ورود

مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد نصب ویندوز xp بروی vista

D J V A H I D
27-06-08, 11:31
خدمت استادان گرامی عرض کنم که یه لبتاپ هست که ویندوز vista home روشه ... میخوام روش xp نصب کنم. سی دی xp رو که گذاشتم پس از نصب مراحل اولیه گزینه f3 ظاهر میشه.یعنی Quiet .یعنی بیشتر از این جلو نمیره !!! یه راه ساده سراغ دارید که آسون این ویندوز لعنتی(vista) رو پاک کنم و xp رو روش بنصبم ؟ :gasp:

Galaxy
28-06-08, 11:45
خدمت استادان گرامی عرض کنم که یه لبتاپ هست که ویندوز vista home روشه ... میخوام روش xp نصب کنم. سی دی xp رو که گذاشتم پس از نصب مراحل اولیه گزینه f3 ظاهر میشه.یعنی Quiet .یعنی بیشتر از این جلو نمیره !!! یه راه ساده سراغ دارید که آسون این ویندوز لعنتی(vista) رو پاک کنم و xp رو روش بنصبم ؟ :gasp:

چه اروری خوب میده که Quiet مینویسه ؟

Quick
28-06-08, 14:09
اول باید ویستا رو پاک کنی.

اول باید درایوی رو که ویستا توشه رو فورمت کنی ( از طریق بوت کردن سی دی XP ) بعد ایکس پی رو جاش بزاری.

Emperatour
28-06-08, 16:58
این مشکل مربوط میشه به نشناختنن کنترلر هاردهای ساتا که اکس پی بطور عادی نمیشناسه. یا باید ویندوز ساتا ادیشن دانلود کنی یا بخری یا خودتم میتونی بسازی اکس پی اختصاصی و درایور رو دانلود و در سیدی اکس پی خودت include کنی

D J V A H I D
28-06-08, 20:24
از کمک کلیه دوستان که این مطلب رو جدی گرفتند سپاسگزارم :11(): مشکلم حل شد . یه ویندوز 98 بوتیبل گذاشتم... هارد رو که کلا یک درایو بیشتر نبود فرمت کردم.... و بعد اون رو پارتیشن بندی کرده و بعد xp رو روش نصب کردم.به همین سادگی.با تشکر:1. (38):