ورود

مشاهده نسخه کامل : Hiren's BootCD 9.6

sAsAn.K
03-10-08, 10:16
با این سی دی بوتیبل بعضی هاتون آشنا هستید ، موقعی که سیستمتون ویندوزش مشکل پیدا می کنه و دسترسی به ویندوز ندارید ، اون موقع این برنامه در نقش آچار فرانسه ظاهر میشه براتون !

لیست نرم افزار های موجود در این سی دی :

Only the registered members can see the link

Hiren's BootCD 9.6 + Multilingual Keyboard Patch.iso
FULL+Multi Keyboard Patch
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Mirror
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Overclocker
03-10-08, 11:21
با این سی دی بوتیبل بعضی هاتون آشنا هستید ، موقعی که سیستمتون ویندوزش مشکل پیدا می کنه و دسترسی به ویندوز ندارید ، اون موقع این برنامه در نقش آچار فرانسه ظاهر میشه براتون !

لیست نرم افزار های موجود در این سی دی :

Only the registered members can see the link's BootCD 9.6 + Multilingual Keyboard Patch.iso
FULL+Multi Keyboard Patch

Mirror

ساسان جون من یه دونه از اینها دارم ولی روی سیستم فعلیم کار نمیکنه ولی روی سیستم های قدیمی کار میکنه

منظور از کار کردن اینه که واسه من لود نمیشه که بتونی بری تو برنامه هایی که داره !! اصلا لیست برنامه ها هم نمیاره :1. (27): همون لود اولیه که انجام میشه بعد یهو میره تو یه قسمتی و از 1 تا 8 داره ماله من تا قبل از اونجا که میره ارور میگیره :yes:

به نظرت با ورژن جدیدش مشکل حل شده و روی سیستم های جدید هم لود میشه ؟؟؟

Overclocker
05-10-08, 00:10
ساسان جون کجایی نیستی ؟

یکی نیست جواب بده به سوال من ؟

AMD>INTEL
05-10-08, 00:41
تو ورژن های جدید مشکل عدم شناخت هاردهای ساتا و سخت افزار جدید حل شده .