ورود

مشاهده نسخه کامل : بهترین چیست و کیست؟ ( لیگ قهرمانان اروپا )

Quick
26-04-08, 23:20
سلام بچه ها
دیدم بحث فوتبال داغه بچه ها هستن یه تاپیک زدیم!

امروز منیو به چلسی باخت و بارسا هم در آستانه ی باخته !!

شما ادامه بدید!!!

mahdibassam
26-04-08, 23:22
ههم اینه که رئال بی چون و چرا قهرمانه!

leili1
26-04-08, 23:22
فوتبال 90 دقیقه اس

bamy
26-04-08, 23:23
only UNITED

mahdibassam
26-04-08, 23:25
بچه ها بارسا که عمرا قهرمان شه منیو هم ملوم نیست فقط رئاله که با افتخار قهرمانه...

Quick
26-04-08, 23:26
بچه ها خیال ها راحت اینجا به پستهاتون افزوده نمیشه تا میتونید بگید و بحث کنید!!

رئال = منیو
چلسی = منیو
بارسا=چلسی
لیورپول = رئال
آرسنال = چلسی

شما ادامه بدید!

Stream
26-04-08, 23:40
You'll Never Walk Alone

I M A N
27-04-08, 08:03
سلام من هم هستم ميبينين كه داش آرمان چي گفت تا اونجاي كه من مي دونم داش آرمان ليورپولي است درسته........:دي
راستي اين آقا رو نمي شه كاريش كرد..
VIRUS Cannot be controlled
ولي من دوست دارم منچستر قهرمان بشه توي اروپا و توي ليگ و زئال هم كه قهرمان شد خيلي خوشحاليم....

توي ايتاليا هم اونلي اينتر...و يا يووه/:1. (5)::1. (38):

bamy
27-04-08, 14:54
MANCHESTER
UNITED

goes by the name of
rooney

RED DEVILS

Only the registered members can see the link

M A H R A D
27-04-08, 16:31
درسته که پستها حساب نمیشه ولی قرار نیست پشت سر هم اسپم بدیم

=====

1. به امید قهرمانی لیورپول در Champions league :1. (38):

2. رئال 100% قهرمان لالیگاست

3. در مورد چلسی و منچستر نظری ندارم! ( ولی فکر کنم منچستر قهرمان بشه :دی )

در کل عشق است پرسپولیس :lol:

سپاس

mahdibassam
27-04-08, 22:05
بامداد خوشتیپ goes by the name of wayne rooney که تو ورزشگاه می خونن قشنگه اما قهرمانی قشنگتره که فعلا ازش عقبین.

LOS MERENGUES

Stream
27-04-08, 23:19
درسته که پستها حساب نمیشه ولی قرار نیست پشت سر هم اسپم بدیم

=====

1. به امید قهرمانی لیورپول در Champions league :1. (38):

2. رئال 100% قهرمان لالیگاست

3. در مورد چلسی و منچستر نظری ندارم! ( ولی فکر کنم منچستر قهرمان بشه :دی )

در کل عشق است پرسپولیس :lol:

سپاس
فقط با 1 موافقم! :دی

Actros
28-04-08, 00:15
بهترین الیور کان دیگه:whistle:

Emperatour
28-04-08, 00:22
به امید قهرمانی لیورپول در جام قهرمانان

YALDA_OM
28-04-08, 17:20
فقط منچستر
که قهرمان میشه
:1. (5)::1. (5):

I M A N
28-04-08, 22:20
بله رئال منچستر و باز هم منچستر در اروپا فقط..يلدا اوكي:دي

leili1
28-04-08, 22:25
همتون از دم ساکت

چلسی

Stream
28-04-08, 22:32
به امید قهرمانی لیورپول در جام قهرمانان
دقیقا !!!!!!!! :love:

I M A N
28-04-08, 22:32
ببين ليلي هيــــــــــــــــــس بشين بينيم...:1. (27):

فقط man united......:1. (5):

Quick
28-04-08, 23:27
بچه ها این ها رو بیخیال !!!
GTA IV رو بچسبین!

M A H R A D
29-04-08, 14:29
امشب Man UTD vs. Barcelona

بازی در الدترافورد هست ، نظرتون چیه ؟

چند چند میشه ؟ کی صعود میکنه ؟

Keih@n.G
29-04-08, 14:30
همتون از دم ساکت

چلسی

تا منچستر هست چلسی باید بوق بزنه :lol:

Stream
29-04-08, 14:35
امشب Man UTD vs. Barcelona

بازی در الترافورد هست ، نظرتون چیه ؟

چند چند میشه ؟ کی صعود میکنه ؟
به نظرم بازی نزدیکی باشه ولی آخرش منچستر صعود می کنه.

YALDA_OM
29-04-08, 20:30
تا منچستر هست چلسی باید بوق بزنه :lol:

ایول
عشق است هر کی که منچستریه :1. (40):

M A H R A D
30-04-08, 14:58
خب یه پای فینال که مشخص شد : منچستر

دومیش هم ایشالله لیورپول خواهد بود ( که البته کار خیلی سختیه! )

سپاس

Mahdi_Moosavi
30-04-08, 15:56
شیاطین سرخ رو عشقه !

bamy
30-04-08, 15:59
UNITED ... UNITED
THE CHAMPION

let's beat LIVER POOL

:lol:

leili1
30-04-08, 16:56
خب یه پای فینال که مشخص شد : منچستر

دومیش هم ایشالله لیورپول خواهد بود ( که البته کار خیلی سختیه! )

سپاس

دومیش هم ایشالله چلسی خواهد بود
سپاس

Emperatour
30-04-08, 17:00
ایشاللا لیورپول. امشبه بازی؟

Fog
30-04-08, 17:05
دومیش هم ایشالله چلسی خواهد بود
سپاس

فرقی نمیکنه دومیش چه تیمیه,چون مطمئنا منچستر قهرمانه :cool:
ولی خوب لیورپول بیاد بهتره چون چلسی جدیدا شاخ شده :yes:
فینال هم که تو مسکو برگزار میشه و آبراموویچ کلی برنامه ریزی کرده:wink:

I M A N
30-04-08, 19:50
شلام شلام به به مي بينم كه همه منچستري هستند يلدا و مهدي و علي جان و بامداد و شهريار خان قربان همه شما برم نوكرتونم بقيه هم بروند بوق بزنند .......:دي:party::1. (40):

Shahryar
30-04-08, 21:33
منچستر و دیگر هیچ ! :yes:

Olesius
01-05-08, 03:06
سلام سلام و سلام....

می خواستم بگم ...just CHELSEA

2sib
01-05-08, 05:28
سلام
بازی امشب هم که 3 بر 2 به نفع چلسی تموم شد ....( در وقت های اضافه )
پای دوم فینال هم مشخص شد ......
به امید قهرمانی چلسی :love:

sAsAn.K
01-05-08, 08:07
خیلی ناراحت شدم که لیور پول باخت و نرفت فینال .
با وجود اینکه از چلسی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بدم میاد و از منچستر کمتر بدم میاد ، دوست دارم منچستر قهرمان شه .
:great:

leili1
01-05-08, 12:53
وای چه بعضیااا ضایع شدن
چلسی رو داشتید
منچسترم سوراخهههه
قهرمانیییی مااااله ماستتتتتت

Fog
01-05-08, 13:03
وای چه بعضیااا ضایع شدن
چلسی رو داشتید
منچسترم سوراخهههه
قهرمانیییی مااااله ماستتتتتت

نمی دونم اگه این آبراموویچ چلسی رو نمی خرید الان بازم این همه طرفدار داشت یا نه !
اگرم یه روز بزاره بره دوباره چلسی میشه همون چلسی سابق. تیمی که همیشه زیر سایه ی تیمهای بزرگ انگلیس بود.

تیم بایدشخصیت قهرمانی داشته باشه,باید انقدر قشنگ بازی کنه که اگرم بازنده بود تماشاچیاش از بازی تیمشون لذت ببرن. که همه ی اینا تو منچستر خلاصه میشه.:yes:

leili1
01-05-08, 13:40

اخربازی میگن کدوم تیم برد نمیگن کدوم تیم شخصیت داشت باخت Only the registered members can see the link

bamy
01-05-08, 13:41
از بچگی ... وقتی اولین فوتبال زندگیم رو دیدم عاشق این تیم شدم......

خیلی ساده است ...... بعد شنیدم بهش میگن RED DEVILS ..... بیشتر خوشم اومد.....

هر کسی طرفدار هر تیمی هست ...... چلسی ، منچستر ، آرسنال ، بارسا ، لیور پول ، ... فرقی نمیکنه ....

مهم اینه که وقتی تیمت بازی میکنه ... چه بد چه خوب .... بعد از بازی تیمت رو دوست داشته باشی ....

هنوز اون رو تشویق کنی ....
اگه مثلا رونالدو بد بازی کرد ازش متنفر نباشی ... چون تو هوادار تیمت هستی ...

پس هواشو داشته باش....

فوتبال یعنی همین ...

Fog
01-05-08, 14:00

اخربازی میگن کدوم تیم برد نمیگن کدوم تیم شخصیت داشت باخت Only the registered members can see the link

نمی دونم !
شاید برا دخترا این چیزا مهم نیست !!!:whistle:
برا من که شخصیت تیم,تاریخچه ی باشگاه و بخصوص بازی قشنگ از برد و باخت مهمتره. البته خوشبختانه
منچستر به بردن عادت کرده.:love:

M A H R A D
01-05-08, 14:06
خداحافظ لیورپول

خداحافظ Champions

حیف شد واقعا ، با یه تساوی 2--2 هم میشد صعود کرد

Shahryar
01-05-08, 14:24
دوستان یک سوال از طرفداران چلسی چند ساله طرفدار این تیم هستید ؟! طرفدارای چلسی اکثرا طرفدارای تیم دیگه بودند که بعد از اینکه سه سال ( حدودا ) پیش قوی شد اومدند طرفدارش شدند ، مثل تیم سپاهان و تیم های امثال این ، از این رو این افراد را حزب باد بنامیم زیباست چون اگه یک تیم دیگه هم قوی بشه میرند طرفدار اون تیم میشند ( البته نمیدونم دوستان طرفدار اینجا چند سال هست طرفدار چلسی هستند اما احتمالش زیاده جزو دسته بالا باشند ! )

M A H R A D
01-05-08, 14:40
اگه واقعا طرفدار چلسی هستید باید زولا رو یادتون بیاد که 7 سال واسه این تیم زحمت کشید ( قبل از اومدن آبراموویچ )

میدونید چرا تقریبا همزمان با اومدن آبراموویچ ، از چلسی رفت؟

نقل قول میکنم:

رياست باشگاه خيلي مختصر و مفيد به من گفت: " بازي كردن پول مي خواهد" و من همه چيز را فهميدم، ديگر جايي براي عشق ورزيدن به فوتبال در چلسي باقي نمانده بود...

سپاس

2sib
01-05-08, 14:53
ن ق مهراد :
مهراد جان اینایی که گفتی چه ربطی به برد دیشب چلسی داشت ؟؟؟ :1. (38):
مهم اینجاست که چلسی بالاخره رفت فینال و مطمئن باشید که منچستر رو هم می بریم و قهرمان میشیم ....
و هیچ شکی هم توش نیست ... ...

ن ق شهریار :
شهریار جان شما داری چلسی رو با سپاهان مقایسه میکنی :1. (27):
اول اونی که شما میگی نیست ... دوم این که اگه هم باشه .... میبینیم که چلسی همیشه برای خودش مدعی بوده تیمی نیست که بخواد افت داشته باشه .. چون اینقدر بازیکنای بزرگی داره که بتونه همیشه جزو تیم های برتر لیگ یا champions باشه ....

ن ق علی ( fog )
بله علی جان ..... منچستر همیشه به برد عادت داره .... من نمیدونم پس اون تیمی که به چلسی باخته بود کی بود !!!!!!!!!!!!

Quick
01-05-08, 15:06
بد نیست این رو ببینید!!!

تعداد قهرمانی تیم ها در دسته یک (البته پریمر لیگ هم جزءش هست)به وسط صفحه برید! (Only the registered members can see the link)

اینم از سال 92 به این ور هست که اسم دسته یک شد لیگ برتر (Only the registered members can see the link)

تعداد قهرمانی تیم ها در لالیگا بازم به وسط صفحه برید تا قهرما نی ها رو ببینید! (Only the registered members can see the link)

تعداد قهرمانی تیم ها در champions League (Only the registered members can see the link)

Shahryar
01-05-08, 17:39
ن ق مهراد :
مهراد جان اینایی که گفتی چه ربطی به برد دیشب چلسی داشت ؟؟؟ :1. (38):
مهم اینجاست که چلسی بالاخره رفت فینال و مطمئن باشید که منچستر رو هم می بریم و قهرمان میشیم ....
و هیچ شکی هم توش نیست ... ...

ن ق شهریار :
شهریار جان شما داری چلسی رو با سپاهان مقایسه میکنی :1. (27):
اول اونی که شما میگی نیست ... دوم این که اگه هم باشه .... میبینیم که چلسی همیشه برای خودش مدعی بوده تیمی نیست که بخواد افت داشته باشه .. چون اینقدر بازیکنای بزرگی داره که بتونه همیشه جزو تیم های برتر لیگ یا champions باشه ....

ن ق علی ( fog )
بله علی جان ..... منچستر همیشه به برد عادت داره .... من نمیدونم پس اون تیمی که به چلسی باخته بود کی بود !!!!!!!!!!!!

اگه اشتباه نکنم ربط حرف مهراد جان با حرف بنده و سرانجام حرف شما و در کل مفهوم حرف ما اینه که طرفدار تیم چلسی از زمانی که آبراموویچ به طرفداری از این تیم گرویدند و این نشان دهنده این هست که اگه تیم ضعیف بشه دیگه طرفدارش نیستند پس در واقع برای این ها برد یا باخت این تیم اهمیت نداره بلکه برد بنده اهمیت داره . ( البته میگم نمیدونم شما چند سال هست چلسی را دنبال میکنید ) . در مورد حرفتون چلسی کی مدعی بوده ؟! :1. (27): :1. (38): به لینک میلاد جان برید متوجه میشید چلسی هیچ گاه مدعی یک ، دو یا حتی سه (!) انگلیس یا هیچ جای دیگه نبود و اکثرا در اواسط جدول بود و خیلی نادر بوده که قهرمان بشه ! :1. (26): و با توجه به حرف خودتون حسین جان بازیکن بزرگ داشت دقیقا طرفداری شما مربوط به زمان اومدن آبروموییچ هست . :1. (26):

در مورد صحبت مهراد جان بله زولا من تا یادم بود توی چلسی بازی میکرد :1. (38): ( تا اونجایی که به عمر قد میده ) البته اون زمانی که رفت دیگه فکر کنم اندازه پدربزرگ من سن داشت اما بازم بازیکن قدیمی و در کل بهترین بازیکن زمان چلسی بود . :love:

نتیجه : طرفداری برنده کردن کاری نداره و طرفداری تیم هم محسوب نمیشه و تنها طرفدار از تیم قدرتمند هست که اونم برهه ای است . و در نتیجه کل شما منتظر باشید چلسی دوباره ضعیف بشه ببینید آیا بازم طرفداریش را میکنید ؟ پس بحثی با دوستان چلسی ای نیست ؟ ( تیم دومت چیه ؟ :1. (38): ) ( نظرت چیه در کل ؟ ) امسال هم دل خوش نباشید ... منچستر با توجه داشتن بازیکنان بزرگش که خودش ساختتشون به راحتی قهرمان جام باشگاه ها خواهد شد ... :give_rose:

در مورد باختی که چند هفته پیش هم به چلسی منچستر داد دلیلش بر همگان مشخص بود ، ذخیره قوا و سلامتی بازیکنان برای بازی با بارسلونا که نتیجه اش را دیدید .

با این همه در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و ما نیز همانند شما چشم انتظار بازی خواهیم ماند ... :1. (40):

قربانت
شهریار :1. (21):

M A H R A D
01-05-08, 19:27
حرف من اینه که چلسی با پول تیم شد ...

به نظرتون اگه این چلسی همون چلسی سال 2000 بود بازیکنایی مثل بالاک و شوچنکو و لمپارد و ... حاضر میشدن به این تیم بیان؟

مسلماً نـــه

خلاصه مطلب اینکه چلسی هست چون آبراموویچ هست

سپاس:wink:

Emperatour
01-05-08, 19:28
منچستر رو هم می بریم و قهرمان میشیم

حسین هستم. Only the registered members can see the link مربی جدید چلسی Only the registered members can see the link

M A H R A D
01-05-08, 19:49
نظرسنجی اضافه شد

شرکت کنید

Shahryar
02-05-08, 14:54
حرف من اینه که چلسی با پول تیم شد ...

به نظرتون اگه این چلسی همون چلسی سال 2000 بود بازیکنایی مثل بالاک و شوچنکو و لمپارد و ... حاضر میشدن به این تیم بیان؟

مسلماً نـــه

خلاصه مطلب اینکه چلسی هست چون آبراموویچ هست

سپاس:wink:

احتمال زیاد بعدا هم میشه مثل اینترمیلان یک زمانی با پول شد تیم اما بعدش دیگه اون تیم قبلی نبود . تیم باید استخوان و زیر پایه داشته باشه . مثل منچستر ، لیورپول ، بایرن مونیخ ، یونتوس ، ا.ث میلان ، رم و امثال این ها ...

در کل منتظر بازی هستیم ... :1. (38):

موفق باشید
شهریار :give_rose:

Keih@n.G
02-05-08, 15:19
:party::1. (5):فعلا که در PCnet.... همه چی به نفع MAN UTD هست :1. (5)::party:

منچستر هاش یک دست و هورا :party::1. (5):

leili1
02-05-08, 17:58
oh oh
شهریار و مهراد جفتتون ساکت Only the registered members can see the link
منچستر از رو خوش شانسی تونست بارسا ببره این دیگه بر همگان که بازی و دیدن اشکاره Only the registered members can see the link
بارسا خیلی سرتر از منچستر بازی کرد Only the registered members can see the link
الانم که معلومه چلسی خیلی اماده تر از منچستره
مهم اینه که الان تیمی که حرفی برای گفتن داره چلسی Only the registered members can see the link

Keih@n.G
02-05-08, 18:03
جوجه رو اخر پاییز میشمارن لیلی خانوم !!!!!!!

فعلآ که امار نظر سنجی به نفع ما هست

منچستر 70

چلسی 30

:lol:

leili1
02-05-08, 18:08
جوجه رو اخر پاییز میشمارن لیلی خانوم !!!!!!!

اول خرداد می شمارن

Fog
03-05-08, 00:04
oh oh
منچستر از رو خوش شانسی تونست بارسا ببره این دیگه بر همگان که بازی و دیدن اشکاره Only the registered members can see the link
مهم اینه که الان تیمی که حرفی برای گفتن داره چلسی Only the registered members can see the link

آرزو بر جوانان عیب نیست ! Only the registered members can see the link :party:

Shahryar
03-05-08, 13:08
oh oh

شرمنده این حرف را میزنم اگه الان بر همگان شک بود که شما دیدی نسبت به فوتبال ندارید الان اثبات شد ! حالا چرا ؟ اثبات می کنم ! اول از همه اینکه شما همه قدرت یک تیم را در حمله کردن و به عبارت قشنگ تر به درصد مالکیت توپ میدونید ! اما اگه کمی درنگ کنید متوجه میشید که قدرت تیم یعنی توانستن اجرای نقشه چیده شده ! منچستر بعد که گل را زد دیگه حمله ای نمیکرد با اینکه چند تا موقعیت گل دیگه هم داشت مثل ضربه سر نانی ، ضربه پارجی سونگ و ... . تازه Reporter هم گفت چون دیگه آشکار بود که منچستر دیگه حمله آنچنانی نمیکرد چرا ؟ چون عقل حکم میکنه از گلی که زدی دفاع کنی وقتی توانایی دفاع زیادی داری ! دیدیدن که منچستر این قدر توانایی داشت که هم در بازی رفت دفاعی که میخواست را اجرا کنه و پیروز بشه و هم در برگشت اما بارسلونا ضعیف تر بود در این رفت و برگشت چون نقشه و تاکتیکشون حمله بود و حمله برای گل هست اما دیدید که موفق نشدند حتی یکبار این کار را انجام بدند ... :1. (26):

در مورد چلسی هم زیاد جوش نزنید شما دو سال دیگه که چلسی ضعیف تر شد دیگه اسم چلسی را هم نمیارید پس شما قشنگ تر هست بگید ما طرفدار قهرمانیم همیشه این طوری شاید قشنگ تر باشه ... :11():

در مورد فینال هم واقعا بازی مشخصی نیست اما همین طوری که در نظرسنجی هم مشخص هست درصد بیشتری احتمال میدند که منچستر ببره . یک سوالی دارم خدممتون چلسی تا حالا شده بدون بازیکن خریدن هم ببره ؟ شما حتما فکر میکنید حالا که از لیورپول بردید قوی تر از لیورپولید ؟ :1. (38): نه عزیزم کاملا اشتباه هست اول از همه اینکه توی بازی خیلی بهتر نبودید اما فاکتور مهم اینجاست که اگه کمی به تاریخ نگاه کنید میبینید که لیورپول با ساختن بازیکن و به عبارت قشنگ تر با استفاده نکردن اون پول و تیم بودنش این همه قهرمانی را کسب نکرده نه با پول !

( این بحث فقط جنبه بحث داره نه جنبه دعوا از نه شما بلکه سایرین هم میخوام کمی رعایت کنند مانند کیهان جان و ... که توهین و حرفی خدای نکرده زده بشه و باعث رنجش دیگری بشه ... ) :love:

ممنون

Actros
03-05-08, 13:59
چلسی تا حالا قهرمان نشده
بزارین چلسی قهرمان بشه:1. (26):

leili1
03-05-08, 14:11
واقعااااااااااااا متاسفم
اگه چیزی گفتم فقط جنبه ی شوخی و از این جوررررر حرفااااااااا بوده

درضمن فکر نکنم هدف تاپیک نقد بررسی بازیااا بوده ه ه ه ه
اگه این بود اولش علام می کردید ما هم در صد می گفتیم (غیره)Only the registered members can see the link
شهریار منم 90 نگاه می کنم ........Only the registered members can see the link
(یاده مدرسه ابتدایی پسرانه افتادم )Only the registered members can see the link

Stream
03-05-08, 14:36
چلسی تا حالا قهرمان نشده
بزارین چلسی قهرمان بشه:1. (26):
می گم بایرن چکار کرد؟ ( 4 ؟ F-O-U-R ) :1. (38):

Shahryar
03-05-08, 14:53
واقعااااااااااااا متاسفم
اگه چیزی گفتم فقط جنبه ی شوخی و از این جوررررر حرفااااااااا بوده

درضمن فکر نکنم هدف تاپیک نقد بررسی بازیااا بوده ه ه ه ه
اگه این بود اولش علام می کردید ما هم در صد می گفتیم (غیره)Only the registered members can see the link
شهریار منم 90 نگاه می کنم ........Only the registered members can see the link
(یاده مدرسه ابتدایی پسرانه افتادم )Only the registered members can see the link

انشالله که همین طور بوده :1. (38): و جنبه قهرمانی چلسی چیزی شبیه فکاهیه :1. (38):

در مورد 90 هم صدآفرین بر شما دوست گرامی :1. (23): احیانا شما مدرسه پسرانه میرفتید ؟ :1. (38):

قربانت

YALDA_OM
03-05-08, 15:17
خیاله همه راحت شه
منچستر قهرمانه :1. (5):

CoD4
03-05-08, 20:48
منچستر قهرمانه بي‌چون و چراست.
تو فينال 3 بر 1 مي‌بره كه يكيشو C.R مي زنه
در ضمن بهترين بازيكن اين دوره C.R هستش.

bamy
04-05-08, 06:17
منچستر در این فصل خیلی بهتر کار کرده ..... و فینال هم خواهد برد ...

اصلا چلسی در حد منچستر نیست .... اگر هم ازش تو استمفورد بریدج باخت فقط به خاطر فشردگی بازی با بارسا بود ....

چلسی تا چند سال پیش هیچی نبود .... اصلا به حساب نمیومد ... مثل وستهام الآن بود...

M A H R A D
04-05-08, 20:52
منچستر از رو خوش شانسی تونست بارسا ببره

چلسی هم با یه گل به خودی توسط ریسه تونست صعود کنه

وگرنه کار به وقت اضافی نمیکشید و همونجا چلسی با Champions بای بای میکرد عزیزم:cool:

Actros
05-05-08, 00:02
می گم بایرن چکار کرد؟ ( 4 ؟ F-O-U-R ) :1. (38):
دست نزار رو نقطه ضعف من
سکته میزنم می افتم رو دستت

bamy
11-05-08, 20:17
قهرمان شدیم ..... من به همه ی طرفدار های منچستر تبریک میگم .... به شهریار جان و کیهان عزیز و ایمان با مرام ....

و به طرفداران چلسی توصیه میکنم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رو فراموش کنند...
لیورپول هم که به حساب نمیاد ...:lol:

Mahdi_Moosavi
11-05-08, 20:22
قهرمان شدیم ..... من به همه ی طرفدار های منچستر تبریک میگم .... به شهریار جان و کیهان عزیز و ایمان با مرام ....

بزن کفو !! :1. (10)::1. (10): :1. (38):

Keih@n.G
11-05-08, 20:36

منچستریاش یک کف مرتب :1. (10)::1. (10)::1. (5)::1. (5):

با مداد حواست جمع باشه ها مهراد خفتت میکنه :lol:

امیدوارم کسی ناراحت نشه فقط شوخی بووووووووود :1. (40)::1. (38):

bamy
11-05-08, 20:39
اوه اوه راست میگی ... حواسم نبود .... ولی حرف حق رو باید گفت ...:party:

bamy
11-05-08, 20:42
این هم مساحبه ی فرگوسن با GOAL.COM :

Ferguson, who was due to quit in 2005, is refusing to put a timescale on any potential retirement, despite reports in the press that he will relinquish the reigns at Old Trafford in three years.

"I'm carrying on, I still have a bit of damage to do yet," grinned Sir Alex, who quite astonishingly is in his 22nd successive year in charge of the English titans.

"We could win our 17th title today and we would only be one behind Liverpool, so we'd be getting closer. We'd be coming up on the stand rails. Hopefully, we will get to 19 in my time, but I'm not really looking at that yet. It will happen some time, I have no fears about that part.

"The future of the club is good, the structure is great, the youth development strong and apart from [Ryan] Giggs, [Paul] Scholes and [Gary] Neville the majority of the first team are young lads.

"We'll keep on winning titles down the years, we have tried to make sure of that. The first title was the hardest one, because we'd waited 26 years, but that was the one that opened the door.

"Once we got into the consistency of it, the team developed, the squad got better, and it became a good habit for us to win the League. And if we win at Wigan it will be a 10th title in 22 years and that will be an amazing achievement."

Victory at Wigan will ensure United successfully defender their crown, given that Chelsea, which is at home to Bolton Wanderers, has a far inferior goal difference.

Derek Wanner, Goal.com

I M A N
11-05-08, 22:12
چلسي...Only the registered members can see the link فعلا تا اول خرداد ...Only the registered members can see the link

منچستر رو عشقه...Only the registered members can see the link

bamy
12-05-08, 12:49
تازه چلسی هم مساوی کرد .... :1. (4):

Keih@n.G
12-05-08, 12:54
چلسي...Only the registered members can see the link فعلا تا اول خرداد ...Only the registered members can see the link

منچستر رو عشقه...Only the registered members can see the link

:yes::great::wink:

Senator
12-05-08, 14:15
نه چلسی نه منچستر فقط آرسنال:whistle::1. (38):

Keih@n.G
12-05-08, 14:17
:rofl::rofl::beurk::beurk:

M A H R A D
13-05-08, 21:46
اینجا در مورد لیگ قهرمانان هست ، نه پریمیر لیگ!

====

یک نکته :

آبراموویچ اهل روسیه هست و بازی فینال هم 1 خرداد در مسکو انجام میشه!!

ببین پول چه ها که نمیکنه!Only the registered members can see the link

نکته بعدی اینه که چلسی از داشتن مربی باهوشی که در سطح فرگوسن باشه، محرومه

سپاس

Actros
14-05-08, 00:29
با تمامی این اوضاع
چلسی قهرمان میشه
هنوز فینال تلخ 1999 منچستر _ بایرن یادم نرفته:1. (28):

bamy
14-05-08, 10:19

آرسنال که لوله شد رفت .... :1. (38):

MANCHESTER UNITED 4-0 ARSENAL

Armin-N
14-05-08, 10:40

M A H R A D
14-05-08, 14:23
با تمامی این اوضاع
چلسی قهرمان میشه
هنوز فینال تلخ 1999 منچستر _ بایرن یادم نرفته:1. (28):
اون که تقصیر علی دایی بود :1. (38): (شوخی)

2 دقیقه پایانی چه حسی داشتی؟

الان میتونم حس نفرتت رو نسبت به منچستر درک کنم!

Armin-N
14-05-08, 14:43
اتفاقا به نظرم بهترین بازی ای بود که تو عمرم دیدم
واقعا 2 دقیقه آخر همه چیزدگرگون شد و کلی هیجان زده شدیم و کلی خوشحالی کردیم :1. (5):

اینم تجدید خاطره :

یادش بخیر زمانی که پیتر اشمایکل تو منچستر بود
تو اون بازی دقایق آخر پیتر هم جلو اومده بود

Actros
14-05-08, 23:56
اون که تقصیر علی دایی بود :1. (38): (شوخی)

2 دقیقه پایانی چه حسی داشتی؟

الان میتونم حس نفرتت رو نسبت به منچستر درک کنم!
داشتم سکته میزدم
خودمو میزدم. :1. (28):
این عکس چهره متعجب لوتار ماتیوس بزرگ و میشل تارنات بعد از اون فینال تلخ 99
دقیقا بعد از تعویض لوتار ماتیوس بازی بهم ریخت برای بایرن
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

I M A N
22-05-08, 14:02
خوب دوستان همین طور شاید تعدادی از دوستان بازی رو دیده باشند که منچسر قهرمان شد تبریک به :party:

همه دوستان گل و کسانی که به منچستر رای دادند واقعا بازی خوبی بود نیمه اول منچستر سر بود و

نیمه دوم هم چلسی خوب قسمت مابود که قهرمان بشیم چلسی هم آخی نازی بیچاره ها هرچی

جام بود از دستشون پرید.

انشالله سال بعد دوباره حذف می شوند..:1. (27):

I M A N
22-05-08, 14:08
منچستریونایتد قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد

تیم فوتبال منچستریونایتد با پیروزی بر چلسی در ضربات پنالتی قهرمان فصل 2007-2008 لیگ قهرمانان اروپا شد.
در بازی نهایی این مسابقات که در شهر مسکو برگزار شد، دو تیم انگلیسی چلسی و منچستریونایتد به دیدار هم رفتند که این بازی در 90 دقیقه و نیز سی دقیقه وقت اضافه با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید.
اما در ضربات پنالتی این تیم منچستریونایتد بود که بعد از یک برا عقب افتادن موفق شد جبران کرده و حریفش را شکست دهد و برای سومین بار قهرمان باشگاه های اروپا شود.
نیمه اول دیدار با حمله های منچستریونایتد شروع شد و نهایتا در دقیقه 27 این کریستیانو رونالدو بود که با ضربه سر و روی سانتر وز براون دروازه پتر چک، دروازه بان چلسی را باز کرد.
نیمه اول بیشتر در اختیار منچستریونایتد بود اما در آخرین دقیقه این نیمه فرانک لمپارد موفق شد بازی را به تساوی بکشاند تا تیم چلسی با خیال راحت تری به رختکن برود.
نیمه دوم سرعت و هیجان بازی تا حدودی از نیمه اول کمتر بود و دو تیم با احتیاط بیشتری بازی می کردند.
اما در مجموع تیم چلسی در نیمه دوم بهتر از منچستریونایتد بازی کرد و موقعیت های بیشتری داشت که مهم ترین آن ضربه محکم و ناگخانی دیدیه دروگبا از بیرون محوطه جریمه بود که به تیر دروازه منچستریونایتد برخورد کرد.
سرانجام نود دقیقه وقت قانونی بازی با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید و بازی به دو وقت اصافه 15 دقیقه ای کشیده شد.
در دقیقه 4 نیمه اول وقت اضافه یک بار دیگر بازیکنان چلسی، و این بار فرانک لمپارد، توپ را به تیر دروازه منچستریونایتد زدند.
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
اگر پنالتی جان تری گل می شد، چلسی قهرمان بود
دو نیمه وقت اضافه نیز بدون به ثمر رسیدن گلی پایان یافت، اما دقایقی پیش از پایان بازی، دیدیه دروگبا از تیم چلسی از زمین اخراج شد.
بعد از آن نوبت به ضربات پنالتی رسید که قهرمان اروپا را مشخص کند.
پنالتی اول، دوم، چهارم و پنجم منچستریونایتد را به ترتیب ته وز، کریک، هارگریوز و نانی گل کردند. اما کریستیانو رونالدو پنالتی سوم را از داست داد.
برای چلسی هم بالاک، بلتی، لمپارد و اشلی کول چهار پنالتی اول را گل کردند. به این ترتیب اگر جان تری می توانست پنجمین پنالتی چلسی را به گل تبدیل کند، چلسی برای نخستین بار در تاریخش قهرمان جام قهرمانان اروپا می شد.
اما ضربه جان تری به تیر دروازه برخورد کرد و به بیرون رفت تا کار به پنالتی های تک تک بکشد.
اندرسون و کالو ششمین پنالتی منچستریونایتد و چلسی را به گل تبدیل کردند. بعد از آنها رایان گیگز هفتیمن پنالتی منچستر را هم گل کرد، اما ادوین فان درسار ضربه آنلکا را گرفت تا منچستریونایتد برای سومین بار قهرمان باشگاه های اروپا شود.
منچستریونایتد: ادوین فان درسار، ریو فردیناند، وز براون (اندرسون - 120)، پاتریک اورا، نامانجا ویدیچ، پل اسکولز (رایان گیگز - 87)، اوون هارگریوز، کریستیانو رونالدو، مایکل کریک، وین رونی (نانی - 102)، کارلوس ته وز
مربی: الکس فرگوسن
چلسی: پتر چک، اشلی کول، جان تری، ریکاردو کاروالیو، جو کول (آنلکا - 99)، فرانک لمپارد، میشل اسین، فلورنت مالودا (کالو - 92)، کلود ماکلله، میشائیل بالاک، دیدیه دروگبا
مربی: اورم گرانت

Shahryar
22-05-08, 15:21
خوب گویا منچستر قهرمان شد ؟! :love: مهم نیست سخت یا آسون مهم اینه که قهرمان شد ! :give_rose: تبریک میگم به همه طرفدارای گل منچستر ...

Quick
22-05-08, 16:05
خوب بچه ها بحث رو عوض کنید بندازید روی آسیا.....

2sib
22-05-08, 16:11
من هم برد منچستر رو به شما تبریک میگم
ولی خداییش نیمه دوم چلسی خیلی سر تر بود حتی 2 بار هم توپ به دیرک خورد خیلی بد شانسی اورد چلسی حتی تو بدترین شرایط یکی از بهترین پنالتی زن هاش از زمین اخراج شد ....
یا اگه تری اون پنالتی رو گل کرده بود الان به جای منچستر ، چلسی قهرمان بود
به هر حال بازی یعنی همین

M A H R A D
26-05-08, 16:17
[ببخشید دیر شد ]

هواداران لیلی ( ببخشید! چلسی! ) کجان ؟ :whistle: