با سلام خدمت همه ی اعضای خانواده :give_rose: ... این تاپیک رو ایجاد کردم که هر کدام از دوستانمان محل خدمتشونو اگه که خدمت کردن بگن و پست و مقامشون رو بگن که تو سربازی چیکاره بودن :cool: ؟ و ...:whistle:
D J V A H I D
21-06-08, 23:09
من خودم آموزشی تیپ 55 هوابرد شیراز بودم:gasp: >>>دو ماه اولش روزگارم سیاه شد ولی ماه سوم با هزار پارتی و بدبختی منشی گروهان شدم.!!!
:1. (26):
بعدش تقسیم شدیم ... افتادم تیپ 37 زرهی شیراز >>> خوشبختانه اینجا فرمانده گردان همسایمون از آب در اومد و من 17 ماه باقیمانده رو به عنوان دفتر دار و منشی فرمانده گردان بودم که واقعا عشق و حال خالی بود و مثل برق و باد گذشت.یادش به خیر... واقعا دلم واسه اونجا یه ذره شده !:1. (28):
D J V A H I D
22-06-08, 13:45
خیلی جالبه !!! یعنی هیچ کدوم از شما سربازی نرفتین ؟ آخی :lol:
D J V A H I D
15-10-08, 21:20
آقا تاپیک داشت خاک میخورد. آوردمش بالا ... ببینم شماها هیچ کدومتون سربازی نرفتید یا خیال رفتن به سربازی ندارید ؟ :1. (27):
N0m@d
15-10-08, 21:31
آقا تاپیک داشت خاک میخورد. آوردمش بالا ... ببینم شماها هیچ کدومتون سربازی نرفتید یا خیال رفتن به سربازی ندارید ؟ :1. (27):
ما که فعلا دستمون رو به دانشگاه آزاد (که خدا خیر بده باعث و بانیش رو) بند کردیم و مشغولیم:1. (38):...بعدش هم باید فکر فوق باشیم!:1. (27):
N@VID
15-10-08, 21:53
سلام :
من معاف شدم ( موارد خواص )
ولي انقدر بدبختي کشيدم توي اين دنيا ...
صد بار آموزشي و صد بار خدمت رو دارم !
توي کار قسمتي از عمرم رو رنجر بودم تو زندگي در شرايط سخت ...
makintash
15-10-08, 22:18
سلام
البته نمیدونم این تاپیک مربوط به مشمولین در حین خدمت میشه یا نه اما با این وجود خواستم
برای خالی نبودن عریضه هم شده به قولی ما هم از خودمون بگیم.
من خودم فعلا دارم دوران شریف و مقدس سربازی (چه سر بازی) را در یگان نیروی افتضاحی
ببخشید تصحیح میکنم انتظامی میگذرونم.
خدا بخواد اول این برج از آش خوری درمیام میرم تو 13 ماه بلاخره میرسه اون زمانی که ما هم
سری بین سرها داشته باشیم.
البته در حال حاضر که اوضاعم بد نیست البته اگه خودم خودمو چشم نزنم :1. (26): اول خدمت
که تو دفتر فرماندهی بودیم به عنوان راننده الانم که به عنوان تکنسین برق تو مهندسی یگان
هستم تا بعد ببینیم خدا چی می خواد یعنی دکمون نکنن سر از کلانتری پاسگاه در نیارم:gasp:.
البته در مورد محل سربازی همین قدر بگم تو یکی از مختصاتم استان تهرانه حالا کدوم ***** بماند.
در آخر هم برای تمامی سربازان شریف اسلام دعای خیر و ارزوی ترخیصی هر چه سریعتر را درام اما خدایش
دوران سربازی دوران باحالیه یعنی مثل چوب معلم میمونه هر کی نخوره خله.
نه دیگه بشینی 20 ماه تو سرت بزنن فقط توصیه میکنم اگه عضو بسیج نیستین حتماً سری
به پایگاههای مقاومت بسیج محلتون بزنین و هر چه سریعتر عضو شین تا به درد من دچار نشین.
ViViD
18-01-09, 01:08
آقا برای ما نیز بزنید ارتش برج 12 میرویم آموزشی خدمت مقدس جمهوری اسلامی ایران......صلوات!!!!
امریه نیز داریم در شهر خودمون در اداره بسیار دلنشین استاندارد که سالی 2 دونه ارباب رجوع داره
حالی میده بهمون ایشالله البته بنده معاف از رزم هم هستم همچنین معاف از مالیات معاف از مغز کلاً معافم از هر نظر حال کردید :دی
D J V A H I D
18-01-09, 12:59
آقا برای ما نیز بزنید ارتش برج 12 میرویم آموزشی خدمت مقدس جمهوری اسلامی ایران......صلوات!!!!
امریه نیز داریم در شهر خودمون در اداره بسیار دلنشین استاندارد که سالی 2 دونه ارباب رجوع داره
حالی میده بهمون ایشالله البته بنده معاف از رزم هم هستم همچنین معاف از مالیات معاف از مغز کلاً معافم از هر نظر حال کردید :دی
اینجا که ما بودیم ... آموزشی هر کی اذیت میکرد میگفتن ... تکرار بشه میندازیمت خاش !!! :gasp: ببینم خاش مگه چه جوریاست ؟ :1. (2):
ViViD
18-01-09, 16:24
اینجا که ما بودیم ... آموزشی هر کی اذیت میکرد میگفتن ... تکرار بشه میندازیمت خاش !!! :gasp: ببینم خاش مگه چه جوریاست ؟ :1. (2):
یک جای باحالیهههههههه:lol::lol: بدترین منطقه آموزشی کشور خاش هست دیگه
اشرار کم سخت گیری کمتر هوا اصلاً سرد نیست چون نزدیک تفتان هست:1. (27): شبها قندیل میبنده آدم
خلاصه خوب مکانیه برای انسان سازی البته از اون لحاظ:1. (26):
امکانات اینقدر خوبه که حال میکنی اصلاً دچار افسردگی نمیشی همیشه بهت تشویقی میدن انفرادی:1. (26):
خلاصه هر چی بگم کم گفتم چه کنیم دیگه شهرهای استان ما بهتر از این نمیشه:whistle:
saeed_hosseiny
18-01-09, 16:43
درود
دوستان من هم 04 بیرجند و تربت جام خدمت کردم و تایپیست گردان بودیم . اون زمان کامپیوتر زیاد اینجاها نبود و با ماشین تایپ کار میکردیم و بعد از خدمت انگشتها اینقدر قوی شده بود که میشد دیوار رو مثل این فیلمهای چینی تخریب کرد ( شوخی بود جدی نگیرید ) . اونجا اضافه خدمتهای خودم رو خودم تایپ میکردم میدادم فرمانده امضا کنه . خیلی خنده دار بود .
soheyl
18-01-09, 17:00
با 25 سال سن برج 2 میریم آموزشی :1. (28):
امیدوارم سپاه برم :1. (38):
Mehdi_Full
18-01-09, 23:20
آموزشی = ساری
خدمت (سپاه) = تهران- کریمخان- به نوعی ناظم یک دانشکده بودم (پادشاهی)
بدون اضافه خدمت با یکماه تشویقی پایان دوره
به نظر من قسمتی از یک دوران سازندگی فرد در طول زندگی هست اما بستگی داره به اینکه چطور خدمت کنی و چه چیزهایی یاد بگیری :yes:
برای من که تجربه بسیار خوبی بود و خیلی چیزها یاد گرفتم خداروشکر :1. (23):