PDA

مشاهده نسخه کامل : امان از دست این زنها !!!

D J V A H I D
01-10-08, 14:09
خانمی در زمین گلف مشغول بازی بود. ضربه ای به توپ زد که باعث پرتاب توپ به درون بیشه زار کنار زمین شد. خانم برای پیدا کردن توپ به بیشه زار رفت که ناگهان با صحنه ای روب رو شد.

قورباغه ای در تله ای گرفتار بود. قورباغه حرف می زد! رو به خانم گفت؛ اگر مرا از بند آزاد کنی، سه آرزویت را برآورده می کنم.

خانم ذوق زده شد و سریع قورباغه را آزاد کرد. قورباغه به او گفت؛ نذاشتی شرایط برآورده کردن آرزوها را بگویم. هر آرزویی که برایت برآورده کردم، ۱۰ برابر آنرا برای همسرت برآورده می کنم!

خانم کمی تامل کرد و گفت؛ مشکلی ندارد.

آرزوی اول خود را گفت؛ من می خواهم زیباترین زن دنیا شوم.

قورباغه به او گفت؛ اگر زیباترین شوی شوهرت ۱۰ برابر از تو زیباتر می شود و ممکن است چشم زن های دیگر بدنبالش بیافتد و تو او را از دست دهی.

خانم گفت؛ مشکلی ندارد. چون من زیباترینم، کس دیگری در چشم او بجز من نخواهم ماند. پس آرزویش برآورده شد.

بعد گفت که من می خواهم ثروتمند ترین فرد دنیا شوم. قورباغه به او گفت شوهرت ۱۰ برابر ثروتمند تر می شود و ممکن است به زندگی تان لطمه بزند.

خانم گفت؛ نه هر چه من دارم مال اوست و آن وقت او هم مال من است. پس ثروتمند شد.

آرزوی سومش را که گفت قورباغه جا خورد و بدون چون و چرایی برآورده کرد.

خانم گفت؛ می خواهم به یک حمله قلبی خفیف دچار شوم!

نکته اخلاقی: خانم ها خیلی باهوش هستند. پس باهاشون درگیر نشین.

قابل توجه خواننده های مونث؛ اینجا پایان این داستان بود. لطفاً ادامه مطلب را ببندید و برید حالشو ببرید.

.

..

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

مرد دچار حمله قلبی ۱۰ برابر خفیف تر از همسرش شد. (Only the registered members can see the link)

منبع : پرشین استار

N@VID
01-10-08, 20:38
سلام :
داش وحيد گل کاشتي ...
من به شخصه مرد سالاري رو پياده کردم و از کسايي که چيز ... هستند متنفرم !
شانس ما از اين آدم هاي زن زليل و چيز ... دور اطرافمون کم نيستند ...:1. (28):
اين جنس مونث فکر مي کنه خيلي باهوشه ! به هشون مي گي يه دليل براي اين باهوشي تون بياريد ، مي گن
آمار قبولي دانشگاه که 70 به 30 هست !!!!! خوب ما مذکر ها هم اگه فکر کار و سربازي و زندگي و خونه و هزار کوفت و زهر مار ديگه نبوديم اون وقت شما کجا بوديد ؟!!!

mohammad amin
02-10-08, 00:19
من که میگم حقوق زن و مرد یک است و بس این که نوشتین دیگه خیلی نوبرشه

AMD>INTEL
02-10-08, 00:34
نه زن ذلیلی خوبه نه مرد سالاری . زندگی و رابطه یک زن و مرد اگر بر پایه رفاقت باشه . نیازی به ریاست یکی از طرفین نیست . کلا زن یا مردی که بتونه اعتماد طرف مقابلش رو بدست بیاره . خوشبخت ترین هست .

psat
02-10-08, 09:42
حال کردم با تیکه ی آخرش داداش.این نشون میده که زنها فقط فکر میکنن که زرنگ هستند ولی در عمل میبینند که اینطور نیست.این توی واقعیت هم مشهوده.

ALIRE7A
02-10-08, 10:06
واژه جدید زن ذلیل

میدونید چیه ؟

تفاهم

ما تفاهم داریم یعنی زن ذلیلم

مردها یا 2 تا ز هستند یا 3 تا ز

اولی زن ذلیل

دومی
زر میزنن که زن ذلیلن نیستن

من که هرجا که رفتم که کارم گیر کرده یه پایش زن بوده در واقع عامل شر زن

دیگه ببخشید ما مردها فقط حرف میزنیم اگر عمل کنیم خیلی چیزها حل میشه

psat
02-10-08, 11:23
دوست عزیز مشکلات ما که چیزی نیست.
دارن تحقیق میکنن و به نتیجه هایی هم رسیدن.در عوامل به وجودآورنده ی جنگ جهانی اول و ادامه ی اون در جنگ جهانی دوم هم نقش کلیدی داشتند.

Merlin360
02-10-08, 14:42
خانمی در زمین گلف مشغول بازی بود. ضربه ای به توپ زد که باعث پرتاب توپ به درون بیشه زار کنار زمین شد. خانم برای پیدا کردن توپ به بیشه زار رفت که ناگهان با صحنه ای روب رو شد.

قورباغه ای در تله ای گرفتار بود. قورباغه حرف می زد! رو به خانم گفت؛ اگر مرا از بند آزاد کنی، سه آرزویت را برآورده می کنم.

خانم ذوق زده شد و سریع قورباغه را آزاد کرد. قورباغه به او گفت؛ نذاشتی شرایط برآورده کردن آرزوها را بگویم. هر آرزویی که برایت برآورده کردم، ۱۰ برابر آنرا برای همسرت برآورده می کنم!

خانم کمی تامل کرد و گفت؛ مشکلی ندارد.

آرزوی اول خود را گفت؛ من می خواهم زیباترین زن دنیا شوم.

قورباغه به او گفت؛ اگر زیباترین شوی شوهرت ۱۰ برابر از تو زیباتر می شود و ممکن است چشم زن های دیگر بدنبالش بیافتد و تو او را از دست دهی.

خانم گفت؛ مشکلی ندارد. چون من زیباترینم، کس دیگری در چشم او بجز من نخواهم ماند. پس آرزویش برآورده شد.

بعد گفت که من می خواهم ثروتمند ترین فرد دنیا شوم. قورباغه به او گفت شوهرت ۱۰ برابر ثروتمند تر می شود و ممکن است به زندگی تان لطمه بزند.

خانم گفت؛ نه هر چه من دارم مال اوست و آن وقت او هم مال من است. پس ثروتمند شد.

آرزوی سومش را که گفت قورباغه جا خورد و بدون چون و چرایی برآورده کرد.

خانم گفت؛ می خواهم به یک حمله قلبی خفیف دچار شوم!

نکته اخلاقی: خانم ها خیلی باهوش هستند. پس باهاشون درگیر نشین.

قابل توجه خواننده های مونث؛ اینجا پایان این داستان بود. لطفاً ادامه مطلب را ببندید و برید حالشو ببرید.

.

..

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

مرد دچار حمله قلبی ۱۰ برابر خفیف تر از همسرش شد. (Only the registered members can see the link)

سلام به بچه های با تعصب Pcnetwork این تاپیک زیبای وحید جان توسط یک سایت فارسی زبان بدون ذکر منبع کپی شده اگر خواستید به این موضوع اعتراض کنید.

این هم لینک: Only the registered members can see the link

D J V A H I D
02-10-08, 17:40
آقا اوکی شد. الان دیگه منبع گذاشتن.حسابی حالشونو گرفتم :party:

Feoris
02-10-08, 22:58
دیگه چی خود فریبی نکنید
:1. (27): اینجا ما همه باهم دوست هستیم قرار نیست شخصیت همدیگرو زیر سوال ببریم

Armin-N
03-10-08, 07:29
نه زن ذلیلی خوبه نه مرد سالاری . زندگی و رابطه یک زن و مرد اگر بر پایه رفاقت باشه . نیازی به ریاست یکی از طرفین نیست . کلا زن یا مردی که بتونه اعتماد طرف مقابلش رو بدست بیاره . خوشبخت ترین هست .

تائید میشه

ALIRE7A
03-10-08, 11:00
در لیون قرار گرفت

با تشکر از وحید

در ضمن وحید جان شما خودتون هم منبع رو قرار ندادین

D J V A H I D
03-10-08, 11:10
در لیون قرار گرفت

با تشکر از وحید

در ضمن وحید جان شما خودتون هم منبع رو قرار ندادین

منبع گذاشتم ... در ضمن این >>> در لیون قرار گرفت یعنی چی ؟ Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

ALIRE7A
03-10-08, 13:18
خوب امیدوارم مدیرها فکر بد نکنن

داش وحید ، من توی یه فروم دیگه زیاد فعالیت میکنم که اسمش لیون هست و من توی اونجا قرار دادم و البته چون از اینجا کپی کردم اینجا رو منبع ذکر کردم

موفق باشی

Feoris
03-10-08, 20:09
ممنون از این فکر باز و روشن
:cool:

D J V A H I D
03-10-08, 21:14
ممنون از این فکر باز و روشن
:cool:

میبخشید این جواب شما متعلق به کیه ؟ حد اقل یه نقل قولی ... چیزی !!! :1. (27):

Feoris
04-10-08, 08:34