سایت پرطرفدار یوتیوب که در حال حاضر سومین سایت پربینندهی دنیاست، امکان دانلود ویدیوها را ندارد و تاکنون برای دانلود ویدیو از یوتیوب راههای مختلفی پیشنهاد شده و سایتها و برنامههایی هستند که با گرفتن آدرس ویدیو، لینک دانلود ویدیو را به شما میدهند؛ اما TechCrunch (Only the registered members can see the link) سادهترین راه را برای این کار پیشنهاد میکند (Only the registered members can see the link).
کافی است آدرس ویدیو را در کادر مربوط وارد کنید و روی گزینه Get Video کلیک کنید تا لینک دانلود ویدیو نمایش داده شود.
توجه کنید در آدرسی که وارد میکنید سابدامین (پیشوند) مانند uk وجود نداشته باشد؛ اگر وجود دارد آن را از آدرس پاک کنید. در لینک دانلود میتوانید این سابدامین را به آدرس دانلود اضافه کنید.
فایلی که دانلود میکنید با فرمت Flv است که برای تماشای آن میتوانید از برنامههای پخشکنندهی Flv (Only the registered members can see the link) استفاده کنید؛ یا این که از برنامههای تبدیل فرمت (Only the registered members can see the link) استفاده کرده و فرمت ویدیو را تغییر دهید.
pooyi_khafan
21-09-08, 14:58
با IDM و ... هم می شه دانلود کرد؟
sAsAn.K
21-09-08, 15:10
بهترین راه به نظر من فعلا اینه : Only the registered members can see the link
Shahryar
21-09-08, 18:01
بهترین راه به نظر من استفاده از IDM هست که از هر سایت Streaming Video میتونید بگیرید بدون هیچ دردسری ...
Majid OC
24-09-08, 13:09
بهترین راه به نظر من استفاده از IDM هست که از هر سایت Streaming Video میتونید بگیرید بدون هیچ دردسری ...
بیشتر توضیح بدین شهریار جان یعنی لینک دانلود رو در IDM قرار بدیم ؟
Streaming Video مثلا چه سایت های YouTube از این سایت چه جوری لینک قرار بدیم؟
sAsAn.K
24-09-08, 13:30
خوبی ای که سایت keepvid.com داره اینکه که لینکهایی که میده resumable هست ولی IDM نه .
برای اینکه بخواین با IDM دانلود کنین این کارها رو بکنین .
به قسمت Options --> File Types برید و FLV رو به تهش اضافه کنید .
بعدشم Options --> Generals و و Mozilla Firefox رو تیک بزنید .
بعد ویدئوی مورد نظر رو باز کنید و لینک دانلود رو خود IDM می کشه از ویدئو .
saeed25
24-09-08, 14:18
دروود
جناب ساسان،اساس کار اینجور سایتها چطوریه؟یعنیچطور یک لیننکی از همچین سایتی رو تبدیل به دانلود با ریزیوم می کنند؟
Shahryar
24-09-08, 15:04
بیشتر توضیح بدین شهریار جان یعنی لینک دانلود رو در IDM قرار بدیم ؟
Streaming Video مثلا چه سایت های YouTube از این سایت چه جوری لینک قرار بدیم؟
عزیزم IDM ورژن های جدید مثل 5.14 را که داشته باشی یک پلاگین برای FireFox و IE نصب میکنه به صورت اتوماتیک که تا دکمه Play را توی YouTube بزنید و روی صفحه کلیک راست کنید و Download FLV Video With IDM و سپس آخرین ویدئو در خواست شده را بزنید دانلود میشه یا میتونید از لیست 10 تای آخر دانلود کنید .
همین طوری که ساسان جان گفت Resume نداره اما خیلی سریع این طوری میتونید دانلود کنید . :give_rose:
sAsAn.K
24-09-08, 15:51
سعید جان نمی دونم والا ، ولی از سرور های گوگله فکر کنم .
چون از cache.google.com استفاده می کنه .
flysbad
24-09-08, 22:12
یه روش سریع و آسون بهتون یاد می دم که سریع بدون نیاز به هیچ برنامه و سایت جانبی هر چیزه غیرقابل دانلود رو برای خودتون بگیرید .
مثلا از youtube اول کلیپ مورد نظرتونو انتخاب کنید و تماشا کنید وقتی تا آخرش دیدید در واقع اونو بدونه اینکه بفهمید دانلود کردید ، برای برداشتن فایل آن در IE به قسمت Tools--->internet option رفته در قسمت Browsing history به قسمت setting-------> View files برید .
در پنجره باز شده راست کلیک کنید و فایل ها رو بر اساس Size یا نوع فایل (برای پیدا کردن فایل ) مرتب کنید .
فایل های موردنظر را کپی و در محل دیگری بریزید سپس اجرا کنید .
Majid OC
24-09-08, 23:02
خوبی ای که سایت keepvid.com داره اینکه که لینکهایی که میده resumable هست ولی IDM نه .
برای اینکه بخواین با IDM دانلود کنین این کارها رو بکنین .
به قسمت Options --> File Types برید و FLV رو به تهش اضافه کنید .
بعدشم Options --> Generals و و Mozilla Firefox رو تیک بزنید .
بعد ویدئوی مورد نظر رو باز کنید و لینک دانلود رو خود IDM می کشه از ویدئو .
ساسان جان بدیش اینه که مثلا فایل ویدیو رو تا آخرش نمی گیره
مثلا 800 تا 900 کیلو بایت رو از فایل می گیره بعدشم میزنه کامل شد
فایل رو که باز می کنی میبینی 20 ثانیه از فایل رو نشون میده
و کامل نشده تازه من از کافی نت هم تست کردم همین طور شد؟
راهی هست فایل رو کامل بگیریم؟
sAsAn.K
24-09-08, 23:37
بابا میگم که سایت keepvid.com بهتره .
™Ali
25-09-08, 10:23
به نظرم استفاده از IDM راحت ترین کار ممکن هست (البته سایت های زیادی هم هستند که این کار رو انجام میدن)