ورود

مشاهده نسخه کامل : ویندوزم به سرویس پک 3 اپدیت شده چه جوری نگهش دارم

SOHR@B
31-10-08, 20:41
سلام دوستان
امروز سیستمم اتوماتیک به یرویس پک 3 اپدیت شد این اپدیت رو واسه بعدا که دوباره ویندوز عوض کردم چه جوری نگه دارم که دوباره نیاز به اپ نداسته باشه

mehdi_s82
01-11-08, 00:07
سلام دوستان
امروز سیستمم اتوماتیک به یرویس پک 3 اپدیت شد این اپدیت رو واسه بعدا که دوباره ویندوز عوض کردم چه جوری نگه دارم که دوباره نیاز به اپ نداسته باشه
ویندوز اوریجیناله ؟
اگه اینطوره که باید بک آپ بگیری ازش که به 1001 روش میشه مثلا با خود ویندوز با نورتن گوست با نرو با . . . .
اگر هم نیست که میتونی سی دی شو بگیری 1000 تومن!

SOHR@B
01-11-08, 11:52
عزیز من اگه ویندوزم اورجینال نبود که خل نبودم بخوام اپدیتشو نگه دارم

Labyrinth
01-11-08, 12:28
یک راه نسبتا ساده : محتویات پوشه دانلود در مسیر زیر رو کپی کنید بعد که ویندوز نصب کردید دوباره سرجاش کپی کنید بعد به اینترنت وصل بشید تاچک بشه و درصورت سالم بودن نصب بشه :wink:

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution

SOHR@B
01-11-08, 18:44
درسته دوست من ولی یه مشکل کو چولو هست ویندوز نمیتونه فایلیایی رو که در حال استفاده هستن رو کپی کنه:(

mehdi_s82
01-11-08, 19:09
درسته دوست من ولی یه مشکل کو چولو هست ویندوز نمیتونه فایلیایی رو که در حال استفاده هستن رو کپی کنه:(
خوب یه سیستم دیگه پیدا کن و هاردو وصل کن بهش و هرچی میخوای ازش بردار !
ولی چرا از برنامه های بک آپ کمک نمیگیری ؟ البته من زیاد وارد نیستم ولی احتمالا" که میشه!

Surpriser
02-11-08, 15:26
سلام.درسته در حالت نرمال این فایلها در حال استفادن.باید در حالت سیف مود کپی کنی.

N@VID
03-11-08, 00:30
سلام :

کل اين آپ ديت ها رو بيا من رايگان روي يک CD بهت بدم ...
اگر خواستي سرويس پک 3 رو بهت بدم ...

SOHR@B
04-11-08, 16:16
ممنون نوید جان
من واسه اطلاع پرسیدم وگرنه هر وقت وین نصب میکنم چون ای دی اس ال دارم سری دوباره اپ میشه فقط میخواستم بودنم راهی وایه نگه داشتنش هست یا نه؟