ورود

مشاهده نسخه کامل : تغییر سیستم مدیریت در gamespot

Trance
05-04-08, 19:07
ظاهرا سایت گیم اسپوت تغییراتی در قسمت مدیریت و اامتیازدهی خودش انجام داده.

اینم متن خبر.

Only the registered members can see the link

GameSpot Sees Management Change
GameSpot’s turmoil since the so-called “Gerstmann-gate (Only the registered members can see the link)” debacle has a new chapter. According to Kotaku (Only the registered members can see the link), Josh Larson, one of the heads at GameSpot and thought to be behind the firing of Jeff Gerstmann has been “sacked.” Valleywag (Only the registered members can see the link) confirmed the report by adding that ex-Yahoo Shawn Rose will be taking Larson’s former spot.

sAsAn.K
05-04-08, 19:15
بخاطر اون جریان پیش اومده در مورد Kane & Lynch این کار رو کرده فکر کنم . :yes:

Quick
05-04-08, 20:08
چه جریانی؟

Trance
05-04-08, 20:29
سر امتیاز دادن به بازی کین لینچ چند وقت پیش مدیر یکی از بخش ها فکر کنم امیتاز پائین بهش داده بود.حالا جریان مالی بود یا نه که مسئله لو رفت.حالا قرار شد مدیریت این سایت بعد اون جریان تغییر کنه.چون این بازی بین گیمر ها از لحاظ امیتاز سر و صدای زیادی راه انداخت.

ساسان جان فکر کنم بیشتر اطلاع داره.:yes:

Keih@n.G
05-04-08, 21:14
فکر کنم جریان از این قراره 2 کاربر که از مدیران و دست اندرکاران Gs بودن از Gs راضی نبوده و برای این که از Gs جلو بزنه یک سایت زدن و میخوان رو Gs رو کم کنن:party::great:

PCminister
05-04-08, 22:13
جریان کین و لینچ این بوده که یکی از بررسی کننده ها به این بازی نمره کمی داده و چون eidos خیلی روی این بازی در گیم اسپات تبلیغ کرده (احتمالا پول خوبی هم داده بوده!) مدیر سایت این بررسی کننده را اخراج میکنه!

با تشکر.

sAsAn.K
05-04-08, 22:17
PCminister عزیز همه چیز رو توضیح دادن میلاد جان . :great:

bamy
05-04-08, 23:22
,واقعا جالبه ...... حالا نمره ی کین و لینچ رو زیاد میکنن یا نه؟؟؟؟

PCminister
05-04-08, 23:29
کین و لینچ به نظر من اصلا ارزش بازی کردن نداره!

پر از باگه!

با تشکر.

bamy
05-04-08, 23:46
آره ولی 2 نفره خیلی حال میده ...... هر بازی 2 نفره حال میده حتی اگه قارچ خور باشه....:whistle:

در کل لایق نمره ی 7 هست ( به نظر من ) ... گیم اسپات بهش چند داده؟

PCminister
06-04-08, 00:03
اون بنده خدایی که اخراج شده بود 6 داد بیچاره!

با تشکر.

Quick
06-04-08, 14:30
یعنی به خاطر یه نمره کم زیاد این اتفاقات افتاد؟

sAsAn.K
06-04-08, 17:02
نه دیگه به خاطر اینکه تبلیغ بازی توی GameSpot بود به این بازی امتیاز بالا داده شده بود !

bamy
06-04-08, 19:54
باید این تغییر در گیم اسپات رخ میداد ..... خیلی نمره ها رو کم میداد.... مثلا به Beowulf پنج داده بود... یا به Army Of Two نمره ی پایینی داده بود ...... این منصفانه نیست !