ورود

مشاهده نسخه کامل : از کدوم سیستم عامل راضی هستید؟به چه دلیل؟؟؟

Rohham
23-10-08, 22:55
سلام دوستان...
به ذهنم رسید که یه تاپیک بزنیم تا بچه ها تجربیاتشون رو در مورد سیستم عامل هایی که استفاده کردن و میزان رضایتشون رو بگن تا بقیه هم استفاده کنن...در ضمن لطف کنید دلایل خودتون رو ذکر کنید و هم چنین از شرکت ایرانی که اون سیستم عامل رو ارائه داده هم نام بببرید....
من به شخصه از XP طلایی شرکت emperor خیلی راضی بودم تا زمانی که از ایکس پی استفاده می کردم چون واقعاً از لحاظ امنیتی با ویند.ز های دیگه فرق داشت و هم چنین از لحاظ سازگاری با نرم افزارهای تخصصی...(SP2)
در حال حاضر هم از ویندوز ویستا 32 بیتی شرکت پرند استفاده می کنم که واقعاً حرف نداره...

N0m@d
23-10-08, 22:59
من از هیچ سیستم عاملی خوشم نمیاد فقط XP استفاده میکنم چون به لغایت از VISTA بدم میاد!!!:cool:

Overclocker
23-10-08, 23:42
نظر ها شخصی هست و کاربردی نداره !!!

و به کارهایی که شخص انجام میده مربوطه !

پس ارزش نداره این تاپیک :1. (40):

AMD>INTEL
23-10-08, 23:55
منم با WINDOWS XP SP2 شركت امپرور موافقم . ويندوزهاي مجموعه كينگ پرند هم هميشه خوب بوده

Surpriser
24-10-08, 00:49
سلام.منم از ويستا 64 بيتي استفاده ميكنم و واقا نسبت به اكس پي خيلي استيبل هست ولي تنها مشكلي كه دارم اينه كه موقع كرك و ديباگ نرم افزارها وقتي برنامه هدف در ديباگر لود و پاز ميشه ويستا به صورت خودكار اونو ميبنده!ولي در كل سيستم عامل اسمارتي هست.

Rohham
24-10-08, 01:09

فکر کنم این که بتونیم با دلیل بگیم فلان محصول از فلان شرکت خوب جوابداده بهترین کاربد رو داشته...چرا می گی نداره؟؟؟من به شخصه الآن تو کیفم حدود 6 7 تا ویندوز ایکس پی دارم که از هیچ کدوم به اندازه ی امپرور راضی نبودم اگه یی از اول می گفت اینو بگیر من نمیرفتم 6 تا دیگه بگیرم.....

Rohham
24-10-08, 01:15
من از هیچ سیستم عاملی خوشم نمیاد فقط XP استفاده میکنم چون به لغایت از VISTA بدم میاد!!!:cool:

آگر نظر شخصی اوکی ِ...اما من فکر می کنم ویستا واقعاً عالی...گرچه یه سری ناهماهنگی با برخی نرم افزار ها داره اما خیلی حسن ها داره که آأم رو متقاعد به استفاده می کنه...من فقط می تونم بگم حیرت زده می شه آدم با استفاده از ویستا....
در ضمن ویستا رو باید حتماً آپ کرد...خیلی تو کاراییش تأثیر داره....جوری که شاید اگه ایکس پی آپ نمی شد چیزی نمی شد اما ویستا وقتی آپ میشه خیلی مشگلات واقعاً!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اصلاح می شه....

Overclocker
24-10-08, 01:17
فکر کنم این که بتونیم با دلیل بگیم فلان محصول از فلان شرکت خوب جوابداده بهترین کاربد رو داشته...چرا می گی نداره؟؟؟من به شخصه الآن تو کیفم حدود 6 7 تا ویندوز ایکس پی دارم که از هیچ کدوم به اندازه ی امپرور راضی نبودم اگه یی از اول می گفت اینو بگیر من نمیرفتم 6 تا دیگه بگیرم.....

حرف شما صحیح :1. (38):

ولی من هیچ ویندوزی رو توی ایران قبول ندارم :1. (27):

چون ویندوز رو از سایت ماکروسافت میگیرم و کاملا هم سالم و دستکاری نشده هست :1. (40):

فقط کرکش میکنم همین !

و پول هم نمیدم پای این کپی رایت ها :great:

Rohham
24-10-08, 01:22
منم با WINDOWS XP SP2 شركت امپرور موافقم . ويندوزهاي مجموعه كينگ پرند هم هميشه خوب بوده

من خودم از کینگ استفاده می کنم چون اکتیو می شه و مثل آدم هم تکتیو می شه!!!!اما این سری آخری توی ایکس پی اس پی 3!!!نمی دونم کجاش مشگل داشت که واقعاً بد بود....حالا نمی دونم مشگل از اینا بود یا از اس پی 3...اما ویستاش عالی....
تنها سیستم من هم با 3 مشگل نداشت واس همه هنگ می کرد

Rohham
24-10-08, 01:24
حرف شما صحیح :1. (38):

ولی من هیچ ویندوزی رو توی ایران قبول ندارم :1. (27):

چون ویندوز رو از سایت ماکروسافت میگیرم و کاملا هم سالم و دستکاری نشده هست :1. (40):

فقط کرکش میکنم همین !

و پول هم نمیدم پای این کپی رایت ها :great:
الآن حق دارییییییییییییییی....:1. (38):

قضیه فرق کرد دیگه....منم بودم خوشم نمی یومد...!:great:

Dark Devil
24-10-08, 01:34
به شخصه XP MediaCenter از شرکت eBay رو به تمام ویندوز ها ترجیح میدم (فعلا) چون واقعا استیبل هست! البته من آپدیت های ویندوز رو به صورت AutoPatcher تا SP3 دارم و با اینا ویندوز رو آپدیت میکنم:1. (26):

D J V A H I D
24-10-08, 09:54
والله ما یه دونه ویستا آلتیمیت داریم. تا حالا باهاش مشکلی نداشتیم...خیلی هم خوب و روان و پر سرعت هستش...واسه کار من همین ویستا از بقیه بهتره ...حالا بقیه رو نمیدونم :1. (40):

karizma
24-10-08, 11:53
منم vista ultimate 32bit دارم راضیم و ویستا رو به ایکس پی ترجیح میدم ! امکانات بیشتر ظاهر بهتر و کلان شیک بودن هم از دلایلم هست من به ظاهرش خیلی اهمیت میدم :1. (38):

green_waves
24-10-08, 12:12
ubuntu مخصوصا ورژن 8 اون که بسیار عالی شده و کاملا پایدار هستش

Labyrinth
24-10-08, 13:40
من از ویندوز ایکس پی سرویس پک سه استفاده میکنم و ویستای آپدیت شده ( توجه کنید منظورم SP1 نیست ) :yes: ولی 90 درصد کارم روی ایکس پی هست

درمورد خرید ایکس پی هم اینو بگم هیچ کدوم از این شرکت ها رو قبول ندادم چون اصلا خودشون کاری انجام نمیدن میرن از روی اینترنت دانلود میکنن یک اتوران میندازن روش تموم شد میفروشن 2000

ویندوزی که من استفاده میکنم SP3 اصل هست + بروزرسانی :give_rose:

N0m@d
24-10-08, 13:58

بله جانم...شخصی هست...

من هم سر ضرر های شخصی که از ویستا دیدم قبولش ندارم...

اولا تا حالا بارها پیش اومده که نرم افزاری رو نصب کنم ولی نتونم uninstal کنم...بخصوص بازی ها با پک TY...

دوما وقتی کرایسس رو روی Vista اجرا کردم روی گرافیک ماکزیمم 30 ثانیه بعد از بازی خارج میشد ولی با XP نه!

سوما شما خندت نمیگیره اگه 4GB رم داشته باشی و بعد برای نصب ویستا بگن از رم 2GB رو دربیار...ویندوز که نصب شد دوباره 2GB رو بذار!

چهارما سیستم امتیاز دهی و شناختن سخت افزارشم که خود قبول داری تخم مرغیه!:1. (38):

پنجما همه دنیا دارن میگن ویستا آشغاله...توی همین سایت خوندم که فقط حدود 10-15 در صد شرکتها ویستا رو تهیه کردند بقیه به کارشون با XP ادامه دادن سر همین افتضاح ویستا هم مایکروسافت به سرعت رفت سراغ ویندوز 7 باز شما میگید خوبه!:1. (27):

yemojud
24-10-08, 14:22
1- من Vista Ultimate SP1 روی Aero کار میکنم و میتونم بگم سریعترین سیستم عاملی هست که بعد از
Mac و SuSE کار کردم، 100 کارهام را روی ویستا انجام میدم

2- در ضمن من 4 گیگ رم دارم، و اصلا موقع نصب نیازی به برداشتن 2 گیگ اون ندارم:whistle:

3- تمام متخصصان ویستا را پایدارتر و امنیت آنرا بالاتر از ایکس پی میدانند:1. (5):

4- شرکت هایی که به فکر ارتقا نیستند، یا مشکلات مالی داشتند یا مزایا و امکانات آنرا نمیشناسند

5- مدیریت منابع و بخصوص پاور بسیار عالیتر از ایکس پی و بعضی از نگارش های لینوکس است

6- به عنوان یک برنامه نویس و کسی که مدت هاست در زمینه تکنسینی هم کار میکنم، اگر نگاهی
به طراحی و لایه های آن بندازید، متوجه میشود که این سیستم عامل چه اهداف بلند و امکانات موثری
را با خود ارمغان آورده است

N@VID
24-10-08, 16:14
سلام :

متاسفانه XP رو داريم تحمل مي کنيم ...
با اين که ويندوز که من دارم دست کاري نشده هست و کاملا راه آپ ديتم بازه و من براحتي اون رو آپ ديت مي کنم
نمي دونم چرا انگار با هر سري آپ ديت کردن ، ويندوز رو کند تر مي کنم !
ويندوز هم سرويس پک 3 هست .

يک ويندوز ويستا اورجينال ماکروسافت ، ورژن خانگي (Home ) دارم ولي خوب مي دونيد امکانات اين نسخه با نسخه
Ultimate زمين تا آسمون فرق داره ... يک جورايي نصب نکنيش سنگينتري !
Ultimate رو هم دارم و قابلا نصب کردم . تنها مشکل من که نتونستم تحملش کنم عدم نصب مودم زولتريکس
3 چيپ در ويستا بود . البته اينفرارد هم دارم که اون هم در ويستا نصب نمي شه .

به نظر من تو زيبايي و سرعت و پايداري :
ويستا نمره 18 مي گيره !
اکس پي نمره 15 مي گيره !
2000 نمره 13 مي گيره !
ME نمره 10 مي گيره !
98 هم مشروط مي شه ! چون نه پايداري داره ... نه زيبايي ... نه سرعت ...
سازنده اين 98 گيرم بياد ، دهنش رو ... مي کنم . واقعا خاطرات بدي براي من داشته .
تمام اطلاعات فارسي رو براي به بهترين شکل خراب کرد .

Musketeer™ Pro
24-10-08, 16:39
من از XP SP3 که تیم ETH0 ریلیز کرده استفاده میکنم، که دست نخورده هست، و لینکش رو ساسان بهم داد که به نظرم بهترین ویندوز اکس پی هست که تا حالا استفاده کردم. ولی من اصلا ازش راضی نیستم و در اصل فقط باهاش میسوزم و میسازم... من از OpenSuse بیشتر از هر سیستم عاملی راضی هستم... و اگه به خاطر نرم افزارهای خاصی که تو ویندوز استفاده میکنم نبود، جز این سیستم عامل هیچ چیز دیگه ای رو سیستمم نصب نمیکردم.

با تشکر :give_rose:

Mahdi_Moosavi
24-10-08, 16:39
من که فعلا 2 تا ویندوز دارم . Win XP SP3 که برای نصب برنامه های قدیمی مثل برنامه های PLC و simulation مدار های الکترونیکی و گرفتن تست های مختلف ازش استفاده میکنم .

WIN VISTA ULTIMATE SP1 که برای استفاده از اینترنت و گه گاهی GAME ازش استفاده میکنم .

هر دو ویندوز هم original هستند .

Labyrinth
24-10-08, 18:11
تمام متخصصان ویستا را پایدارتر و امنیت آنرا بالاتر از ایکس پی میدانند:1. (5):

اصلا به امنیت ویستا اطمینان نداشته باشید چون اگر اون قسمت سیریش که یکسره کاربر رو سوال پیچ میکنه برداری 100 برابر بدتر از ایکس پی میشه و پایداریش به 45 درصد میرسه :yes:

درمورد ویندوز 98 هم بگم اون زمان که هنوز نه ME آمده بود و نه .... برای خودش غولی بود پس اینطوری قضاوت نکنید

:great:

Rohham
24-10-08, 18:46
من فکر می کنم اگه هر دوممون یه ویستا آپ شو داشته باشیم دیدمون به ویستا کمی بهتر کی شه و زودتر می ریم سراغش...قبلاً هم گفتم هنوز بعضی نرم افزارها هست که ناسازگاری داره با این ویندوز!!!!که تقصیر اینا نیست دیگه تقصیر اونایی که اونارو می نویسن و با ویستا ریلیز نمی کنن...
من اون جوری که همگاه می دونن بعد از ناکامی بلند مدتی که هنوز دچارشم و مینم بعد از یک ماه خریداری به دستم نرسیده بازگشتم به سیستم قبلی خودم!!!!که مشخصاتش این تیپی :
CPU:intel p4 630,3gh
ram:512mg!!!!!!!!!!!!!!!!
graphic:6200 geforce!!!
یه بار رفتم سراغ این ادولیزور ویستا دقیقاً حس کردم می خواد فحش بده و بگه بچه پر رو تو با این وضع رمت چی جوری تونستی اصلاً سیستمت ر با من چک کنی اما از اعتماد به نفس بالای من و این که دیگه بعد از نیومدن اون مرحوم(مین عزیزم از گارانتی تا به حال) اومدم و گفتم جهنم چیزی که دیگه اهمیت نداره ویستا رو نصب کنیم فوقش کار نمی کنه ما هم که کاری مداریم....نصب کردم....باور کنید دوستان با ایکس پی در زمینه ی سرعت زیاد تفاوت نکرد در صورتی که من خودم انتظار داشتم اصلاًکار نکنه....من ویستا رو واقعاً قبول دارم و به خاطر محیطی که ایجاد کرن واقعاً دوسش دارم چون یه حالت غیر قب=ابل انعطافی رو که با ایک پی روبه رو بودیم رو برداتشه و انگار ویندوز زنده شده...
شیاد پر چونگی کردم اما من بازم تأکید می کنم فقط ویستا...(تاز شما ها ندیدین من با پچه ژان گولر بازی هایی اومدم درایور قطعاتم رو نصب کردم رو ویستا...)....امتحانش کنید:great:....

yemojud
دوست عزیز
چرا شما اون قسمت را برداری؟

با کمی تنظیمات حرفه ایی میتوانید با در حالیکه آن قابلیت فعال است از شر سئوالات تکراری و مورد نظر
راحت شوید

نگاهی به تنظیمات بخش زیر داشته باشید، متوجه میشوید

ControlPanel --> Administrative Tools --> Local Security Policy
:wink:

در ضمن ویستا دیدی را ایجاد کرده که مستقل از سخت افزار باشه، بهمین خاطر حداقل منابع مورد نیاز را
داشته باشید، مشکلی نخواهید داشت، در ضمن Vista Starter روی هر سیستمی قابلیت نصب دارد،
حتی پردازنده های موتورلا و ...:whistle:

Rohham
من فکر می کنم اگه هر کدوممون یه ویستا آپ شو داشته باشیم دیدمون به ویستا کمی بهتر کی شه و زودتر می ریم سراغش...قبلاً هم گفتم هنوز بعضی نرم افزارها هست که ناسازگاری داره با این ویندوز!!!!که تقصیر اینا نیست دیگه تقصیر اونایی که اونارو می نویسن و با ویستا ریلیز نمی کنن...
من اون جوری که همگاه می دونن بعد از ناکامی بلند مدتی که هنوز دچارشم و مینم بعد از یک ماه خریداری به دستم نرسیده بازگشتم به سیستم قبلی خودم!!!!که مشخصاتش این تیپی :
CPU:intel p4 630,3gh
ram:512mg!!!!!!!!!!!!!!!!
graphic:6200 geforce!!!
یه بار رفتم سراغ این ادولیزور ویستا دقیقاً حس کردم می خواد فحش بده و بگه بچه پر رو تو با این وضع رمت چی جوری تونستی اصلاً سیستمت ر با من چک کنی اما از اعتماد به نفس بالای من و این که دیگه بعد از نیومدن اون مرحوم(مین عزیزم از گارانتی تا به حال) اومدم و گفتم جهنم چیزی که دیگه اهمیت نداره ویستا رو نصب کنیم فوقش کار نمی کنه ما هم که کاری مداریم....نصب کردم....باور کنید دوستان با ایکس پی در زمینه ی سرعت زیاد تفاوت نکرد در صورتی که من خودم انتظار داشتم اصلاًکار نکنه....من ویستا رو واقعاً قبول دارم و به خاطر محیطی که ایجاد کرن واقعاً دوسش دارم چون یه حالت غیر قب=ابل انعطافی رو که با ایک پی روبه رو بودیم رو برداتشه و انگار ویندوز زنده شده...
شیاد پر چونگی کردم اما من بازم تأکید می کنم فقط ویستا...(تاز شما ها ندیدین من با پچه ژان گولر بازی هایی اومدم درایور قطعاتم رو نصب کردم رو ویستا...)....امتحانش کنید:great:....

Overclocker
24-10-08, 19:55
بله جانم...شخصی هست...

من هم سر ضرر های شخصی که از ویستا دیدم قبولش ندارم...

اولا تا حالا بارها پیش اومده که نرم افزاری رو نصب کنم ولی نتونم uninstal کنم...بخصوص بازی ها با پک TY...

دوما وقتی کرایسس رو روی Vista اجرا کردم روی گرافیک ماکزیمم 30 ثانیه بعد از بازی خارج میشد ولی با XP نه!

سوما شما خندت نمیگیره اگه 4GB رم داشته باشی و بعد برای نصب ویستا بگن از رم 2GB رو دربیار...ویندوز که نصب شد دوباره 2GB رو بذار!

چهارما سیستم امتیاز دهی و شناختن سخت افزارشم که خود قبول داری تخم مرغیه!:1. (38):

پنجما همه دنیا دارن میگن ویستا آشغاله...توی همین سایت خوندم که فقط حدود 10-15 در صد شرکتها ویستا رو تهیه کردند بقیه به کارشون با XP ادامه دادن سر همین افتضاح ویستا هم مایکروسافت به سرعت رفت سراغ ویندوز 7 باز شما میگید خوبه!:1. (27):

شما چه داستان خنده داری داری :1. (38):

مشکل از شما بوده که نتونستی پاک کنی برنامرو :1. (40):

مشکل از چیزه دیگه ای بوده که ویستا پرتت میکرده بیرون .شاید درایور کارتت جدید نبوده و کرایسیس هم خوشش نمیامده :1. (38): من که کرایسیسو تا آخر با ویستا رفتم !

xxxx که این حرف رو بهت زده چیزی بارش نبوده !!!! من الان دارم با اون مادربرد کار میکنم هر بلایی هم سرش در آوردم ولی مشکلی نداره :1. (27):

تخم شتر مرغیه !!! آخه کسی که به اون بنچر اهمیت نمیده همه برای تست مجموعه ی 3D Mark رو انتخاب میکنند و ...... :yes:

مایکروسافت به خاطر چیزه دیگه ای رفت سراغ ویندوز 7 ! سای کن سطح اطلاعاتتو بالا ببری بعد حرف بزنی :1. (40): :whistle:

من گفتم از اون اول این تاپیک ارزش نداره و آخرش هم ختم به خیر نمیشه :1. (2):

Labyrinth
24-10-08, 20:03
دوست عزیز
چرا شما اون قسمت را برداری؟

با کمی تنظیمات حرفه ایی میتوانید با در حالیکه آن قابلیت فعال است از شر سئوالات تکراری و مورد نظر
راحت شوید

نگاهی به تنظیمات بخش زیر داشته باشید، متوجه میشوید

ControlPanel --> Administrative Tools --> Local Security Policy
:wink:

در ضمن ویستا دیدی را ایجاد کرده که مستقل از سخت افزار باشه، بهمین خاطر حداقل منابع مورد نیاز را
داشته باشید، مشکلی نخواهید داشت، در ضمن Vista Starter روی هر سیستمی قابلیت نصب دارد،
حتی پردازنده های موتورلا و ...:whistle:

جالبیه حرف شما اینه انگار من میگم بزنیم حذفش کنیم عزیز ویستا از هیچ لحاظ استاندارد نیست حالا شما مشکلاتش رو نمیبینید تقصیر من نیست این رو فراموش نکنید برنامه نویسها شاید ویستا رو دوست داشته باشن ولی دیباگر ها و کرکها از این ویندوز متنفر هستن

یک چیز دیگه که هست اینه من سادگی ایکس پی رو به تمام زرق و برق های ویستا ترجیح میدم

ویستا برای کسایی خوبه که نمیتونن خودشون کنترل امنیت سیستمشون رو به دست بگیرند :wink: نه برای من :1. (38):

yemojud
24-10-08, 20:46
عزیز اشتباه میکنی

من خود یک کرکر هستم و روزی نیست که حتی برنامه های خود را با دیباگرها، اسمبلرها و ... تست نزنم

اون کرکرهایی که مشکل دارن، کرکر نیستند، وگرنه میدونستند که ویستا چه امکاناتی را در بخش Event های خود
برای آنها قرار داده است

ویستا هم همچین امنیت را در اختیار خود نگرفته است، اون تنها بحث امنیت در سطح پایه بهتر از XP پیداسازی
نموده است، و امکانات حرفه ای تری را برای حرفه ایی ها قرار داده است تا آنها خود استفاده نمایند

در ضمن زرق و برقی ندارد، مایکروسافت در ویستا متمرکز بر کاربردی تر شدن و سرعت بالا و مستقل شدن
از پلتفرم سخت افزاری داشته است

به نظر من کسانیکه با آن ساز مخالف میزنند، علتش این است که بعلت وجود قابلیت های زیاد اون و نداشتن
حوصله آموختن انتقاد های بی اساس و دلیل که بیشتر شبیه به بهونه است میکنند:wink:

Rohham
24-10-08, 22:47
جالبیه حرف شما اینه انگار من میگم بزنیم حذفش کنیم عزیز ویستا از هیچ لحاظ استاندارد نیست حالا شما مشکلاتش رو نمیبینید تقصیر من نیست این رو فراموش نکنید برنامه نویسها شاید ویستا رو دوست داشته باشن ولی دیباگر ها و کرکها از این ویندوز متنفر هستن

یک چیز دیگه که هست اینه من سادگی ایکس پی رو به تمام زرق و برق های ویستا ترجیح میدم

ویستا برای کسایی خوبه که نمیتونن خودشون کنترل امنیت سیستمشون رو به دست بگیرند :wink: نه برای من :1. (38):

من فکر کنم از مزیت های بزرگ ویستاس که می تونه امنیت رو واس همه!!!!فراهم کنه...همه مث شما نیستن که...قرارم نیست هر کی بلد نبود از همه چی از جمله زیبایی ظاهری ویندوز و ....محروم بشه...!!!!خوبه بحث به جاهای جالبی کشیده شده...

Labyrinth
25-10-08, 00:55
آقا شما چندتا برنامه کرک نام ببر ببینم :1. (38): در ضمن چیز جالبی رو اشاره کردید کسی نمیگه ویستا امکاناتش کمه ولی همه مثل شما بیکار نیستن بشینن دل و روده ویندوز رو بریزن بیرون :1. (38):

بعلاوه آیا شما از 100 امکانات ویندوز استفاده میکنید ؟ آیا به این فکر کردید هرکس برای چکاری ویندوز رو استفاده میکنه بعضی مواقع خوبه آدم واقع بین باشه

به نظر من شما اصلا نظرهاتون درست نیست چرا چون میرید ویستا رو میخرید 2 هزار تومان میاین نصب میکنید آیا

اگر بخواهید 260 دلار برای یک ویندوز بدید بازهم ویستا رو ترجیح میدید ؟

اگر بخوای همه جوانب رو در نظر بگیریم به نتیجه ای درست و حسابی نمیرسم

بعد بحث سر این موضوع نه برای من سود داره و نه برای شما این وسط فقط ماکروسافت لذت میبره

در ضمن اگر خیلی ویستا رو دوست دارید برید نسخه اصلی رو بخرید :wink:

شما کلیه مباحث رو شخصی برسی میکنید ولی من کلی میگم و فقط ایران رو شامل نمیشه :yes:

این رو هم فراموش نکن کسی به خودش میگه کرکر که حداقل 100 نرم افزار پرکاربرد دنیا رو کرک کرده باشه نه ...

در کل موفق باشی :great:

yemojud
25-10-08, 06:21
اگر کرکر باشی (حتی اگر نباشی و تنها یک طراح کار کشته باشی) با IDA
NuMega Tools SoftICE که اگه بدونی Driver Suite چیست:whistle: توصیه میکنم بحث های مهندسی نرم افزار
را بخونی تا با روش های تست و آزمایش کمی آشنا بشوید.

بچه کوچولو SoftICE هم که OllyDBg خودمونه:1. (5):

اصلا ببینم چندتا برنامه Setup را تو عمرت Repack کردی؟ اصلا میدونی Repack چیه یا اصلا مثل خیلیا فقط اسم
Retail را شنیدی؟ بازم اسم ببرم؟

(بهتره سعی نکنی بخواهی با رو کم کنی و کنف بازی حرفت را پیش ببری، چون ممکنه کارت نشه و نتیجه عکس بده ):whistle:

نیاز های بشری روز بروز بیشتر میشه و کسی موفق است که اونو در کمترین زمان با بهترین روش به انجام
برسوند، اگر نیاز شما همون تنها بازی و یا یه مدیریت فایل ساده است توصیه میکنم در همان XP بمانید.:1. (26):

هم نسخه دانلودی ویستا از خود سایت مایکروسافت را دارم، هم اونو خریداری کرده ام،
اونیکه نیاز به پشتیبانی مایکروسافت داره اونو میخره، کسیم که نه از همون نسخه های اینترنتی استفاده میکند؟!
فکر میکنی مایکروسافت اگه میخواست همه این نسخه های غیر قانونی را نمیتونست جمع کند و برخورد داشته
باشد؟ نه علت این است که اون نیازی به اینکار ندارد و این روش حتی باعث جذب شدن مشتریان است، توصیه
میکنم بگردی تا بفهمی گروهی که AutoPatcher را ارائه میدهند به کجا متصل است:whistle:
این از مسئله پول.

اگر بخواهیم روی اندیشه شما فکر کنیم که اگه قرار باشد کسی OS خریداری نماید همه باید برن SuSe بردارن
چون 120 دلار در میاد، یا اصلا برن Mandra را وردارن که بیش از 2500 برنامه کاربردی رو خودش دارد و قیمتشم
حدود 96 تا 110 دلار است:1. (27):
نه علت چیز دیگه ایی است، ویندوز ویستا برای کاربران ساده بعد از مک ساده ترین محیط را به ارمغان آورده است
و کسی هم شما را مجبور نکرده نسخه Ultimate نصب کنی میتونی نسخه های غیر تجاری ویستا را نصب کنید تا
ارزانتر باشد:1. (26):

من مسائل را شخصی بررسی نمیکنم، بلکه شما دارید با اندیشه خود قضاوت میکنید.

حالا امثال شما که دوست ندارن با تکنولوژی همراه باشند، ما مشکلی نداریم، تنها میگوییم دیگران را هم گمراه
نکنند و بگذارند حداقل بقیه تجربه کنند، همین جدال را موقع آمدن XP تا 2 سال داشتیم و هزارجور روضه نبود که
نخواندند ( آخه میگن نادان از دانا شدن بقیه میترسه چون خودش چیزی بلد نبید ):yes:

کسی که با تکنولوژی روز حرکت نکند، بعد از 2 تا 3 سال یه مرتبه میبینه بجای اینکه حداقل در اواسط رسیدن به
قله باشه هنوز تو دامنه کوه است.

در آخر هم ببینم اصلا اسم قفلی به نام HexaLock بگوشت رسیده؟ اصلا میدونی چطوری کار میکنه؟
اصلا تو عمرت قفل نوشتی؟ اصلا ببینم چقدر ساختار PE را میشناسی، اصلا IL چیست؟ و مربوط به کدام دسته؟
زمانیکه شما هنوز نمیدونستین کرک، وارز چیه ما تو گروه های ExeTools، TSRh برنامه هایی چون Crocodile Clips
کرک کردیم، که بعد از 1 سال و نیم وقتی نسخه 6.01 اومد، کیجن نسخه 5.0.4 را ریلیز کردیم.
برنامه هایی را کرک کردیم که نه شنیده ایی و نه تصورش برایت ممکن است:whistle:

دوست عزیز ما همه در اینجا جمع شده ایم تا درکنار هم محیطی شاد داشته باشیم، به دانش هم اضافه کنیم
نه اینکه بخواهیم با تعصب دیگران را هم گمراه کنیم و با شیوه های بدی چون شیوه شما که بطبع پاسخ من نیز
به شیوه خود شما بود، به تبادل اطلاعات بپردازیم:1. (28):

من از همه دوستان بشخصه معضرت میخوام:give_rose:

N0m@d
25-10-08, 09:47
شما چه داستان خنده داری داری

مشکل از شما بوده که نتونستی پاک کنی برنامرو

یادم باشه وقتی اومدی بدم دست خودت ببینم چطوری پاک میکنی پروفسور!:whistle:

مشکل از چیزه دیگه ای بوده که ویستا پرتت میکرده بیرون .شاید درایور کارتت جدید نبوده و کرایسیس هم خوشش نمیامده من که کرایسیسو تا آخر با ویستا رفتم !

مهم نیست از چی بوده...مهم اینه که تو ویستا پیش میامده و توی XP نه!در ضمن من دارم از Very High با AntiAlising 16XQ حرف میزنم...نه چیزی که 9600GT میکشه!:cool:

xxxx که این حرف رو بهت زده چیزی بارش نبوده !!!! من الان دارم با اون مادربرد کار میکنم هر بلایی هم سرش در آوردم ولی مشکلی نداره

ها...ها...ها:rofl:

این دیگه آخرش بود!:1. (10):

اون آقا Administrator سایت اسوس بود...حتما شما مادربردهای اسوس رو بیشتر از ایشون میشناسید...در ضمن من فقط به اون طریق تونستم ویستا نصب کنم...بازم میگی xxx گفته؟!:1. (38):

تخم شتر مرغیه !!! آخه کسی که به اون بنچر اهمیت نمیده همه برای تست مجموعه ی 3D Mark رو انتخاب میکنند

بالاخره به چهارتا بزمجه که رو میده...طرف با همین امتیازای تخم کفتری هو انداخته که سیستم من پرفشیوناله!:yes:

مایکروسافت به خاطر چیزه دیگه ای رفت سراغ ویندوز 7 ! سای کن سطح اطلاعاتتو بالا ببری بعد حرف بزنی

من گفتم از اون اول این تاپیک ارزش نداره و آخرش هم ختم به خیر نمیشه

دکتر جان میشه بفرمایید دلیلش چی بوده...حتما شرکتها هم به همون دلیل از ویستا استقبال نکردند!

Dark Devil
25-10-08, 10:05
هر چه قدر با خودم گفتم خودشون تمومش میکنند و به موضوع اصلی برمیگردن نشد که نشد!!

دوستان سعی کنید به نظرات هم احترام بذارید اگه کسی حتی اشتباه هم میکنه لذومی نداره با دعوا و جنجال و... کار رو پیش ببرید.
در هر صورت این تاپیک دیگه ارزش باز بودن نداره....

قفل شد!!Only the registered members can see the link