PDA

مشاهده نسخه کامل : نقد فعاليت كاربران انجمن شهر سخت افزار با حضور : Trance

Shahryar
23-01-08, 16:24
مدت هاست كه قصد داريم يك تاپيك براي نقد فعاليت كاربران از ديدگاه عموم به خصوص كاربران ايجاد كنيم كه در آن افراد فعال و به خصوص افراد تيم مديريت را اينجا مياريم و مورد بحث و بررسيشون قرار ميديم تا هم سوالات دوستان در مورد يك مدير يا يك كاربر رفع بشه و هم اينكه انتقاد يا نظر خاصي در مورد فردي خاص داريد مطرح كنيد تا اون فرد هم بدونه .

فقط توجه كنند دوستان به هيچ وجه توهين نكنند و اين بحث كاملا دوستانه هست . از جهتي ديگر هم به كاربران يا مديراني كه اينجا مورد نقد قرار ميگيرند بر نخوره چون همه ي اين ها سوال و جواب هست براي بهبود كيفيت كاري انجمن نه ايجاد دشمني و ... .

براي اينكه اين واقعه را كاملا براي همه اثبات كنيم خبر خوشي دارم كه كليه اعضاي تيم مديريت در اين تاپيك نقد خواهند شد ! از جمله خود بنده . :great:

در حال حاضر نقد فعاليت دوست عزيزم : " SECURITY (Only the registered members can see the link) " در حال انجام است !

از دوستاني كه در اينجا مورد نقد قرار ميگيرند خواهشمنديم يك معرفي خيلي كوچيك از خودشون انجام بدند .

شروع شد !‌ :1. (23): ...

موفق باشيد
شهريار:give_rose:

aMiR HosSeiN
23-01-08, 16:31
سلام
22 سالمه.سال آخر رشته ی مکانیک دانشگاه علم و صنعت(واحد اراک).
منتظر نقد شما عزیزان هستم:give_rose:

Farshid
23-01-08, 17:01
به نظر من این عنوان خیلی بهتر بود:
صندلی داغ انجمن PC Network

Emperatour
23-01-08, 17:25
صندلی داغ داریم. اینجا نقده

M A H R A D
23-01-08, 18:17
به نظر من این عنوان خیلی بهتر بود:
صندلی داغ انجمن PC Network

البته تاپیک صندلی داغ داریم :great:

=======

امیرحسین جان( آقای مهندس) از دوستان گل بنده هست که ارادت خاصی بهشون دارم:love:

یه مدتی نبودند البته که کاملا قابل توجیه هست ( مشغله های دانشجویی و ... ) که

ظاهراً کم کم دارن برمیگردند به حالت اولیه خودشون.(Plz Wait)

فعالیت خوبی داره مخصوصا در انجمن مدیریتی خودش که امیدوارم موفق باشه همچنان

و البته خیلی تو نخ فیلم هست ... و تا اونجا که من میدونم به The Departed علاقه خاصی داره!:lol:

تنها عیبش اینه که استقلالیه !! (شوخی):1. (38):

ولی خارج از این بحثها ، واقعا تشکر میکنم از امیرحسین به خاطر زحماتش که برای انجمن
کشیده و قطعا بدون همکاری ایشون و سایر دوستان ( که بزودی نقد خواهیم کرد!) این
امر میسر نبود.

وای ... یه چیزی داشت یادم میرفت و اون اینه که امیرحسین به داریوش و به ویژه آهنگ فریاد زیر آب + آینه علاقه خارق العاده ای (!) داره

داشته باش امیرحسین:

رو میکنم به آینه ، رو به خودم داد میزنم

ببین چقدر حقیر شده اوج بلند بودنم

رو میکنم به آینه من جای آینه میشکنم

رو به خودم داد میزنم این آینه است یا که منم

......

ببخشید اگه اسم پستم رو نمیشه گذاشت " نقد " :give_rose:

سپاس:11():

KING
23-01-08, 18:39
امیر حسین جان یکی از مدیران فعال انجمن بودن و هستن
گرچی مدتی هست بدلیل درس و ... کمتر آفتابی میشن بقول آقا مهراد (Plz Wait) داره رو برا میشه فعالیتش بیشتر شده
بنده نمیخام از ایشون تعریف بکنم ولی خدایش هیچوقت از ایشون شکایتی نشدن با همه کاربران رفتاری خوبی داره
اگه فعالیتش بیشتره بشه مثل قبل خیلی خوب میشه :love:

aMiR HosSeiN
23-01-08, 19:15
البته تاپیک صندلی داغ داریم :great:

=======

امیرحسین جان( آقای مهندس) از دوستان گل بنده هست که ارادت خاصی بهشون دارم:love:

یه مدتی نبودند البته که کاملا قابل توجیه هست ( مشغله های دانشجویی و ... ) که

ظاهراً کم کم دارن برمیگردند به حالت اولیه خودشون.(Plz Wait)

فعالیت خوبی داره مخصوصا در انجمن مدیریتی خودش که امیدوارم موفق باشه همچنان

و البته خیلی تو نخ فیلم هست ... و تا اونجا که من میدونم به The Departed علاقه خاصی داره!:lol:

تنها عیبش اینه که استقلالیه !! (شوخی):1. (38):

ولی خارج از این بحثها ، واقعا تشکر میکنم از امیرحسین به خاطر زحماتش که برای انجمن
کشیده و قطعا بدون همکاری ایشون و سایر دوستان ( که بزودی نقد خواهیم کرد!) این
امر میسر نبود.

وای ... یه چیزی داشت یادم میرفت و اون اینه که امیرحسین به داریوش و به ویژه آهنگ فریاد زیر آب + آینه علاقه خارق العاده ای (!) داره

داشته باش امیرحسین:

رو میکنم به آینه ، رو به خودم داد میزنم

ببین چقدر حقیر شده اوج بلند بودنم

رو میکنم به آینه من جای آینه میشکنم

رو به خودم داد میزنم این آینه است یا که منم

......

ببخشید اگه اسم پستم رو نمیشه گذاشت " نقد " :give_rose:

امیر حسین جان یکی از مدیران فعال انجمن بودن و هستن
گرچی مدتی هست بدلیل درس و ... کمتر آفتابی میشن بقول آقا مهراد (Plz Wait) داره رو برا میشه فعالیتش بیشتر شده
بنده نمیخام از ایشون تعریف بکنم ولی خدایش هیچوقت از ایشون شکایتی نشدن با همه کاربران رفتاری خوبی داره
اگه فعالیتش بیشتره بشه مثل قبل خیلی خوب میشه :love:

ممنون مهراد و بهنام عزیز. شما همیشه نسبت به من لطف داری.آره یواش یواش داریم بر میگردیم.حقیقتش داشتم برای کنکور کارشناسی ارشد میخوندم و اصلا هم تهران نبودم .اراک بودم در حال درس خوندن.هر وقت بر میگشتم تهران بلافاصله پای سیستم آلاین میشدم.کنکور قرار بود 9 بهمن بر گزار بشه که متاسفانه افتاد 2 اسفند به خاطر همین من هم یکی 2 هفته ای درس رو تعطیل کردم. حالا کنکور رو بدم مثل سابق در خدمت همه ی کاربرای عزیز و انجمن خواهم بود.

مهراد عزیز، ما به داریوش ارادت خاصی داریم:love: خوشا فریاد زیر آب.
جدیدا هم زدم توی کار فیلم 21 گرم و good shephered .ارزش 20 بار دیدن رو دارن.:1. (38):

ممنون از نقد خوبتون،:1. (38): کاشکی همه ی نقدا اینطوری باشه.:1. (38):
هستیم در خدمت بقیه ی دوستان:yes:
:wink:

M A H R A D
23-01-08, 19:28
آها ، یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که امیرحسین جان با اینکه بقیه رو با لفظ "فقط و فقط" به استفاده دکمه تشکر

ترغیب میکنه ولی در 50% مواقع خودش هم یادش میره از تشکر استفاده کنه !

نمونش همین پست بالا !! :1. (38):

( امیر جان دارم گرمت میکنم واسه نقدهای بعدی! )

aMiR HosSeiN
23-01-08, 20:33
آها ، یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که امیرحسین جان با اینکه بقیه رو با لفظ "فقط و فقط" به استفاده دکمه تشکر

ترغیب میکنه ولی در 50% مواقع خودش هم یادش میره از تشکر استفاده کنه !

نمونش همین پست بالا !! :1. (38):

.:lol:
درسته مهراد جان.
من به عنوان به مدیر باید کاربر هایی که فعالیت خوبی کردن و زحمت کشیدن رو تشویق کنم و ازشون تشکر کنم.همونطوری که توی انجمن مدیران بحث شد درباره ی پلاگین تشکر گفتم که با دکمه ی تشکر همه چیز با کلیک روی اون تموم میشه و این دلسرد کننده هست برای کاربر و بعد از اون بحث و تصمیمی که گرفته شد من استفاده از دکمه ی تشکر رو کمتر کردم.
مهراد عزیز خدا خیرت بده 20 خط تو پست بالا قصه ی حسین کرد شبستری تعریف کردم بهش میگی پست تشکر:1. (5):.

منتظریم:1. (19)::surprised:

Mahdi Hero
23-01-08, 22:13
خوب نقد شونده جزوه دوستان صميميه من تو اين فرومه آخه من اينجا با 3 نفر
فقط صميمی هستم که يکيشون امير جانه
فعاليتش تو انجمنه موسيقی واقعا زيباست
اگه انتخاب بهترين فيلمشم آخرين ساخته استاد اسکورسيزی يعنی مرده گان باشه
بايد واقعا بهش تبريک بگم
من نقده منفی از ايشون نديدم جز يه کوتاهی خيلی بد تو انجمنه فيلم اونم اينکه
من 3 روز وقت باسه تهيه ليست مطالبه انجمنه فيلم و موسيقی انجام دادم که بر اثره کوتاهی
ايشون اون ليست پاک شده و همين جا هم ميگم امير جيگر اون ليستو اگه بر نگردونی وای به حالت

در ضمن شهريار جان تاپيکه خوبی ميتونه باشه ممنون
در ضمن شهريار جان ممنون از اينکه به اون درخواسته جواب دادن به سوالاتم جواب ندادی :دی

Labyrinth
24-01-08, 03:10
نقد ندارم بکنم چون خیلی کوچیکم برای این کار :wink:

فقط تشکر میکنم از همه شما واقعا خوشحالم توی این فرم حضور دارم واز بودن همه شما
استفاده میکنم

درسته من تازه واردم ولی اگر تونستید دارم میگم ها اگر تونستید و وقت کردید ما رو هم از نقد و بررسی خودتون بی بهره نگذارید :love:

aMiR HosSeiN
24-01-08, 10:03
خوب نقد شونده جزوه دوستان صميميه من تو اين فرومه آخه من اينجا با 3 نفر
فقط صميمی هستم که يکيشون امير جانه
فعاليتش تو انجمنه موسيقی واقعا زيباست
اگه انتخاب بهترين فيلمشم آخرين ساخته استاد اسکورسيزی يعنی مرده گان باشه
بايد واقعا بهش تبريک بگم
من نقده منفی از ايشون نديدم جز يه کوتاهی خيلی بد تو انجمنه فيلم اونم اينکه
من 3 روز وقت باسه تهيه ليست مطالبه انجمنه فيلم و موسيقی انجام دادم که بر اثره کوتاهی
ايشون اون ليست پاک شده و همين جا هم ميگم امير جيگر اون ليستو اگه بر نگردونی وای به حالت

در ضمن شهريار جان تاپيکه خوبی ميتونه باشه ممنون
در ضمن شهريار جان ممنون از اينکه به اون درخواسته جواب دادن به سوالاتم جواب ندادی :دی

بابا کوتاهی من چرا؟ اعلان تاریخ انقضا داره و شما تاریخش رو زیاد نکردید.:lol:

مهدی جان پیداش کردم.برات آف گذاشتم. ندیدی؟ این دفعه پیغام خصوصی میزنم:yes:.

sAsAn.K
24-01-08, 12:06
امیر حسین عزیز یکی از فعال ترین و بهترین مدیران ما در این انجمن هستند .
پست های بیهوده نمیدن و تک تک پستاشون کاملا مفید هست .
نظر من این بود . :great:

Emperatour
25-01-08, 01:56
من تعریف نمیکنم تو این تاپیک . به دلت صابون نزن امیر. (خیلی مخلصیم) . فقط اهنگایی که اپلود میکنی تو سرور درست حسابی تر بریز نه 4share که سرعتش دهن سرویس میکنه. تک اهنگ هم بیشتر بزار . ممنون

aMiR HosSeiN
25-01-08, 02:07
من تعریف نمیکنم تو این تاپیک . به دلت صابون نزن امیر. (خیلی مخلصیم) . فقط اهنگایی که اپلود میکنی تو سرور درست حسابی تر بریز نه 4share که سرعتش دهن سرویس میکنه. تک اهنگ هم بیشتر بزار . ممنون

به روی چشم.
اول روی پارسا اسپیس و پرشین گیگ بودیم.بعد یه مدت روی رپید آلپود میکردیم که خودت بهتر در جریانی:lol:.

بعد رفتیم روی 4 شر.
الان مدتیه برگشتیم روی پارسا اسپیس.مخصوصا اینکه 5 گیگ هم کرده فضا رو.

M A H R A D
01-02-08, 00:55
کس دیگه ای نبود ؟!

M A H R A D
05-02-08, 22:09
بابا نقد کنید دیگه !!

M A H R A D
10-02-08, 14:06
شهریار جان نفر بعدی کیه ؟!:1. (26):

Security
29-02-08, 13:43
مهراد جان من یکشنبه عازم سفر هستم . تا هستم بنده رو هم از نقد خودتون محروم نکنید .

بی رو دربایستی بیایید هر مشکلی و هر مسئله ای هست اینجا بیان کنید .

خداییش خوشحال میشم . شاید بعضی از رفقا از دست بنده به دلایلی ناراحت باشند .

در هر صورت بیان همین جا مطرح کنند . البته روی صحبتم با داداش مهراد گلم نبود ها . . . کلی عرض کردم .

با تشکر Security

Emperatour
29-02-08, 14:13
خوب طبق روال فقط انتقاد میکنم من. Only the registered members can see the link مطمئنا حُسن های شما خیلی خیلی بیشتره داش سعید گل.
شاید یک عیب کپی کردن زیادت باشه که از نظر شما و ادمینها خوب باشه اما خوب من به شخصه دوست دارم کمتر کپی ببینم و بیشتر بحث مفی Only the registered members can see the link د. خلاصه ما چاکریم و این عیب خیلی وقتا به خودمم وارده Only the registered members can see the link

Security
29-02-08, 14:23
خوب طبق روال فقط انتقاد میکنم من. Only the registered members can see the link مطمئنا حُسن های شما خیلی خیلی بیشتره داش سعید گل.
شاید یک عیب کپی کردن زیادت باشه که از نظر شما و ادمینها خوب باشه اما خوب من به شخصه دوست دارم کمتر کپی ببینم و بیشتر بحث مفی Only the registered members can see the link د. خلاصه ما چاکریم و این عیب خیلی وقتا به خودمم وارده Only the registered members can see the link

صد درصد با این نقد موافقم .ممنون از تذکر به جات سعید عزیز.

ولی خیلی وقتها هم بحث هایی رو راه انداختم که بدون بحث و سوال و جواب موند

نمونه هاشو رو در مورد پست های خودت باید دیده باشی . که کلی هم تبلیغ میکردی ولی

باز تاپیک زنده نمیشد مثل همون تاپیک عکاسی ... یه سری مسائل هم موضوعات آموزشی هست که راهی جر کپی نداره وقت اجازه اینو نمیده

که فرد خودش تایپ کنه ...

به هر جهت ممنون از تذکر درست و به جات .

Emperatour
29-02-08, 14:26
لطف داری. درسته. همکاری بچه ها هم خیلی مهمه. راستی عنوان رو تغییر بده خودت

Shahryar
29-02-08, 14:58
به به ببين كي اينجاست خوبي سعيد جان ؟

فعاليتت كه خوبه وقت هايي كه باشي . مطالب آموزشي و ... كه واقعا من و ساير دوستان استفاده مي كنيم . در كل عالي !

قبلا هم كه يكسري مسائل سر تاپيك هاي سياسي و ... بود كه بعد از گذاشتن قوانين ديگه هيچ مشكلي نبوده :1. (23):

ان شا الله هر چه زودتر برگردي و دوباره از مطالب خوبت استفاده كنيم رفيق .

قربانت شهريار:1. (21):

Shahryar
29-02-08, 15:25
خوب دوستان پست هايي كه بعد از سوتي بنده ايجاد شد پاك شد كه تاپيك منحرف نشه ( ممنون از دوستان سوتي گير :1. (38): )

موفق باشيد
شهريار

Emperatour
29-02-08, 15:30
ایول. ادمین باحال به این میگن. Only the registered members can see the link

خوب سعید جان به نظرت خودت نکات منفی کارت کجاس؟

Security
29-02-08, 15:31
بابا یکی ما رو نقد کنه . . . شده صوتی بازار . . .

خوب سعید جان به نظرت خودت نکات منفی کارت کجاس؟

همون جایی که منفی هست :1. (38):

Keih@n.G
29-02-08, 18:18
بابا یکی ما رو نقد کنه . . . شده صوتی بازار . . .

همون جایی که منفی هست :1. (38):
توضیح بده کجایه کارت منفیه؟

ایول:11():

Security
29-02-08, 18:47
یکی از نکاتی که میتونم بهش اشاره کنم شاید این باشه که با بعضی از مسائل خاص یه مقدار تعصبی برخورد میکنم

که شاید جای بحثش خارج از جو این انجمن باشه و شاید زیاد هم رو این قبیل موضوعات مانور میدم.

چه کار کنم بعضی وقتها جوش میارم دیگه .

شاید هم گاهی اوقات ناخواسته خواستم سلیقه ام رو به شخصی تحمیل کنم ولی خدا شاهده نیتم این نبوده.

خلاصه اگر باعث ناراحتی دوست عزیزی شدم شرمنده . ما رو به بزرگی خودتون ببخشید.

یا حق با حق تا حق .

M A H R A D
29-02-08, 19:42
سلام داش سعید گل :love:

از نقدهایی که بر شما وارد است اینست که یوزرهای بن شده رو کلاً حذف می نمودید !!

یه توضیحی میدی چرا این کارو میکردی؟ :love:

Security
29-02-08, 21:06
خدمت داداش مهراد عزیز عرض کنم که بعضی از یوزرها از نظر نوع انتخاب نام کاربری خیلی ضایع بود و اگر فقط

اونها رو بن میکردم نامشون پایین انجمن در بخش کاربران آنلاین نمایش داده میشد و این یه مقدار به نظرم ضایع بود.

یکسری از یوزرها هم که از نظر نوع انتخاب نام کاربری مشکل نداشتند و به دلایلی که شاید بشه بعضی از اون دلایل

رو همون موضوعی که در بالا ذکر کردم دانست که در این صورت بنده رو اف بفرمایید.( یه مقدار زیاده روی کردم )

نمونش هم همون جناب Agne بودند که باز به حالت اول برگردوندمش. البته یه مقدار قصور از ایشون سر زده بود که کلا

موضوع حل شد .

در کل عرض میکنم اگر نوع مدیریت من موجب ناراحتی و رنجش خاطر شخصی شده همین جا عذر خواهی میکنم.

با تشکر SECURITY

sAsAn.K
29-02-08, 21:21
سعید جان ما که از شما بدی و مشکلی اصلا و به هبچ وجه ندیدیم .
ان شاءالله که موفق باشی .
:love::great:

M A H R A D
29-02-08, 21:27
سعید جان سو ء تفاهم نشه

تو از مدیران و دوستان گل بنده هستی :love:

مخلصیم:1. (26):

Security
29-02-08, 21:32
تو از مدیران و دوستان گل بنده هستی :love:

مخلصیم:1. (26):

داداش مهراد عزیز توی اینکه شکی نیست .

اتفاقا کیف میکنم که خیلی واضح ایرادات منو گوش زد میکنید. :give_rose:

ما با هم این حرف ها رو نداریم :love:

2sib
29-02-08, 21:47
سلام اقا سعید عزیز .
راستش من الان یک هفته هست که توی این فروم اومدم .. و تا حالا تو این مدت فقط از شما خوبی دیدیم .. من نقدی ندارم .. فقط به خاطر زحمات بی شمار شما در این فروم از شما تشکر میکنم .
یا علی

Shahryar
29-02-08, 21:52
عاليه برخوردت سعيد جان انتقاد پذيريتون بالاست ...

در ضمن دوستان نفر بعدي به اجازتون خود بنده هستم كه از روز يكشنبه در خدمتتون هستيم ...:give_rose:

Security
29-02-08, 21:54
ساسان جان جناب دو سیب و شهریار عزیز نظر لطفتون هست .:love: :1. (21): :love:

Mehdi_Full
29-02-08, 22:11
سلام آقا سعید گل :11():

شاید بشه گفت بهترین نفری که ایشون رو کاملا میشناسه خود بنده هستم

ارادت دارم سعید جان باز هم تو این فرصت تشکر میکنم از شما به خاطر زحمات تون در

این مدتی که در خدمتتون بودیم و امیدوارم که این مرحله از کارتون زود بگذره :give_rose:

با سپاس فراوان
مهدی :1. (23):

Security
29-02-08, 22:25
ما که دربست مخلص عمو مهدی گل گلاب خودمون هم هستیم .:1. (21):

شاید بعضی از رفقا اطلاع نداشته باشند . بله آقا مهدی سرور و عموی عزیز بنده هست . :love:

البته سوءتفاهم نشه که پارتی بازی و فامیل بازی در کاره ها . . . خود شهریار هم میدونه یکی از کسانی که مرتب

به بنده در مورد موضوعات مختلف انجمن تذکر میده خود آقا مهدی هست .

در ضمن آقا مهدی گل خیلی هم توی کارمدیریتی خود جدی هست . . . اینو بعضی از رفقا بیشتر در جریانش هستند.

بنده هم به نوبه خودم از آقا مهدی شهریار و بهنام عزیز سه ادمین عزیز و مدبر انجمن های PCNetwork به خاطر

مدیریت و کنترل عالیشون کمال تشکر رو دارم .:11()::give_rose::11():

MOHGOLD
01-03-08, 09:17
با سلام
من نمیتونم از سعید عزیز انتقاد کنم
چون بنظر من یکی از فعالترینهای انجمن بوده
و خیلی اکتیو و داینامیک کارکرده

سعید جان مخلصیم
ممنونم

Security
01-03-08, 09:27
با سلام
من نمیتونم از سعید عزیز انتقاد کنم
چون بنظر من یکی از فعالترینهای انجمن بوده
و خیلی اکتیو و داینامیک کارکرده

سعید جان مخلصیم
ممنونم

محمد جان دیگه چوب کاری نفرمایید. آقا محمد شما نسبت به بنده لطف دارید .

ممنون از محبتت.

arven_andomil
01-03-08, 12:09
همین اولش بگم هیچ انتقادی ندارم :1. (38):
این چند ماهی که توی این سایت عضو شدم و مدتی هست که فعالیتم رو شروع کردم حقیقتش از کادر مدیریتش خیلی خوشم اومده. همه مخصوصاً آقا سعید :11(): که ارتباط بیشتری باهاشون داشتم از همه نظر برخوردشون خیلی خوب بوده و همیشه کمک کردن. خوب بودن این سایت با توجه به این که نسبت به سایتها و فرومهای دیگه( از همین نوع) نوپاست فقط بخاطر مدیریت خوب بچه هاست . میدونم کار مشکلیه ولی خیلی خوب از پسش بر اومدین. همگی خسته نباشید . مخصوصاً شما آقا سعید:give_rose:

Security
01-03-08, 12:19
همین اولش بگم هیچ انتقادی ندارم
این چند ماهی که توی این سایت عضو شدم و مدتی هست که فعالیتم رو شروع کردم حقیقتش از کادر مدیریتش خیلی خوشم اومده. همه مخصوصاً آقا سعید که ارتباط بیشتری باهاشون داشتم از همه نظر برخوردشون خیلی خوب بوده و همیشه کمک کردن. خوب بودن این سایت با توجه به این که نسبت به سایتها و فرومهای دیگه( از همین نوع) نوپاست فقط بخاطر مدیریت خوب بچه هاست . میدونم کار مشکلیه ولی خیلی خوب از پسش بر اومدین. همگی خسته نباشید . مخصوصاً شما آقا سعید

خواهش میکنم این نظر لطف شماست . :11(): در ضمن پیشرفت این سایت فقط به خاطر مدیریت مدیران و ادمین ها نیست بلکه

یکی از دلایل اصلیش میتونه فعالیت عالی و مفید و بروز همکاران و کاربران محترمی همچون شما باشه ...

بنده هم به نوبه خودم از تمام همکاران و کاربران محترم و عزیزی که با فعالیت عالی خودشون راه پیشرفت این انجمن

رو هموار کردند و میکنند کمال تشکر رو دارم .:merci: و یه خسته نباشید به همشون میگم.:give_rose:

Shahryar
01-03-08, 12:24
خواهش میکنم این نظر لطف شماست . :11(): در ضمن پیشرفت این سایت فقط به خاطر مدیریت مدیران و ادمین ها نیست بلکه

یکی از دلایل اصلیش میتونه فعالیت عالی و مفید و بروز همکاران و کاربران محترمی همچون شما باشه ...

بنده هم به نوبه خودم از تمام همکاران و کاربران محترم و عزیزی که با فعالیت عالی خودشون راه پیشرفت این انجمن

رو هموار کردند و میکنند کمال تشکر رو دارم .:merci: و یه خسته نباشید به همشون میگم.:give_rose:

حالا كه بحث خسته نباشيد پيش اومد جا داره بنده نيز از شما و ساير مديران ، همكاران و همه و همه افرادي كه در اين انجمن هر يك به نوبه خودشون زحمت ميكشند تشكر كنم :give_rose:

اميدوارم هميشه در مراحل زندگيت موفق و شاداب باشي
شهريار:give_rose:

Haroon
01-03-08, 12:34
بنده ام از اقا سعید گل کمال تشکر را دارم
فعالیت ایشون قابل تقدیر هست مخصوصا" تو بخش های برنامه نویسی و طراحی وب

Mahdi Hero
01-03-08, 12:49
سلام نقد بايد برنده باشه عوضه خاله زنک بازی ببخشيدا اينقدر رک ميگم حامده بهداد عزيز چرا اينقدر دوست داری تاپيک استيکی کنی؟

Security
01-03-08, 12:55
خوشم میاد مثل همیشه رک و مردونه حرف میزنی.

جوابتو خصوصی بهت میدم داداش مهدی گل گلاب. حامد عشقه .

K A S R A
01-03-08, 13:10
مرحبا طائر فرخ پی و فرخنده پیام
خیر مقدم چه خبر دوست کجا راه کدام

یا رب این قافله را لطف ازل بدرقه باد
که از او خصم به دام آمدو معشوقه به کام

ان شالله هر جا که باشی شاد و سرزنده و سلامت باشی

:11():
کسری
:11():

Security
01-03-08, 13:15
کسری جان ممنون اینکه همش شد تعریف بابا نقد کنید .

کسری جان فکر کنم توی این تاپیک (Only the registered members can see the link) پست میکردی بهتر بود . در هر صورت ممنون از محبتت .

دوستان دیگه خواهشا نقد کنند . چقدر هندونه میدید زیر بغل ما . . . این جوری ها هم که شما میگید نیست بابا . بی خیال . . .

K A S R A
01-03-08, 13:24
کسری جان ممنون اینکه همش شد طریف بابا نقد کنید .

کسری جان فکر کنم توی این تاپیک (Only the registered members can see the link) پست میکردی بهتر بود . در هر صورت ممنون از محبتت .

دوستان دیگه خواهشا نقد کنند . چقدر هندونه میدید زیر بغل ما . . . این جوری ها هم که شما میگید نیست بابا . بی خیال . . .

سعید خان حالا خودمونیما ولی بعد از این همه دست به قلم بودن تعریفو اینجوری نمینویسن :lol:

اینم نقد :party:
:1. (1):

Security
01-03-08, 13:28
این شد نقد . دست گلت درد نکنه . کسری جان به قول رفقا صفای مرامت . یا علی مدد.

Shahryar
03-03-08, 20:33
خوب دوست عزيزم سعيد جان هم به سلامتي امروز رفتند و تا مدت زيادي پيش ما نيستند . آرزوي موفقيت و شادماني براشون داريم ... :give_rose:

====================================

از همين لحظه با اجازه ساير دوستان از تمامي كاربران ، مديران و ... ميخوام كه فعاليت بنده حقير را نقد و نكات مثبت و منفي اي اگر در فعاليت بنده ديديد بگيد بنده هم گوش مي كنم و سعي در بهبود فعاليت خودم دارم . ديگه رك تر از اين نميتونم بگم و اين را بدونيد در اين نقد اگه واقعا نكات بدي هست و مطمئن باشيد كه بنده از آدم هايي نيستم كه از انتقاد از فعاليت و يا ... بنده دلگير و يا ناراحت بشم چون هر كسي يا بهتر هست بگم هر انساني 100% خوب نيست و قطعا نكات بد و قابل بهتر شدني وجود داره . :1. (26):

هيچ آدابي و ترتيبي مجو | هر چه مي خواهد دل تنگت بگو

بنده در خدمت تك تك دوستان هستم ...

موفق باشيد
شهريار :give_rose:

Keih@n.G
03-03-08, 21:09
خیلی کم مطالب را رسیدگی میکنی :give_rose:

مشکلات خودت رو بگو :11():

Labyrinth
03-03-08, 21:29
یک بدی داری و هزاران خوبی :love:

بدی رو اول می گم

یکم دیر به دیر تو یاهو انلاین میشی ، دیر جواب میدی

خوبی ها :

با معرفتی ، رک هستی منم از این رک بودنت خوشم می یاد ( البته همیشه بی پروا بودن خوب نیست :wink: )
اصفهانی :1. (38):
و ....

راستی یک چیز رو یادم رفت تو بدی ها بگم ، حس میکنم به همه شک داری :1. (38):

عزیزی :1. (1):

Trance
03-03-08, 21:33
آنکه پرسشهای پراکنده در وادی های گوناگون را همزمان می پرسد ، تنها می خواهد زمان و نیروی استاد را تباه کند.

اینم نقد من.با پوزش از شما :give_rose:

Haroon
03-03-08, 21:33
خب اقای شهریار خان
یه تشکر به شما و به تیم مدیریت بابت زحمات که در انجمن کشیدید و میکشید

بنده انتقادی ندارم و بی نهایت از زحمات شما و همکارانت سپاسگذارم

Keih@n.G
03-03-08, 21:39

بدی رو اول می گم

خوبی ها :

با معرفتی ، رک هستی منم از این رک بودنت خوشم می یاد ( البته همیشه بی پروا بودن خوب نیست :wink: )
و ....

اصفهانی؟

ایول منم اصفهانیم

nVIDIA
03-03-08, 21:57
آنکه پرسشهای پراکنده در وادی های گوناگون را همزمان می پرسد ، تنها می خواهد زمان و نیروی استاد را تباه کند.

اینم نقد من.با پوزش از شما :give_rose:

زير ديپلم حرف بزنم ما هم بفهميم محمد جون :love:

Shahryar
03-03-08, 22:08
خیلی کم مطالب را رسیدگی میکنی :give_rose:

مشکلات خودت رو بگو :11():

سلام كيهان جان خوبي ؟‌

منظورتون از رسيدگي مطالب خواندن تاپيك ها و پست هاي مختلف هست درسته ؟‌ ببينيد من Administrator و وب مستر اين مجموعه هستم و دارم خدمت ميكنم به دوستان نه Super Moderator يا مدير انجمن خاصي و موضوعات و پست ها كنترلش با بنده نيست و دوستان مدير ، همكار و مديران ارشد هستند كه زحمت اين كار را ميكشند . اما خوب جداي از وظيفه بنده علاقه خاصي به ديدن موضوعات انجمن دارم و از اين رو هست كه موضوعات انجمن را ميبينم البته يك چيزي را يادم رفت اينكه من تقريبا بيشتر تاپيك ها و حتي پست هاي انجمن را مرور ميكنم هر روز و دقيق ترين آمار هاي انجمن را ميگيرم اگه جاي خاصي را سراغ داريد كه بنده سر نميزنم بگيد ( دقت كنيد بنده فعاليت و رسيدگي آشكار در اكثر انجمن ها سعي مي كنم نداشته باشم چراكه كاربران اين طوري راحتي بيشتري احساس مي كنند ) .

اما تاپيك ها و موضوعات مربوط به بنده شامل انجمن هاي بالاي فروم هست كه فكر نميكنم تاپيك انتقاد يا پيشنهادي زده شده باشه و من رسيدگي نكرده باشم و سعي كردم در كمترين زمان به اون ها پاسخ بدم كه الان نمونه هاش توي انجمن انتقادات هست .

مشكلات خودم را هم فكر مي كنم روش ميگم . بيشتر دوست دارم از نظر كاربر فعاليتم را بدونم تا خودم :11():

ممنون از نقدتون كيهان جان

قربانت شهريار :1. (21):

Shahryar
03-03-08, 22:16

بدی رو اول می گم

خوبی ها :

و ....

سلام داش امير خوبي ؟ :1. (23):

ممنون از تمجيدتون اميدوارم لايق حرف هاتون باشم :11():

ببينيد در مورد ياهو اتفاقا موضوع مهمي را مطرح كرديد . ببينيد بنده با مسئوليت 3 سايت و يك انجمن براي اينكه بتونم با كيفيت كارم را انجام بدم نميرسم به ياهو زياد بيام و اينكه توي ياهو پشتيباني بدم بعدش هم مشكلي كه بنده بيشتر دارم براش اينه كه بنده از تابستون امسال به دليل سرعت تايپ بالا و زياد تايپ كردنم اعصابش آسيب ديده و واقعا هر روز كه ميام انجمن يا سايت يا مقاله مينويسم دارم از جون و بنيه سلامتيم مايه ميگذارم پس خواهش مي كنم حق بديد كه ديگه ياهو نتونم زياد بيام و پاسخ تك تك شما دوستان را بدم ، ممنون :11():

اينكه به همه شك دارم ، 100% رد ميكنم اتفاقا دوستان هميشه به بنده ميگند كه چرا زياد اعتماد ميكني :lol: ببينيد يك چيز اينجا پيش مياد كه فكر كنم درست حدس زده باشم . براي مثال شما يا يكي از عزيزان يك طرحي يك پيشنهادي و ... اي را مطرح مي كنيد طرح ممكن هست خوب باشه ولي ما براي هر كار كوچيكمون هماهنگي مي كنيم و انجامش ميديم با برنامه ريزي براي همين معمولا يك مدت اون كار ميمونه توي آب نمك بعد اينجا براي دوستان اشتباه پيش مي آيد كه من اعتماد نكردم . :1. (23):

ممنون از نقدتون ، لطف كرديد

موفق باشيد
شهريار :1. (21):

Trance
03-03-08, 22:20
از آنچه باعظمت است یا باید هیچ نگفت یا با عظمت سخن گفت و با عظمت سخن گفتن یعنی به دور از آرایش وآلایش .

با ارادت خالصانه به تمامی بچه های گل:love::give_rose:pcnetwork

2sib
03-03-08, 22:22
سلام شهریار جان ... خوبی ؟
شما با نظارت خوب و دقیق بر کابران فروم و همچنین مدیریت خوب و نوشتن مطالب اموزنده جایی برای نقد باقی نگذاشتی
برای همین از همین جا از تمامی زحماتتون تشکر میکنم ...
فقط به ما بگو من تا کی باید کاندیدا باشم ؟؟؟:1. (38)::1. (38)::1. (38):
یا علی :love::love:

nVIDIA
03-03-08, 22:26
شهريار اينجاست ؟ :1. (27): خوبه بازم توي اين انجمن مديران هم همه مياند :1. (10):

اما شهريار !!! نقدي ازت بكنم دعا كني كاشكي نيومده بودي اصلا انجمن بزني :1. (38):

جداي از شوخي من تا حالا حرف بد ، كار ناپسند ، پست بي خود ، كار بيهوده يا نقصي يا كمي يا كاستي در كار اين بنده خدا نديدم خوب بوده كارش چرا همش انتقاد كنيم طرف از افراد زحمتكش انجمن هست البته توي اين انجمن از اين آدم ها زياد هست كه شهريار جان هم جزوشونه .

شهريار جان خسته نباشيد ، خدا قوت :1. (40):

Shahryar
03-03-08, 22:29
از آنچه باعظمت است یا باید هیچ نگفت یا با عظمت سخن گفت و با عظمت سخن گفتن یعنی به دور از آرایش وآلایش .

با ارادت خالصانه به تمامی بچه های گل:love::give_rose:pcnetwork

به سلام محمد جان خوبي ؟‌ :1. (23):

به نظر من شما فقط و فقط نظر لطفت هست بنده كه كاري نكردم و همش براي كاربران گل انجمن كم هست ... :love:

مخلصتم

Shahryar
03-03-08, 22:32
سلام شهریار جان ... خوبی ؟
شما با نظارت خوب و دقیق بر کابران فروم و همچنین مدیریت خوب و نوشتن مطالب اموزنده جایی برای نقد باقی نگذاشتی
برای همین از همین جا از تمامی زحماتتون تشکر میکنم ...
فقط به ما بگو من تا کی باید کاندیدا باشم ؟؟؟:1. (38)::1. (38)::1. (38):
یا علی :love::love:

سلام خوبي عزيزم ؟

ممنون :11(): ، نظر لطفت هست و از اين رو سپاس گزارم :1. (26):

:1. (38): 2 در 2 ؟ :1. (40): شما فعاليت كن اگه فعاليتتون خوب باشه ما مشكلي نداريم مهم ترين چيز در اين موارد صــبـــر است ، گر صبر كني ز غوره شراب سازي :yes:

درود
ممنون

leili1
03-03-08, 22:33
خوبیات و که بچه ها گفتن دیگه من نمیگم
در کل بچه خوبی
معلومه با هدفم هستی :yes:
افرین خوشم اومد :love:با این سنت :lol:

Shahryar
03-03-08, 22:34
خب اقای شهریار خان
یه تشکر به شما و به تیم مدیریت بابت زحمات که در انجمن کشیدید و میکشید

بنده انتقادی ندارم و بی نهایت از زحمات شما و همکارانت سپاسگذارم

خيلي ممنون هارون جان ، ممنون از شما دوست عزيزم :11(): كوچيك شما هم هستيم .

قربانت شهريار :give_rose:

Shahryar
03-03-08, 22:36
خوبیات و که بچه ها گفتن دیگه من نمیگم
در کل بچه خوبی
معلومه با هدفم هستی :yes:
افرین خوشم اومد :love:با این سنت :lol:

سلام ليلي جان ،‌ خوب هستيد ؟ :1. (23):

ممنون از لطفتون ، سپاس گزارم :11(): در مورد فعاليت بنده چي نظري نداريد ؟

ممنون

leili1
03-03-08, 22:46
سلام ليلي جان ،‌ خوب هستيد ؟ :1. (23):

ممنون از لطفتون ، سپاس گزارم :11(): در مورد فعاليت بنده چي نظري نداريد ؟

ممنون

فعالیتت خیلی خوبه
تبریک میگم

Mahdi_Moosavi
03-03-08, 22:55
به به ببین کی داره نقد میشه !!

شهریار بزرگ !! Only the registered members can see the link

میگم جای م.ه.ر.ا.ن جون خالیه ، نه ؟!! Only the registered members can see the link

ولی جدا از شوخی کارش رو به نحوه احسن انجام میده ! Only the registered members can see the link

من که هر چی فکر کردم به غیر خوبی ، چیزی ازش ندیدم . Only the registered members can see the link

فقط یه کم حساسیتش رو نسبت به بحث های سخت افزاری کوچولو تو چت باکس کمتر کنه خیلی بهتر میشه ! Only the registered members can see the link

IVAN
03-03-08, 22:57
سلام
این شهریار چی داره که نشستید دل میدید و قلوه میگیرید:1. (27):
جدای از این گونه شوخی های بس ناجوانمردانه:lol: شاید خیلی ها ندونند ولی من یکی در جریان هستم که چقدر برای ایجاد سایت و انجمن تلاش کرد پس مطمئنا نفر اول هم خواهد بود چون پشتکارش خیلی بالاست(رده ی highend) :yes:
شهریار برات ارزوی موفقیت میکنم:great:

Labyrinth
03-03-08, 23:05
پس مطمئنا نفر اول هم خواهد بود چون پشتکارش خیلی بالاست ( رده ی Highend ) :yes:

جدا این ایمان هم جمله های جالب به کار میبره :1. (38):

کاملا با ایمان موافقم + این درجه به شهریار

Only the registered members can see the link

:lol:

Emperatour
04-03-08, 00:47
یکی دوتا انتقاد که به ذهنم الان اومد رو بگم.
گفتی به انجمن ها سر میزنی و پست هارو میخونی. انجمن مدیران رو کی کنترل میکنه؟ من یک تاپیک زدم و متاسفانه هیچکدوم از 3 ادمین رسیدگی نکردند. یا بررسیشون خیلی طول کشیده و نظری ندادن اصلا.

دو اینکه خیلی زود بعضیارو( کلی میگم) مدیر میکنی. ائ انتخاب مدیرانت دقت بیشتری انجام بده .

سه اینکه بعضی وقتا حرف گوش نمیدی و یک دندگی میکنی. همین. امیدوارم برداشت بد نکنی و بدونی اگر حرفی میزنم از سر دلسوزی هست.

AMD>INTEL
04-03-08, 00:55
شهريار شناختي كه من ازش دارم . در مجموع در كنار خوبي هاي ديگه اي كه داره همون پشتكار كه دوستمون گفت بهترين اخلاقي كه در شهريار ديدم . اين خصيصه يكي از موارد اصلي رسيدن به موفقيت هست

Shahryar
04-03-08, 17:19
یکی دوتا انتقاد که به ذهنم الان اومد رو بگم.
گفتی به انجمن ها سر میزنی و پست هارو میخونی. انجمن مدیران رو کی کنترل میکنه؟ من یک تاپیک زدم و متاسفانه هیچکدوم از 3 ادمین رسیدگی نکردند. یا بررسیشون خیلی طول کشیده و نظری ندادن اصلا.

دو اینکه خیلی زود بعضیارو( کلی میگم) مدیر میکنی. ائ انتخاب مدیرانت دقت بیشتری انجام بده .

سه اینکه بعضی وقتا حرف گوش نمیدی و یک دندگی میکنی. همین. امیدوارم برداشت بد نکنی و بدونی اگر حرفی میزنم از سر دلسوزی هست.

سلام داش سعيد خوبي ؟ :1. (23):

اول از همه تشكر مي كنم كه مشكلات را گفتيد :11():

ببينيد قبلا هم عرض كردم فكر نميكنم به چند ساعت حداكثر بكشه من تاپيكي را توي انجمن هايي كه وظيفه دارم چك نكنم ( معمولا به 10 دقيقه نميرسه ! ) اما خوب چرا شما همچين گماني مي بريد بنده هر تاپيكي را چك مي كنم بايد جواب بدم به خصوص در انجمن هاي مديريتي ؟ ببينيد در انجمن هاي مديريتي معمولا يك پيشنهاد مهم در مورد مسائل اصلي انجمن مطرح ميشه درست ؟ خوب به نظر شما ما همين طور در جا بيايم بگيم چشم يا نه ؟! براي مثال شما صحبت هايي در مورد انجمن موبايل كرديد من و ساير بچه هاي تيم ادمين رسيدگي كرديم و حتي روش بحث هم كرديم !‌ اما دليل نميشه نتيجه يا ... بديم چرا ؟ براي مثال انجمن تاريخ يادتون هست ؟ ما چندين بار اين پيشنهاد را رد كرديم تا سرانجام زده شد چون بايد به جو انجمن و با توجه به بخش هاي ديگه ، ماه ، وضع تيم و ... يك تصميم را عملي كرد مانند گسترش انجمن سخت افزار و موبايل . پس شما مطمئن باش تا زماني كه بنده و ساير دوستان به عنوان يك ادمين رسما فعاليت مي كنيم هيچ تاپيكي رسيدگي نشده نميمونه فقط معمولا يا داره بحث ميشه در تيم هاي ديگه يا گذاشتيم زمان كمي بگذره .

دوست عزيزم در صحبت دو و سوم شما يك جواب جالب ميشه داد و اينكه آيا هر پيشنهاد يا صحبت و ... كه شما يا هر كس ديگه ميده بايد عملي بشه در غير اين صورت يك دندگي و ... هست ؟! ببينيد بنده و ساير دوستان نميتونيم برنامه ها به عبارتي ديگه سياستي كه در پيش ميگيريم را اعلام كنيم ، البته سعي ميشه تا جايي كه بتونيم بگيم . براي همين شما پيشنهادات ، سوالات و ... اي ميكنيد كه ما براش دليل داريم اما دليلش لازم به گفتن نيست و اينجا يك سوء تفاهم پيش مياد معمولا با شما :1. (38): 2- شما فكر مي كنيد هر پيشنهادي كه حتي خود بنده بدم اجرا ميشه ؟! :1. (26): نه ! چون طبيعي هست من يك نفرم و با يك تيم دارم كار مي كنم پس بايد در آخر تابع نظر جمع اون تيمي باشم كه دارم باهاشون كار مي كنم . :1. (26):

ممنون از انتقاداتون
قربانت شهريار :1. (21):

Shahryar
04-03-08, 17:22
شهريار شناختي كه من ازش دارم . در مجموع در كنار خوبي هاي ديگه اي كه داره همون پشتكار كه دوستمون گفت بهترين اخلاقي كه در شهريار ديدم . اين خصيصه يكي از موارد اصلي رسيدن به موفقيت هست

سلام بهادر جان چه طوري عزيز ؟ :1. (23):

ممنون ، نظر لطفت هست :11():

شاد و سلامت باشي

Shahryar
04-03-08, 17:35
به به ببین کی داره نقد میشه !!

شهریار بزرگ !! Only the registered members can see the link

میگم جای م.ه.ر.ا.ن جون خالیه ، نه ؟!! Only the registered members can see the link

ولی جدا از شوخی کارش رو به نحوه احسن انجام میده ! Only the registered members can see the link

من که هر چی فکر کردم به غیر خوبی ، چیزی ازش ندیدم . Only the registered members can see the link

فقط یه کم حساسیتش رو نسبت به بحث های سخت افزاری کوچولو تو چت باکس کمتر کنه خیلی بهتر میشه ! Only the registered members can see the link

سلام مهدي جان خوبي ؟ :1. (23):
شهريار بزرگ ؟! :1. (27): من از هيچ نظر همچين تصوري را ندارم :gasp:

جاشون خالي هست و بجاش گل لاله گذاشتيم :lol:

واقعا نظر لطف شما و ساير دوستان من را متعجب كرده ، باور كنيد اين طور نيست :1. (23): من كوچيك شما هم هستم :11():

در مورد حساسيت به چت باكس اگه كنترل نشه كه ميشه Chat Room ! ديگه انجمن نيست :1. (38):

ممنونم از نظراتت مهدي جان

با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيزم

Shahryar
04-03-08, 17:40
سلام
این شهریار چی داره که نشستید دل میدید و قلوه میگیرید:1. (27):
جدای از این گونه شوخی های بس ناجوانمردانه:lol: شاید خیلی ها ندونند ولی من یکی در جریان هستم که چقدر برای ایجاد سایت و انجمن تلاش کرد پس مطمئنا نفر اول هم خواهد بود چون پشتکارش خیلی بالاست(رده ی highend) :yes:

به سلام هادي جان ، خوبي ؟ نيستي عزيز ؟ :1. (23):

ممنون از صحبت هات ، سپاس گزارم عزيزم :11(): اما جداي از اين حرف ها اين فقط بنده نيستم كه در اين مجموعه تلاش مي كنيم و ميشه گفت يكي از كوچك ترين افرادي كه براي اين مجموعه زحمت ميكشه بنده هستم :1. (26): و جا داره همين جا از تمامي كاربران و به خصوص بچه هاي تيم مديريت كه پا به پاي ما دارند زحمت ميكشند و انجمن را به پيش مي برند تشكر كنم . :1. (26): نفر اول ؟!‌ :1. (27): كار تيمي عزيزم نفر اول نداره ، يكي براي همه ، همه براي يكي :1. (40):

بنده هم براي شما آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم هميشه سلامت و شاداب باشي

قربانت
شهريار:1. (21):

Shahryar
04-03-08, 17:45
شهريار اينجاست ؟ :1. (27): خوبه بازم توي اين انجمن مديران هم همه مياند :1. (10):

اما شهريار !!! نقدي ازت بكنم دعا كني كاشكي نيومده بودي اصلا انجمن بزني :1. (38):

جداي از شوخي من تا حالا حرف بد ، كار ناپسند ، پست بي خود ، كار بيهوده يا نقصي يا كمي يا كاستي در كار اين بنده خدا نديدم خوب بوده كارش چرا همش انتقاد كنيم طرف از افراد زحمتكش انجمن هست البته توي اين انجمن از اين آدم ها زياد هست كه شهريار جان هم جزوشونه .

شهريار جان خسته نباشيد ، خدا قوت :1. (40):

سلام جناب انويديا خوب هستيد ؟؟ :1. (26):

نقد كن عزيزم من اينجام :1. (26):

:1. (40): ممنون از صحبت هاي شما اميدوارم لياقت اين جور صحبت ها را داشته باشم .:11():

ممنون از لطفت

Emperatour
04-03-08, 20:31
تشکر که شهریار جان جواب دادید. نظرتون محترمه و حتما درست. فقط چیزی بود که تو ذهنم بود و پرسیدم. مخلصیم

Mahdi Hero
04-03-08, 23:21
سلام اين نقد واقعا برندست
آقايه شهرياره عزيز که از انجمنه مربوطه به من هم شاکی هستی اون ftp و نرم افزار هايه
مرطبتش چی شد ما رو کشتيا تو بابا قبل از عيد راهش بنداز که من عيد که وقتم خاليه
يه سری از کارايه مربوطشو بکنم اينم باسه باره 100 اين يه انتقاده فوق العاده جدی هست

Shahryar
05-03-08, 14:42
سلام اين نقد واقعا برندست
آقايه شهرياره عزيز که از انجمنه مربوطه به من هم شاکی هستی اون ftp و نرم افزار هايه
مرطبتش چی شد ما رو کشتيا تو بابا قبل از عيد راهش بنداز که من عيد که وقتم خاليه
يه سری از کارايه مربوطشو بکنم اينم باسه باره 100 اين يه انتقاده فوق العاده جدی هست

سلام مهدي جان خوبي عزيزم ؟ :1. (23):

بنده كي گفتم شاكيم ؟! :1. (27):

مهدي جان عزيزم امروز 15 هست درسته ؟! تا عيد 15 نوروز ديگه مونده بنده سعي مي كنم حتي تا قبل از 25 به دستتون برسونم :1. (26):

ممنون از صحبتت :11():

مخلصم
شهريار:1. (21):

Shahryar
17-03-08, 20:31
به به بردارد عزيزم مهراد جان از امروز در خدمت شما عزيزان هستند .

نقد فعاليت كاربران با حضور مهراد شروع شد !‌

ممنون
شهريار:love:

M A H R A D
17-03-08, 20:40
دوستان سلام

خب دیگه نوبتی هم باشه نوبت ماست!

دوستان به دور از هرگونه تعارف و رو در بایستی میتونن بنده رو نقد کنند ( اگه قابل بدونند ):give_rose:

خواهشا بنده رو به عنوان یک دوست و یک کاربر معمولی پی سی نتورک ( و نه یک مدیر ) بدونید و نقد کنید:love:

Labyrinth
17-03-08, 20:55
چرا بیشتر پست هات شامل این جور جواب ها میشه ؟

دقیقا ، درست است و .....

بعد چرا انقدر باحالی :1. (38):

نقد ندارم این دوتا سوال رو جواب بده :wink:

M A H R A D
17-03-08, 21:03
چرا بیشتر پست هات شامل این جور جواب ها میشه ؟

دقیقا ، درست است و .....

بعد چرا انقدر باحالی :1. (38):

نقد ندارم این دوتا سوال رو جواب بده :wink:
سلام سید جان.

به نظر خودم زیاد از این کلمات ( دقیقا و ... ) استفاده نمیکنم. شاید شما اینطور فکر میکنید! ( بقیه دوستان هم بگند خوشحال میشم)

ولی در کل خب آدم بعضی مواقع با نظر دیگران موافقه که بالاخره یه جور باید اینو اعلام کنه. منم همین کارو میکنم!

باحالی هم از خودتونه :love:

2sib
17-03-08, 21:25
سلام مهراد جان
اول از همه یه خسته نباشید جانانه از طرف من به شما به خاطر زحماتی که برای فروم کشیدی
دوم این که هیچ نقدی نیست
فقط یه عیبی داری : اونم اینه که پرسپولیسی هستی :1. (38):
یا علی

Mahdi Hero
17-03-08, 21:31
نقدی ندارم فقط يه سوال برنامه جامعی خودت باسه اين فروم داری؟
راستی آواتورتم از نظره من اصلا جالب نيست ببخشيد رک هستما شما هم ميتونيد
از آواتوره من خوشتون نياد

PCminister
17-03-08, 22:29
بعنوان مدیر قسمت سخت افزار فکر نمیکنید برای آموزش اورکلاک به بازدیدکنندگان باید کارهای بیشتری انجام بدید؟ (به نظر من وقتی کسی میتونه به چیزی علاقه مند بشه که از اون اطلاعات بیشتری پیدا کنه)

البته منظورم بیشتر معرفی منابع انگلیسی و تخصصی تر هست!

با تشکر.

Labyrinth
17-03-08, 22:51
یک نکته یادم رفت مهراد جان ببخشید اینطوری بیان میکنم به سبک دوستانه میگم چون خودت گفتی منم گفتم اینجوری بگم

چرا از کلید تشکر استفاده نمیکنی ؟ مگه مدیر نیستی ؟ مدیر مگه نباید سرمشق دیگران باشه ؟ زورت میاد کلید را بفشاری ؟ :1. (38):

بازم از لحنم پوزش میخوام :wink:

M A H R A D
17-03-08, 23:29
یک نکته یادم رفت مهراد جان ببخشید اینطوری بیان میکنم به سبک دوستانه میگم چون خودت گفتی منم گفتم اینجوری بگم

چرا از کلید تشکر استفاده نمیکنی ؟ مگه مدیر نیستی ؟ مدیر مگه نباید سرمشق دیگران باشه ؟ زورت میاد کلید را بفشاری ؟ :1. (38):

بازم از لحنم پوزش میخوام :wink:
سلام مجدد:love:

اتفاقا همین حرف رو شهریار جان توی یاهو بهم زد که چرا از دکمه تشکر کم استفاده میکنی؟

ببینید دکمه تشکر کاربرد خاص خودشو داره، اگه به پائین آواتارم نگاه کنید می بینید که حدودا 1400 بار تشکر کردم:love:
این رقم به نظرم نه کمه نه زیاد ( یه چیزی تو مایه های متعادل!)
ولی چون تا حالا برخی دوستان این موضوع رو متذکر شدن منم سعی میکنم که از تشکر بیشتر استفاده کنم.:wink:

و اگه دوستان از این بابت از من ناراحت شدند بنده ازشون عذرخواهی میکنم:11():

بعنوان مدیر قسمت سخت افزار فکر نمیکنید برای آموزش اورکلاک به بازدیدکنندگان باید کارهای بیشتری انجام بدید؟ (به نظر من وقتی کسی میتونه به چیزی علاقه مند بشه که از اون اطلاعات بیشتری پیدا کنه)

البته منظورم بیشتر معرفی منابع انگلیسی و تخصصی تر هست!

با تشکر.

سلام عماد جان:1. (21):

حق با شماست. ولی باور کنید من هم مثل هر کس دیگه ای مشغله های خودمو دارم و چند ماهی میشه که از فعالیتم کاسته شده ( به دلیل همون مشغله ها)
حدوداً قبل از اینکه شما عضو پی سی نتورک بشید من فعالیتم خیلی بیشتر از این بود و خیلی بیشتر در انجمن بودم و مخصوصا به انجمن سخت افزار میرسیدم. ( زدن تاپیک و بحث و ... ) اینو میتونید از تاپیکهای قدیمیتر انجمن سخت افزار ببنید

ولی متاسفانه به دلیل همون دلایلی که گفتم فعالیتم کمتر شد و مثل گذشته نمیتونم به انجمن سخت افزار برسم که البته با حضور دوستان خوبی مثل شماها دیگه کمتر نیاز به فعالیت بنده در انجمن سخت افزار هست.:1. (26):

در کل اگه قرار باشه که فقط مدیران هر بخش در اون زمینه فعالیت کنند که هیچ سودی نداره. بلکه باید کاربرا و مدیرا با هم فعالیت کنند تا اون انجمن به رشد برسه.

یه نمونه خوبش تاپیک مهدی موسوی عزیز در مورد فلسفه اورکلاک بود که واقعا کار عالی بود و جای تشکر داره.
حالا اگه همین کارو بقیه کاربرای حرفه ای هم بکنند و هر کدوم گوشه ای از این کارو بر عهده بگیرند و مدیر هم همراه اونا باشه، کم کم به همون حرف شما می رسیم.

در مورد اینکه منابع انگلیسی بدیم به نظرم زیاد درست نیست. چون هر شخص خودش با یه سرچ ساده میتونه به انواع مطالب مورد نظرش دسترسی پیدا کنه
پس بهتره به زبان فارسی باشه تا همه متوجه بشند.

نقدی ندارم فقط يه سوال برنامه جامعی خودت باسه اين فروم داری؟
راستی آواتورتم از نظره من اصلا جالب نيست ببخشيد رک هستما شما هم ميتونيد
از آواتوره من خوشتون نياد

سلام مهدی جان:love:

من به شخصه، برنامه خاصی ندارم و تیم مدیریت هست که تصمیم گیری میکنه و منم مثل بقیه اعضای تیم، میتونم نظر و برنامه خودم رو بدم و همینطور بقیه هم نظرات و پیشنهادات خودشون رو بدن تا با همفکری به یه برنامه کلی که مورد اتفاق نظر همه هست برسیم.

از تذکرت بابت آواتار ممنون، ایشالله عوضش میکنم:cool:

سلام مهراد جان
اول از همه یه خسته نباشید جانانه از طرف من به شما به خاطر زحماتی که برای فروم کشیدی
دوم این که هیچ نقدی نیست
فقط یه عیبی داری : اونم اینه که پرسپولیسی هستی :1. (38):
یا علی

به به حسین جان ، سلام :11():

ممنون عزیز ، منم به شما و بقیه کاربرا به خاطر فعالیتتون تشکر میکنم :great:

زحمات ما بدون همراهی و همیاری شما هیچ ارزشی نداره

راستی پرسپولیسی بودن عیب نیست، افتخار است !!Only the registered members can see the link

سپاس از تمامی دوستان:give_rose:

Shahryar
18-03-08, 00:04
نقدي ندارم واقعا ! يعني هر چي از عصر تا حالا فكر ميكنم يك نقدي به ذهنم برسه نرسيده ! :1. (26): اما جا داره اينجا از شما مهراد عزيز تشكر كنم بابت زحمات زيادي كه براي انجمن ميكشي و يك خسته نباشيد جانانه بهت بگم :1. (40):

M A H R A D
18-03-08, 00:47
نقدي ندارم واقعا ! يعني هر چي از عصر تا حالا فكر ميكنم يك نقدي به ذهنم برسه نرسيده ! :1. (26): اما جا داره اينجا از شما مهراد عزيز تشكر كنم بابت زحمات زيادي كه براي انجمن ميكشي و يك خسته نباشيد جانانه بهت بگم :1. (40):
ممنون شهریار جان

از زحمات شما هم نباید غافل شد:love:

aMiR HosSeiN
18-03-08, 09:48
راستی پرسپولیسی بودن عیب نیست، افتخار است !!Only the registered members can see the link

خودت هم از حرفت خندت گرفت:lol:

ارادتمند.

M A H R A D
19-03-08, 14:14
خودت هم از حرفت خندت گرفت:lol:

ارادتمند.
امیرحسین جان اینجا جای نقد است

خوشحال میشم نقد کنی

این حرفا رو ایشالله بذار واسه 15 فروردین:yes:

aMiR HosSeiN
19-03-08, 16:09
امیرحسین جان اینجا جای نقد است

خوشحال میشم نقد کنی

این حرفا رو ایشالله بذار واسه 15 فروردین:yes:
جیگر اگه نقدی بود می کردیم دیگه.

ولی همین الان چند تا نقد به درد بخور از شهریار میخوام بکنم.
اما فرصت نقد اون گذشته.
یاد چی کار کنم؟ مهراد؟

M A H R A D
19-03-08, 21:28
جیگر اگه نقدی بود می کردیم دیگه.

ولی همین الان چند تا نقد به درد بخور از شهریار میخوام بکنم.
اما فرصت نقد اون گذشته.
یاد چی کار کنم؟ مهراد؟
نمیدونم والا ، میتونی تو یاهو بهش بگی Only the registered members can see the link

یعنی هیچ نقدی نداری در مورد من ؟! بابا یه خورده به مغزت فشار بیار:1. (38):

Actros
19-03-08, 22:04
هیچی دیگه
فعال ترین عضو فروم
و مهم تر از همه داریوش فن بودنش
چاکریم مهراد جان
قربانت امیر

M A H R A D
19-03-08, 22:20
هیچی دیگه
فعال ترین عضو فروم
و مهم تر از همه داریوش فن بودنش
چاکریم مهراد جان
قربانت امیر
سلام امیر جان:love:

نه ، من الان فعالترین عضو فروم نیستم ( شاید قبلا بودم :دی )

داریوش رو عشقه ...

Emperatour
20-03-08, 00:49
نقدی که بهش وارده طرفداره خاننده های خز و خیل عهد بوقی هست :دی Only the registered members can see the link ( خودمم هستم)

M A H R A D
20-03-08, 13:33
نقدی که بهش وارده طرفداره خاننده های خز و خیل عهد بوقی هست :دی Only the registered members can see the link ( خودمم هستم)
سلام داش سعید :love:

داریوش خز و خیله ؟!

یا این خواننده هایی که برای مطرح شدن چهار تا دختر میندازن تو ویدئوهاشون ؟:lol:

همون بهتر که تو بری رپ گوش بدیOnly the registered members can see the link

سپاس

Keih@n.G
20-03-08, 18:30
سلام داش سعید :love:

داریوش خز و خیله ؟!

یا این خواننده هایی که برای مطرح شدن چهار تا دختر میندازن تو ویدئوهاشون ؟:lol:

همون بهتر که تو بری رپ گوش بدیOnly the registered members can see the link

سپاس
با این قسمت که موافقم ولی دیگه داریوشم ... .:lol:

باید حقوق بازنشستگی بگیره ..................:1. (38):

راستی از اون روز که کاندید شدی هیچ نقدی به ذهنم نرسید :1. (27):

چت شدم :1. (2):

ولی دور از شوخی هیچ بدی در کارت ندیدم :yes::gasp::yes:

M A H R A D
20-03-08, 23:55
با این قسمت که موافقم ولی دیگه داریوشم ... .:lol:

باید حقوق بازنشستگی بگیره ..................:1. (38):

راستی از اون روز که کاندید شدی هیچ نقدی به ذهنم نرسید :1. (27):

چت شدم :1. (2):

ولی دور از شوخی هیچ بدی در کارت ندیدم :yes::gasp::yes:

سلام کیهان جان

البته بحث چیز دیگه ایه ولی باید بگم اگه داریوش و امثال داریوش نبودند موسیقی ایران میخواست به کی افتخار کنه؟!

از بحث داریوش بیایم بیرون!

نــقــد کــنــیــد:1. (26):

PCminister
21-03-08, 01:18
کمتر با پستهای اسپم در انجمن سخت افزار برخورد جدی میکنید. چرا؟!

با تشکر.

aMiR HosSeiN
21-03-08, 01:22
سلام کیهان جان

البته بحث چیز دیگه ایه ولی باید بگم اگه داریوش و امثال داریوش نبودند موسیقی ایران میخواست به کی افتخار کنه؟!

از بحث داریوش بیایم بیرون!

نــقــد کــنــیــد:1. (26):
به نظرت به عنوان super Vip به اندازه کافی وقت میذاری؟
جملم سوالیه.
نقدی نیست:1. (38):

M A H R A D
21-03-08, 02:17
کمتر با پستهای اسپم در انجمن سخت افزار برخورد جدی میکنید. چرا؟!

با تشکر.
سلام عماد جان

یه مدتی با پی ام به طرف تذکر میدادم

ولی الان با توجه به گسترش انجمن سخت افزار و اینکه بی نظمی ممکنه تشدید پیدا کنه، مدتیه که پستها پاک/منتقل میشن

سپاس

M A H R A D
21-03-08, 02:24
به نظرت به عنوان super Vip به اندازه کافی وقت میذاری؟
جملم سوالیه.
نقدی نیست:1. (38):
سلام بر امیرحسین عزیز !

به نظر خودم تقریبا بله. (جای پیشرفت داره!)

یعنی تا اونجا که واقعا در حد و توانم هست در خدمت سایت و انجمن بودم

البته من بصورت تکی هیچ کاری نمیتونم بکنم و اگه کاری انجام میگیره، تیمی هست

سپاس

M A H R A D
09-04-08, 22:18
نقد کنید دوستان !! :cool:

PCminister
09-04-08, 22:30
به نظر من وقتی از کسی نقد میکنی علاوه بر نکات منفی باید نکات مثبت را هم تذکر بدی تا طرف مقابل اونا رو در خودش تقویت کنه:

1- در بحثهایی که دارن از موضوع اصلی خارج میشن دخالت میکنید اما هیچوقت برخورد شدید نمیکنید که کاربر شوکه بشه و دیگه به اینجا نیاد. این خیلی عالیه!

2- در کمک کردن به دیگران در بحثهای سخت افزاری به خوبی فقط در موقع لزوم شرکت میکنید و در تاپیکها متکلم وحده نیستین.

همین دو تا بسه!

در مورد نکات منفی فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه! (البته فقط فعلا!:whistle:)

با تشکر.

M A H R A D
09-04-08, 22:36
به نظر من وقتی از کسی نقد میکنی علاوه بر نکات منفی باید نکات مثبت را هم تذکر بدی تا طرف مقابل اونا رو در خودش تقویت کنه:

1- در بحثهایی که دارن از موضوع اصلی خارج میشن دخالت میکنید اما هیچوقت برخورد شدید نمیکنید که کاربر شوکه بشه و دیگه به اینجا نیاد. این خیلی عالیه!

2- در کمک کردن به دیگران در بحثهای سخت افزاری به خوبی فقط در موقع لزوم شرکت میکنید و در تاپیکها متکلم وحده نیستین.

همین دو تا بسه!

در مورد نکات منفی فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه! (البته فقط فعلا!:whistle:)

با تشکر.
از اظهار لطفتون ممنون عماد جان:love:

منتظر موارد منفی هم هستم

سپاس

KING
20-04-08, 13:03
سلام مهراد جان واقعا" فعالیتت در بخش سخت افزار حرف نداره همیشه فعال بودی و اطلاعاتت بروز بوده و است
ولی یه چیزی این مدت ها خیلی فعالیتت کم شده خیلی کم میای فروم جریان چیه درس داری ؟
و یه چیزی دیگه اینکی چرا یاهو نمیای ؟
موفق و سربلند باشید :1. (40):

M A H R A D
20-04-08, 14:16
سلام مهراد جان واقعا" فعالیتت در بخش سخت افزار حرف نداره همیشه فعال بودی و اطلاعاتت بروز بوده و است
ولی یه چیزی این مدت ها خیلی فعالیتت کم شده خیلی کم میای فروم جریان چیه درس داری ؟
و یه چیزی دیگه اینکی چرا یاهو نمیای ؟
موفق و سربلند باشید :1. (40):
سلام بهنام جان :love:

قبلا هم گفتم ، مدتیه که دیگه کمتر پست میزنم و سعی میکنم بیشتر نظارت کنم

در انجمن سخت افزار هم دوستان باسوادی هستند که دیگه نیازی به پست زدن بنده نیست

یاهو هم میام ولی کم ، دلیلش رو هم نمیدونم!

سپاس:great:

Keih@n.G
29-04-08, 14:35
به آقا محمد خوش امد میگم :love: !!!!! :1. (40):!!!!!:give_rose:

Shahryar
04-05-08, 12:50
دوست عزیزمون محمد جان ( Trance ) زین پس تا مدتی مورد نقد شما عزیزان قرار میگیرند ...

محمد جان خوش اومدی ... :love:

Trance
04-05-08, 14:07
من در خدمت تمامی بچه های گل pcnetwork هستم.:give_rose::11():(سئوالات سخت سخت نپرسید :1. (38):)

Mahdi Hero
11-05-08, 01:06
بيش از حده ممکن تو اين فروم من از شخصيته ايشون خوشم مياد
يکی از کاربران و مديران خيلی خوب و فعال فروم هستن
نقده اساسيم اينه اگه بيشتر اخبار دنيايه کامپيوتر و نت رو در انجمن قرار بدن بهتره
البته بقيه اخبارم رو همه منواله گزشته قرار بدنا

K A S R A
11-05-08, 02:28
سلام محمد جان ...:love:
خسته نباشی مرد .. :give_rose:

اول از همه بگم که با نام کاربریت Trance خیلی حال میکنم ... :1. (21):

حضورت توی فروم خیلی پررنگه ... به جرآت میشه گفت تنها کسی که توی هر پستش یه چیز جدید یاد میده خودتی ... می خوامت به شددددددت :1. (40):

مطالبت همیشه جزو اولین پست هایی هست می خونم ... :cool:

بازم خسته نباشی

:1. (21)::1. (21)::1. (21):

Keih@n.G
26-06-08, 16:03
کاربر بی عیب به آقا محمد میگن !

بعد از یک ماه هنوز بغیر از یک نقد کچولو هیچ نقدی نیست :great:

خیلی کارت درست داش محمّد :love:

Trance
26-06-08, 17:08
عرضم به حضور سروران گرامی و دوستان خوبم جناب مهدی جان و کسرا جان و کیهان جان نظر لطف شماست .بنده کوچیک شما هم هستم (چوب کاری می فرمائید).

بنده به عنوان یکی از اعضای این انجمن و برای موفقیت و بهتر شدن این انجمن هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.البته شما سروران گرامی و اساتید محترم و مجرب به بزرگواری خو دتون نقایص بنده رو عفو بفرمائید و هرجا که احساس کردین مطالب من ایراد یا اشتباه هست و یا مشکل دیگه داری حتما گوشزد کنید و اینجانب رو در امر بهتر شدن ارسال مطالب راهنمایی و کمک کنید.(با سپاس و تشکر دوباره از شما سه بزرگوار عزیزو تمامی بچه های و مدیران گل این انجمن):give_rose::11()::love:

Shahryar
26-06-08, 18:20
بنده نیز تا حالا هیچ مشکلی با محمد عزیز نداشتم و جزو بهترین مدیران و دوستان بنده نیز هستند و جزو افرادی هستند که در شرایط سخت هم همیشه همراه انجمن و ما هستند . خسته نباشی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی ... :love:

قربانت
شهریار :give_rose:

Stream
27-06-08, 08:30
بله درسته... عضو تیم ما هم هست :1. (38): (تیم تبهکاران!)

Mehdi_Full
27-06-08, 09:54
بله محمد عزيز يكي از بچه هاي گل فروم هست تبريك ميگم :11():

فقط يك سوال

محمد جان اين جملاتي كه از شخصيتهاي بزرگ هست و همیشه استفاده میکنی ، همشون رو حفظ هستي ؟

Trance
27-06-08, 20:25
فقط يك سوال؟

محمد جان اين جملاتي كه از شخصيتهاي بزرگ هست و همیشه استفاده میکنی ، همشون رو حفظ هستي ؟

نه مهدی جان حفظ نیستم.بعضی ها شو از کتاب می زارم یه کمی هم از جای دیگه.(یه مدتی کتاب زیاد می خوندم الان یکم تنبل شدم:1. (38)::wink:)

™Ali
09-11-08, 19:37
ظاهرا اين تاپيك نياز به Reloading داره به نظرتون كي رو بياريم نقد كنيم :1. (26):
هر كي بياد كه سريع خودم كالبد شكافيش مي كنم :1. (38):

N@VID
09-11-08, 21:31
سلام :

علي آقا مي گم بدنيست از من نقد بشه !
خودم استقبال مي کنم ...:1. (21):

ashkan.h
19-09-10, 12:08
این تایپیک خیلی جالبه،از همه نقد کنید.باینکه همه ی بچه های پی سی نتورک فعال و خوبن،جدی میگم.

ashkan.h
20-09-10, 15:17
فقط يك سوال؟

نه مهدی جان حفظ نیستم.بعضی ها شو از کتاب می زارم یه کمی هم از جای دیگه.(یه مدتی کتاب زیاد می خوندم الان یکم تنبل شدم:1. (38)::wink:)

محمد جان منم بخاطره زحماتت و همه ی پستای جدید و آموزندت بینهایت ممنونم

خیلی نوشته هاتو(مخصوصا توو درد و دل بچه های پی سی نتورک)دوست دارم

این اطلاعاتی که داری رو بیشتر از چه کتابایی مطالعه کردی؟