ورود

مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی erepublik

صفحات : 1 [2]

Musketeer™ Pro
27-10-08, 16:10
برای من هم بفرست ...

ممنون
شهریار
آقا سرافرازمون کردی... چشم، گفتم برای شما هم بفرستن... باور کنید همینجوری ادامه بدیم، گونها که باید برن جلو بوق بزنن هیچی!! کل دنیا باید بره عقب شیپور بزنه! :lol:

دم همتون گرم :love:

KING
27-10-08, 21:40
سلام دوست من
یه دعوتنامه به بنده هم ارسال کنید
irpowerhost@yahoo.com

Musketeer™ Pro
27-10-08, 21:48
مرسی عزیز جان، منت بر سر ما نهادی... چشم، گفتم بفرستند براتون

من این ایمیلها رو از امروز، به یک نهاد خیریه در بازی میدم تا براتون اینوایت بفرسته، تا وقتی به لول 6 رسیدید، 5 گلدی که بهش میرسه رو در راه افزایش ولنس تازه وارد ها و وام به کمپانیها، استفاده کنه. اگه تا 24 ساعت بعد از اینکه درخواست دادید، دعوتنامه دریافت نکردید، خودتون از طریق صفحه ی اصلی سایت عضو بشید... عضویت شما از هر چیز دیگه ای مهم تره...

با تشکر :give_rose:

ALIRE7A
28-10-08, 12:01
با سلام

بفرستید

rezaei.alireza@gmail.com

Labyrinth
28-10-08, 15:34
با سلام

بفرستید

rezaei.alireza@gmail.com

فرستاده شد :give_rose:

Musketeer™ Pro
28-10-08, 15:40
دمت گرم دستینی جان. بینهایت ممنونم :give_rose:

karizma
28-10-08, 16:49
karizma
برا من نفرستید من خودم عضوم !

Musketeer™ Pro
28-10-08, 17:34
karizma
برا من نفرستید من خودم عضوم !
مرسی از توجه شما. با اینکه با دعوتنامه بهتره. ولی حضور شما مهمترین نکته اس.

ممنون از عضویتتون

دوستان لطف کنید، وقتی عضو میشید، اسم یوزرتون رو اینجا اعلام کنید تا براتون کمک های جنسی ارسال بشه.

بازم ممنون

amines
28-10-08, 23:04
با سلام
خوشحالم که تعداد زیادی از دوستان دارن عضو این بازی میشوند
امیدوارم که بتونیم پوزه گونها رو به خاک بمالیم
یک نکته رو خدمت دوستان عرض کنم و اون اینه که دوستان در این بازی باید لولشون رو به 6 یا 7 باید برسونند تا بتونند عضو حذب شوند و در رای گیری شرکت کنند برای اینکه لولتون سریعتر پیشرفت کنه پیشنهاد میکنم در معادن مشغول به کار بشوید

arven_andomil
29-10-08, 13:05
سلام
منم دعوت نامه می خوام ... لطفاً:love:
arven_andomil@yahoo.com

Labyrinth
29-10-08, 14:39
سلام
منم دعوت نامه می خوام ... لطفاً:love:
arven_andomil@yahoo.com

فرستاده شد :great:

Hamid65
29-10-08, 23:18
آقا يه دعوت نامه هم براي من بفرست به hra988@yahoo.com ممنون.

aMiR HosSeiN
29-10-08, 23:46
amir_hma@yahoo.com

Musketeer™ Pro
29-10-08, 23:50
آقا ارسال میشه بزودی... مرسی دوستان

ojo0be
30-10-08, 11:29
آقا به منم یکی بدین اگه میشه: e.k.erfanking@gmail.com:merci::1. (38):

karizma
30-10-08, 13:12
آقا يه دعوت نامه هم براي من بفرست به hra988@yahoo.com ممنون.

amir_hma@yahoo.com

آقا به منم یکی بدین اگه میشه: e.k.erfanking@gmail.com:merci::1. (38):

برای همه فرستام :1. (38):
من لولم 10 شد ! هوراااا :1. (38):
راستی من یک اسلحه لول 1 دارم هر کی خواست میفروشم ! به قیمت 1 ریال فقط !

N0m@d
30-10-08, 13:16
دوستان کار کردن در erepublik سرعت اینترنت در چه حدی میخواد؟!

با Dial up میشه؟!:whistle:

karizma
30-10-08, 13:18
اره بابا ! با اینترنت نفتی هم حتی میشه بازی کرد :1. (38):

Musketeer™ Pro
30-10-08, 16:40
رای همه فرستام Only the registered members can see the link
من لولم 10 شد ! هوراااا Only the registered members can see the link
راستی من یک اسلحه لول 1 دارم هر کی خواست میفروشم ! به قیمت 1 ریال فقط !
دمت گرم عزیز، مرسی بابت توجهت.

دوستان کار کردن در erepublik سرعت اینترنت در چه حدی میخواد؟!

با Dial up میشه؟!:whistle:
بله حتما میشه. ایریپابلیک یک بازی تحت مرورگره، و راحت با هر محیطی، حتی با موبایل و اینا هم میشه توش بازی کرد. به قول دوستمون:

با اینترنت نفتی هم حتی میشه بازی کرد Only the registered members can see the link

بازم ممنون کاریزما جان...

راستی عزیز یک سوال... شما کی عضو شدی؟ یوزر شما همون karizma هست؟ اگه اینطوره که شما زیاد هم جدیدا عضو نشدی... درسته؟

karizma
30-10-08, 20:21
گفتم که :1. (38):
بله من همون کاریزما هستم سن citizen ام هم 8 ماهه :whistle:
منتها یه مدتی مرده بود :1. (27): الان دوباره زنده شده :1. (38):

---------------
جاتون خالی امروز تو کار کردن 4 تا سوال در مورد ایران بهم افتاد 4 تا سوپرشات گرفتم 80% بنوس شد ! :party:
نکته 1 :(( سوپر شات : هنگامی که سوالی رو در 5 ثانیه اول درست جواب بدین سوپر شات میگیرین که 10 % بنوس داره 10% هم جواب درست بنوس داره میشه 20 % !))
نکته 2 :1. (38): : هر جا کاریزما دیدی بدون منم ! تو پی سی ورلد تو runeScape تو WoW تو PCN تو دارینوس تو بازیسنتر و ... :1. (38):

Musketeer™ Pro
30-10-08, 20:47
هشت ماه!!!!!!!! بابا قدیمی!!

من به مسجد سپردم شما رو هم گیفتی کنه که ولنست سریع بیاد بالا.

خلاصه خیلی دمت گرم که کمک میکنی عزیز، ایشالا به جبران:love:

اون هشتاد درصد هم نوش خودت و صاحبکارت! ایشالا تو تمرین نظامی هم همینجوری بزنی!!:lol:

karizma
30-10-08, 20:55
ممنون فقط این مسجد که گفتی کجاست ؟! :1. (27)::1. (38):
جبران نمیخواد وظیفس !
ممنون :1. (38):
گیفت هارو الان دیدم واقعا ممنون

N0m@d
30-10-08, 22:54
اره بابا ! با اینترنت نفتی هم حتی میشه بازی کرد :1. (38):

پس لطف کنید یک دعوت نامه هم برای من بفرستید!:1. (40):

hatami.mehrdad@yahoo

Rohham
30-10-08, 23:12
آقا منم اومدم...قباً هم خونده بود اما من زیاد آن نمی شم آخه...اما خوب وقتی دوستان می گن ما هم هستیم دیگه...آقا منم می خوام...
میل من:Rohham66@yahoo.com

MARINE
30-10-08, 23:17
سلام

محمد جون برام ماهم زحمت ارسال رو بكش ممنون.

behzad_marine@hotmail.com

با تشكر

Musketeer™ Pro
30-10-08, 23:45
دوستان برا همتون الآن میفرسته مسجد، دم همتون گرم

N0m@d
31-10-08, 12:37
دوستان...برای آشنا شدن با ارپابلیک باید به همون قسمتی که صفحه اول معرفی کردید بریم...یا اینکه ورژن و قوانین تغییر کرده؟!

shadow of fear
31-10-08, 14:59
سلام دوستان
شرمنده خیلی وقته که دیگه کم میام pcnetwok
بدلیل بعضی مشکلات نمیتونم زیاد اینجا بیام.
امیدوارم من رو ببخشید
فقط یه سوال اونم اینکه من هر روز نمیتونم به ایریپابلیک برم . خیلی زاد بتونم هفته ای یکی دوبار
حالا من بایستی چیکار کنم؟
بی خیال ایریپابلیک شم یا اینکه...
کارمم هم بدلیل نرفتن سر کار از دست دادم

Musketeer™ Pro
31-10-08, 16:29
دوستان...برای آشنا شدن با ارپابلیک باید به همون قسمتی که صفحه اول معرفی کردید بریم...یا اینکه ورژن و قوانین تغییر کرده؟!

بله عزیز، همون دو تا منبعی که توی پست اول هست، فکر کنم کفایت میکنه فعلا. هر سوال دیگه ای هم داشتید، بنده در خدمتم. آی دی یاهوی بنده: musketeer1988

سلام دوستان
شرمنده خیلی وقته که دیگه کم میام pcnetwok
بدلیل بعضی مشکلات نمیتونم زیاد اینجا بیام.
امیدوارم من رو ببخشید
فقط یه سوال اونم اینکه من هر روز نمیتونم به ایریپابلیک برم . خیلی زاد بتونم هفته ای یکی دوبار
حالا من بایستی چیکار کنم؟
بی خیال ایریپابلیک شم یا اینکه...
کارمم هم بدلیل نرفتن سر کار از دست دادم
آقا اشکال نداره، شما هر وقت که میتونی بیا. همون هم خیلی خوبه. البته هر روز بیای یه چیز دیگس خودت بهتر میدونی... ولی هفته ای دو بار بهتر از هیچیه... دستت هم درد نکنه.
دیگه مشکلی واسه کار فکر نکنم کسی داشته باشه... تو قسمت Human resources میتونی هر شغلی دوست داری انتخاب کنی. مشکلی بود، میدونی که من در خدمتم

دوستان، یبار دیگه دو نکته ی مهم رو با اجازتون تکرار میکنم.
اول:
منابع آموزشی :

آموزش کامل ورژن یک توسط آتیلا (Only the registered members can see the link)

آموزش ورژن یک بصورت فلش توسط ارشیا (Only the registered members can see the link) و + (Only the registered members can see the link)

و دوم:
اینکه لطفا اسم خودتون در ایریپابلیک رو اینجا بگید تا از مزایایی مثل کمک های مسجد و بنده ی حقیر استفاده کنید. حتما این کار رو بکنید، چون حق طبیعیتونه و شما باید ازش استفاده کنید. بالا رفتن ولنس شما، مساویست با بالارفتن میزان تولیدتون و همینطور توانتون در جنگ و ولنس بالا، مقدار خیلی زیادی به کشور کمک میکنه

بینهایت ممنونم

Labyrinth
04-11-08, 07:32
آقا کسی نیست به ما گیفت بده :1. (38): امروز رفتم جنگ خستم جون و قوه ندارم :wink:

Musketeer™ Pro
04-11-08, 10:11
اوه اوه اوه!! چرا زخم و زیلی شده صورتت؟! آقا من گیفتیدمت!! حالا چیکار کردی؟ چقدر دمیج دادی به دیوار؟

Labyrinth
04-11-08, 10:32
نمی دونم از کجا باید بفهمم :1. (38):

Rohham
04-11-08, 11:57
آقا این میل واس من نیومدا...............

Musketeer™ Pro
04-11-08, 13:10
نمی دونم از کجا باید بفهمم Only the registered members can see the link

بیخیال مهم نیست!! مهم اینه که الآن دیگه مرد جنگ شدی!! lol

آقا این میل واس من نیومدا...............
داداش باید ببخشید... بعضی وقتا این ایریپابلیک قاطی میکنه نمیدونم چرا!!
خودم شخصا براتون فرستادم... خیلی ممنونم از شما، هر کمکی از دستم برمی اومد بگید کوتاهی نمیکنم :give_rose:

Musketeer™ Pro
05-11-08, 21:01
اطلاعیه ی مهم

انتخابات ریاست جمهوری ماه اکتبر

با سلام.
امروز روز انتخابات ریاست جمهوری در سراسر دنیاست. از همه ی دوستان تقاضا میکنم که رای دادن رو فراموش نکنن. همونطور که میدونید، با توافقاتی که حاصل شد، جناب عیسی دانشور (gonde) تنها کاندیدای ریاست جمهوری این دوره هستن و همه ی احزاب از ایشون حمایت میکنن.
حضور شما، هرچند در شناختن رئیس جمهور تاثیری نداره، ولی قدرت نمایی است در برابر دشمنان.

متشکرم

Musketeer™ Pro
05-11-08, 23:14
اطلاعیه ی مهم

جنگ ترکیه

با سلام.
امروز، در تاریخ پنجم اکتبر 2008 مصادف با 15 آبان 1387 یونانی ها تصمیم به آزادسازی قسمتی از زمین هایشان به نام آتیکا که هم اکنون در اختیار ترکیه میباشد، گرفتند. (+ (Only the registered members can see the link))
ترکیه به عنوان نزدیک ترین متحد ایران شناخته میشود. طوریکه در انتخابات ریاست جمهوری ماه گذشته، که ترک ها کشورشان را از گونها پس گرفتند، شعار رئیس جمهوری فعلی (Only the registered members can see the link) این بود:
Long Live Iran
Long Live Turkey
این جنگ میتونه موقعیت خوبی برای حفظ روابطمون با ترکیه باشه و همینطور، کسب تجربه ی جنگی.
بنابراین، به کمک ترک ها در این جنگ خواهیم شتافت. هم اکنون بسیاری از افراد ایرانی، با اسکیلهای مختلف به کمک ترکیه رفته اند. از همه ی علاقه مندان درخواست میشود به نکات زیر توجه کنند:
1. به شهری بروید که بیمارستان با کوالیتی بالا در آن موجود باشد. لیست شهر های ترکیه (Only the registered members can see the link)
2. حتما غذای کافی همراه خود داشته باشید
3. گیفت به مقدار لازم همراه داشته باشید
4. توجه داشته باشید که تبادل گیفت را هماهنگ شده انجام دهید. بدین صورت که دو به دو هماهنگ کنید و در مواقع لازم به هم گیفت بدهید.
5. هم میتوانید بروید و سریع برگردید، و هم میتوانید در آنجا برای مدتی اقامت کنید تا جنگ تمام شود.
6. تعداد جنگ در هر روز مادامیکه ولنس شما از 40 بالاتر باشد، قابل انجام است. هر بیست و چهار ساعت یک بار میتوانید از بیمارستان استفاده کنید و هر روز تنها ده واحد ولنستان با گیفت قابل جبران است. برای خرید ولنس میتوانید هر ده ولنس را به قیمت دو گلد از قسمت مخصوص آن (Only the registered members can see the link) در سایت تهیه کنید.
7. ضمنا یادتون نره!! در زمان جنگ دگمه ی سبزرنگ، یعنی Fight for Defenders رو بزنید.

با آرزوی موفقیت برای شما

----------------------------------------------------------------------
ضمنا هر کمکی خواستید بنده در خدمتم :11():

Labyrinth
05-11-08, 23:21
برای من این ارور رو میده چکار کنم محمد جان ؟

You cannot join this fight because your country isn't involved in the war

Musketeer™ Pro
06-11-08, 00:11
این پیغام یعنی شما نمیتونید تو این جنگ شرکت کنید. چون کشور شما در این جنگ دخالتی نداره.
عزیز شما اول باید بیای ترکیه. اول از شرکتی که توش کار میکنی بیا بیرون، از حذبی که توش عضوی بیا بیرون، بعد از پروفایلت change residence رو بزن و کشور رو ترکیه و شهر رو یه شهری که بیمارستان کیو4 داره، مثل Marmara (Only the registered members can see the link) رو انتخاب کن و تایید کن تا بیای ترکیه. بعد میتونی بجنگی.

Labyrinth
06-11-08, 00:46
ببینم چطوری باید به کسی گیفت بدی ؟ و یکی بیاد به من بگیفته که اوضاعم خرابه :great:

Dark Devil
06-11-08, 00:51
محتاجیم به دعا امیر جان:1. (38):

Musketeer™ Pro
06-11-08, 00:53
من گیفتیدمت. ولی گفتم که روزی ده تا بیشتر نمیشه ولنست رو با گیفت ببری بالا.

بیمارستان رفتی؟ برو به صفحه ی شهری که توش هستی و روی دگمه ی Heal جلوی بیمارستان کلیک کن. الآن تو تو شهر ما هستی پس باید بری به این (Only the registered members can see the link)صفحه

هر 24 فقط یکبار میتونی از بیمارستان استفاده کنی ها. ولنست هم تا وقتی بالای 40 باشه میتونی بجنگی. اومد پایینتر و دیگه نتونستی ببری بالا باید یروز صبر کنی.

موفق باشید:11():

Musketeer™ Pro
06-11-08, 00:58
محتاجیم به دعا امیر جان:1. (38):
عزیز شما هم که جنگیدی... بابا دمت گرم! خیلی باحالی!

بعد یه چیز دیگه. اگه تونستید اسلحه هم داشته باشید موقع جنگ. بدون اسلحه قدرتتون فکر کنم نصف بشه.

Labyrinth
06-11-08, 01:01
بابا بگو چطوری کسی رو بگیفتیم محمد جان :love:

Musketeer™ Pro
06-11-08, 01:06
من الآن شما دو نفر رو تا جایی که میشد گیفتیدم. فعلا لازم نیست

برای گیفتیدن باید به پروفایل طرف برید و روی گزینه ی Offer Gift کلیک کنید. البته قبلش باید تو Inventory تون گیفت داشته باشید.

isa_daneshvar
08-11-08, 17:15
به به! امروز خبردار شدم که اینجا هم داره تبلیغ میشه! خیلی خوبه موفق باشید.
ضمنا اگر یک معرفی کوتاه از بازی رو در صفحه ی اول قرار بدید به تازه واردها خیلی کمک میکنه.

Labyrinth
08-11-08, 17:38
آقا کسی از دوستان میتونه به من گلد بده ؟ :1. (38):

Musketeer™ Pro
08-11-08, 17:48
سید امیر جان، من چند روز دیگه میتونم بهت گلد بدم. ولی واقعا الآن خودم از همه فقیرترم!! :1. (28):

ولی عوضش برات یه خبر فوق العاده دارم! پست بالاسریتو ببین!! جناب عیسی دانشور! همون گنده ی خودمون!!

بله... رئیس جمهور ایران، محبت کردن و به اینجا قدم گزاشتن. :gasp:امیدوارم ایشون رو اینجا بیشتر ببینیم.
ولی خبر خوبم این نبود! :party: خبر خوب توی این آرتیکل (Only the registered members can see the link) مشخص هست. به اعضای فعال برای تبلیغات برای سایت پاداش داده میشه. کامنت اول اون آرتیکل رو بخون!! فکر کنم از این به بعد گلد درآوردن کار خیلی خیلی سختی نباشه!

البته من شامل این پاداش نمیشم. یوقت فکر نکنی من هر چی اینجا زور زدم برای گلد بوده!! :lol:

ضمن اینکه من تا چند روز دیگه میتونم یه مقداری برات پول جور کنم اگه هنوز لازم داشتی. :11()::1. (21):

isa_daneshvar
08-11-08, 17:54
به به! یک دوست گرافیکی! :1. (38):
چرا نمیده! میده خوبم میده! شما بیا برای بازی تبلیغ کن ما پولم میدیم! :wink:

Rohham
08-11-08, 19:44
آقا سلام...
بازم اودم بگم که این اینویتیشن واس من نیومده ها........:1. (28):

Musketeer™ Pro
08-11-08, 20:04
آقا سلام...
بازم اودم بگم که این اینویتیشن واس من نیومده ها........:1. (28):
عزیز من از طرف ادمین از شما عذرخواهی میکنم! شما خیلی لطف داری که هنوز هم پایه ای :1. (1):
دوباره ارسال شد. ایشالا که برسه. شاید هم میره تو اسپم هات. بی زحمت اونجا رو هم نگاه کن.

راستی، میخوای بیا یاهو بصورت آنلاین این قضیه رو حل کنیم. musketeer1988

بازم مرسی:11()::11():

Rohham
08-11-08, 20:17
عزیز من از طرف ادمین از شما عذرخواهی میکنم! شما خیلی لطف داری که هنوز هم پایه ای :1. (1):
دوباره ارسال شد. ایشالا که برسه. شاید هم میره تو اسپم هات. بی زحمت اونجا رو هم نگاه کن.

راستی، میخوای بیا یاهو بصورت آنلاین این قضیه رو حل کنیم. musketeer1988

بازم مرسی:11()::11():

الآن رفتم تو اسپم ها بود...مرسی...:great:

Musketeer™ Pro
08-11-08, 20:22
خیلی چاکریم داداش. عضو شدی، بی زحمت به من هم بگو تا بسپرم برات گیفت رو بفرستن.

هر مدل کمکی خواستی خودم در خدمتم. پروفایلم تو امضامه. :11():آی دی یاهو رو هم که دادم خدمتت.

Shahryar
09-11-08, 16:56
من هم عضو شدم دوستان ...

Musketeer™ Pro
09-11-08, 17:40
من هم عضو شدم دوستان ...
سرافرازمون کردی شهریار جان، بینهایت ممنونم ازت...

منابع آموزشی که موجود هستن... من هم که همیشه آماده ی خدمت هستم. هر وقت حس کردید میتونم کمک کنم، فقط به من بگید. مطمئن باشید از هیچ کمکی دریغ نمیکنم.

ضمنا اگه ممکنه محبت کنید و اسمتون توی بازی رو بگید تا براتون گیفت بفرستیم تا ولنستون بالا بره.

بازم ممنون :give_rose:

Labyrinth
09-11-08, 18:11
شهریار جان روی من هم میتونی حساب کنی :1. (38): تا منو داری غم گیفت رو نخور :wink:

™Ali
12-11-08, 22:22
من الان اين تاپيك رو ديدم :1. (38):
محمد جان ميشه به ما هم بگي وقتي عضو شديم چي گيرمون مياد؟
يعني اصلا هدف از اين بازي چيه؟
ما ميخوايم آبروي ايران رو حفظ كنيم ؟:wink:
مثلا قراره كسي رو بكشيم؟ (مثل Counter Strike)

=================
ببخشيد وقت خوندن پست هاي قبلي رو نداشتم !!!
:11():

Musketeer™ Pro
13-11-08, 00:37
من الان اين تاپيك رو ديدم :1. (38):
محمد جان ميشه به ما هم بگي وقتي عضو شديم چي گيرمون مياد؟
يعني اصلا هدف از اين بازي چيه؟
ما ميخوايم آبروي ايران رو حفظ كنيم ؟:wink:
مثلا قراره كسي رو بكشيم؟ (مثل Counter Strike)

=================
ببخشيد وقت خوندن پست هاي قبلي رو نداشتم !!!
:11():
خواهش میکنم عزیز، وظیفه ی ماست که جواب بدیم

این بازی، یا بهتر بگم، دنیای مجازی، محیط گرافیکی نداره مثل بازی های دیگه، تحت مرورگر اجرا میشه.

هدف نهایی نمیشه گفت این دنیا داره. اگه به چشم دنیا به ایریپابلیک نگاه کنید، اصلا انتهایی نداره و همیشه میشه پیشرفت کرد.

در حال حاظر نزدیک ترین هدف برای ما، پیشرفت ایرانه

قضیه ی آبروی ایران به خاطر این بود که یه عده قصد کردن ایران رو بگیرن که ما میخوایم باهاشون مقابله کنیم. چون خیلی به ایران توهین کردن و ما هم باید شدید جوابشون رو بدیم.

مرسی به هر حال از توجهتون، من کاملا آماده ام همه ی سوالها رو با کمال میل جواب بدم. حتما بپرسید اگه سوالی دارید.
آی دی یاهوم: musketeer1988
:1. (40):

Musketeer™ Pro
14-11-08, 18:07
توجه .................................. توجه

خبر فوق العاده مهم

طی یک حرکت حساب شده، ولی عجولانه، امروز تقریبا ساعت 9:30 صبح، ایرانی ها جنگ آزادسازی در استان بیجینگ چین رو علیه پاکستان شروع کردن (+ (Only the registered members can see the link)) تا این لحظه یعنی ساعت 6:30 عصر بیش از یک سوم دیوار رو خراب کردن و امید بسیار زیادی به پیروزی داریم. فکر کنم مقتدارنه ترین جنگ از شروع ورژن یک بوده و اتحاد خوبی هم الآن بین بچه ها وجود داره.

مهمترین هدف این جنگ، افزایش توان نظامی سربازان ایران بوده. چون بزودی سیستم جنگ قراره عوض بشه و گفته میشه افزایش تجربه سخت تر خواهد بود. بعد از اینکه تصمیم بر تقویت سربازان ایران گرفته شد، راه بهتری برای این کار پیدا نشد، مگر جنگ غیرمستقیم با پاکستان که به دشمنانمون هم ضربه میزنه

هر کسی قصد شرکت در جنگ رو داشت، میتونه بلیطش رو رایگان از من بگیره.هزینه این کار هم توسط ستاد جنگ تهیه شده و نه بنده!

موفق باشید

Dark Devil
15-11-08, 05:57
بسیار عالی!
الان که میبینم دو ساعت مونده دیوار رو تخریب کردن که هیچ ! دوستانمون دارن دیوارو تو زمین فرو میکنن! و زیر زمینی میسازنش!:lol:
ضمن اینکه به Field Marshal ایران هم تبریک میگم!

Labyrinth
15-11-08, 07:39
ما که نتونستیم بجنگیم چون نه ونس اش رو داشتیم و نه میتونستیم از کارخونه بیایم بیرون

انشالله دفعه بعد

من توی جنگ های دیگه شرکت میکنم :1. (38):

:yes:

Musketeer™ Pro
15-11-08, 19:05
الان که میبینم دو ساعت مونده دیوار رو تخریب کردن که هیچ ! دوستانمون دارن دیوارو تو زمین فرو میکنن! و زیر زمینی میسازنش!:lol:
ضمن اینکه به Field Marshal ایران هم تبریک میگم!
بله خوب!! در عرض بیست ساعت دیوار به منفی شدن رسید

تا بحال در ورژن یک چند انقلاب صورت گرفته، که یا در 24 ساعت توسط کشور مدافع Secure شده، یا چند روز بعد یکی از طرفین تونسته جنگ رو ببره. این اولین باره که در روز اول جنگ، دیوار فرو میریزه! این مساله حقیقتا قدرت بالای نظامی ایران رو نشون میده.
ضمن اینکه از زحمات SA33D عزیز هم نمیشه حرفی نزد. چون تقریبا یک چهارم دیوار رو خودش خراب کرد و خیلی هم به دیگران کمک کرد.

بنده هم افتخار حظور در این جنگ رو داشتم و تونستم با کمک دوستان، مقام گروهبانی رو بدست بیارم!! :whistle:

ما که نتونستیم بجنگیم چون نه ونس اش رو داشتیم و نه میتونستیم از کارخونه بیایم بیرون

انشالله دفعه بعد

من توی جنگ های دیگه شرکت میکنم Only the registered members can see the link

بله، ایشالا جنگ های بعدی... بزودی جنگهای دیگه ای هم تو راهه. مخصوصا اینکه فهمیدیم پاکستان، اونقدرها هم که فکر میکردیم قوی نیست.

خلاصه این پیروزی رو به همه ی ایرانیان عزیز تبریک میگم

ضمن اینکه یه نکته رو باید بگم!! بیجینگ را خدا آزاد کرد!! :lol:

Labyrinth
16-11-08, 14:50
امروز Level دوازده شدم و شدیدا به کمک های گیفتی احتیاج دارم

به من زخمی کمک کنید :1. (38):

:give_rose:

amin3p
17-11-08, 02:28
e-mail man internety_lover_2006@yahoo.com baray man davat name befrstid

Labyrinth
17-11-08, 08:00
فرستاده شد :give_rose:

isa_daneshvar
19-11-08, 19:52
به همه ی کسانی که مدال گرفتن تبریک میگم. برای دریافت هدیه ی مجانی با fariba_112008 (وزیر رفاه) تماس بگیرید.

به امید ایرانی آباد و سرافراز

N0m@d
20-11-08, 09:45
به همه ی کسانی که مدال گرفتن تبریک میگم. برای دریافت هدیه ی مجانی با fariba_112008 (وزیر رفاه) تماس بگیرید.

به امید ایرانی آباد و سرافراز

شما همون رئیس حزب ما ورئیس جمهور جناب گنده نیستی؟:whistle:

اوتارت که اوتار ایشونه....کاداج!!!:1. (27):

امروز Level دوازده شدم و شدیدا به کمک های گیفتی احتیاج دارم

به من زخمی کمک کنید :1. (38):

شما ID تون چیه؟!...البته من Gift ندارم...خودم تازه Level 9 شدم!:1. (38):

arven_andomil
29-11-08, 20:07
من توی کار پیدا کردن مشکل دارم... اون قسمت find job رو ندارم!!!

Labyrinth
29-11-08, 20:23
من توی کار پیدا کردن مشکل دارم... اون قسمت find job رو ندارم!!!

پروین جان یوز و پسوردت رو برام پیام بگذار برات پیدا کنم :give_rose: + کمک های بعدی :1. (38):

Musketeer™ Pro
29-11-08, 23:37
برای دیدن لیست پیشنهادات کاری مختلف به اینجا (Only the registered members can see the link)برید و شغلی رو که به نوع و میزان مهارت شما میخوره رو انتخاب کنید. اینجا بچه های فعال ایریپابلیک کم نیستند. من از طرف سید امیر به شما قول میدم هر کمکی بخواید در خدمتتون باشه، من هم که دیگه...

یوزر Dark Devil رو هم سرچ کنید تو ایریپابلیک. ایشالا قراره با وزیر رفاه همکاری داشته باشه برای گیفت رسانی.

موفق باشید :11():

arven_andomil
30-11-08, 12:52
پروین جان یوز و پسوردت رو برام پیام بگذار برات پیدا کنم :give_rose: + کمک های بعدی :1. (38):

arwen_undomil

Labyrinth
30-11-08, 13:07
کمک در راهه :1. (38): چون هوا یکم طوفانیه و کمک ها داره با هلیکوپتر میاد یکم دیر میرسه : دی

yonas
06-12-08, 18:05
دعوت نامههست هنوز ؟؟؟؟

من من!
yonas_127{at}yahoo.com

Musketeer™ Pro
06-12-08, 18:07
سلام دوست عزیز
فرستاده شد

اگه ندیدید، لطفا اسپم ها رو هم چک کنید

خیلی ممنون :11():

N0m@d
06-12-08, 20:37
محمد جان...چقدر با Society Builder شدن فاصله داری؟؟؟:1. (26):

نشانش خیلی بهت میاد:1. (40):...تا حالاش که من و فکر کنم وحید رو آدم کردی!!!:1. (38):

arven_andomil
06-12-08, 20:47
چند روزه برای من پیغامی مبنی بر شزکت در جنگ !!! می یاد... باید چیکار کنم؟( من صلح طلبم:1. (38):)
توی کدوما میتونم شرکت کنم؟؟؟ چه شرایطی داره؟

Musketeer™ Pro
06-12-08, 22:41
محمد جان...چقدر با Society Builder شدن فاصله داری؟؟؟Only the registered members can see the link

نشانش خیلی بهت میادOnly the registered members can see the linkتا حالاش که من و فکر کنم وحید رو آدم کردی!!!Only the registered members can see the link
ما چاکریم:11():

والا راستش فکر نکنم بگیرم این نشان رو. چون خودم اینوایت نکردم. دادم مسجد و بقیه ی بچه ها اینوایت کردن.

شما تاج سر ما هستی... من به شخصه خیلی از شما و بقیه ی دوستان اینجا چیز یاد گرفتم :give_rose:

چند روزه برای من پیغامی مبنی بر شزکت در جنگ !!! می یاد... باید چیکار کنم؟( من صلح طلبمOnly the registered members can see the link)
پروین خانم، شما لول آپ که بشی، برات پیغام میاد که چه کارهایی میتونی انجام بدی از اون لول به بعد. جنگ هم خوب یکی از همون موارده
برای جنگیدن یا باید به کشوری برید که توی یه جنگی دخالت داشته باشه. اگه از ایران بخواید بجنگید فقط تو جنگهایی متونید بجنگید که ایران توش دخالت داره. الآن تنها جایی که به ایران مستقیم مربوط میشه، پرتغاله که توسط اسپانیا مورد حمله قرار گرفته که فعلا هیچ Battle فعالی توش وجود نداره.
البته میشه برید خارج و بجنگید. یعنی یه بلیط بخرید. برید به کشوری که توش جنگه. البته اسلحه هم یادتون نره. حتی اگه شده با اسلحه کیو 1 بجنگید ولی بدون اسلحه اصلا توصیه نمیشه.

موفق باشید:11():

N0m@d
06-12-08, 22:47
چند روزه برای من پیغامی مبنی بر شزکت در جنگ !!! می یاد... باید چیکار کنم؟( من صلح طلبم:1. (38):)

یه نصیحت به شما میکنم(البته با اجازه استادم آق محمد)

حالا حالاها دنبال جنگ نرید!!!:cool:

اول حسابی پول جمع کنید...تمرین نظامی بکنید...وقتی اسکیلتون به 5 رسید و با پولتون یه تفنگ Q3(حداقل) خریدید...2 تا بلیط بخرید(یکی واسه رفت یکی هم برگشت) و انبارتون رو هم پر غذای Q4 بکنید...2 سری 10تایی گیفت هم قبلش به دوستاتون(البته قدر شناساش) بدید که نمک پرورده شده باشند...بعد هم دکودر رو آماده کنید و برید جنگ(اخبار مناطق جنگی رو هم از همین آقا محمد گل گلاب بپرسد که مثل من عوضی نرید یه جایی در حال رجز خوندن!):1. (27):

من همین دو روز پیش رفتم جنگ...:whistle:

با جیب خالی و اسکیل 4 و بدون اسلحه قبلش هم یه سری 10 تایی گیفت داشتم که خواستم بفرستم واسه داش محمد که گرفته بود ما هم فرستادیم واسه این آتیلای نمک نشناس...رفتیم جنگ با چه آبرو ریزی!!!همه امتیاز 60-70 میزندند من اون وسط 8 تا 8 تا نخود پرت میکردم:cry:...پولم نداشتم تفنگ بخرم...خلاصه گند زدیم بی هیچ مدالو ترفیع درجه برگشتیم و حالا موندیم بی پول...وسعمون هم به غذای Q2 بیشتر نمیرسه...وزارت رفاه و اون بابایی که بهش گیفت دادیم هم آدم حسابمون نکردند...الانم با ولنس 38 دارم با مرگ دست و پنجه نرم می کنم...:1. (28):

خلاصه این تجربه ما بود!:give_rose:

isa_daneshvar
06-12-08, 23:25
شما همون رئیس حزب ما ورئیس جمهور جناب گنده نیستی؟:whistle:

اوتارت که اوتار ایشونه....کاداج!!!:1. (27):

آره خودم هستم! :1. (38):
از آشنایی با شما خوشوقتم! :love:

================================
در ضمنا بطور رسمی از جناب Destiny (امیر) دعوت میکنم که به تیم تبلیغاتی ما ملحق بشوند و مسوولیت کارهای گرافیکی رو برعهده بگیرند. :1. (38)::give_rose:چون با کارهای گرافیکی از جمله طراحی تبلیغات و استفاده ملت در امضاشون در انجمن ها میشه افراد بسیاری رو به بازی دعوت کرد! :cool:
اگر دولت پشتیبانی مالی نکرد خودم در خدمتت هستم.:yes:

Musketeer™ Pro
06-12-08, 23:32
یه نصیحت به شما میکنم

حالا حالاها دنبال جنگ نرید!!!:cool:
.
.
.
مهرداد جان من کوچیکتم.

والا جنگ خیلی سرگرمی خوبیه تو ایریپابلیک. اتفاقا به زودی به پاکستان قراره حمله کنیم. از الآن خودتون رو آماده کنید برا یه جنگ خفن :whistle:

ولی اگه خواستید بجنگید تفنگ رو هر جور شده داشته باشید. کیو یک خیلی با کیو 4 فرق نداره. ولی بدون اسلحه مقدار دمیجتون نصف میشه. پس تفنگ خیلی مهمه
بعد اینکه وزیر رفاه و مسجد برا گیفت رسانی هستن. ولی راستش یکم سفتن!! باید یکم نرمشون کنید. یعنی از قبل هماهنگ کنید. البته من دارم با متولی مسجد صحبت میکنم که برای گروهی که از پی سی نتووک اونجا هستیم یه گروه گیفت رسانی جدا داشته باشیم :1. (27): چون من خودم این هفته اعزام میشم خدمت، و چون قول دادم، باید یه کاری کنم که وقتی رفتم قولم زمین نخوره :yes:

در ضمنا بطور رسمی از جناب Destiny (امیر) دعوت میکنم که به تیم تبلیغاتی ما ملحق بشوند و مسوولیت کارهای گرافیکی رو برعهده بگیرند. Only the registered members can see the linkچون با کارهای گرافیکی از جمله طراحی تبلیغات و استفاده ملت در امضاشون در انجمن ها میشه افراد بسیاری رو به بازی دعوت کرد! :cool:
اگر دولت پشتیبانی مالی نکرد خودم در خدمتت هستم.:yes:
مرسی عیسی جان

فکر کنم کم کم کل دولت رو بچه های پی سی نتووک بگیرن :1. (38): امیر جان، شیرینی بچه های پی سی نتووک یادت نره لطفا :1. (26):

yashar1984
14-02-09, 14:02
منم میخوام بیام
اینم ایمیل
yashar_sadeghi1984@yahoo.com

Musketeer™ Pro
14-02-09, 14:47
منم میخوام بیام
اینم ایمیل
yashar_sadeghi1984@yahoo.com
ارسال شد دوست عزیز :11():

Devillll
17-02-09, 22:48
سلام آقا من یه یوزر داشتم که واسه کنکور دیگه نرفتم توش مرده ولی یه خونه با اسکیل نسبتا خوب دارم میشه فقط یه بار زندش کرد کی می خواد؟؟؟

Musketeer™ Pro
18-02-09, 08:14
سلام... چطوری عزیز... :love:

فقط یه بار میشه زنده اش کرد؟! چرا؟!

arven_andomil
18-02-09, 20:14
من لول 13 شدم ولی سایتش انگار مشکل داره. گاهی وقتی برای work وارد میشم بدون اینکه سوالی جواب داده باشم همه رو برام منفی درنظر میگیره و ازم کم میکنه!! کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟

Musketeer™ Pro
18-02-09, 23:06
سلام پروین خانم.

جدیدا اتفاقا درست شده. دیگه سوال نمیپرسه. خودش همه رو درست میزنه میره!! دیگه سوالها موقتا برداشته شدن تا یه چیز دیگه جایگزینش بشه روال همینه!! :1. (5):

خوشحال میشیم دوباره شما رو فعال ببینیم...:give_rose:

htondkar
18-03-09, 15:02
منم ميخوام
htondkar@gmail.com

amines
26-03-09, 02:17
منم ميخوام
htondkar@gmail.com

با سلام

دعوتنامه برای شما ارسال شد

isa_daneshvar
03-04-09, 07:25
محمد جون! این رفیقت بود که کارهای گرافیکی میکرد! فکر کنم اسمش Destiny بود. درسته؟ برای تبلیغات بازی بیارش تو خط دیگه.

Musketeer™ Pro
03-04-09, 10:39
خیلی مخلصیم داش عیسی!!

بابا این بنده خدا خیلی فعالیت کرد اون زمان. چند نفر رو آورد. خیلی از بچه هایی که من آوردم ازاینجا رو حساب ایشون اومدن. ولی هی قول جایزه داده بودیم بهش، عمل نشد، بنده خدا دلسرد شد... وگرنه امیر یکی از کاردرست ترین کسایی بود که من به اریپابلیک آوردم... خیلی حیف شد... امیدوارم برگرده

mdgame
08-05-09, 17:25
ببخشیدparadise_human (Only the registered members can see the link) ایمیل شما چیه

mdgame
08-05-09, 17:27
منم یک دعوت نامه می خوام
MAHDIDIBAIE@YAHOO.COM

Musketeer™ Pro
08-05-09, 19:44
دوست عزیز قبلا براشی این ایمل دعوتنامه ارسال شده.

G E N E R A L ™
09-05-09, 16:52
سلام

برادران من نمیدونم چند روزی هست که با این مشکل برخورد میکنم :

هروقت میخوام وارد بشم این صفحه میاد:

Only the registered members can see the link

نمیدونین علت چیه ؟

Musketeer™ Pro
09-05-09, 18:38
خیلی عجیبه!! شاید ماهی یک یا دوبار این پیغام رو ببینی، ولی دیگه چند روز خیلی بعیده. مخصوصا که الآن خیلی وقته که از این حرکات نبوده.

از یه بروزر دیگه استفاده کن... نمیدونم، خلاصه نباید اینجوری باشه

Dark Devil
09-05-09, 20:53
از پر -- کسی یا پیلی شکن استفاده کن حل میشه برای منم همینجوریه

G E N E R A L ™
10-05-09, 12:13
از پر -- کسی یا پیلی شکن استفاده کن حل میشه برای منم همینجوریه

خوب از کجا بیارم اگه داری به منم بدی ممنون میشم.:11():

Labyrinth
18-06-09, 22:07
گفتم حیفه این تاپیک بخوابه برای همین اوردمش بالا

دوستانی که علاقه مند بودن اینجا اعلام کنن تا براشون دعوت نامه فرستاده بشود

موفق باشید

Bahador
19-06-09, 12:07
سلام دوست من.
اگه این بازی به این شکل نیست که فقط باید روی نوشته های کلیک کرد یه دعوت نامه هم برای من بفرست.
میشه یه عکس از صحنه های بازی بزاری؟

E-mail: bahador.haddadi@gmail.com

Labyrinth
19-06-09, 14:15
بهادر جان این بازی در کل وقت شما رو بیشتر از 5 دقیقه نمیگیره
تا حدودی بازی با فشار دادن کلید هست ولی شما میتونید اسلحه بخرید ، غدا بخرید ، به دوستانتون هدیه بدید ، توی حذب عضو بشید ، کارخانه دار بشید ، ریس جمهور بشید ، عضو مجلس بشید و ....

در کل اگر دوست داشتید بگو برات دعوتنامه بفرستم

Bahador
19-06-09, 15:34
بهادر جان این بازی در کل وقت شما رو بیشتر از 5 دقیقه نمیگیره
تا حدودی بازی با فشار دادن کلید هست ولی شما میتونید اسلحه بخرید ، غدا بخرید ، به دوستانتون هدیه بدید ، توی حذب عضو بشید ، کارخانه دار بشید ، ریس جمهور بشید ، عضو مجلس بشید و ....

در کل اگر دوست داشتید بگو برات دعوتنامه بفرستم

در کل من منظورت رو نفهمیدم:1. (38): اما فکر کنم دوست دارم تجربه کنم.
ممنون میشم که یه دعوت نامه برام بفرستی:yes:

Bahador
19-06-09, 18:08
من به اسم Mr.Koala ثبت نام کردم.
ممنون میشم آموزش نسخه جدید رو با عکس بزارید.یعنی بهم بگید چه کارا بکنم و چه جوری پول جمع کنم؟

Musketeer™ Pro
19-06-09, 22:33
من به اسم Mr.Koala ثبت نام کردم.
ممنون میشم آموزش نسخه جدید رو با عکس بزارید.یعنی بهم بگید چه کارا بکنم و چه جوری پول جمع کنم؟
عزیز خیلی خوش اومدی. خوشحالمون کردی :give_rose:

والا ما یک فاروم خیلی کامل و خوبی داریم که متاسفانه یک هفته ای میشه که داونه آدرسش هم Only the registered members can see the link

اونجا همه ی آموزش ها هست. ولی خب، نمیدونم چرا فعلا داونه. شما هر سوالی داشتی میتونی از من یا همین امیر عزیز بپرسی.
آیدی من تو بازی Musketeer هست درخواست دوستی هم فرستادم برات.

یک مقداری هم سعی میکنم کمک کنم تا زودتر راه بیفتید. بهتون قول میدم از اریپابلیک خوشتون بیاد. اول شاید به نظرتون فقط Work و Train زدن روزانه باشه، ولی وقتی یک کمی بیشتر در جریان مسائل سیاسی و اقتصادی و نظامی قرار گرفتید مثل بقیه ی ما ساعتها مشغول همین بازی میشید.

امیدوارم بتونم اگه از دستم بر بیاد کمکی بکنم :11(): :11(): :11():

Labyrinth
19-06-09, 22:45
دوستان اگر سوالی داشتید در خدمت هستم

در مرحل اول اگر مشکلی بابت تهیه غذا یا ... داشتید بگید کمک میکنیم

یک مقدار توضیحات هم بدم در مورد حقوق و ...

دوستان بعضی کارخونه ها هستن که خیلی جون شما رو میگیرند و حقوق خوبی هم نمیدن اگر شغل خواستید بگید تا بگم کدوم کارخونه خوب حقوق میده و ....

در مرحله ی اول شما باید به لول 6 برسید تا 5 طلا بهتون تعلق بگیره و حق جنگ هم داشته باشید
از اونجا به بعدش زیاد سخت نیست دیگه

اگر 30 روز پشت سر هم کار کنید مدال کارگر سخت گوش رو میگیرید + 5 طلا

وقتی به درجه 5 نطامی برسید مدال میگیرید با 5 طلا

از لول 15 به بعد بابت بالا رفتن هر لول پنج تا بیست طلا میگیرید

این مطالب رو گفتم تا دوستان بدونن

Bahador
20-06-09, 11:32
دوستان اگر سوالی داشتید در خدمت هستم

در مرحل اول اگر مشکلی بابت تهیه غذا یا ... داشتید بگید کمک میکنیم

یک مقدار توضیحات هم بدم در مورد حقوق و ...

دوستان بعضی کارخونه ها هستن که خیلی جون شما رو میگیرند و حقوق خوبی هم نمیدن اگر شغل خواستید بگید تا بگم کدوم کارخونه خوب حقوق میده و ....

در مرحله ی اول شما باید به لول 6 برسید تا 5 طلا بهتون تعلق بگیره و حق جنگ هم داشته باشید
از اونجا به بعدش زیاد سخت نیست دیگه

اگر 30 روز پشت سر هم کار کنید مدال کارگر سخت گوش رو میگیرید + 5 طلا

وقتی به درجه 5 نطامی برسید مدال میگیرید با 5 طلا

از لول 15 به بعد بابت بالا رفتن هر لول پنج تا بیست طلا میگیرید

این مطالب رو گفتم تا دوستان بدونن

خوب من عضو شدم اما بلد نیستم که چه جوری کار پیدا کنم.لولم 0 هست. غذا هم بلد نیستم بگیرم.
اگه این چیزای اولیه رو به صورت عکس بهم نشون بدی ممنون میشم.حتی بلد نیستم درخواست های دوستی رو Accept کنم.
در ضمن سمت چپ یه آدم هست که نصفش آبیه زیرش نوشته 51

Musketeer™ Pro
20-06-09, 15:43
مگه پروفایل شما این (Only the registered members can see the link)نیست؟ خب شما که خدا رو شکر در یک کارخونه مشغول به کار هستید.

به هر حال برای کار پیدا کردن باید روی Job Market از منوی Market کلیک کنید، مثل شکل زیر:

بعد صفحه ی Job Market باز میشه، اینجا کارخونه ها پیشنهاداتشون رو میزارن و شما باید شغلی رو که مناسبت هست پیدا کنی:

اون قسمتی که با رنگ سبز مشخص کردم نوع کارخونه رو نشون میده. 3 نوع کارخونه داریم: Manufacturing (تولیدی) ، Land (مزرعه/معدن) ، Constuction (ساخت و ساز) . شرکتهای اسلحه، بلیط، گیفت و غذا تو دسته ی تولیدی هستن. کارخونه های گندم، آهن، چوب و الماس در دسته ی معدن و کارخونه های ساخت، خونه، بیمارستان، و سیستم دفاعی در دسته ی ساخت و ساز
قسمتی که با رنگ آبی مشخص شده میزان اسکیل رو نشون میده. مثلا اگه اسکیلت 2 هست از اونجا عدد 2 رو انتخاب کن تا پیشنهاداتی رو ببینی که به دردت میخورن. اسکیلت هم که با کار کردن هر روز میره بالا
اون قسمتی که با رنگ زرد مشخص کردم کشور رو نشون میده که خوب مشخصه دیگه :دی
اون کادر بنقش رو میبینی؟! اون ستاره ها نشون دهنده ی کیفیت کارخونه هستن. وقتی تو کارخونه کار میکنی به میزان ستاره هاش از سلامتیت کم میشه. برای همین توصیه میشه اوایل بازی تو کارخونه های یک ستاره و نهایت 2 ستاره کار کنی.

اون آدم آبیه که سمت چپ هست هم نشون دهنده ی Wellness یا همون سلامتی شما هست. با هر روز کار و تمرین نظامی از ولنستون کم میشه و برای جبرانش باید غذا بخورید. البته گیفت هم میتونه کمک کنه به بالا رفتن ولنس.

برای غذا خریدن از منوی Market گزینه ی Market رو بزن. عین همین قسمت کار پیدا کردن فقط باید مشخص کنی چی میخوای بخری. و هر تعداد خواستی جلوش تایپ میکنی و میخری

درخواست دوستی هم که کاملا مشخصه. یک درخواست میاد که فلانی درخواست دوستی داده. Yes یا No !!

شما تقریا 6 روز زمان میبره تا به لول 5 برسید. اونوقت میتونید توی جنگ شرکت کنید. اگه خوش شانس باشید و روزی که به لول5 میرسید جنگی وجود داشته باشه، شما میتونید یک بار بجنگید، از بیمارستان کیفیت 5 استفاده کنید و 50 ولنس کسب کنید، و دوباره بجنگید. حالا فایده اش چیه؟ هر جنگ 2 EXP به شما میده و اینجوری میتونید همون روز به لول6 برسید و 5 گلد رو بگیرید

تا اون موقع قول میدم بازی رو از من بهتر یاد میگیرید، بازی سر راست و ساده ایه، در عین حال هر چی بگذره بیشتر درگیرش میشید و کم کم وارد سیاست و مسائل اقتصادی و کارخونه داری میشید.

باز هم سوالی بود در خدمتم

Bahador
20-06-09, 16:08
مگه پروفایل شما این (Only the registered members can see the link)نیست؟ خب شما که خدا رو شکر در یک کارخونه مشغول به کار هستید.

به هر حال برای کار پیدا کردن باید روی Job Market از منوی Market کلیک کنید، مثل شکل زیر:

بعد صفحه ی Job Market باز میشه، اینجا کارخونه ها پیشنهاداتشون رو میزارن و شما باید شغلی رو که مناسبت هست پیدا کنی:

اون قسمتی که با رنگ سبز مشخص کردم نوع کارخونه رو نشون میده. 3 نوع کارخونه داریم: Manufacturing (تولیدی) ، Land (مزرعه/معدن) ، Constuction (ساخت و ساز) . شرکتهای اسلحه، بلیط، گیفت و غذا تو دسته ی تولیدی هستن. کارخونه های گندم، آهن، چوب و الماس در دسته ی معدن و کارخونه های ساخت، خونه، بیمارستان، و سیستم دفاعی در دسته ی ساخت و ساز
قسمتی که با رنگ آبی مشخص شده میزان اسکیل رو نشون میده. مثلا اگه اسکیلت 2 هست از اونجا عدد 2 رو انتخاب کن تا پیشنهاداتی رو ببینی که به دردت میخورن. اسکیلت هم که با کار کردن هر روز میره بالا
اون قسمتی که با رنگ زرد مشخص کردم کشور رو نشون میده که خوب مشخصه دیگه :دی
اون کادر بنقش رو میبینی؟! اون ستاره ها نشون دهنده ی کیفیت کارخونه هستن. وقتی تو کارخونه کار میکنی به میزان ستاره هاش از سلامتیت کم میشه. برای همین توصیه میشه اوایل بازی تو کارخونه های یک ستاره و نهایت 2 ستاره کار کنی.

اون آدم آبیه که سمت چپ هست هم نشون دهنده ی Wellness یا همون سلامتی شما هست. با هر روز کار و تمرین نظامی از ولنستون کم میشه و برای جبرانش باید غذا بخورید. البته گیفت هم میتونه کمک کنه به بالا رفتن ولنس.

برای غذا خریدن از منوی Market گزینه ی Market رو بزن. عین همین قسمت کار پیدا کردن فقط باید مشخص کنی چی میخوای بخری. و هر تعداد خواستی جلوش تایپ میکنی و میخری

درخواست دوستی هم که کاملا مشخصه. یک درخواست میاد که فلانی درخواست دوستی داده. Yes یا No !!

شما تقریا 6 روز زمان میبره تا به لول 5 برسید. اونوقت میتونید توی جنگ شرکت کنید. اگه خوش شانس باشید و روزی که به لول5 میرسید جنگی وجود داشته باشه، شما میتونید یک بار بجنگید، از بیمارستان کیفیت 5 استفاده کنید و 50 ولنس کسب کنید، و دوباره بجنگید. حالا فایده اش چیه؟ هر جنگ 2 EXP به شما میده و اینجوری میتونید همون روز به لول6 برسید و 5 گلد رو بگیرید

تا اون موقع قول میدم بازی رو از من بهتر یاد میگیرید، بازی سر راست و ساده ایه، در عین حال هر چی بگذره بیشتر درگیرش میشید و کم کم وارد سیاست و مسائل اقتصادی و کارخونه داری میشید.

باز هم سوالی بود در خدمتم

ممنون.چند وقت یک بار باید کار کنم؟ چندوقت یه بار غذا بخورم؟
چطوری میتونم جلوی آیدی خودم یه جمله مثل بقیه بنویسم؟

Bahador
20-06-09, 16:17
دوستان یه خبر بد.من رو اخراج کردن و هرچی سعی کردم دنبال کار بگردم چیز به درد به خوری پیدا نکردم و هیچ لولی به من نمیخورد مگر0 :cry:
خلاصه به زور یکی رو انتخاب کردم.
خوب حالا چه کارا بکنم؟

منظور از این تصویر چیه؟

چه کار بکنم؟

Labyrinth
20-06-09, 18:24
شما برو این کارخونه اونجا کار کن

فقط سریع برو تا کار رو از دست ندادی

شما هر روز باید کار کنی

هر روز هم یک غذا مصرف میکنی یعنی روزی یک غذا باید بخری

توی اون تصویر هم گفته شما به لول 3 رسیدید الان برو توی اون کارخونه که بالا گفتم کار کن

دلیل اینکه اخراج شدی می تونه این باشه که با برای درجه ی تو توی اون کار خونه کار نبوده

Musketeer™ Pro
20-06-09, 18:55
چند وقت یک بار باید کار کنم؟ چندوقت یه بار غذا بخورم؟
هر روز باید هم کار کنید، هم تمرین نظامی. غذا هم باید هر روز بخورید

چطوری میتونم جلوی آیدی خودم یه جمله مثل بقیه بنویسم؟
تو صفحه ی اول سمت راست این باکس رو میبینی:

اون بالاش تایپ میکنی دگمه ی Shout رو میزنی. همه ی دوستات تو شاوت باکسشون میبینن اون پیامت رو. تو هم همیشه پیام های دوستات رو میبینی. روزی 3 تا بیشتر نمیتونی شاوت بزنی :دی
بعد آخرین شاوتی که بزنی تو پروفایلت نشون داده میشه زیر اسمت

دوستان یه خبر بد.من رو اخراج کردن و هرچی سعی کردم دنبال کار بگردم چیز به درد به خوری پیدا نکردم و هیچ لولی به من نمیخورد مگر0 :cry:
خلاصه به زور یکی رو انتخاب کردم.
ناراحتی نداره که. تو اریپابلیک بر خلاف دنیای واقعی کارخونه دارها جون میدن واسه کارگر! اصلا نگران نباش همیشه کار برات هست. کارخونه دارا برای کارمند سر و دست میشکونن.

منظور از این تصویر چیه؟
اون تصویر در حقیقت راهنمای بازیه. اسم اون یارو Plato هست. وقتی به چیز جدیدی بر بخوری یا برات اتفاق بیفته این یارو میاد اون بالا بهت میگه. مثلا الآن لول3 شدی، میاد بهت میگه از این به بعد میتونی سفر بکنی. لول 5 بشی میگه میتونی بجنگی، لول 6 بشی میگه میتونی رای بدی... همینجوری الی آخر

الآنم کار خاصی نمیخواد بکنی. ورک و ترین روزانه فراموش نشه. غذا بخر. اگه دوست داشتی روزنامه ها رو بخون یک کمی اوضاع دستت بیاد.

خیلی مخلصیم

Bahador
21-06-09, 14:34
آقا من طبق این چیزایی که گفتی همه رو انجام دادم.
هر روز غذا میخرم - کار میکنم - تمرین نظامی میکنم. اما سر جمع 3 دقیقه هم طول نمیکشه!!!
هنوز اتفاق خاصی برام نیافتاده :1. (28):
همه بهم میگفتن ساعت ها برای این بازی وقت میزارم اما انطور نبوده!

Musketeer™ Pro
21-06-09, 16:49
خیلی خوبه که شما اینهمه مشتاق هستید

ببینید، الآن شما تازه وارد بازی شدید و هنوز متاسفانه (شایدم خوشبختانه!) وارد مسائل سیاسی و اقتصادی نشدید. کم کم با بقیه ی بچه ها دوست میشید. وارد حزب میشید. فعالیت اقتصادی رو (اگه دوست داشته باشید) شروع میکنید. وارد سیاست میشید (بازم اگه دوست داشته باشید) و بعد کم کم جایی میرسید که وقت کم میارید!

همین روند رو ادامه بدید + خوندن روزنامه ها+ یادگرفتن کامل قوانین و جزئیات بازی. تو روزنامه ها اگه مطلبی دیدید و در موردش نظری داشتید، حتما حتما حتما نظرتون رو اعلام کنید. در مجموع از تازه واردها استقبال خوبی میشه تو اریپابلیک.
فاروم هم که متاسفانه خرابه هنوز. به محض اینکه راه افتاد اونجا هم فعال باشید.

من هم امروز احتمالا تا آخر شب آن هستم. یاهو هم خلاصه در خدمت ماست lol من هم در خدمتم

راستی این (Only the registered members can see the link)رو هم ببین. یک کمی قدیمی، یک چیزایی عوض شده. ولی به درد میخوره هنوز :دی

Labyrinth
21-06-09, 18:50
دیشب لول 16 شدیم + امروز مدل دوم کارگر سخت کوش رو گرفتم چند روز دیگه درجه ی کارمندیم میشه 5

بازم میگم دوستان اگر کمکی خواستن ایدی من توی بازی Destinyx (Only the registered members can see the link) هست تا اونجایی که در توانم باشه کمک میکنم

موفق و خرسند باشید

Musketeer™ Pro
21-06-09, 19:27
به به!! امیرجان میبینم که داری یکی یکی پله های ترقی رو طی میکنی! آفرین. مبارک باشه

Bahador
22-06-09, 00:30
چند وقت طول کشید که لولت رفت بالا انقدر؟
من که هنوز روی 3 موندم.
اما خوب به قول Musketeer™ Pro (Only the registered members can see the link) این روال عادی بازیه و باید یکم صبر داشته باشیم
میشه یه توضیح به من بدید؟
به من گفتین که به کاربران تازه وارد احترام خاصی میزارن.داستان چیه؟ احتمالش هست که از ما توی حزب های بازی سوء استفاده باشه؟

Labyrinth
22-06-09, 09:28
من خیلی وقته عضو هستم بهادر جان ولی چون یک مدت نبودم عقب موندم :wink:

برای شما زیاد طول نمیکشه که به لول 10 اینها برسی فقط کار روزانه و تمرین نظامی فراموش نشه

از لول 5 به بعد هم سعی کن بری بجنگی برات خوبه زودتر پیشرفت میکنی

Musketeer™ Pro
22-06-09, 09:35
چند وقت طول کشید که لولت رفت بالا انقدر؟
من که هنوز روی 3 موندم.
اما خوب به قول Musketeer™ Pro (Only the registered members can see the link) این روال عادی بازیه و باید یکم صبر داشته باشیم
میشه یه توضیح به من بدید؟
به من گفتین که به کاربران تازه وارد احترام خاصی میزارن.داستان چیه؟ احتمالش هست که از ما توی حزب های بازی سوء استفاده باشه؟
لول چیز مهمی نیست. اریپابلیک یک بازی اجتماعی هست. هر قدر هم که افراد قوی باشن، اگه ساختار کشور درست نباشه اون کشور ضعیف میمونه. مثل سوئد که یکی از قوی ترین کشور ها بود چند ماه پیش (از نظر اقتصادی، نظامی و سیاسی) ولی الآن خیلی ضعیف شده. یا مجارستان که خیلی کشور ضعیفی بود و این چند ماه اخیر به خاطر رشد جمعیت بسیار بالا واقعا قوی شده. طوری که با چند تا از خفن ترین کشورهای دنیا همزمان میجنگه.

خب منظورم من از احترام این بود که جواب سوال هاتون رو میدن و ... ، ولی بعضی ها از تازه وارد ها سوء استفاده سیاسی میکنن. مثلا با گول زدن و انجام کارهای پوپولیستی اونها رو به حزب خودشون میکشونن و رای اینجوری جمع میکنن.
مثالش رو همین ماه بطور کامل و بی نقص دیدیم. :1. (27):

پیشاپیش هشدار میدم که منتظر این چیزا هم باشید.

پس توصیه ی من اینه بدون تفکر به هیچ حزبی وارد نشید. ممکنه من الآن به شما یک کمک کوچولوی نقدی بکنم و چند تا گیفت بدم بهتون و از این حرکات، و بعدش از شما بخوام به حزب من بیاید!! :lol: خب شما هرگز نباید موافقت کنید. بهتره تا چند وقت ا احزاب دور بمونید و افراد و احزاب و دسته ها رو با دنبال کردن خبرها بهتر بشناسید. :11():

Bahador
22-06-09, 09:36
من خیلی وقته عضو هستم بهادر جان ولی چون یک مدت نبودم عقب موندم :wink:

برای شما زیاد طول نمیکشه که به لول 10 اینها برسی فقط کار روزانه و تمرین نظامی فراموش نشه

از لول 5 به بعد هم سعی کن بری بجنگی برات خوبه زودتر پیشرفت میکنی

جنگ؟
چه جوری باید بجنگم؟
مگه همیشه جنگ هست؟

Bahador
22-06-09, 09:59
آیا دسته های مافیا هم توی این بازی وجود داره؟
اگه همچین دسته هایی نیست میشه ساختشون؟
چون من عاشق مافیا هستم

Labyrinth
22-06-09, 10:59
جنگ؟
چه جوری باید بجنگم؟
مگه همیشه جنگ هست؟

یک روز درمیان جنگ هست و جنگ تمرینی

برای جنگ توی همون قسمت تمرین نظامی گزینه ای هست در این مورد

Bahador
22-06-09, 15:04
بازهم بی دلیل اخراج شدم.دلیل این اخراج شدنا چیه؟
واسه چی من تا 2 روز کار میکنم اخراج میشم.
همه چیز اونجوری که گفتین انجام شده

Musketeer™ Pro
22-06-09, 18:24
چون من عاشق مافیا هستم
هیچ ابزاری تو اریپابلیک برای ساخت گروه وجود نداره. ولی میشه خودجوش گروه درست کرد. یک گروهی هم به اسم مافیا داریم که یک سری عضو داره و کارای سودآور و اینها میکنن. با اونها هم آشنا میشید :دی

بازهم بی دلیل اخراج شدم.دلیل این اخراج شدنا چیه؟
واسه چی من تا 2 روز کار میکنم اخراج میشم.
همه چیز اونجوری که گفتین انجام شده
والا من نمیدونم چرا شما از اخراج شدن اینقدر پریشون میشید. اصلا چیز بدی نیست. اتفاقا یک مزیت هست!! چون وقتی بری یک کارخونه تا 3 روز نمیتونی بیای بیرون. به هر حال، اصلا غصه ی این یک مورد رو نخور! چون اصلا موردی نیست lol

N0m@d
22-06-09, 18:36
چون من عاشق مافیا هستم

آره عزیز مافیا داریم خوبشم داریم...ولی فعلا به دلیل یه سری اختلاف داخلی تعطیل شده:whistle:

هر وقت دوباره راه افتاد خودم خبرت می کنم:1. (38):

Bahador
24-06-09, 14:35
ای خدا این Erepublik منو کشت :cry:
هر روز که میام بازی کنم پیغام میده که شما غذا نخوردین.
بعد یه مقدار از سلامتیم کم شده:1. (28): الان رسیده به 44.18
ببینم این غذا خوردن برنامه خاصی داره؟
چه جور غذایی بخورم و چقدر؟

Musketeer™ Pro
24-06-09, 17:28
ای خدا این Erepublik منو کشت :cry:
هر روز که میام بازی کنم پیغام میده که شما غذا نخوردین.
بعد یه مقدار از سلامتیم کم شده:1. (28): الان رسیده به 44.18
ببینم این غذا خوردن برنامه خاصی داره؟
چه جور غذایی بخورم و چقدر؟
عزیز چرا دپسرده میشی؟! اتفاق خاصی نیفتاده که

شما اگه تو Inventory غذا داشته باشید، ابتدای هر روز خودش اتوماتیک استفاده میکنه و کاری لازم نیست بکنید.

پس برای اینکه سیتیزنتون غذا بخوره، فقط کافیه غذا بخرید و بگذارید تو اینتونتوری بمونه. همین

نگران سلامتیت هم نباش، یکی دو روز جنگ میکنی میرسی به صد :cool:

Bahador
24-06-09, 21:45
عزیز چرا دپسرده میشی؟! اتفاق خاصی نیفتاده که

شما اگه تو Inventory غذا داشته باشید، ابتدای هر روز خودش اتوماتیک استفاده میکنه و کاری لازم نیست بکنید.

پس برای اینکه سیتیزنتون غذا بخوره، فقط کافیه غذا بخرید و بگذارید تو اینتونتوری بمونه. همین

نگران سلامتیت هم نباش، یکی دو روز جنگ میکنی میرسی به صد :cool:

چطوری توی Inventory غذا بزارم؟

Musketeer™ Pro
24-06-09, 21:48
بخری خودش میره اینونتوری! جای دیگه ای نداری که اصلا

Bahador
25-06-09, 00:47
بخری خودش میره اینونتوری! جای دیگه ای نداری که اصلا

نه دیگه نشد.ببین من هر روز میخرم تا میام پشت کامپیوتر.اما بازم فرداش کم میشه؟
باید چیز خاصی یا مقدار خاصی بخرم؟

Labyrinth
25-06-09, 10:24
ببین با توجه به میزان که در کار کردن و آموزش نظامی ازت جون کم میشه باید غذای با کیفیت بخری

حداقل هم سه تا غذا بخر تا خیالت برای 2 - 3 روز راحت باشه

Bahador
25-06-09, 15:26
دوستان عزیز تا حالا یه چیزایی از این بازی یاد گرفتم.اما خوب هنوز چیز هیجان انگیزی ندیدم.اما بی صبرانه منتظرم.
دو تا عکس از وضعیت کار و تمرین نظامیم گرفتم.میشه وضعیتم رو بهم بگید چجوریه؟ خوبه یا بد؟

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

راستی Party چیه؟ خوبه روش کلیک کنم یا نه؟:lol:

Musketeer™ Pro
25-06-09, 22:29
یک مقدار هیجان رو میتونی امروز تو انتخابات مجلس این ماه ببینی. مهمترین انتخابات همواره انتخابات مجلس بوده.

شما هم استرنج و تولیدت خوبه با توجه به مدت حضورت تو بازی

به سلامتی فردا لول5 میشی. یادت نره بجنگی. نصفه شب فردا یک جنگ تمرینی دیگه شروع میشه، اگه وقت نکردی شب بجنگی صبحش بجنگ تا لول6 بشی. و فرداش هم حتما یکدونه بجنگ و ولنست رو بالا ببر

Party هم حزب هست. از لول7 به بعد میتونی بری تو احزاب مختلف

Bahador
27-06-09, 01:05
والا من که به این هیجان ها نرسیدم با این وضع سرور های سایت.
امروز نه کار کردم نه تمرین نظامی نه خرید غذا:1. (28):
اینو چک کنید:

Musketeer™ Pro
27-06-09, 10:49
خیلی عجیبه! من تو اینهمه مدت تا حالا همچین اروری ندیدم. مخصوصا دیروز که به نظر نمی اومد شلوغ باشه. به هر حال روز اریپابلکی به ساعت ایران 11.5 ظهر عوض میشه. تا ساعت 11.5 میتونی ورک ترین بزنی

Bahador
27-06-09, 11:20
خیلی عجیبه! من تو اینهمه مدت تا حالا همچین اروری ندیدم. مخصوصا دیروز که به نظر نمی اومد شلوغ باشه. به هر حال روز اریپابلکی به ساعت ایران 11.5 ظهر عوض میشه. تا ساعت 11.5 میتونی ورک ترین بزنی

به جاش امروز هم اومد همین پیغام.
به روز اریپابلیکی نرسیدم.اما حد اقل تونسم تمرین نظامی کنم.
لولم به 5 رسید.اما غذا نمیتونم بخرم.تا میرم برای خرید غذا Network Error رو میده

Musketeer™ Pro
27-06-09, 13:09
والا ریفرش کنی باید درست بشه. من هیچ مشکلی ندارم راستش

برات یک تعداد غذا فرستادم بی غذا نمونی

لوو 5 هم که شدی به سلامتی :دی میتونی الآن بری بجنگی. جنگ فعال هم داریم (Only the registered members can see the link). برو بجنگ و بیمارستان برو تا ولنست بره بالا. اگه میخوای همین امروز لول 6 بشی که بازم بجنگ تا لول 6 بشی. اگه عجله نداری فقط همون یک دفعه رو بجنگ و بیمارستان برو تا ولنست بره بالا و پس فردا که جنگ بعدی شروع میشه لول6 بشی. برنامه ی جنگهای تمرینی رو میتونی اینجا (Only the registered members can see the link)ببینی.

Bahador
27-06-09, 14:51
والا ریفرش کنی باید درست بشه. من هیچ مشکلی ندارم راستش

برات یک تعداد غذا فرستادم بی غذا نمونی

لوو 5 هم که شدی به سلامتی :دی میتونی الآن بری بجنگی. جنگ فعال هم داریم (Only the registered members can see the link). برو بجنگ و بیمارستان برو تا ولنست بره بالا. اگه میخوای همین امروز لول 6 بشی که بازم بجنگ تا لول 6 بشی. اگه عجله نداری فقط همون یک دفعه رو بجنگ و بیمارستان برو تا ولنست بره بالا و پس فردا که جنگ بعدی شروع میشه لول6 بشی. برنامه ی جنگهای تمرینی رو میتونی اینجا (Only the registered members can see the link)ببینی.

من رفتم و جنگیدم. بیمارستان هم نمیتونم برم. یعنی روی Market Place کلیک میکنم و بیمارستان رو انتخاب میکنم اما هیچ چیزی نمیاد
در ضمن شاید بیشتر از 20 بار روی Market Place کلیک کردم تا اومد.همش Network Error میده لعنتی. مشکل از کجاست که اینجوری میشه؟:1. (28):
با IE و FF و Opera باز کردم اما همین مشکل پیش میاد.

Musketeer™ Pro
27-06-09, 17:42
نه بیمارستان از مارکت نباید بری. اونجا برای خرید بیمارستان توسط دولت هست.

باید به صفحه ی شهری که توش هستی بری. تو صفحه ی جنگ هم زیر دگمه ی Fight گزینه ی Hospital الآن باید براتون اومده باشه. اگه روش کلیک کنید میرید به صفحه ی شهرتون که زیر گزینه ی Hospital تو اون صفحه که البته کیفیتش هم جلوش با ستاره مشخص شده دگمه ی Heal وجود داره. روش کلیک کنید ولنس رو میگیرد. صفحه ی شهر شما برای مثال اینجا (Only the registered members can see the link)هست که بیمارستان کیفیت 3 داره یعنی به شما 30 ولنس میده.
توصیه میکنم به شهرهای Jharkhand (Only the registered members can see the link) یا Liaoning (Only the registered members can see the link) بری که بیمارستان کیفیت 5 دارن و 50 ولنس بهت میدن
برات یک بلیط خریدم فرستادم، از پروفایلت دگمه ی Change residence رو بزنی میتونی نقل مکان کنی.

Bahador
28-06-09, 11:53
نه بیمارستان از مارکت نباید بری. اونجا برای خرید بیمارستان توسط دولت هست.

باید به صفحه ی شهری که توش هستی بری. تو صفحه ی جنگ هم زیر دگمه ی Fight گزینه ی Hospital الآن باید براتون اومده باشه. اگه روش کلیک کنید میرید به صفحه ی شهرتون که زیر گزینه ی Hospital تو اون صفحه که البته کیفیتش هم جلوش با ستاره مشخص شده دگمه ی Heal وجود داره. روش کلیک کنید ولنس رو میگیرد. صفحه ی شهر شما برای مثال اینجا (Only the registered members can see the link)هست که بیمارستان کیفیت 3 داره یعنی به شما 30 ولنس میده.
توصیه میکنم به شهرهای Jharkhand (Only the registered members can see the link) یا Liaoning (Only the registered members can see the link) بری که بیمارستان کیفیت 5 دارن و 50 ولنس بهت میدن
برات یک بلیط خریدم فرستادم، از پروفایلت دگمه ی Change residence رو بزنی میتونی نقل مکان کنی.

NetWork Error داد دوباره.
با کلی سختی تونستم به Jharkhand مهاجرت کنم.ممنون از بلیطت دوست من.
اینجا بیمارستان 5 ستاره هست اما نمیدونم از کجا باید وارد بشم.
میشه یه عکس از چگونگی دسترسی به جاهای مهم مثل بیمارستان ها و جنگ و ... برام بزاری؟
خیلی پیچیدست:1. (28):

Musketeer™ Pro
28-06-09, 16:42
خواهش میکنم.

الآن راستش جنگ فعال نداریم نمیتونم خیلی خیلی دقیق عکس بگیرم. ولی سعی خودمو میکنم

ببین این عکس رو

الآن من چون نمیتونستم بجنگم دگمه ی Fight رو نداره. ولی خب میدونی که اگه جنگ تو کشور ما فعال باشه اون دگمه هم ظاهر میشه.
برای جنگ باید اون دگمه رو بزنی.
برای اینکه بتونی بجنگی، باید توی کشوری که توش هستی درحال جنگ باشه، ولنست بالای 40 باشه و حداقل لول 5 باشی.

اگر بجنگی، میتونی توی همون روز از بیمارستان استفاده کنی. نمیتونی الآن بجنگی و فردا از بیمارستان استفاده کنی. ولی میتونی امروز بجنگی و بری بیمارستان، فردا هم بجنگی و بری بیمارستان
وقتی جنگیدی زیر دگمه ی فایت گزینه ی Hospital ظاهر میشه. اگه روش کلیک کنی به صفحه ی شهر برده میشی:

توی این صفحه کیفیت بیمارستان رو میبینی. اگه توی این روز جنگیده باشی، دگمه ی Heal زیرش ظاهر میشه. که اگه روش کلیک کنی، ولنس رو میده بهت! تمام!

امشب نه، فردا شب جنگ تمرینی شروع میشه بازم. یک روز تاخیر داره بخاطر اینکه ساعتش از تنظیم در اومده و میخوان برگردونن به ساعت اولش. اونموقع یک آموزش تصویری بهتر برات میزارم. تو این مدت سعی کن ولنست رو ببری بالای 40 که بتونی بجنگی.

Bahador
28-06-09, 18:08
همه توضیحات عالی بود فقط یه چیز کم داشت.
اونم اینه که از کجا واردش بشم؟
آدرسی یا عکسی از مراحل ورود به این قسمت ها داری؟
الان من چه جوری برم بیمارستان؟

Musketeer™ Pro
28-06-09, 18:15
تو صفحه ی اول جنگها رو زده. شما این صفحه (Only the registered members can see the link) بری رویدادهای نظامی اخیر دنیا رو میبینی

امروز نمیتونی بیمارستان بری دیگه. چون جنگ نکردی. فقط روزی که جنگ کنی همون روز میتونی بری بیمارستان

G E N E R A L ™
06-07-09, 12:16
سلام دوستان من یه زمانی ایرو بازی میکردم ولی الان دیگه بازی نیکنم یه جا آموزش دیدم گفتم بزارم اینجا بقیه استفاده کنن.:

وقتی وارد سایت erepublik (Only the registered members can see the link) می شوید با صفحه زیر مواجه می شوید

1-اگر عضو ارپابلیک باشید با استفاده از قسمت یک وارد سایت بشوید

2-اگر در سایت ثبت نام نکرده اید میتوانید با استفاده از قسمت 2 در سایت بصورت رایگان ثبت نام کرده و وارد سایت بشوید
توجه : اگر میخواهید وارد سایت بشوید بهتر هست توسط یک نفر دیگر به سایت وارد بشوید چون در این حالت 5 امتیاز به قسمت اجتماعی ایران اضافه میشود و با این کار قدمی کوچک در ارتقا ایران بر میدارید اگر کم حوصله دارید و میتوانید صبر کنید در این قسمت (Only the registered members can see the link) تقاصای دعوتنامه کنید تا در به ایمیل شما از طرف اعضا دعوتنامه ارسال شود و با آن در سایت عضو بشوید

3- اگر خواستید قبل از عضویت یک تور در ارپابلیک بزنید از قسمت سوم استفاده کنید

G E N E R A L ™
06-07-09, 12:16
بعد از ورود به سایت اولین صفحه ،صفحه home خواهد بود

قسمتهایی که با شماره مشخص شده هر کدام خود دارای چندیدن بخش هست هر قسمت کلی را با خط جدا کردیم و به ترتیب توضیح داده خواهد شد

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1- با زدن تب home در هر صفحه ای که باشید به این صفحه باز خواهید گشت

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2- با زدن my place منوی زیر باز میشه

G E N E R A L ™
06-07-09, 12:17
قسمت اول : my profile

1- در این قسمت سه منو وجود دارد از منوی edit profile میتوانید اسم واقعی خود را تغییر دهید ( اسم کاربری قابل تغییر نیست و برای تغییر آن باید با دلیل مناسب با ادمین تماس بگیرید ) ایمیل خود را میتوانید عوض کنید و تاریخ تولد و ملیت خود را تغییر دهید همچنین میتوانید آواتار خود را تغییر دهید و یا برای خود آواتار انتخاب کنید ( حتما برای خود آواتار داشته باشید چون 2 امتیاز برایتان دارد ) و در آخر پاسورد خود را میتوانید تغییر دهید
از منوی change residance می توانید مکان خود را تغییر دهید و به شهر یا کشور دیگر مسافرت کنید توجه کنید که برای اینکار باید از مارکت یک بلیط خریداری کنید
از منوی دونیشن لیست میتوانید تمامی انتقالات پول و کالا را که قبلا انجام گرفته را مشاهده کنید

توجه : وقتی از پروفایل شخص دیگری به عیر از خودتان بازدید میکنید منوی بالا به شکل زیر تغییر میکند

از قسمت send message می توانید به آن شخص پیام ارسال کنید
از قسمت دوم میتوانید با آن شخص دوست شوید یا دوستیتان را لغو کنید
از قسمت offer gift میتوانید به آن شخص هدیه بفرستید ( هدیه در پایین توضیح داده خواهد شد )
از قسمت donate میتوانید به آن شخص پول و یا کالا ارسال کنید ( در قسمت ارسال کالا ، کالای مورد نظر را انتخاب کرده و آن را ماوس برداشته و به لیست پایین اضاف میکنید )

2 - در این قسمت داراییهای شما نشان داده میشود که چقدر پول و طلا دارید ( برای اینکه واحدهای پول سایر کشورها به حساب شما اضافه شود باید به آن کشور سفر کنید که با اضافه شدن پول ان کشورها میتوانید در بازارهای ارز آن کشورها خرید و فروش کنید )

3- این قسمت انبار یا inventory هر کالایی که خرید کنید در اینجا نگه داشته میشود ظرفیت این انبارها 10 کالا هست که فعلا تا 14 نوامبر 50 هست و بعد از آن تاریخ اگر بخواهید انبارتان 50 ظرفیت داشته باشد باید یورو پرداخت کنید

4 - این قسمت از قسمت دیگر تشکیل شده

career : در بالای این قسمت Achievements یا مدالهای شما هست که علاوه بر دریافت مدال 5 گلد هم به شما جایزه داده خواهد شد و در پایین مشاغل تجاری ، سیاسی ، مطبوعاتی و درجات نظامی شما نشان داده میشود

توضیح Achievements از راست به چپ :

G E N E R A L ™

society bulider : اگر شما 10 نفر را به بازی دعوت کنید و همه آنها به مرحله 6 برسند به شما این مدال داده خواهد شد
super solder : اگر به اسکیل نظامی 5 برسید این مدال به شما داده می شود
resistance hero : اگر یک انقلاب را شروع و با موفقیت به پایان برسانید این مدال به شما داده خواهد شد
battle hero : اگر در یک جنگ بالاترین آسیب را به دشمن برسانید این مدال به شما داده خواهد شد
Media Mogu : اگر سابکرایبر یا همان آبونه روزنامه تان به 1000 نفر برسد این مدال به شما داده میشود
Country President : اگر در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شوید و رییس جمهور خود شوید این مدال را کسب می کنید
Members of Congress : اگر در انتخابات کنگره پیروز شوید این مدال را دریافت خواهید کرد
Hard Worker : اگر به صورت ممتد و بدون غیبت 30 روز پشت سر هم کار کنید این مدال را کسب خواهید کرد

یکبار دیگر یادآوری میکنم که کسب هر مدال 5 گلد هم برای شما جایزه خواهد داشت

قسمت دوم بخش 4 : bio

در این قسمت ولنس یا میزان سلامتی خود ، لول که به آن رسیدید و امتیازات خود ، مهارتهای شغلی خود و در آخر سن ارپابلیکی خود را میتوانید مشاهده کنید

ولنس یا میزان سلامتی : این عدد نشانگر میزان سلامتی شماست با بالا بردن آن و رساندن آن به عدد 100 هم میزان تولید خود را در کارخانه میتوانید افزایش دهید که این افزایش تولید باعث افزایش حقوق شما هم خواهد شد همچنین در جنگها سعی کنید همیشه با ولنس 100 وارد جنگ بشوید تا بیشترین ضربه را وارد کنید برای آگاهی از راههای افزایش آن به این لینک (Only the registered members can see the link) مراجعه کنید

قسمت سوم بخش 4 : در قسمت friend هم میتوانید لیست دوستان خود را ببینید و برای آنها پیام بفرستید و یا آنها را از لیست حذف کنید

G E N E R A L ™
قسمت دوم منوی my place :

company : صفحه ای که با زدن این منو باز میشود متغیر هست و بسته به وضعیت شغلی شما سه حالت دارد

1- اگر بیکار باشید و کارخانه ای نداشته باشید صفحه زیر باز خواهد شد

اگر find job را بزنید صفحه جدیدی باز خواهد شد که شرکتها پیشنهادات کاری خود را در آن قرار داده اند . پیشنهادات این شرکتها بر حسب اسکیلهای شماست پس بر حسب اسکیل خود و میزان حقوق پیشنهادی بعد از انتخاب شرکت مورد نظز روی دکمه apply کلیک کنید تا در آن شرکت استخدام شوید

اگر create company رابزنید میتوانید برای خود کارخانه ایجاد کنید ولی برای ایجاد کارخانه باید به لول 9 برسید و برای ایجاد آن به 20 گلد در اول کار نیازمند هستید
توصیه 1 : قبل از ایجاد کارخانه به بازار فروش کارخانجات سر بزنید احتمالا کارخانه زیر قیمت پیدا کنید
توصیه 2 : سعی کنید تا قبل از رسیدن به لول 11 کارخانه ایجاد نکنید چون در لول 11 میتوانید برای خود سازمان ایجاد کنید ( برای کسب اطلاع از لولها به این لینک (Only the registered members can see the link) سر بزنید و سازمان هم در پایین توضیح داده خواهد شد ) و با ایجاد سازمان میتوانید هم کارخانجات خود را در آن قرار بدهید و بعد خودتان هم میتوانید در آن کار کنید

برای ایجاد شرکت 12 صنعت مختلف داریم که در سه شاخه اصلی قرار دارند
شاخه اول تولیدی یا Manufacturing :
- غذا ( food ) که برای تولید به ماده اولیه حبوبات نیاز دارد
- هدیه ( gift ) که برای تولید به الماس نیاز دارد
-اسلحه ( weapon ) که برای تولید به آهن نیاز دارد
- بلیط ( moving ) که برای تولید به نفت نیاز دارد

شاخه دوم ساخت و ساز یا Constructions :
خانه سازی ( house )
بیمارستان ( hospital )
سیستم دفاعی ( Defense System )
که هر سه کارخانه بالا به چوب نیاز دارند

مواد اولیه یا Raw Materials :
حبوبات ( grian )
الماس ( diamond )
آهن ( iron)
نفت ( oil )
چوب ( wood )

برای ایجاد صنایع مواد اولیه قبل از احداث آن باید به وجود ذخایر آن در آن منطقه توجه کنیم چون منابع در مناطق مختلف جهان توزیع شده و میزان آن هم متفاوت هست به عنوان مثال چوب و الماس در ایران وجود ندارد و میزان آهن در ایران کم هست و ما فقط حبوبات و نفت به میزان زیاد داریم
برای آگاهی از مناطق و میزان مواد اولیه به این لینک (Only the registered members can see the link) مراجعه کنید .

اگر کارمند باشید صفحه شرکتی که در آن شاغلید باز میشود

در این صفحه با زدن قسمتی که با فلش نشان داده شده

صفحه فلاشی باز میشود که اصطلاحا Trivia نامیده میشود با زدن start در این صفحه 5 سوال 4 جوابی از شما پرسیده میشود که شما به آنها جواب میدهید برای هر سوال 20 ثانیه وقت دارید تا پاسخ دهید در صورت پاسخ صحیح به میزان 10 درصد به تولید و اسکیل شما اصافه میشود اگر جواب هر سوال را در کمتر از 5 ثانیه بدهید اصلاحا super-shots انجام دادید و با این کار 10 درصد دیگر هم به امتیاز شما اضافه میشود . اگر بتوانید هر 5 سوال را درست پاسخ دهید و این پاسخها را در کمتر از 5 ثانیه بگویید اسکیل و تولید شما 2 برابر خواهد شد اگر حوصله تریویا را ندارید میتوانید گزینه skip در بالای صفحه را بزنید در این حالت اسکیل و تولید شما بصورت نرمال خواهد بود ( توصیه میشود اگر به سوالات آشنایی ندارید گزینه ها را بصورت شانسی و در کمتر از 5 ثانیه بزنید شاید بصورت تصادفی پاسخها درست درامد و هیچ وقت گزینه skip را نزنید )

اگر کارخانه دار باشید با رفتن به منوی کمپانی صفحه ای باز میشود که لیست شرکتهایتان در آن قرار دارد با زدن گزینه detail در سمت راست کارخانه میتوانید به صفحه کارخانه وارد شوید که به صورت زیر هست

G E N E R A L ™
06-07-09, 12:18
1- از این قسمت می توانید دوباره به یکی از دیگر شرکتهای خود بروید
2- از این قسمت نام شرکت ، لوگوی شرکت و لینکی که مربوط به شرکت هست را تغییر بدهید
3- با این گزینه به قسمت سرمایه گذاری شرکت وارد میشوید که هم موجودی خود شما و هم موجودی شرکت را نشان میدهد با تعیین مبلغ مورد نظر با زدن گزینه INVEST به حساب شرکت پول واریز میشود و با زدن گزینه COLLECT از حساب شرکت میتوانید پول و طلا برداشت کنید ( در هنگام برداشت پول دقت کنید که با هر برداشت پول به میزان مالیات داخلی کشور از آن کم خواهد شد پس فقط در مواقعی که نیاز هست پول برداشت کنید
4- بازدن این گزینه می توانید لیست کارمندان خود مشاهده کنید و همچنین میتوانید میزان حضور آنها در کارخانه را ببینید و یا حقوق آنها را کم یا زیاد کنید و یا با زدن گزینه fire آنها را ازشرکت اخراج کنید
5 - با زدن این گزینه میتوانید شرکت خود را آپگرید کنید البته برای افزایش کیفیت شرکت به گلد نیاز دارید

Level 1 to Level 2 = 20 Gold
Level 2 to Level 3 = 50 Gold
Level 3 to Level 4 = 100 Gold
Level 4 to Level 5 = 200 Gold

و همچنین در این صفحه میتوانید داونگرید کنید یا از کیفیت شرکت خود کم کنید که اینکار مجانی هست

6 - از این قسمت میتوانید برای شرکت مواد اولیه خریداری کنید
7 - محصولات شرکت را با زدن این گزینه می توانید برای فروش در مارکت عرضه کنید
8 - با زدن این گزینه صفحه جدیدی باز میشود که شما میتوانید لیسانس صادرات به کشورهای دیگر را خریداری کنید برای هر لیسانس صادرات 20 گلد نیاز هست پس قبل از اقدام به خرید آن بازار مورد نظر کاملا بررسی کنید و ببینید که آیا قدرت صادرات به آنجا و امکان رقابت با کارخانجات داخلی آنجا را دارید یا نه و همچنین توجه کنید که تعرفه وارادت اکثر کشورها 99 درصد هست
9 - برای استخدام کارمند باید این قسمت را تکمیل کنید و پیشنهادات خود را در قسمت نیروی انسانی قرار دهید تا بتوانید کارمند استخدام کنید
توجه کنید که حقوقها نباید انقدر زیاد باشد که ضرر بدهید و نه انقدر کم باشد که کسی پیش شما کار نکند چون در بازار تنها نیستد و رقبای شما همیشه سعی خواهند کرد از شما بیشتر حقوق داده و همچنین کالاهای خود را قیمت کمتری در بازار ارائه دهند .

G E N E R A L ™
Army : گزینه بعدی در منوی my places می باشد با کلیک ردن روی این گزینه صفحه زیر باز می شود

با کلیک کردن روی TRAIN و جواب دادن به سولات تریویا مانند کار کردن تمرین نظامی انجام میدهیم
توجه : تمرین نظامی روزانه گرچه باعث کم شدن یک ولنس میشود ولی برای دفاع کردن از ایران هر روز آن را انجام دهید تا به یک سرباز نیرومند تبدیل شوید
در این صفحه علاوه بر تمرین کردن همچنین می توانید نیروی خود ، میزان آسیب زدن و رتبه و مدالهای خود را نیز ببیند

Party : گزینه بعدی در منوی my places می باشد با کلیک ردن روی این گزینه صفحه جدیدی باز میشود که متغیر هست اگر عضو هیچ حزبی نباشید صفحه ای باز میشود که در آن دو گزینه هست join party va create party برای اینکه عضو حزب شوید گزینه جوین پارتی را باید بزنید توجه کنید که برای عضو شدن در حزب باید لول 7 باشید یا 40 امتیاز داشته باشید و اگر میخواهید برای خود حزب ایجاد کنید گرینه کریت پارتی را باید بزنید برای ایجاد حزب علاوه بر اینکه باید لول 13 باشید به 40 گلد هم نیاز دارید
توصیه : برای خود حزب ایجاد نکنید در یک حزب عضو شوید و با کاندید شدن در ریاست حزب و با کسب اعتماد اعضای خزب از طریق انتخابات رییس حزب شوید

صفحه زیر مخصوص رییس حزب می باشد و بسیاری از گزینه های آن برای اعضا در دسترس نمی باشد

1 - در این قسمت میتوانید اطلاعات مربوط به حزب را تغییر دهید
2 - در این قسمت میتوانید لیست همه اعضای حزب را ببینید ( در ورژن بتا این رییس حزب بود که رتبه اعضا را مشخص میکرد ولی در ورژن یک رتبه اعضا با توجه به امتیازاتشان رتبه بندی شده اند
3 - از این قسمت میتوانید برای حمایت از حزبتان به حزب پول پرداخت کنید ( امکان برداشتن پول توسط رییس حزب وجود ندارد و این پولها فقط برای پرداخت 5 گلد عوارض ماهیانه حزب مصرف میشود )
4 - از این قسمت میتوانید کلیه پرداختهای که به حزب شده هست را مشاهده کنید
5- از این قسمت می توانید نتیجه انتخابات ریاست حزب دوره گذشته را مشاهده کنید
6- از این قسمت میتوانید از حزب یا ریاست حزب کناره گیری کنید
7 - از این قسمت میتوانید لیست کسانی را که در انتخابات ریاست حزب ثبت نام کرده اند را مشاهده کنید
8 - از این قسمت میتوانید کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست حزب اعلام کنید در روز انتخابات این گزینه به گزینه رای تبدیل میشود
9 - از این قسمت لیست کاندیداهای کنگره 5 حزب اول را مشاهده کنید
10- از این قسمت رییس حزب میتواند کاندیداهای کنگره را مشخص کند
11- از این قسمت نتایج انتخابات دوره گذشته ریاست جمهوری را میتوانید مشاهده کنید
12 - از اینجا لیست کاندیداهای ریاست جمهوری دوره آینده را میتوانید ببینید
13 - و از این قسمت رییس حزب میتواند یک کاندیدا برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کند

Newspaper: گزینه بعدی در منوی my places می باشد برای اولین بار که وارد این صفحه میشوید گزینه Create new فعال هست با کلیک کردن روی این گزینه صفحه جدیدی باز می شود که با پرداخت 2 گلد و پرکردن مشخصات روزنامه میتوانید صاحب روزنامه بشوید و فعالیت خبرنگاری خود را آغاز کنید در روزنامه های خود تنها به چاپ مطالبی اقدام کنید که مربوط به ارپابلیک باشد اگر مطالب شما مربوط به ارپابلیک نباشد اسپم شمرده میشود و اگر توسط شهروندان به عنوان اسپم گزارش داده شود مقاله شما حذف خواهد شد پس در چاپ مقالات به قوانین ارپابلیک احترام بگذارید و از چاپ مقالات اسپم و توهین آمیز و نژادپرستانه و ... جدا خودداری کنید

Country Administration : گزینه بعدی در منوی my places می باشد بازدن این گزینه صفحه جدید باز میشود اگر نماینده کنگره و رییس جمهور نباشید در بالای صفحه باز شده با این اخطار مواجه می شوید

و در این حالت فقط میتوانید به طرحها و لایحه هایی که از طرف مجلس و دولت داده شده نگاهی بیاندازید و از اوضاع با خبر باشید

با زدن دکمه details میتوانید شرح کامل ان لایحه و یا طرح را تعداد آرایش و ... مشاهده کنید

اگر نماینده کنگره باشید در صفحه بالا می توانید رای بدهید و علاوه بر قدرت رای دادن یک منوی دیگر هم برای اعضای کنگره فعال میشود

در قسمت بالای منو میتوانید از سمت کنگره بودن استفا بدهید

G E N E R A L ™
در قسمت پایین نماینده می تواند 5 نوع قانون را به مجلس ارائه بدهد
New Citizen fee : مقدار پول اولیه مه برای هر شهروند در ابتدای عضویت در ارپابلیک از خزانه پرداخت میشود
Donate : نماینده مجلس میتواند تقاضای پرداخت پول یا گلد از خزانه به یک سازمان را بدهد و به شهروند عادی نمیتوان از این طریق پول داد
Change taxes : نماینده مجلس می تواند 3 نوع مالیات ( Income tax , Import tax , VAT ) برای 12 صنعت را تغییر دهد در این حین مالیاتها رانمیتواند از یک درصد کمتر و از 99 درصد بیشتر کند همچنین وات از 50 درصد بیشتر نمیتواند باشد و برای مواد اولیه وات صفر میباشد
Minimum wage : همچنین میتوانند حداقل حقوق برای کارمندان را مشخص کنید که در این صورت هیچ یک از کارخانجات قادر به پرداخت حقوق از آن مقدار کمتر را نخواهند بود
President Impeachment : نماینده مجلس می تواند رییس جمهور را بازخواست کند اگر 66 درصد نمایندگان رییس جمهور به استیضاح رای مثبت بدهند رییس جمهور از کار بر کنار شده و نفر دوم در انتخابات گذشته جایگزین رییس جمهور می شود

رییس جمهور می تواند :
- یک پیام به شهروندان تازه وارد بفرستد که ای پیام به صورت اتوماتیک در اینباکس شهروندان جدید قرار می گیرد
- خرید بیمارستان برای شهرها
- خرید سیستم دفاعی برای شهرها
- بستن پیمان نظامی با کشورهای خارجی
- آغاز جنگ بین دو کشور
- تحریم اقتصادی یک کشور دیگر

نکات مهم در ارائه طرحها :
هر نماینده در هر روز فقط میتواند دو لایحه بدهد ولی تعداد طرحهای رییس جمهور نامحدود هست
نمایندگان و رییس جمهور میتوانند یک لینک برای بحث در مورد طرح و لایحه ارائه بدهند
دو لایحه مشابه در یک روز نمی تواند ارائه بشود
مدت زمان رای دادن به طرحهها و لوایح 24 ساعت هست
برای تصویب قوانین تعداد ارا مهم نیست اگر تعداد ارا مثبت 50 درصد شد قانون تصویب میشود بجز استیضاح که باید 66 درصد باشد
رییس جمهور هم حق رای دارد ( در ورژن بتا رییس جمهور نمی توانست رای بدهد )

Organization : گزینه آخر در منوی my places می باشد با ایجاد سازمان میتوانید کارخانه و روزنامه خود را به آنجا انتقال دهید و 10 تا انبار بدست بیاورید و خودتان هم در آنجا کار کنید و هر جند تا هم خواستید ایجاد کنید
برای ایجاد سازمان اولا باید به لول 10 برسید و ثانیا برای هر سازمان 5 گلد پرداخت کنید
سازمان مشابه پروفایل عادی شهروندان هست ولی با محدودیتهایی
- نمی تواند تمرین کند و بجنگد
- نمیتواند رای بدهد و در حزب عضو بشود
- به عنوان شهروند حساب نمیشود
- سازمان خودش نمیتواند برای خود سازمان دیگر ایجاد کند
- امتیاز کسب نمیکند
- دعوتنامه نمیتواند بفرستد
- ولنس ندارد ( یعنی به غذا ، خانه و گیفت نیاز ندارد )
-لیست to do که در قسمت home پروفایل شهروندان قرار دارد در اینجا وجو ندارد
همچنین تعداد سازمانها نامحدود هست و هر چند تا بخواهید می توانیم ایجاد کنید

برای ایجاد آن بعد از کلیک کردن روی گزینه Organization در منوی my places یک صفحه باز میشود که در آن با کلیک کردن روی گزینه create new به صفحه ایجاد سازمان می رویم
در این صفحه در قسمت اول اسم سازمان را می نویسیم بعد آدرس ایمیل و پاسورد و کشور و منطقه را مشخص می کنیم در آخر با نصب لوگوی شرکت و دادن کد امنیتی کار ایجاد سازمان تقریبا تمام شده با کلیک کردن روی گزینه Register و با کم شدن 5 گلد از حسابمان کار تاسیس سازمان به پایان رسیده و ما صاحب یک سازمان هستیم در ایجاد سازمان و کارخانه جات دقت کنبد که در یکی از 3 شهر امن ایران ایجاد بشوند این سه شهر عبارتند از مشهد ، شیراز و یزد تا در موقع حمله دشمن و احتمال از دست دادن مناطق مرزی کارخانجات به کشور مهاجم تعلق نگیرند

G E N E R A L ™
06-07-09, 12:19
3- با زدن market منوی زیر باز میشود

قسمت اول : market place یا بازار

از قسمت یک نوع کالا را انتخاب میکنید
از قسمت دو کیفیت کالا را انتخاب میکنید
از قسمت سه کشوری را که می خواهید بازار آنجا را ببینید انتخاب میکنید
در قسمت 4 اینونتوری یا انبار پروفایل شما نشان داده میشود که قسمتهای زرد پرشده و قسمتها سفید خال هستند باید توجه کنید که به تعداد قسمتهای سفید میتوانید خرید کنید
در قسمت 5 مقدار پول شما نشان داده میشود
و در قسمت 6 اگر کارخانه دار باشید میتوانید شرکتهای خود را انتخاب کنید تا مواد اولیه برایشان بخرید

قسمت دوم Monetary Market یا بازار ارز :

در بازار ارز شما هم میتوانید خریدار باشید هم فروشنده

در حالت خریدار بودن ارزی را که مایل به خرید آنه هستید از قسمت یک و ارزی که میخواهید در قبال آن پرداخت کنید از قسمت دو انتخاب میکنید در قسمت 5 مقدار موجود ارزی را که میخواهید بخرید نشان داده می شود و در قسمت 6 مقدار موجود ارزی را که می خواهید پرداخت کنید نشان داده میشود از قسمت 7 هم میتوانید اگر کارخانه دار باشید یکی از شرکتهای خود را انتخاب کنید به عنوان مثال اگر رالف میخواهید بخرید از قسمت یک ایران را انتخاب میکنید و از قسمت دو طلا را بعد از انتخاب صفحه ای باز میشود که پیشنهادهای فروش دیگر اشخاص در آن وجود دارد

برای خرید رال7 باید کمترین نرخ پیشنهاد داده شده را انتخاب تا در ازای مقدار معینی طلا رالن بیشتری بتوانید بخرید مثلا در عکس بالا به ازای خرید هر رالف باید 0.032 پرداخت کنید برای خرید مقدار ریالی که می خواهید بخرید را در مستطیلی که با فلش نشان داده شده وارد میکنید و روی گزینه buy کلیک میکنید

در ارپابلیک پول رایج بین المللی گلد یا طلا میباشد برای خرید هر پول دیگری آنرا باید با طلا مبادله کنید مثلا اگر رالا خود را میخواهید به دلار تبدیل کنید اول باید رال3 را به گلد تبدیل کنید و سپس گلد را به دلار تبدیل کنید

در حالت فروشنده بودن میتوانید ارز خود را به فروش بگذارید در این حالت میتوانید از حالت خریدار بودن بیشتر سود ببرید ولی باید منتظر خریدار باشید تا سفارش شما را بخرد و دراین حال ممکن هست کس دیگری پیشنهاد کمتری از شما در بازار بدهد و مشتری از ایشان خرید کرد و تا آن شخص اقدام به فروش کمتر از شما بکند باید همچنان صبر کنید تا نوبت شما فرا برسد و یا اینکه با او رقابت کنید تا شما زودتر بفروشید

برای فروش ارز گزینه 3 در عکس اول بازار ارز post new offer را انتخاب میکنید بعد از زدن دکمه مورد نظر صفحه ای مانند شکل زیر باز خواهد شد

ارزی را که میخواهید بفروشید از قسمت دو انتخاب میکنید و ارزی را که میخواهید با آن مبادله کنید از قسمت یک انتخاب می کنید مقدار ارزی را که قصد فروش آنرا دارید در قسمت 3 و نرخی را که می خواهید با آنرخ بفروشید در قسمت 4 مینویسید و گزینه post را میزنید تا پیشنهاد فروش شما در بازار قرار گیرد . در قسمت 5 نرخ پیشنهادی سایت به شما نشان داده میشود که فعلا فعال نیست و بر اساس بازار اجناس و ارز محاسبه میشود و قابل اعتماد نیست . نرخ پیشنهادی شما نه آنقدر باید کم باشد که متضرر شوید و نه آنقدر گران باشد که نتوانید بفروشید

در قسمت 4 در عکس اول با فشار دادن گزینه show my offers تمامی پیشنهادهای ارزی که داده اید برای شما نشان داده خواهد شد

قسمت سوم منوی مارکت human resurces یا محل پیدا کردن شغل میباشد با زدن این گزینه صفحه ای مانند شکل زیر باز می شود

از قسمت یک زمینه ای را که بدنبال کاردر آن قسمت هستید انتخاب میکنید که شامل تولیدی ( manufactoring ) ساخت وساز ( construction ) مواد معدنی ( lanf ) می باشد بعد از انتخاب آن از قسمت 2 درجه مهارتی را که دارید انتخاب می کنید و بعد از انتخاب بهترین پیشنهاد کاری روی گزینه apply کلیک میکنید تا در آن کارخانه مشغول به کار شوید
دقت کنید که بعد از استخدام شدن در یک شرکت تا 72 ساعت نمیتوانید استفا بدهید و اگر شرکتی رفتید که پول و مواد اولیه نداشت تا 3 روز مجبورید آنجا بمانید مگر اینکه با صاحب شرکت صحبت کنید تا شما را اخراج کند

قسمت چهارم منوی market لیست شرکتهای برای فروش ( company for sales ) میباشد که اگر خواستید کارخانه ای ایجاد کنید بهتر هست اول به اینجا سر بزنید که احتمال خرید شرکت از این مکان برای شما ارزانتر از ایجاد آن باشد زیاد هست

قسمت آخر در منوی مارکت get gold & extras هست در این قسمت در ازای پرداخت پول واقعی میتوانید طلا یا امکاناتی اضافی خریداری کنید و یا در ازای پرداخت هر 2 گلد 10 ولنس خریداری کنید

4- در منوی info میتوانید در قسمت best of رده بندی و رنکینگ افراد ، کارخانجات ، احزاب و روزنامه ها و کشورهای جهان بیبنید که بر حسب بیشترین پوینتها رده بندی شده اند در 4 قسمت بعدی این منو میتوانید اطلاعات اجتماعی - soceity ( جمعیت ، استانها و افراد آنلاین ) ، اقتصادی - economy ( مالیاتها موجودی خزانه ) سیاسی - politics ( رییس جمهور و کنگره ) و نظامی - military ( لیست کشورهای متحد و میانگین قدرت نظامی کشور ) را مشاهده کنید

5 - در قسمت اول منوی community دعوتنامه ها یا invite friends قرار دارد با زدن این گزینه صفحه جدیدی باز میشود که با استفاده از آن میتوانید دوستان خود را به بازی دعوت کنید و اگر دوست خود به لول 6 رسید به شما 5 گلد جایزه داده خواهد شد همچنین اگر 10 نفر از دوستان خود را به بازی دعوت کنید و همگی آنها به لول 6 برسند علاوه بر یک مدال به شما گلد جایزه دیگر هم داده خواهد شد

قسمت دوم این منو media یا روزنامه ها می باشد که با استفاده از این قسمت میتوانید آخرین اخبار یا مقالات تاپ ریتد ایران و سایر کشورهای جهان را ببینید که امکان نمایش 20 مقاله تاپ و آخرین 50 مقاله ایی که چاپ شده را به شما می دهد .

از قسمتهای بعدی این منو میتوانید به tools ( برای استفاده از لوگوهای سایت در سایتهای دیگر ) forum ( فروم اصلی ایرپابلیک که برای همه کشورها مشترک هست و زبان رسمی آن انگلیسی هست ) wiki ( که اکثر اطلاعات مورد نیاز در بازی در آنجا ثبت شده و مطالب خوبی میتوانید در آنجا پیدا کنید ) blog ( بلاگ ارپابلیک که اخرین اخبار دنیای واقعی مربوط به ارپابلیک در آنجا ثبت میشود )

6- در این قسمت میتوانید با وارد کردن نام شهروند او را جستجو کنید

7- شوت یا چیزی شبیه چت که کمی فرق دارد و آن محدودیت برای ارسال شوتها هست که هر روز میتوایند در حالت رایگان 3 شوت بفرستید

8 - لیست to do لیست کارهای روزمره شما و یا کارهایی خاصی که به لول مورد نظر آن رسیده اید و قادر به انجام آن هستید می باشد

9 - در این قسمت میتوانید اخبار چاپ شده در روزنامه ها ببینید که شامل 5 خبر تاپ داخلی و 5 مقاله آخر چاپ شده و 5 مقاله تاپ بین المللی را ببینید

10 - این قسمت مخصوص روزنامه داخلی سایت یا erepublik insider هست که آخرین اخبار مربوط به سایت را از زبان ادمین سایت می توانید بخوانید

11 - در این قسمت آخرین تحولات نظامی جهان نشان داده می شود

12 - با کلیک کردن روی اسم خود در این قسمت می توانید به صفحه پروفایل خود وارد شوید

13 - این قسمت نشان دهنده ولنس یا جان شما هست ( همیشه سعی کنید روی 100 ثابت نگه دارید )

14 - پیامهای دریافتی شما در این قسمت نگه داری می شوند که اگر پیام جدید دریافت کرده باشید گوشه ان یک علامت ستاره درج می شود

15 - هشدارها در این قسمت نگه داشته میشوند ( مانند هشدار کمبود غذا ، دریافت تقاضای دوستی ، فروش سفارشتان در بازار ارز و لایحه ای که اعضای کنگره داده اند ) اگر هشدار جدید دریافت کرده باشید گوشه ان یک علامت ستاره درج می شود

16 - از این قسمت می توانید به به اخبار روزنامه هایی که ساب کرده اید دسترسی پیدا کنید اگر مقاله ای جدیدی در یکی از روزنا مه هایی که شما آبونه ان هستید چاپ شود در گوشه آن یک علامت ستاره درج میشود پس با ساب روزنامه هایی که مطالب مفید چاپ میکنند هم باعث تشویق آنها شوید هم مطالب مفید را ازدست ندهید

17 - با زدن این قسمت میتوانید از بازی خارج شوید ( اگر در کافی نت وارد ارپابلیک می شوید حتما در پایان کار log out بکنید )

18 - اگر خواستید با مدیران و مسئولان سایت تماس بگیرید از گزینه کنتاکت می توانید استفاده کنید

shilter
17-12-09, 02:34
در دنياي اينترنت سايت هاي بازي زياد هستند اما يکي از اونها با بقيه خيلي فرق داره.

در اکثر سايت هاي بازي اگه پيروز بشيم يا شکست بخوريم شايد تاثير زيادي در بازي نداشته باشه و ميشه گفت در اونها فقط کاربر هست و اکانتش

اما بازي اي که امروز داريد باهاش آشنا ميشيد يک بازي گروهي هست و بزرگترين فرقش با بقيه بازي ها اين هست که در اون بايد از نام ايران دفاع کنيم و با کمک هم کشورمون رو به اوج برسونيم

.چون اين بازي يک شبيه سازي از جهان واقعي هست.چيزي که خيلي از ماها آرزوش رو داشتيم.

ما ميتونيم در اين بازي براي ايران مجازيمون تصميم گيري کنيم ميتونيم سرباز وطن باشيم

ميتوانيم حزب در کشور داشته باشيم

ميتونيم نماينده مجلس بشيم.

و يا رييس جمهور.ميتونيم با تاکتيک هاي نظامي بقيه کشورها رو به زانو در بياريم

ميتوانيم کارخانه دار باشيم.يا کارگر باشيم.

ميتونيم با فوت و فن هاي اقتصادي خودمون رو آشنا کنيم ميتونيم با مفاهيمي مثل تورم ماليات نقدينگي و...آشنا بشيم يا دانشمون در اين زمينه رو به ديگران آموزش بديم يا اونها رو در کشور به کار ببريم تا اقتصاد رو شکوفا کنيم.

ميتونيم روزنامه نگار قابلي بشيم و توانايي خودمون رو در اين بازي در اين زمينه گسترش بديم.

ميتونيم فرمانده نظامي بشيم

و سربازان خود رو آماده براي نبرد کنيم.حتي ميتونيم مثل يک جاسوس براي کشور عمل کنيم

و در ساير کشور ها جاسوسي کنيم.و هزار و يک کار ديگر که ميتوان در اين بازي انجام داد

براي رشد خود در اين بازي نياز است که هر روز کار و تمرين کنيد

که همه اينها تنها با فشردن چند دکمه قابل انجام است

براي تمرين نظامي و کار معمول بازي تنها به 5 دقيقه وقت نياز داريد،

همچنين مي توانيد وارد اجتماعي مجازي از ايرانيان شده به فعاليت و بحث و گفتگو در مورد مسائل سياسي، نظامي و اقتصادي بازي بپردازيد و براي پيشرفت ايران و بازگرداندن آن به قدرت باستاني آن تلاش کنيد.

تنها نکته مورد نظر در اين بازي اين است که يک کشور بايد جمعيت زياد داشته باشد تا بتواند پيشرفت کند

.بنابر اين ايران مجازي به کمک شما هموطنان نياز داردهمين امروز به اين بازي بياييد تا در پيشرفت ايران و قدرت مند کردن آن سهيم باشيد براي اين کار همين امروز اقدام کنيد که هر يک روز هم در اين بازي سرنوشت ساز است

با کار و تمرين نظامي و جنگيدن براي کشور ميتوانيد به رشد ايران کمک کنيد

شما به بازي در همان روز اول يا دوم يک پيغام در خود بازي به شما فرستاده خواهد شد که شيوه هاي بازي کردن در آن آموزش داده شده است.که به کمک آنها و با توجه به تمايل خود روزانه از 5 دقيقه تا 24 ساعت ميتوانيد در اين بازي حضور داشته باشيد

همچنين اين بازي به شکلي هست که حتي افرادي که با دايل آپ به اينترنت متصل ميشوند هم ميتوانند بدون هيچ مشکلي از بازي لذت ببرند.

پس فرصت را از دست ندهيد و براي بزرگ کردن نام ايران تلاش کنيدو فراموش نکنيد که کاربران اين بازي در جهان همه انسان هاي واقعي هستند مثل من و شما که تعداد آنها هم کم نيست و ما ميتوانيم از طريق اين سايت تاثير
عميقي در ذهنيت اين افراد در مورد ايران بگذاريم و قدرت واقعي ايران را به جهانيان ثابت کنيم.

برای عضویت دو راه وجود داره، یا بطور مستقیم وارد بشید و یا با دعوتنامه . حتما از دعوتنامه استفاده کنید، چون از اونجائیکه ایران تحریم شده در دنیای واقعی، ما اگه بخوایم هم نمیتونیم گلد بخریم، یکی از چیزهایی که باعث پیشرفت میشه همین گلد هست که متاسفانه ایران تحریمه و نمیتونه بخره و تمام کشورها پولهای آنچنانی میدن و باعث شده که ما مظلوم واقع بشیم. با ورود شما با دعوتنامه، بعد رسیدن شما به لول 6، 5 گلد شما میگیرید و 5 گلد کسی که شمارو دعوت کرده و اینطوری 10 گلد وارد چرخه اقتصادیه ایران میشه . اگه همه به اینصورت وارد بازی بشن گلد زیادی به ایران میرسه و تا حدودی مشکلمون حل میشه.Blush

دوستان اینم (Only the registered members can see the link)لینک مستقیم دعوتنامه

بعد وارد شدن به این صفحه، اطلاعاتتون رو وارد میکنید، بعدا از طرف ادمین به ایمیل شما لینک فعالسازی میاد که باید فعالش کنید.
اگه احیانا با این لینک مشکل داشید دلیلش اینکه در بعضی از لینکهای فعالسازی ارسالی از طرف ادمین لینک اینگونه هست .../erepublimail اون mail رو اگه بردارید و لینک رو بدون میل فعال کنید حله.
=================================
آموزش کامل بازی بصورت تصویری با فرمت PDF
لینک (Only the registered members can see the link)
با کلیک روی لینک به صفحه اصلی دانلود رفته و فایل را دریافت کنید
---------------------------
آموزش مباحث ابتدایی بازی بصورت فلش تو روزنامه خودم در بازی
شماره 1 (Only the registered members can see the link)
شماره 2 (Only the registered members can see the link)
--------------------------
لینک (Only the registered members can see the link)خودم در بازی برای پرسیدن سوالاتون
اگه قبلا تو بازی بودید به هر دلیلی غیرفعال شدید برگردید، تو بدترین شرایط ممکن قرار داریم، آمریکا به یک قدیمی ما رسیده و داریم مناطق تصرف شدمونو دونه دونه از دست میدیم.:1. (28):

ViViD
17-12-09, 08:05
با تشکر من عضو شدم امیدوارم بتونیم کاری از پیش ببریم

D J V A H I D
17-12-09, 09:18
یه تاپیک چندصد صفحه ای در مورد این بازی داریم خودمون ... بهتره بحث رو اونجا دنبال کنید ... :give_rose:

htondkar
22-12-09, 19:14
Up...
ایران واقعا به تک تک شما نیاز داره
الان هم امریکا حملات خودش رو شروع کرده

D J V A H I D
22-12-09, 20:43
Up...
ایران واقعا به تک تک شما نیاز داره
الان هم امریکا حملات خودش رو شروع کرده

ارپابلیک دیگه ور افتاد ... تراویان رو بچسب ... :1. (5):

shilter
31-12-09, 17:10
با تشکر من عضو شدم امیدوارم بتونیم کاری از پیش ببریم

من نمیدونم چرا بچه ها میان وسط کار ول میکنن .
به خاک سیاه نشستیم . ایرانم داره از صفحه پاک میشه .

shilter
31-12-09, 17:11
یه تاپیک چندصد صفحه ای در مورد این بازی داریم خودمون ... بهتره بحث رو اونجا دنبال کنید ... :give_rose:

خیلی خوبه ، باید سریعا عضو گیری کنیم . باختهامون فقط بخاطر جمعیتمونه اگه بچه های تراوین و خان وارز هم بیان حتی به کشور اولم میتونیم برسیم.

shayan08
31-12-09, 21:39
من حدود یک سال پیش با دوتا ای دی بازی می کردم که تابلو هنوزم بن هستم . نمیشه کاریش کرد؟

bloodthirsty
08-02-10, 17:31
به من هم یه دعوت نامه بدین حد اقل 5 تا طلا بگیریم:great:

ripek
08-02-10, 18:17
پس بی زحمت ما را هم دریابید
iriik@yahoo.com
مرسی

bloodthirsty
08-02-10, 18:21
راستی ایمیلم یادم رفت:bloodthirsty.thirsty@gmail.com

Dark Devil
08-02-10, 20:04
eRepublik دیگه اینوایتی نیست با ریفر لینک هرکسی میتونین عضو بشید:

aryans
26-02-10, 21:29
سلام دوستان می شه یکی برا من دعوتنامه ی این erepublik رو بفرسته؟؟؟ :1. (26): اینم ایمیلم:

aryans86@yahoo.com

N0m@d
26-02-10, 21:55
سلام دوستان می شه یکی برا من دعوتنامه ی این erepublik رو بفرسته؟؟؟ :1. (26): اینم ایمیلم:

aryans86@yahoo.com

دوست عزیز پست بالایی رو بخون:cool:

bloodthirsty
05-03-10, 21:31
به راستی ما چرا سیستم دفاعی نداریم و چرا بعضی از استان ها بیمارستان ندارند اگر کسی مقام بالایی داره یه اقدامی بکنه!!!!
یه سوال چه جوری میشه بری بیمارستان ؟ فقط موقعی که 1 بار می جنگی میتونی بری ؟
لطفا کامل توضیح دهید!!!

Niloofar.g
23-03-10, 00:31
من میخوام این تراویان رو ول کنم بیام این بازی.
چون ظاهرا وحشی بازی توش کمتره!!
همش جنگه این تراوین!
هنوز بازی در جریانه؟

bloodthirsty
28-03-10, 16:29
من میخوام این تراویان رو ول کنم بیام این بازی.
چون ظاهرا وحشی بازی توش کمتره!!
همش جنگه این تراوین!
هنوز بازی در جریانه؟

بله هنوز در جریانه اگه می خواهی بازی کنی یا از این لینک ثبت نام (Only the registered members can see the link) کن یا از لینک بالا تا ما هم کمی گولد بگیریم و تو هم 5 تا گولد