به خیلی ها میشه گله کرد ولی ما جلوی خودمونو نگه میداریم :1. (26): .
فقط اینو بگم که به خیلی ها خیلی چیز های ثابت شد ( نپرسید چرا :yes: ).
باز هم تبریک ! :love::give_rose::11()::merci::1. (10): :1. (40): .
آره با این حرفت شدیدا موافقم >> با قهرمانی استقلال دهان خیلیها بسته شد که ما جلو خودمونو میگیریم :1. (40):. منم این برد شیرینو به جمعیت استقلالیهای عزیز فروم تبریک عرض میکنم ... اینشاالله شاهد تداوم بردهای پی در پی استقلال در مراحل دیگر باشیم .حالا استقلالیها :1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10):
Stream
17-06-08, 05:41
من هم با اینکه استقلالی نیستم ولی تبریک می گم... دلم می خواست استقلال قهرمان بشه! (دلیلش رو بعدا می گم :1. (38):)
Shahryar
17-06-08, 12:07
دوستان عزیز پست هایی به دلیل اینکه بر خلاف قوانین بود پاک شد در صورت تکرار برخورد میشه ...
پی نوشت : دوستان عزیز دیگه استقلال قهرمان شد این تاپیک هم جشن قهرمانیشونه دیگه به دهنشون زهر نکنید ! همین طوری که ما هم دوست نداریم وقتی که تیممون برای مثال پرسپولیس قهرمان شد طرفداران تیم دیگری بیاند و جشن قهرمانیمون را به دهنمون زهر کنند . پس رعایت عدالت و انصاف خوبه . :1. (26):
موفق باشید
شهریار
HoJJaT_007
17-06-08, 14:57
به قول یکی از دوستان که از استادیوم اومده بود گفتش : 4 ساعت قبل از بازی استقلال فقط چند هزار نفر بودن ولی یک یک روز قبل از بازی پرسپولیس کل استادیوم و سکو هاشو و اینا هم پر بود! شیره پرسپولیس!
به استقلالی های عزیز تبریک میگم! امیدوارم دیگه با پرسپولیس تا چند ماه بعد بازی نداشته باشید!
murizaki_2000
17-06-08, 15:48
سلام عزیز ، آقا شرمنده به خاطر اون Infraction پست مربوط به هلند ، من اشتباهی زدم ، میخواستم بزنم زیر پست مربوط به استقلال که شهریار پاکش کرد ، اشتباهی زدم اونجا .
دوما ما یه روزی با هم دوست شدیم ، یادته ؟!
بریم سر اصل مطلب .
آقا مگه قانون انجمن فقط برای تاپیک استقلاله ؟!
قانون همه جای انجمن باید رعایت بشه .
ضمنا ما در مورد نا حقی های که در مورد سپاهان شد اومدیم بحث کردیم ، نه اینکه بیایم مثل شما بگیم فکس بخرینو نمی دونم خوب شد نرفتید دست یک و اینا ، اونوقت خدا وکیلی خدا وکیلی تو به نظرت حرف خودتو یکی میدونی با حرف های ما ؟!؟!؟!
بابا آدم باید منطقی باشه ، ما منطقی صحبت کردیم ، شما اومدی میگی فکس بخرین ، نرین دسته 1 و اینجور حرفهای محرک ، پس بیخود جوش نیار .
ضمنا من بهم بر میخوره چون مدیر هستم و باید کنترل کنم فوروم رو ؛ سایتمون ارزونی خودمون هم دیگه از اون حرفا بودا !!!
شما مزاحم من و دوستام نیستی ، شما داری قوانین فوروم رو زیر پا میگذاری ، منم قوانین رو اجرا می کنم .
" ولي خدا وكيلي دستگاه فكس رو حتما" حتما" تهيه كنيد تا بيشتر از اين شرمنده هواداراتون نشيد .......!!!!!!!!!!!!!!! "
اینم دیگه از سر عقده گفتی دیگه !!! ، اینطور نیست ؟!
سلام مجدد
من سعي كردم از طريق پيام خصوصي پاسخ بدم ولي مثل اينكه ساسان عزيز اجازه اين كار رو مسدود كرده پس همين جا ميگم اگه اشتباهي بوده پس هيچي !!!! ديگه بحثي نمي مونه ...... باقي مسائل هم زياد مهم نيست ... راستش من رو هلند تعصب خاصي دارم و مطمئن هم بودم پست بيخودي نزدم ..... براي همين يهو قاطي كردم :1. (38):
قضيه خريد فكس رو من مطرح نكردم ...... فقط بهش خنديدم !!! يكي ديگه بود ... بعد هم من صحبتي راجع به دسته يك و اين حرفها نكردم !!!! اينها رو از كجا آوردي ؟؟؟؟ من فقط گفتم قهرماني تو جام حذفي راحت تر از ليگه ..... همين !!
اگه پستم رو پاك نمي كردي الان راحت مشخص مي شد من چي گفتم ....
در ضمن من در واقع ارادت خاصي به سايتتون دارم و از زدن اون حرف كاملا" پشيمون هستم و تصميم دارم باز هم اينجا باشم و از مصاحبت با شما دوستان فيض ببرم ولي خداييش اينقدر اخطار نده ..... بابا تكل از پشت كه نكردم !!!
در مورد فكس هم ديگه اصرار !!!! نمي كنم .... اختيار با خودتونه :1. (27):
قربان تو ......... هنوز هم دوستيم :yes:
Mehdi_Full
17-06-08, 17:24
تبریک میگم به تمام آبیها :11():
با اینکه یک پرسپولیسی هستم اما به حریفمون تبریک میگم :11():
خوشحالم که استقلال به آسیا رفت و واقعا پگاه برای این کار خیلی زود بود
با تشکر
مهدی :1. (23):
Shahryar
17-06-08, 17:33
سلام مجدد
من سعي كردم از طريق پيام خصوصي پاسخ بدم ولي مثل اينكه ساسان عزيز اجازه اين كار رو مسدود كرده پس همين جا ميگم اگه اشتباهي بوده پس هيچي !!!! ديگه بحثي نمي مونه ...... باقي مسائل هم زياد مهم نيست ... راستش من رو هلند تعصب خاصي دارم و مطمئن هم بودم پست بيخودي نزدم ..... براي همين يهو قاطي كردم :1. (38):
قضيه خريد فكس رو من مطرح نكردم ...... فقط بهش خنديدم !!! يكي ديگه بود ... بعد هم من صحبتي راجع به دسته يك و اين حرفها نكردم !!!! اينها رو از كجا آوردي ؟؟؟؟ من فقط گفتم قهرماني تو جام حذفي راحت تر از ليگه ..... همين !!
در ضمن من در واقع ارادت خاصي به سايتتون دارم و از زدن اون حرف كاملا" پشيمون هستم و تصميم دارم باز هم اينجا باشم و از مصاحبت با شما دوستان فيض ببرم ولي خداييش اينقدر اخطار نده ..... بابا تكل از پشت كه نكردم !!!
سلام دوست عزیزم !
یک مشکلی در انجمن وجود داره و روز های آینده با توجه به تصمیمی که تیم مدیریت گرفته انجام میشه این بحث های استقلال و پرسپولیس و هر تیم دیگه جمع میشه ! این انجمن های شهر سخت افزار ( پی سی نتوک ) هست نه ACClubs.ir !!! :1. (26):
در مورد موندن هم میل خودتونه ما هم خوشحال میشیم در کنار شما باشیم .
پس این بحث همین جا تموم میشه و در مورد دسترسی شما هم ساسان جان گفتند اشتباهی بوده و اگه هنوز مشکلی در دسترسی دارید در پیغام خصوصی مطرح کنید .
موفق باشید
شهریار :1. (26):
sAsAn.K
17-06-08, 20:12
سلام مجدد
مشکل پیغام خصوصی حل شد .
البته اون پستتون هم در مورد هلند یه جوری Spam بود ولی خوب ...
بهش خندیدم که نشد حرف عزیز ! ، شما تو اتاقت تا صبح میخندیدی ، توی فروم فرق داره ، هر حرکت و هر حرفی میتونه باعث جنجال بشه .
اینکه قهرمانی تو جام حذفی راحت تره برام قابل حضم نیست ، توی جام حذفی یک اشتباه باعث حذف شدنه ، ولی توی لیگ نه ، گرچه ما بحثمون این نیست و نباید تاپیک رو منحرف کنیم .
خوشحالم که خودت به نتیجه رسیدی ، من قبلا هم گفتم با هیچ کسی پدر کشتگی ندارم و نخواهم داشت ، هدفم فقط حفظ نظم فروم هستش .
اینکه اخطار میدم ، بر می گرده به خودت ، اگه دوست نداری اخطار بگیری مطمئنا خودت میدونی چه کارهایی رو باید بکنی و چه کارهایی رو نباید بکنی .
بحث اصلا گیر دادن نیست و باز هم میگم فقط نظم فروم .
امیدوارم دوستی به هیچ وجه با این بحث های بیهوده به دشمنی تبدیل نشه .
موفق باشید .
ساسان .
:give_rose:
M A H R A D
17-06-08, 21:07
بنده هم تبریک میگم به استقلالیهای عزیز!
با اینکه پرسپولیسی هستم ولی دوست داشتم که استقلال قهرمان بشه، به 2 دلیل: یکی اینکه پگاه در حد آسیا نیست و یکی از بختها و سهمیه های ایران رو میسوزوند ،
دوم اینکه دوست داشتم پرسپولیس و استقلال در آسیا به تور هم بخورند! :1. (38):
باز هم تبریک به شما دوستان عزیزم:love:
Stream
17-06-08, 22:53
پستهای منو پاک کردین Only the registered members can see the link
(این پست فقط اسپم است!)