ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با یک ویروس Autorun

green_waves
12-09-08, 13:34
امروز از طریق یک فلش مموری روی سیستمم یک ویروس Autorun خفن افتاد که Kaspersky نتونست جلوشو بگیره
این ویروس اجازه ورود به درایوهای هارد دیسک و فلش مموری نمی داد مگر از طریق Explorer با هزار و یک بد بختی

بعد از کلی دردسر بالاخره BitDefender 2009 با نام Trojan.Autorun.XS دیتکت کرد ولی هنوز تو Folder Option هر چی گزینه Show all را انتخاب می کنم باز هم بر میگرده به تنظیمات قبلی Don't Show
احتمال بلاهای بیشتری هم سر ویندوز اورده که من ازش بی خبرم

کسی از دوستان اگر روشی برای برطرف کردن باگ ها ایجاد شده دارد ممنون می شوم به من کمک بکنه

با تشکر

sAsAn.K
12-09-08, 13:57
انگلیسی نوشته شده ولی مطمئنا میتونید بفهمید :

1. Click “Start” -> “Run…” (or press Windows key + R)
2. Type “regedit” and click “Ok”.
3. Find the key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\
Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
4. Look at the “CheckedValue” key… This should be a DWORD key. If it isn’t, delete the key.
5. Create a new key called “CheckedValue” as a DWORD (hexadecimal) with a value of 1.
6. The “Show hidden files & folders” check box should now work normally. Enjoy!

green_waves
12-09-08, 14:33
با تشکر از لطف شما درست شد
اگر ترجا تاثیر دیگه ای نمی زاره ؟

green_waves
13-09-08, 08:32
مثل اینکه این ویروس یک بلایی سر Webbrowser ها میاره چون وقتی باز می کردم کامپیوتر قفل می کرد
ناچار شدم ویندوز را عوض کنم

sAsAn.K
13-09-08, 08:41
خواهش می کنم .
کامپیوتر وقتی این نوع ویروس ها رو میگیره ، باید آخرش ویندوزو عوض کرد ، چون هر جا رو درست می کنید جای دیگه هنوز خرابه .

بهترین کار رو کردید .

موفق باشید ، ساسان .

™Ali
13-09-08, 10:49
چرا ویندوز عوض کردی؟؟:1. (27):

بیا اینم ویروش کشش:

Only the registered members can see the link

green_waves
13-09-08, 11:39
چرا ویندوز عوض کردی؟؟:1. (27):

بیا اینم ویروش کشش:

Only the registered members can see the link

نه بابا این یکی فقط Autoru نیست بی شرف میاد یک فایل رو تو System32 استیک می کنه و بلایی هم رو FF و MSIE انجام میده که کلا وب بروزت فلج میشه

این هم از فایل اتورانش

[autorun]
action=Open Drive
icon=C:\windows\system32\shell32.dll,8
shell\open=Open
shell\open\Default=1
shell\explore=Explore
shell\AutoPlay=AutoPlay

Ramin_Zero1818
13-09-08, 12:40
من که این فایل رو گرفتم کار نکرد.

Ramin_Zero1818
13-09-08, 15:35
منم این مشکل ذو داشتم که تو این سایت (Only the registered members can see the link) میتونی بر طرفش کنی