رو بدونه !؟

من فقط نظرم روي سه نفره در غرفه شما که انگار خودشون بازديد کننده بودند تا اورکلاکر !
من عادتم ندارم ادعا کنم و هميشه در موردي که فکر مي کنم درست بلد نيستم سوال مي کنم و
متاسفانه در غرفه شما با جواب هايي روبرو شدم که داشتم اين شکلي مي شدم ! :gasp:
در آخر ما هيچ وقت راجع به هيچ موضوعي ادعا نداشته و نداريم ...
در اورکلاک هم تنها دو هدف دارم :
اگر در توانم بود ايران رو جهاني کنم ( مرگ تدريجي يک رويا ) !:1. (38):
اين حرکت رو دوست دارم و از اورکلاک بيشتر لذت مي برم تا چيزه ديگه !

به اميد روزي که ايران و ايراني اورکلاکر هاي اول جهان باشند ...

AMD>INTEL
01-12-08, 16:50
بايد همديگر رو حمايت كنيم تا پيشرفت كنيم . هميشه اتحاد بهتر از گروه هاي كوچك هست . احترام همديگر رو حفظ كنيم . هميشه اشتراك اطلاعات باعث پيشرفت هست . اين حركت تازه شروع شده بايد حمايتش كرد .كاري نشه كه شركتي مثل آواژنگ پشيمون بشه از حمايت

N@VID
01-12-08, 19:15
بايد همديگر رو حمايت كنيم تا پيشرفت كنيم . هميشه اتحاد بهتر از گروه هاي كوچك هست . احترام همديگر رو حفظ كنيم . هميشه اشتراك اطلاعات باعث پيشرفت هست . اين حركت تازه شروع شده بايد حمايتش كرد .كاري نشه كه شركتي مثل آواژنگ پشيمون بشه از حمايت

سلام :

کاملا موافقم ... آقا ما کنار کشيديم !
زنده باد آواژانگ ... :1. (21):
ما کي به آوژنگ گير داديم ؟ من به شخصه هميشه و همجا از آواژنگ و خدماتش تعريف کردم ...
در غرفه اورکلاک نمايشگاه تعدادي اورکلاکر وجود داشت که از نظر سطح دانش و اطلاعات واقعا محشر بودند . :1. (1):
کاش ما جاي اونا بوديم :give_rose:

فقط آواژنگ و اورکلاکر هاش :1. (26):

ping 127.0.0.1
01-12-08, 20:21
من این دکمه "تشکر" رو پیدا نمیکنم تا از همه برو بچه های اینجا تشکر کنم.
(شاید از این سیستم ها باشه که باید یه مدت تو فروم فعالیت کنی تا اجازه ارسال تشکر بهت داده بشه)
به هرحال نکات مثبت که فرمودید ... مرسی، لطف دارید. انشاالله بتونیم بهتر از این در خدمتتون باشیم

در مورد نکات منفی...

خب میگن حرف حساب جواب نداره همینه دیگه!!
در مورد قطعات و کولینگ بهتره حرفی نزم:whistle:
در مورد بروشور یا کاتالوگ موافقم. باید یه چیز مناسب تهیه میشد و البته به تعداد کافی تا مشکلاتی که دوستان گفتن پیش نیاد. یه بروشوری بود اما اصلا معلوم نبود کجاست تا ما بدیم دست ملت!

راستی، یه توضیح کوچولو هم بدم:
مجید کشاورز که از برو بچه های گل سایت ما هست و تو نمایشگاه هم با نیتروژن مایع اورکلاک کرد در اینجا و هر جایه دیگه با arshavir شناخته میشه
بنده حقیر هم که با نوید جان مصاحبه کردم آرش هستم که با 127.0.0.1 Ping شناخته میشم

بازم از انتقاداتتون ممنون.

arshavir
01-12-08, 20:30
سلام به همه دوستان خوبم تو این فروم اولا نوید جان خیلی به من محبت داری .بذارید یه چیز رو برای همه دوستان روشن کنم.بچه ها روز 2 شنبه که من داشتم از نمایشگاه می رفتم بد جور دپرس بودم چون داشتم از آورکلاک و بچه های عاشق آورکلاک دور می شدم.دوم :شما می دونید هدف از این غرفه چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هدف فقط آشنایی افراد مختلف با مبحث آورکلاکینگ بود.نه ثبت رکورد ..نه کل کل ....نه ادعا کردن......یادتون باشه همون سیستم های به اصطلاح تعطیل همون سیستمی بود که من و بقیه دوستان تو مسابقات امسال با هم رقابت کردیم.فقط اونجا پردازندش مدل e6550 بود و گرافیکش هم اگر اشتباه نکنم geforce 8400 .s بچه ها می دونم همتون استادید اما بچه ها می دونید هنر یه آورکلاکر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که با قطعاتی که به هش می دن بتونه بهترین نتیجه رو بگیره....می دونید رکور e2200 تو جهان چیه ؟؟؟4.7 اونم با سیستمی که همتون می دونید از بهترین component ها تشکیل شده.اما ما با یه سیستم معمولی به 4.08 رسوندیم.به نظر شما این خیلی افتضاحه؟؟؟؟؟؟؟
سوم:بچه ها از این سه تا غرفه کدوم غرفه گزاشت تا بازدید کننده ها به طور کاملا راحت با سیستم آور کنن؟؟؟؟؟؟نمونش هم که دیدید 2 تا از مادربورد ها سوخت اونم به خاطر آورولتاز تمامی مسیر ها!!!!!!!!!!!بچه های خوب فروم من نه از گیگابایت نه از آواژنگ یک ریال پول گرفتم و نه حمایت شدم.اما می دونم که یکی از سه تا مادر برد برتر دنیا گیگابایت هستش...دلیل هم دارم یه سر به انجمن های تخصصی انگلیس زبان معروف آورکلاکینگ تو دنیا سر بزنید.ببینید که کاربران اون سایت ها بیشتر از چه مادر بردهای استفاده می کنن.....Ok.من خودم اَسوس باز تیرم که تا حالا به غیر از اَسوس مادر بردی نداشتم چه زمانی که k7m داشتم چه الان که striker II extreme دارم.اما من به نظر همه شما احترام می زارم.
بچه یه چیز هم در مورد بچه های تو غرفه بگم.سامان،بهزاد،رضا،حامد... ..بچه ها اینا کسایی بودن که خیلی تلاش کردن تا این غرفه برپا بشه.بچه ها آواژنگ زیاد با برپا شدن این غرفه موافق نبود اما با تلاش این چهار نفر این غرفه به پا شد.حالا درسته در مورد کساییکه به بچه های آورکلاکینگ خدمت کردن اینطوری انتقاد کنیم.....فقط من و امیر و علیرضا تو غرفه تجربه مسابقه و آورکلاکینگ در سطح متوسط رو داشتیم.البته بهزاد هم جزو تیم اعزامی به تایوان بود ....همونی که با من ران ln2 داشت.
درکل معذرت میخوام اگه با حرفام ناراحتتون کردم.انشاا... تو سال آینده با هم یه رقابت سالم داشته باشیم.اونم تو نهایت دوستی

ALIRE7A
01-12-08, 21:40
با سلام به دوستان

خوب باید بگم من شما رو کاملا درک میکنم چون خودم توی نمایشگاه بودم البته توی غرفه گرین بودم ولی میدونم تقریبا چه مشکلاتی شما داشتین من خودم آموزش ساخت کیس دست ساز میدادم که البته استقبال خوبی نداشت در واقع تا کسی میومد و میفهمید که باید هزینه کنه یهو میگفت بیخیال کی کیس میسازه یا اگر توضیح نمیدادم افرادی که کیس رو میدیدن میگفتن مگه میشه این رو توی ایران ساخت :1. (27):. در هر حال شما بالاخره بازدید کننده بیشتری داشتین و البته مورد انتقاد
من خودم رو میگم تا قبل از اینکه بیام غرفه شما و با سیستم کلنجار برم هیچی از اوور نمیدونستم در واقع جرات این کار رو نداشتم ولی وقتی شما این امکان رو دادین که بتونم این تجربه رو داشته باشم ( که واقعا ازتون تشکر میکنم و خسته نباشید بهتون میگم ) دیگه این جرات رو پیدا کردم طوری که تا از نمایشگاه اومدم خونه سیستم خودم رو اوور کردم البته رم رو :1. (5):

من خودم به شخصه کار شما رو ستایش میکنم چون شما این راه رو باز کردین و مطمئنا این راه ادامه پیدا خواهد کرد حتی اگر سطح این کار پائین بوده باشه مهمه اینه که شما وقت خودتون رو گزاشتین برای این کار

در ضمن اسم من علیرضا هست و شما با بنده هم صحبت کردین و در سایت خودتون قرار دادین امیدوارم که بنده رو شناخته باشین

با تشکر فراوان از شما دوستان گرامی و امیدوارم در تمامی زندگی موفق باشید

N@VID
01-12-08, 22:06
سلام :
ببينيد من الان بعد از خوندن دوتا پست بالا اين شکلي شدم : :1. (4)::1. (4)::1. (4):
ما نوکر همه بروبچ اورکلاکر ايران هم هستيم ...
بلاخره ما با آقا مجيد گل هم کلام شديم يا آرش عزيز ؟
پاک قاطي کردم ! يک عکس بزاري بد نيست !!! :11():
گذاشتيد سر کار مارو ها ! :1. (38):
-----------------------------------------------------------------------------------------
من با نظرات دوستان کاملا موافقم و دارم يواش يواش ديدگاهم رو عوض مي کنم .
نظر من هم همينه که همه با هم اورکلاک ! نه من براي خودم و تو براي خودت اورکلاک !
مي گم از اونجايي که استعداد تو ايران زياده بايد اورکلاک رو به همه شناسوند و اون وقت
منتظر رکورد هاي باورنکردني باشيم .
من به خيلي ها تو غرفه شما بعد از تفهيم اورکلاک آدرس سايت خودمون رو دادم و
گفتم براي يادگيري اورکلاک مي تونيد سري به اين سايت بزنيد ...
من هيچ زمان در جلوي کساني که حتي فکر مي کردن غرفه شما داره کولينگ آبي رو نمايش مي ده ،
ادعايي نکردم که از اورکلاک چيزي مي دونم و در کمال صبر هر آن چه داشتم و در توانم بود و بلد بودم
رو به رايگان در اختيار ديگران قرار مي دادم اين رو هم فقط بخاطر تشکر از خدا کردم که حداقل زکات
اون دوتا چيزي که بياري همين مردم ياد گرفته بودم رو داده باشم ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باز هم مي گم منظور من در موضوع اينکاره نبودن فقط دو الي سه نفر هستند که عجيب پيگيرم
ببينم کي بودند که من رو انقدر شاکي کردند و من مجبور شدم اونجوري پست بزنم .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
براي بار دهم مي گم : به ما ياد دادن به پيشکسوت ها احترام بزاريم = ( علي رضا + آرش + مجيد گل )
در کل اگر ما جايي حرفي زديم که به تيم اورکلاک نمايشگاه برخورد ، همين جا عذر مي خواهم ...
در آخر هم ما کي باشيم با شما اورکلاکر هاي حرفه اي رقابت کنيم . :1. (28):
هرچي باشه شما چند ساله اورکلاکري و ما !؟!؟! :give_rose:

*********** ايراني و اورکلاک و سال 2009 *********

arshavir
01-12-08, 22:35
علیرضا و نوید عزیز از بچه های گل آورکلاک.انقدر من رو شرمنده نکنید.علیرضا جان خیلی خوشحالم که باعث شدم ترست از آورکلاک بریزه.....من وظیفه خودم رو انجام دادم...خیلی گلی
نوید جان یادم گفتی به من که رکورد e2180 رو تو ایران زدی ......گفتی 3.8 و تو hwbot.org هم ثبتش کردی.می دونی چه حسی به من دست داد وقتی اینو گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟از شادی تو پوست خودم نمی گنجیدم.چون یه ایرانیو دیدم که رکورد خوبیو ثبت کرده و تونسته رتبه ایران رو بالا ببره...اما در مورد بچه ها ؟؟من که تو پست قبلی گفتم اونا کی بودن........راستی بچه من از یک چیز این فروم خیلی ناراحتم.دیدم که عکس یکی از بچه های غرفه رو زدبد و گفتید که این همونیه که اشتباه جواب داد.ایشون یکی از دوستان عزیز من هستند که نفر اول دور اول مسابقه امسال بودن.بچه ها ما که علامه دهر نیستیم.همتون قبول دارید که انسان اشتباه می کنه؟؟؟؟؟خوب دوست من هم خیلی خسته شد بود چون از صبح اونجا بوده و به سوالات جواب می داده.نویدمی دونه کیو می گم.بچه ها اگر کسی اشتباه کرد سعی نکنید تخریبش کنید بلکه کمک کنید تا اشتباهش رو رفع کنه.بچه ها احتمال 95% این آخرین پست من تو این سایته.چون باید مطلب آماده کنم و تو سایت ochot.com بزارم تا کساییکه علاقه مندن بتونن از مطالبم استفاده کنن.واقعا وقتم کمه 14 ساعت کار می کنم و 4 ساعت واسه ترجمه و توسعه سایت وقت می زارم.در ضمن نوید جان آرش خبرنگار افتخاری سایت ochot.com هستش.می خوام بدونم کدوم سایت یا خبر گذاری مثل آرش عملکردش(در زمینه آورکلاکینگ)....در کل از همتون می خوام تو ochot.com فعالیت کنید چون این سایت اولین و تنها ترین سایت تخصصی آورکلاکینگ تو ایرانه که با کمک اساتیدی مثل شما باید راه بیفته....البته گفتم تخصصی منظورم این بود که فقط به مقوله آورکلاکینگ می پردازه...بازم از همتون تشکر می کنم.تمام:give_rose::1. (10)::merci::1. (6):

Xtreme
01-12-08, 22:39
پسر عجب بحثی شده ! :دی

( این پست اسپم می باشد )

N@VID
01-12-08, 22:45
علیرضا و نوید عزیز از بچه های گل آورکلاک.انقدر من رو شرمنده نکنید.علیرضا جان خیلی خوشحالم که باعث شدم ترست از آورکلاک بریزه.....من وظیفه خودم رو انجام دادم...خیلی گلی
نوید جان یادم گفتی به من که رکورد e2180 رو تو ایران زدی ......گفتی 3.8 و تو hwbot.org هم ثبتش کردی.می دونی چه حسی به من دست داد وقتی اینو گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟از شادی تو پوست خودم نمی گنجیدم.چون یه ایرانیو دیدم که رکورد خوبیو ثبت کرده و تونسته رتبه ایران رو بالا ببره...اما در مورد بچه ها ؟؟من که تو پست قبلی گفتم اونا کی بودن........بچه ها احتمال 95% این آخرین پست من تو این سایت.چون باید مطلب آماده کنم و تو سایت ochot.com بزارم تا کساییکه علاقه مندن بتونن از مطالبم استفاده کنن.واقعا وقتم کمه 14 ساعت کار می کنم و 4 ساعت واسه ترجمه و توسعه سایت وقت می زارم.در ضمن نوید جان آرش خبرنگار افتخاری سایت ochot.com هستش.می خوام بدونم کدوم سایت یا خبر گذاری مثل آرش عملکردش(در زمینه آورکلاکینگ)....در کل از همتون می خوام تو ochot.com فعالیت کنید چون این سایت اولین و تنها ترین سایت تخصصی آورکلاکینگ تو ایرانه که با کمک اساتیدی مثل شما باید راه بیفته....البته گفتم تخصصی منظورم این بود که فقط به مقوله آورکلاکینگ می پردازه...بازم از همتون تشکر می کنم.تمام:give_rose::1. (10)::merci::1. (6):

سلام :

احتمالا اون امير بود که رکورد 2180 رو زده ... من نبودم . من رکوردم تو امضام هست و قابل مشاهده .
بد نيست براي رفع سوء تفاهم دو تا عکس بزاريد ! عکس ما که تو سات هست و مي تونيد مشاهده کنيد .
يکبار هم تونستم نام ايران رو براي چندين ساعت نفر اول جهان تو سوپر پاي 32 مگ کنم ! :1. (38)::cry:( شوخي )
با آروزي موفقيت براي شما دوست گرامي ...
--------------------------------------
در راستاي حمايت از آواژنگ : Only the registered members can see the link

Labyrinth
01-12-08, 23:00
این دوتا عکس از غرفه اورکلاک ( اگر میگذاشتم تو سایت آواژنگ شاید یک چیزی می شدیم :دی )

از دوستان درخواست دارم تک تک معرفی کنن ( این دو تا کی هستن ) :1. (38):

arshavir
01-12-08, 23:06
نوید جان من که تو ochot.com بهت گفتم مشکلم چیه....یادته...او عکس ها علیرضا حقدوست تی شرت مشکی -حامد و رضا

Labyrinth
01-12-08, 23:10
یادم گفتی به من که رکورد e2180 رو تو ایران زدی ...... گفتی 3.8 و تو Hwbot.org هم ثبتش کردی

اون نوید نبود من بودم :1. (38): 3.8 هم نبود 3.9 بود با مین P5K-E :1. (38):

میتونید برید اینجا (Only the registered members can see the link) ببینید

البته هرچند من و نوید نداریم :1. (38): ولی نوید حای خود داره و ما جای خود :wink:

من رو توی فرم ها میتونید با این نام ها پیدا کنی ( قابل توجه همه )

iMpassiveX ، Destiny OR + DestinyX ، Micron OR Micronx OE XMicron OR Sli7P OR Sli7PX OR ZeroX و .... :1. (38):

arshavir
01-12-08, 23:18
ok خوشبختم.می بخشی که اشتباه گرفتم انشا ا... که همینطور به موفقیتت ادامه بدی.bye

N@VID
01-12-08, 23:40
سلام :

علي رضا حق دوست رو که بهتر از خودم مي شناسم !
من مي گم از خودت عکس بزار و مجيد ...

Olesius
02-12-08, 00:11
منم سلام دارم به آقای کشاورز استاد عزیز...

واقعا باعث خوشحالیه که اساتیدی چون شما و آقای حقدوست و همین طور آقا آرش عزیز رو بین خودمون می بینیم... امیدوارم بتونیم در محضر شما شاگردی کنیم...:11():

با کسب اجازه از اساتید تیم (ش.س.ا) که من به جای اونا جسارت می کنم...!

راستش نمی دونم تا چه حد با تیم شهر سخت افزار آشنایی دارین... البته قصد ریا ندارم و ما هنوز در محضر شما بزرگان کوچیکتر از اونیم که حرفی بزنیم...
فقط غرض این بود اشاره کنم به حرکت منسجمی که بین دوستان در این فروم شکل گرفته و تونستیم تیمی رو تشکیل بدیم و در سایت Hwbot بتونیم تنها تیم ایرانی باشیم که در رتبه های بالا قرار داره...
الان تیم شهر سخت افزار با 132.1 امتیاز در مکان 124 ایستاده که همراه با دوستان قصد داریم خودمون رو به جمع 100 تیم برتر برسونیم...

امیدواریم با وجود اساتیدی چون شما و آقای حقدوست و آقا آرش عزیز این حرکت نو و جدید رو تداوم ببخشیم و بتونیم به عنوان یک تیم ایرانی باعث برافراشته شدن پرچم ایران بر قله های موفقیت باشیم...:give_rose:

اطلاعات بیشتر راجع به تیم رو می تونین در این تاپیک ملاحظه کنید...

و دیگر نتایجی که دوستان کسب کردن و ثبت کردن در Hbowt (رکورد های خوبی هم دیده می شه در بینشون...!)

Wprime

SupeiPi

3D mark

و البته نتایج اورکلاک cpu دوستان که می تونه جالب باشه...

در آخر بازم از دوستان و بزرگان می خوام که جسارت منو ببخشن... نیت عرض ارادت به استاد عزیز آقای کشاورز بود...

ایرانی واقعا هر کجا که باشه قلبش واسه ایران می تپه...!

با سپاس...:11():

N@VID
02-12-08, 01:06
سلام :
ترکوندي !

Olesius
02-12-08, 01:14
سلام :
ترکوندي !

سلام آقا نوید عزیز...

جان...........؟؟؟؟ راستش نگرفتم...!! یه خورده کجه راهنمایی می کنی؟!!:1. (38):

N@VID
02-12-08, 01:33
سلام :

خيلي فلسفي و سطح بالا پست زدي ...
بيشتر از همه هم با اون تيکه آبي رنگت حال کردم !
دستت در نکونه .:11():
راستي اسم آرش عزيز رو از پستت جا انداختي .

Olesius
02-12-08, 01:47
سلام :

خيلي فلسفي و سطح بالا پست زدي ...
بيشتر از همه هم با اون تيکه آبي رنگت حال کردم !
دستت در نکونه .:11():
راستي اسم آرش عزيز رو از پستت جا انداختي .

خیلی سطح بالا حرف زدم...؟؟؟ نمی دونم شاید جو گرفت...

ولی خداییش این فروم این بچه ها همشون تک هستن...:11()::11()::11():

جایی رو سراغ داری این قدر همه با هم صمیمی و راحت باشن...؟؟؟؟
انگار که چند ساله همه با هم دوستن...

تیم شهر سخت افزار هم همین طور... خداییش جز بچه های خودمون تا حالا چند بار پرچم ایران رو دیدی...؟؟؟؟؟؟

شرمنده آقا آرش هم شدیم... سعی می کنم اصلاح کنم... متوجه نشدم!!

N@VID
02-12-08, 01:54
سلام :
واقعا اين صميميت در سايت و تيم هست که من رو پاگير کرده .
من قبلا توي يک انجمن خودرو عضو بودم و يک بار نوشتم بچه ها بياييد با هم فلان کار رو انجام بديم .
هر کي رسيد يه چيزي بار ما کرد که بچه خودتي فلان فلان شده !!!
اين الکامپ هم در صميميت هر چه بيشتر دوستان تاثير بسياري داشت ...

Olesius
02-12-08, 02:11
یه جمله می خوام بگم راجع به این فروم و دوستان عزیزم...

این جا هستیم برای با هم بودن... برای هم بودن... کنار هم بودن... بی ریا بودن... خاکی بودن... دست همدیگرو گرفتن... با هم بالا رفتن... و به اوج رسیدن...

قدر همدیگرو بدونیم که این روزا می گذرن و تنها خاطرات باقی می مونن... :11():

با سپاس...
علی (Olesius)

Mahdi_Moosavi
02-12-08, 02:51
آقایون عزیز بحث رو عوض کنید لطفآ ! خیلی احساساتونه شد ! Only the registered members can see the link ( :1. (38): )

من شنیدم که نوید می خواد هویجوری ، بچه ها تیم رو شام بده ! حقیقت داری دیگه ؟! Only the registered members can see the link

Olesius
02-12-08, 03:06
صبح بخیر آقا مهدی عزیز...

نمی دونم چرا امروز رو احساسات قدم ور می دارم...!!! باید منو کاربر فعال انجمن ادبیات می کردین...!!!! :1. (38):

شام رو خبر ندارم شاید بعدا تصمیم گرفته!! ولی واسه عید همه دوستان رو دعوت کرده خونه شون... :3925:

واسه سورپرایز کردن دوستان هم گفته به هر نفر یه cpu p4 هدیه میده...!!!!!!! :1. (38):

حالا این احتمال وجود داره یه مسابقه اورکلاک هم تو خونه ترتیب بده و به نفر اول یه سیستم توپ جایزه بده...!!!!! از همون core i7 ها... :1~@$S (8):

Labyrinth
02-12-08, 09:03
اگر تایید شد بگید تا تاپیکش رو هم بزنیم :1. (38):

درصورت مشاهده این متن از خواندن آن بپرهیزید

N@VID
02-12-08, 14:41
سلام :

بخدا ما بچه پايين شهريم و از اين ول خرجي ها بلد نيستم !
ولي تو مراممون جون دادن براي رفيق رو داريم ...
بعد از عيد اگر يک جا جمع بشيم ، من شام رو مي دم . البته صبحانه خوب بخوريد .
جلوي درب رستوران گيت مي زارم تا کسي با قابلمه نياد تو و با ظرف يک بار مصرف خارج نشه !
همين جوري هم شام مي دم ! چون براي رفيقاني که چيزي به تو ياد بدهند بايد جون بدي ، شام که جاي خود ...

مورد مسابقه و سيستم و پردازنده core i7 بشدت تکذيب مي شه !

asalehi
03-12-08, 10:36
سلام به همه بچه های خوب این سایت و این فروم،
من امیر صالحی هستم که تو غرفه اورکلاک هم بودم و تمام سعی ام رو کردم که با کمک دوستان بتونیم در حد خودمون ( که خیلی خیلی پایین تر از برو بچ گل و حرفه ای این سایته ) به کسایی که اصلا نمی دونستن که اورکلاک چیه، این مبحث داغ و پر از هیجان رو معرفی کنیم. خوشحال میشم که اگر ما تو کارمون اشتباهی مرتکب شدیم دوستای خوبی مثل شما کمک کنند تا ما اشتباهاتمون رو تصحیح کنیم.
و اما در مورد من، علیرضا حقدوست، مجید کشاورز، آرش صالحین، حامد معتمدپور و تمامی کسانی که با ما تو غرفه بودند بگم که هیچکدوم ادعایی نداریم و هنوز تو کلاس اول اورکلاک نشستیم و داریم یاد میگیریم. از بچه های خوب آواژنگ که با وجود مخالفتهایی خیلی زحمت کشیدند که همچین غرفه ای مختص اورکلاک برای بار اول تو ایران برپا بشه و به طور رسمی اسمی از ایران تو مسابقاتی که در سطح دنیا برگزار شد، برده بشه واقعا ممنونم.
خیلی هم خوشحالم که این فروم باعث شد که دوستای خیلی خوب و حرفه ای رو پیدا کنیم و بتونیم ازشون در آینده اورکلاک رو بهتر یاد بگیریم و همه با هم یک تیم بشیم و در نهایت با یک نام یعنی ایران در دنیا رکورد ها رو قل و قم کنیم.
به امید موفقیتهای بیشتر در کنار هم

AMD>INTEL
03-12-08, 14:38
اميرجان خوش اومدي . من اميد هستم شايد منو يادت بياد . تو مسابقه هم بودم . حركتي رو كه شروع شده بعد از مدت ها بايد حفظش كرد . تاسيس يك كلوب اور كلاك و برگذاري ميتينگ هائي با حضور دوستان ميتونه باعث پيشرفت دوستان بشه . به اشتراكگذاشتن تجربيات مثل دوستان و تيم هاي خارجي باعث ميشه نقاط ضعف و مشكلاتي كه 100% تو روال يك پروژه اوركلاك پيش مياد رو مرتفع كنه .

ALIRE7A
29-12-08, 21:26
با سلام

اینم یک سری از عکسهای نمایشگاه پس از یک ماه

چایی با طعم نیتروژن

و اما مهمترین عکس که شهریار کاملا در جریان هست ( یعنی تمامی افراد عکس رو میشناسه ) برو بچه های دریا کامپیوتر که برای اوورکلاک اومده بودن .

با تشکر

N@VID
29-12-08, 23:32
سلام :

آقا من يک نکته اي رو مي خوام در اينجا اعتراف کنم !

مهمترين نقطه تمايز تيم اورکلاک آواژنگ با تيم اورکلاک دريا اين بود که واقعا رابطه در تيم آواژنگ دوستانه و صميمي
بود و اين رو من بار ها حس کردم ولي در غرفه دريا ، انگار دوتا روبات گذاشته بودند پاي سيستم !!! :1. (38):
نه حرف مي زدند و نه حرکتي مي کردند ! سوال هم که جواب نمي دادند !!! :1. (28):
توي عکس آخري به خودم گفتم حيفه حقدوست ! :11():
فقط دوست دارم اون عينکي رو گير بيارم ! :1. (1):

راستي علي جان خيلي زود اقدام کردي ؛ مي زاشتي الکامپ بعدي ! :11()::1. (38):

AMD>INTEL
30-12-08, 02:41
نويد جان حسابي fanboy آواژنگ شدي .

ALIRE7A
30-12-08, 09:07
راستي علي جان خيلي زود اقدام کردي ؛ مي زاشتي الکامپ بعدي !

این عکسها رو عمرانی گذاشته توی سخت افزار که من هم کپ کشیدم اینجا

ALIRE7A
31-12-08, 22:56

خودتون فکر کنید کیست

Mahdi_Moosavi
31-12-08, 23:02

خودتون فکر کنید کیست

آقا بگیم ، جایزه میدین ؟! :1. (38):

ALIRE7A
31-12-08, 23:30
نه مهدی جان
شما قبول نیستی

Labyrinth
01-01-09, 08:27
من بگم چی ؟ ( من اصلا به عمرم ندیدمش :1. (38):)

N@VID
01-01-09, 16:20
سلام :

بابا بنده خدا کلي خواهش کرده عکسش رو آپلود نکنيم !

آقا اول اسمش M نيست ! دوم اسمش A نيست ! سوم اسمش J نيست ! چهارم اسمش I نيست ! پنجم اسمش D نيست !

عمرا کسي بتونه حدس بزنه اين چه شخصيتي هست !!!
من هم که اصلا راهنمايي نکردم ! :1. (38):

N@VID
01-01-09, 16:24

Shahryar
01-01-09, 17:52
سلام :

آقا من يک نکته اي رو مي خوام در اينجا اعتراف کنم !

مهمترين نقطه تمايز تيم اورکلاک آواژنگ با تيم اورکلاک دريا اين بود که واقعا رابطه در تيم آواژنگ دوستانه و صميمي
بود و اين رو من بار ها حس کردم ولي در غرفه دريا ، انگار دوتا روبات گذاشته بودند پاي سيستم !!! :1. (38):
نه حرف مي زدند و نه حرکتي مي کردند ! سوال هم که جواب نمي دادند !!! :1. (28):
توي عکس آخري به خودم گفتم حيفه حقدوست ! :11():
فقط دوست دارم اون عينکي رو گير بيارم ! :1. (1):

راستي علي جان خيلي زود اقدام کردي ؛ مي زاشتي الکامپ بعدي ! :11()::1. (38):

نوید جان داشتم این تاپیک را میدیدیم به حرفی بر خوردم که واقعا انصاف نیست ! چند روز پیش رفته بودم دریا کامپیوتر گله داشتند از شما نوید جان ...

بچه های دریا اصلا این طوری که میگید نیستند یعنی نه توی الکامپ هیچ جای دیگه هم این جوری نیستند . اگه اشتباه نکنم توی همین الکامپ مجید جان صحبت کردند باهاشون و با دست خودشون هم نیتروژن ریختند ! اون وقت کدوم ربات نیتروژن میده بریزید !؟

در کل عزیزانی که در نمایشگاه شرکت داشتند این موضوعات میخونند جالب نیست وقتی این عزیزان زحمت کشیدند حداقل برای چندین روزی که بازدید کننده ها میرفتند نیتروژن آماده کرده اند ، اورکلاک کردند و ... این جوری پشت سرشون صحبت کنیم . :love:

N@VID
01-01-09, 22:19
سلام

من هم منظوري نداشتم و قصد بي احترامي به اون عزيزان رو ندارم
شايد ما بي موقع رفتيم سراغشون و حوصله نداشتند

راستي ما انقدر که آواژنگي هستيم انقدر هم دريايي و کولر مستري هستيم

خلاصه اگر جايي بي احترامي به ايشان شده ، عذر مي خواهم

با تشکر