PDA

مشاهده نسخه کامل : مادربرد p45 از فاکسکان با نام Avenger

PCminister
02-05-08, 17:23
تا تاریخ عرضه رسمی P45 و مادربرد های بر اساس اون فقط یک ماه دیگه مونده:wink:

اینم یک مادربرد دیگه از فاکسکان از سری Quantum Force با نام Avenger (معنی این لغت: انتقامجو، خونخواه:1. (26):) که به نظر من یک شاهکار هست!:1. (5):

Only the registered members can see the link

وجود تکنولوژی Dual Bios که قبلا بر روی بردهای گیگا مشاهده میشد و وجود کلیدهای Front Panel بر روی خود برد:

به نظر من این مادربرد برای اونایی ساخته شده که میخوان به صورت کاملا حرفه ای به اورکلاک بپردازند!:1. (38):

وجود PWM بصورت 8 فاز برای تنظیم ولتاژ پردازنده و دو فاز برای تامین ولتاژ رم!:yes:

اینم یک نمای زیبا از خنک کننده فوق العاده زیبا و کارآمد این مادربرد:

خنک کننده موجود بر روی پل شمالی قابلیت نصب یک فن را هم داره!:1. (26):

حالا میرسیم به اصل موضوع و اینکه چرا این مادربرد یک مادربرد خاص برای دوستداران اورکلاک هست!:great:

خب اول این عکسهارو ببینین:

Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
وجود سنسورهای اندازه گیری دما بصورت مستقل!:1. (2):

اینم عکسی از پنل اورکلاکینگ (Ultimate Overclocking Control Panel) که همراه برد ارائه میشه:

Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link

قابلیتهای این پنل:

قابلیت حفظ کردن پروفایلهای مختلف تنظیمات صورت گرفته!

Voltages, Temperatures, Speeds, Date/Time, On the Fly Real-Time Voltages + Front Side Bus Speeds and Adjustments.

نشان دادن ولتاژها و تنظیمات صورت گرفته بصورت مستقیم توسط این پنل!:1. (5)::love:

به نظر من این برد یکی از بهترین بردهایی هست که برای P45 عرضه خواهند شد:wink:

اگر دوستان نظری در مورد این مادربرد دارن همینجا اعلام کنن:11():

منبع خبر (Only the registered members can see the link)

با تشکر.

Labyrinth
02-05-08, 18:05
تورو خدا درست این عکس ها رو بزارید هیچ کدوم لینک اتصال ندارن :1. (27):

PCminister
02-05-08, 19:34
تورو خدا درست این عکس ها رو بزارید هیچ کدوم لینک اتصال ندارن :1. (27):

لینک منبع خبر رو برای همین گذاشتم برادر!:wink:

به نظر من این مادربرد قیمت بالایی خواهد داشت!:1. (28):

نظر شما چیه؟

با تشکر.

PCminister
09-11-08, 22:53
بالاخره میتونیم شاهد حضور این مادربرد فوق العاده در بازار باشیم!

طبق اخباری که در Epreview (Only the registered members can see the link)قرار داده شده این مادربرد به روزهای عرضه خودش نزدیک میشه. این اتفاق در حالی میوفته که Nehalem هم به زودی عرضه خواهد شد.

به نظر میرسه کمی دیر باشه برای عرضه مادربردی با چیپست P45. اما به نظر من هنوز خیلی مونده تا کار P45 را تموم شده بدونیم.

میرسیم به توضیحاتی در مورد این مادربرد و Layout اون که نکات جالبی داره:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

همینطور که میبینین محل قرار گیریه CPU به میزان 90 درجه چرخیده و چیپ P45 در بین اسلتهای رم و CPU قرار گرفته که میتونه تاخیر را در انتقال اطلاعات کاهش بده.

یکی از موارد جالب دیگه در این مادربرد استفاده از چیپ PLX هست که با استفاده از اون تعداد مسیرهای ارتباطی بین کارتها افزایش پیدا خواهد کرد. (گفته شده که این همون چیپی هست که در 4870X2 برای ارتباط بین GPU ها استفاده شده)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

به نظر من باید منتظر یک شاهکار دیگه از فاکسکان باشیم.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

باتشکر

Mahdi_Moosavi
09-11-08, 23:40
بالاخره میتونیم شاهد حضور این مادربرد فوق العاده در بازار باشیم!

طبق اخباری که در Epreview (Only the registered members can see the link)قرار داده شده این مادربرد به روزهای عرضه خودش نزدیک میشه. این اتفاق در حالی میوفته که Nehalem هم به زودی عرضه خواهد شد.

به نظر میرسه کمی دیر باشه برای عرضه مادربردی با چیپست P45. اما به نظر من هنوز خیلی مونده تا کار P45 را تموم شده بدونیم.

میرسیم به توضیحاتی در مورد این مادربرد و Layout اون که نکات جالبی داره:

همینطور که میبینین محل قرار گیریه CPU به میزان 90 درجه چرخیده و چیپ P45 در بین اسلتهای رم و CPU قرار گرفته که میتونه تاخیر را در انتقال اطلاعات کاهش بده.

یکی از موارد جالب دیگه در این مادربرد استفاده از چیپ PLX هست که با استفاده از اون تعداد مسیرهای ارتباطی بین کارتها افزایش پیدا خواهد کرد. (گفته شده که این همون چیپی هست که در 4870X2 برای ارتباط بین GPU ها استفاده شده)

به نظر من باید منتظر یک شاهکار دیگه از فاکسکان باشیم.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

باتشکر

مثل همیشه خبر های عماد عزیز درجه 1 هست ! مرسی :1. (10):

فقط چند تا نکته مهم تو این خبر بود ، گفتم اشاره کرده باشم :

با این تفاسیر این برد P45 به احتمال زیاد از بردهای X48 هم راندمان بهتری در CrossFire خواهد داشت !!

از Epreview این طور سوتی ها بعید بود !!! :1. (27): مگه فلسفه BUS ها در الکترونیک و تبادل اطلاعات ، فاصله دو تا شهر هست ، یا سرعت تبادل اطلاعات در این BUS ها کمه که با جابجایی مختصر NB ، تاخیر دسترسی پردازنده به RAM کاهش پیدا کنه ؟!!؟! :1. (27)::1. (27):

هدف اصلی فاکسکان از این تغییر این بوده که به دلیل وجود اون چیپ PLX و همچنین تعداد زیاد اسلات ها ناچار به تغییر جای NB بوده !

و اما نکته مهمتر از همه :

اگه به طراحی برد توجه داشته باشید ، به این نتیجه می رسید ، که این برد از مدارات تغذیه پردازنده گرفته تا جای NB و ....... با برد Refrence مطابقت نداره !

این امر هم فقط و فقط برتری و مرجع بودن Foxconn رو در تهیه و طراحی مادربورد در بین تولید کنندگان دیگه نشون میده ، امیدوارم این کارهای فاکسکان ادامه داشته باشه ، چون معمولا این مدل برتری ها معمولا از سوی مشتری به دلیل عدم آگاهی عمومی ، استقبال نمیشه .

PCminister
09-11-08, 23:51
حق با شماست برادر مهدی

اینم میتونه سوتی دومشون باشه:

The P45 chipset have been place between LGA 775 and DDR2 memory slot

این مادربرد همونطور که از تصاویر مشخصه DDR3 هست نه DDR2!

باتشکر