ورود

مشاهده نسخه کامل : ***آموزش کرک نرم افزار***

Surpriser
25-10-08, 12:57
سلام بچه ها.با موافقت آقا شهریار تصمیم گرفتم که یه تایپک در زمینه آموزش کرک نرمافزار باز کنم.خوب اول از همه منظور از کرک چیه؟خوب همه ما میدونیم که کرک 99% از نرمافزار ها تو اینترنت پره پس چرا خودمون رو خسته کنیم؟!! خوب در چند صورت میشه بیان کرد:
1)اگر برنامه نویس باشید تا روشهای کرک رو به خوبی یاد نگیرید هیچ وقت نمیتونید کار کرکر رو سخت کنید.

2)اگر برنامه نویس هم نباشید این کار هم لذت داره هم دیدگاهتون به نرم افزار ها عوض میشه و ... .

اینو بدونید که هیچ برنامه ای کرک نشدنی نیست.

خوب من از خیلی مبتدی شروع میکنم که شما هم همراه بشید.

Surpriser
25-10-08, 13:02
آشنایی با کرک با روش اول(روش معکوس شرط)

فرض کنید یه برنامه ای دارید که تا پسورد درست رو بهش ندین نمیزاره وارد برنامه بشین که دستورش اینتور میشه:

اگر پسورد = 123456 بود وارد برنامه شو

وگرنه پیغام خطا بده.

که به زبان vb میشه:

If text1.text = 12345 then

Frmmain.show

Else

Msgbox “Error”

End if

برای اینکه برنامه رو کرک کنیم باید اونو به زبان اسمبلی ترجمه کنید که اینکار رو به نرم افزار هایی مثل ollydbg و... میسپاریم.خوب پس نتیجه میگیریم که باید با زبان اسمبلی آشنایی خیلی مختصری داشته باشیم که من مواردی که لازمه رو میگم.

JNZ یا همون JNE رو انجام میده : که معدل انگلیسیش میشه Jump if not enquel که بپر اگر برابر نبود که معمولا برای چک کردن سریال وارد شده استفاده میشه که مثلا اگر سریال وارد شده برابر با سریال درست نبود بپره به سوی پیغام خطا که مثلا بگه :you have entered wrong serial.

بهش شرط هم میگن.

Je: که میشه jump enquel که دقیقا برعکس jne عمل میکنه و میشه بپر اگر برابر بود.بهش شرط هم میگن.

Call: که تابع خاصی رو صدا میکنه.

MOV: که متغییر خاصی رو با مقدار مشخصی پر میکنه.

خوب کاری که ما در اینجا میکنیم تعویض شرط jne به je هست.یعنی اگر پسورد اشتباه بود وارد نرمافزار شو و اگر درست بود پیغام خطا بده!

بقیشو جلسه های بعد میگم.

خوب اگر تا اینجا مشکلی دارید بگید تا برطرف شه و بریم سر اصل مطلب.البته اگر کامل نفهمیدید نگران نباشید چون در ادامه کار میفهمید.

در پست بعد لینک برنامه های مورد نیاز و چند تا PDF میزارم تا کار رو کم کم از برنامه های ساده تا پیچیده شروع کنیم.

نظرتون رو در مورد مطالب بالا هم بگید.

Labyrinth
25-10-08, 13:52
واقعا کار جالبیه :great: واقعا باید به شما آفرین گفت من هم سعی میکنم چیزهایی که میدونم رو در این تاپیک ارایه بدم به امید موفقیت همه

:give_rose:

Surpriser
25-10-08, 15:33
اینم یه آموزش خیلی خوب که به صورت PDF گذاشته شده.البته نویسندش من نیستم ها!اشتباه نگیرید.راستی کسی تبدیل ورد به پی دی اف داره؟

دانلود مقاله همراه با برنامه هدف(همون پیوست پایینه) (Only the registered members can see the link)

دانلود ابزار مورد نیاز (Only the registered members can see the link)

Surpriser
25-10-08, 15:47
بچه ها اینا هم لازم میشه.بد نیست توی تکستی چیزی .. سیو کنید
البته اینم از منبه بالا کار دوستم lord viper.(شاید خودشم کپی پیست کرده باشه نمیدونم!!!)

اینها فقط یه سری دستورات ساده هستند که برای انجام کرک دونستنشون لازمه

Push ذخیره کردن یه ثبات رجیستری بعنوان مثال push eax میاد مقدار موجود در ثبات eax رو ذخیره میکنه
pop بازیابی کردن بعنوان مثال pop eax میاد مقدار موجود در ثبات رجیستری eax رو بازیابی میکنه و دوباره اونو برمیگردونه
mov کپی کردن فایل مبدا در فایل مقصد بعنوان مثال mov eax,esp ، این دستور مقدار esp رو در ثبات eax کپی میکنه
TEST مقایسه صورت میگیره بعنوان مثال test al,al میاد مقادیر al و al رو با هم مقایسه و یا تست میکنه
cmp اینم تقریباً کار دستور test رو انجام میده مثلاً cmp al , bl میاد مقادیر al و bl رو با هم تست میکنه

دستورات پرشی و همچنین پرشی شرطی رو هم باید بدونی
JE پرش در صورت صحیح بودن
JNE , JNZ
هر دو تای این دستور ها پرش در صورت نادرست بودن
JMP پرش بدون هیچ گونه شرط یعنی وقتی برنامه به این دستور برسه به طور اتوماتیک پرش رو انجام میده
NOP به معنای هیچی و با نوشتن این دستور برنامه هیچ عملی رو انجام نمیده
XOR این دستور هم به معنای هیچی و کار NOP رو انجام میده مثلاً XOR AL , AL

JE: پرش در صورت تساوی JNE : پرش در صورت عدم تساوی JZ : پرش در صورتی که فلگ خصا برابر صفر باشد JNZ : پرش در صورتی که فلگ خصا مقدار دهی شده باشد (غیر از صفر باشد) JA : پرش اگر مقدار بزرگتر باشد JB : پرش اگر مقدار کوچکتر باشد JBE : پرش اگر مقدار کوچکتر یا مساوی بود JAE : پرش اگر مقدار بزرگتر یا مساوی باشد JNS : پرش اگر مقدار مثبت باشد JS : پرش اگر منفی باشد NOP : برای اینکه کاری انجام نشه از این دستور استفاده میشه

چند تا از کدهای اصلی :
Call : برای صدا زدن یک تابع - مثل :
Call 004032DD که این یعنی به تابع توی خط 004042DD برو
JMP : که مخفف Jump به معنای پرش هست که به یه خط پرش میکنه - مثل :
JMP 0095ED29 : که این یعنی پرش کن به خط 0095ED29
MOV : که یه دستور برای ریختن چیزی توی یک متغیر ها و ... هست - مثل :
MOV EAX,1 : یعنی 1 رو بریز توی EAX
CMP : برای مقایسه کردن هست - مثل : CMP EDI,8 : یعنی مقایسه کن که مقدار EDI هشت هست یا نه - معمولا بعد CMP یع دستور شرطی هست مثلا CMP EDI,8 JE 004042DD یعنی اگر درست بود و EID برابر با 8 بود پرش کن به خط 004042DD و اگر درست نباشه ادامه میده.

ADD:اضافه کردن و یا علامت جمع ADD EAX , EBX این دستور مقدار EBX رو با مقدار EAX جمع میکنه و حاصل جمع این دو تا رو توی EAX قرار میده البته دستورات SUB برای تفریق - DIV برای تقسیم و MUL هم برای ضرب صورت میگیره

Surpriser
25-10-08, 15:54
بچه ها اگر روش کار مقاله بالا رو فهمیدید یه آموزش کرک یه برنامه کاربردی رو بزارم؟وگر نه سوال کنید تا جوابتونو بدم.
با تشکر

Surpriser
25-10-08, 19:50
مثل اينكه بچه ها استقبال نكردند!يا شايدم جاي بدي مطرح شده كه كسي نميبينه!

D J V A H I D
25-10-08, 19:52
مثل اينكه بچه ها استقبال نكردند!يا شايدم جاي بدي مطرح شده كه كسي نميبينه!

آقا شما ادامه بده... کارت عالیه ... مطمئن باش استقبال خوبی میشه :1. (40):

Labyrinth
25-10-08, 20:53
من هم میگم ادامه بدید واقعا مورد بسیار جذاب و .. هست :give_rose:

Surpriser
25-10-08, 21:11
سلام.اگه بدونم كه اولين مثالو فهمنديد و به مشكلي بر نخورديد ميرم سر مساعل بعدي.لطفا دانلود كنيد و تست كنيد و نظرتونو بگين.

Labyrinth
25-10-08, 21:26
من دانلود کردم ولی چون فایل Crackme قبلا کرک شده بود من عمل رو برعکس انجام دادم :love:

البته من قبلا یک بار نرم افزار UltimateZip کرک کرده بودم :wink: واقعا کرک کار جالبیه

موفق باشی عزیز :yes:

Surpriser
25-10-08, 22:00
پس ايول.راستي كار خوبي كردي برعكسش كردي‎)‎بر عكس آپلود كردم‎(‎!!! خوب از فردا كارو جديترش ميكنيم و آنپك دستي و ... رو ميگيم.

Labyrinth
25-10-08, 22:17
ان پک کردن دستی به نظرم برای الان هنوز زوده فعلا کرک می هارو آموزش بدی بهتره چون من خودم جایی سراغ دارم که آن پکر داشته باشه الان برای بچه ها زوده اینها رو یاد بگیرند

:give_rose:

Labyrinth
25-10-08, 23:02
دوستانی که علاقه دارند من آموزش Serial Fishing A VB رو بگذارم فقط یک تشکر بزنن تا من بفهمم چند نفر مشتاق هستم این موضع رو یاد بگیرند

موفق باشید

Dark Devil
25-10-08, 23:12
برای بار آخر هست که تذکر میدم این مورد خیلی جدی هست...

دوستانی که خودشون هم میدونند منظورم به چه کسانی هست اگر یک بار دیگه در هر تاپیکی علیه هم و یا هر کس دیگه تخریب شخصیت انجام بدن خیلی شدید برخورد میشه!

( Only the registered members can see the link )

Labyrinth
26-10-08, 00:14
دوستان برای Unpack کردن اول باید نوع Pack رو تشخیص بدید که برای اینکار نیاز به نرم افزار PEID و یا ExeInfo PE دارید که میتونید از زیر دانلود کنید

دانلود PEID نسخه 0.95 (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

دانلود (Only the registered members can see the link)ExeInfo PE نسخه 0.1.9C (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Surpriser
26-10-08, 14:32
سلام.اینم یه مقاله که آموزش باهال که برنامه Word TV رو به دو روش سریال فیشینگ و پچ کرک کرده.البته خودم ننوشتم.
سریال فیشینگ یه نوع کرک است که سریال واقعی را در حافضه ذخیره شده گیر میندازین و در حین دیباگ اونو بدست میارین ولی در کرک با روش پچ هر سریالی که بهش بدین قبول میکنه ولی شاید بعد مشکل ساز بشه!

gilanema
26-10-08, 16:39
در مورد PEID ميشه كمي توضيح بزاريد البته اگه با شكل باشه بهتره

Surpriser
26-10-08, 17:51
سلام دوست عزيز.Peid كاربردهاي زيادي داره كه فعلا براي ما اينش مهمه كه:ميتونه نام كامپايلرو تشخيص ميده.مثلا اگر برنامه رو با ويژوال بيسيك نوشته باشند برنامه مينويسه microsoft visual basic يا اگر برنامه توسط پكري فشرده شده باشه برنامه نام پكر رو مينويسه.در مورد پكر هم بعدا توضيح ميدم.

gilanema
26-10-08, 19:41
پس فقط فعلا با اونايي كه پك نشدن كار داريم؟

Surpriser
26-10-08, 20:11
پس فقط فعلا با اونايي كه پك نشدن كار داريم؟
بله.چون مبحث پک و آنپک اونقدر گستردست که فعلا اینارو استاد شین بعد میریم سراغ آنپک و اینا...
سوالی بود در خدمتم...

--------------------------------------------------------------------

بچه ها اگر مشکلی نداشتین یه "کرک می" خیلی ساده که الان نوشتم بزارم؟

Labyrinth
26-10-08, 20:56
بزار ببینیم :1. (38): البته شاید به نظر خودت ساده بیاد :yes:

gilanema
26-10-08, 21:19
با من كه نبودي ميدوني من زير صفرم سرچ كردن بلد نيستم

gilanema
26-10-08, 21:20
Serial Fishing.htm راستي سيد اينو چطوري ساختي؟

Surpriser
26-10-08, 21:44
بزار ببینیم :1. (38): البته شاید به نظر خودت ساده بیاد :yes:

چشم.باور کن اونقدر سادست که ... .نه پک شده- نه نکته انحرافی داره- نه ...
سورسش 2 -3 خط بیشتر نشد!اینو فقط دست گرمی گذاشتم.بعدا سختاشو میزارم حال کنیم!

Surpriser
26-10-08, 21:50
Serial Fishing.htm راستي سيد اينو چطوري ساختي؟
مهدس جان گفتم که کاره خودم نیست یکی دیگه ساخته منم گذاشتم اینجا!

Labyrinth
26-10-08, 22:10
ببخشید سریال رو بگم یا کرکش کنم :1. (38): این هرحفتش امکان پذیره :wink:

Surpriser
26-10-08, 22:16
فعلا قصدم پچ هست.البته سریال فیشینگ هم خالی از لطف نیست:1. (40):.شما هر دوتاشو بگو.بقیه دوستان چیکار کردن؟تونستن کرکش کنن؟

gilanema
26-10-08, 22:21
وقتيتوي OLLYDBG فايل باز مي كنم Only the registered members can see the link اين پيام مياد مشكي ميتونه باشه؟

Labyrinth
26-10-08, 22:21
شماره سریالش اینه :

1234-4567-7890

دوستان کپی کنید توی برنامه ترتیبش درست میشه

این نسخه کرک شده توی فایل پیوسته :great:

Surpriser
26-10-08, 22:24
خیلی خوبه.
فعلا قصدم پچ بود که شما سریال هم گذاشتی و کارو کامل کردی!
با تشکر

Surpriser
26-10-08, 22:34
اینم کرک می آبکی دیگه که الان نوشتمش.
پک هم نشده.

پسورد درست 20 امتیاز!
پچ هم 15 امتیاز!

هر راهنمایی -5 امتیاز!

هر کی پچ کرد یه توضیح کوتاه واسه بقیه هم بده!

ویرایش شد

بچه ها حتما دوباره دانلودش کنین.یه جاشو اشتباه کرده بودم که درست شد!

Surpriser
26-10-08, 22:34
تا حالا همچین اروری ندیدم ولی اگر همه چیز ok باشه بیخیالش شو

Labyrinth
26-10-08, 22:59
شما اول بحث دستور های محافظتی رو یاد بده بعد اینجوری بگذار عزیز :great:

Surpriser
26-10-08, 23:54
دستور محافظتي نداره كه!يه راهنمايي:برنامه در حالت pcode كامپايل شده و از طوابع vbobjset استفاده كنيد تا محل چك كردن دستور رو پيدا كنيد.اگر سخته آسونترش كنم.

gilanema
27-10-08, 15:32
سلام يه چيزي بگم من تا حالا در مورد برنامه نويسي و... هيچ نوع فعاليتي نداشتم و در ضمن خيلي سرم شلوغه خيلي هم دوست دارم ياد بگيرم پس خواهشا ساده تر و لاك پشتي حركت كيد

Surpriser
27-10-08, 21:16
چشم.ساده تر میزارم.فقط شما قبلیرو تونستید کرک کنید؟(یعنی کرک می شماره 1 که Destiny (Only the registered members can see the link) جان کرکش کردن؟)

gilanema
28-10-08, 12:40
اره تونستم

Surpriser
29-10-08, 18:50
اینم یه کرک می خیلی ساده که از قبلی هم ساده تره و هیچ نکته انحرافی نداره.

Surpriser
30-10-08, 13:28
بچه ها کسی موفق نشد؟؟؟

Labyrinth
30-10-08, 19:39
من تونستم :great:

Surpriser
31-10-08, 00:00
من تونستم :great:
آفرین.کسی دیگیی نتونست؟؟؟ بچه ها شرکت کنید بحثو داغ کنیم دیگه!

gilanema
27-11-08, 16:53
بحث ادامه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Surpriser
28-11-08, 00:07
سلام.اگر بچه ها مشتاق بودن که بله ولی فایده نداره که هر دفعه بیام یه کرک می بنویسم و یکی دو نفر بیشتر دانلود نکنن که تازه بخوان کرک کنن.ولی در کل اگر بچه ها مشتاق بودن من در خدمتم...:give_rose:

MoBiN.R
28-11-08, 14:11
من توی 10 ثانیه کرکش کردم .. فقط کافیه اینو JE SHORT 0040210B به اینصورت JNE SHORT 0040210B تغییر بردیم

30MORGH
21-12-08, 10:42
دوستان سلام من قصد فارسی کردن یه برنامه رو داشتم که با نرم افزار هایی مثل ریسورس هکر نمیشه
یکی از دوستان میگفت از یک سیستم امنیتی قدیمی file:///C:/Documents%20and%20Settings/simorgh/Desktop/crack/showthread.php_files/biggrin.gif یعنی برنامه تعریف شده که:
اگر الگریتم crc32 تغییر کرد برنامه اجرا نشود(البته نه به تنهایی فقط ؟؟؟ تا آخر دیکود از اینا با کاراکتر های مختلف هست- eas-eax-mov (lr)...
خوب این الگوریتم تغییر نمیکنه و دیکو هم عمرا نمیشه و نخواهد هم شد
ولی میشه بای پاس کرد file:///C:/Documents%20and%20Settings/simorgh/Desktop/crack/showthread.php_files/eek.gif
حالا باید خط به خط ؟؟؟ را پیدا کنید و بعد از هر تغییر به PUSH برنامه را تست کنید تا خراب نشده باشه
بعد pop را به ACK تبدیل و .............

ولی من از حرفهای دوستم چیزی متوجه نشدم

وقتی با برنامه باز میکنم با این پیامها رو برو میشم

کسی از دویتان میدونه چیکار باید کرد؟
من با چندتا دیگه هم همین مشکل رو دارم

Labyrinth
21-12-08, 10:51
دوستان سلام من قصد فارسی کردن یه برنامه رو داشتم که با نرم افزار هایی مثل ریسورس هکر نمیشه
یکی از دوستان میگفت از یک سیستم امنیتی قدیمی file:///C:/Documents%20and%20Settings/simorgh/Desktop/crack/showthread.php_files/biggrin.gif یعنی برنامه تعریف شده که:
اگر الگریتم crc32 تغییر کرد برنامه اجرا نشود(البته نه به تنهایی فقط ؟؟؟ تا آخر دیکود از اینا با کاراکتر های مختلف هست- eas-eax-mov (lr)...
ولی میشه بای پاس کرد file:///C:/Documents%20and%20Settings/simorgh/Desktop/crack/showthread.php_files/eek.gif
حالا باید خط به خط ؟؟؟ را پیدا کنید و بعد از هر تغییر به PUSH برنامه را تست کنید تا خراب نشده باشه

شما نرم افزار رو اینجا قرار بدید تا ببینم میتونم قفلش رو براتون باز کنم :give_rose:

30MORGH
21-12-08, 11:56
اینم یکی از برنامه ها
البته این برنامه تا قفل سخت افزاریش همراش نباشه کار نمیکنه
و روی تغییر حجم هم حساسه

Labyrinth
21-12-08, 12:02
بالاخره باید برنامه باز بشه تا بشه یک سرنخ از قفلش به دست آورد :1. (38):

حساس بودنش مربوط میشه به یک کد توی برنامه نویسیش وگرنه پک نشده بازم بچه های دیگه بیان یک نگاهی بندازن چون برمبنای دلفی نوشته شده یکم کار حرفه ای تر میشه

موفق باشید :give_rose:

30MORGH
21-12-08, 13:12
این برنامه باکس تعمیر موبایل هست
ریسورس هکر میتونی اینتر فیس برنامه رو ببینی

30MORGH
21-12-08, 14:19
دوستان یکی کمک کنه

Surpriser
21-12-08, 14:32
سلام.در مورد چه مشکلی؟:1. (27):

30MORGH
21-12-08, 15:40

سلام در این مورد
حسابی کلافم کرده

30MORGH
21-12-08, 18:07
دوستان کمک کنید

30MORGH
22-12-08, 18:03
آقا یکی جواب بده

30MORGH
23-12-08, 09:27
بابا یکی از اساتید لا اقل راهش رو بگه.............:whistle::1. (27)::gasp::1. (28):

Surpriser
23-12-08, 14:20
بابا یکی از اساتید لا اقل راهش رو بگه.............:whistle::1. (27)::gasp::1. (28):

سلام.میخوای فایلو بزار.اگه وقت کردم (چون امتحاناتم داره شروع میشه و کم آنلاین میشم) آنپک دستی میکنم.

ولی به نظرم اول با PEID چک کن ببین
1)آیا پک شدست یا نه و نوع آنپک

2)ببین احتمال وجود چه متد های کد کردن وجود داره(با پلاگینش)

30MORGH
23-12-08, 15:02
با سلام ممنون از اینکه جواب دادید و ببخشید

اینم برنامه متاسفانه من اطلاعات ناچیزی و تقریبا هیچی از کرک دارم ممنون میشم راهنمایی و یا کمکم کنید
اینم یکی از فایلها

Surpriser
04-01-09, 23:02
با سلام ممنون از اینکه جواب دادید و ببخشید

اینم برنامه متاسفانه من اطلاعات ناچیزی و تقریبا هیچی از کرک دارم ممنون میشم راهنمایی و یا کمکم کنید
اینم یکی از فایلها
سلام.ببخشید نرسیدم چون توی امتحاناتم ولی این چند روز حتما یه نگاه بهش میندازم.

Surpriser
04-01-09, 23:02
بچه ها با کدوم گزینه موافقید
1- کرک می از سطح ساده تا متوسط بزارم
2-فییلم آموزش کرک می اولی رو بزارم
3-به جای تکیه روی کرک می برم سراغ کرک نرمافزار های کاربردی

البته همه اینها بعد از امتحاناتم(زیاد طول نمیکشه:1. (26):)

منتظر نظراتتون هستم چون واقا میخوام بدونم آیا اصلا علاقه ای به این مبحث دارین یا نه:yes:

vahe662
17-04-10, 00:43
سلا م. خیتی ممنوعاالی بود

من می خواستم بر نا مه super hide IP کرک کنم . ولی خارج از توانای های من بود. کسی میتونه به من کمک کنه؟ لینک برنامه (Only the registered members can see the link) برنامه به زبانه Borland Delphi 6.0 - 7.0 [Overlay] و کود شدست لطفا هرکی میتونه راهنمای کنه

asdesz
03-11-10, 18:57
سلام من خیلی دوست دارم کرک کردن را به صورت حرفه ای یاد بگیرم ، من می خوام برای شروع زبان برنامه نویسی c++ را یاد بگیرم تا به قول معروف بیام تو باغ ، حالا سوال من از شما این است که برای شروع این زبان خوبی است؟
با تشکر از تمام دوستان گرامی

loo30fer
17-12-10, 15:44
با سلام
ببخشید من تازه واردم اگه میشه آموزشی هم بدین که برنامه هایی که با Ollydbg باز نمیشن رو چیکار باید کرد آخه من یک برنامه دارم با Visual C# نوشته شده ولی وقتی میندازمش داخل OllyDBG دستورات و هیچی نمیاد و فقط برنامه اجرا میشه و وقتی هم فایل رو با Exeinf چکش میکنم میگه Microsoft Visual C# / Basic.NET / MS Visual Basic 2005 و فکر نکنم پک شده باشه , با تشکر

kings
11-04-11, 23:09
دوستان یک برنامه که از اکتیو استفاده میکنه یعنی پولو میمدی بعد روی سریال هارد اکتیو میکنه چجوریه میشه راهنمایی کنین

bsadra
28-04-11, 17:40
خیلی عالی بود لطفا ادامه بدید تا اینجا رو خوب فهمیدیم

martik617
08-05-11, 14:24
من یه سوال داشتم در مورد کرک کردن نرم افزارهایی که از Flexlm و فایل لایسنس استفاده می کنند. اگه ممکنه در این مورد هم بحث بشه.

jahany57
08-05-11, 15:21
من تست کردم جواب گرفتم عالیه ادامه بدین

sarmasti
10-06-11, 17:21
Surpriser چرا دروغ میگی مگه کرک کشکه؟
حرفاشو باور نکنین برای آموزش بیاین:
Only the registered members can see the link

Surpriser دروغ گو!

navidcarlos
11-06-11, 10:18
سلام ممنون اقا ادامه بدین من خودم با olly dbg کار میکنم شما کامل دارید توضیح میدید لطفا ادامه بدید و یه سری نرم افزار ساده و پیچیده رو هم کرک کنید ممنون

navidcarlos
11-06-11, 10:21
سلام.اگه بدونم كه اولين مثالو فهمنديد و به مشكلي بر نخورديد ميرم سر مساعل بعدي.لطفا دانلود كنيد و تست كنيد و نظرتونو بگين.

سلام لطفا ادامه بدید من خیلی مشتاق شدم

prosoft01
26-06-11, 04:27
با سلام، من دفعه اولمه که یک Crack me ساختم
از شما خواهش می کنم درجه امنیت این فایل رو از 10 مشخص کنید و ایرادهای کار من رو هم توضیح بدید ممنون میشم
برای توضیح باید بگم این برنامه یک UserID و یک Register Key از شما میخاد در صورتی که هر دو درست باشن پیغام You are best cracker @ 2012 ظاهر میشه و در غیر اینصورت بدون دادن هیچ پیغامی برنامه بسته میشه
در ضمن من اینو با dotnet 3.5 نوشتم
اینم آدرس ایمیل بنده rasool.yazdani.b@gmail.com

amhoba
11-08-11, 12:04
دوستان میشه یکی یه لیست از زبان های برنامه نویسی با برنامه اونا و سایتش و دیکامپایلر هاش رو بهم بده . از بس که هر روز یه زبان جدید شنیدم خسته شدم یه روز میگن VB یه روز میگن #C یه روز میگن NET. دیگه خسته شدم یکی به من بفهمونه NET. دیگه چه صیغه اییه برنامش کجاست آیا برای مایکروسافت لعنتیه یا برای یه شرکت دیگس . با تشکر . از اینکه لحن حرف زدنم یه ذره بد بود معذرت می خواهیم . هر کمکی از طرف شما قابل تقدیره با تشکر

mamad_qqqq
23-08-11, 12:54
سلام خيلي بحث جالبيه از زحمتتون ممنونم و مشتاقانه منتظر ادامه بحث هستم

dezchilds
14-09-11, 02:33
آقا این بحث آموزش کرک رو ادامه بدید ، اون فایل دومی رو هم آموزش کرکش رو بنویسید .

miladrazm
09-10-11, 11:07
من همه ي برنامه هايي كه تا الان داده بوديد كرك كردم.

miladrazm
09-10-11, 11:47
دوستان کمک کنید

آقا برنامه ويروس داره

re123
18-12-11, 16:58
ویروس بود :gasp::gasp:

mohammad1985
19-12-11, 01:21
همونطور که می دونید بازی Hawx2 کرک نشد آیا باید بگیم این بازی موفق شد کرکر ها رو شکست بده ؟!

مقتدا
16-02-12, 18:08
سلام نرم افزار ollydbd موقع سرچ برای all refrenced text string این خطا رو میده unable to read memory of debugged process

farshidmj
02-04-12, 21:24
ُلام خسته نباشید
داداش من خودم تا حالا چندتا نرم افزار هک کردم اما به این یکی که خوردم موندم چه باید بکنم میتونی برام کد فعالش در بیارید.
خیلی ممنونت میشم.:wink:
Travian_Hack_v8.5.0.1

خیلی ممنون از لطف شما.

ABOLFAZLE
11-05-12, 01:57
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرام
میبخشید من باید برا این چی کار کنم

ABOLFAZLE
13-05-12, 08:34
سلام دوستان ممنون میشم در این مورد بهم کمک کنید:love:

ABOLFAZLE
14-05-12, 19:18
هم اکنون نیازمند کمک شما هستم

Moein
14-05-12, 21:01
هم اکنون نیازمند کمک شما هستم

دوست عزیز این نرم افزار چی هست؟ دقیقا اسم اون رو ذکر کنید ضمن اینکه اینطور که راهنمایی کرده اگر با تهران تماس بگیرید شماره کرک اون رو بتون باید بدهند باز با این اوصاف دوستان نرم افزاریمون نیستن شما اسم برنامه رو قرار بدید من ببینم چیزی می تونم براتون پیدا کنم یا خیر

ABOLFAZLE
16-05-12, 08:31
دوست عزیز این نرم افزار چی هست؟ دقیقا اسم اون رو ذکر کنید ضمن اینکه اینطور که راهنمایی کرده اگر با تهران تماس بگیرید شماره کرک اون رو بتون باید بدهند باز با این اوصاف دوستان نرم افزاریمون نیستن شما اسم برنامه رو قرار بدید من ببینم چیزی می تونم براتون پیدا کنم یا خیر

مدیریت حسابداری بازرگانی

Moein
16-05-12, 12:32
مدیریت حسابداری بازرگانی

مدیریت حسابداری بازرگانی چی دوست عزیز؟ این اسم نرم افزار هست یا نرم افزار در این زمینه می خواهید؟

ABOLFAZLE
16-05-12, 18:23
مدیریت حسابداری بازرگانی چی دوست عزیز؟ این اسم نرم افزار هست یا نرم افزار در این زمینه می خواهید؟

فقط نوشته مديريت حسايداري بازرگاني

P A R H A M
16-05-12, 20:31
فقط نوشته مديريت حسايداري بازرگاني

آقا اینجوری نمیشه که!

مثلا مدیریت حسابداری خیلی هست مثل : هلو , رافع و ...

ABOLFAZLE
20-05-12, 20:41
آقا اینجوری نمیشه که!

مثلا مدیریت حسابداری خیلی هست مثل : هلو , رافع و ...

مديريت حسابداري بازرگاني شاهكار به نظرم اين بود از دوستم پرسيدم اينو بهم گفت

amir5030
27-05-12, 14:21
سلام من این نرم افزار رو میخوام کرک کنم ولی نمیدونم چطور اینکاروبکنم
اساتید کسی میتونه راهنمای کنه؟
لینک دانلودش رو میزارم

m.sepasi
28-05-12, 11:44
merci mozu kheily jalebe!

ABOLFAZLE
03-06-12, 10:54
خب به سلامتي جواب سوالمو هنوز نگرفتم

MYBABY2032
05-07-12, 11:03
سلام من برنامه رو با توضیحات دانلود کردم
ولی برنامه ای که نوشته بودین دقیقا عکس کار میکرد یعنی وقتی com وارد میکردم پیام u ener wrong password ظاهر میشد
و بالعکس
خوب گفتم طبق توضیحات مقاله برنامه باید کرک شده باشه
پس وقتی برنامه رو تومحیط olldbg110 باز میکنم باید برعکس توضیحات مقاله عمل کنم یعنی دستور jne رو به je تبدیل کنم تابرنامه به حالت اول برگرده
یعنی وقتی رمز com رو وارد میکنم جواب welcome رو دریافت کنم
خوب مراحل رو انجام دادم تو قسمتی که باید دنبال jne یا je بگردم خبری از این دوتا نبود فقط یه چیزی شبیهشون بود(jnz) گفتم شاید باید اینو تغییر بدم که روش کلیک کردم بعد دکمه ی اسمبل رو فشار دادم مراحل رو دنبال کردم ولی نتیجه نداد
راهنمایی کنید لطفا

MYBABY2032
05-07-12, 11:12
سلام من برنامه رو با توضیحات دانلود کردم
ولی برنامه ای که نوشته بودین دقیقا عکس کار میکرد یعنی وقتی com وارد میکردم پیام u ener wrong password ظاهر میشد
و بالعکس
خوب گفتم طبق توضیحات مقاله برنامه باید کرک شده باشه
پس وقتی برنامه رو تومحیط olldbg110 باز میکنم باید برعکس توضیحات مقاله عمل کنم یعنی دستور jne رو به je تبدیل کنم تابرنامه به حالت اول برگرده
یعنی وقتی رمز com رو وارد میکنم جواب welcome رو دریافت کنم
خوب مراحل رو انجام دادم تو قسمتی که باید دنبال jne یا je بگردم خبری از این دوتا نبود فقط یه چیزی شبیهشون بود(jnz) گفتم شاید باید اینو تغییر بدم که روش کلیک کردم بعد دکمه ی اسمبل رو فشار دادم مراحل رو دنبال کردم ولی نتیجه نداد
راهنمایی کنید لطفا :whistle::whistle::whistle::whistle: مطمئن باش کلی اعصابمو خورد کردی
حالا برام توضیح بده ببینم مشکل کار من کجاس تا از دلم دربیاد
:love::love::love::love::love::love:

sAsAn.K
08-07-12, 14:26
دوست عزیز نرم افزارهای جدید سخت کرک میشن ، شما بگی کرک کدوم نرم افزارو میخوای و توی انجمن مخصوصش درخواست بدی بهتر راهنماییت می کنن ...

ajamee
04-09-12, 20:38
سلام
من يك نرم افزار دارم از وقتي كه مادر بردم را تعويض كردم هر كاري مكنم كد را قبول نميكنه لطفا راهنماي كنيد

pouyamahmoudi
11-09-12, 11:43
سلام
تاپیک ادامه پیدا نمیکنه ؟

kavkiskey
16-12-12, 02:29
سلام
میشه من یه نرم افزار بدم برام کرکش کنید؟
با تشکر

ninja_dh42
09-01-13, 15:40
دوست عزیز دست گلت درد نکنه واقعا زحمت کشیدید اینطور نیست که کسی خوشش نیومده باشه برعکس خیلی هم جالبه ولی شاید اکثرا مثل من که توی تمام سایتها سرک میکشم و بدنبال مطالب جالبی از این دست که شما زحمتشو کشیدید میگردم زحمت ارسال یک تایپیک چند سطری رو به خودمون نمیدیم و اونجور که باید از زحمات شما عزیزان تشکر نمیکنیم من اینجا لازم دونستم که بابت همه جیز از شما تشکر جانانه ای کنم و به ادامه تشویقتون کنم واقعا خسته نباشین همگی تون.

ninja_dh42
09-01-13, 16:20
ضمن عرض سلام وخسته نباشید من یک نرم افزار دارم بنام Visulizer 3D که مربوط به دستگاههای فلزیاب شرکت OKM آلمان و اختصاصی همین شرکت میباشد که به همراه دستگاه این نرم افزار نیز رایگان داده خواهد شد . این نرم افزار دارای چهار کلید یا سریال نامبر است که به هر دلیلی اگر چهار بار نرم افزار رو نصب کنید برای بار پنجم باید کلید دیگری رو خریداری کنید یا دوباره نرم افزار رو کامل خریداری کنید که قیمتی حدود سه میلیون و چهارصد تومان یعنی هزار دلار دارد بدی این نرم افزار اینه که اگر سریال رو اشتباه وارد کنید بدون هیچ پیغامی پنجره بسته خواهد شد و برای کرک کردن نمیتوانید اروری را ببینید که بدنبال کرک کردنش باشید البته من با برنامه های مختلفی سعی در کرک کردنش دارم که هرروز دارم همین کار رو میکنم ولی هنوز موفق نشدم . JNE را به JE و بالعکس تبدیل کردم PUSH را به VOB و خلاصه خیلی کارهای دیگه ولی نشد میتوانید راهنمایی بفرمایید البته در سایت OKM این برنامه بصورت DEMO وجود دارد که میتوانید دانلود کنید ولی کارآیی لازم رو نداره.

با تشکر فراوان Ninja_dh42

deydoy
26-01-13, 19:55
آقا ما تست کردیم و ولی حیف خود نرم افزار خودت که روش کد گذاشته بودید برای من کد نداشت یعنی وقتی من باز میکنم از من می خواست که ‍کد رو وارد کنم وقتی اشتباه وارد میکنم وارد نرم افزار میشم برام خیلی جالب بود درحالی که من هنوز نرم افزار رو کرک نکردم یعنی اصلا نرم افزاز مربوط به کرک رو وا نکرده بودم خیلی عجیب بود نمیدونم و این رو بگم که وقتی که کدی که خودتون گفتید رو وارد میکنم اون وقت اررور میده

tajerman
27-01-13, 11:05
با سلام خدمت دوستان عزیز .
یه برنامه دارم و میخوام برای کرک تلاش بکنم ولی همون اول تیرم به سنگ خورد و نرم افزار peid نتونست پکرش رو پیدا بکنه و نوشت nothing not found .
حالا باید چی کار بکنم و کار رو چطوری ادامه بدم ؟

neverlieme
14-03-13, 17:19
آقا کارت عالیه واسه چی می خوای تعطیلش کنی؟
اگه یه موقع رفتی یه جای دیگه گذاشتی آدرس بگو بیایم ببینیم

starkiller
15-03-13, 13:18
سلام کسی میتونه این نرم افزارو کرک کنه؟
لینک دانلود (Only the registered members can see the link)

Shahryar
16-03-13, 16:58
تاپیک قدیمیه و تاپیک قفل شد !