ورود

مشاهده نسخه کامل : سرعت: 5 برابر! (DownloadStudio 4.0.4.0)

Babak
15-02-08, 00:01
دانلوداستادیو یک مدیریت‌گر دانلود است که می‌تواند با سرعت بالا، هرگونه نرم‌افزار، بازی، موزیک، فیلم، عکس، فلش، داکیومنت، RSS، وبلاگ، صوت و تصویر آنلاین و هر چیز دیگری را با استفاده از آن دانلود نمایید.

از امکانات خوب آن، شکار فلش‌ها، آهنگ‌ها و نماهنگ (=کلیپ)های اینترنتی‌ست.

ضمن اینکه، طبق ادعای سازنده توسط آن می‌توانید سرعت خود را تا 5 برابر افزایش دهید! (حالا شاید این میزان کمی اغراق‌آمیز باشد، ولی خب ازدیاد چشمگیر سرعت، دور از واقعیت نیست.)

همچنین شما خواهید توانست برای دانلودهای خود، برنامه‌ریزی نمایید.

DownloadStudio سریع و راحت باز می‌شود، وب را برای شما مرور می‌کند و حتا با مرورگرهایی از قبیل اینترنت اکسپلورر، فایرفوکس، اپرا، نت‌سکیپ، موزیلا و... نیز، سازگار است.

Only the registered members can see the link

فهرست به‌روزرسانی‌های انجام شده در ویرایش نوین:

- Clearer, new-look user interface - user interface has been overhauled to make it easier to use.
- Windows Vista is now fully supported.
- Support for downloading large files (greater than 4GB).
- Internet Explorer click monitoring is now able to detect and download more download links.
- Internet Explorer 7.0 is now fully supported.
- Firefox 2.x is now fully supported.
- Opera 9.x is now fully supported.
- Netscape 9.x is now fully supported.
- Mozilla 1.7.x is now fully supported.
- ATOM 1.0 support for RSS/podcast downloading.
- Faster start up time - DownloadStudio now starts up faster for quicker downloading.
- Add List Of Jobs dialog - lets you create multiple download jobs with one click. Get URLs from Windows clipboard, html file or text file.
- Web Browser Integration dialog now appears when first starting DownloadStudio for immediate web browser integration.
- Remember last download folder - lets you keep the last download folder when creating new download jobs.
- Use web server date and time - lets you use the web site's date and time for downloaded files.
- Show/hide file browser - lets you turn off DownloadStudio's built-in file browser and instead use Windows Explorer.
- Link detection in M3U files so you can download more files from sites.
- Streaming media WSX server-side playlists can be downloaded.
- Streaming media live broadcasts can be downloaded.
- DRM in streaming media downloads are now detected.
- Streaming media multi-level meta files (ASX, WAX, WVX) is now supported.
- Streaming media meta files are now displayed in Site Explorer mode.
- Auto discover RSS feeds and podcasts on web pages.
- Turn off and on Windows hardware acceleration when capturing video.
- Turn off and on Windows Vista Aero theme when capturing video.
- Better audio card support when capturing audio using DownloadStudio Audio/Video Capture.
- 30% faster when downloading web sites.
- Rename, overwrite setting now applies to single file download jobs.
- Find dialog now lets you find your downloaded files based on file size, date, name and more.
- Link detection in JavaScript finds more URLs so you can download more files from sites.

وبگاه سازنده - Only the registered members can see the link

دانلود با گنجایش 21.1 مگابایت:

شاد زی و مهر افزون، بابک. :wink:

Shahryar
15-02-08, 12:18
دانلوداستادیو یک مدیریت‌گر دانلود است که می‌تواند با سرعت بالا، هرگونه نرم‌افزار، بازی، موزیک، فیلم، عکس، فلش، داکیومنت، RSS، وبلاگ، صوت و تصویر آنلاین و هر چیز دیگری را با استفاده از آن دانلود نمایید.

از امکانات خوب آن، شکار فلش‌ها، آهنگ‌ها و نماهنگ (=کلیپ)های اینترنتی‌ست.

ضمن اینکه، طبق ادعای سازنده توسط آن می‌توانید سرعت خود را تا 5 برابر افزایش دهید! (حالا شاید این میزان کمی اغراق‌آمیز باشد، ولی خب ازدیاد چشمگیر سرعت، دور از واقعیت نیست.)

همچنین شما خواهید توانست برای دانلودهای خود، برنامه‌ریزی نمایید.

DownloadStudio سریع و راحت باز می‌شود، وب را برای شما مرور می‌کند و حتا با مرورگرهایی از قبیل اینترنت اکسپلورر، فایرفوکس، اپرا، نت‌سکیپ، موزیلا و... نیز، سازگار است.

فهرست به‌روزرسانی‌های انجام شده در ویرایش نوین:

- Clearer, new-look user interface - user interface has been overhauled to make it easier to use.
- Windows Vista is now fully supported.
- Support for downloading large files (greater than 4GB).
- Internet Explorer click monitoring is now able to detect and download more download links.
- Internet Explorer 7.0 is now fully supported.
- Firefox 2.x is now fully supported.
- Opera 9.x is now fully supported.
- Netscape 9.x is now fully supported.
- Mozilla 1.7.x is now fully supported.
- ATOM 1.0 support for RSS/podcast downloading.
- Faster start up time - DownloadStudio now starts up faster for quicker downloading.
- Add List Of Jobs dialog - lets you create multiple download jobs with one click. Get URLs from Windows clipboard, html file or text file.
- Web Browser Integration dialog now appears when first starting DownloadStudio for immediate web browser integration.
- Remember last download folder - lets you keep the last download folder when creating new download jobs.
- Use web server date and time - lets you use the web site's date and time for downloaded files.
- Show/hide file browser - lets you turn off DownloadStudio's built-in file browser and instead use Windows Explorer.
- Link detection in M3U files so you can download more files from sites.
- Streaming media WSX server-side playlists can be downloaded.
- Streaming media live broadcasts can be downloaded.
- DRM in streaming media downloads are now detected.
- Streaming media multi-level meta files (ASX, WAX, WVX) is now supported.
- Streaming media meta files are now displayed in Site Explorer mode.
- Auto discover RSS feeds and podcasts on web pages.
- Turn off and on Windows hardware acceleration when capturing video.
- Turn off and on Windows Vista Aero theme when capturing video.
- Better audio card support when capturing audio using DownloadStudio Audio/Video Capture.
- 30% faster when downloading web sites.
- Rename, overwrite setting now applies to single file download jobs.
- Find dialog now lets you find your downloaded files based on file size, date, name and more.
- Link detection in JavaScript finds more URLs so you can download more files from sites.

وبگاه سازنده - Only the registered members can see the link

دانلود با گنجایش 21.1 مگابایت:

Only the registered members can see the linkشاد زی و مهر افزون، بابک. :wink:

ممنون بابك جان .

عزيز از IDM بهتر هست ؟

sAsAn.K
15-02-08, 19:54
ممنون بابک جان .:love:
شهریار ، این برنامه برنده چند جایزه مختلف هست و طبق گفته ی خود سازنده قدرت بسیار بالایی داره .
دوستان اگه کسی تست کرده خبرشو بده که چجوریاست .
ممنون .:great:

Babak
15-02-08, 22:24
ممنون بابك جان .

عزيز از IDM بهتر هست ؟
خواهش می‌کنم، لطف دارید.

نسبت به IDM باید عرض کنم که همونطور که ساسان جان نیز اشاره کردند، نقل قولهای خوبی از این دانلود منیجر نسبتا نوپا (دانلود استادیو) می‌شه و خب به‌نظر من هم گزینه خوبیه.

ولی IDM یک خصوصیت خوب داره که اون رو منحصر بفرد می‌کنه: همه لینکها را دانلود می‌کنه. به عبارتی دیگر، سیستم Browser Monitoring آی‌دی‌ام طوری در مرورگرها کار می‌کنه که شما هرگونه لینکی را - از لینک مستقیم گرفته تا رپیدشر و... - که باز کنید، خودش شروع به دانلود می‌کنه.
این موضوع درکنار سرعت حدودا متفاوتش با دانلود منیجرهای دیگه، می‌تونه مفید باشه. مثلا شما برای دانلود از رپیدشر دیگه مشکلاتی که هنگام دانلود با مرورگرها را دارید، نخواهید داشت. (این سرعت بیشتر هم برای من، کاملا محسوس بوده)

اگر بخواهیم کل سخن را در یک جمله خلاصه کنیم، میشه گفت که دو خصوصیت IDM اون رو نسبت به سایر دانلودمنیجرها متمایز می‌کنه: یکی سرعت بنسبت بیشتر و دیگری دانلود همه لینکها.

ولی خب دانلود استادیو هم یکسری ویژگیهای مثبت در محیط نرم‌افزاری‌اش داره که خب شاید IDM و امثالهم اونها رو نداشته باشند.

ممنون بابک جان .:love:
شهریار ، این برنامه برنده چند جایزه مختلف هست و طبق گفته ی خود سازنده قدرت بسیار بالایی داره .
دوستان اگه کسی تست کرده خبرشو بده که چجوریاست .
ممنون .:great:
خواهش می‌کنم ساسان جان.

راستش من خودم امتحان کرده‌ام و اگر مشکل دانلود از رپیدشر براتون مطرح نیست، پیشنهاد من دانلود استادیو هست.

Haroon
15-02-08, 23:26
سلام برنامه ای خیلی خوبیه
یک سوال ایا این نرم افزار بهتر از دانلود منیجر هست یا خیر ؟

Babak
17-02-08, 19:28
سلام برنامه ای خیلی خوبیه
یک سوال ایا این نرم افزار بهتر از دانلود منیجر هست یا خیر ؟
سلام دوست من.

همونطور که عرض کردم، اگر این موضوع که «با دانلود منیجرتون از رپیدشر دانلود کنید» مدنظر نیست (نبودنش مهم نیست) بهتره که از DownloadStudio استفاده کنید؛ در غیر اینصورت همون IDM بهترین گزینه هست.

sAsAn.K
17-02-08, 22:16
بابک جان حالا که شما خودت تست کردی ، یه سوال ، من اکانت پرمیوم رپیدشر دارم ، میشه توی این برنامه یه کاری کرد که مثلا لینکی مشابه لینک زیر که بهش میدی اتوماتیک شروع کنه دانلود کردن ؟ چون IDM همچین کاری رو انجام میده :

فقط توی IDM باید اکانت رپیدشر رو توی Site Manager اش تعریف کنی براش ، اینم همچین قابلیتی داره یا نه ؟

I M A N
17-02-08, 22:51
آقایون من با dll منیجر 120تا130 ترانسفرم هسته آیا بهتر می شه از این استفاده کنم.....

mamot 2007
18-02-08, 00:58
از همشون بهتر bit comet0.99

sAsAn.K
18-02-08, 01:45
دوست عزیز BitComet مربوط به torrent هست ، این برنامه برای دانلود از پروتوکل های http و ftp و ... هست .

I M A N
18-02-08, 14:51
خوب حالا به نظرتون من چیکار کنم به درد می خوره...برای من مهم dll کردن این برنامه نیسته چون در حدود 2تا3 دقیقه طول می کشه دوستانی که استفاده کردن بگن چطوره مرسی.....

CYBER
18-02-08, 21:21
به نظر من بهترین برنامه با نادیده گرفتن توانای دانلود از راپیدشیر برنامه FlashGET هست .
همین IDM که دوستان می گند به پاش نمی رسه . من با ّFlash GET با سرعت 15 و 18 و 25 دانلود می کنم . در صورتی که با IDM از 11 بالاتر نمیره . Flash GET اگه پچ شده یا اینکه سریال داشته باشی و REGISTER کنی خیلی بهتر جواب می ده .

این برنامه رو هم تست می کنم ، ببنیم چند مرده حلاجه !!!
در کل ممنون از بابک عزیز که این نرم افزار رو معرفی کردند

CYBER
04-03-08, 14:59
نتیجه اخلاقی :

ONLY FLASH GET . سرعت FlashGet از DownloadStudio 4.0.4.0 بیشتر بود