PDA

مشاهده نسخه کامل : جدید ترین جوک ها و پیامک ها زیبا ! ! ! !

PersiaJok
06-05-08, 15:12
در این قسمت به صورت روزانه جدید ترین جوک ها و پیامک های روز را برای شما می گذاریم !

با تشکر !

اگر از جوک ها خوشت آمد تشکر یادت نره ! ! ! ! ! ! !

منبع تمامی جوک ها : پرشیا جوک (Only the registered members can see the link)

PersiaJok
06-05-08, 15:14
به غضنفر گفتند اگه حالت تهوع بهت دست بده چیکار می کنی؟ گفت منم بهش دست می دم

PersiaJok
06-05-08, 15:15
عجب موجودات بيچاره‌اي هستند مردها): وقتي به دنيا مياد، همه حال مادرش رو مي‌پرسند، وقتي ازدواج مي‌كنه همه ميگن: چه عروس خوشگلي، شب ازدواجش كه سوار ماشين گل زده ميشه، همه ميگن: ماشين عروس! اگه بچه‌اش بد باشه ميگن: بيچاره باباش، اگه زنش بميره ميگن: دق‌مرگش كرد! وقتي خودش مي‌ميره همه ميگن:‌ بيچاره زنش!

PersiaJok
06-05-08, 15:15
فرق دختر با پسر :دخترا با 1000 آرزو با يه پسري دوست ميشن پسرا با يه آرزو با 1000 تا دختر دوست ميشن

™Ali
06-05-08, 20:11
این طوری فایده نداره.بیا اینم این همه جوک و پیامک

--------------------------------------------------------------
گويند مرگ سخت است، و سخت تر از مرگ، انتظار براي اس ام اس من! خيلي انتظار کشيدي آره؟
-------------------------------------------------------------------

روحت شاد و يادت گرامي... . . . . اين اس ام اس رو واسه هر کي فرستادم فرداش مرد ...
مواظب خودت باش
-------------------------------------------------------------------
هر چه بر من گذشت حقم بود من از اين بيشتر سزاوارم تو گناهي نداري اي زيبا مرگ بر من كه دوستت دارم

-------------------------------------------------------------
کاش در صفحه ي شطرنج دلت شاه عشق بودم و با کيش رخت مات مي شدم زندگي بازي شطرنجي نيست که در آن با کيش کسي مات شوي زندگي تک تک اين ثانيه هاست که در آن نقش تو پيداست

----------------------------------------------------------------
من يک قطره ام تو يک دريا؛من يک پرنده ام تو آواز؛من يک ابرم تو يک دريا؛من يک بهانم تو دليل پرواز
------------------------------------------------------------

عشق يعني قطره قطره آب شدن... در وفور اشک يار گريان شدن عشق يعني بر دلي چيره شدن... دست از جان شستن و مجنون شدن عشق يعني در حضور باران طوفان شدن... در کنار قاصدک رقصيدن و پرپر شدن عشق يعني در عميق قلب يار ساکن شدن... بر دامان وي افتادن و بي جان شدن عشق يعني در پي باد رفتن و راهي شدن... از فراز کوه ها بگذشتن و پيدا شدن

---------------------------------------------------------------------------

اين شعر توسط يك بچه آفريقايي نوشته شده و استدلال شگفت انگيزي داره : وقتي به دنيا مي يام ، سياهم ، وقتي بزرگ مي شم سياهم ، وقتي مي ترسم سياهم ، وقتي مريض مي شم سياهم ، وقتي ميميرم هنوزم سياهم .... و تو ، آدم سفيد ، وقتي به دنيا مي ياي صورتي اي ، وقتي بزرگ ميشي سفيدي ، وقتي ميري زير آفتاب قرمزي ، وقتي سردت ميشه آبي اي ، وقتي ميترسي زردي ، وقتي مريض ميشي سبزي ، و وقتي ميميري ، خاكستري اي..... و تو به من ميگي رنگين پوست ؟

------------------------------------------------------------------------
عزيزم هر کسي غير من بهت ميگه "دوست دارم" باور نکن !!! اخه رويا تو تنها کسي هستي که مي پرستم ... مريم من واقعا واست ميميرم ... ميدوني چيه زهرا ؟ اصلا زندگيم بدون تو فايده نداره !!! خدا شاهده سيمين شبها از عشقت خواب ندارم !!! مامانم ميگه فکر ناهيد ديوونه ات کرده !!! هر چي بهش ميگم من غير از سپيده کسي رو نمي خوام باورش نميشه !!! تو بگو عاطفه جونم بايد چي کار کنم ؟!!

---------------------------------------------

خانم معلم سر كلاس به بچه ها ميگه : بچه ها ساكت باشين ميخوام امروز براتون تعريف كنم اولين و دومين آدم روي زمين چطوري بوجود اومدن ، يكي از بچه شيطونهاي كلاس ميگه: خانوم اجازه ما اولي و دومي رو ميدونيم. اگه ممكنه بگيد سومي و چهارمي چطوري به دنيا اومدن!

--------------------------------------
:love::love::love::love:
برا شروع کافیه؟ مگه نه!

M A H R A D
06-05-08, 22:56
سلام

جک : Only the registered members can see the link

انواع SMSها رو هم در تاپیکهای این قسمت مطرح کنید : Only the registered members can see the link

سپاس