ورود

مشاهده نسخه کامل : عکسی از Desktop/دسکتاپ بچه های شهر سخت افزار

Amin
16-04-08, 19:27
سیلام :1. (38):
خب
فکر میکنم عنوان تاپیک به اندازه کافی گویا باشه
اول بگم که سرچ کردم چیزی یافت نشد
اگه تکراری بگین تا با تاپیک قبلی ادغام کنم (+ اعلام پوزش و شرمندگی از قبل!!!)
دوم اینکه
نمیدونستم تاپیک رو اینجا بزنم یا تو قسمت عکس (بازم هر چی عزیزان صلاح میدونن)
دیگه اینکه
عکسها رو به صورت Thumbnail قرار بدین تا دوستان دیالاپی با مشکلی روبرو نشن

ممنون :yes:

اول از همه خودم

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

S A M
16-04-08, 19:38
اینم برا من خیلی وقت به کامیپتم نرسیدم.

Stream
16-04-08, 20:00
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Mahdi Hero
16-04-08, 20:04
اينم باسه من
امين راستی اون عکسه عجوزه چيه گزاشتی :دی

leili1
16-04-08, 22:05

Quick
16-04-08, 22:14

Mehdi_Full
16-04-08, 22:30
اینم دسکتاپ بنده :1. (23):

Mahdi_Moosavi
16-04-08, 23:37

Labyrinth
17-04-08, 00:06

Emperatour
17-04-08, 00:24
اینم دسکتاپ من:1. (38):

پ ن: داش امین عکس کیه تو دسکتاپت؟
داش مهدی اون گدگت چیه تو ویستات نصبه؟ بگو منم بریزم رو نوتبوک :دی خخوشم اومد. اون سیپی ومتر رو میگم

Amin
17-04-08, 00:29
پ ن: داش امین عکس کیه تو دسکتاپت؟
سیلام
Kathrine McPhee
خواننده است
صداشم بد نیست
:دی

Mehdi_Full
17-04-08, 00:37
در آخر میشه بهترین و قشنگترین دسکتاپ رو هم معرفی کرد (از همه لحاظ)

Amin
17-04-08, 00:43
در آخر میشه بهترین و قشنگترین دسکتاپ رو هم معرفی کرد (از همه لحاظ)
+
میشه Background ها و برنامه ها و پج های تغییر theme ویندوز رو هم share کرد

Mahdi_Moosavi
17-04-08, 01:31
داش مهدی اون گدگت چیه تو ویستات نصبه؟ بگو منم بریزم رو نوتبوک :دی خخوشم اومد. اون سیپی ومتر رو میگم

به روی چشم سعید جان ، فقط بگو مسیر این gadget ها کجاست که برات پیداش کنم !؟ :1. (23):

آخه من نصب نکردم ، رو خود ویندوز بود ! :1. (40):

Quick
17-04-08, 12:36
روی Add Gadget کلیک کنید سپس More Gadgets رو بزنید!

CROSSHAIR
18-04-08, 11:02
این هم مال من.:cool:
در حالت عادی
وبا نرم افزارها وگیم ها

leili1
18-04-08, 11:33
دوستای عزیز عکس رو به صورت Thumb
بذارین .سایز بزرگ شونصد ساعت طول می کشه صفحه لود بشه
خواهشا

arven_andomil
19-04-08, 11:50
این عشقولانه من بید :love:

D J V A H I D
19-04-08, 12:08
[quote=arven_andomil;77142]این عشقولانه من بید

سلام . چه دسکتاپ خلوت و بی روحی داری...! این عکس کیه که گذاشتی ؟! چقدر هم بی کیفیته ؟!:1. (27):

arven_andomil
19-04-08, 12:26
سلام . چه دسکتاپ خلوت و بی روحی داری...! این عکس کیه که گذاشتی ؟! چقدر هم بی کیفیته ؟!:1. (27):[/quote]

مرسی وحید جون :1. (27): تا حالا کسی بهت گفته خیلی آدم رکی هستی؟؟؟ :whistle: ( به عبارت دیگه رو دست من بلند شدی ... :wink:)

در مورد خلوت بودنش ، خودم اینجوری دوست دارم . دلیلی نداره برای هر برنامه شونصدتا ( به قول لیلی ) shurtcut داشته باشم. تازه اگه ببینی درایوهای کامپیوتر چه قدر مرتب هستن اون وقت چی میگی؟؟!!:lol:

Armin-N
19-04-08, 15:29
باور کنید قبل از دیدن این تاپیک صفحه دسکتاپ کامپیوترم جای حتی 1 آیکون دیگه هم نداشت
خدا خیرتون بده که باعث شدین یکم رو به راه کنمش Only the registered members can see the link

green_waves
19-04-08, 21:56
Only the registered members can see the link

Stream
19-04-08, 22:14
ایول به Kde بازها! ( این پست اسپم نیست! )

KING
20-04-08, 00:32
سلام اینم دیسکتاپ بنده البته اگه چند مدت پیش نشونتون میدادم جای کلیک کردن موس رو دیسکتاپ نبود فعلا" شکر خدا یه مقدار خلوت شده

green_waves
20-04-08, 08:38
اسپم ؟

D J V A H I D
21-04-08, 18:32
اینم عکس دسکتاپ ما . که قولتون داده بودم .برسم شیراز میذارم !!!:wink: ساده و مفید

Emperatour
21-04-08, 18:45
اینم او اس ایکس من :دی
برای دیدن عکس در سایز بزرگ روش کلیک کنید

اپدیت شد:
عکس سایز بزرگ شد.

D J V A H I D
22-04-08, 22:57
خب ما هم که اون بالا عکسمونو گزاشتیم.فکر کنم حسین 2sib هنوز نزاشته !! زود بزار ببینم :1. (8):

green_waves
22-04-08, 23:08
اینم عکس دسکتاپ ما . که قولتون داده بودم .برسم شیراز میذارم !!!:wink: ساده و مفید

مشخصه که ساده هست :1. (27):
این تصویر رو دسکتاپم باشه که شب خوابم نمیره باز هم از Brian Hugh Warner بهتره

سیستم عاملتون چی هست ؟
چشمام ضعیف شده جووان

Emperatour
22-04-08, 23:22
Macintosh OSX86 Leopard

بهترین دسکتاپ هم انتخاب کنید اخرش

K A S R A
23-04-08, 01:41
اسپم ؟

آخرشه ... :1. (40):

فوق العادست ...:yes: دسکتاپه لپتاپه ؟

بیشتر در مورد OS ها توضیح بدین .

green_waves
23-04-08, 07:13
Macintosh OSX86 Leopard

بهترین دسکتاپ هم انتخاب کنید اخرش

نسخه لئویارد مک ! فوق العاده زیبا هست

تایگر رو هم امتحان کرده اید ؟

اگر بخواهیم بهترین را انتخاب کنیم ماکروسافتی ها که باید کنسل شوند

به نظر من هم خیلی خوب میشه یک تاپیک بزنیم برای همین کار

D J V A H I D
23-04-08, 08:01
اسپم ؟

آدم گیج میشه . ببینم واسه فیلم نگاه کردن هم باید کج نگاه کنی یا میاد وسط صفحه ؟

green_waves
23-04-08, 09:06
آدم گیج میشه . ببینم واسه فیلم نگاه کردن هم باید کج نگاه کنی یا میاد وسط صفحه ؟

نه بابا این عکسو زمانی که می خواستم یک پنجره رو ببرم تو یک دسکتاپ دیگه گرفتم شاید نیم ثانیه هم چرخش دسکتاپ طول نکشه
وقتی یک پنچره را به سمت راست و یا چپ درگ کنی و از دسکتاپ فعلی بیرون بره دسکتاپت می چرخه و پنجره وارد دسکتاپ دیگه میشه
تازه افکت های سه بعدی دیگه اش نذاشتم البته خیلی هاشو نمیشه تو عکس نشون داد باید فیلم باشه

saeed25
23-04-08, 10:22

محشره!!!!!!!!!
این چجور دسکتاپیه؟بگو ماهم بریم ازهمینا بخریم:lol:

Emperatour
23-04-08, 14:34
آخرشه ... :1. (40):

فوق العادست ...:yes: دسکتاپه لپتاپه ؟

اره کسرا جان. البته سیستم عامل اصلیش ویستا هست که دیگه روم نمیشه اسکرین شات اون و ویندوز سرور هم بزارم.
سیستم عامل مکینتاش هست از شرگت اپل. نسخه لئوپارد

نسخه لئویارد مک ! فوق العاده زیبا هست

تایگر رو هم امتحان کرده اید ؟

اگر بخواهیم بهترین را انتخاب کنیم ماکروسافتی ها که باید کنسل شوند

به نظر من هم خیلی خوب میشه یک تاپیک بزنیم برای همین کار
تایگر هم دارم ولی انقدر تو نصبش تاخیر انداختم یا نشد تا لئوپاردش که جدیدتره رو دانلود کردم .

محشره!!!!!!!!!
این چجور دسکتاپیه؟بگو ماهم بریم ازهمینا بخریم:lol:
Macintosh osx86 Leopard 10.5.2

دوستان عکس اپدیت شد. سایز بزرگتر و با کیفیت ترشو گذاشتم که قشنگ ببینید. البته جلوه های گرافیکی فراوونش رو اگر بزارم که این لینوکس باید بوغ بزنه پیشش :دی:1. (38):

Keih@n.G
29-04-08, 14:34
چجوری باید عکس بگیرنم که خوب بشه بگین بگیرم تا بزارم

Labyrinth
29-04-08, 23:40
این رو گذاشتم که سعید احساس نکنه دسکتاپش خیلی تکه :1. (38): شبیه سازی میکنیم :yes:

PCminister
30-04-08, 02:44
اینم از دسکتاپ من:

با تشگر.

ROOZB3H
05-05-08, 20:41
نه بابا این عکسو زمانی که می خواستم یک پنجره رو ببرم تو یک دسکتاپ دیگه گرفتم شاید نیم ثانیه هم چرخش دسکتاپ طول نکشه
وقتی یک پنچره را به سمت راست و یا چپ درگ کنی و از دسکتاپ فعلی بیرون بره دسکتاپت می چرخه و پنجره وارد دسکتاپ دیگه میشه
تازه افکت های سه بعدی دیگه اش نذاشتم البته خیلی هاشو نمیشه تو عکس نشون داد باید فیلم باشه

اقاي Red waves اسم سيستم عامل شما چيه ؟؟؟‌كامل بگيد لطفا

نصبش سخته ؟؟

چند تومنه ؟؟؟‌از كجا خريدي

برنامه و بازيهاي ويندوز روش اجرا ميشه ؟؟

ببخشيد سوالاتم زياد شد :lol:

green_waves
05-05-08, 23:03
این رو گذاشتم که سعید احساس نکنه دسکتاپش خیلی تکه :1. (38): شبیه سازی میکنیم :yes:

یکی از دوستام اوبونتو داشت خیلی شبیه قسمت بالایی دسکتاپ شما بود البته قشنگ تر بود
تصویر دسکتاپتون هم شبیه پارسیکس 1.01r هستش نه ؟

اقاي Red waves اسم سيستم عامل شما چيه ؟؟؟‌كامل بگيد لطفا

نصبش سخته ؟؟

چند تومنه ؟؟؟‌از كجا خريدي

برنامه و بازيهاي ويندوز روش اجرا ميشه ؟؟

ببخشيد سوالاتم زياد شد :lol:

Mandriva Free Spring 2007 البته ورژن جدیدش One Gnome 2008 هستش که از مال من قشنگ تره

نصبش به سادگی نصب یک نرم افزاره در مدت زمان 4 دقیقه شاید کمتر به صورت Live نصب میشه
بدون اینکه حتی 1 مگابایت از هارد شما را اشغال بکنه
70 درصد نرم افزارهای کاربردی عمومی هم همراهش بارگذاری مثل OpenOffice ، رایت DVD و CD مجموعه ای از مدیاپلیرها ( با قابلیت اجرای اکثر کدها بخصوص DVD و DIVX ) ، خواندن و نوشتن فایل های PDF ( مشابه Acrobat Pro ) ، نرم افزار ادیت فیلم و صدا ، GIMP ( مشابه فتوشاپ ) و ... میشه

این نسخه ای اینجا گذاشتم به نسخه Live مشهوره و بر روی CD هست تا زمانی که کاملا نصب نکنید با ریست پاک می شه من از Mandriva بیشتر برای کنفرانس هام استفاده می کنم هم سریع نصب میشه و هم فوق العاده زیباست و هم از مشکلاتی که در ویندوز باهاش برخورد داشتم خلاص میشم
یکبار امتحان کنید ضرر نداره
من خودم فعلا از Parsix و OpenBSD استفاده می کنم

مجانی هستش

با واسطه میشه روش بازی و نرم افزار نصب کرد

ببخشید پاسخم طولانی شد

راستی اگر علاقه مند هستید من تا جمعه یک بررسی کلی در تاپیک زیر از Mandriva تهیه می کنم اگر مایل هستید یک سر بزنید

بازم سوالی بود در خدمت هستم

Emperatour
05-05-08, 23:25
اینم دسکتاپ اوبونتو من:

YALDA_OM
06-05-08, 21:14

green_waves
07-05-08, 05:19
اینم دسکتاپ اوبونتو من:

افکت های سه بعدیش را نصب نکردید ؟

2sib
15-05-08, 23:33
این هم دسکتاپ من :love:

Emperatour
16-05-08, 12:09
افکت های سه بعدیش را نصب نکردید ؟

من بصورت دیفالت نصب کردم. چیزی رو تغییر ندادم. بگی ممنون میشم

green_waves
16-05-08, 21:01
این هم دسکتاپ من :love:

بله ! چه میکنه این Desktop Icon Toy

من بصورت دیفالت نصب کردم. چیزی رو تغییر ندادم. بگی ممنون میشم

اول برید تو منوی System و به همین ترتیب دنبال کنید

System=> Prefernce => Appearnce=> Visual Effects=> Extra

شاید به سری Mandriva نرسه ولی از ویندوز خیلی بهتره

lord_shire
17-05-08, 06:15
Its Mine Desktop

green_waves
17-05-08, 11:30
Its Mine Desktop
چقدر شلوغه گیج نمیشین ؟

lord_shire
17-05-08, 15:11
[QUOTE=red_waves;83171]چقدر شلوغه گیج نمیشین

خیلی باهاله . نه چون چند تا از اونا مخفی میشن
در کل خیلی توپه

mahdibassam
17-05-08, 15:25
اینم دسک تاپ من بکگراند ورزشگاه santiago Bernabeu برای رتیم فوتبال رئال مادرید هست.

D J V A H I D
01-01-09, 22:51
آقا این تاپیک به طرز خفن داشت خاک میخورد:1. (38):... از ته صندوق قدیمی pcn پیداش کردم... زود باشید شما هم یه عکس از دسکتاپتون بزارید... منتظریم ...! :1. (40):

Game
01-01-09, 23:05
اینم ماله منه D:

CROSSHAIR
02-01-09, 12:18
فعلا تا امروز

ravegoat
02-01-09, 14:58
با سلام!

اینم میز های کار من:

MS Windows XP 2005

MS Windows MCE 2005 (Based on XP 2002)

Mandriva 2007

برای دیدن عکس در اندازه ی واقعی، روی آن کلیک کنید.:wink:
با سپاس
آرمین:11():

ALIRE7A
03-01-09, 12:49
با سلام
بهتره عکس بگراند رو هم قرار بدین تا کسی اگر از عکس خوشش اومد بتونه استفاده کنه

™Ali
05-01-09, 00:43
من شلوغ ترین Desktop رو شاید تو جهان داشته باشم!Only the registered members can see the link
از این نظر حریف میطلبیم. راستی چون کلا از Vista بدم میاد و مناسب کارهای حرفه ای نمی دونم از XP واستون میذازم.
منتظر نظرات دوستانOnly the registered members can see the link

Dark Devil
05-01-09, 20:12
دوستان عزیز اگر عکس دسکتاپ خوتونو نمیخواهید بذارید لطفا در مورد دسکتاپ دیگران نظر ندید و جنجال درست نکنید

pooyi_khafan
05-01-09, 21:14

Game
15-01-09, 15:25

اینم عکس جدید ویندوز 7

Bahador
15-01-09, 21:32
سلام . چه دسکتاپ خلوت و بی روحی داری...! این عکس کیه که گذاشتی ؟! چقدر هم بی کیفیته ؟!:1. (27):

مرسی وحید جون :1. (27): تا حالا کسی بهت گفته خیلی آدم رکی هستی؟؟؟ :whistle: ( به عبارت دیگه رو دست من بلند شدی ... :wink:)

در مورد خلوت بودنش ، خودم اینجوری دوست دارم . دلیلی نداره برای هر برنامه شونصدتا ( به قول لیلی ) shurtcut داشته باشم. تازه اگه ببینی درایوهای کامپیوتر چه قدر مرتب هستن اون وقت چی میگی؟؟!!:lol:[/quote]

من پس نباید دسکتاپم رو بزارم...چون من هم 4 تا آیکون دارم.
دسکتاپ پروین از مال من شلوغ تره :cool:

arven_andomil
15-01-09, 21:41
بی خیال آقا بهادر برای اینکه روی وحید کم بشه تو هم عکس دسکتاپت رو بزار اینجا!!!:lol:

Mehdi_Full
15-01-09, 21:59
و دسکتاپ بنده :1. (23):
کلا از میانبر زیاد خوشم نمیاد هم شلوغ میکنه صفحه رو و هم سرعت سیستم رو خیلی کند میکنه :yes:

™Ali
23-01-09, 11:30
امروز ميخوام دو تا دسکتاپ جديد رو براتون بذارم! :wink:
اولين دسکتاپ مربوط ميشه به ويندوز 7 (Version 6.1 Build 6801) که يه چيز عجيب واسه من امتياز بخش Performance است که بعضي موارد افزايش و بعضي ديگه کاهش زياد داشتند! بيش ترين افزايش در بخش گرافيک (Windows Aero) و بيش تر کاهش در بخش Ram Performance بود. (با Everest تست کردم سرعت Read&Write حدود 8000M/S بود ولي فقط 5.5 Point گرفتم!)
دومين دسکتاپ هم متعلق به Mandriva Linux 2009 هست که محيطش (GUI) بسيار زيبا است. ولي متاسفانه به دليل اين که جز ويرايش هاي KDE است رم زيادي رو ميگيره و حدود 110 Processes در حال اجراست!
با سپاس :give_rose:

Windows Se7en

Mandriva Linux 2009
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)>

™Ali
16-02-10, 16:49
چند تا عکس از اوبونتوی من ! :love:

فقط توجه داشته باشید که درایور کارت گرافیک رو نصب نکردم ! (به دلیل حجم بالای بسته های دانلود )

اگر کارت گرافیک رو نصب کنم بدون شک خیلی زیباتر میشه ! در کل به نظرم محیط اوبونتو مجیط پایداری هست !

چون شاید دوستانی باشند که تا به حال با محیط اوبونتو آشنا نشدند و نرم افزار هاشو نمی شناسن من چند تا ScreenShot از نماهای و منو هاي مختلف اوبونتو واستون میذارم ! آخرین عکس بیش تر جنبه منفی داره ! :1. (35):

تا جایی که امکان داشت حجم عکس ها رو با GIMP کم کردم :

Desktop :

Control Center :

APP :

APP :

APP:

File Browser:

APP :

:lol:

HoSsEiN.iR
16-02-10, 22:47
سلام دوستان :11():

اینم دسکتاپ ما!!

Ardalan
17-02-10, 00:06
علی یکی طلبت :lol:

KDE 4.3 RC

Windows 7

M@STER
17-02-10, 19:22
اینم از دسکتاپ بنده:1. (23):

Ardalan
20-02-10, 14:26
ویندوز 7 با طعم لئوپارد و دکتر هاوس :lol:

Hessam_7800gtx
20-02-10, 15:22
تازه پاک سازیش کردم نصف بیشتر صفحه پر چرتو پرت بود :دی

Ardalan
21-02-10, 23:23
Windows 7

hamedjahanbakhsh
22-02-10, 00:18
آفا چه حالی میده ابن ubuntu و مخصوصا gnome ولی حیف که قشنگ و شیشه ای نیست..

KDE4.4 هم نصب کردم قشنگ هست ولی اصلا بایدار نیست.......هنوز یک روز نشده بود خراب شده و بالا نمیاد .:gasp:
آیا راهی داره بشه gnome رو قشنگ کرد؟

Ardalan
22-02-10, 02:00
آفا چه حالی میده ابن ubuntu و مخصوصا gnome ولی حیف که قشنگ و شیشه ای نیست..

KDE4.4 هم نصب کردم قشنگ هست ولی اصلا بایدار نیست.......هنوز یک روز نشده بود خراب شده و بالا نمیاد .:gasp:
آیا راهی داره بشه gnome رو قشنگ کرد؟

اتفاقا گنوم که خیلی باحاله
COmpiz رو کانفیگ کردین ؟
اگر نه ویدیو زیر رو ببینید

™Ali
22-02-10, 09:08
واسه زیباتر کردن میزکار گنوم :

راستی مسابقه میذارم که کی دسکتاپش شلوغ تره ! :lol:

Agne
03-03-10, 19:21
این برنامه ی Desktop Icon Toy واسه من اجرا نمیشه!!

Jagvar
03-03-10, 23:42
این هم از دسکتاپ همه کاره من:1. (26):

Agne
04-03-10, 21:47
عزیز این Carl Sagan قضیه اش چیه؟

:11():

Mahdi_Moosavi
05-03-10, 00:15

حاجی دمت گرم !! عجب هویج در پلنگیه ! Lol

به خودم امیدوار شدم ! Lol

وقت کردی این ویندوز رو Active کن .. Lol

Keih@n.G
05-03-10, 18:51
طبق محاسبات بنده شما 226 Icon روی Desktop داری :O

Jagvar
05-03-10, 23:03
عزیز این Carl Sagan قضیه اش چیه؟

:11():
یه نیمچه مستند هستش
مگه معنیش چیه؟

حاجی دمت گرم !! عجب هویج در پلنگیه ! Lol

به خودم امیدوار شدم ! Lol

وقت کردی این ویندوز رو Active کن .. Lol
والا هویج لوبیا گفتین و بس :lol:
من چند بار اکتیوش کردم اما اخرین بار که تاریخ رو تغیر دادم باز پرید:cry: دیگه حالش نیست تا زمانی که ویندوز جدید بزنم.

طبق محاسبات بنده شما 226 Icon روی Desktop داری :O
والا تا حالا خودم نشمرده بودم:1. (26):

™Ali
06-03-10, 19:39
حیف که من به خاطر ازدحام نرم افزار های نصب شده هر ده روز (یا بعضی وقت ها کمتر) ویندوز عوض می کنم ! ولی میخوام الان یه ماهی بذارم تا Desktop من رو هم ببنین ! Only the registered members can see the link (البته چند هفته ای هست دیگه طرف PC نمیرم چون حال ندارم ... )

=============

جگوار جان شما که تمام دسکتاپت فایل و فولدر هست نه برنامه ! فکر کنم دسکتاپ شما با Documents من هم ارز باشه :lol:

Labyrinth
07-03-10, 01:11
حیف که من به خاطر ازدحام نرم افزار های نصب شده هر ده روز (یا بعضی وقت ها کمتر) ویندوز عوض می کنم ! ولی میخوام الان یه ماهی بذارم تا Desktop من رو هم ببنین ! Only the registered members can see the link (البته چند هفته ای هست دیگه طرف PC نمیرم چون حال ندارم ... )

=============

جگوار جان شما که تمام دسکتاپت فایل و فولدر هست نه برنامه ! فکر کنم دسکتاپ شما با Documents من هم ارز باشه :lol:

با نظرت کاملا موافقم

درصورت نیاز بگید من فقط یک عکس از دسکتاپ ویندوز تست ام بگیرم تا باور کنید چیزی به نام پاک کردن در کار ما نیست :lol:

Jagvar
07-03-10, 11:36

=============

این دفه حریف می طلبم:1. (26):
این ویندوز روی درایو 15گیگ هست و چون 7 خیلی حجم داره ، نتونستم برنامه نصب کنم ویندوز بعدی روی درایو 30 گیگ خواهد بود.!!!!

mzz
09-03-10, 19:10
اینم مال من من معمولا بدون آی------ کار میکنم برنامه های مورد نیازم هم پین کردم تو تسک بار
هاردم هم پر پر

™Ali
26-08-11, 11:42
اصلا دست به Desktop نزدم ! حقیقا شلخته بیش تر حال میده ! :lol:

فقط ذکر این نکته لازمه که بگم Wallpaper من کلا هر 3 دقیقه یک بار بین 350 تا عکس عوض میشه !

در حال حاضر (11:41) اینه :

NeodymiumCarbide
26-08-11, 14:20
سلام!!!
من میلاد هستم!!
اینم عکس دکسم:

ببخشید اول full بود الان Thumbnail گذاشتم...

mohamad70
27-08-11, 23:56
5782

این بمب افکن B2 عشق منه !!!!

bill geits
30-08-11, 20:50
NeodymiumCarbide (Only the registered members can see the link)

میلاد جان میشه گجت ساعتت رو برامون بذاری؟

Jagvar
31-08-11, 00:55
قبلا فک کنم بيشترين شلوغي دکستاپ رو به خودم اختصاص داده بودم الان هم فک کنم رکرد زدم!
يک ايکن از دسکتاپ زده بيرون :دي
5785

Ali2Seoul
01-09-11, 20:11
Only the registered members can see the link Desktop With Beautiful Gadgets
:whistle:

ravegoat
23-03-12, 23:04
پس از يه دسكتاپ تكوني سال نو براي من اين شكلي شده (WinXP MCE 2005 SP2):

6675

Pami
23-03-12, 23:22
نصف آیکونا بازیه !

6676

Moein
23-03-12, 23:45
خوب این هم عادتی هست که من دارم همیشه خلوت

Extreme
24-03-12, 17:44
اینم واس من :دی

من چون خلوت حال میکنم . انقد فولدر تو فولدر میکنم ! خودم گیج میشم دنبال یه چیزی میگردم .

designme
25-03-12, 09:45
عرض سلام به دوستان عزیز
منم یه جورایی میشه گفت شبیه شمام
عموما دسکتاپم خالیه ولی وقت پروژه تا نصفه یا بیشتر پر میشه

samanee
28-12-13, 11:41
جالب بود ممنون

scott-1
28-12-13, 12:22
دسکتاپ هر شخص نشان دهنده ی شخصیف فرد است!

mahdi1995
28-12-13, 14:18
دسکتاپ هر شخص نشان دهنده ی شخصیف فرد است!
نه خیر! اصلام همچین چیزی نیست!
9606
:lol:

ravegoat
03-01-14, 07:55
اینم عکس میز کار بنده پس از یه دسکتاپ تکونی آخر ترم:9639

alksdj
03-01-14, 10:19

th e nd
03-01-14, 11:58
عکس دسکتاپ:

M3RS4D 50062
13-02-15, 06:13

M3RS4D 50062
04-04-15, 20:43

mzz
02-09-15, 23:25
اینم مال من من معمولا بدون آی------ کار میکنم برنامه های مورد نیازم هم پین کردم تو تسک بار
هاردم هم پر پر

یادش بخیر فک کنم برا 5 6 سال پیشه
یهویی این تایپک پیدا کردم
اما الان

تاج
09-05-16, 17:10
این یکی از سه تا سیستم کارمه،لپتاپ تعمیرگاه:1. (29):

Mehrdad.A 88
09-05-16, 18:46
اینم از یکی من

mousso
09-05-16, 19:42

Aaron Swartz
13-05-16, 12:28
اینم دسکتاپ بنده ، البته قصد داشتم اول چیدمان آیکن ها رو عوض کنم بعد عکس بگیرم ولی ... :lol:

haj_farbod
13-05-16, 21:36
از این عکس های همین الان یهویی شد :lol:

خبات کریمی
13-05-16, 22:58

salpc
14-05-16, 00:22

fernaspe
14-05-16, 09:12
با سلام عکس همین الان دسکتاپ
البته جای PS با چند تا نرم افزار کاربردی دیگه هم که توی استارت هستن رو صفحه خالیه.

STUXNET
14-05-16, 12:35
سلام وعرض ادبOnly the registered members can see the link

0reza666
15-05-16, 10:57
اینم عکس از دسکتاب من. فعلا رو ویندز 8 هستم

.

.

(Only the registered members can see the link)

designme
16-05-16, 00:49
سلام، اینم عکس دسکتاپک ما

Admiral_Hunter
18-05-16, 20:29
اینم دسکتاپ من

alifani
06-07-16, 16:03
اینم دسکتاپ بنده:1. (24):

salar.sa