PDA

مشاهده نسخه کامل : معرفی کاربران برای آشنایی بیشتر

صفحات : 1 2 3 [4]

yahya1362
10-06-10, 09:44
با سلام و خسته نباشین محضر همه دوستان بنده هم یحیی 27 ساله هستم ایمدوارم بتونم برای دوستان مفید واقع باشم
ایمان داشته باش که کوچکترین محبت از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمیشود . ویکتور هوگو

3311
14-06-10, 15:22
من هم امين هسنم گه تازه عضو شدم

N@VID
22-06-10, 01:21
با سلام :

چه دوستی ؟ چه رفاقتی ؟

یکی توی این مدت که من نبودم نپرسید زنده ای یا شرت رو از زمین کم کردی ؟!
مثل این که به همه خوش گذشته در این غیبت ما ...

دمه همه بی معرفت ها گرم که حتی از فرستادن یک پیغام نیز دریغ کردند ...

در وفا هیچ کس استاد نیست اما در بی وفایی همه استادند ... چطورید اساتید؟!Only the registered members can see the link

Saeed-Milan
25-06-10, 12:17
با سلام :

چه دوستی ؟ چه رفاقتی ؟

یکی توی این مدت که من نبودم نپرسید زنده ای یا شرت رو از زمین کم کردی ؟!
مثل این که به همه خوش گذشته در این غیبت ما ...

دمه همه بی معرفت ها گرم که حتی از فرستادن یک پیغام نیز دریغ کردند ...

در وفا هیچ کس استاد نیست اما در بی وفایی همه استادند ... چطورید اساتید؟!Only the registered members can see the link

سلام نوید جان داداش من گفتم یه چیزی توی PCN کم شده بچه ها هم همین نظر رو داشتن حالا فهمیدم اون تو بودی جون تو من بعضی وقتها خودمو گم می کنم حالا بگو چرا نبودی :1. (26)::11():

sepehr-ice
04-07-10, 03:45
من عضو جدید هستم

اسم من سپهر 22 سالمه دانشجوی کارشناسی رشته کامپیوتر

امید وارم بتون اگه سوالی در رابطه با نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر دارین جواب بدم و همین طور در رابطه با موبایل

:love:

LOVE_AMD
04-07-10, 10:30
سلام
من هم مهندس سخت افزار و ساكن شهرستان شوشتر مي باشم و در زمينه فروش سخت افزار فعاليت دارم و عاشق amd هستم

K1LOU
06-07-10, 18:18
سلام
من هم مهندس سخت افزار و ساكن شهرستان شوشتر مي باشم و در زمينه فروش سخت افزار فعاليت دارم و عاشق amd هستم

با سلام
خوب مهندس خوش اومديد اميدوارم بتونيم از اطلاعات شما در زمينه سخت افزار استفاده كنيم just amd system
موفق باشيد

P A R H A M
13-07-10, 13:10
درود منم رضا هستم امیدوارم با هم لحظات خوبی رو سپری کنیم:11():

esmaeil_pc
17-07-10, 09:37
با سلام
رشته درسی من کامپیوتر و در حال حاضر یه کمی تعمیر کار کامپیوتر هستم
همین
با اجازه

esthesist
18-07-10, 02:38
سلام دوستان عزیز .

من محمد هستم ، عضو سابق انجمن در به در شده ی سخت افزار ایران با نام کاربری esthesist

مدتی بود که با خودم کلنجار میرفتم برای عضو شدن در اینجا و چیزی که باعث شد من به این کار راغب باشم دیدن دوستان قدیمی و عزیزم در اینجا بود .

من لیسانس سخت افزار هستم و امیدوارم بتونم در حد معلوماتم در این فروم کاری انجام بدم .....باشد که مورد قبول واقع گردد !

dani_parasite
21-07-10, 21:14
سلام.من دانیال هستم 19 ساله از شیراز.در مورد موبایل و آی پاد اطلاعاتی دارم که شاید بتونه کمک کنه.در خدمتم!

mehraboOon
03-08-10, 13:57
سلام به همه....من الهام هستم فعلا" ازقم....من بیشتر تو انجمنها تو بخش سرگرمی فعالیت میکنم....وموسیقی...
خوشحالم که تو این انجمن عضو شدم....:love:

KING
03-08-10, 14:01
دانبال و الهام خوش آمدید

Labyrinth
03-08-10, 20:43
سلام.من دانیال هستم 19 ساله از شیراز.در مورد موبایل و آی پاد اطلاعاتی دارم که شاید بتونه کمک کنه.در خدمتم!

دانیال و الهام جان ورودتون رو به انجمن پی سی نتورک تبریک میگم و بهترین ها رو براتون آرزو دارم

موفق باشید

Amir.Mansoury
06-08-10, 09:27
سلام دوستان.
امیر منصوری هستم. قبلا در بخش سخت افزار در بازار طالقانی اصفهانی فعال بودم(بچه ها ببینن منو میشناسند).
دانشجوی IT هستم. در حال راه اندازی شرکت خودم هستم و امید به خدا شعبه انگلستان.
تخصصمون هم تمامی کارهای مرتبط با وب،نرم افزار،شبکه،تلکام.

خیلی خوشحالم که عضو شدم

.rasel.
10-08-10, 10:00
سلام به همه بچه های خوب پی سی نتورک
من رسول هستم.دانشجوی گرافیک و تخصص(اگه بشه اسمشو گذاشت) من هم بیشتر در زمینه سخت افزار و چند وقتی هم در زمینه بازاریابی و فروش نرم افزار فعالیت می کنم.
موفق باشید

tohid723
12-08-10, 07:45
سلام منم توحيد ام رشته ام كامپيوتر نيست ولي اي يه چيزايي از كام ميدونم اميدوارم عضو مثبت و موثري باشم
tanx

mohsen_5001
22-08-10, 19:12
من محسن هستم
تعمیرکار سخت افزار و نرم افزار موبایل و امیدوارم لحظات خوبی با هم داشته باشیم.....

N.H.H
06-09-10, 14:20
هوالعلیم
با سلام ، عالیشاهی هستم ، کلینیک تعمیرات فوق تخصصی نوت بوک ، لپ تاب ، pc و جراحی و بازیابی اطلاعات هارد را با سابقه درخشان 3 ساله برای اولین بار در استان مازندران افتتاح کردم دارای مدرک تعمیرات سخت افزار PC و مدرک بین المللی تعمیرات نوت بوک از سوی سازمان ایز ایران هستم و خوشحالم که در خدمت شما و کاربران فهیم این سایت بزرگ و پر محتوا هستم .

با تشکر
عالیشاهی

behzad_atashafrouz
10-09-10, 13:55
سلام. بهزاد هستم در کار تعمیرات سخت افزاری رایانه و موبایل فعالیت میکنم

Castania1984
15-09-10, 18:56
سلام به همه. من محسن هستم از تهران. کاردانی کامپیوتر گرایش سخت افزار و الان هم دانشجوی مهندسی الکترونیک.

peji_2008
26-09-10, 22:29
سلام دوستان من پژمان هستم دانشجو مکانیک از اراک اطلاعاتم راجع به سخت افزار و اورکلاکینگ بد نیست خوشحال می شم همکاری کنم بت گروه پی سی نتورک همکاری کنم .

AMINGERAMI
11-10-10, 14:24
سلام بر همگی...!

امین گرامی هستم عاشق گرافیک رایانه ای...........کار اصلیم هم مدلسازی سه بعدی با نرم افزار 3DS MAX هست!امیدوارم بتونم در زمینه گرافیک به دوستان کمک کنم!

byasini
14-10-10, 11:52
بنیامین هستن 29 ساله
لیسانس مهندسی پزشکی
عاشق اوبونتو

vahid2626
20-10-10, 09:42
با سلام و درود به همه دوستان خوبم
وحید هستم 27 ساله از گرگان
مهندس کامپیوتر

saeeds12
20-10-10, 23:19
سلام من سعید هستم دانشجوی کامپیوتر در زمینه برنامه نویسی مشکلات فروانی دارم با کمک شما می خوام این مسله را حل کنم
با تشکر

dnv
14-11-10, 16:07
سلام من داود هستم خوشحالم که تو این انجمن عضو شدم من دانشجوی کامپیوترم خوشحال میشم با بچه های کامپیوتر تبادل اطلاعات کنم

Labyrinth
18-11-10, 14:57
سلام به همه. من محسن هستم از تهران. کاردانی کامپیوتر گرایش سخت افزار و الان هم دانشجوی مهندسی الکترونیک.

سلام دوستان من پژمان هستم دانشجو مکانیک از اراک اطلاعاتم راجع به سخت افزار و اورکلاکینگ بد نیست خوشحال می شم همکاری کنم بت گروه پی سی نتورک همکاری کنم .

سلام بر همگی...!

امین گرامی هستم عاشق گرافیک رایانه ای...........کار اصلیم هم مدلسازی سه بعدی با نرم افزار 3DS MAX هست!امیدوارم بتونم در زمینه گرافیک به دوستان کمک کنم!

بنیامین هستن 29 ساله
لیسانس مهندسی پزشکی
عاشق اوبونتو

با سلام و درود به همه دوستان خوبم
وحید هستم 27 ساله از گرگان
مهندس کامپیوتر

سلام من سعید هستم دانشجوی کامپیوتر در زمینه برنامه نویسی مشکلات فروانی دارم با کمک شما می خوام این مسله را حل کنم
با تشکر

سلام من داود هستم خوشحالم که تو این انجمن عضو شدم من دانشجوی کامپیوترم خوشحال میشم با بچه های کامپیوتر تبادل اطلاعات کنم

ورود شما دوستان رو به انجمن PCNetwork خیرمقدم می گویم و بهترین ها را براتون آرزو دارم

موفق باشید ، سید امیر

alireza533
20-11-10, 17:26
سلام من علیرضا هستم از تهران
و قصد دارم در قسمت فروش مودم و فلش مموری و ...فعالیت کنم.
Only the registered members can see the link

dehkadeh aram
21-11-10, 22:08
با سلام خدمت دوستان ، من حسن هستم از غرب تهران.عشق پرسپولیسم و زنده باد هرچی پرسپولیسیه. تخصص خاصی ندارم ولی تا حدودی سخت افزار واردم

ariana_hadi
23-11-10, 02:15
سلام من هادی هستم از مشهد فارغ التحصیل رشته سخت افزارم اما فعلا 3ساله کارم تعمیرات موبایل هست و خوشحالم اینجام در خدمت دوستان هستم

اگر کاری داشتین بهم ایمیل بدین ممکنه وقت نکنم زیاد بیام انجمن پی سی نتورک. متشکرم دوستتون دارم

ariana_hadi@yahoo.com

sabanafas
28-11-10, 12:57
:cool::cool::cool::1. (5)::1. (5)::1. (5)::whistle::whistle::whistle:من چیزی بلد نیستم اومدم یاد بگیرم
صبا ازتهران23 ساله

MR TASH
12-12-10, 15:31
من هم محمد حسن عباس تاش درای بهترین مدرک سخت افزاری هستم فعلا در شهریار زندگی می کنم
و دوست دارم در کنار دوستان به بهترین هدف خودم برسم اگه واقعا همکاران مفیدی باشند همه شما بهترین هستید و همتون رو دوست دارم

علاقه مند به : گیم .سخت افزار . نرم افزار و تمام این چرندیات هستم

mr-mossi
19-12-10, 19:44
سلام
مصطفی هستم ... 19 ساله دانشجوی کامپیوتر از رشت !
امروز توی برنامه صفر و یک از شبکه آموزش فروم پی سی نتورک معرفی شد و من هم عضو شدم !!
به نظرم فروم به درد بخور و جالبیه !

alidelkhah
27-12-10, 04:34
من هم دلخواه هستم در زمینه سخت افزار فعالیت می کنم امید وارم همکاری خوبی داشته باشیم

binaye41
28-12-10, 12:08
السلام علیکم
من مسعود هستم از خطه جنوب یعنی خلیج همیشه فارس بندر چارک هستم 45 کیلومتری جزیره کیش (مروارید جنوب) خوشحالم که در جمع صمیمی و دوستانه pcnet باشم.
تخصصی هم ندارم ولی انشاء الله از تجربه اساتید pcnet بهره خواهم برد.

خسته نباشید و خدا قوت به همه مدیران و اساتید این انجمن.

SI_105
31-12-10, 00:10
سلام ...
سهیلم 22 سالمه از قم خیلی علاقه دارم تو این زمینه فعالیت کنم و امیدوارم که بتونم پیشرفت کنم و باعث پیشرفت باشم
با تشکر

binazir
01-01-11, 10:55
سلام به همه دوستان من بی نظیر هستم ازکرمان به شبکه و سخت افزار علاقه دارم ولی متاسفانه جز اطلاعات محدود هیچ تخصصی ندارم.امیدوارم اینجا و با کمک همه شما دانشم رو روزبه روز افزایش بدم.

m4m4d
01-01-11, 15:18
سلام
من محمد هستم
کارم بیشتر تو زمینه راه اندازی سایت و هاستینگ و انجمن سازهای مختلف هست
الانکه ثبت نام کردم
دیدم فارسی ساز این فروم 1 جاهایش کامل نیست و ورژن هم که خیلی قدیمی هست دوستان اگه خواستند میتونم تو این زمینه کمک کنم

amir tizi
07-01-11, 19:04
با سلام من امیر هستم 19 ساله در زمینه نرم افزار وگیم های روز pc میشه گفت تخصص دارم خلاصه که در خدمتیم

B.J.U
09-01-11, 18:32
سلام
من تازه عضو شدم
فکر نکنم خیلی فعال باشم
چون بیشتر فعالیتم تو فروم پی سی ورلد خواهد بود
من همان B,J,U هستم
شاید من رو بشناسید

ahmadreza_yahya
16-01-11, 00:16
سلام به همگی من احمد رضا هستم 19.9ساله یه چیزیی از اهنگ سازی میدونم خوشحال میشم کمکتون کنم

hamed2011
20-01-11, 19:40
سلام من حامد هستم از استان لرستان شهر درود من دانشجوی رشته نرم افزار هستم اگه کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم

saeid pc
27-01-11, 21:49
من هم سعید تهران 21
امیدوارم انجمنه توپی بشیم

!angel!
29-01-11, 21:18
سلام من آنجل هستم اسم مستعاره اما خب اینجوری خودمو معرفی کنم بهتره 21 سالمه دانشجوی رشته IT هستم اما خیلی سر در نمیارم از کامپیوتر انجمنای تخصصی در زمینه کامپیوتر خیلی دوس دارم خودم ناظم یه انجمن هستم یه کم سر رشته دارم تو این زمینه اما اینجا عضو شدم تا مطالب جدید یاد بگیرم

ViViD
29-01-11, 22:37
با سلام و خوشامد گویی به همه عزیزانی که به جمع گرم ما پیوستید

™Ali
30-01-11, 00:25
از طرف همه بچه های فروم به همه عزیزانی که تازه به جمع ما پیوستند، تبریک می گم.

ان شاالله بتونیم با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم !

شاد باشید...

Moein
30-01-11, 13:03
سلام من آنجل هستم اسم مستعاره اما خب اینجوری خودمو معرفی کنم بهتره 21 سالمه دانشجوی رشته IT هستم اما خیلی سر در نمیارم از کامپیوتر انجمنای تخصصی در زمینه کامپیوتر خیلی دوس دارم خودم ناظم یه انجمن هستم یه کم سر رشته دارم تو این زمینه اما اینجا عضو شدم تا مطالب جدید یاد بگیرم

من هم سعید تهران 21
امیدوارم انجمنه توپی بشیم

سلام من حامد هستم از استان لرستان شهر درود من دانشجوی رشته نرم افزار هستم اگه کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم

سلام به همگی من احمد رضا هستم 19.9ساله یه چیزیی از اهنگ سازی میدونم خوشحال میشم کمکتون کنم

سلام
من تازه عضو شدم
فکر نکنم خیلی فعال باشم
چون بیشتر فعالیتم تو فروم پی سی ورلد خواهد بود
من همان B,J,U هستم
شاید من رو بشناسید

با سلام من امیر هستم 19 ساله در زمینه نرم افزار وگیم های روز pc میشه گفت تخصص دارم خلاصه که در خدمتیم

سلام من هادی هستم از مشهد فارغ التحصیل رشته سخت افزارم اما فعلا 3ساله کارم تعمیرات موبایل هست و خوشحالم اینجام در خدمت دوستان هستم

اگر کاری داشتین بهم ایمیل بدین ممکنه وقت نکنم زیاد بیام انجمن پی سی نتورک. متشکرم دوستتون دارم

ariana_hadiyahoo.com

:cool::cool::cool::1. (5)::1. (5)::1. (5)::whistle::whistle::whistle:من چیزی بلد نیستم اومدم یاد بگیرم
صبا ازتهران23 ساله

من هم محمد حسن عباس تاش درای بهترین مدرک سخت افزاری هستم فعلا در شهریار زندگی می کنم
و دوست دارم در کنار دوستان به بهترین هدف خودم برسم اگه واقعا همکاران مفیدی باشند همه شما بهترین هستید و همتون رو دوست دارم

علاقه مند به : گیم .سخت افزار . نرم افزار و تمام این چرندیات هستم

سلام
مصطفی هستم ... 19 ساله دانشجوی کامپیوتر از رشت !
امروز توی برنامه صفر و یک از شبکه آموزش فروم پی سی نتورک معرفی شد و من هم عضو شدم !!
به نظرم فروم به درد بخور و جالبیه !

من هم دلخواه هستم در زمینه سخت افزار فعالیت می کنم امید وارم همکاری خوبی داشته باشیم

سلام ...
سهیلم 22 سالمه از قم خیلی علاقه دارم تو این زمینه فعالیت کنم و امیدوارم که بتونم پیشرفت کنم و باعث پیشرفت باشم
با تشکر

سلام به همه دوستان من بی نظیر هستم ازکرمان به شبکه و سخت افزار علاقه دارم ولی متاسفانه جز اطلاعات محدود هیچ تخصصی ندارم.امیدوارم اینجا و با کمک همه شما دانشم رو روزبه روز افزایش بدم.

سلام
من محمد هستم
کارم بیشتر تو زمینه راه اندازی سایت و هاستینگ و انجمن سازهای مختلف هست
الانکه ثبت نام کردم
دیدم فارسی ساز این فروم 1 جاهایش کامل نیست و ورژن هم که خیلی قدیمی هست دوستان اگه خواستند میتونم تو این زمینه کمک کنم

با سلام

با عرض خوش امد گویی به تمامی دوستان امید وارم که بتونند از مطالب مفید این سایت استفاده کنند و به کمک هم دیگر بتونیم بار علمی کامپیوتر و تخصصی کشور رو بالا ببریم

موفق و پیروز باشید

SSA MEMBER

Labyrinth
30-01-11, 17:17
من هم به ورود دوستان عزیز را به مجموعه ی شهر سخت افزار تبریک میگم و بهترین ها را برای شما عزیزان آرزو دارم

موفق باشید ، سیدامیر

hedi-novjavan
04-02-11, 18:36
سلام من هیدی کوچیک همه ی کسانی که به اندازه ی خودشانهم میدانند هستیم ، من اهل شهرستان بوکان هستم و تاجایی که در توانم باشد کمک خواهم کرد

Ali2Seoul
04-02-11, 20:05
آقا من علی هستم از اراک !!!!!!!!
خسته نباشید ! خدا قوت !
یه خورده تازه کارم ! اگه سوتی دادم ببخشید !!!
در ضمن من توی بخش موبایل تخصص دارم !!

radeon_phenomii
15-02-11, 02:33
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان

مجید هستم دانشجوی کاردانی الکترونیک از تبریز 30 الی 40 ٪ در تعمیرات مادربرد و پاور و درایو نوری تخصص دارم

امیدوارم بتوانم در خدمت دوستان باشم و در این انجمن دوستانی خوبی را کسب کنم

Shahryar
18-02-11, 15:16
ورود دوستان عزیز را به انجمن ها تبریک میگیم ، امیدواریم با تلاش و همیاری شما عزیزان بتونیم انجمن را روز به روز بهتر کنیم . :give_rose:

davil.dante
20-02-11, 18:38
با سلام خدمت سروران گرامی
من علی از تهران میتونم به عزیزانی که قصد خرید سیستم یا ارتقاء pc وlabtop دارند کمک کنم
و سیستم مورد نظرشونو تهیه کنم چون من خودم تو این کارم و فروشندم حالا من همکاری خودمو
با انجمن اعلام میکونم به امیده اینکه همکاری خوبی داشته باشیم.
با تشکر از سایت خوبتونOnly the registered members can see the link

hesam2012
27-02-11, 12:27
سلام.من حسام هستم.15 سالمه.در رشته ورزشی فوتبال و بازی کامپیوتری travian تخصص دارم .

چاکر شما

Ati joon
28-02-11, 19:31
salam manam atefeh hastam va taze be in anjoman vared shodam 16 salame va hanuz ya kam kuchikam vali adame payei hastam

ViViD
02-03-11, 19:33
علی آقا
آقا حسام
و عاطفه خانم ورودتون به انجمن بزرگ شهر سخت افزار تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوبی رو در پیش روی زندگی بلندتون داشته باشید

924856
04-03-11, 19:26
سلام من يداله هستم ديپلم كامپيوتر از هر كمكي كه از دستم بر مياد كوتاهي نميكنم

reza65940
06-03-11, 19:48
من هم رضا عبدلله پور هستم .

RAJAEI
09-03-11, 17:22
من محمد پسند دانشجوي ترم آخر كارشناسي ساكن خوزستانم

qdoomdh
13-03-11, 09:06
سلام من qdoomdh هستم و در موضوعات نرم افزار و چند چیز دیگر کمک کنم

Pami
18-03-11, 00:57
دوستان همگی به فروم صمیمی ما خوش اومدید .
در بخش دلخواه و مورد علاقه تون فعالیتتون رو آغاز کنید .

با آرزوی موفقیت :Love-PCN~!:

baren
19-03-11, 11:33
بنده بارن هستم.
دانشجو دانشگاه مفید قم هستم.
رشته بازرگانی
ساکن تهران

ario66
26-03-11, 02:45
سلام من عباس هستم تازه کار تعمیرمادربرد و شروع کردم . اگه کسی مایله تا تبادل نظر کنیم . مرسی

deer
30-03-11, 09:13
سلام
عید به تمام کاربران تبریک می گویم
من محسن از قم
در زمینه ارتقا و تعمیرات فعالیت می کنم

sa22
06-04-11, 20:42
سلام به همگی
من هم سعید هستم از زنجان
در زمینه برنامه های کامپیوتر و اینترنت یه چیزایی میدونم

mtchabok
09-04-11, 21:07
سلام
منم محمد هستم از ساری ...
تخصصم برنامه نویسی هس .
در مورد سخت افزار هم به چیزایی بلدم که شاید بتونم به بقیه هم کمک کنم ...
خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم .

omid23
12-04-11, 00:14
سلام به تمام دوستان
من اميد هستم بچه محله امام رضا (ع) ترم آخر مكانيك به كامپيوتر علاقه دارم

parsham68
15-04-11, 19:03
عباسم 22 از اراک فروشنده لپ تاپم

omid_oc_021
18-04-11, 21:00
منم اميد هستم
از تهران 20سال دانشجوي رشته الكترونيك دانشگاه گرمسار

meraje
21-04-11, 17:18
سلام بر همه دوستان عزيز

بنده نيز معراج مهدوي (Only the registered members can see the link) هستم و خوشوقتم كه در كنار شما عزيزان در اين مجموعه عضو شدم ضمنا دوستان در صورت تمايل مي توانم از انجمن حقوقي و سياسي مهديران (Only the registered members can see the link) تحت مديريت اينجانب
نيز استفاده ببرند و مشتاق ديدار شما عزيزان در سايت Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

tina00
22-04-11, 21:34
باسلام من تینا هستم 17ساله ازتهران:1. (5):

rafighha
10-05-11, 01:00
سلام دوستان
احمد هستم از ملایر خیلی به مباحث سخت افزار علاقه دارم.
توی بخش سخت افزار واقعا جای تبلت خالیه
مدیر سایت اگه امکان داره بخش ویژه تبلت رو راه بندازه
با تشکر

kherf
14-05-11, 00:43
سلام من خلیل هستم از مشهد
اولین باره که عضو انجمنی می شوم
از آشنایی شما خوشحالم

saleh2011s
23-05-11, 00:11
بسم الله الرحمن الرحیم

من صالح رستمانی از گرگان رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات خوشحالم که به جمع شما بزرگواران اضافه شدم

اینم وبلاگمه Only the registered members can see the link برای کمک به دانشجو ها:Love-ssa~! (1)::whistle::party::love::give_rose::cool::1. (5)::gasp::1. (27)::wink::yes::1. (35)::lol:

5516

m2011kh
27-05-11, 01:09
من محمد مهدی خلیلی هستم.
من در زمینه ی Visual Basic فعالیت میکنم.
نیاز به یک همکار دارم تا به من کمک کند.
ایمیل من:
mahdi2011.m@gmail.com
برای همکاری یا آشنایی به من ایمیل کنید.
Mohammad Mahdi Khalily
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......

-maryam-
28-05-11, 14:22
سلام
من مریم هستم
کامپیوتر خوندم
و 23 سالمه
:)

Behnaz.M
28-05-11, 22:10
سلام
بهناز هستم، دانشجوی ترم 6 نرم افزار دانشگاه آزاد پرند، به مباحث سخت افزاری علاقه دارم از نحوه عملکرد سی پی یو و بافرینگ گرفته تا پیکربندی هارد دیسک به نظر من سر در آوردن از تکنولوژی باعث می شه تو برنامه نویسی دید خوبی پیدا کنم

D J V A H I D
06-06-11, 23:45
به همه عزیزانی که به تازگی به جمع خانواده بزرگ پی سی نتورک و شهر سخت افزار پیوستن خوش آمد و خیر مقدم عرض میکنیم ...

safir1371
08-06-11, 11:26
باسلام به همگی خسته نباشید

aseman12
10-06-11, 15:51
سلام.من مریم هستم دانشجوی ترم 2 نرم افزار.خوشحال می شم بتونم از حضور اساتید این سایت چیزی یاد بگیرم.

mrwalt
10-06-11, 22:06
سلام
فرهاد نعمتی هستم
21 سالو 3 ماهمه
من طراحی سه بعدی بلدم
کمی اهنگ سازی بلدم
کمی هم میکس مونتاژ
اینم ایدی شاید کسی خواست باهام دوست بشه
mr.walt@yahoo.com
وبلاگ قبلیم فعلا قطع شده این جدیدس
mrwalt.blogfa.com (Only the registered members can see the link) در حال بروز شدن

morsasongl
12-06-11, 15:43
سلام خدمت تمتمي عزيزان عضو.
بنده محمد هستم كه ساليان متمادي و از روي علاقه ، در زمينه سخت افزار PC فعاليت ميكنم و البته اطلاعات مناسبي هم در مورد دوربينهاي عكاسي ديجيتال دارم.
ساكن كرج و مشتاق كسب اطلاعات جديد از بقيه اساتيد

ashyan
18-06-11, 09:57
با سلام خدمت تمامي دوستان
من يوسف هستم از ياسوج
در زمينه سخت افزار و شبكه ر خدمتم

aisan
13-07-11, 04:24
من ایسان هستم از بندر عباس.هیچ تخصصی ندارم .

P A R H A M
19-07-11, 19:42
سلام و درود

پرهام هستم تقریبا 20ساله دانشجوی کامپیوتر توی زمینه آموزش های گوشی های موبایل تمام کمکم رو میکنم و تاجایی که در توانم باشه آرشیو آموزشی موبایل رو کامل میکنم!

سپاس فراوان

شاد و موفق باشید...

golaleh
22-07-11, 20:41
سلام به همه دوستان من گلاله هستم ساکن اصفهان نرم افزار و ترجیح میدهم .

Hsm Fire
04-08-11, 19:15
سلام من هم حسام هستم از کرج
دارم رو طراحی سایت کار میکنم

icygirl
10-08-11, 11:04
سلام

وفا از بوشهر هستم، گرایش نرم افزار میخونم امیدوارم بتونم فعالیت خوبی داشته باشم

OVEN
10-08-11, 16:18
با سلام خدمت دوستان عزیز منم اوون هستم

در زمینه آهنگ سازی ، موزیک ، نرم افزارهای گرافیکی و برنامه نویسی با #c توانایی دارم

امیدوارم اینجا بتونیم در کنار هم برای همدیگه موثر باشیم

adm1nistrat0r
16-08-11, 03:10
سلام.من محسن جعفری هستم.دکتر دامپزشکم ولی به توصیه یک آدم شریف اومدم تو کار شبکه.حدود 2 ساله که آموختن رو شروع کردم.از اساتید سایبرتک به خصوص آقای حمید رضا مولایی و مخصوصا دکتر سهراب بهروزیان صمیمانه ممنونم.و دیگر دوستان که ممکنه نخوان اسمشونو ببرم تازه شروع کردم وارد درآمد زایی شدم.به کارم اطمینان دارم.هر چند میدونم مسیر طولانی در پیش دارم.اینو هم بگم که تصمیم سختی گرفتم که تو سن 36سالگی تغییر شغل بدم .البته هنوز به صورت پاره وقت در زمینه دامپزشکی فعالیت دارم.خوشحالم که وارد انجمن شما شدم.

parvaneha1
21-08-11, 11:38
سلام به این انجمن صمیمی پروانه هستم و درزمینه سخت افزار و نرم افزار یکم می دونم امیدوارم بتونم کمک کنم و از راهنمایی دوستان استفاده کنم

bhawk
24-08-11, 09:49
همه منو میشناسن
ولی اشکال نداره من خودمو دوباره معرفی میکنم
نینجا هستم از اوبودانOnly the registered members can see the link

araz70
24-08-11, 13:59
سلام به همه دوستان.من علی هستم 21 ساله از تهران.گیم نت و خدمات کامپیوتری دارم و در صورت امکان هر کمکی در این ضمینه ها باشه کمکتون میکنم.
با تشکر

Admiral_Hunter
25-08-11, 22:45
سلام Hello Hi

- اسم واقعی : محمد
2 - سن : (ریش سفید ) Only the registered members can see the link

3 - بچه کجایین : شیراز
4 - چیکار میکنین ؟ دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد زمین شناسی Only the registered members can see the link
5- رامين مدير تالار گرافيك منو ميشناسه Only the registered members can see the link

SAJADSM
27-08-11, 15:50
من هم سجاد هستم 23 سال در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری فعالیت دارم انشالله بتونیم به هم دیگر کمک کنیم .

:1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21):
:1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21):
:1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21):
:1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21):
:1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21):
:1. (21)::1. (21)::1. (21):
:1. (21)::1. (21):
:1. (21):

miladangel
01-09-11, 14:53
من هم اسمم میلاد تازه وارد این گره شدم تخصصی هم ندارم اما دوست دارم از اساتید محترم استفاده کنم

NILOOFAR46
13-09-11, 12:32
سلام به همه دوستان
من نيلوفر هستم و 18 سالمه.
امسال كنكور دادم و سخت افزار قبول شدم.
اميدوارم چيزاي زيادي از شما دوستان عزيز ياد بگيرم

sadi11
17-09-11, 21:49
با سلام خدمت همه دوستان
صادق مقدس هستم از بهبهان. توی زمینه پنهان نگاری اطلاعات و همچنین سوالات درسی می تونم کمکتون کنم
امیدوارم ساعات خوبی رو با هم داشته بشیم

z78
18-09-11, 11:32
خب من هم سارا هستم و می خوام در زمینه ی بازی ها ی کامپیوتری فعالیت داشته باشم هرکس در مورد بازی های زیر سوال داره می تونم مشکلش رو حل کنم

جی تی ای 5 ***سیمز 3(امبیشن - ادونچر - جنریشن - مدیویل)*** باربی اس ده ایسلند *** سیم سیتی ***

سیمز سیتی(این 2تا با هم فرق می کنن) ***رایز اف نیشنز ***عصر افسانه ها ***فلوور شاپ *** تراول اگنسی*** انگریبرد ***

اکثر بازی های تیکن*** شرک 3 ***هاروست مون *** ویرچوال ولیج*** بازی های باربی

gtx570
22-09-11, 18:53
سلام به اساتيد اور كلاك
از وقتي با اين سايت آشنا شدم خيلي اطلاعاتم رفت بالا
دليل ارتباط با سايتتون هم جناب محمد علي دلاوران بهترين دوستم و همشهريم بود كه منو اورد تو اور كلاك
اسمم محمد مظفري فرد هستم يكي از افراديم كه تو درس رياضي بدي نيستم
خب بگذريم من خيلي علاقه دارم همون جور كه دوست عزيزم بهم ياد ميده مي خوام از شما هم ياد بگيرم
20 سالمه

sirvanrahju
23-09-11, 02:14
سلام
منم سيروان رهجو هستم/عكاس و دانشجوي عكاسي
شغلم طراحي و اجراي دكوراسيو داخل و خارجي خونه
مدير انجمن عكس و عكاسي
از اين كه در جمع شما هستم خوشحالم
مرسي

sara-jooon
29-09-11, 00:45
سلام من سارا هستم از مشهد
رشته دانشگاهم فناوری اطلاعاته و میتونم در این زمینه کمک کنم

497
05-10-11, 15:36
salam
samane sharafi
tehran
khabarnegar

chio
06-10-11, 10:46
سلام بنده مهدی هستم از مشهد
اومدم هم یاد بگیرم هم یاد بدم
خوشحالم که تو جمع شما اومدم
موفق باشین

nargesabadi
07-10-11, 09:52
من رضا 18 ساله از تهران هستم تجربه برنامه سازی کامپیوتر رو دارم
اگه تو این انجمن نیازی به من شد امیدوارم کمکی کرده باشم
در ضمن بنده طرفدار تراختور هم هستم

behtarinlahze_2011
07-10-11, 14:16
سلام همگی من علیرضا هستم میخوام یکم تو بخش برنامه نویسی کمکم کنین تشکر میکنم

MOHAMMAD-ALMAS
19-10-11, 19:59
من به دوستان عزیز سلام عرض می کنم محمد هستم از یزد و خیلی خوشحالم که به این انجمن آمدم من تخصصی ندارم ولی می توانم کمک تون کنم.

zahra.kh
21-10-11, 13:55
سلام. من دانشجوی سال آخر کارشناسی سخت افزار هستم. امیدوارم بتونیم به همدیگه کمک کنیم. از آشنایی باهاتون خوشبختم

pc_hex
27-10-11, 20:29
سلام و درود خدمت همه شما دوستان عزیزم مخصوصا نیمای گل :give_rose:
بنده حقیر :
میکائیل هستم و علاقه زیادی به کامپیوتر و سخت افزار دارم .
دانشجو نرم افزار کامپیوتر هم هستم ولی حالا حالا ها کاردارم و درسم تموم نمیشه .
امیدوارم لحظات خوب و پر از بار علمی در کنار شما دوستان داشته باشم .
با تشکر

redmax.sp
31-10-11, 14:33
با سلام
حمید هستم.مسئول فنی و عضو تیم توسعه مهندسی شرکت سپیدار که با برند ردمکس(Redmax) در زمینه کیس و پاور فعالیت میکنه هستم.
تخصصم سخت افزار و شبکه هستش.
تا جایی که بتونم با کال میل دوستان رو راهنمایی میکنم.ایمیلمم hadadisEpidAr.com هست.

g.emo
04-11-11, 17:56
سلام
منم غزل هستم و 15 سالمه از ارومیه

zaminz
06-11-11, 20:01
سلام من امین نظری هستم.نمیدونم چرا نمیتونم تاپیک بزنم؟؟؟؟؟:1. (27):

igirl irani
03-12-11, 09:11
سلام منم نگين هستم تازه وارد دانشگاه شدم البته بعد از 6 سال. از درس الگوريتم فلوچارت هيچي سر در نميارم اگه كسي بلده بهم خبر بده چون دوتا سوال هست كه اصلا نميتونم حل كنم ثواب داره كمكم كنين:yes::1. (12)::hello:

yakamoos
24-12-11, 20:50
سحر هستم خدای نرم افزار در این زمینه هر کمکی لازم بشه هستم البته اگه تو محدوده سوادم باشه :wink:

mehrdad_ab
31-12-11, 11:34
سلام
امین/نگین/سحر ؛
به انجمن خوش اومدین و خوشحالیم که در کنار ما هستین .
آقا امین برای رفع مشکلتون یه نگاهی به اینجا (Only the registered members can see the link )
نگین خانم شما هم برای حل مشکل میتونید اینجا (Only the registered members can see the link) سئوال کنید
و سحر خانم خوشحال میشیم که در بخش نرم افزار (Only the registered members can see the link)فعالیت داشته باشین .
همگی موفق باشین .

Persian Gamer
10-01-12, 13:31
سلام به همه دوستان. محمد رضا هستم از تهران 35 سالمه و از 18سالگی در زمینه سخت افزار کامپیوتر کار کردم و مدرک تحصیلیمم در همین زمینه هستش. الان هم در یک شرکت فروش نوت بوک و سرور مسوول پذیرش خدمات پس از فروش اون شرکت هستم.ولی خودم رو مبتدی میدونم و امیدوارم اینجا هر روز که میام چیزهای جدیدی یاد بگیرم. ضمناً خوره بازی هم هستم .!!

1721
03-02-12, 11:04
سلام دوستان
مهدی هستم از اصفهان
منم با اینکه فقط در سخت افزار فعالیت کنیم موافق ترم
امیدوارم این سایت منحصر به فرد و توپ بشه

ammargraph
23-02-12, 12:21
سلام بر همه گی دوستان ...
من تازه عضو شدم ...
من میلاد اسماعیل زاده هستم دانشجوی کامپیوتر ... تو زمینه های طراحی و شعر و گرافیک و بازی هم فعالیت کردم ...
البته تو زمینه وبلاگ و سایت هم کار کردم ...
خوشحال میشم بتونم کمک کنم ...
عمارگراف (Only the registered members can see the link)
یا علی

رها-71
27-02-12, 23:11
من هم رها هستم .
خوسحالم که در جمع شما دوستان عزیز هستم
من هم هیچ تخصصی ندارم . دانشجو ترم 4 حسابداری هستم .
خوشحال میشم مطالب تازهایی یاد بگیرم

fanoudi
29-02-12, 16:35
سلام من هم محسن هستم در زمینه اینکه دل و رودهی سیستم رو بیارم برون و سر هم کنم منظورم همون اسمبل کردن سیستم هست و عیب یابی قطعات کامپیوتر در سطح متوسط در خدمتتون هستم

intel2asus
02-03-12, 14:52
باسلام
بنده قربانی هستم از کردستان .مایه افتخار که در این سایت عضو شدم من کارم خرید و فروش و در ضمینه تمیرات سخت افزار و فلاش یعنی نرم افزار در حد تیم محلیهامون تجربه دارم

second_face
12-04-12, 13:55
با سلام خدمت همه دوستان
من، امین بارانی هستم ( هم فامیلیه شهریار جان )
برنامه نویسم، در سطح حرفه ای رو به بالا، دیتابیس کار هم هستم، چند سال پیش، که شهریار در اورکلاک رم ( فکر کنم DDR2 بود ) در جهان اول شد، و مجله عصر شبکه در موردش نوشت، چون هم فامیلی من بود ( بارانی ) و من هم بچه آبادانم، و یه خصوصیت ذاتی دارند آبادانیا که بهش معروفند، رفتم از روی همون خصوصیت همه جا پیش دوست و آشناهام جار زدم که شهریار که تو دنیا اول شد، پسر عمومه :)
تازه به یکی که کمتر من رو میشناخت گفتم داداشمه :)
خیلی زودتر میخواستم اینجا عضو بشم ( از همون چند سال پیش ) چون میدونستم پسر عموم :) یا صاحب اینجاست یا از اعضای اصلی، اما حال عضو شدنش و پر کردن فرمش و نداشتم ( آخه یه رگم هم شیرازیه ) :)
و کلا اینکه، خیلی چاکریم :)

arsn239
29-04-12, 23:11
درود فراوان !

من علیرضا سجادی نیا هستم 18 سالمه و ساکن تهرانم !

فعالیت اصلیم در فروم نشریه سخت افزار (Only the registered members can see the link) است که اونجا میتونید من را با نام Arsn (Only the registered members can see the link)پیدا کنید. (مدیر بخش سخت افزار و اورکلاک)

خوشحال میشم برای ارتباط بیشتر بین فروم های سخت افزار و شهر سخت افزار بتونم قدمی بردارم و یا به دوستان در حد توان علمی خودم کمکی بکنم !

اینجا من نیما جعفری سلیم و شهریار بارانی و سیاوش شجاعی را بهتر از بقیه میشناسم و با نیما هم بیشتر از بقیه دوستم !

خلاصه که وظیفه دونستم ، با توجه به اینکه افراد متشخص و متخصصی در این فروم فعالیت میکنند عرض ادبی کرده باشم !

+Behrooz+
17-05-12, 14:33
سلام بهروز هستم .
اتفاقی اینجا را پیدا کردم . جای باحالیه :1. (5):
ترم اول IT هستم به گنو/لینوکس و هر موضوعی که بهش ربط داشته باشه علاقمند هستم .

najee
04-06-12, 15:05
سلام .
بهنام هستم از تهران 27سالمه .
با سخت افزار کامپیوتروسیستم عامل ایکس پی وسون آشنایی کامل کمی هم تلوزیون و دوربینهای دیجیتال.

morteza_m2n
05-08-12, 03:15
سلام، منم اینجا عضوم؟ ااااا ، تازه فهمیدم :love:

اولین پستم هست تو این فروم :yes::party:

malaabed
05-08-12, 10:07
سلام من هم برادر کوچک شما سینا نیکمرام هستم از شهرستان سقز استان کردستان
تخصص من بیشتر در زمینه شبکه هست و علاقه فراوانی به سخت افزار دارم

hessam_0141
08-08-12, 20:43
با سلام
بنده حسام هستم از ایالت بابل
کارشناسی عمران
درمورد سیستم های صوتی خودرو سوالی مشاوره ای بود در خدمتم.

vmojiri
17-08-12, 13:47
با سلام
من کوچکتر از همه اعضا از لحاظ معلومات هستم ، انشاءالله در کنار دوستان با تجربه، یه کم به معلومات من هم اضافه بشه،
البته خیلی خنگ هم نیستم ، یه چیزای سرم میشه.
ممنون
وحید از اصفهان

bigbang741
20-08-12, 11:51
سلام
من حمید رضا هستم از تهران، 34 سالمه
از جوون های دوره کمودور 64 و اسپکتروم ZX هستم و از همون زمونا ارادت خاصی به سخت افزار داشتم.
اولین کامپیوتری هم که مونتاژ کردم یه 486 بود با گرافیک PCI S3 Savage و 8MB رم NEC (یادش به خیر)
فعالیتم غالبا در حوزه سخت افزار هست. البته پایه هرچی که به تکنولوژی مربوط بشه هستم.
از قدیما تو لیون و هات عضو بودم. دیدم اینجا هم بچه های باحال و اهل Tech زیادن، گفتم اینجا هم عضو شم و ازشون چیزای جدید یاد بگیرم.
امیدوارم بتونم اینجا هم دوستای خوبی پیدا کنم.

STUXNET
10-09-12, 11:09
با سلام خدمت همه من هم آرش هستم از تهران تو سخت افزار یه 2.2تا یی بلدیم دوست دارم به همه کمک کنم :great:

ARMIN ABISHI
11-09-12, 21:02
با سلام به همه،

آرمین هستم از تهران 30. کار و تخصصم حمل و نقل بین المللی کالاست. ولی در مورد سخت افزار کامپیوتر در حد متوسط اطلاعات دارم که امیدوارم با عضویتم در این فروم اطلاعاتم بیشتر بشه.
علاقه ام به کامپیوتر زمینه ساز عضویتم در این فروم شد.

امیدوارم بتونم دوستان خوبی در این فروم پیدا کنم.

MEHRAN 2012
16-09-12, 03:59
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان ارجمندم
منهم ارادتمند همگیتان مهران هستم . علاقه بسیار بسیار وافری به سخت افزار
کامپیوتر دارم ولی تحصیلاتم در رشته مکانیک حرارت وسیالات هستش و در رابطه
با سیستم های حرارتی و برودتی بخصوص cooling با اجازه اساتید بزرگوارم
ای شاید بتونم یه نظرکی بدم . در ضمن تایپ فارسی روانی هم دارم یعنی
یک مقاله ای رو با تایپ فارسی سریعتر ار نوشتن بوسیله خودکار و با دست میتونم
انجام بدم و تو نوشته هام ممکنه پرچونگی کنم و خدای نا کرده سرتونو درد بیارم !!
باتشکر فراوان : مهران

mrdata
17-09-12, 12:39
کاوه هستم از گیلان
35 سال سنمه
کارم گرافیک و به سخت افزار هم خیلی علاقه دارم
خودم فروشگاه دارم

anubis
18-09-12, 23:27
سلام به همه دوستان
چندی از ورود شخص شخیص بی خاصیتم میگذره
علی هستم از جهنمی به اسم تهران
در حال حاضر 21 سال دارم و کاملا بی تجربه هستم در زمینه کامپیوتر
توی فرومهای زیادی بودم اینجا اولین جایی هست که فارسی تایپ میکنم (اگر غلط املایی داشتم به بزرگیتون ببخشید . در واقع اولین نمره تک رو دوم ابتدایی در درس املا گرفتم)
فرومهای قبلی به هر دلیلی بود یا هک شد یا اینکه بسته شد
امیدوارم که اینجا همیشه پا بر جا باشه و ما ازش بتونیم استفاده بکنیم
خب دیگه خیلی حرف زدم
راستی رشته تحصیلی که چندان مهم نیست فراموش شد که اون هم کامپیوتر هست
با تشکر فراوان فعلا بدرود :wink:

arshad511
23-09-12, 02:59
بنده حسین ارشد 23 ساله مشهد زندگی میکنم،فعلن دانشجوی کاردانی سخت افزار هستم.
خوشحالم که تونستم اینجا عضو بشم و ایشالا استفاده ببریم و فعالیت کنیم. :wink:

Aliover
06-10-12, 03:10
سلام خدمت همه دوستان
من علی هستم 20 ساله از تبریز
از اول کلا با کارای غیر استاندارد علاقه شدیدی داشتم از جمله نحوه کولینگ کیس و اور کلاک و گیم
بنده 4 ساله با کامپیوتر آشنا شدم ولی تجربه خیلی خوبی دارم در زمینه سخت افزار و نر م افزار های اورکلاک و تست.
قبلا هم چند سالی بود که تو سایت هات اورکلاک عضو بودم ولی خوب بسته شد حالا هم اومدم به این سایت.امید وارم همه پا به پای هم در ضمینه های مورد علاقه خودمون پیشرفت کنیم.
اینم تاپیک بنده در بخش اورکلاک پردازنده و رم اگه سر بزنید خوشحال می شم.
تست سرعت CPU و Ram کاربران با برنامه Everest

farjam1990
08-10-12, 14:50
سلام
فرجام هستم. از بودن در جمعتون خوشحالم :دی

همین اول یه مشکلی دارم :دی در فروم یوزری به اسم farjam وجود داره اما من اون نبودم یا اگر هم بودم مال خیلی وقت پیش بوده
چون میخواستم الان که عضو شدم یوزر farjam رو اتخاب کنم اما گفت قبلا انتخاب شده توسط شخص دیگری. بعدش هم هرچی ایمیل داشتم برای ریکاوری پسوردش زدم اما انگار مال من نبوده

Shahryar
09-10-12, 00:08
خوش آمد میگم به حسین ، علی و فرجام عزیز ...

مثل اینکه بچه ها از جاهای مختلفی تشریف میارند . مهم نیست دوستان از کجا میاند ، شهر سخت افزار یک مدیا یا یک تیم یا یک فروم یا ... نیست ، یک "مرجع" هست که شما در هر کجایی که باشید میتونید به عنوان مرجع درش نقش داشته باشید ، فعالیت کنید ، حتی فعالیت های خودتون را کاور کنید و همین طوری که بقیه ازتون استفاده می کنند ، شما هم از بقیه استفاده کنید .

امیدوارم لحظات خوبی داشته باشید در شهر سخت افزار . :give_rose:

STUXNET
09-10-12, 09:04
منهم آرش هستم از تهران تخصصم نرم افزار سخت افزار گیم در خدمت همه البته اگه شاگرد همتونم متولد 1365

smrbh
09-10-12, 12:57
نام : سید محمدرضا
نام خانوادگی : بنی هاشم
متولد : 05/07/1367
ساکن : تبریز
علاقه مندی ها : سخت افزار - اینترنت - بازی - فیلم و سریال
ورزش های مورد علاقه : فوتبال - پینگ پنگ - شنا
تیمهای مورد علاقه : تراکتورسازی - پیروزی - رئال مادرید - یوونتوس - بایرن مونیخ - منچستریونایتد - پرتقال - اسپانیا - ایران
بازیکن مورد علاقه : کریستیانو رونالدو
بازی مورد علاقه : pes

خوشحالم که بین شما دوستان عزیز هستم و امیدوارم لحظات خوبی رو با هم سپری کنیم .

Senna LEGEND
15-11-12, 23:32
من هم اردلان هستم جدیدترین عضو فروم
کلاس اول هستم خوشحال هستم :D
علاقه که یه علاقه ضعیفی و پراکنده ای به سخت افزار داشتم ولی چون قصد خرید سیستم جدید دارم این شد که برای راهنمایی عضو چند تا فروم شدم (لیون و سخت افزار)
بعد همین باعث شد که شعله علاقه به سخت افزار در من شدت بگیره
الانم به شدت درگیر این موضوع نخ سوزن (چیز یعنی مخصوصا :D) بحث شیرین اورکلاکینک اونهم از نوع آبی هستم
امیدوارم که بتونم عضو خوبی باشم و بتونم تو بهتر شدن فروم کمک کنم

darklordnemsiss
25-11-12, 15:19
عزیزم حتما این بوده که ما روی این دامین فعلا کار کردیم و به دلیل یکسری طرح ها داریم روشون صحبت می کنیم با یک تیم آِ تی دیگه برای همین هست و سعی می کنیم سریع تر نتیجه را اعلام کنیم.
باتشکر شهریار
سلام من نمسس هستم همین الان ثبت نام کردم سایت عالی هست

sempron
25-11-12, 18:53
سلام حامد هستم از اهواز
تخصص:net-dvb-pc
تازه هم دارم هک یاد میگرم اگه خدا بخاد:1. (5):

hos365
26-11-12, 22:24
سلام.بنده حسین هستم از یکی از شهرستان های شیراز.قبلا برنامه نویسی و طراخی وب سایت و گرافیک کار می کردم ولی فعلا زدم تو خط سخت افزار.
مهندسی کامپیوتر از دانشکده باهنر شیراز گرفتم اگه کسی سوالی در زمینه هایی که گفتم داشته باشه خوشحال میشم بتونم بهش جواب بدم

n2569
30-11-12, 12:30
سلام منم ندا هستم از کرمان در هیچ زمینه ای تخصص ندارم ولی از همه یه کوچولو بلدم رشتم نرم افزاره ولی به یادگیری سخت افزار هم خیلی علاقه دارم .امیدوارم در این انجمن به معلومات سخت افزاریم افزوده بشه

morteza5921
03-12-12, 03:33
سلام كوچيكتون مرتضي جماليان هستم ساكن گنبد كاووس متولد 69 شغل تنظيم موتور علاقه منديها كامپيوتر موبايل ماشين الكترونيك تعمير ecu ،فني .
تازگي ها تو زمينه واتر كولينگ فعاليت ميكنم ،يكي هم ساختم با كمترين هزينه، تو اين زمينه ها ميتونم هم فكر يا راهنمايي كنم بچه هاي گل SSA رو. قربون همتون انشالله دوست خوبي باشم

XMind
24-12-12, 12:01
علیرضا هستم
دانشجو حقوق
عاشق گنو لینوکس
متنفر ار قانون دلال ها یعنی کپی رایت
اعتقاد دارم قانون برای تضمین آزادی اومده و ما باید جلوی هر قانونی که صلب آزادی میکنه رو بگیریم ( مثل همین قانون کپی رایت )
سیستم عامل ویندوز یک سیستم عامل جاسوسی هستش
حریم خصوصی گوگل توهین بزرگی به همه انسان ها و یکی از بزرگترین خیانت بشر به خودشه
به حرف های ریچارد استالمن اعتقاد دارم
تا حدودی از سخت افزار سر درمیارم و معتقدم بیشتر بنچمارک ها دروغ بزرگه
دکتر حسابی و شریعتی ۲ نعمت و سرمایه بزرگ هستن که ما توجهی بهشون نداریم
منتظر روزی هستم که ... آن مرد آمد

abidarsms
02-01-13, 19:12
جمشید هستم از گردستان بنده در کار سامانه اس ام اس پنل کاربری و پنل نمایندگی هستم آیا میتوانم در انجمن در این رابطه فعالیت داشته باشم

bride angelic
06-01-13, 14:46
سلام
من هم ملینام 19 ساله دانشجوی شهرسازی از مشهد
خیلی وقته با شما آشنام ولی تازه امروز عضو شدم!
سایت خوبی دارید واقعا خسته نباشید
امیدوارم عضو مفیدی برای سایت باشم
موفق باشید:love:

M A H R A D
07-01-13, 18:50
جمشید هستم از گردستان بنده در کار سامانه اس ام اس پنل کاربری و پنل نمایندگی هستم آیا میتوانم در انجمن در این رابطه فعالیت داشته باشم

سلام دوست عزیز

به شهر سخت افزار خوش اومدید.

بله. در صورتی که تمایل دارید خدمات خودتون رو معرفی کنید میتونید از انجمن محصولات و سرویس های اینترنتی (Only the registered members can see the linkمحصولات-و-سرویس-های-اینترنتی)استفاده کنید.

سپاس :give_rose:

pulad
09-01-13, 13:18
سلام
پولاد هستم از مشهد 18 ساله
دانشجوی کامپیوتر
علاقه زیاد به اورکلاک دارم

ordebehesht
13-01-13, 00:20
با سلام من متولد 64 مهندس کامپیوتر نرمافزار در زمینه C3 و PHP (php رو 2 ساله کار نکردم) تخصص دارم بیشتر کار کردم اگه عمری باقی بود به ASP.NET و FLASH اما بیشتر برنامه نویسی رو برای دل خودم میکنم نه برای کسب درامد و دوست دارم از یافته هام بقیه دوستام هم استفاده کنم تو چندتا انجمن دیکه مثل DEVELEOPERCENTER , majidonline,barnamenevise , technotox و...... عضوم
id من هرکی خواست پیام خصوصب بده در خدمدتونم
اسمم مجتبی هستش البت امیر مجتبی

mehdi139
22-01-13, 20:28
با عرض سلام من مهدی هستم 37 ساله از رودهن مدرکم سیکله اما کامپیوتر فولم وهر برنامه ای که باشه میتونم کار کنم و هر کاری که بگید با کامپیوتر انجام دادم تا حدودی هم سخت افزار بلدم
سر بلند و پیروز باشید

ramin_raf
26-01-13, 13:28
سلام
سیاوش هستم از اهواز بیشتر عاشق شبکه و کنترل پهنای باند (ccproxy ) آی تی عشق بی انتهاست . امیدوارم بتونم مفید باشم همونطور که از اطلاعات سودمند بقیه اعضا استفاده میکنم . با آرزوی موفقیت همگی بچه های آی تی در هر زمینه و تخصصی هر چند اندک

dade50
03-02-13, 08:49
با سلام و احترام

ارادتمند همه دوستان ، مدیران ، اساتید، کاربران و...
ولی الله هستم از استان کرمان شهرستان بم
تخصصی ندارم ، اما ان شاء الله می خواهم از مطالب ارزشمند و تخصص دوستان بزرگوار استفاده کنم.

موفق باشید

Moren
17-02-13, 19:10
سلام
ضمن عرض خسته نباشید
محمد هستم از تهران. در زمینه نرم افزار و شبکه مهارت دارم و در مورد سخت افزار هم تا حدی فعالیت می کنم.
لیکن بیشتر تمایل دارم از تجربه دوستان حاضر در انجمن استفاده کنم.
امیدوارم بتونم در کنار شما دوستان فعالیت بیشتر و موثرتری در زمینه IT چه از نظر سخت افزار ، نرم افزار ، شبکه و الکترونیک داشته باشم.

با تشکر و احترام
محمد

guitarist17
21-02-13, 14:30
سلام به همگی من محمد هستم 17سالمه از تهرانم....بنده در کار موسیقی هستم.گیتار و آهنگسازی بلدم و...:love::love:دوستون دارم همتونو اگه کاری چیزی بود در خدمتم.:give_rose::give_rose:

helia20
27-02-13, 12:30
هلیا هستم
از تهران ترم 6 الکترونیک
خوشحالم که تو جمعتون هستم....
:wink:
با کلی سوال و پرسش که کاملا منو گیج گرده....:wink:

sina_samand2002
02-03-13, 11:07
من سینا پسران افشاریان متولد 1367 هستم از اورمیه
یه جورایی تو کار موبایل و کامپیوتر خبره هستم ولی داشنجوی عمران هستم
در حال حاضر در انجمن تخصصی موبایلستان ، انجمن تخصصی لپ تاپ یکی از مدیران هستم و جزو اعضای فعال سایت ورزش اورمیه و والیبال ایران هستم

2sib
02-03-13, 13:25
همه چی یهویی شد !!!
امروز که از خواب بیدار شدم نمیدونم چی شد ، چطوری شد که پی سی نت ورک اومد تو ذهنم
سریع دست به کار شدم و وارد سایت شدم
همیشه برای من سخت ترین کار به یاد اوردن یوزر و پسوردیه که توی یک سایت عضو شدم
ولی برای اولین بار من یوزر و پسوردم رو درست وارد کردم !!
با دیدن فروم یه لبخندی رو لبام نشست که یاد اور روزایی بود که اینجا دور هم جمع میشدیم !!
سلام به همه :love:

goleyasf
06-03-13, 10:22
سلام بر دوستان گرامی من یاسی هستم از گیلان
درزمینه کامپیوتر تا حدی مهارت دارم

BestBoy1
08-03-13, 00:32
سلام.اشکان 23-24
لپ تاپ فروش :دی
نرم افزار و سخت افزار پی سی
جنـــــــوب :Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):

hagi8001984
15-03-13, 00:05
سلام من امیر علی هستم .کارشناس ارشد تربیت بدنی دارم. وبه دنبال اطلاعاتی در مورد اکسس پوینت 610 اینکسیس اینجا رو پیدا کردم و سوالم اینه که باید این مدل رو برای سیستم سون نیز همخوان نمود یا نه ؟ هیچ اطلاعاتی در مورد این مدل ندارم.

amirkhalily
25-03-13, 15:08
با سلام به همه عزیزان و بخصوص دوستان خوبی که این سایت ازرشمند رو راه اندازی کردن
من امیر خلیلی هستم کارم سخت افزار کامپیوتره و در حال تدوین کتابی در همین زمینه
امیدوارم با کمک دوستان بتونم کار ارزنده ای رو ارائه بدم
کمکی که میتونم به دوستان بکنم در ارتباط با ساختار انواع مادربوردهای پی سی و نوت بوک و انواع نقشه های شماتیک بخصوص شماتیک مادربوردهای لپ تاپ از همه برندها و مادربوردهای پی سی و همینطور دیتاشیت های که در این ارتباط هستند
من علاوه بر رشته تحصیلی مرتبط حدود 14 سال در ارتباط با تعمیرات سخت افزاری فعالیت دارم
امیدوارم در جمع دوستان بتونم مفید باشم با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان
at_90myahoo.com

arashkk
26-03-13, 03:31
علی هستم از تهران..تحصیلات و حوزه کاری حقیر در رابطه با سینما به ویژه کارگردانی و فیلمسازیست..تا حد امکان و توانم در خدمتم..
تا بحال که از حضور دوستان کارشناس بهره بسیار زیادی بردم..با آرزوی موفقیت برای همه به ویژه مدیران محترم سایت..

mohammad pc
31-03-13, 16:10
سلام به تمامی دوستان ضمن عرض تبریک سال نو،امیدوارم که سالی پر از نشاط و سلامتی داشته باشین.
محمد هستم از یزد
تو کار تعمیرات تخصصی لپ تاپ و کامپیوترم
امیدوارم بتونیم از همدیگه چیزای زیادی یاد بگیریم.:give_rose:

morad 007
31-03-13, 18:16
سلام به دوستان من تازه واردم تا جا بیوفتم کلی طول می کشه

راستی اسم من ارمینه :1. (5):

moosa2008
10-04-13, 20:23
سلام
موسی هستم از استان گلستان / گرگان
27 سالمه لیسانس نرم افزار
در حال حاضر هم کارشناس رایانه یک ادارع دولتی هستم و هم شرکت خصوصی در خصوص تجهیزات سخت افزار و شبکه دارم

w00t1991
20-04-13, 23:28
درود بر همه
محمد هستم از شیراز . بیست و یک ساله . عکاس . عاشق اینترنت و گیمینگ و موسیقی

gnbbaker
07-05-13, 01:24
مهدی حیدرپور هستم 24 ساله علاقه زیادی به گیم دارم تو بازی COMPANY OF HEROES با سه نفر از بچه های دیگه که چهار نفر میشیم چهارومین تیم دنیا هستیم علاقه زیادی به سخت افزار و مودینگ دارم البته با این وضعیت قیمت ها دیگه کشیدم کنار و فعلا تو تعطیلات هستم!!!

secret_mboy20
07-05-13, 15:44
درود بر همه
امید هستم
در زمینه مکینتاش و IOS تقریبا تخصص دارم :wink::cool:

old gamer
09-05-13, 01:19
سلام امین هستم 28 ساله متآهل از تهران تهرانپارس. فکر کنم این نام کاربری رو در 3 سایت همسایه بزنید منو بیشتر میشناسید.
بنده متخصص دانلود و آرشیو هستم. بیشتر تمرکزم روی انیمیشن و گیم هست. آرشیو تقریبا بزرگی از گیم پی سی و انیمیشن hd دارم. فیلم و موزیک که دیگه حرفشو نزن !!! 12 سال سابقه گیم دارم و عاشق کارت گرافیک. از دسته دوستانی هستم که روی کمپانی AMD قسم میخوریم و متعصب هستیم. به تازگی با این انجمنها آشنا شدم و امیدوارم روز به روز بهتر پررونق تر بشه. درخدمتم

tornado-G.D
12-05-13, 23:15
سلام من ترنادو هستم و پونزده سالمه و علاقه ی زیادی به هکری(کرکر(cracker))دارم و عاشق بازی های رایانه ای به خصوص کال آف وسینتراو هستم و تازگی میخوام زبان جوارو یاد بگیرم واز سخت افزار و نرم افزارای کامپیوتر زیاد نمیدونم وامیدوارم منو یاری کنید ممنون.

bahareh1370
17-05-13, 14:35
سلام
من بهاره 21 سالمه از تهران:give_rose: تخصصم تو نرم افزاره ++c و vb

iSteve
18-05-13, 22:31
سلام به دوستان شهر سخت افزار! بنده ناصر هستم از مشهد و خوشحالم که با شما دوستان و مدیران گرامی آشنا هستم. به امید آشنایی بیشتر و لحظه هایی خوب در کنار شما کاربران گرامی:11():

sorena3
22-05-13, 22:58
درود .... محمود هستم 29 سالمه کارم صنعته اگر در این مورد کمکی از دستم بر اومد خوشحام میشم کمک کنم

amiirrr
24-05-13, 11:14
امیر هستم در زمینه بر نامه نویسی بامطلب و فرترن و طراحی وب
اینم وبلا گ خصوصیم

Avj_GBT
02-06-13, 09:55
با سلام عرض،

بنده نماینده رسمی گیگابایت (از طرف آواژنگ) هستم و جهت پاسخ گویی به کاربران؛ انتقال نظرات، انتقادات و پیشنهادات و همچنین اطلاع رسانی در مورد جدیدترین اخبار و رویدادهای فن آوری در خدمت شما هستم.

Shahryar
02-06-13, 16:45
مهدی حیدرپور هستم 24 ساله علاقه زیادی به گیم دارم تو بازی COMPANY OF HEROES با سه نفر از بچه های دیگه که چهار نفر میشیم چهارومین تیم دنیا هستیم علاقه زیادی به سخت افزار و مودینگ دارم البته با این وضعیت قیمت ها دیگه کشیدم کنار و فعلا تو تعطیلات هستم!!!

درود بر همه
امید هستم
در زمینه مکینتاش و IOS تقریبا تخصص دارم :wink::cool:

سلام امین هستم 28 ساله متآهل از تهران تهرانپارس. فکر کنم این نام کاربری رو در 3 سایت همسایه بزنید منو بیشتر میشناسید.
بنده متخصص دانلود و آرشیو هستم. بیشتر تمرکزم روی انیمیشن و گیم هست. آرشیو تقریبا بزرگی از گیم پی سی و انیمیشن hd دارم. فیلم و موزیک که دیگه حرفشو نزن !!! 12 سال سابقه گیم دارم و عاشق کارت گرافیک. از دسته دوستانی هستم که روی کمپانی AMD قسم میخوریم و متعصب هستیم. به تازگی با این انجمنها آشنا شدم و امیدوارم روز به روز بهتر پررونق تر بشه. درخدمتم

سلام
من بهاره 21 سالمه از تهران:give_rose: تخصصم تو نرم افزاره ++c و vb

سلام به دوستان شهر سخت افزار! بنده ناصر هستم از مشهد و خوشحالم که با شما دوستان و مدیران گرامی آشنا هستم. به امید آشنایی بیشتر و لحظه هایی خوب در کنار شما کاربران گرامی:11():

درود .... محمود هستم 29 سالمه کارم صنعته اگر در این مورد کمکی از دستم بر اومد خوشحام میشم کمک کنم

امیر هستم در زمینه بر نامه نویسی بامطلب و فرترن و طراحی وب
اینم وبلا گ خصوصیم

با سلام عرض،

بنده نماینده رسمی گیگابایت (از طرف آواژنگ) هستم و جهت پاسخ گویی به کاربران؛ انتقال نظرات، انتقادات و پیشنهادات و همچنین اطلاع رسانی در مورد جدیدترین اخبار و رویدادهای فن آوری در خدمت شما هستم.

عضویت تک تکتون را دوستان عزیز به خانواده شهر سخت افزار تبریک میگیم و امیدواریم که در سایه یه همیاری متقابل بتونیم مفید باشیم در کنار هم :give_rose:

alirezairn
10-06-13, 12:13
علیرضا هستم از بچه های گل غرب تهران:lol: 18 ساله رشتم کامپیوتره ضمینه تخصصیم شبکه و امنیت ولی به سخت افزارم علاقه دارم :wink: دیدم جمع اینجا نسبت به انجمنای دیگه صمیمی تره خوشم اومد امیدوارم بتونیم با کمک دیگر دوستان عملکرد خوبی در راستای بالا بردن پرچم انجمن داشته باشم:cool:
ID:ALIREZAIRNTTPSyahoo.com

old gamer
20-06-13, 13:55

به به آقا ناصر جمعمون اینجا هم داره جمع میشه :1. (5):

amir.kamyab
20-06-13, 22:39
سلام دوستان من امیر هستم امید وارم که انجمنمون جز بهترین ها باشه همگی موفق باشید:give_rose::party:

reza_abadan
29-07-13, 16:42
سلام منم رضا هستم از آبادان . تخصص خاصی ندارم ولی دوست دارم که با عضویتم در این سایت به معلومات سخت افزار و نرم افزاریم اضافه شه و از وجود صمیمی شما نهایت استفاده ببرم .
با تشکر

tamirat91
06-08-13, 18:05
سلام بنده 10سالی هست تو کارتعمیرات سخت افزارم
آرزوی موفقیت برای شما دوستان دارم یاحق

vb.net
08-08-13, 14:46
سلام به دوستان عزیز
اسمم رضاست. در زمینه نرم افزار کار میکنم
امیدوارم بتونم حداکثر استفاده رو از این سایت ببرم و مفید هم واقع بشم

rezakhamosh
12-08-13, 14:41
سلام به همه بزرگان pcمنم حمیدم خیلیم خوش حالم که با این سایت خوب آشنا شدم یا علی

Shahryar
12-08-13, 17:11
علیرضا هستم از بچه های گل غرب تهران:lol: 18 ساله رشتم کامپیوتره ضمینه تخصصیم شبکه و امنیت ولی به سخت افزارم علاقه دارم :wink: دیدم جمع اینجا نسبت به انجمنای دیگه صمیمی تره خوشم اومد امیدوارم بتونیم با کمک دیگر دوستان عملکرد خوبی در راستای بالا بردن پرچم انجمن داشته باشم:cool:
ID:ALIREZAIRNTTPS@yahoo.com (Only the registered members can see the link)

به به آقا ناصر جمعمون اینجا هم داره جمع میشه :1. (5):

سلام دوستان من امیر هستم امید وارم که انجمنمون جز بهترین ها باشه همگی موفق باشید:give_rose::party:

سلام منم رضا هستم از آبادان . تخصص خاصی ندارم ولی دوست دارم که با عضویتم در این سایت به معلومات سخت افزار و نرم افزاریم اضافه شه و از وجود صمیمی شما نهایت استفاده ببرم .
با تشکر

سلام بنده 10سالی هست تو کارتعمیرات سخت افزارم
آرزوی موفقیت برای شما دوستان دارم یاحق

سلام به دوستان عزیز
اسمم رضاست. در زمینه نرم افزار کار میکنم
امیدوارم بتونم حداکثر استفاده رو از این سایت ببرم و مفید هم واقع بشم

سلام به همه بزرگان pcمنم حمیدم خیلیم خوش حالم که با این سایت خوب آشنا شدم یا علی

به تک تک شما عزیزان خوش آمد میگیم و امیدواریم با فعالیت خوبتون توی انجمن به ما ، مجموعه و در نهایت جامعه آنلاین کمک کنید . :give_rose:

Mehrdad_CS
12-08-13, 20:41
من هم مهرداد هستم. رشته ی تحصیلیم علوم کامپیوتر هست اما به اغلب زمینه های علمی علاقه دارم.

*MoJtAbA*
13-08-13, 10:23
سلام به دوستان عزیز

من مجتبی هستم از کرج.عاشق کامپیوتر(از همه چیش سر در میارم سخت افزار, نرم افزار, بازی و...)
خیلی خوشحالم با این انجمن اشنا شدم.
:Love-ssa~! (1):

M A H R A D
15-08-13, 17:32
من هم مهرداد هستم. رشته ی تحصیلیم علوم کامپیوتر هست اما به اغلب زمینه های علمی علاقه دارم.

سلام به دوستان عزیزمن مجتبی هستم از کرج.عاشق کامپیوتر(از همه چیش سر در میارم سخت افزار, نرم افزار, بازی و...)خیلی خوشحالم با این انجمن اشنا شدم.
:Love-ssa~! (1):

هر دو دوست گرامی به شهر سخت افزار خودش اومدید. امیدوارم بیشتر شاهد حضورتون باشیم.

با آرزوی بهروزی :give_rose:

hazhar.ghorbani
19-08-13, 23:41
با سلام
من هم میخام در این تاپیک شرکت کنم و خودم را به دوستان شهر سخت افزار معرفی کنم
من هژار قربانی هستم
از استان آذربایجان غربی .اشنویه هستم منطقه کرد نشین مرز عراق .ترکیه
9102
9103

ali hamoon
22-08-13, 09:52
با سلام خدمت همه دوستان و آقا SHAHRYAR عزیز بنده لیسانس برق قدرت دارم اما تجربه کاری من در زمینه طراحی ،نصب، اجرا، تعمیر و نگهداری آسانسور هست باعث افتخار بنده هست اگه بتونم در این زمینه برای دوستان مفید باشم. مخلص همتون هم هستم

G.R.C
26-08-13, 02:41
سلام به همگی....:11():
بنده هم رسول هستم دانشجو گرافیک 2 ساله دارم میخونم در انجمن های مختلفی فعالیت دارم ایشالا که در انجمن شهر سخت افزار هم موثر واقع بشیم:11():

jafar353
28-08-13, 22:29
ملقب هستم به 353.!!
اهل تهران دانشجوی نرم افزار ..و قبلا ی شبکه اجتماعی داشتم که واگذارش کردم :)

alipishroo
05-09-13, 15:34
علی حیدری فرد
مدرس سخت افزار و شبکه
09363365060
کارشناس ارشد شبکه
نفر اول المپیاد IT

saeed74
13-09-13, 16:47
سلام منم سعیدم 18 ساله از مشهد.. رشته ام IT تازه قبول شدم.. اینشالله بتونم از طریق این سایت بیشتر در مورد سخت افزار کامپیوتر اطلاعات بدست بیارم ..

mayaworking
07-10-13, 10:40
سلام خدمت دوستان.
حسینم 27 ساله از خمین در زمینه سخت افزار و نرم افزار 50 درصد اطلاعات دارم.خوشحالم که در این جمع تبادل اطلاعات دارم.
البته با نرم افزار مایا برای انیمیشن سازی در حد نیمه حر فه ایی کار کردم.

samasari
16-11-13, 14:07
سلام به تمام دوستان و همکاران امیر هستم 28 ساله از ساری :1. (5):

rezatafazoli
05-02-14, 18:46
سلام خدمت همگی من رضا هستم از استان بوشهر و امیدوارم اینجا از شما دوستان خوبم چیز های زیادی یاد بگیرم من خودم به شخصه علاقه زیادی به کامپوتر دارم
...............................................
یاحق

viper95
08-02-14, 17:21
سلام به دوستان انجمن .

خشایار صفاپور هستم تقریبا 19 ساله از کرج .

مدیر انجمن سایت بزرگ میهن گیم و همکار سخت افزار در میهن گیم هستم .

در انجمن مجله سخت افزار هم فعال هستم .

و الان هم افتخار عضویت در انجمن شهر سخت افزار رو دارم .

گیمر حرفه ای هستم و تا حدود نسبتا زیادی آشنا با سخت افزار و دنیای دیجیتال .

امید وارم عضوی مفید در این انجمن باشم .

با آرزوی موفقیت برای تمامی شما عزیزان .:11():

eshghabi
20-02-14, 11:26
سلام منم محمد 20 ساله از آبادان رشته ام کامپیوتر نرم افزار ... تقریبا بیشتر از اون چیزی که باید بلد باشم بلدم و امیدوارم از طریق این سایت بتونم بیشتر یاد بگیرم ...:cool:

Opelax.Shop
25-02-14, 13:06
سلام احسان قائم مقامی هستم. حدود 6 سال سابقه کار در بازار کامپیوتر رو دارم. فروش لپ تاپ و تبلت رو به صورت حرفه ای انجام میدم.
اطلاعات فنی و تخصصی نسبتا خوبی هم دارم.چون هر چیز جدیدی میاد در موردش تحقیقات لازم رو انجام میدم...
Opelax.shopyahoo.com
دوستدار شما...

Reza Eshraghi
30-04-14, 18:51
سلام به همه دوستان عزیز انجمن شهر سخت افزار !
من رضا هستم فامیلم هم توی نام کاربریم مشخصه ! محل سکونتم هم همین طور ! Only the registered members can see the link
تا چند روز دیگه با یاری خدا 24 ساله میشم !
به سخت افزار و کامپیوتر علاقه شدیدی دارم ! اما رشته تحصیلیم هیچ ارتباطی با علاقم نداره !
در حال حاضر هم مدیر انجمن سخت افزار هستم ( انجمن مجله سخت افزار )
لقبم هم .... ! بهتره نگم ! Only the registered members can see the link ولی دوستان عزیزی که من رو میشناسند از جمله آقا آرمین عزیز و آقا حسام گل گلاب و آقا ناصر و امین آقا عزیز که از دوستان خیلی خوب من هستند و بهتره بگم مثل برادر برام عزیز هستند با شیوه کاری من کاملاً آشنا هستند و لقبم هم میدونن چیه ! Only the registered members can see the link
انشاء الله اینجا هم در خدمت دوستان و اساتید و مدیران بزرگوار بر اطلاعاتمون افزوده بشه و اگر لایق باشیم اینجا هم بتونیم مفید واقع بشیم و کمکی هرچند کوچک به ارتقاء جایگاه سخت افزار در کشور کنیم ! :give_rose:

AZSE7EN
17-05-14, 10:15
سلام.
ابوالفضل زمانی هستم.

خوشبختم از ملاقاتتون:11():

hidden shadow
19-05-14, 19:56
سلام...

رشته برق می خونم... کمی اطلاعات در مورد نرم افزار و سخت افزار هم دارم...
به امید خدا و یاری دوستان در این سایت، میخوام اطلاعاتم به روزتر و بیشتر کنم.
فکر کنم کافی باشه نه؟

alivamarty
15-06-14, 23:22
سلام به همه دوستان من هم علي هستم. در مورد سخت افزار دارم تحقيق مي كنم. و خوشحالم كه در جمع شما عزيزان هستم. البته اگه منو مورد لطفتون قرار بدين.

danial.19
14-10-14, 16:52
سلام من دانبال هستم19سالمه از تهران رشته دبیرستانیم برق و دانشگاه تجهیزات اتاق عمل هست

farooq
22-10-14, 00:01
سلام دوستان رضا هستم از تهران . متخصص انرژی هسته ای . ارشد . علاقه من به سخت افزار و گیم هستم

امید رض
28-10-14, 11:37
سلام من امید هستم من تمامی کاربران باسابقه این سایتو کمو بیش میشناسم که قبلا توسایت سخت افزاربودن اوناهم منو قبلا میشناختن تواین سایت هم قبلا بودم ولی الان بعدازسال ها ازدوباره ولی بانامه دیگه اومدم تابادوستان ازدوباره رابطه برقرارکنم بانام جدید مهم نیست که من کیه ولی درکل یه غریبه ام
من دررشته کامپیوترتحصیل کردم وعاشق سخت افزارم وتواین کارضرر هایه زیادیکردم تااخر دیگه ضرر نکردم ونمیکنم

alone66
05-12-14, 20:10
سلام
اسم اصلیم رو به خاطر خاطره ی بدی که دارم از انجمن دیگه فعلا نمیگم

از کرمانشاه هستم همین

Farid OC
06-12-14, 15:19
سلام دوستان
فرید هستم . دانشجوی سال اول داروسازی دانشگاه شهید بهشتی . به علم ، عکاسی ، گیم و اورکلاک علاقه دارم . امیدوارم بتونم دوست خوبی براتون باشم .

korosharia
05-01-15, 01:00
سلام به همه دوستان انجمن

من رضا از شهر قدس تجربه و تخصص کامل در تعمیرات موبایل با 8 سال سابقه 39 سال دارم و نیز علاقمند به دنیای سخت افزار پی سی

از اشناییتون خرسندم

سبز باشید :give_rose:

Chalakb
06-01-15, 11:39
سلام من چالاک هستم سال سوم تجربی از شهر بانه استان کردستان
خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم و تقریبا از کامپیوتر و لپ تاچ اینا سر در میارم ولی تخصصم تو بازیه دیگه از همه چیش سر در میاررررم

war111
25-01-15, 08:51
سلام
مرتضی هستم دانشجوی سال دوم برق،عاشق سخت افزار :11():

erfan_mnjd
19-02-15, 07:26
سلام دوستان

عرفان هستم 17 ساله طراحه وب

تقریبا 1 سال هست که در زمینه طراحی وب،طراحی بنر و یه سری کارای اینترنتی فعالیت دارم.

تعمیرات موبایل هم انجام میدم البته به صورته آماتور.

در حال حاظر توانایی طراحی کامل یک سایت اینترنتی با سیستم مدیریت محتوی وردپرس رو دارم .

به زبان های برنامه نویسیه html,css,javascript,jquery,phpو تکنیک ajax مسلط هستم.

در زمینه طراحی وب هر مشکلی داشتید میتونید ازم بپرسید .

یا بلدم بهتون میگم یا بلد نیستم یاد میگیرم بهتون میگم :1. (29):

برای طراحی سایت با کمترین هزینه هم میتونید بهم مراجعه کنید :1. (31):

M3RS4D 50062
25-02-15, 21:39
ان شا ال... به یاری اهورا مزدا

شما زرتشتی هستین؟:1. (23):

Shahryar
25-02-15, 21:44
شما زرتشتی هستین؟:1. (23):

نه والا ! :1. (27):

M3RS4D 50062
25-02-15, 21:46
نه والا ! :1. (27):
اقا شهریار چه تعجبی کردی :give_rose:
به خاطر اهورا مزدا گفتم.:wink:

من پدرم زرتشتی بوده

Shahryar
25-02-15, 21:48
اقا شهریار چه تعجبی کردی :give_rose:
به خاطر اهورا مزدا گفتم.:wink:

من پدرم زرتشتی بوده

آهان. خدا حفظشون کنه. :give_rose:

alksdj
28-02-15, 01:35
سلام و درود خدمت تمامی دوستان و اساتید و مدیران گل شهر سخت افزار
بنده حقیر :
مهدی هستم علاقه زیادی که سخت افزار به خصوص اورکلاک ان هم با طمع LN2 ( نیتروژن ) دارم . 25 ساله هستم مدرک : کارشناسی برق الکترونیک . فعلا هم یک هفته هست که یک فروشگاه فروش قطعات و لپ تاپ افتتاح کردم .
امیدوارم لحظات خوب و پر از بار علمی در کنار شما دوستان داشته باشم و بتونم یک قدم مثبت برای این فروم و کمکی به دوستان داشته باشم
با تشکر:give_rose::Love-ssa~! (1):

navid1377
29-03-15, 17:30
سلام
من نوید ایمانی هستم از کرمانشاه , عاشق کامپیوتر و تکنولوژی هر روز دوس دارم اگاهیم در این زمینه رو بیشتر و بیشتر کنم , یه چیزایی بارمه :1. (23): ولی شاگردتون هم نیستم :1. (21):

shahin39
29-03-15, 18:51
سلام من shahin32 هستم در بسیاری از رشته های فنی اطلاعات دارم اما متاسفانه در مورد کامپیوتر خیلی مبتدی هستم از معرفی شما هم متشکرم

miladkhan95
23-05-15, 17:44
سلام
من میلادم.دانشجوی معماری

yas1717
05-06-15, 17:37
سلام من مهدی هستم هفده ساله از ورامین
اومدم در کنار شما استاد ها یه چیز هایی یاد بگیرم :love:

ushuaia
27-07-15, 14:47
سلام .من هم احمد هستم از همدان ..کوچیک شما ..من در مورد سخت افزار فعالیت میکنم .. استاد نیستم اما ار دستم بیاد کوتاهی نمیکنم ...انشاالله راضی باشین ..دوستدار شما ..:give_rose::give_rose::give_rose:

alipishroo
01-05-16, 09:30
با سلام
علی حیدری فرد هستم 25 ساله از اهواز
مدرس شبکه های کامپیوتری و المپیادهای IT در مرکز آموزش IT دانشگاه شهید چمران اهواز (نت ویژن)
مشاور سخت افزار و شبکه پارک علم و فناوری استان خوزستان و مراکز رشد
مشاور سخت افزار و شبکه شهر جدید رامین
مشاور سخت افزار و شبکه بیمارستان مهر اهواز
و....
خوشحال میشم در خصوص دوره های IT و همچنین تجهیزات سیسکو، میکروتیک و سرورهای HP به دوستان مشاوره بدم و از تجربیات دوستان خوبم بهره ببرم

Soheil.DVBHS
25-03-17, 10:40
با سلام و تبریک سال نو
سهیل هستم از تهران
در زمینه سخت افزار و نرم افزار و اسمبل سیستم های حرفه ای و حل مشکلات سیستم کار میکنم

باعث افتخار و خوشحالیمه که در کنار شما اساتید عزیزم هستم

سلامت و موفق باشید.

Torang
24-04-17, 17:31
درود
تورنگ هستم......تخصص : آچار فرانسه ...البته بچه ها به من میگن دکتر کامپیوتر...12سال تجربه در زمینه کامپیوتر دارم خوشحالم که در بین شما عزیزان هستم..همیشه دوست دارم چیزای جدید یاد بگیرم و اونارو برای بقیه به اشتراک بذارم...اما متاسفانه بعضی ها که من تا الان تو زندگی باهاشون برخورد داشتم هر اطلاعاتی داشتن برای خودشون نگه داشتن...امیدوارم من چنین آدمی نبوده باشم و در آینده هم نباشم..