ورود

مشاهده نسخه کامل : ~~ بهترین انجمن فارسی از نظر شما ~~

WWE
05-02-08, 15:17
من علیرضا هستم و تازه در این فروم عضو شدم البته در خیلی از فروم ها عضو هستم اما به پیشنهاد یکی از همکارانم به اینجا آمدم .
اولین پستم هم با همین موضوع شروع کردم و واقعا برام جالب هست که بدونم بهترین انجمن فارسی در ایران کدومه یعنی کدوم انجمن از محبوبیت بیشتری برخورداره

خب با شرکت در نظرسنجی میشه به این موضوع پرداخت البته اگر اعضا خواستن میتونن دلیل انتخابشون رو هم بگن.
ممنون :1. (1):

راستی میشه این تاپیک رو در انجمنهایی که در نظرسنجی عنوان شده لینک کنیم
منظورم اینه که در انجمنهای دیگه هم چنین تاپیکی زده بشه و لینک بشه به این تاپیک تا بقیه اعضای انجمنها
هم بتونن در این نظرسنجی نظرشون رو بیان کنن

واقعا عالی میشه :great:

M A H R A D
05-02-08, 15:24
سلام علیرضا جان ... ورودتون رو به جمعمون تبریک میگم:party:

مشخصاً پی سی نتورک

من بدون اغراق خدمتتون میگم صمیمیت و اتحادی که بین بچه های اینجا هست رو هیچ جا ندیدم :love:

سپاس

WWE
05-02-08, 15:30
تشکر میکنم از خوشامد گویی شما :1. (21):

من خودم بین این انجمنهایی که نام بردم و در ضمن در تمامی اینها هم عضو هستم واقعا محیط اینجا
مخصوصا از لحاظ ظاهری و گزینه هایی که در انجمنهای دیگه واقعا ندیدم میتونم اینجا رو انتخاب کنم
البته انجمن شما یه مقدار که زمان ازش بگذره به نظر من بهتر میشه
و اینم بگم که بنده تقریبا یه 4-5 روزی هست که تقریبا کل انجمن رو سرک کشیدم و مطالبش رو در
تمام زمینه ها خوندم تا به این نتیجه رسیدم

خلاصه آرزوی موفقیت میکنم برای تمامی مدیران این فروم

با تشکر "علیرضا" :love:

Shahryar
05-02-08, 16:01
ممنون از دوستان عزيز اما به نظر من اين نظرسنجي خيلي زود هست 1 ! و دوم هم اينكه هر انجمني از در يك زمينه قوي هست ! :great: پس نميشه نظر كلي گفت اما ميشه از نظر جو انجمن بررسي كرد و بعد هم اينكه سابقه كاري پي سي نتورك را مثلا با مجيد آنلاين مقايسه ميكنيد ؟! :1. (27)::wink:

با اين حال ما نظر كاربران هر چي باشه برامون محترم هست . :great:

موفق باشيد
شهريار:give_rose:

aMiR HosSeiN
05-02-08, 16:02
سلام علیرضا جان عضویتتون رو تبریک میگم.:give_rose:

به نظر من اگه مسئله ی مدت زمان تاسیس رو هم مد نظر قرار بدید مطمئناپی سی نتورک جز بهترین هاست.ما در یک سالی که از شروع به کار انجمنمون میگذره بسیار عالی تونستیم پیشرفت کنیم( با توجه به اینکه عضویت در انجمن اجباری نیست و کاربرها به دلخواه عضو میشوند) و اگه به قدمت انجمن های یاد شده در نظر سنجی برسیم قطعا حرف اول رو خواهیم زد.

Mehdi_Full
05-02-08, 17:13
به نظر من نتیجه این نظرسنجی میتونه جالب باشه به این دلیل که اعضایی که در این انجمن عضو

هستند مطمئنا عده ای هم از کاربران انجمنهای مختلف هستند که در کنار هم جمع شدند

در ضمن ملاک یک انجمن کامل و باارزش ؛ به نظر من تعداد بالای اعضای اون نیست بلکه مطالب مفید و همچنین

جو صمیمی و همچنین محیط سالم اون هست .

با تشکر
مهدی :1. (23):

Persiastore
05-02-08, 19:01
محیط خوب و دوستانه ای داره :love:
ولی جای پیشرفت زیاد داره :whistle:

Emperatour
05-02-08, 21:11
این مقایسه صحیح نیست به نظر من. هر انجمنی یک هدفی داره. یجا زدن برا خنده و ... که ارزش خودشو داره. یجا مثل پیسی سون که نمیدونم چرا تو نظرسنجی نیست غول وارز و نرم افزار هست و ....