PDA

مشاهده نسخه کامل : بازي رايانه‌اي در دنيا به اثرگذارترين ابزار تبديل شده است



Trance
18-02-08, 16:23
مدير گروه دانشجويي كوثر نگار گفت: بازي رايانه‌اي در دنيا به اثرگذارترين ابزار تبديل شده است. "محمد بيك مولايي" روز دوشنبه در نشست خبري بازي رايانه‌اي ايراني در محل سازمان صدا و سيما افزود: جذابيت بازي رايانه‌اي در تمامي نقاط دنيا از سينما و انيميشن بيشتر است به طوري كه در آمريكا براي آموزش نيروهاي نظامي از بازي رايانه‌اي استفاده مي‌شود.
وي‌تمرين پروازهاي هواپيمايي، آموزش مكانيك و مونتاژ از ديگر كاربردهاي بازي رايانه‌اي در دنيا ياد كرد و توضيح داد: آمريكا قبل از حمله به عراق ‪ ۸‬بازي رايانه‌اي در همين خصوص توليد كرد.
وي ادامه داد: براي توليد هر بازي خارجي حداقل از تيم ‪ ۶۰‬نفري استفاده شده و بودجه‌هاي هنگفتي حدود ‪ ۳‬هزار تا سه ميليارد دلار براي آن هزينه مي‌شود.
به گفته وي، مهمترين مشكل در ساخت بازي‌هاي ايراني طراحي‌هاي گرافيكي آن است.
بايد در توليد بازي يك نقاش و گرافيست حرفه‌اي كه در زمينه بازي تخصص دارد، به كار گماشته شود.
وي اظهار داشت: اگر در توليد بازي از سناريوهاي ايراني، ملي و فرهنگ كشور خود با آخرين تكنولوژي‌هاي روز استفاده شود بازي ايراني بين كاربران و كودكانمان جايگاه خوبي خواهد يافت.
وي كيفيت نه چندان بازي‌هاي ايراني را ناشي از نداشتن سرمايه، عدم رعايت قانون كپي رايت در جامعه و مجموعه‌هاي خودجوش و سازمان نيافته كه مورد حمايت قرار نمي‌گيرند، دانست.
به‌گفته وي، قانون كپي رايت نيز از توليدكننده‌ها در كشور حمايت نمي‌كند، به همين دليل در اين زمينه نمي‌توان زياد فعال بود.
وي با اشاره به توانايي توليدكنندگان ايراني بيان داشت: بازي‌هاي رايانه‌اي بايد يك متولي مشخص داشته باشند تا تمامي حمايت‌هاي مادي و معنوي از يك مسير به توليدكننده ها تزريق شود.
اين كارشناس بازي رايانه‌اي افزود: غير از حمايت‌هاي داخلي بايد بازي‌هاي خارجي موجود در بازار نيز ساماندهي و يا حداقل اينكه درجه‌بندي سني شود.





تهران (Only the registered members can see the link)، خبرگزاري جمهوري اسلامي

Quick
18-02-08, 20:30
امیدوارم یه روزی ایرانی ها بزنن رو دست ایم آمریکایی ها و ژاپنی ها!