PDA

مشاهده نسخه کامل : طبق یک فتوای جدید : بوسه دختران و پسران جوان در اماکن عمومی اشکال ندارد !؟!؟

2sib
09-03-08, 22:02
طبق یک فتوای جدید : بوسه دختران و پسران جوان در اماکن عمومی اشکال ندارد !؟!؟

Only the registered members can see the link

در اسلام این مسئله ضمن "اشتباهات" وارد شده است. این اشتباهات، گناهان کوچکی هستند که با کارهای نیک از بین می روند.
فتوای جدید یک متفکر اسلامی به نام جمال البنا از کشور مصر در خصوص حلال بودن بوسه بین دختران و پسران جوان" در اماکن عمومی بحث و جدال گسترده ای را در بین مجامع علمی و دینی مصر ایجاد کرده است.

به گزارش پارسینه به نقل از العربیه؛ "البنا" درباره جواز حلیت بوسه بین دختران و پسران جوان در شبکه ماهواره ای الساعه با بیان این دلیل فتوا داد که، (بوسه بین دختران و پسرانی که با یکدیگر ازدواج نکرده اند) از سستی بشر است. در اسلام این مسئله ضمن "اشتباهات" وارد شده است. این اشتباهات، گناهان کوچکی هستند که با کارهای نیک از بین می روند.

وی همچنین به با اشاره به فتوای خود به العربیه گفت: به ما واجب است که نسبت به واقعیتی امکان تجاهل به ان در این عصر فعلی نیست شناخت پیدا کنیم. در واقعیت این عصر کنونی، بسیاری از دختران پسران جوان توانایی ازدواج را ندارند. این درحالی است که آنان در شرایطی هستند که بسیاری از عوامل خارجی که باعث تحریک غریزه جنسی می شود بر ایشان سایه گسترانده است. غریزه جنسی ای که خداوند در انسان بنا نهاده است.

وی مدعی شد: ما نباید این مشکل را دست کم بگیریم و کوچک بدانیم. فلا یکلف الله نفسا إلا وسعها، و این فتوا به معنای دعوت به فساد نیست. البنا همچنین بالا رفتن سن ازدواج، زیاد شدن مشکلات آن و بیکاری را از مسائلی عنوان کرد که باعث این گناهان کوچک مثل بوسه زدن است، می شود.

برخی از علمای الازهر البنا را متهم به انتشار فحشا از طریق این فتوا کرده و خواستار برگشت وی از این نظر شده اند. جمال قطب که یکی از بزرگان دانشگاه الازهر و رئیس سابق بخش فتوای این دانشگاه بوده است به شدت به البنا اعتراض کرده و گفت: این گفتار سبب نشر فحشا و مسائلی کنترل ناپذیری خواهد شد.

گفتنی است صدور فتاوی جنجال برانگیز از سوی مرکز الازهر که عمدتا با قصد سازگاری بین دین و دنیای جدید صورت می گیرد، اخیرا افزایش خاصی پیدا کرده است، بطور مثال اخیرا دکتر عزت عطیه استاد و رئیس بخش حدیث در دانشگاه الازهر گفته بود که برای جلوگیری از خلوت یک زن و یک مرد نامحرم در محل کار، "زن می تواند به همکار مرد خود شیر بدهد تا آنها باهم محرم شوند.

leili1
09-03-08, 22:12

تو همین یه مورد باید فتوا صادر میشد
که اونم شد

Emperatour
09-03-08, 22:14
باید ازاد باشه Only the registered members can see the link

شیخ سعید(ع)

Stream
09-03-08, 22:25
خب پس مجوز قانونی پیدا کردیم. :1. (38):

Mahdi_Moosavi
09-03-08, 23:02
برای جلوگیری از خلوت یک زن و یک مرد نامحرم در محل کار، "زن می تواند به همکار مرد خود شیر بدهد تا آنها باهم محرم شوند.

wow.... ! Only the registered members can see the link همه قضیه یه طرف ، این قسمت یه طرف !Only the registered members can see the link

این کار رو GF جوای میده ؟ یا حتمآ باید همکار باشه ! Only the registered members can see the link ولی اگه جواب بده ................ . Only the registered members can see the link ای بابا ، فکر نامربوط نکن آقا !! Only the registered members can see the link .

ولی دمش گرم آخونده ! کارش درسته ! :merci:

MOHAMMAD1
09-03-08, 23:58
به به چه فتوا ها صادر میشه این روزا :1. (27):

Armin-N
10-03-08, 00:08
..... هم ...... خارجی :1. (5):

a_k
10-03-08, 02:31
يكي منو بگيره!؟!:love::whistle::lol:

Shahryar
10-03-08, 14:02
من رفتم كاري چيزي نداريد ؟ :1. (38):

$$$B.K$$$
10-03-08, 15:10
جووووووووووووووون:love:

M A H R A D
10-03-08, 17:53
طرف از ناحیه مغزی ساقط بوده Only the registered members can see the link

Persiastore
10-03-08, 22:03
این فتوا مال مصری ها هستش
چند وقت پیش هم اعلام کرده بودند کسانی که ایدز دارن و بمیرن شهیدندOnly the registered members can see the link

mahsima
10-03-08, 22:19
وا خاک وچوک چه جسارتا Only the registered members can see the link

Emperatour
10-03-08, 23:00
من رفتم كاري چيزي نداريد ؟ :1. (38):

فکر کن شهریار بره... Only the registered members can see the link دختره میگه فلان Only the registered members can see the link[1].gif . شهریار اصفهانی بازی در میاره Only the registered members can see the link

Mahdi_Moosavi
10-03-08, 23:58
فکر کن شهریار بره... Only the registered members can see the link دختره میگه فلان Only the registered members can see the link[1].gif . شهریار اصفهانی بازی در میاره Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link

mohammad amin
11-03-08, 15:09
یعنی چه بابا گذاشتند سر کار
:1. (27)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):

Ramin_Zero1818
11-03-08, 15:24
این می تونه بهترین فتوای تاریخ باشه.
:1. (5):

leili1
11-03-08, 16:41
شماها چرا اینقدر خوشحالید Only the registered members can see the link
خوشتون اومده Only the registered members can see the link
اون مصر ایران که نیست Only the registered members can see the link

!Mohammad!
11-03-08, 22:12
خوشحالی بچه ها بخاطر اینه که بالاخره وای بروزی که بگندد نمک . چه ربطی داشت ؟ خودمم نمیدونم

اما به هر صورت بالاخره یه روزی از این محدودیت ها رها میشیم :yes:

Agne
21-03-08, 15:06
پس تمام گناهان من بخشیده شد؟!!!!!!!!!!!
:1. (5):

bamy
10-04-08, 20:44
چه قدر جالب ...... :love:

پس از فردا دیگه بهمون گیر نمیدن...... میتونیم راحت :1. (22):... ( فکر بد نکن :1. (8):)

CYBER
11-04-08, 19:34
من که تو کار مرجع تقلید نیستم . ولی اگه روزی بخواهم انتخاب کنم این یارو رو انتخاب می کنم.!
اینا فهمیدن که این کارا گناه نیست ، این آخوندهای ما نفهمیدن .وای خدا چه حالی میده .

بچه ها اگه گرفتنتون بگید مرجع تقلیدم این یارو هست . گناه نیست که

mohammad amin
11-04-08, 19:42
این دیگه خیلی نوبرشه و این فتوا نمی دونم مال کدام سنی بوده اگه دستم بیوفته تو چاه مستراب غرقش می کنم:lol: