نسخه قبلی سری need for speed که از طرف EA عرضه شده بود زیاد موفقیت کسب نکرد و فروش خوبی هم نداشت.ظاهرا EA قصد داره این بار سری جدید از این بازی رو اماده و به بازار عرضه کنه.
هنوز اطلاعات دقیق درباره جزئیات بیشتر راجع به این بازی منتشر نشده.البته این بازی برای XboX 360, PS2, PS3, PSP, Wii, Nintendo DS عرضه می شه.
تاریخ انتشار بازی هم November 18th
Quick
19-08-08, 21:27
Pro Street که اصلا حال نداد Paradise خیلی باحال تر بود ببینیم این یکی چی کار میکنه....
EhsanHF
21-08-08, 22:37
یعنی واسه PC نمیاد !؟
این کار EA جنایته !!!
Ramin_Zero1818
22-08-08, 12:16
تاریخ انتشارش واسه pc معلوم نیست؟؟؟؟
داستان بازیش چی؟؟؟
Overclocker
22-08-08, 12:35
تاریخ انتشارش واسه pc معلوم نیست؟؟؟؟
داستان بازیش چی؟؟؟
میخواد سولپرایزمون کنه :1. (38):
ولی همیشه EA مالتی پلتفرم بوده :yes:
sAsAn.K
22-08-08, 13:00
دوستان سری بعدی Need For Speed با نام Undercover عرضه خواهد شد که برای تمامی Platform های موجود از جمله PC و کنسول ها خواهد بود .
نگران نباشید ، مطمئنا برای PC خواهد آمد !
PSP,DS,Wii,PS2,PS3,Xbox360,PC از جمله Platform هایی هستند که Undercover برای آنها منتشر خواهد شد :
Only the registered members can see the link
تاریخ انتشار بازی هم 18 نوامبر همین امسال خواهد بود .
ضمنا داستان بازی چیزی شبیه به فیلم Transporter خواهد بود !
سبک بازی هم مانند نسخه های قبل از PS ، مسابقات خیابانی خواهد بود !
به طور کلی به نظر میاد بهترین نسخه ی NFS باشه ، ولی باید منتظر باشیم ببینیم چه جور در میاد !
Overclocker
22-08-08, 13:13
دوستان سری بعدی Need For Speed با نام Undercover عرضه خواهد شد که برای تمامی Platform های موجود از جمله PC و کنسول ها خواهد بود .
نگران نباشید ، مطمئنا برای PC خواهد آمد !
PSP,DS,Wii,PS2,PS3,Xbox360,PC از جمله Platform هایی هستند که Undercover برای آنها منتشر خواهد شد :
Only the registered members can see the linkتاریخ انتشار بازی هم 18 نوامبر همین امسال خواهد بود .
ضمنا داستان بازی چیزی شبیه به فیلم Transporter خواهد بود !
سبک بازی هم مانند نسخه های قبل از PS ، مسابقات خیابانی خواهد بود !
به طور کلی به نظر میاد بهترین نسخه ی NFS باشه ، ولی باید منتظر باشیم ببینیم چه جور در میاد !
بالاخره EA متوجه شد که همه ی طرفدارن NFS را برای مسابقات خیابانیش و اسپرت کردنش میخوانش :yes:
:1. (5)::1. (5)::1. (5)::1. (5):
دوباره میریم تو خیابان های خفن آمریکا مسابقه میدیم اتوموبیلمون را اسپرت میکنیم به صورت دلخواه :1. (40):
به نظر من به محض آمدنش و 1 روز گزشت از فروشش EA میگه ما پیش بینیه اینقدر فروش را نکرده بودیم و درخواست بازی بیشتر از تعداد پک های بازی است :1. (38):
Quick
22-08-08, 17:21
امیدوارم ماشین توش وقتی با سرعت 308 کیلومتر در ساعت با دیوار برخورد میکنه فقط شیشش ترک نخوره!
به نظرم برید و Burnout Paradise رو تجربه کنید و از داغون شدن ماشین در نهایت سرعت لذت ببرید!
جالبه ها EA با خودشم توی این زمینه رقابت داره!
sAsAn.K
22-08-08, 18:15
میلاد جان استراتژی EA در این مورد کاملا منطقیه !
Burnout برای عاشقان تصادفات و ... و NFS برای عاشقان تخصص !
فرض کنید توی NFS Carbon وقتی میزدی توی دیوار ماشین له می شد !
به نظر من هیجان بازی کلا از بین میرفت !
نباید این جزییات رو در چنین مدل بازی هایی در نظر گرفت چون از جذابیت بازی فوق العاده کم می کنه .
نمونشم ProStreet که نا موفق ترین نسخه ی NFS بوده تا حالا .
به نظر من بهترین کار اینه که Burnout رو از NFS کاملا جدا کنیم ! ، درست می گم ؟!
Ramin_Zero1818
22-08-08, 18:16
امیدوارم ماشین توش وقتی با سرعت 308 کیلومتر در ساعت با دیوار برخورد میکنه فقط شیشش ترک نخوره!
به نظرم برید و Burnout Paradise رو تجربه کنید و از داغون شدن ماشین در نهایت سرعت لذت ببرید!
اینو راست گفتی با آخرین سرعت به دیوار میزنی هیچی نمیشه.
تو نسخه 4 بازی ماشین داغون میشد خیلی جالب بود.
Quick
22-08-08, 19:38
میلاد جان استراتژی EA در این مورد کاملا منطقیه !
Burnout برای عاشقان تصادفات و ... و NFS برای عاشقان تخصص !
فرض کنید توی NFS Carbon وقتی میزدی توی دیوار ماشین له می شد !
به نظر من هیجان بازی کلا از بین میرفت !
نباید این جزییات رو در چنین مدل بازی هایی در نظر گرفت چون از جذابیت بازی فوق العاده کم می کنه .
نمونشم ProStreet که نا موفق ترین نسخه ی NFS بوده تا حالا .
به نظر من بهترین کار اینه که Burnout رو از NFS کاملا جدا کنیم ! ، درست می گم ؟!
ساسان جان آخه به نظرم NFS بیشتر واسه کسایی ساخته شده که میخوان بازی همونطوری که اونا می خوان اداره بشه! مثل تخیل یعنی مثلا شما ممکنه تو تخیلاتت فکر کنی که به هیچ جا نمیزنی و حرفه ای ترین راننده ی ولی وقتی میشینی پشت فرمون با 80 تا سرعت میری تو دل دیوار! اگه حرفه ای نباشی! این بازی هم کاملا بر پایه ی تخیل هست و به نظرم اصلا تخصصی نیست چون یه ماشین توی سرعت بالای 300 کیلومتر دیگه اصلا نمیتونه بپیچه! چه برسه به این که مثل سری NFS بخوای توی اون سرعت لایی های خفن بکشی!
در کل راست میگی این دو بازی باید جدا شن و نظر من اینه که جفت این بازی ها گیمر پسند هستند! یعنی حقیقت توی اینها در نظر گرفته نشده و البته خیلی خوبه چون حد اقل آدم اینجا میتونه هیجانی رو که توی دنیای واقعی نداره رو تجربه کنه.
sAsAn.K
22-08-08, 20:17
درسته میلاد جان ، من هم از اون نظر که ماشین طوریش نمیشه نگفتم تخصصی ، از نظر اینکه ماشین ها در واقعیت هم وجود دارند و اینکه صداهاشون بسیار شبیه به صدای واقعی ماشین هست و اینجوری دلیل ها دیگه .