ورود

مشاهده نسخه کامل : مایکروسافت به جنگ سارقان نرم‌افزاری می‌رود



Trance
10-02-08, 22:12
به دنبال افزایش استفاده غیرقانونی از نرم‌افزارهای مایکروسافت، این شرکت اعلام کرده است که با سرمایه‌گذاری‌های جدید جلوی این روند را خواهد گرفت.
پس از دستگیری بزرگترین سارق محصولات مایکروسافت در تایوان طی هفته گذشته، این شرکت با تشکیل یک گروه 80 نفری قصد دارد جلوی تمام استفاده‌های غیرقانونی از نرم‌افزارهای خود را بگیرد.
شرکت مایکروسافت به این گروه ماموریت داده است تا با بررسی‌های لازم در 22 کشور جهان، تمامی عوامل تخلفات نرم‌افزاری در سراسر دنیا را شناسایی کنند.
در حالی که غول نرم‌افزاری جهان طی سال‌های گذشته در مقابل کپی‌برداری‌های غیرقانونی از نرم‌افزارها عکس‌العمل قابل‌ملاحظه‌ای نشان نداده بود، این شرکت هم‌اکنون تصمیم دارد با تمام توان در مقابل این اقدامات بایستد.
شرکت مایکروسافت در شکایتی که در سال 2001 در دادگاه لس‌آنجلس انجام داده بود موفق شد حدود 31 هزار کپی‌ غیرقانونی از نرم‌افزارهای خود را شناسایی کند. ارزش این نرم‌افزارها در آن زمان 100 میلیون دلار اعلام شده بود.


Only the registered members can see the link
systemgroup

sAsAn.K
11-02-08, 01:23
ممنون ، خبر جالی بود .
خدایی شم باید جلوشون گرفته بشه ، یه عده برنامه نویس بدبخت میشینن مینویسن و اونوقت ... .
خوش به حال ما که Copyright نداریم ! :party: