ورود

مشاهده نسخه کامل : سری جدید brothers in arms بهار امسال برای PC می آید

mohammad amin
13-02-08, 19:05
بهار امسال منتظر بازی پر طرفتار و زیبای brothers in arms باشید این بازی از موتور آنریل 3 ساخته شده که ظاهرا از دیاریکس 10 پشتیبانی می کند سازندگان وعده دادن بهترین گیم پلی را که تا کنون دیده اید را به نمایش میگذارد وظاهرا دو سال است که بر روی این بازی کار شده نسخه pc آن بهار آمسال منتشر میشود ونسخه دیگر کنسولها ماها بعد منتشر خواهد شد من بی صبرانه منتظر این بازی خوش ساخت هستم

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

Quick
13-02-08, 19:13
به نظر که عالی میاد گفته بهترین گیم پلی که تا حالا دیدید!!!!

sAsAn.K
13-02-08, 21:47
یعنی میگید از Cod4 بهتره گیم پلیش ؟!

Labyrinth
13-02-08, 21:52
شک نکن ساسان جان بازی که دوسال روش کار شده باشه صد در صد باید خیلی قوی باشه
در ضمن سازنده هم یک چیزی میدونه که این رو میگه :love:

Trance
13-02-08, 22:00
واسه کنسول ها کی ریلیز می شه؟

نواوری توی این بازی زیاده و بهترین بازی باید بشه. اگه اشتباه نکنم سازنده بازی gerbox باشه . ناشر اون هم activition .

sAsAn.K
13-02-08, 22:43
Call OF Duty 4 هم خیلی روش کار شد بابا .
من فکر نمی کنم از COD4 گیم پلی بهتری داشته باشه .

mohammad amin
14-02-08, 20:49
سازنده ubsoft است اگر شما سری قبلی را بازی کرده باشید و با روندش آشنا باشید این حرف را نمی زدید اما از آنجایی که دموهای آنها نشان می دهد و یک سال هم تویق افتاده مشخص است حتما بهترین بازی این سبک است

sAsAn.K
14-02-08, 21:08
درسته دوست عزیز ، شرکت یوبی سافت شرکت مورد علاقه ی بنده در بازی سازی و شرکت فوق العاده قوی ای در امر بازی سازی هست .
ولی اگه دقت کرده باشید شرکت Activition و اصل کاری یعنی Infinity Ward خیلی خیلی زیاد روی Call Of Duty کار می کنن و تا حالا BIA نتونسته موفق تر از نسخه ای از سری COD باشه ، مگه اینکه توی این نسخه شاهد یه شگفتی باشیم .

mohammad amin
27-02-08, 21:25
آقا هر کی نمی دونه این بازی چیه بره دموهاش ببینه کفش می بوره من که این دمو هارو دیدم خفن کف کردم

bamy
28-02-08, 21:50
من از نسخه های اولش خوشم نیوومد.....
ببینیم این چطوره....!!!

mohammad amin
29-02-08, 00:02
باید دمو این بزی را از سایت گیم تریلرز دانلود کنی وبعد دوباره نظر بدی دوست عزیز