ورود

مشاهده نسخه کامل : سری جدید Prince Of Persia شبیه قصه های هزار و یک شب ساخته میشود!

PCminister
02-05-08, 12:37
We decided we'd prefer to return to the tales of the Thousand and One Nights for something more colourful

خب مثل اینکه برای سری جدید میخوان یک داستان جدید و همچنین یک گیم پلی جدید را ارائه بدن بطوریکه گفتن دیگه از قدرتهای زمانی (مثل بازگشت به عقب در زمان) در این سری جدید خبری نیست! :1. (27):

در اخبار اینطور اومده که همون تیمی دارن روی این بازی کار میکنن که روی سری sands of time کار کردن!:wink:

در داستان جدید prine سعی خواهد کرد تا دنیا را از یک نابودی شیطانی نجات که خودش ایجاد کرد بود نجات بده و خودشو از یک دزد به جایگاه یک پرنس واقعی برسونه!:1. (26):

من از سری قبلی این بازی زیبا خیلی لذت بردم امیدوارم در این سری هم اون زیبایی تکرار بشه!

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

با تشکر.

PCminister
02-05-08, 20:27
یه سری عکس به اسم این بازی جدید پیدا کردم به نظرم جالب اومد:

Only the registered members can see the link

با تشکر.

Quick
02-05-08, 22:15
بازی خیلی قشنگی بود گر چه هیچ کدوم از قسمت هاش رو بیش از 1 ساعت بازی نکردم! کلا به دلم ننشست.....

PCminister
30-05-08, 18:20
این سری اصلا شبیه سری قبلی نخواهد بود ضمن اینکه بازگرداندن زمان قطعا در این سری وجود نخواهد داشت.:1. (27):

یه کاراکتر به نام الیکا در این سری اضافه میشه که به شما در طول مراحل مختلف و در حل معماهای بازی کمک میکنه! (کاراکتر الیکا خانم تشریف دارن!:1. (38):)

منبع خبر (Only the registered members can see the link)

با تشکر

Quick
30-05-08, 19:06
من بیشتر دلم می خواد Assassin's Creed 2 زودتر بیاد!

ببینم این عکس ها مال خود بازی هستند که اعتمادی بهشون نیست؟

یعنی کلا بازی تغییر کرده؟

sAsAn.K
30-05-08, 19:08
من Prince Of Persia رو به Assassin's Creed ترجیح میدم .
ولی این نسخه هم خیلی عالی در اومدها .
باید چیز جالبی باشه .

PCminister
30-05-08, 19:12
من بیشتر دلم می خواد Assassin's Creed 2 زودتر بیاد!

ببینم این عکس ها مال خود بازی هستند که اعتمادی بهشون نیست؟

یعنی کلا بازی تغییر کرده؟

این عکسا رو من تو یه فروم خارجی پیدا کردم بنابراین نمیدونم که آیا قابل اعتماد هستن یا نه! :1. (38):

در مورد AC2 منم منتظرشم! خیلی باحاله بازیش ضمن اینکه داستانش در قسمت اول رو هوا موند!:1. (27):

در مورد POP هم طبق اخبار منتشر شده این بازی کلا با سه گانه قبلی (هم از نظر داستان و هم از نظر گیم پلی) متفاوت خواهد بود. سازنده ها قول یک بازی فوق العاده را دادن!:1. (5):

با تشکر

shadow of fear
30-08-08, 20:17
سلام دوستان
من یه تریلر از این بازی دارم که دیدنش خالی از لطف نیست.
اینم لینکش (Only the registered members can see the link)
منبع:راستش یادم نیست از کجا دانلود کردم

Overclocker
30-08-08, 23:55
بازی خیلی قشنگی بود گر چه هیچ کدوم از قسمت هاش رو بیش از 1 ساعت بازی نکردم! کلا به دلم ننشست.....

معمولا این طور بازی ها بعد از چند ساعت بازی کردن جالب میشوند:yes:

من هم همین طور بودم ولی از روی بیکاری نشتم و بازی کردم و وقتی رفتم جلو تر دیدم نبابا خیلی باحاله گرچه هیچ کدوم را تا آخر نتونستم برم ولی تا همون 80 یا 90% ای که رفتم خیلی حال کردم باحاش :1. (38):

یک کار های عجیب و قریبی باید انجام بدی که مغز انسان Disconnect میشه :1. (2):

:give_rose: