PDA

مشاهده نسخه کامل : يک قبر خوش آب‌وهوا 8 تا 15 ميليون تومان

mohammad amin
05-10-08, 18:46
شواهد نشان مي‌دهد بسياري از خانواده‌هاي متوفي ترجيح مي‌دهند هزينه‌اي چهل برابر قيمت يک قبر معمولي را صرف کنند تا در قطعه‌اي خوش و آب هوا(!) که امکان دسترسي آسانتر به آن وجود دارد، براي مرده خود قبر تهيه کنند.

به گزارش برنا، افزايش قيمت قبر در ايران، در حالي روند صعودي خود را ادامه مي‌‌دهد که شواهد نشان مي‌دهد هم‌اكنون قيمت يک قبر دو متري از قيمت مسکن در مناطق شمال شهر تهران نيز بالاتر است.

بنا بر مشاهدات خبرنگار ما، هم‌اكنون قيمت قبر‌هاي يک طبقه در قطعات 253 و 254 بهشت زهرا حدود شصت تا هفتاد هزار تومان و قبرهاي دو طبقه در همين قطعات، حدود دويست هزار تومان برآورد مي‌شود، اما بنا بر گزارش برنا گاه بسياري از خانواده‌هاي متوفي ترجيح مي‌دهند، هزينه‌اي چهل برابر اين مبالغ را صرف کنند تا در قطعه اي خوش و آب هوا(!) که امکان دسترسي آسانتر به آن وجود دارد، براي درگذشته خود، قبر بخرند.

هم‌اكنون نقاط معروف و مرغوب و قطعات قديمي بهشت زهرا، متعلق به 30 تا 35 سال پيش با قيمت‌هايي افزون بر پانزده ميليون تومان خريداري مي‌شود. خريداري اين قبور، در حالي در ميان طبقات مرفه جامعه طرفدار دارد که به گفته محمود رضاييان، مديرعامل سازمان بهشت‌ زهرا‌ (س) تنها با فروش اين قبور است که شهرداري مي‌تواند به جبران هزينه‌هاي اضافي ساخت قبر بپردازد.

يکي از اعضاي خانواده متوفي درباره خريد قبر به خبرنگار ما مي‌گويد: براي من قيمت قبر چندان مهم نبود، فقط مي‌خواستم جايي که براي مادرم انتخاب مي‌کنم، خوب و مناسب باشد و ما بتوانيم در سکوت کامل به ملاقاتش بياييم؛ بنابراين، يک قبر در قطعه پانزده، به قيمت هشت ميليون تومان خريدم و گمان مي‌کنم مادرم هم راضي است!

به عقيده بسياري، صرف هزينه‌هاي ميليوني براي خريد يک قبر دو متري در منطقه ويژه، به مرور زمان مي‌تواند به ايجاد يک خرده فرهنگ نادرست تجملاتي در ميان خانواده‌هاي ايراني تبديل شود که پايه‌گذار بسياري از رسوم‌ نادرست در مراسم ترحيم خواهد بود؛ در حالي که نوع قبر در سرنوشت متوفي، هيچ تأثيري ندارد. البته اگر باورهاي ديني بر خرافات و انحرافات ديني بچربد!

منبع تابناک

murizaki_2000
05-10-08, 19:16
خدا قسمت كنه .......!!!!:1. (38)::1. (38)::1. (38):

mohammad amin
05-10-08, 19:45
من دارم پول جمع می کنم که قبر مثل قبر سعدی درست کنم :1. (38):

Mahdi_Moosavi
05-10-08, 19:56
اون وقت قیمت 2 نبش و موقعیت تجاری و ........ فرق میکنه ؟! Only the registered members can see the link

Arian.Z
05-10-08, 20:20
اقا این قبر با پارکینگ یا بدون پارکینگ:1. (38):

Stream
05-10-08, 22:26
اقا این قبر با پارکینگ یا بدون پارکینگ:1. (38):
کافی نت
اینترنت
کافی شاپ
دسترسی سریع به مراکز خرید
دسترسی سریع به فرودگاه

قیمت پارکینگ جداست، بستگی به جاش هم داره بین 3 تا 5 میلیون.

Mahdi_Moosavi
06-10-08, 00:22
کافی نت
اینترنت
کافی شاپ
دسترسی سریع به مراکز خرید
دسترسی سریع به فرودگاه

قیمت پارکینگ جداست، بستگی به جاش هم داره بین 3 تا 5 میلیون.

تو کار قبری ، آری جون ؟! :1. (38):

اینترنتش ADSL بید دیگه ؟ ( SPEED رو لطف میکنی ؟ شاید مشتری شدیم ! ) .

:merci:

Overclocker
06-10-08, 01:28
من پایین تر از یک مگ حال نمیکنم سفارشی واسم جور کنید :1. (38):

اصلا پهنای باند ایران اینقدر میکشه ؟:1. (27):

راستی آسانسور هم داشته باشه :1. (40):

PCminister
06-10-08, 07:33
آقا از این قبرای ارزون (15 میلیونی) داری برای ما بزار کنار.

قیمت قبر بعضی حاهای حرم الان شده 200 میلیون.

قیمتای شما خیلی بهتره.

D J V A H I D
06-10-08, 08:34
البته ناگفته نمونه که پول آب جدا...پول برق جدا... اینا همش باید پرداخت بشه به موقع.:great: