سلام خدمت همه دوستان
امیدوارم حال همتون خوب باشه
فکر کنم از موضوع تاپیک همه چیز مشخص باشه ....
خیلی ها به من گفتن که میتینگ پی سی نت ورک نمیتونه پا بگیره .....ولی من میخوام این کار رو انجام بدم ....که بگم هیچ کار غیر ممکن وجود نداره
و از کسایی که توی تهران هستن یا کسایی که از شهرستان های اطراف براشون مقدوره بیان و دور هم باشیم
دوست ندارم این تاپیک بخوابه ...... و دوست دارم مثل تاپیک عکس های اعضای پی سی تو این زمینه هم من رو .... رو سفید کنید
اول از همه میخوام دوستان بیان اینجا و نظراتشون رو بگن و در صورت زیاد شدن اعضا و کسایی که میتونن شرکت کنن به امید خدا اولین میتینگ رو صورت بدیم
با شهریار عزیز هم هماهنگ کردم .... چون ایشون در تهران نیستن این کار رو به من محول کردن
منتظر نظرتون هستم ..... بیاید و اعلام کنید و نظرتون رو بگید تا بتونیم این کار رو شکل بدیم
یا علی
Trance
08-05-08, 22:27
ایده خوبی هستش .می تونید با دور هم نشستن با هم دیگه بیتشر اشنا بشید و از اطلاعات و تجربیات یک دیگه استفاده کنید.برا اونای که مقدور هست حتما اینکار رو بکنن.:great::yes:
Ramin_Zero1818
08-05-08, 22:34
منم كاملا موافقم.فكر نكنم كار سختي باشه
@saeed@
08-05-08, 22:44
من هم به نوبه خودم امید وارم این تایپیک هرچه زود تر پا بگیره.
من هم هر کمکی از دستم بر بیاد دریق نمیکنم و از همینجا اعلام امادگی میکنم.
به امید دیدار داریوش عزیز در ایران:11():
PCminister
09-05-08, 00:01
من هم استقبال میکنم اما این مسائل رو هم در نظر بگیرید که:
1- ما هر کدوممون در زندگی شخصی مون مسئولیتهایی داریم که نمیتونیم اونا رو ول کنیم و به خاطر این موضوع بیایم تهران!:1. (28):
2- اگر همزمان با یک رویداد مهم باشه شاید بتونیم این کار رو قطعی کنیم! (مثلا در خرداد ماه من به خاطر نمایشگاه آگروفود دارم میام تهران)
اما در کل من موافقم:11():
باتشکر
Mahdi Hero
09-05-08, 00:22
اگه تعداد خوب باشه من شرکت ميکنم
کيا پاين هالا؟
2sib
09-05-08, 00:39
اگه تعداد خوب باشه من شرکت ميکنم
کيا پاين هالا؟
مرسی از دوستانی که تا به حال نظرشون رو بیان کردن ...دوستانی که میتونن بیان اینجا اعلام امادگی کنن تا ما امار دستمون بیاد . تا الان4 نفر اعلام امادگی کردن ( مهدی عزیز ، من ، سعید امپراطور و یه سعید دیگه که تازگی ها عضو شده )
بعد از این که بچه ها اومدن نظرشون رو گفتن یه تاپیک دیگه ایجاد میکنیم و مکان و زمان اون رو مشخص میکنیم تا اولین میتینگ رو برگزار کنیم
دوستان منتظر نظرات و اعلام امادگیتون هستم
یا علی
Emperatour
09-05-08, 02:38
ایشاللا منم میام
Labyrinth
09-05-08, 02:57
من هم آمادم بالاخره اگر همدیگر رو ببنیم رابطه ها یکم مستحکم تر میشه :1. (38): و ....
فقط سعی کنید محل رو جایی بزارید که من بلد باشم مثلا ولیعصر خوبه :1. (38):
در کل از حسین و ... هم بابت همیاریشون تشکر میکنم
:1. (40):
Fog
09-05-08, 13:17
خیلی کار خوبیه حسین جان.:love:
همه جوره میتونی رو من حساب کنی.:yes:
امیدوارم استقبال خوبی از این تاپیک بشه ولی اگه هیچ کس هم نیاد بازم من هستم :party:
نمایشگاه کتاب بهونه خوبی بود برای این کار ولی حیف که 1شنبه آخرین روزشه.
در کل فکر میکنم این اقدام صمیمیتها رو بیشتر میکنه و در کل باعث پیشرفت PcNetwork میشه :11():
EhsanHF
09-05-08, 20:18
دوستان ، میشه یک آمار از بچه های شهر های دیگه هم بدین ؟
Actros
09-05-08, 20:40
من پایه نیستم
نمی تونم بیام
کار دارم:wink:
2sib
09-05-08, 20:42
دوستان ، میشه یک آمار از بچه های شهر های دیگه هم بدین ؟
دوست عزیز اینجا از همه شهر ها هستن
از شیراز ، مشهد ، اصفهان ، قزوین و...... هم داریم خوشحال میشیم در خدمتت باشیم
murizaki_2000
10-05-08, 08:27
منم سعي مي كنم بيام ....:love:
EhsanHF
11-05-08, 13:18
ای ول !
من مشهدم ، خوشحال میشم در خدمت دوستان باشم .
Amin
11-05-08, 13:32
بستگی به محل قرار داره
شاید بیام
شاید نه
شاید وقتی دیگر
@saeed@
20-05-08, 00:14
سلام به همه
پس چی شد مگه قرار نبود میتینگ برگزار بشه پس چرا کسی چیزی نمیگه
چرا تایپیک خوابیده
2sib
20-05-08, 00:17
سلام به همه
پس چی شد مگه قرار نبود میتینگ برگزار بشه پس چرا کسی چیزی نمیگه
چرا تایپیک خوابیده
سلام
روز و مکان میتینگ رو در یه تاپیک دیگه ایی به اطلاع عموم میرسونیم
اینجا فقط امار گرفتیم
خوب اگه میبینی این تاپیک خوابیده برای اینه که دوستان کم لطفی میکنن و نمیان نظرشون رو بگن
ما همچنان منتظر هستیم تا دوستان دیگه هم اعلام امادگی کنن
یا علی
@saeed@
29-05-08, 22:01
سلام وقط کردی یه سر به من بزن کارت دارم
mostafaeshghi
30-05-08, 12:33
با سلام
از دوستانی که پی سی ورلد هم بودند (مثل مهدی هرو ، امین ،..) و یا هستند از وضعیت قرار آمدن من کاملا مطلعند !
قرار آمدنهای من طوریه که الآن لقب پدر قرارهای پی سی ورلد را دارم! یعنی در تمام قرارها جز یکی (که مشهد بودم و واقغا محال بودکه بیام) حاضر بودم! و انشاءالله بتونم اینجا هم شرکت کنم !
من مانند 2-3 تا قرار گروهی دیگری که در گروههای مختلفی انجام دادیم پیشنهاد میکنم که محل قرار را پارک لاله درب ضلع جنوب غربی (به احتمال 70% درست گفتم) یعنی تقاطع بلوار کشاورز و خیبان کارگر شمالی (امیرآباد) قرار بدید! به علت مرکزی بودن در شهر و مهمتر سهولت در امر حمل و نقل استقبال خوبی میشه !
تا اینکه نظر دوستان چی باشه !
قربانتان: مصطفی عشقی
2sib
30-05-08, 14:54
با سلام
از دوستانی که پی سی ورلد هم بودند (مثل مهدی هرو ، امین ،..) و یا هستند از وضعیت قرار آمدن من کاملا مطلعند !
قرار آمدنهای من طوریه که الآن لقب پدر قرارهای پی سی ورلد را دارم! یعنی در تمام قرارها جز یکی (که مشهد بودم و واقغا محال بودکه بیام) حاضر بودم! و انشاءالله بتونم اینجا هم شرکت کنم !
من مانند 2-3 تا قرار گروهی دیگری که در گروههای مختلفی انجام دادیم پیشنهاد میکنم که محل قرار را پارک لاله درب ضلع جنوب غربی (به احتمال 70% درست گفتم) یعنی تقاطع بلوار کشاورز و خیبان کارگر شمالی (امیرآباد) قرار بدید! به علت مرکزی بودن در شهر و مهمتر سهولت در امر حمل و نقل استقبال خوبی میشه !
تا اینکه نظر دوستان چی باشه !
سلام مصطفی جان
مرسی از پیشنهادت
خیلی خیلی خوشحال میشیم در خدمت عزیزی چون شما باشیم
قرار رو جایی میزاریم که بشه بعدش یه قهوه خونه مشت رفت و سر حال اومد ... (( دسته جمعی )) :lol:....دوم این که پارک لاله بقل خونه ماست :1. (38)::1. (38)::1. (38): من اونجا خیلی دوست و اشنا دارم و اگه اونجا بزاریم باید با تک تکشون حدود یک ساعت سلام علیک کنم :1. (38)::1. (38): برای همین یه جایی مثلا شاید پارک ساعی قرار رو گذاشتیم یا یه جایی که همه بلد باشن ...اگه پیشنهاد دیگه ایی داری برای محل میتینگ حتما بگو و خوشحال میشیم از نظرت استفاده کنیم
به احتمال خیلی زیاد تیر ماه میتینگ رو بر گزار میکنیم
mostafaeshghi
31-05-08, 14:12
سلام مصطفی جان
مرسی از پیشنهادت
خیلی خیلی خوشحال میشیم در خدمت عزیزی چون شما باشیم
قرار رو جایی میزاریم که بشه بعدش یه قهوه خونه مشت رفت و سر حال اومد ... (( دسته جمعی )) :lol:....دوم این که پارک لاله بقل خونه ماست :1. (38)::1. (38)::1. (38): من اونجا خیلی دوست و اشنا دارم و اگه اونجا بزاریم باید با تک تکشون حدود یک ساعت سلام علیک کنم :1. (38)::1. (38): برای همین یه جایی مثلا شاید پارک ساعی قرار رو گذاشتیم یا یه جایی که همه بلد باشن ...اگه پیشنهاد دیگه ایی داری برای محل میتینگ حتما بگو و خوشحال میشیم از نظرت استفاده کنیم
به احتمال خیلی زیاد تیر ماه میتینگ رو بر گزار میکنیم
نه داداش ما خیر سرمون 20 سال تلاش کردیم دودی نشیم شما هم سعی نکن! :1. (38):
حالا فوقش 3-4 تا سلام خرج کردنه که تازه سلامتی هم داره!:1. (38):
پس سخت نگیر بنداز همونجا ما هم دعا میکنیم آشنا کمتر ببینی!:1. (38):
جدا کسی هست پارک لاله را بلد نباشه؟! (بعد جالبه پارک ساعی را به جاش بلد باشه؟! :دی)
A-Ahmadi
31-05-08, 23:51
با سلام
باعث افتخار من هست که فرصتی باشه و بتونم از نزدیک دوستان خوب و باصفای خودم رو در محلی گرد هم ببینم.
بقول بعضی ها، من هم پا هستم ... :great:
2sib
14-09-08, 22:26
سلام
بعذ از مدتی دوری ..... و مشکلاتی که پیش اومد ( ف ی ل ت ر و مشکلات شخصی و خودم و ....... ) دوباره این تاپیک رو اوردیم بالا تا ان شالله اولین میتینگ رو راه بندازیم ( این بار به صورت جدی کار رو دنبال میکنیم )
دوستان اگه تمایل دارن یک بار دیگه بیان و امادگی خودشون رو اعلام کنن تا بعد از امار گیری مجدد تاپیک اصلی رو بزنیم
با تشکر
Mahdi Hero
14-09-08, 23:25
اگه شد ميام البته شهريار اگه باشه حتما ميام
mostafaeshghi
19-09-08, 21:02
سلام خدمت دوستا عزیز و گرامی
ما پایه بودیم و هستیم ! فقط موندم این 2سیب جان چه جوری یهو وسط ماه رمضان جوگیر شد ! :دی
فقط دوستان زودتر اعلام کنید تا تکلیف بر همگان مشخص باشه ! دوستانی هم که با پارک لاله موافقند دستاشون بالا ! :دی
Musketeer™ Pro
19-09-08, 21:12
بله... بنده هم پایه هستم!! البته اسمم پایه نیست ها... (ههه خندیدیم!!)
D J V A H I D
19-09-08, 21:22
خب آقا چی شد پس ؟ میبینم که ول شد!!! تابستونم تموم شدا !!! بهترین فرصت بود که دوستان خودشون نخواستن استفاده کنن. منم میخواستم با کسری بیام . ولی اینطور که معلومه شل گرفتن دوستان !!! امیدوارم به هر جهت بالاخره به روز جور بشه
2sib
19-09-08, 23:09
میتینگ توی پارک لاله برگزار میشه
فقط مونده اعلام امادگی دوستان
بعد از ماه مبارک ان شالله میتینگ رو برگزار میکنیم
Labyrinth
19-09-08, 23:15
من حاضرم بیام ولی پارک لاله رو بلد نیستم :1. (38): جدی میگم به خدا :1. (38):