تیم شهر سخت افزار در مسابقات اورکلاک Gigabyte Throwdown سوم شد .
شرکت گیگابایت، یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان مادربرد در دنیا با همکاری شرکت نرم افزاری Futuremark رقابتی جهانی با موضوع ثبت بالاترین رکورد با نرم افزار های 3DMark 06 و 3DMark Vantage را برگزار کرد.
این رقابت که دهم آذر ماه به پایان رسید در دو رده و برای مادربردهای گیگابایت با پردازنده های اینتل برگزار شد. رده اول محدود به مادربردها H55 گیگابایت با گرافیک مجتمع بود ، در حالی که در رده دوم شرکت کنندگان می توانستند از بین مادربردهای X58 ، P55 یا H55 و همچنین گرافیک دلخواه استفاده کنند. برای شرکت در مسابقه ، اورکلاکر ها نتایج خود با نرم افزار های 3DMark06 یا 3DMark Vantage را در سایت ORB ثبت می کردند و به طور اتوماتیک در صورت قابل رویت بودن نتیجه ، امتیاز نهایی که در بخش H55 امتیاز 3DMark Vantage Entry و در بخش X58/P55/H55 با گرافیک آزاد ، به صورت مجموع امتیازات 3DMark Vantage Performance و 3DMark 06 بود ، در رده بندی میکروسایت مسابقه نمایش داده می شد .
در پایان این مسابقات معین صامتی نماینده تیم اورکلاکینگ شهر سخت افزار با مادربرد X58A-UD9 گیگابایت و دو کارت گرافیکی GeForce 480 GTX گیگابایت که با نام SSA OC TEAM در این رقابت شرکت کرده بود ، موفق به کسب مقام سومی با امتیاز 82516 شد. شایان ذکر است که نفر اول و دوم ،Giorgioprimo و Moonman ، با سه کارت گرافیکی SLI شده در این رقابت شرکت کرده بودند و تیم ایرانی بالاترین امتیاز را در حالت دو کارته بدست آورد.
مدت زمان این رقابت یک ماه بود و شرکت کنندگان می توانستند به صورت انفرادی یا تیمی امتیازات خود در 3DMark06 یا 3DMark Vantage را در میکروسایت مربوط به این رقابت ثبت نمایند. در پایان این مسابقات ، گیگابایت ، Futuremark و دیگر حامیان سخت افزاری با اهدای هدایایی ارزنده از نفرات برتر قدردانی کردند. در حال حاضر نزدیک به دو سال است که شرکت های مختلفی نظیر گیگابایت و MSI با همکاری شرکت نرم افزاری Futuremark که معتبرترین مرجع سنجش سخت افزارهای گرافیکی در جهان است ، مسابقاتی مشترک را با موضوع اورکلاکینگ برگزار می کنند.