ورود

مشاهده نسخه کامل : در این نظر سنجی شرکت کنید

Fusion
27-09-08, 21:05
من چند روزی فکر میکنم دوستان از کیفیت و خبر های پست ها و یا تاپینگ های بنده گله دارن
برای روشن شدن ، در این نظر سنجی شرکت کنید

Labyrinth
27-09-08, 21:12
فعالیتت خوبه عزیز البته اگر ادامه بدی ارزشش بیشتر میشه اگر ملاک قضاوت رو تشکر زدن گذاشتی زیاد خودتو خسته نکن 75 درصد اعضا عادت ندارن کلید تشکر رو بزنن و میان همون چیزی که گفتی رو تکرار میکنن

ولی من خبرات رو کامل میخونم و لذت میبرم :give_rose:

D J V A H I D
27-09-08, 21:43
والله من که تا حالا مشکلی ندیدم ! شما هم مثل بیشتر بچه های باحال فروم . میشه بگید کی از شما گله داشته ؟ به هر حال موفق باشید !!! :give_rose:

Fusion
28-09-08, 19:18
سلام به همه دوستان
هیچ کس تا الان مستقیم به من گله نکرده و احساس کردم که این طور و دارم جای بعضی دوستان تنگ میکنم و کمی از کیفیت پست ها ناراضی هستن
و بعضی دوستان کالا احساس میکنم از وجود من در فروم دلخورن
تا حدودیم تشکر بود من به تردید انداخت

Quick
28-09-08, 19:25
دوست من منظورت رو از جا تنگ کردن نمیفهمم؟ مگه فروم بچه های 5 سالست که کسی جای کسی رو تنگ بکنه؟

من هم اصلا از فعالیت شما ناراضی نیستم.

فقط لطف کن اگه اون جریان دسته ی Wii و PC رو آزمایش کردی یه آموزشی چیزی بزار آخه من تو کفشم و مطمئنم خیلی جالب میشه ... (تا تنور داغه نون رو بچسبونیم :1. (38)::1. (38):)

Shahryar
28-09-08, 20:23
این دیگه از اون تاپیک ها بود ... :1. (38):

محمود جان ، اینتل جان عزیز شما چند مرتبه تا حالا با پیغام های خصوصی من مبنی بر اینکه فلان تاپیک را ادامه بده خیلی خوبه برخورد کردی ؟ کم نبوده نسبت به تاپیک هایی که زده میشه در انجمن . شما بحث های خیلی خوبی و پست های خوب و به عبارتی پست های مفیدی دارید که ارزشمند هست همین طوری که بقیه دوستاند گفتند . مثالش Intel Larrabe یا کدک و ... . من نمیدونم شما بر چه مبنایی این تصمیم را گرفتید یا همچین تفکری کردید . یک چیزی را همیشه بدونید فعالیتی که میکنید را برای فعالیت بکنید نه برای تشکر و تقدیر این خیلی مهمه . توی ایران یا حتی خیلی از جاهای دیگه تشکر کردن و ... کمی کم میشه از کاربران که خوب دلایل مختلفی داره یکسری کمشون میاد دکمه تشکر را بزنند یکسری فقط انتظار دارند پست های خودشون را ملت تشکر کنند . یکسری ( از جمله بنده و مشابه ها ) نمیرسند همه تاپیک ها را چک کنند و ... . مهم اینه که شما به مرور زمان مجموعه ای از مطالب با ارزش ، بحث های کاربردی و ... در انجمنی داری که خودتون هم دارید میبینید از سوی کاربرانی که توی این تاپیک نظر دادند یا رای دادند فعالیت کاربران براشون ارزشمند هست . :11():

من فقط یک گله دارم از فعالیت شما :

کم میای :1. (38): یعنی شما توانایی هایی توی بخش های گرافیکی دارید که خوشحال میشیم ازشون استفاده کنیم و تخصص هایی توی بخش های مختلف ...

این تنها گله بود ...

قربانت
شهریار :give_rose:

Fusion
28-09-08, 23:54
سلام و تشکر از دوستان مخصوصا شهریان جان گل
خوب چشم تسلیم امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه کلا میخواستم احساس دوستان بدوم .و شهریار جان اینم بگم که به هیچ وجه من برای تشکر فعالیت نمیکنم برای اهمیت نداره چند پست یا تشکر دارم . :great:

یعنی شما توانایی هایی توی بخش های گرافیکی دارید که خوشحال میشیم ازشون استفاده کنیم و تخصص هایی توی بخش های مختلف ...چشم حتما ولی این بخش برای خودش واقعا مدیران کاربرای ماهری داره ونیاز به من نیست و من به همین علت زیاد اون بخش پست نمیدم ولی در بخش دیگه حتما :great:

فقط لطف کن اگه اون جریان دسته ی Wii و PC رو آزمایش کردی یه آموزشی چیزی بزار آخه من تو کفشم و مطمئنم خیلی جالب میشه ... (تا تنور داغه نون رو بچسبونیم Only the registered members can see the link)اینم چشم تست شده و متن و اموزش نوشتم کامل شد قرار میدم :great:

AMD>INTEL
29-09-08, 00:39
بعضی وقت ها احساس آدم . آدم رو گول میزنه . اگر مشکلی بود دوستان بهت میگفتند . خلاصه take it easy

mohammad amin
29-09-08, 00:42
ما که بدی ندیدیم:1. (27):

Mahdi_Moosavi
29-09-08, 01:33
چطوری اینتل بابا ؟! Only the registered members can see the link

PCminister
29-09-08, 02:25
من تو رو دوست داشته بیدم!:1. (1):

Fusion
29-09-08, 03:17
بعضی وقت ها احساس آدم . آدم رو گول میزنه . اگر مشکلی بود دوستان بهت میگفتند . خلاصه take it easyاره درست میگی خودمم ضایع کردم با این تایپینگ
به قل شهریار :

این دیگه از اون تاپیک ها بود ..

ما که بدی ندیدی
چطوری اینتل بابا ؟!

من تو رو دوست داشته بیدم:1. (27):