سلام خسته نباشید سئوال از حرفه ای ها داشتم در مورد Convert میخواستم بدونم با چه نرم فزاری این دی وی دی های تک فیلم با حجم 4.2 تبدیل به 700 mb می کنند من نرم افزارهای زیادی تست کردم از جمله : dvdrip1 UDVDRipper4 AliveDVDRipper Kingdia DVD Ripper v3.0.6 Sothink DVD Rippe که تا حدودی نرم افزار اولی خوب بود یک دی وی دی 4.2 تبدیل به 1 gig کرد ولی هنوز زیاده خوب شاید خیلی تنظیمات داره ولی من زیاد وارد نیستم بعدش بخوای هر بار یه تنظیمی بکنی و Convert کنی یک سال طول میکشه از دوستان اگه کسی تجربه همچین کاری داره لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم یعنی با همین نرم افزارها تونسته یا نرم افزار دیگه اگه با همینا تونسته تنظیماتش یه توضیح بده ممنون میشم
Labyrinth
03-06-08, 19:38
از همین اول بگم من زیاد حرفه ای نیستم فقط قصدم کمکه :give_rose:
خوب ببین در ویدیو ها سه عامل وجود داره که در حجم تاثیر داره که به شرح زیره
یک : بیت ویدیو یا به زبان یاده میزان کیفیت ویدیو در ثانیه
دو : فریم که در حجم تاثیر زیادی ندارد اما در کیفیت + زمان فیلم :yes:
سه : میزان کیفیت صدای فایل
این سه عامل در حجم و کیفیت تاثیر داره حالا میرم سر اصل مطلب
وقتی میخواهیم دی وی دی رو تبدیل کنیم با توجه به زمان فیلم باید کیفیت بیت ویدیو رو تغییر بدیم که از 800 تا 1500 برای دی وی دی و از 1500 تا 6000 برای HD DVD به کار میره
من به شخصه دستی این کارو انجام میدم یعنی اگر فیلم زمانش زیر 1 ساعت و 30 دقیق باشه 1200 به بالا و اگر بیشتر 1200 به پایین
شما اگر میخوای حجم فایل 700 مگ بشه باید زیر 1200 بگذاری که بطور مثال فیلمی با زمان 1 ساعت و 28 دقیقه با کیفیت 1108 قابل تبدیل به 700 مگابایت را دارد
و در مورد کیفیت صدا 128 با 44KHz یا 48KHz بسارخوب و با کیفیت است
و فریم به نظرم 23.9 تا 29 بسیار خوب هست .
البته این رو هم متذکر بشم فریم رو بیشتر از 23 نگذار اگر میخوای از زیرنویس استفاده کنی مگر اینکه زیر نویس رو روی فیلم قرار بدی ( Rip With Subtitle )
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
با تشکر امیر :give_rose:
new_zero
03-06-08, 22:31
ممنون دوست عزیز فقط میشه بگی با کدوم نرافزار بهتره ؟
Labyrinth
03-06-08, 22:41
No1 DVD Rip نسبت به بقیه بهتره اما به نظرم از Xilisoft DVD Ripper استفاده کنی بهتره
دلیلش هم اینه فوق اعاده حرفه ای در عین حال کار باهاش سادس بعلاوه تنظیماتش هم قابل ذخیره هست :great:
:1. (40):
new_zero
05-06-08, 21:54
سلام دوست عزیز واقعاً شما حرفه ای هستید خیلی ممنون از کمکی که کردید Thanks نرم افزار عالی بود در ضمن دیگه شکست نفسی نفرمایید
new_zero
05-06-08, 22:01
در ضمن اگه دنبال نرم افزار خاص هستید بگید شاید ما هم کمکی بتونیم بکینم
mmad_mario
20-03-11, 20:36
دوست عزیز Labyrinth (Only the registered members can see the link) اگه امکان داره با این برنامه کار کن ببین خوبه MediaCoder
ممنون از راهنمایت.