مبارکه و مبارکه
امیرحسین عزیزم ایشاللا عروسیت Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
تبریک و تبریک و شاد باش به این دوست خوبم :party:
مخلصیم استاد Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
مبارک باشه سعید جون :love::party:
ارادت داریم آرمین عزیز Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
با سلام
من به نوبه خودم به هر دو دوست عزیزم تبریک میگم
امیدوارم هر روزتان موفقتر و در کمال صحت و سلامت باشید
مبارک مبارک :party::party::party::party::party:
محمد جان ایشاللا عروسیتOnly the registered members can see the link Only the registered members can see the link
Emperatour
20-01-08, 11:38
مهمانان عزیز دعوتید به صرف تنکس و شیرینی :دی Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
Labyrinth
20-01-08, 12:03
چند سال پیش در یک روز سرد پسری به دنیا آمد که باعث گرمی خانواده خودگشت
اسم اون پسر سعید بود و تولدش هم مثل خودش سعید :1. (38):
سعید جان تولدت مبارک انشالله بع ازای هر سال که به عمرت اضافه میشود 100 برابر خوبی و خوشبختی برای ارمغان بیاره :party:
:1. (35):
Emperatour
20-01-08, 12:14
چند سال پیش در یک روز سرد پسری به دنیا آمد که باعث گرمی خانواده خودگشت
اسم اون پسر سعید بود و تولدش هم مثل خودش سعید :1. (38):
سعید جان تولدت مبارک انشالله بع ازای هر سال که به عمرت اضافه میشود 100 برابر خوبی و خوشبختی برای ارمغان بیاره :party:
:1. (35):
ای فدای تو سید عزیز بشم من Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
arven_andomil
20-01-08, 14:24
یگانه خواهی شد و دنیا را در آغوش خواهی گرفت تنها اگر موضوعات گذشته را فراموش کنی و از نو شروع کنی!
سعید عزیز ( با هر دو نفرتون هستم ) میلاد دوباره ات مبارک:love:
Fog
20-01-08, 14:35
منم تولدتون رو بهتون تبریک میگم.:love:
امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشین.:great:
Emperatour
20-01-08, 14:46
منم تولدتون رو بهتون تبریک میگم.:love:
امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشین.:great:
ممنون علی اقاOnly the registered members can see the link
Emperatour
20-01-08, 14:47
یگانه خواهی شد و دنیا را در آغوش خواهی گرفت تنها اگر موضوعات گذشته را فراموش کنی و از نو شروع کنی!
سعید عزیز ( با هر دو نفرتون هستم ) میلاد دوباره ات مبارک:love:
تشکر پروین خانوم. خوشحالم کردی Only the registered members can see the link
Security
20-01-08, 15:13
سعید جان بنده هم تولدت رو تبریک میگم .
Emperatour
20-01-08, 15:24
سعید جان بنده هم تولدت رو تبریک میگم .
ممنون داش سعید. مال خودت مبارک.:1. (38):
A-Ahmadi
20-01-08, 15:55
با سلامی گرم
بنده هم سالروز حضورت در این دنیا رو با صمیمانه ترین کلمات به شما، سعید عزیز تبریک میگویم... :party:
sAsAn.K
20-01-08, 17:59
سعید جان تبریک صمیمانه ی من رو بپذیر عزیز .
ان شاء الله 100 تولد 100 سالگیتو توی همین PCNetwork بگیریم .
قربانت ، ساسان .
آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا ؟ حالا كه من Dial-Up هستم ، حالا چرا ؟! : دي ! به جفت سعيد گل و براداران گرامي خودم تبريك ميگم ان شا ال... تولد 1000 سال تولدت را هم همين جا بگيريم . ( اينجا اسمايل و ... هم كار نميكنه متاسفانه اما يك بوسه گرم و صميمي به گونه هاي جفتتون :دي !)
Emperatour
20-01-08, 19:34
با سلامی گرم
بنده هم سالروز حضورت در این دنیا رو با صمیمانه ترین کلمات به شما، سعید عزیز تبریک میگویم... :party:
قربونت اقای مهندس عزیز:11():
سعید جان تبریک صمیمانه ی من رو بپذیر عزیز .
ان شاء الله 100 تولد 100 سالگیتو توی همین PCNetwork بگیریم .
قربانت ، ساسان .
:party::love: .
ساسان عزیز مخلصیم. شرمنده کردی. 200 سالگی خودت Only the registered members can see the link
فدات استاد ترنس که اخرش اسم شریفتو یاد نگرفتم Only the registered members can see the link
آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا ؟ حالا كه من Dial-Up هستم ، حالا چرا ؟! : دي ! به جفت سعيد گل و براداران گرامي خودم تبريك ميگم ان شا ال... تولد 1000 سال تولدت را هم همين جا بگيريم . ( اينجا اسمايل و ... هم كار نميكنه متاسفانه اما يك بوسه گرم و صميمي به گونه هاي جفتتون :دي !)
کجایی دادا نیستی. ما مخلصیم. ایشاللا جشن ختنه پسرت بیام برقصم Only the registered members can see the link یبا بوست کنم عزیزم Only the registered members can see the link