Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
دو روز دیگه یکی از پر سر و صدا ترین بازیهای سال یعنی Haze به عنوان یک بازی PlayStation 3 Exclusive عرضه میشه. این بازی توسط Free Radical Design طراحی و توسط Ubisoft منتشر میشه.
من که دارم برای Haze ثانیه شماری می کنم! :great:
Only the registered members can see the link
Quick
19-05-08, 12:31
حیف که فقط واسه پی اس 3 هست وگرنه من از این سبک خوشم میومد.....:1. (28):
واسه PC نمیاد؟
Shahryar
19-05-08, 13:20
این که احیانا فیلم نیست ؟!
Only the registered members can see the link
sAsAn.K
19-05-08, 13:45
شهریار متاسفانه باید بگیم نه ! فیلم نیست !!!
Stream
19-05-08, 17:14
حیف که فقط واسه پی اس 3 هست وگرنه من از این سبک خوشم میومد.....:1. (28):
واسه PC نمیاد؟
قرار بود برای Xbox 360 و PC هم بیاد که فعلا اونها Cancel شدند البته مثل اینکه نسخه بهینه شده اش برای PC در آینده عرضه میشه!
Trance
19-05-08, 17:58
این بازی یه چیزی شبیه هالو3 ایکس باکس 360 به گمونم باید باشه.البته نه با تکسچورهای های قدرتمند اون بازی .این شرکت به سفارش sony بازی رو بصورت exclusive زده که عرض اندامی داشته باشه.حالا تا اومدن این بازی باید صبر کرد و دید AA بازی به چه صورتی ؟یا اصلا AA داره این بازی؟درضمن به نظرم قرار بود همزمان با هالو 3 بیاد به بازار که به خاطر فروش بالای هالو3 عقب افتاد.
Quick
19-05-08, 22:07
والا گرافیکش که فیلم سینمایی هست!!! AI تا جایی که من دیدم تو تریلر ها مثل مرغ میمونه!!! ولی مولتی پلیر داره که جای AI رو پر میکنه واقعا گرافیکش خوبه و ارزش بازی داره حیف که Exclusive شد....
Trance
19-05-08, 22:25
والا گرافیکش که فیلم سینمایی هست!!! AI تا جایی که من دیدم تو تریلر ها مثل مرغ میمونه!!! ولی مولتی پلیر داره که جای AI رو پر میکنه واقعا گرافیکش خوبه و ارزش بازی داره حیف که Exclusive شد....
منظورم از AA لبه های صاف هست که وقتی فعال باشه بیشتر اجسام یا اشیاء مرتب تر هستند (به قول عامیانه) که توی کنسول ها تا 4X بیشتر نیست.یعنی بیشتر از این نمی شه فعال کرد ولی توی کارت گرافیک کامپیوتر تا 16x هست. البته توی بازیها PS3 کمتر استفاده میشه که بیشتر باعث ضعف بازیهاش می شه. (Antialiasing).:give_rose:
Stream
31-05-08, 14:06
دو روز پیش مبلغ نا قابل 65 هزار تومان رو پیاده شدیم و Haze رو خریدیم!
Play Station 3 رو که چند ماهی بود توی جعبه زیر تخت استراحت می کرد در آوردیم و وصل کردیم به تلویزیون و با اشتیاق فراوان روشن کردیم و منتظر بازی شدیم! :1. (40):
.
.
.
نه خبری نشد! بازی اجرا نمیشه! نگو دستگاه ما قدیمی بوده و بازی روی Firmware های قدیمی مشکل داره!
یک لگد بر بدنه PS3 زدیم و انداختیمش اونور و نشستیم فوتبال نگاه کردیم! بازی استقلال و فولاد، حیف شد استقلال برد! :1. (38):
بعد از فوتبال و کل کل و دعوا دوباره رفتیم سراغ Update کردن PS3. خلاصه با کلی مکافات رفتیم و به نسخه 2.35 آپدیت کردیم و دوباره با شور و اشتیاق نشستیم پای Haze. :1. (5):
بازی شروع شد. طبق معمول همه بازها هر چی بود رو رد کردیم بره و سرمون رو انداختیم پایین و شروع کردیم به کشتن بقیه. گرافیک بازی بعضی جاها واقعا عالی بود ولی بعضی جاها هم تعریفی نبود. کلا اون حسی که توی COD 4 یا CRYSIS به آدم دست می داد اصلا وجود نداشت. به زور کمی بیشتر بازی کردیم ولی دیگه حوصله آدم سر می ره. ولش کردیم و رفتیم! :party:
جمعه صبح ساعت 1 بعد از ظهر (!!!!) از خواب ناز بیدار شدیم و چشممون به بند و بساط PS3 افتاد، خواستم دستگاه رو روشن کنم که یادم به روز قبل و ماجراهاش افتاد. :gasp:
نتیجه این شد که تا زمان دسترسی به Metal Gear Solid 4 دوباره Play Station 3 به همراه Haze رفت داخل جعبه و زیر تخت استراحت خواهد کرد! :1. (28):
Trance
31-05-08, 14:12
سایت های معتبر هم که امتیاز پائین بهش دادن.فکر کنم 4 یا 4/5 از 10 نمره.
Quick
31-05-08, 16:19
اول باید به یکی از دوستات مگفتی بگیره اگه خوب بود تو هم میگرفتی مرد حسابی رفتی 65 تومن پیاده شدی واسه بازی ای که حتی از نزدیک ندیدیش؟!
Stream
31-05-08, 17:57
اول باید به یکی از دوستات مگفتی بگیره اگه خوب بود تو هم میگرفتی مرد حسابی رفتی 65 تومن پیاده شدی واسه بازی ای که حتی از نزدیک ندیدیش؟!
دوستی دم دست نبود که Play Station 3 داشته باشه و چشم بسته بره بازی ای که توی GameSpot نمره 6 گرفته رو بخره!!
به هر حال از خریدش پشیمون نیستم نهایتش اینه که 50 تومن می فروشمش!