ورود

مشاهده نسخه کامل : بزرگترین جستجوگر اینترنت (Google) تحت نفوذ یک ایرانی !!!

2sib
09-03-08, 00:21
یک جوان ایرانی توانست با دانش خود و نفوذ در موتور جستجوی گوگل اسم خلیج فارس ایران را تثبیت کند.

Only the registered members can see the link

پندار یوسفی جوان 26 ساله ایرانی توانست با نفوذ در سایت گوگل کلمه خلیج عربی را غیر قابل دسترس و در عوض خلیج فارس را تثبیت کند. به این ترتیب افرادی که می خواهند در مورد خلیج فارس تحقیقی انجام دهند با کلمه خلیج عربی نمی توانند به اهداف خود دست یابند.
به گزارش مهر، یک جوان ایرانی توانست با دانش خود و نفوذ در موتور جستجوی گوگل اسم خلیج فارس ایران را تثبیت کند.

این جوان 26 ساله ایرانی به نام "پندار یوسفی" توانست با نفوذ در موتور جستجوی گوگل، جستجو در زمینه "خلیج عربی" را غیرقابل دسترس قرار دهد.

بر اساس این گزارش، کسانی که در این سایت خواهان تحقیق درباره خلیج عربی(Arabian gulf) هستند بعد از باز کردن گزینه هایی که گوگل برایشان پیشنهاد می کند و معمولا هم به زبان عربی و یا انگلیسی است با این جمله روبرو می شوند: " کلمه خلیج عربی اشتباه است، لطفا از کلمه خلیج فارسی Persian gulf استفاده کنید."

با انجام این کار تمام کاربران دنیا فقط در صورتی می توانند از تاریخچه خلیج فارسی مطلع شوند که تنها نام این خلیج را " Persian gulf " در گوگل ذکر کنند.

AMD>INTEL
09-03-08, 00:57
عالي بود . به اميد موفقيت استعداد هاي كشور . من با اينكه استعداد نيستم . آرزو يك دفتر 7 متري تو دلم مونده .

a_k
09-03-08, 05:33
اطلاعات بيشتر مي خواهم................

Shahryar
09-03-08, 15:06
آخه جالب اينجاست كه اين دوستان گوگلي اگر ميدونستند اصلا زماني كه اينجا متعلق به ايرانيان بوده عرب ها به صورت اقوام وحشي زندگي مي كردند و تمدن درست و حسابي نداشتند ...

موفق باشيد
شهريار :give_rose:

Mahdi_Moosavi
09-03-08, 18:08
بابا این طرف خیلی کارش درسته ! :1. (5):

من هر چی تو google دارم سرچ میکنم ، طرف یه اصلاحیه گذاشته جلوی Arabian gulf و نوشته ....... . :1. (5):

یعنی اساسی دمش گرم . :merci:

خودتون چند موردش رو ببینید :

Shahryar
09-03-08, 20:17
البته اون طوري كه قبلا گوگل بود اين طوري بود :

ولي الان دوباره به صورت عادي دراومده انگار ...

Keih@n.G
09-03-08, 21:40
یکم قدیمی بود :great:

ولی خوب بود

2sib
09-03-08, 21:47
یکم قدیمی بود :great:

ولی خوب بود

اتفاقا داغ ترین خبر هفته . همین خبر بود .
تعجب میکنم از این که شما میگی قدیمی بود