ورود

مشاهده نسخه کامل : HELP me

D J V A H I D
12-10-08, 18:27
salam doostan :1. (2):. man farsim az kar oftade. yaAni kalameha ro eshtebah va dar ham type mikone.moshkel az kojast ?ba englisi moshkeli nadaram. viroosi shodam ? ya bayad windows avaz konam ? moshkel az kojast ?

Trance
12-10-08, 19:26
فونت داری دوباره کپی کنی ببینی درست می شه یا نه؟.یا توی قسمت تنظمات زیان دوباره دستکاری کن ببین مشکل حل می شه.

Quick
12-10-08, 19:27
ویندوز؟؟؟؟؟

D J V A H I D
12-10-08, 19:32
فونت داری دوباره کپی کنی ببینی درست می شه یا نه؟.یا توی قسمت تنظمات زیان دوباره دستکاری کن ببین مشکل حل می شه.

nashod az in ghesmat !!!ehtemal dare virusi shode basham ?ya na bayad windows avaz konam ?

Trance
12-10-08, 20:03
ویندوزت مگه مشکل پیدا کرده؟

N@VID
12-10-08, 20:52
سلام :

به اين آدرسي که مي گم برو و اين قسمت رو چک کن :
Start>Control Panel>Regional and Language Options>Regional Options
ببين در اين قسمت زبان فارسي هست و در پايين هم کشور ايران انتخاب شده .
اگر نبود به اين قسمت :
Start>Control Panel>Regional and Language Options>Language
برو . در اين قسمت دو گزينه هست که مي توني جلوش تيک بزاري .
اولي رو تيک بزن . ( تيک دوم براي نصب زبان هاي چيني و ژاپني هست )
تيک که زدي برميگردي قسمت :
زبان رو فارسي و کشور رو ايران انتخاب مي کني .
بعد مي ري قسمت :
Start>Control Panel>Regional and Language Options>Advanced
اين جا هم کشور رو ايران اتنخاب مي کني .
اگر در ابتدا ويندوز فارسي نبوده ،‌ صد در صد نياز به سي دي ويندوز داري تا از روش ويندوز فايل هاي فارسي ساز
رو نصب کنه .
وقتي همه اين کار ها رو کردي OK کن . براي اطمينان از انجام گرفتم کار هاي بالا ،
بخش هاي بالا رو بعد از OK کردن مجددا چک کن .

اگر باز هم برطرف نشد‌ ،‌ بگو ...

D J V A H I D
12-10-08, 20:56
سلام :

به اين آدرسي که مي گم برو و اين قسمت رو چک کن :
ببين در اين قسمت زبان فارسي هست و در پايين هم کشور ايران انتخاب شده .
اگر نبود به اين قسمت :
Start>Control Panel>Regional and Language Options>Language
برو . در اين قسمت دو گزينه هست که مي توني جلوش تيک بزاري .
اولي رو تيک بزن . ( تيک دوم براي نصب زبان هاي چيني و ژاپني هست )
تيک که زدي برميگردي قسمت :
زبان رو فارسي و کشور رو ايران انتخاب مي کني .
بعد مي ري قسمت :
Start>Control Panel>Regional and Language Options>Advanced
اين جا هم کشور رو ايران اتنخاب مي کني .
اگر در ابتدا ويندوز فارسي نبوده ،‌ صد در صد نياز به سي دي ويندوز داري تا از روش ويندوز فايل هاي فارسي ساز
رو نصب کنه .
وقتي همه اين کار ها رو کردي OK کن . براي اطمينان از انجام گرفتم کار هاي بالا ،
بخش هاي بالا رو بعد از OK کردن مجددا چک کن .

اگر باز هم برطرف نشد‌ ،‌ بگو ...

man tamame in kararo anjam dadam ghablan.emrooz yedafe injoori shode .har kari ke be zehnam reside anjam dadam vali baz nashod ke nashod.majbooram windows avaz konam. mamnoon az shoma doostan :give_rose:

N@VID
12-10-08, 23:22
سلام :

وجيد جان شرمنده من آواتارت رو نديدم ، و گرنه جسارت نمي کردم که بخوام کار يادت بدم ... :1. (29)::11()::oops:

D J V A H I D
12-10-08, 23:37
سلام :

وجيد جان شرمنده من آواتارت رو نديدم ، و گرنه جسارت نمي کردم که بخوام کار يادت بدم ... :1. (29)::11()::oops:

salam azizam.in harfa chie mizani ghorban ?mage avatare man che sheklie ? taze man khosh hal misham ke doostan nazarate khodeshoon ro began va ma estefade lazem ro bebarim . bazam migam mamnoon az lotfe doostani ke nazarate khodeshoon ro goftan.ishalla farda dige ye windows avaz mikonam balke 2rost beshe ... ba tashakkor:love::give_rose:

Moein
12-10-08, 23:52
به کاری کن سیستم رو restore کن ببین بازم مشکل داری سیستمت رو به شب قیلش که سالم بوده بر گردون شاید نیازی به تعویض نباشه
یه سوال از دیروز تا حالا چیزی به کام وصل کردی یا چیزی نصب نکردی؟ شرمنده جسارت کردم و سوال پرسیدم:wink:

Labyrinth
13-10-08, 13:37
روی قسمتی که FA و EN داره راست کلیک کن برو توی Settings بعد زبون فارسی رو حذف کن و بعد روی گزینه ی ADD کلیک کن و بعد زیان فارسی رو با لایه ی US یا فارسی انتخاب کن بعد اوکی بزن و سیستم رو ریست کن

بیشتر موارد این موضوع به چشم نمیاد و اونم بخاطر اینه که زبان فارسی دچار تغییرات لایه ای میشه :great:

D J V A H I D
13-10-08, 18:36
روی قسمتی که FA و EN داره راست کلیک کن برو توی Settings بعد زبون فارسی رو حذف کن و بعد روی گزینه ی ADD کلیک کن و بعد زیان فارسی رو با لایه ی US یا فارسی انتخاب کن بعد اوکی بزن و سیستم رو ریست کن

بیشتر موارد این موضوع به چشم نمیاد و اونم بخاطر اینه که زبان فارسی دچار تغییرات لایه ای میشه :great:

سلام . درست شد . ممنون . این روشی رو که شما گفتید ... کار کرد. پیشنهاد میکنم دوستانی که مشکلی همانند من دارند ... از این روش که دوست بسیار خوبمون Destiny:1. (21): گفت بهره ببرند. با تشکر :give_rose::love: