PDA

مشاهده نسخه کامل : Orbit Downloader 2.6.3، جوان محبوب! ( + پشتیبانی از زبان فارسی)

Babak
25-02-08, 17:22
یک سالی هست که از تولید نخستین ویرایش نرم‌افزار اربیت دانلودر می‌گذرد. اما نکته‌ای که این دانلود منیجر نوپا را به چنین محبوبیت و معروفیتی رسانده، امکانات خوب آنست:

اربیت دانلودر برپایه فناوری P2P و دانلود چند-منبعی ساخته شده و همین امر، سرعت آنرا 500% افزایش می‌دهد. (اشتباه نکنید! این نرم‌افزار لینکهای اینترنتی را دانلود می‌کند و ربطی به سامانه‌های P2P ندارد.)

فوق‌العاده کم‌مصرف! اربیت دانلودر تنها 3 مگابایت از رم و 3 درصد از CPU را اشغال می‌کند که رقم بسیار بسیار ناچیزیست.

قابلیت دانلود از همه جا و همه چیز، حتی رپیدشر و... با سرعت بسیار بالا

پشتیبانی کامل از IE, Firefox, Maxthon and Opera

رایگان و امن و بدون هیچگونه فایلی که دارای کوچکترین تخریبی در روند کار سامانه پایه (سیستم عامل) ایجاد کند.

دریافت فایلهای جاری آنلاین مانند فلش

پشتیبانی از پروتکلهای Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link FTP, MMS and RTSP

محیط بسیار کاربرپسند (یوزر فرندلی) برای کار شما دوستان محترم

Only the registered members can see the link

دریافت رایگان واپسین ویرایش این نرم‌افزار با گنجایش تنها 2.03 مگابایت (Only the registered members can see the link)

دریافت زبان پارسی برای نرم‌افزار (Only the registered members can see the link)

:wink:

Labyrinth
25-02-08, 17:38
من یکی از مصرف کننده های این برنامه هستم و سرعتی که توی این نرم افزار دارم توی هیچ نرم افزار دیگه ندیدم

خوبه یک امتحانی بکیند تا Ida رو کنار بگذارید ( قابل توجه سعید امپراتور ) :1. (38):

sAsAn.K
25-02-08, 20:38
ممنون بابک جان .
بله دوستان ، این نرم افزار که به تازگی طرفدارهای بسیار زیادی پیدا کرده ، همون طور که دوستان گفتند ، سرعت بسیار خوبی داره و قابلیت های بسیار زیادی داره که باید استفاده کنید تا ببینید .
مهم تر از همه Free هست و احتیاج به هیچ گونه کرک و سریالی نداره ، ضمنا آری از هر گونه تبلیغات ، Spyware و کلا Maleware هست .
در کل به همگی دوستان پیشنهاد میشه .

assimi
25-02-08, 21:42
من که نمیتونم از رپیدشیرز باهاش دانلود کنم