ورود

مشاهده نسخه کامل : چرا نام کاربریت ....... هست؟

Quick
26-04-08, 20:58
سلام بچه ها این تاپیک رو زدم که هر کس حکایت انتخاب نام کاربریش رو بنویسه!

من خودم:
اولین چیزی که به ذهنم رسید Milad the Quick بود دیدم زیادی طولانیه گذاشتم Quick!

شما چطور؟

Keih@n.G
26-04-08, 21:00
I<3!(-)@N=keihan :great::wink:

2sib
26-04-08, 21:13
سلام
دیگه فکر کنم حکایت ما رو همه بدونن
نام 2sib نام یک تنباکویی هست برای کشیدن قلیون
کشیدن و چاقیدن قلیون 2 سیب کار هر کسی نیست ..... چون خیلی سنگینه ....من معمولا 2 سیب لیمو میکشم که خیلی خیلی سنگینه ...... که من به تازه کار ها پیشنهاد نمیکنم .... اخه هر کی قلیون 2 سیب میکشه بعدش گیج میزنه ... ولی من اولین بار هم قلیون رو با 2 سیب شروع کردم ( به قول بچه ها که به من میگن .. : حسین خطرناک شروع کرده )

کسایی هم که میان قهوه خونه یا پرتغال میکشن یا لیمو یا نعنا و..... 2 سیب کشیدن مرد میخواد .....
این بود شرح حال ما ....

Labyrinth
26-04-08, 21:21
میکرون = نام یک چیپ حافظه دلیلش هم اینه که خیلی به این نوع چیپ ارادات دارم دلیل دوم میکرون یک بنده خدایی بود که توی CS 1.6 دزرت میزد منم به خاطر شبهت به نوع تیر اندازی اون توی محله قبلیم به اسم میکرون شناخته میشدم

اینم حکایت ما :lol:

I M A N
26-04-08, 21:40
خوب من هم كه معلومه ديگه دادشان عزيزم..ايمان=I M A N ....:lol::give_rose:

==================================================
تاپيك خوبيه ولي اسپم كده است...
==================================================
اين يك اسپم بيش نبود...:دي

bamy
26-04-08, 22:41
یه جورایی به اسمم ربط داره...

اسم من : بامداد:give_rose:

PCminister
27-04-08, 01:13
نام کاربری قبلیم abitdoost بود چون علاقه خاصی به این برند داشتم! (و دارم:wink:)

اما PCminister به خاطر علاقه خاصم به PC و سخت افزار هست.

با تشکر.

Armin-N
27-04-08, 11:27
مال من جریانش بر میگرده به حدود 6 - 7 سال پیش که آی دی فعال یاهوم اون زمان armin_goooodboy بود

بعدش تو هر سایت و فرومی عضو میشدم همین یوزرم بود
اینجا هم چند روز اول همین بود بعد از شهریار خواستم 2 تا o رو برداره

Actros
28-04-08, 00:11
ACTROS
MERCEDES BENZ ACTROS
کامیون زیبای مرسدس بنز اکتروز
که دیونشم
:whistle:

™Ali
03-05-08, 21:14
شاید بگم اسم کاربریم زیاد معنی خاصی نداره(البته برای تهرانی ها و مراکز)و اونایی که خیلی تیزن می دونن قضیه از چرا قراره.
به هر حال من بچگیا زیاد با مسنجر و گوگل تاک چت می کردم و به همین خاطر دوست نداشتم کسی از جنسیت و اسمم خبر داشته باشه این بود که این اسم عجیب رو انتخاب کردم و چون خیلی کم حافظه هم هستم گفتم اینجا هم این اسم رو داشته باشم بهتره!!!چون از یادم بره کارم تمومه.
البته تا چند روز آینده اسم کاربریم تغییر پیدا می کنه (البته به لطف مدیر محترم و لازم به ذکره که فعلا دارم روی امتحانام تمرکز می کنم نه اسم کاربریم)
با سپاس فراوان
علی:merci:

آقای سهیل
03-05-08, 21:52
از اونجایی که اسم خودم سهیل هستش و این نام کاربری قبلا ثبت شده بوده دیگه یه آقا هم اولش گذاشتم
چاکر کلیه کاربران محترم نیز هستیم و این <<آقای سهیل>> رو حمل بر خودستایی ندونین

Mahdi_Moosavi
03-05-08, 22:28
فکر نکنم اسم کاربری من نیازی به توضیح داشته باشه . :1. (38):

این اسم کاربری برای من دیگه OFFICIAL شده . :1. (38):

Shahryar
11-05-08, 15:22
Shahryar هم توضیحی نداره ! :1. (38):

Emperatour
11-05-08, 15:28
یزمانی قرار بود مغازه بزنیم و اسمشو امپراطور کامپیوتر بزاریم. دیگه تو ذهنمون هک شد و همین شد نام کاربری اصلیمون Only the registered members can see the link . دیکتش هم بعضیا ایراد میگرفتن اما خوب میخاستم کمی متفاوت باشه که اشتباه نشه.

Mahdi Hero
11-05-08, 17:51
......................

M A H R A D
13-05-08, 21:39
......................
این یعنی چی ؟!

Mehdi_Full
13-05-08, 23:00
Mehdi : که اسمم هست

MaX : به معنی بیشترین ، بالاترین

کلا کلمه MaX رو خیلی دوست دارم

Keih@n.G
05-06-08, 10:12
بدون شرح : Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link

sAsAn.K
05-06-08, 10:30
sAsAn که اسم خودم هست ، K هم اول فامیلمه .
اون نقطه بینش هم برای جدا کردنه !
کوچیک و بزرگ بودن یکی در میون رو خیلی دوست دارم .

Keih@n.G
05-06-08, 14:29
sAsAn که اسم خودم هست ، K هم اول فامیلمه .
اون نقطه بینش هم برای جدا کردنه !
کوچیک و بزرگ بودن یکی در میون رو خیلی دوست دارم .

Me 2

منم همین طور :1. (38):

Game
06-06-08, 16:07
منم 2سیب هفته ای 1 بار می زنم تو رگ اخره حاله ولی نمیدونم همه می گن سر گیجه داره ولی من سر گیجه نمی گیرم

سلام
دیگه فکر کنم حکایت ما رو همه بدونن
نام 2sib نام یک تنباکویی هست برای کشیدن قلیون
کشیدن و چاقیدن قلیون 2 سیب کار هر کسی نیست ..... چون خیلی سنگینه ....من معمولا 2 سیب لیمو میکشم که خیلی خیلی سنگینه ...... که من به تازه کار ها پیشنهاد نمیکنم .... اخه هر کی قلیون 2 سیب میکشه بعدش گیج میزنه ... ولی من اولین بار هم قلیون رو با 2 سیب شروع کردم ( به قول بچه ها که به من میگن .. : حسین خطرناک شروع کرده )

کسایی هم که میان قهوه خونه یا پرتغال میکشن یا لیمو یا نعنا و..... 2 سیب کشیدن مرد میخواد .....
این بود شرح حال ما ....

D J V A H I D
09-06-08, 19:33
DJ VAHID . وحید که اسم خودمه . DJ هم به این دلیل که قدیما تو کار آهنگسازی با thecnoejay بودم . همینو بس :1. (26):وگرنه دلیل خاصی نداشتم. اون موقع چیز بهتری پیدا نکردم.

mostafaeshghi
09-06-08, 22:34
مصطفی عشقی

برخلاف فکری که همین الآن خیلیها هم مثل شما میکننند این اسم و فامیلیم نیست !:1. (38):

اونروزا که یادش به خیر داشتیم برا خودمون آیدی تو یاهو انتخاب میکردیم که تو اون زمان کم تنها چیزی که به ذهنمون رسید همین بود! ولی بان طرز فکر که صفت کاملا پسرانه است و مربوط به مباحث مرام و معرفت میشه و نه مسائل دیگری....! :1. (38):

قربانتان: مصطفی مصلح تهرانی